Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!!!!! αντε παρασκευή να ηρεμήσουμε λίγο ! αλλά τι λεω;

αυτή ειναι Η παρασκευη τρομάρα μας!

κ μια λεμε για γνωριμιες εγω 10-15 Δεκεμβρη θα μαι Αθηνα κ πολυ θα χαρω να γνωρισω οποια απο σας θα χει χρονο κ διαθεση!

ελα και θα κανονισουμε να καφεδιαστούμε!

Την τελευταία φορά που έκανα στο σπίτι καθάριζα παγωτά μέχρι και από τοίχους και κουρτίνες......

μαγικές στιγμές ε;;;;;; :lol::lol::lol:

Καλημέεερα!!

Ρε τι είναι τούτος!! Δεν φεύγει λέμε!! Δεν φεύγει!!

"Μα αφήστε με να πρωθυπουργεύω... Για την φουκαριάρα την μάνα μου!!".

Απαπα κακό σπυρί στον κ@λο !!!

Fire, περιμένεις από εμένα δλδ να σου πω τι να κάνεις με το χαλί? Που η μικρή τρώει ένα μπισκότο, της πέφτει στο πάτωμα και το σηκώνει και συνεχίζει να το τρώει? Που δαγκώνει τον σκύλο? Που τρώει τα σκυλομπισκότα και τις σκυλοκροκέτες?? Ε? Ε? Για πε!! Όπως έχεις καταλάβει, δεν με απασχολούν αυτά, είμαι λίγο πιο κουκουρουκου σχετικά με τα μικρόβια και το τέκνο μου. Οπότε δεεεεεν μπορώ να σε βοηθήσω...

Λοιπόν: ματζούνι για να σας έρθει η περίοδος αν σας έχει καθυστερήσει (και φυσικά δεν είστε έγκυες, διότι αν είστε, τότε δεν θα γίνει τπτ, θα γεννήσετε απλά! χαχαχα!!)

Παίρνετε από 4-5 κρεμμύδια ξερά τα φλούδια τους. ΚΑΘΟΛΟΥ σάρκα κρεμμυδιού, ΜΟΝΟ την ξερή φλούδα τους!

Τα βράζετε σε νερό περίπου 5 λεπτά.

Τα σουρώνετε και πίνετε 1 το πρωί και ένα το βράδυ.

Δεν έχει καθόλου γεύση, είναι ουδέτερο, σαν νερό.

Μου το είπε μία στην δουλειά που το έκανε η ξαδέλφη της κ έπιασε. Είπα να το κάνω, αφού δεν έχω κάτι να χάσω.

Έφτιαξα το κρεμμυδοτσουφλόζουμο και ήπια το βράδυ και το πρωί το έβαλα στο σέικερ πηγαίνοντας στην δουλειά το έπινα.

Την συνάντησα που λέτε την συνάδελφο, της το είπα ότι το ήπια και ότι μου έχει περισσέψει λίγο, θα το πιω το βράδυ.

Μου είπε ότι η ξαδέλφη της ήπιε μόνο 2 κ αδιαθέτησε.

Πήγα στην τουαλέτα και τσουπ!! Αδιαθέτησα!!

Είμαι ενθουσιασμένη!! Τόσο τυχαίο? Κ οι 2 με το που ήπιαμε 2 ποτήρια, αδιαθετήσαμε αμέσως??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

τρομερό το μαντζούνι ε;;; χαχαχαχαααααααα

για πες με την δουλειά πως τα πας; εισαι ευχαριστημένη; αντικείμενο, κόσμος, ωράρια, κλίμα κλπ (για λεφτά δεν ρωτάω καν.... φαντάζομαι οπως ολοι ....)

Διαφημίσεις

Tσιπουρίδιο είναι πολύ καλά στην δουλειά!

Οι συνάδελφοί μου είναι μια χαρά παιδιά, πραγματικά.

Το αντικείμενο είναι πολύ ενδιαφέρον.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Απλά δεν θέλω να γράψω εδώ λεπτομέρειες καθώς το ανθρωπάκι που μου έκανε καταγγελία ξέρει ότι γράφω στο parents και δεν γουστάρω να μου κάνει περισσότερα στην δουλειά μου.

GEXxp3.png

ρε κλειω και μενα σημερα ετρωγε μακαρονια απο το πατωμα..

κ μπισκοτα κ οτι θες

του βαζω αχλαδι στο πιατακι το αδειαζει στο πατωμα κ το τρωει απο κει

οκ λοιπον μ αυτα

τα παπουτσια ομως που ακουμπανε ολα τα παντα στο δρομο οχι δεν μπαινουν σπιτι μου με καμμια παναγια

κ γω δεν εχω θεμα με τα μικροβια,αλλα τα παπουτσια τα θεωρω ξεχωριστη κατηγορια

εσυ δλδ μπαινεις με τα παπουτσια σου στο σπιτι κ μετα εκει που πατας ακουμπαει η τζαναμπετα τα παιχνιδια της κ μετα τα βαζει στο στομα κ τα μασαει..??

κ για το σκυλι σου ειμαι οκ

για τη σκυλοτροφη την εχω μια ενσταση κομματακι:confused:

αν εκανες ζεστο καυτο μπανιο, αυτο ειναι που λειτουργησε κ οχι τα κρεμμυδοτσουφλα

σημερα ο μικρος εβαλε ολους τους κρικους γυρω απ το μπαστουνι κ με κοιτουσε με περηφανεια!!!

κουκουβαου :rolleyes:

Εγω πάλι κι αν ειμαι χαλαρη, αλλα με τα παπουτσια εχω θεμα..ειδικα οταν σκεφτομαι οτι πηγαινουν και στις τουαλέτες..και δη τις δημοσιες!!!:rolleyes::rolleyes:

Συγγνωμη fire αλλα πολύ ευγενικα θα ζητουσα, επειδη αυτη την περιοδο το μωρο μπουσουλάει και βαζει στο στομα του χερακια και παιχνιδακια, να αφησουν τα παπουτσια τους εξω..Ειναι κτ που δεν το κανω ποτε αλλα αυτη την περίοδο το ζηταω..αν και θεωρω οσοι εχουν παιδια ξερουν τι πρεπει να γινει!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ο μπέμπης σου Fire είναι όλα τα λεφτά!! Πολύ μου αρέσει που καμαρώνει!!

Ναι κοπέλα μου, δεν έχω πρόβλημα με τα παπούτσια. Σκέφτομαι παρόμοια με τα ασύρματα δίκτυα. Καλά, δεν είπαμε ότι το έχω κάνει wifi όλο. Αλλά δεν με τρομοκρατεί το ασύρματο σαν έννοια. Δλδ όσο κ αν εγώ προστατεύσω το σπίτι μου, θα βρεθεί το παιδί μου σε περιβάλλον με ασύρματο δίκτυο. Δεν θα πάθει κάτι.

Όπως επίσης όσο και να μην βάζω παπούτσια στο σπίτι, τον σκύλο δεν τον σκέφτηκες? Κ αυτός πατάει κάτω, μην σου πω ότι πατάει κ στα κατουρημένα του. Καλά, άμα πατήσει κάτι μπλιαξ ή άμα βρέχει, θα της περάσω τα πατουσάκια με μωρομάντηλο.

Αλλά όχι, σε γενικές γραμμές δεν έχω κόλλημα με τα παπούτσια.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θεωρώ υπερβολικές όσες έχουν αυτό το κόλλημα. Σεβαστό και άμα θελήσουν να βγάλω τα παπούτσια μου πριν μπω σπίτι τους, εννοείται θα το κάνω, είτε έχουν μωρό είτε όχι. Απλά μην πάθω ό,τι έπαθε η Κάρυ στο sex & the city που της έκλεψαν τα παπούτσια και της άφησαν κάτι μπλιαξ αθλητικά :D!

Ξέχασα πριν να σου πω --> εννοείται πως όταν έρθεις Αθήνα, να κανονίσουμε συνάντηση με την γκάστρω μας την μαριέττα και όλες τις υπόλοιπες!!!

Έκανα μωρέ ντουσάκι με πολύ καυτό νερό, κυρίως στην κοιλιά, αλλά αυτό το κάνω από προχθές!

Το θεωρείς όμως τυχαίο, να πιώ 1 ποτήρι από το ζουμάκι το βράδυ, 1 το πρωί που ερχόμουν στην δουλειά μου στο αυτοκίνητο με σέικερ, 9 πιάνω δουλειά, 9.15 πήγα τσίσα και ήμουν αδιάθετη?????

GEXxp3.png

ακριβως ετσι Πετρουλα

εννοειτε οτι παππουδες αδερφια κτλ δεν χρειαζετε καν να το ζητησω

ουτε κ απ τους κολλητους μας που μπαινοβγαινουν σπιτι κ ηδη ξερουν

οι υπολοιποι εχουν παιδακια οποτε φανταζομαι οτι ειναι ηδη ευαισθητοποιημενοι..

η φρεσκια γκομενα ενος ξαδελφου μου στραβωσε προχθες που ηρθαν κ της ειπα να τα βγαλει

στραβωσε ειτε γιατι της χαλασα το outfit ειτε γιατι χωρις το 10ποντο ηταν στο υψος του μπουφε..:cool: -ναι ειμαι κακια-

επειδη ομως δεν υπαρχει πιο στραβη απο μενα αν στραβωσω τα βγαλε παρολη την ξινιλα

Διαφημίσεις

κλειω μου ναι! οσο κ αν μ αρεσει να πιστευω στα ματζουνια -μην ξεχνας κι αυτα θελουν το χρονο τους να λειτουργησουν- αυτο που σου φερε την περιοδο σου ειναι τα ζεστα μπανια!! πιανει παντα κ ειναι -λογικα- κ επιστημονικα τεκμηριωμενο

ο γυναικολογος μου μου πε οτι ειναι λιρα εκατο αυτο το κολπο!

μαλιστα εγω ξερεις τι κανω?

γεμιζω μπανιερα με ζεστο νερο κ καθομαι μεσα κανα μισαωρο.. το πολυ την αλλη μερα θα μου ρθει κ μαλιστα .. με φορα!!!;)

γμτ ολο ξεχναω..

κ οσο για τ ασυρματα ω ναι! στο σπιτι μου ολα ειναι εκνευριστικα καλωδιωμενα απ την εποχη της εγκυμοσυνης!!!

σιγουρα το παιδι θα βρεθει καποια στιγμη σ ενα περιβαλλον που εγω δεν θα μπορω να ελεγξω

ωστοσο το βλεπω αθροιστικα, σκεπτομενη οτι οσο περισσοτερη ακτινοβολια αποφυγω ε τοσο το καλυτερο

με το μυαλο μου θεωρω οτι του κανω καλο..:lol:

στην ουσια μπορει να μην κανω τπτ αλλα εγω αισθανομαι καλα

Tσιπουρίδιο είναι πολύ καλά στην δουλειά!

Οι συνάδελφοί μου είναι μια χαρά παιδιά, πραγματικά.

Το αντικείμενο είναι πολύ ενδιαφέρον.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Απλά δεν θέλω να γράψω εδώ λεπτομέρειες καθώς το ανθρωπάκι που μου έκανε καταγγελία ξέρει ότι γράφω στο parents και δεν γουστάρω να μου κάνει περισσότερα στην δουλειά μου.

μπραβο κοριτσάκι! θα πουμε πριβέ τις λεπτομέρειες!!!!!!!

σημερα ο μικρος εβαλε ολους τους κρικους γυρω απ το μπαστουνι κ με κοιτουσε με περηφανεια!!!

κουκουβαου :rolleyes:

ειναι τέλειος! ευγε!

Εγω πάλι κι αν ειμαι χαλαρη, αλλα με τα παπουτσια εχω θεμα..ειδικα οταν σκεφτομαι οτι πηγαινουν και στις τουαλέτες..και δη τις δημοσιες!!!:rolleyes::rolleyes:

αυτο για τις τουαλετες δεν το ειχα σκεφτει! απαπαααααα

γμτ ολο ξεχναω..

κ οσο για τ ασυρματα ω ναι! στο σπιτι μου ολα ειναι εκνευριστικα καλωδιωμενα απ την εποχη της εγκυμοσυνης!!!

σιγουρα το παιδι θα βρεθει καποια στιγμη σ ενα περιβαλλον που εγω δεν θα μπορω να ελεγξω

ωστοσο το βλεπω αθροιστικα, σκεπτομενη οτι οσο περισσοτερη ακτινοβολια αποφυγω ε τοσο το καλυτερο

με το μυαλο μου θεωρω οτι του κανω καλο..:lol:

στην ουσια μπορει να μην κανω τπτ αλλα εγω αισθανομαι καλα

αγχώθηκα τωρα με αυτό, εμεις ειμαστε φουλ στο wirelles

καλό σκ κόρες, αντε να πηγαίνω σιγά σιγά κι εγώ

Χαχαχαχα!!

Θύμωσε η κοντούλα λεμονιά!! Μπαλσάμικο πες της! Στο σπίτι σου ό,τι γουστάρεις θα κάνεις, ααααααααα!!!

Σκατούλες, δείτε εδώ τι έπαθα σήμερα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2199701#post2199701.

Μα καλά όλα τα κουλά σε μένα?? Όλα??

Δεν έχετε να πείτε! Η ζωή μου είναι μια περιπέτεια, από τα πολύ απλά ακόμα!

GEXxp3.png

αγχώθηκα τωρα με αυτό, εμεις ειμαστε φουλ στο wirelles

εσυ μονο να μην αγχωνεσαι θελω..

ασε με εμενα,ειμαι πολυ κολλημενη μ αυτα τα θεματα :rolleyes:

απο φοιτητρια

μ επηρεασε ενας καθηγητης μου απ τη σχολη "τρελλος επιστημονας"πραγματικα κ δε λεω να ξεκολλησω..

πως αντεχει ο καλος μου τοσα καλωδια μεσ το σπιτι ενας θεος ξερει

τωρα εδω κ κανα 2μηνο με ψηνει να βαλουμε τουλαχιστον ασυρματο τηλεφωνο χαχαχα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...