Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

φιλακια σε ολες, παω να φαω σουβλακι :))))))))))))

για στειλε ενα κ απο δω!!! ;)

μετα γραψε μου κ το μυστικο του περπατηματος.. κανα κολπακι υπαρχει?? ο δικος μου σε 15 μερες θα χει τα πρωτα του γενεθλια αλλα απο περπατημα μονο απο επιπλο σε επιπλο

δε ρισκαρει

του πιανω τα χερακια απο τις παλαμες κ τα χει ψηλα

μηπως κανω λαθος κ πρεπει να τον πιανω απο μασχαλες???:?:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Fire, μην θυμώνεις που δεν σου αναφέραμε κάτι για το τσιπουρίδιο. Αφενός κ εμείς το μάθαμε πριν από 1 μήνα - καλά θυμάμαι? Μας το έκρυβε η σκατούλα! Αφετέρου προσωπικά δεν ανακοινώνω εγκυμοσύνες άλλων. Δεν το κάνω για κανέναν άλλο λόγο παρά για τον εξής απλό: θέλω η γκαστρούλα να έχει την χαρά να το ανακοινώσει!

Τον γιόκα να τον βοηθάς να περπατάει όπως σας βολεύει. Προσπάθησε κ από τις μασχάλες κ άμα δυσανασχετήσει (που πιστεύω θα κρανιώσει) δεν το ξανακάνεις. Να μην αγχώνεσαι πάντως για το περπάτημα. Κάθε μωρό έχει τους ρυθμούς του! Όντως τα αγοράκια λένε πως είναι για τις μανούλες και τα κοριτσάκια για τους μπαμπάδες. Κάνουν καμάκι, φλερτ αντίστοιχα! Αφασία είναι!!

ellain καλή όρεξη!

Βρε Αγγελική! Πόσες ημέρες είχες να μπεις καρδούλα μου κ σχολιάζεις τόσο παλιά πράγματα?? Ααααα!! Γράψε αδικαιολόγητη απουσία Fire! Εμείς τουλάχιστον διαβάζαμε απλά δεν γράφαμε. Προσωπικά με βοηθάει ότι δουλεύω 8 ώρες, οπότε από εκεί μπορώ να σας διαβάζω κ να σχολιάζω!

Τσιπούρα εννοείται βρε πως δεν πήρα τον γιατρό μου για 4 ημέρες καθυστέρηση! Θα με βρίσει! Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, φαγώνομαι με τα ρούχα μου όμως. Σιγά μην τον ενοχλήσω για μια σαχλαμούχλα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Οσο για υατο που λέτε περι συγκρισεων μωρων κοκ, είπαμε ολες για τα παιδια μας γινόμαστε κουκουβαγιες αλλα οπως σε ολα, χρειαζεται ενα μετρο και σε αυτο!!Δεν μπορω τα ακραια πραγματα!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: χμμμμμμμμμμ σκεφτομαι εγω τωρα ..!!!

καλημερα σε ολλεσ το τικερ μπηκα να δω κ σκαλωσα σαυτα κ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟ ΜΩΡΟ κ στην νταρντανα γυναικα πεσ κιαλα ζουμεριιιιιιιιιιιιιι αααααααααα ;);)

:tongue::tongue:

Καλημέρα!!

Μια χαρά ο πέπε vasdeli μου!! Άντε μωρέ ο χοντρούλης σου σε ξεμέσιασε!!

Να σου πω: αυτό λες? --> http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2194421&postcount=175. Κ εγώ το θυμήθηκα γι' αυτό έσπευσα να γράψω.

Καλά, δεν τον ρώτησα τον γιατρό για την περίοδο, τα ίδια θα μου πει! Αν ξέρεις όμως κανά μαντζούνι πες το καλέεεεεεεεεε!!

Ναι, αυτό έλεγα....που το βρήκες ρε θηρίο;

καλημερααα!!!

κλειω η παιδιατρος μου ζητησε να βρω τροπο να κοψω τον βραδυνο θηλασμο ή να τον περιορισω στη μια φορα γιατι δεν ειναι καλο για το πεπτικο του μωρου.. πλεον πρεπει κ αυτο να ξεκουραζεται δεν ειναι βρεφος!! κ μετα απο πολλα επιστημονικα αρθρα που διαβασα τεινω να συμφωνησω..

βικυ μπραβο στον πεπε!! πρεπει να τρωει καλα ε?? ο δικος μου 10 κιλα ειναι κ ειναι μπουλουκακι,φανταζομαι τον πεπε

Εύα...μπορείς να μου παραθέσεις links από αυτά που διάβασες; Θα ήθελα να το δώ. Και γιατί κουράζεται το πεπτικό; Δεν το έχω ξανακούσει!

Ναι...είναι ο άτιμος....:tongue:

Βρε κουρίτσα: πού θα το δέσετε το δέντρο?? Έχετε κολώνες στο σπίτι σας?? Ή όπου βρείτε? Πχ στις κουρτινόβεργες κλπ??

Πουθενα!:tongue:

Ειρήνη, μπράβο που περπατάτε!

Τσιπούρα, το 2ο τικεράκι!

Καλημέρα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλα τι να πω τωρα..

καταβροχθιζα μια παυλιδης φραουλα οταν μπηκα κ ειδα τοσα ποστ..

παραλιγο να πνιγω απ την αγαπημενη μου σοκολατα!!!:D

ενα σπρωξιμο ηθελε το καφε κυριες μου..ε??

cafe οκτωβριου 2010-φατσοβιβλιο= 800-0

ετσι ειναι οι παλιες αγαπες

πεθαινουν ισως για λιγο κ μετα ξαναναστενονται..

γιουχουου με πιασε το ποιητικο μου..αυτα παθαινει κανεις απ την πολλη ζαχαρη..:rolleyes:

ΤΣΙΠΟΥΡΑΑΑΑΑ!!!

ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΠΤ ΑΠΟ ΔΩ,ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ

αφου καμμια δε μπηκε στον κοπο να μου πει τα ευχαριστα σου..:mad:

το μπαμπατσικο ειναι κ γμω τις λεξεις!!

γεια σου Πετρουλα γκαρντασινα!!;)

Γειά σας και χαρά σας και φιλάκια στα μωρά σας!

Κάπως βιαστική (μόνιμο πλεον)

Fire ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!!! :)

κανε ενα λογαριασμο στο φατσοβιβλιο μονο για εμας, κρυφο!

αντε να δουμε και να δεις και καμια φωτο!

<3

Σε ολες φιλιά και παγωτά

Διαφημίσεις

Ναι μαρή Fire!! Αλλά τσιπούρα δεν μας ακούει, εγώ την έχω πρήξει! Βρε κάνε λογαριασμό κ ονόμασέ τον fire, Μην βάλεις τα στοιχεία σου! Τσου, μου λέει, σαμποτάρω προκλητικότατα το fb!! Δεν απορείς πώς είμαστε εμείς που σου μιλάμε?? Θα σου στείλω φώτος μου κακομοίρα μου με πμ, έτσι για δεις πώς είμαι το ψώνιο!!

Ούτε κ εγώ είχα ακούσει κάτι ότι ο θηλασμός το βράδυ επηρεάζει το πεπτικό σε μωρά μεγάλα. Αφού το γάλα είναι εύπεπτο. Τέσπα, ούτως ή άλλως όταν η βυζανιάρα μου θηλάζει το βράδυ που κοιμόμαστε, νομίζω δεν πίνει γάλα. Νομίζω πως κάνει πιπίλα - αλλά κ πάλι, δεν είμαι σίγουρη. Αλλά δεν με πολυνοιάζει κιόλας!

Πού είστε καλέ να τρομάξουμε πάλι την Fire με τα αμέτρητα post μας???

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

χαχαχαχα!!!

γιουχου!! κοριτσιααααααααααααα!!

στειλε μου κλειω στειλε μου περιμενω!!!

αμα μπω κ γω στο φατσοβιβλιο ποιος θα κραταει τα μποσικα εδω???

καμμια σας..

θα το κλειναμε το κομμωτηριο :tongue::tongue::tongue:

δεν εχω απορια για το πως ειστε,οχι..

ειστε ολες κουκλες κ τα μωρα σας τα πιο ομορφα του κοσμου!!!:D

αλλωστε εχω γνωρισει την Δεσποινα,την Ελενη κ την ploegisi

τις υπολοιπες σας περιμενω στη θεσσαλονικη να ειδωθουμε σε real time

oσο αφορα στο πεπτικο -Βικυ- το διαβασα σε φυλλαδες ιατρικου περιεχομενου στην παιδιατριο μας

επισης ειχε αρθρο σαν παραθεση απο ξενο περιοδικο στο parents στο τευχος Αυγουστου νομιζω (ή μηπως στο παιδι κ νεοι γονεις.. τα αγοραζω ολα τρομαρα μου) θα το κοιταξω κ θα σου πω..

κ -κλειω- δεν ειναι οτι επιβαρυνει το πεπτικο γιατι σιγουρα οπως γραφεις ειναι ευπεπτο,ωστοσο πρεπει να σταματαει κ αυτο τη λειτουργια του για 6-7 ωρες,οπως κ σε μας τους μεγαλους

μακιααααααααααααααααααα

τι καλα που ζωντανεψε το καφε μας!! :lol:

Διαφημίσεις

γι αυτο σου ειπα να μην..:cool:

κ μια λεμε για γνωριμιες εγω 10-15 Δεκεμβρη θα μαι Αθηνα κ πολυ θα χαρω να γνωρισω οποια απο σας θα χει χρονο κ διαθεση!

λοιπονννννν

πως θα γινει να κανω τα γενεθλια μας σπιτι αλλα να μην λερωθουν τα χαλια μας αφου ο μικρος μπουσουλαει ακομη??

να τα μαζεψω?? κ αν σκουντουφλησει κανα μωρακι κ χτυπησει στο μαρμαρο??

να πω σε τοσο κοσμο να βγαλει τα παπουτσια του?

καμμια ιδεα..:?:

κι εγω ετσι ελεγα οτι θα τους βαζω να βγαζουν τα παπουτσια τους, αλλα τελικα εχω κανει ενα διαδρομο αναμεσα στα χαλιακι εχω πει θα πατατε μονο στα κενα χαχαχ ειναι αστειοι οταν ερχονται σπιτι και πατανε μονο στα πλακακια.

εμενα τα πλακακια γλυστρανε πολυ λες και τους εχουν κανει παρκεταρισμα ειναι , δεν ειναι να περπατησεις με καλτσες εχεισ φυγει στην αλλη μερια του σαλονιου :mad::mad: κι εχω κατι χωριατικες πλεκτες καλτσοπαντοφλες και δεν μπορω να της χαρω ουτε εγω ουτε η μικρη θα φαμε τα μουτρα μας...:tongue:

Μια φιλη ειχε παντοφλες απο το jumbo μιας χρησης αυτες τις ψιλες αλλα τι θα πεις στους αντρες ομως???:?::?:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

oσο αφορα στο πεπτικο -Βικυ- το διαβασα σε φυλλαδες ιατρικου περιεχομενου στην παιδιατριο μας

επισης ειχε αρθρο σαν παραθεση απο ξενο περιοδικο στο parents στο τευχος Αυγουστου νομιζω (ή μηπως στο παιδι κ νεοι γονεις.. τα αγοραζω ολα τρομαρα μου) θα το κοιταξω κ θα σου πω..

Καλά, ε; :tongue:

έτσι όπως το είπες: φυλλάδες μου ήρθε στο νου η λέξη κ@λ*φυλλάδες.

Αχαχαχα!

(Άσχετο)

Πάρτυ με πιτσιρίκια και να μην λερωθούν τα χαλιά....ξέχνα το!

Την τελευταία φορά που έκανα στο σπίτι καθάριζα παγωτά μέχρι και από τοίχους και κουρτίνες......

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλά, ε; :tongue:

έτσι όπως το είπες: φυλλάδες μου ήρθε στο νου η λέξη κ@λ*φυλλάδες.

τετοιες ηταν :tongue::tongue::tongue:..

δεν με πειραζει να καθαριζω λεκεδες,ασ το κανουν χαλια το σπιτι

να πατησουν ομως με τα παπουτσια που παταν στο δρομο εκει που μπουσουλαει κ γλειφει ο μικρος ουτε για πλακα..

φωτεινη μου αντρες γυναικες το ιδιο μου κανει,παντοφλες μιας χρησης ε?

χμ να το δω κ αυτο :rolleyes: να ξηλωθω κ για παντοφλες ..

καλημερα ειπα..δεν ειπα!!

καλημερααα:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...