Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

hello φορουμοκοριτσα!!

Κλειω, συμφωνω απολυτα με την τρομοκρατια στους πολιτικους, κι εγω θελω να πηγαινουν τοιχο τοιχο ή ακομα καλυτερα να μην τολμουν καν να ξεμυτισουν απο τα σπιτια τους. Ουστ!!! Το θεμα με την παρελαση μωρε με χαλασε λιγο γιατι το θεωρω ψιλοασχετο απο την σημερινη πολιτικη κατασταση. Τελοσπαντων, θα δουμε τωρα τι θα γινει με το θεμα δημοψηφισματος-εκλογων...

Fire συναγωνιστρια, φυσικα και τιποτα δεν αλλαζει. Οταν τα ξυπνοπουλια σου λενε οτι το παιδι ξυπναει γιατι θηλαζεις, πες τους οτι ξερω μια κοπελα που δεν θηλαζει και ζει το ιδιο δραμα. Βλακειες.... ΔΥστυχως δεν ξερω πια τι να κανω, μαλλον το εχω παρει αποφαση οτι δεν θα κοιμαμαι πια εκτος Παρασκευης-Σαββατου που ειναι η σειρα του αντρα μου στο ξυπνημα. Το συστημα cry out μαλλον το εχω απορριψει πια, πολυ θα ηθελα να το κανω και να λειτουργησει αλλα απο την αλλη το φοβαμαι. Για δες εδω http://www.drmomma.org/2009/12/sleep-training-review-of-research.html εγω δεν ειχα ακομα χρονο να τα διαβασω αλλα εχει πολυ καλα αρθρα. Με το καλο τα γενεθλιακια σας!!!

Βικυ πως πηγαν οι μετρησεις του Πεπε?? Θυμαμαι περσι που μετρουσαμε με αγωνια, και να οι καμπυλες, και να τα εκατοστα...

Πετρουλα ωραιο το σπροπαθω!!! χιχιχι πολλη πλακα!

Ειρηνη καλη η ιδεα με το δεσιμο του δεντρου, τουλαχιστον δεν κινδυνευει να πεσει και να τα πλακωσει, ε καμια απωλεια σε μπαλες θα υπαρξει σιγουρα, δεν βαριεσαι, δεν πειραζει.

Αυτα φιλακια σε ολες!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω κινηση!!! καλως τες!!:P

κλειω μπραβο στο Λιζακι που επανηλθε!!

εμεις φετος μαλλον δεν θα στολισουμε δεντρο γιατι ηδη εχουμε αρκετα οχι που "παιζουν" μεσ το σπιτι

μου φαινετε απιθανο να μπορεσω να τον ξεκολλησω απο ενα δεντρο στολισμενο με χρωματιστες μπαλες κ κυριως με λαμπακια που αναβοσβηνουν

μαλλον θα παρουμε ενα μικρουλι κ θα το βαλουμε καπου ψηλα,ετσι για να μην ξεχνιομαστε..

οσο για τα στραγαλια,αυτος ηταν ενας τροπος εδω τουλαχιστον στις δικες μας παρελασεις, να φλερταρεις το κοριτσι για το οποιο ενδιαφερεσαι -εκτος απ τα κλασσικα σφυριγματα κτλ :rolleyes:

επισης για το co bedding που μου γραψες ,ο μικρος κοιμαται μαζι μου,δεν τιθεται κανενα θεμα απ τον μπαμπα μας φυσικα,το κακο ομως ειναι οτι οταν τον εχω μαζι μου θελει να θηλασει πολλες περισσοτερες φορες..

μαλλον επειδη με μυριζει :confused:

το θεμα μου δλδ δεν ειναι να κοιμηθω εγω -αυτο το χω παρει αποφαση- αλλα να μην θηλασει ο μικρος πανω απο μια φορα το βραδυ..

βικυ σ ευχαριστω,ελπιζω να καταφερουμε να κανουμε ενα παρτακι κ να μην ειναι τα μισα παιδακια αρρωστα..

οσο για τον πεπε ειμαι σιγουρη οτι θα χει..ξεφυγει σε ολες τις μετρησεις!!:tongue:

ellain θα τα διαβασω τα αρθρα ευχαριστω!! η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα οτι δεν θηλαζεις.. ασχετος ο θηλασμος λοιπον με τον υπνο!!

οσο για το συστημα cry out απλα δεν θελω.ουτε κατα διαννοια

προτιμω να ξυπναω μεχρι να γινει 5 χρονων!

πετρουλα ολα καλα με τον μικρο

παει κ η γκρινια πανε ολα!! εχει εξελιχθει σε απιστευτο παιδι -κουκουβαου!!

πολυ ατομο κ πολυ μουρη!! χαχαχα!!

αν θα γκρινιαξει θα χει λογο κ κυριως δοντι!

ειρηνη μου φιλακια!!

Στραγάλια αντί για φλερτ :shock:?? Τι gentlemen θεέ μου! Να υποθέσω ότι άααμα η Fire ήταν συγχισμένη μετά την παρέλαση, αυτό θα οφειλόταν στην απουσία στραγαλοπόλεμου προς το πρόσωπό της?? Κ καλά, σε κανέναν δεν αρέσω??? Ααααα τι μαθαίνω! Όπως επίσης χάρηκα απύθμενα (τρελλή λέξη) που έμαθα πως ο γιόκας δεν γκρινιάζει πια!! Επιτέλους η Fire ηρέμησε!! Μπράβο άξιο τέκνο μου! Άντε να χαλαρώσεις λίγο... Κ τι σε νοιάζει βρε που θέλει να θηλάσει αφού κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι? Δώσε του βυζί κ συνέχισε τον ύπνο σου! Από 10 ημερών το κάνω στην Ελισάβετ: δεν σηκώνομαι να την κρατήσω αγκαλιά για να θηλάσει, ξάπλα! Άσε που πια η ίδια μου αρπάζει τα βυζά (!).

Τελικά κοριτσάκια λέω να στολίσω κανονικά το δέντρο κ άμα δω ότι κινδυνεύει, απλά θα το ξεστολίσω. Θα δούμε μωρέεεεε!! Μου αρέσουν τα Χριστούγεννα!!!

Ειρήνη τι να πω δλδ για την κατάσταση στο νησί σου. Είπαμε: αθάνατη ελληνική επαρχία! Έχεις τα παιδιά σου στο φτύσιμο (όχι εσύ, η ελληνική επαρχία)! Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν οι παροχές για baby swimming κ να μην τις αξιοποιούν??!!

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας: υπάρχει κάποιο ματζούνι/γιατροσόφι να προκαλέσουμε περίοδο? Δεν είμαι έγκυος, θα ήθελα όμως να αδιαθετήσω σύντομα. Ο κύκλος μου κυμαίνεται από 26-40 ημέρες!! Βαριέμαι να περιμένω και να ελέγχω κλπ. Είμαι στην 32η μέρα (δεν είμαι έγκυος, εκτός αν ο Θεούλης με επέλεξε!!) κ σκέφτομαι: υπάρχει άραγε κάτι? Ζεστά πολύ ζεστά ντους?? Αν πάρω ασπιρίνη θα γίνει τπτ ή αρλούμπες? Έψαξα στο διαδίκτυο κ λέει ματζούνια για πρόκληση έκτρωσης κ συγχίστηκα!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα!

Πήγαμε κι εμείς στην παιδίατρο χθες, ο Λάσκαρης έγινε 10800 (αυτή τη φορά πήρε μόνο 100 γρ- αχ τι καλά, έχω κοψομεσιαστεί λέμε, δεν αντέχω άλλο στο κουβαλητό, πότε θα περπατήσει λεμε.:-D:grin::-D:grin:....) και έγινε 75 πόντους.

Έκλαψε λίγο, τα κλασικά αλλά μετά το εμβόλιο πήρε τα ίσια του!!!! Τον πήγαμε και βόλτα και ηρέμησε!:tongue::tongue::tongue:

Κλειώ, εγώ πάντα στόλιζα κανονικότατα το δέντρο και δεν είχα πρόβλημα.....όπως λες κι εσύ μου αρέσει να στολίζω το σπίτι...(αχ, τι θυμήθηκα τώρα.....) θυμάσαι που πρόπερσι έλεγες ότι δεν πρόκειται να στολισεις;

Οι ανωμαλίες στην περίοδο είναι λόγω θηλασμού, όπως ξέρεις. Αλλά μωρέ, άσε τα μαντζούνια....Το ξέρω βέβαια, είναι σπαστικό να μην ξέρεις πότε να την περιμένεις αλλά ο γιατρός τι λέει;

Ειρήνη, γειτόνισσα, τι κάνεις;

Ellain και stone κι ο Πέπε ξυπνάει ακόμη τα βράδια....3 φορές μάξιμουμ, τον βάζω όμως στο στήθος και συνεχίζει.....αυτός ρουφάει εγώ κοιμάμαι.....αλλιώς δεν θα την πάλευα!!!! Είχε περάσει μια φάση που ξυπνούσε μόνο μία φορά αλλά πάει και αυτό το ξεχάσαμε....

Fire καλές ετοιμασίες με το παρτάκι

Πολλά φιλιά σε όλες

Την καλημέρα μου!:-)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!!

Μια χαρά ο πέπε vasdeli μου!! Άντε μωρέ ο χοντρούλης σου σε ξεμέσιασε!!

Να σου πω: αυτό λες? --> http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2194421&postcount=175. Κ εγώ το θυμήθηκα γι' αυτό έσπευσα να γράψω.

Καλά, δεν τον ρώτησα τον γιατρό για την περίοδο, τα ίδια θα μου πει! Αν ξέρεις όμως κανά μαντζούνι πες το καλέεεεεεεεεε!!

Διάλογος με συναδέλφους:

Συν. 1-Ακόμα θηλάζεις?

Clelia - Ναι

Συν 1 - Έχεις ακόμα γάλα?

Clelia - Ναι

Συν 2 - Να ξέρεις πως όσο πιο πολύ θηλάζεις, τόσο θα έχεις γάλα (πολύ σωστά το ξεκίνησε). Δεν θυμάσαι στα χωριά οι παλιές που θηλάζανε μέχρι τα 3?

Clelia - Αυτό έχει επιστρέψει, πολλές νέες μαμάδες θηλάζουν μέχρι αυτή την την ηλικία

Συν 2 - Εγώ στο χωριό μου έχω κάτι Αλβανέζες :rolleyes: που θηλάζουν τόσο (καλά, εκεί το σκότωσε, πάει το κακόμοιρο)

Clelia - Α, οκ. Εγώ Ελληνίδες ξέρω

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααα!!!

κλειω η παιδιατρος μου ζητησε να βρω τροπο να κοψω τον βραδυνο θηλασμο ή να τον περιορισω στη μια φορα γιατι δεν ειναι καλο για το πεπτικο του μωρου.. πλεον πρεπει κ αυτο να ξεκουραζεται δεν ειναι βρεφος!! κ μετα απο πολλα επιστημονικα αρθρα που διαβασα τεινω να συμφωνησω..

οσο για στραγαλια μου κανει εντυπωση που δεν ξερεις το "εθιμο" μονο στη θεσσαλονικη συνεβαινε?? οεο??

ετρωγα πολλα στραγαλια κλειω μου καθοτι καρδιοκατακτητρια ;) ειχα στις τσεπες μου κ σταφιδες κ την περνουσα μουρλια στην παρελαση.. μονο η βοτκιτσα μου λειπε..!

ελα πλακα κανω.. ισα ισα που στο σπιτι τ ακουγα γιατι ο πατερας μου αφηνιαζε κ προσπαθουσε να δει απο που εξαπολυονταν τα ξηροκαρπια..

για την περιοδο μπανιο με ζεστο νερο στην κοιλια για αρκετη ωριτσα.. παντα επιανε,την επομενη τ αργοτερο αδιαθετουσα..

επισης εχω ακουσει κ για κοκκινο κρασι αλλα δεν εχει τυχει να το εφαρμοσω..:cool:

κ τελος για τον διαλογο που παρεθεσες ε μη σχολιασω νομιζω ειναι περιττο ωστοσο θα μπορουσα να γραψω πολλα για το τι εχω ακουσει ολο αυτο το διαστημα.. αν τα μαζεψω κανω βιβλιο:lol:

βικυ μπραβο στον πεπε!! πρεπει να τρωει καλα ε?? ο δικος μου 10 κιλα ειναι κ ειναι μπουλουκακι,φανταζομαι τον πεπε

Αχαχαχα!! Τρελλό γέλιο Fire! Δλδ περίμενε: σου πετούσαν στραγάλια οι γαμπροί και εσύ τα μάζευες και έτρωγες και σταφίδες?? Έλιωσα!! Κ είχες κ τον μπαμπάκα να ψάχνεται, έβρισκε προφανώς στραγάλια στο μαλλί, αχαχαχα!!

Θα το κάνω αυτό που λες με το ζεστό νερό. Μα γμτ! Στις 10/10 είχα ενδομήτριο 4.5 χιλιοστά (έκανα τεστ παπ & γυναικολογική εξέταση, γι' αυτό το ξέρω), κανονικά θα έπρεπε να έχω αδιαθετήσει! Βαριέμαι να κοιτάζομαι, να περιμένω μπλαμπλαμπλα!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αψογοσ ο πεππε!!!!!μπραβο βασδελακι!!!!

κλειω μου ,με συγκινησεσ απιστευτα με την αναδρομη σασ στα παλια ποστ...σου ευχομαι ολοψυχα απο εδω κ στο εξησ καθε νοεμβριο να στολιζεισ το δεντρακι σου με την τζαναμπετα κ αργοτερα αν το θεσ και με τα αδελφακια τησ!!!!!!!!!!!μουτσσσσ!!!!

α!!οσο για τον διαλογο με τισ συναδελφουσ!!!χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!το αφηνω ασχολιαστω...

fire ,respect με τα στραγαλια...γελασα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελαιν ,κι εγω λεω να το δεσω και ο θεοσ βοηθοσ!!!!

κοριτσια η μπουρμπουλ,την τελευταια εβδομαδα εχει ξεκολλησει απο τα 2-3 και επειτα 8-9 βηματακια κι επειτα μπουμ και περπαταει κανονικοτατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχει πολυ πλακα!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Μπράααααβο σας που περπατάτε!!! Μπράβο Ειρήνη!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, κ σένα σου εύχομαι μόνο χαρές να έχεις!!

Βρε κουρίτσα: πού θα το δέσετε το δέντρο?? Έχετε κολώνες στο σπίτι σας?? Ή όπου βρείτε? Πχ στις κουρτινόβεργες κλπ??

GEXxp3.png

να μπορεισ να το δεσεισ με εναν μεγαλο σπαγγο μπροστα στο καλοριφερ..ετσι θα κανω εγω ,γιατι το δεντρο θα το βαλω μπροστα απο το καλοριφερ.

βρεσ καποιο σημειο που να υπαρχει εκει γυρω στηριγμα..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Αστα και τα δυο βρε...που ξερεις μετα στο καπακι ισως χρειαστεις και το αλλο!!!!!

Ενας συνδυασμος δε γινεται????Μου αρεσουν οι πατουσιτσες αλλα με νινι, οχι φασκιωμενο!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αστα και τα δυο βρε...που ξερεις μετα στο καπακι ισως χρειαστεις και το αλλο!!!!!

Ενας συνδυασμος δε γινεται????Μου αρεσουν οι πατουσιτσες αλλα με νινι, οχι φασκιωμενο!!!

χαχαχαχαααα

εχει και με πατουσιτσες μη φασκιωμένο, κατσε να το βρω! (κι εγω εχω τρελαθει με τις πατουσιτσες)

δεν μου αρεσει το μωρό που εχει στο συγκεκριμενο, προτιμώ το φασκιωμενο με τις πατουσες ή το αλλο με τα ψαρακια

Διαλιέχτε κιΟυρίες μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...