Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να 'μαι κι εγωωω...

Καλα κλειω σε ζηλευω καργα λεμεεεεεεεεε......εχετε ελευθερο ιντερνετ εκει ??εμας οι ....να μην πω το εχουν καρακλειδωμενο,....μονο κατι σελιδες να διαβαζουν ειδησεις τα μεγαλα κεφαλια μας εχουν αφησει ελευθερα γκρρρρ

Δεντρο Χριστουγεννιατικο... χμμ εγω εχω βρει ηδη την λυση , βασικα την ειχα ετοιμη μιας και ειχα δυο σκυλακια που οποτε στολιζαμε ο Χριστουλης , η Παναγιτσα τα προβατακια απο την φατνη τα χαναμε χιχιχι ναι ναι τα περνανε στο κοιυνακι τους... κι ετσι ο μπαμπας μου ειδε κι απο ειδε και εφτιαξε ενα σκαμπο και το βιδωναμε το δεντρο μας παντα εκει πανω...ετσι θα κανω κι εγω φετος αν και δεντρο δεν εχω γιατι το περσυνο μολις το ξεστολεισαμε διαλυθηκε μονο του χαχαχα δεν χρειαστηκε να το ξεσυναρμολογησω επεσε με την μια κατω....

Βικακι μια χαρα ο πεπεδακος τα ιδια κιλακια εχουμε :)

Δεν σας ειπα ...το σαββατο ειχαμε παει επισκεψη στην αδερφη του Γιωργου....Απο την μια χαρηκα που οταν εκατσε διπλα η Αγγελικοιυλα στον γιο της σχολιασε : Αχχχ η αγγελικουλα ειναι ψιλη {χαρα εγω μεγαλη]και ο δικος μου ταπιτσας....{κι απο μεσα μου και χοντρουλης αλλα δεν το λεμε } Η δικια σας ειναι στυλατη και σινιε ...ε ναι δεν τρωει το καταπετασμα της πεταξα κι εγω ... τρωει οσο θελει οταν ειναι η ωρα του φαγητου....και δεν της εχω στερησει απολυτως τιποτα...κι οταν ακουγε οτι δεν ελεγε μαμα και ελεγε συνεχεια μπαμπα ...μου πεταει : εεε ρε φωτεινη ας την θηλαζες να δεις πως θα σε ελεγε μαμα...και της λεει ο Γιωργος...οταν ο δικος σου ομως με την μαμακιαση που εχει παθει και δεν παει σε κανενος την αγκαλια θα σε φτυσει ελα να το ξανασυζητησουμε αυτο το θεμα...κι οσο για το θηλασμο... μην το ξαναπεις το εχεις βαλει καραμελιτσα στο στοματακι σου ... θηλασε οσο ειχε γαλα ... πηρε αυτο που ηθελε κι εκεινη κι εμεις και τελος... αμα το παθαινες εσυ αυτο θα μιλαγες μετα?

Τα πηρε ο Γιωργης μου στην κρανα και τα μαζεψε τα πραγματα της μικρης αμεσως και μας πηρε και φυγαμε...δεν τον ειχα ξαναδει ετσι ...αν και ποιο πριν ειχε γινει και μια συζητηση περι περιουσιακων τους στοιχειων και εκει ειχε αρχισει να γινεται το κλιμα καπως....

Ας αφησω τα δικα μ πολλα ειπα ...

Εσεις τι κανετε ...? οντως με το φατσοβιβλιο εχουμε χαθει απο εδω μεσα , αν κι απο εκει λεμε οσα θελουμε να πουμε και δειχνουμε που τα βλεπουμε μονο εμεις κι οχι και αλλοι ,.... αλλα μην το ξεχασουμε αυτο το μερος που μας γνωρισε ... εμενα δεν μου ειναι ευκολο απο το κινητο να μπω εδω κανει μια ωρα να συνδεθει κι οποτε καθομαι και γραφω χανεται το μηνυμα :mad::mad: βλεπετε ουτε στην περιοχη που δουλευω εχει κανεις ελευθερο το ιντερνετ του αλλα ουτε και η υπηρεσια μου γκρρρρρρρρρρρρ πανε οι καλες μερες που επαιρνα το λαπτοπ μαζι και ειχα ασυρματο ιντερνετ και χαζευα τις κενες μ ωρες...τωρα ουτε για πιπι μ δεν προλαβαινω να σηκωθω κι αν κανω πως σηκωνομαι μου βαζουν και χερι ... χιχιχιχι εγω το εχω πει κουβα κατω απο την καρεκλα χιχιχιιχιχ

Αραγε γεμισε η σελιδα με το μυνημα μου η ακομα .. να συνεχισω να γραφω????

ΑΑαα η μικρη μ ειναι καλυτερα λες και ηταν μονο και μονο για να με κανει να μην παω σημερα στην δουλεια με σκεφτηκε οτι ειμαι κομματια μιας και αδιαθετησα χτες και ηθελε να με ξεκουρασει το μαναρακι μου :tongue::tongue:

Κλειω ποσο για την περιοδο ασε κι εγω ψαχνομουν 3 μερες...ειχα καθυστερηση ...τεστ αρνητικο ...αλλα εκανε το μπαμ του ξαφνικα χτες το ξημερωμα.... αν και η περιοδος μου παλι ανωμαλεψε και κανει απο 4 εως και 12 μερες καθυστερηση ....τι επαθε παλι το εσωκοιλιακο μου συστημα δεν ξερω...........

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα μ αρεσει και ο μεσαιο το καθιστο τσαχπινικο αγορακι ;)

9zlup2.png

Θα τα αφησω ετσι και με τα 2 μεχρι αυριο να κανουμε καταμέτρηση ψηφων και βλεπουμε!

ωραια τα νεα σας! παιδακια περπατανε, ανταρεύουν, κολυμπανε, γενικά μεγαλώνουν! χριστουγεννα ερχονται!

βοηθεια μας με την ολη κατάσταση..... ο Θεος να βάλει το χερι του εδώ που φτάσαμε....... ειλικρινά σε πιανει απελπισία με την ολη κατάσταση!

Kλειώ μου υπάρχουν χάπια απο οσο ξερω για πρόκληση περιόδου αλλά καλό είναι να πας στον γιατρό σου, επίσης να αποφεύγεις τα πολλά λεμόνια "κόβουν" την περίοδο.

Fire οπως ειδες ηρθαμε και μαλιστα και με παρέα!!!!! ;) μέσα μαρτιου περιμένω να μου έρθει το τσιπουράκι μου <3 ειναι αγοράκι !

Για τα στραγαλια τι να πω;;; χαχαχαχαχα

Φωτεινή δεν εχω να σχολιάσω πολλά για την κοπέλα αυτή, αλλά εχω παρατηρήσει ότι πολλές μαμάδες το βλέπουν ανταγωνιστικά και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί! Ειπαμε έτοιμες λύσεις δεν υπάρχουν για κανέναν και για κανένα μωρό, η καθεμιά κανει αυτό που κρινει καλύτερο και μπορεί!

Δεν ειναι λογικό να συγκρίνονται τα μωρά, αλίμονο δηλαδή!

Διαφημίσεις

αυτο τσιπουρακι μου το ειχε ξεκινησει απο την ημερα που γεννησαμε...μ επερνε κια μου ελεγε καθε μερα ποσα κιλα ειναι και ποσο γαλα πινει , πως κοιμαται , ποτε κοιμαται μονο ποτε δεν κανει προυμ δεν μου ειχε πει..εγω την αφηνα να μιλαει και δεν ελεγα τπτ απο τα βασικα... ξερεις ποσο καιρο καναμε να μιλησουμε στο τηλεφωνο κι ο λογος {τον ειπε στην πεθερα μου χιχιχ ] οτι δεν την παιρνω εγω τηλεφωνο να μαθω τι κανει ο Νασος...να μαθω τι ???να πουμε τι?? μιλαει με τον αδερφο της , ευχαριστω ανταγωνιστικη συζητηση δεν θελω..κι ετσι τα λεει στον αδερφο της κι εκεινος ξερει ποτε να της κλεισει το τηλεφωνο χιχιχι

Εχω μια μυγα μεσα στο σπιτι ακουραστη ειναι κι εχει γεματες μπαταριες δεν εχει σταματησει καπου να της δωσω μια χαστουκα γκρρρρρρρρρρ και παει επανω στην μικρη που κοιμαται τωρα ..θα την σουβλισωωωωωωωωω την μυγα ετσι και την πιασω :tongue::tongue::tongue:

9zlup2.png

φωτεινή καλά κανεις και δεν δίνεις σημασία, ειναι μια γνωστή μας έτσι που ειναι για ολα μεσα στην σύγκριση και στο τελος δεν την αντέχει κανεις

ειπα να της μιλησω εγω που δεν ειχα μωρό αλλά δεν καταλαβαίνει, έχει γίνει δευτερη φύση της πλεον + οτι μιλάει αποκλειστικά και μονο για το παιδί και τιποτα αλλο, της μιλας για κατι αλλο και σε διακοπτει και σου λεει για το παιδι (που ειναι πλεον σχεδόν τεσσάρων ε;;;;;) δεν ακουει καν δηλαδή!

ειναι κρίμα για εκεινη οπως και για την κουνιάδα σου (καλά λεω την συγγένεια;)

γιατί στο τέλος κανενας δεν τις κανει παρέα και δικαίως.

πως φαίνεται η κλασσική αγορομάνα ε;;; χαχααχχααα

:D:D:D:D:D:D:D:D

μπαμπατσικο;;;; ωραια λεξη! δεν την εχω ξανακούσει ;)

Διαβασε εδω τι βρηκα για να σε διευκολύνω!!χαχαχαχα

ουτε ο Μπαμπινιωτης τετοια επεξηγηση λέμε...!!!!

http://www.slang.gr/lemma/show/mpampatsiko_8935

ιιιιιιιιιι εχει και σοκιν μεσα...χαχαχα!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Οσο για υατο που λέτε περι συγκρισεων μωρων κοκ, είπαμε ολες για τα παιδια μας γινόμαστε κουκουβαγιες αλλα οπως σε ολα, χρειαζεται ενα μετρο και σε αυτο!!Δεν μπορω τα ακραια πραγματα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τσιπουράκι!! Μου αρέσει πολύ πολύ πολύ που έβαλες τικεράκι!! Πολύ πολύ όμως!!! Κ εγώ προτιμώ το 2ο, έχει κ ψαράκια είναι κ κούκλος ο μπέμπης με το τσουπωτό το κωλαράκι του!!

Τα χάπια που λες είναι τα duphaston, τα είχα πάρει όταν μετά την 2η παλίνδρομη έκανα παραπάνω από 40 ημέρες να αδιαθετήσω. Αλλά μην φανταστείς πως τα παίρνεις σήμερα και αύριο αδιαθετείς. Τα παίρνεις για 5-7 μέρες (δεν θυμάμαι), τα σταματάς και μετά από 5-10 μέρες αδιαθετείς. Εγώ θέλω ματζουνάκια για κάτι άμεσο. Κάτι σαν το ζεστό μπάνιο, κατάλαβες? Ούτε να βάζω μαϊντανό στο μπιιιπ (το διάβασα κ αυτό)! Μία συνάδελφος μου είπε να βράσω κρεμμυδόφυλλα και να πιω (μπιιιιιιξ!!). Ξέρετε κάτι γι' αυτό?? Φαντάζεστε να κάνω του κόσμου τους παπάδες κ στο τέλος να αδιαθετήσω - όχι επειδή το προκάλεσα, αλλά επειδή ήρθε η συγκεκριμένη μέρα?? Χαχαχα!

Φωτεινή κακώς της δίνετε τέτοια χαρά της κουνιάδας που τσαντίζεστε! Απλά όταν μιλάει να αντιδράς σαν να μην έχει πει τπτ. Προκλητικά όμως! Κ να μην το καταλάβει δεν θα έχει από κάπου να πιαστεί, κατάλαβες?

Όσο για τις μάνες κουκουβάγιες, πωωωω, ξενέρα τρελλή! Πρέπει να είμαστε κ λίγο ρεαλίστριες! Οκ να μιλάμε για τα μωρά μας, αλλά έχουμε κ άλλα ενδιαφέροντα! By the way : το μωρό μου είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ!! Φάτε την!!! :tongue: :tongue: :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαβασε εδω τι βρηκα για να σε διευκολύνω!!χαχαχαχα

ουτε ο Μπαμπινιωτης τετοια επεξηγηση λέμε...!!!!

http://www.slang.gr/lemma/show/mpampatsiko_8935

ιιιιιιιιιι εχει και σοκιν μεσα...χαχαχα!!!!

θεικό!!!!!!

Τσιπουράκι!! Μου αρέσει πολύ πολύ πολύ που έβαλες τικεράκι!! Πολύ πολύ όμως!!! Κ εγώ προτιμώ το 2ο, έχει κ ψαράκια είναι κ κούκλος ο μπέμπης με το τσουπωτό το κωλαράκι του!!

By the way : το μωρό μου είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ!! Φάτε την!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Κι εμενα μου αρεσει που έβαλα τικεράκι, ειπαμε μια μια οι ασκήσει θαρρους φιλενάδες μου!

Ο τσουπωτος ο μπεμπης είναι σουπερ αλλά και το φασκιωμένο με τα πατουσακια είναι γλυκα για αυτο και ψηφιζεται!!!!!!

Δεν με ειχα καθόλου για αγόρι - οχι στην διαρκεια της εγκυμοσύνης σκασίλα μου, γερό και μόνο γερό - αλλά γενικά παντα με κόρη με φανταζόμουν και τωρα ειμαι ενθουσιασμένη με την προοπτική του γιου!

Οσο για το μωρό σου ναι ναι ειναι και πανεμορφο και πανέξυπνο!!!!!!

Σχετικά με τα χάπια και την περίοδο τι λυσσάς; θα έρθει μονη της, χαλάρωσε να μην την μπλοκάρεις. Το ντοκτόρι τι λεει, το συζητήσατε;

καλα τι να πω τωρα..

καταβροχθιζα μια παυλιδης φραουλα οταν μπηκα κ ειδα τοσα ποστ..

παραλιγο να πνιγω απ την αγαπημενη μου σοκολατα!!!:D

ενα σπρωξιμο ηθελε το καφε κυριες μου..ε??

cafe οκτωβριου 2010-φατσοβιβλιο= 800-0

ετσι ειναι οι παλιες αγαπες

πεθαινουν ισως για λιγο κ μετα ξαναναστενονται..

γιουχουου με πιασε το ποιητικο μου..αυτα παθαινει κανεις απ την πολλη ζαχαρη..:rolleyes:

ΤΣΙΠΟΥΡΑΑΑΑΑ!!!

ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΠΤ ΑΠΟ ΔΩ,ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ

αφου καμμια δε μπηκε στον κοπο να μου πει τα ευχαριστα σου..:mad:

το μπαμπατσικο ειναι κ γμω τις λεξεις!!

γεια σου Πετρουλα γκαρντασινα!!;)

Καλησπέρα κι από δω!

Παιδεύτηκα λίγο αλλά σας διάβασα...!

Fire να σου πω πόσο χαίρομαι που ηρέμησε το μανάρι σου, δε φαντάζεσαι.... υπάρχει ελπίδα δηλαδή! :tongue:

Να ευχηθώ με όλη μου την ψυχή να πάνε όλα καλά για την γειτόνισσα της Ellain. Ο Θεός να είναι μαζί τους και να τους βοηθήσει. Όλο άσχημα νέα ακούω ρε γμτ.... Προχθές με πήρε μια φίλη μου και μου είπε για ένα παιδί απ' το παλιό σχολείο μου, μικρότερο από εμένα γύρω στα 27 που έπαθε εγκεφαλικό (οίδημα) και ήταν έτοιμο..... δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή τη στιγμή που το γράφω...... τι να πω

Να μην σχολιάσω καλύτερα την ΦΟΒΕΡΗ κουμπαριά της Κλειώς :mad:

Για το τσιπουράκι ΔΕΝ έχω λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όποιο και να διαλέξεις θα είναι σούπερ. Και αχινό να έβαζες πάλι εγώ όμορφο θα το έβλεπα!!! Η ουσία μετράει καρδούλα μου!!!!!!!!!!! <3

Κατά τ' άλλα σήμερα είμαι στο σπίτι με την κόρη όλη μέρα. Είναι καλύτερα η ζουζούνα μου (μετά από 15 ημέρες), ο πατέρας της λίιιιγο καλύτερα κι αυτός κι εγώ (άσε με εμένα) δεν την γλύτωσα με έπιασε τώρα.

Δεν σας είπα όμως το καλύτερο: Το μανάρι μου χθες έφαγε μια απίστευτη λιχουδιά..... μουχλιασμένο ψωμί............ μόλις γύρισα από τη δουλειά και κατάλαβα τι είχε γίνει φρίκαρα, ευτυχώς δεν μου έπαθε τίποτα. Κατά τ' άλλα όλα καλά!!!!!!!!!!!! :tongue:

Άντε να σκορδίζουμε λίγο γιατί πολλές αρρώστιες μαζεύτηκαν τελευταία.

Καλωσορίσαμε πίσω στα παλιά μας λημέρια (είδες fire) τα καλύτερα χάνεις - για την τσιπουρίτσα μας μιλάω)

Φιλάκια πολλά κόρες μου και στα μπουτάκια των νινάκων μας και στην κοιλίτσα της γοργόνας μας!!!!!!!!!!

ΥΓ: Πρέπει ν' αλλάξω και τικεράκι ε; next time!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

fire κι εγω ενθουσιαστηκα με το come back στο φορουμακι μας!! Ζητω τα παλια και ρομαντικα!!! Οσο για τα σκατουλια μας και τον υπνο, πλεον οπως ειπες το πηραμε αποφαση, στην αρχη μου ερχοταν τρελα, δεν μπορουσα να συνηθισω ουτε το ξενυχτι ουτε την ιδεα οτι αυτο θα συνεχιστει για αγνωστο χρονικο διαστημα...Τωρα λεω ενταξει φαση ειναι, θα περασει εστω και μετα απο εναν χρονο. Κουραστικο μεν, αναποφευκτο δε, οποτε απλα κουραγιο.

Τσιπουρακι ψηφιζω το πρωτο τικερακι γιατι μου αρεσει το πατουσακι που δειχνει οτι "περπαταμε" προς την μεγαλη εξοδο! Ειναι γλυκουλακι το φασκιωμενο μωρε! Οσο για το αγορι, επειδη κι εγω με φανταζομουν με κορη, θα σου πω οτι ειναι τοσο τρυφερουλια και αγαπησιαρικα τα αγορακια με τις μαμαδες που δεν θα το πιστευεις :)))

Αγγελικουλα μαλλον περασε η αρρωστια σας τωρα, αντε σιγα σιγα να συνελθετε. Οσο για το μουχλιασμενο ψωμακι, ωραια λιχουδια οντως, ελα μωρε μην στεναχωριεσαι, αφου δεν επαθε τιποτα το μωρο μην ανησυχεις:))))

Kλειω θα σου πω κι εγω να μην τρελαινεσαι με την περιοδο, ασε την να ερθει απο μονη της η ρημαδα. Κι εγω εχω ακουσει για ασπιρινη αλλα για να λειτουργησει πρεπει να κουμπωσεις πολλες οποτε δεν λεει! Οσο για την συναδελφο σου και τα σχολια της περι θηλασμου, ειναι μακρια νυχτωμενη λεμε, οποτε ουδεν σχολιον....

Βικυ πολυ ωραιες μετρησεις, μια χαρα παιδακι ο πεπε!

Φωτεινη θα συμφωνησω με οσα ειπαν οι κοπελες παραπανω, οταν καποιος μπαινει στην διαδικασια να συγκρινει το παιδι του εχει πολλες ανασφαλειες κατα την γνωμη μου. Παρε παραδειγμα κι απο δω, το καθε παιδακι κανει κατι που δεν κανει ενα αλλο. Για παραδειγμα πολλα απο τα δικα σας λενε πολλες λεξουλες, ο δικος μου λεει μονο3-4. Ομως περπαταει εδω και 2 μηνες περπαταει και πλεον τρεχει. Θελω να πω οτι το καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους και τις δικες του ιδιαιτεροτητες, οποτε η κουνιαδα σου εχει θεματακι....

φιλακια σε ολες, παω να φαω σουβλακι :))))))))))))

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Aγγελικη μου ω ναι,υπαρχει ελπιδα

το μαναρακι μου απο 9 μηνων σχεδον ειναι αλλο.. παιδακι!!

δλδ μολις εβγαλε κ τα 8 δοντια σταματησε ολη η μουρμουρα κ η παιδιατρος μας ειπε οτι σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα 8 δοντια ηταν πολλα κ οτι αν δεν το θηλαζα θα ειχε φρικαρει το καημενο!!

επιτελους μου εδωσε τα ευσημα για το θηλασμο..

τωρα μονο χαμογελαει,κανει ναζια,μου δινει φιλακια κ μου κανει αγκαλιες

οχι οτι δεν θα γκρινιαξει -μη ξεχνιομαστε- αλλα πολυ λιγο κ θα χει σοβαρο λογο:μαμ κακα νανι πονος!

τι ηθελα να σου πω ομως?? μμμμμμμμμμμμμμμμμ

α!

μην αγχεσαι για το μουχλιασμενο ψωμι,τπτ δεν θα παθει!γενιες κ γενιες μεγαλωσαν με μουχλιασμενο ψωμι κ δεν παθαν τπτ

καλα αντισωματα θα κανει,μια χαρα θα ειναι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...