Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε οχι τιτλοι τελουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..καλα εγω θα μπαινω να σασ καλημεριζω κ ελπιζω να γραφετε...εστω οσαεσ μπορειτε-προλαβενετε!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να 'μαι κ εγώ!!

Η μικρή σκατούλα έχει μύξες, μύξες πολλές το κακόμοιρο! Δεν την πήγα κολυμβητήριο εννοείται. Έχει δεκατάκια, κάπου την κρυολόγησα η ρουφιάνα μάνα! Προς το παρόν κοιμάται μέσα, μου βγάζει την πίστη βέβαια διότι μπουκώνει η μύτη κ ξυπνάει συχνά! Αλλά για αρρωστούλικο μωρουλίνι είναι καλό μωρέεεεεεε!!

Όλα καλά με την δουλειά, στην ουσία από χθες δουλεύουμε (14/10 πήγα στην δουλειά) καθώς είχαμε πλακώσει απεργίες κ καταλήψεις. Γμτ! Ψηφίσαμε για συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων και τελικά ΔΕΝ θα απεργήσουμε αύριο και μεθαύριο! Και ήθελα να κάνω δουλίτσες... Τέσπα! Μια χαρά ήμουν που άραζα, εεεεε?

(Fire, δεν έχεις παράπονο. Αμέσως σπεύσαμε να μην σε απογοητεύσουμε!!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!

fire δικιο εχει η κλελια!!!με το που ποσταρεσ το απογοητευτικο μηνυμα ,γεμισαμε ηδη μια σελιδα!!!ε??χα χα!!!

βρε κλειω μου...κι εμεισ φετοσ και οι δυο κορουλεσ ολο μεσ την μυξα ειναι...ευτυχωσ οχι δεκατα!!εγω απορρω αν δεν καναμε τα 45 μπανια ολο το καλοκαιρι πωσ θα ημασταν...!!!αρχιζω να αναρωτιεμαι μηπωσ ηταν τσαμπα ο κοποσ μου που τισ ετρεχα (τισ περισσοτερεσ φορεσ ,χωρισ να εχω ορεξη..) ,μην τυχον και χασουμε μπανακι...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Η μικρή μου σκατούλα ανέβασε πυρετό μωρέεεε! Κ μου ξέρασε το βράδυ, 1.30 άλλαζα σεντόνια κλπ. Τελικά κ co-bedding να μην έκανα, δεν υπήρχε περίπτωση το παιδί να κοιμόταν μόνο του άρρωστο. Αν δεν την σήκωνα όρθια θα πνιγόταν στον εμετό της. Ο πυρετός δεν ήταν ο τρελλός του Αυγούστου (40,1), μέχρι 38,7 έφτασε το βράδυ, που είχε περάσει η επήρρεια του αντιπυρετικού. Το πρωί είχε 38,2-38,4, και αργότερα μου είπε η μαμά μου ότι έπεσε στο 37,5 (χωρίς το αντιπυρετικό). Οπότε, καλύτερα είναι.

Ειρήνη μου μην το σκέφτεσαι έτσι. Λογικά, θα ήταν σε χειρότερη κατάσταση η υγεία τους, θα αρρώσταιναν πιο συχνά δλδ αν δεν έκαναν τα μπανάκια τους.

Κ εγώ έκανα την 1η δόση του αντιγριππικού στην μικρή (κ σε μένα) πριν από 1 μήνα. Αυτό τι σημαίνει, ότι δεν έπρεπε να αρρωστήσει? Μπορεί να κρυολόγησε, μπορεί να το πέρναγε χειρότερα.

Μην το σκέφτεσαι έτσι!

GEXxp3.png

βρε κοριτσια να μπαινω να γραφω συχνα τετοια ποστ!!

ζωντανεψε το καφε λιγουλακι!! :P

χρονια πολλα στο εθνος!:rolleyes:

φιλια σε ολες,παμε για φαγητο εξω..

θα μπω αργοτερα να γραψω τα νεα μας

εν ταχει περαστικα στην τζαναμπετα κλειω..

καλησπερες εθνικες και εορταστικες κι απο μενα!

Βετα-τζαναμπετα αρρωστησες μωρε μωρουλινι?? Περαστικα στο μικρουλακι σου Κλειω, οντως το να κοιμαται μαζι το μωρο οταν ειναι αρρωστο ειναι απαραιτητο. Κι εμας ο Ντενις ο τρομερος εχει λαρυγγιτιδα και δεν κοιμηθηκαμε 2 βραδια, αλλα πηγαμε παιδιατρο, πηραμε φαρμακακι και θα περασει. Ευτυχως δεν εχει πυρετο αλλα δυστυχως δεν πηγαμε ουτε κολυμβητηριο ουτε μουσικη. Δεν πειραζει την αλλη εβδομαδα, τι φοβαμαι μην χασει μαθημα και δεν παρει πτυχιο?? χιχιχιχιχι

Fire οντως να μπαινεις να ριχνεις ενα παραπονιαρικο μηνυμα να ζωντανευει το καφε! χαχα εμενα μου ερχεται ασχημα να συνδεθω ιντερνετ και να μην κανω μια επισκεψη στο καφε. Μου θυμιζει τα περσινα, τις εγκυμοσυνες μας, την αγωνια μας και την χαρα μας οταν αρχισαν τα γεννητουρια. Μαλλον ειμαι πολυ ρομαντικη εεεε????

Εμεις πηγαμε παρελαση σημερα το πρωι να δουμε και τον κοπο του μπαμπα μας ολη την εβδομαδα, αλλα εγιναν επεισοδια με τους οπαδους του Ολυμπιακου Βολου και με αριστεριστες και διαλυθηκε πριν καν αρχισει... Τσαμπα το σημαιακι και το τυροψωμο (και τις θερμιδες που πηρα)..... Παντως ρε παιδι μου σκεφτομαι, ενταξει να διαμαρτυρηθεις πολιτικα (που κι αυτο καπως ατοπο το βρισκω την ημερα της παρελασης που γινεται προς τιμην και μνημη των πεσοντων), αλλα οι οπαδοι του Βολου πού κολλαγαν στην παρελαση???Τελοσπαντων, εχουμε να δουμε και χειροτερα οσο περναει ο καιρος και ξεχειλιζει το ποτηρι και ο θυμος...

Αυτα τα νεα, σας φιλω, καλο ΣΚ

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Fire πώς περάσατε στην έξοδό σας??

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, η σκατούλα μου είναι καλύτερα. Στην χειρότερη έχει 37,2. Η μαμά της όμως έχει 37,8 κ γκρινιάααααζει!!

ellain, όντως σπάσιμο αυτό με την παρέλαση για εμάς τους κοινούς θνητούς που πήγαμε να την παρακολουθήσουμε, αλλά ρε παιδάκι μου, το χαίρομαι απίστευτα που βλέπω τους ξεφτιλισμένους να τρέχουν σαν τα ποντίκια να σωθούν! Θέλω να φοβούνται, να τρέμουν τα χειρότερα, το καταλαβαίνεις?? Κ θα έρθουν τα χειρότερα γι' αυτούς, το πιστεύω ακράδαντα! Ο κόσμος δεν έχει κάτι να χάσει: έχει χάσει την δουλειά του, το σπίτι του, τις ελπίδες του για το μέλλον...

Το ξέρετε ότι έχουν αυξηθεί ραγδαία οι εκτρώσεις παντρεμένων γυναικών στα 2α παιδιά? Μέχρι πρότινος ήταν συνηθισμένες (τρόπος του λέγειν τώρα, αλλά στατιστικά μιλάω) οι εκτρώσεις στα 3α-4α παιδιά. Τώρα δεν μπορεί ο κόσμος να κάνει 2ο παιδί!!!

Μου έκανε εντύπωση πάντως, σε όλη την Ελλάδα έγινε χαμός με τους ξεφτίλες!!! Ο κόσμος έχει εξαγριωθεί, καλό θα είναι να πηγαίνουν τοίχο-τοίχο πια!!

GEXxp3.png

κλειω μου γενικα ηταν υπεροχο το 3ημερο κυριως λογω καιρου γιατι εξορμησαμε κ το φχαριστηθηκαμε.. δεν ξερω ποσες τετοιες ηλιολουστες μερες μενουν!!

ελπιζω η τζαναμπετα να εινα καλα σημερα!!

για τις μυξες κοριτσια -ειρηνη κ για σενα το λεω- για μας ο ορος λειτουργησε καταλυτικα,5-6 φορες την ημερα κ μετα το ρουθουνι..τζαμι!:tongue::tongue::tongue:

οσο για τα θαλασσινα μπανια δεν ξερω μωρε τι ισχυει γιατι ενω καναμε πολυ λιγα,ακομη δεν αρρωστησαμε -μια φορα πηγαμε να,αλλα το περασαμε ξωφαλτσα!

ellain τι κανετε με τα νυχτερινα σας ξυπνηματα?εμεις συνεχιζουμε απτοητοι!

και ω ναι εχω αρχισει να κουραζομαι.. μου λειψε να κοιμηθω εστω κ ενα 5 ωρο συνεχομενο

επισης εχω βαρεθει να μου λενε οτι ξυπναει τα βραδυα επειδη θηλαζω ακομη..

οσο αφορα στις παρελασεις ρε κοριτσια κραταω τη.. γλυκια αναμνηση των στραγαλιων που τρωγα στη μουρη!!! χαχαχα!!

επισης αυτες τις μερες σαν περσι ετοιμαζομουν να φερω στον κοσμο το μαναρακι μου!

την μεθεπομενη εβδομαδα γινομαστε ενος ετους!!

ειμαστε 10 κιλα, 78 ποντους κ ολα ειναι καλα κ ...στη θεση τους!:tongue::tongue::tongue:

αυτα τα λιγα..

αντε φατσοπληκτες να ερχεστε κ απο δω καμμια βολτα..

Διαφημίσεις

Πω, πω....

Καιρό έχω να μπω.....

Λείπαμε και το 3ήμερο....Κλειώ μου είχα πει να συναντιόμασταν αλλά τελικά δεν τα κατάφερα....Ήταν και ο Πέπε λίγο αρπαγμένος μετά την Παρασκευή το απόγευμα που συναντήθηκα με τις άλλες μανούλες( το είχαμε κανονίσει εδώ και ένα μήνα). Δεν πειράζει, next time.....

Ο Πέπε έχει αύριο εμβόλιο και μετρήσεις!

Εύχομαι όλες να είστε καλά!

Fire, με το καλό τα πρώτα γενέθλια του μικρού σου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Fire χαίρομαι που περάσατε σούπερ - για αυτό με τα στραγάλια δεν πολυχαίρομαι. Τι τους έφταιγε μωρέ το κοριτσάααακι να του πετούν στραγάλια?? Με το καλό τα γενέθλια του μωρού σου. Το έχω ξανακούσει αυτό με τα μωρά που ξυπνούν συχνά, δεν φταίει ο θηλασμός. Πιστεύω το co-bedding θα έδινε λύση να κοιμηθείτε οι πολύπαθες μανούλες, αλλά αυτό προϋποθέτει την σύμφωνη γνώμη του συζύγου κ εκεί να δεις κήρυγμα από τους τρίτους για το ότι κοιμάσαι μαζί με το μωρό...

vasdeli μου δεν πειράζει καρδούλα μου! Δεν χανόμαστε εμείς! Περαστικά στο μωρό μας!!

Η Ελισάβετ μια χαρά είναι, σήμερα ούτε μυξούλες (μα να μην κάθεται να τις τραβήξω με otrisalin. Κλαίει χτυπιέται!!).

Κορίτσια μου τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα κ τα μωρά μας περιφέρονται άνετα στον χώρο κ διαλύουν πραγματάκια, τι κάνουμε με τον στολισμό? Μου είπε ο σύζυγος καλύτερα να μην στολίσουμε δέντρο διότι θα το γκρεμίζει κ όχι μόνο αυτό, φοβόμαστε μην την πλακώσει κιόλας. Είναι σατανάκος το Λιζάκι! Για πείτε οι δευτερο/τριτομάνες. Τι κάνατε όταν τα μωρά σας ήταν αντίστοιχα σε αυτή την ηλικία που τρέχουν, τραβάνε πραγματάκια κλπ??

GEXxp3.png

Καλημερα καλημερα και καλό μηνα!!!!

Καλέ μανουλες σας εχω χασει εδω..Ποσο χρόνο να βρω η μανα, την αμαρτια μου την λέω..μπαινω fb που ειναι πιο αμεσο και ευκολο!!

Κι εδω ομψς μου αρεσει γιατι αναλύουμε καλύτερα τα θεματα..σπροπαθω που λέει κι ο μεγαλος μου!!!!

Ας ξεκινησω απο τα τελευταια λοιπόν...

Κλειώ εμεις δεν ειχαμε θεμα με τον Αν.την πρωτη χρονια το φοβοταν, τη δευτερη (περυσι) το αγγιζε τον τσιμπουσε κι απομακρυνοταν...:tongue::tongue: φετος επειδη καταλαβαινει θα του μιλήσω αλλα θα του πω και οτι αν το πειραξει δεν θα αφησει δωρο ο Αη Βασίλης.Για τον μικρο δεν ξερω, νομιζω θα τις κανει τις ταλιμπανιες του αλλα ευτυχως επειδη ειναι και θηριοδεντρο δεν υπαρχει ο φοβος να πέσει, μονο μη μου χαλάσουν τον στολισμο και μαζευω χρυσοσκονες, μπάλες και μπαλακια απο τους διαδρόμους..

....ξαναρχομαι

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Περαστικα στα αρρωστουλικα μας..υπομονη και ορους και θα περασουν ολα!!!

Κι εμεις ειμαστε καλά, παρελαση δεν ειδαμε, φυγαμε και το τριημερακι και φορτισαμε τις μπαταριες..πίσω τωρα να δουμε τι μελλει γενεσθαι απο εδω και μπρος!!

Fire καλές προετοιμασιες για το πρωτο παρτακι σας!Πως ειστε γενικα;;Εχετε στρωσει καθολου στο θεμα υπνου και γκρινιτσας;;

Ellain και Βικυ εσεις κοιμαστε πλέον;;;

Κλειώ διαβαζω μια χαρα τα νεα απο το μετωπο "εργασια"!Τελεια!!Να σκασουν οι οχτροι μας!!χαχα

Ειρηνη πως ειναι οι πριγκιπισσες;;;

Γιωτα εσυ ολα καλά με τη δουλεια, προσαρμόστηκες;;;;

Τι αλλο δε θυμαμαι...σας στελνω φιλια κ πολλά ζουπηγματακια για τα μωρουδιστικα μπουτακια!!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πετρουλιτσα μου μια χαρα ειναι οι μικρεσ μου!!!λιγο μυξουλεσ ακομα ,αλλα το παλευουμε!!

κλειω μου το ξερω οτι δεν πρεπει να το σκευτομαι ετσι ,αλλα προχτεσ μου την εδωσε!!!στιγμιαια αλλα μου την εδωσε!!λεω απο μεσα μου...φαντασου να μην ειχαμε και τα 45 ολοκληρα μπανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(τα αναφερα μονο κ μονο επειδη λενε οτι με τα μπανια επειτα το χειμωνα δεν παθαινουν ακροαστικα και τετοια!!)τελοσ παντων..

οσο για το εμβολιο ,δεν σε προστατευει απο ιουσ,ιωσεισ,κρυολογηματα κτλ..απλα και μονο απο την εποχικη γριπη!!!!γι αυτο και αρρωστησατε λιγο....δηλαδη μονο σε κατι συγκεκριμενο εχεισ προστασια!!και οι κορουλεσ βαλανε ,γι αυτο κ το ξερω..

οσο για το δεντρο!!!!!!!!!!!η αγγελικη την πρωτη χρονια ηταν μολισ 6 μηνων,απλα σερνοταν προσ αυτο αλλα δεν εκανε ιδιαιτερεσ ζημιεσ.περσυ ηταν 1,5 ετουσ αλλα και παλι δεν εκανε κατι το ιδιαιτερο περα απο το ξεστολισει καποιεσ φορεσ τισ μπαλεσ...φετοσ ομωσ που η μπουρμπουλ οργιαζει δεν ξερω τι θα κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα το φερει κατω σε χρονο dt...

μια λυση που εχω ακουσει απο αλλεσ μανουλεσ,ειναι να το στερεωσετε καλα,δενοντασ το!!

fire αψογεσ οι μετρησεισ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο στον μικρουλη!!!!

βασδελακι σιγουρα κ οι δικεσ σασ θα ειναι αψογεσ!!!

ελαιν πωσ τα πατε?ευχομαι υπεροχα!!!μπραβο σασ με τισ δραστηριοτητεσ που του επελεξεσ!!θα ειναι τελεια!!!!

εγω σκευτομουν ,κοριτσια,να τισ παω κολυμβητηριο και τισ δυο!!!!αλλα μολισ χτεσ εμαθα οτι το νερο ειναι παγωμενο ακομα και στισ μικρεσ πισινεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχουν λεφτα για την θερμανση,καθωσ χρειαζονται 1 τονο περιπου ημερησιωσ!!!!μαλλον προσ το κλεισιμο παει..οπωσ και τησ μυτιληνησ που ειναι κλειστο σχεδον 2 χρονια...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...