Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ποσο καιρο ειχα να γραψω!!!βεβαια μπαινω και διαβαζω νεα σασ εδω και στο φατσοβιβλιο,εκει γραφω κιολασ ,αλλα εδω δεν προλαβαινω...

γιωτιτσα και κλειω καλη αρχη στισ δουλιτσεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να ειναι ολα καλα και να περναν γρηγορα οι ωρεσ να επιστρεφετε στα μωρουλινια σασ!!

ειχαμε κι εμεισ παιδοντοκτορι...76εκ και μολισ 8.900!!!!μου φανηκαν λιγα τα κιλακια κ παραξενευτηκα λιγο ,γιατι η γεωργια τρωει σχετικα καλα ,ασε που εχει και τα μπουτακια τησ και τα παχακια τησ και γενικα φαινοταν για στρουμπουλουτσικο μωρακι!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχαχαχα!!

Ειρήνη οι κόρες μας είναι σχεδόν ίδιες: η Ελισάβετ είναι 76,5 και 9 κιλά, με σημερινή μέτρηση! Μόνο που είναι μεγαλύτερη, αλλά πλάκα θα έχουν!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

εμασ η μετρηση ηταν στισ 25/09!!

ολοιδιεσ ε κλειω?!!!

τρωει πια εσενα?πωσ τα πατε περα απο τον θηλασμο?εμενα το θεμα μου ηταν οτι η γεωργια ολη την ωρα μασουλαει και το φαγητο τησ το τρωει ικανοποιητικα...βεβαια σαν δευτερομανα πλεον ,οταν φαει λιγο κ δεν θελει παραπανω δεν την πιεζω αλλο!!!!οσο φαει!!αλλα περιμενα τουλαχιστον 10κιλη να μου ειναι!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη μου η Ελισάβετ όποτε γουστάρει τρώει! Σαν φαγητό, τρώει τα πάντα, αλλά δεν έχει πρόγραμμα. Νομίζαμε ότι έφταιγε το γεγονός ότι με έχει συνδυάσει με θηλασμό, καθώς είναι πιο εύκολο να την ταΐσει με επιτυχία οποιοσδήποτε άλλος - ακόμα κ ξένος - παρά εγώ. Επειδή όμως από την προηγούμενη Παρασκευή την αφήνω πολλές ώρες στην μαμά μου (για να συνηθίζει που αύριο ξεκινάω δουλειά) είδαμε πως δεν τρώει κάθε μέρα. Όποτε γουστάρει θα φάει το αυγό της, όποτε γουστάρει την κρέμα της. Όχι κάθε μέρα.

Ο παιδίατρος είναι καθησυχαστικός: αφού παχαίνει, δεν μας νοιάζει. Ένα παιδί θα φάει όταν πεινάει, προφανώς δεν πεινάει κάθε μέρα :shock:. Μου είπε να το πάρω απόφαση πως δεν θα δω ποτέ την Ελισάβετ χοντρή :D!

GEXxp3.png

Μου είπε να το πάρω απόφαση πως δεν θα δω ποτέ την Ελισάβετ χοντρή :D!

αυτο ειναι πολυ, πολυ, πολυ καλο!!!! χιχιχιχιχι

Γεια σας κοριτσια!! Μια και μιλαμε για μετρησεις το παπι δεν παει πισω, 79 ποντους και 8600 και μια χαρα τρωει κι αν σε δει να μασουλας και δεν του δωσεις μουγκριζει! χαχαχα δεν πειραζει, μια χαρα ειναι τα παιδακια μας

Λοιπον ειμαι χαρουμενη σημερα, ειδα την κοπελιτσα που ειχε το κοριτσακι με το προβλημα που σας περιεγραψα παραπανω και ειχε κοιλιτσα!! το κρατησε το μωρακι της! χαρηκα τοσο πολυ! και η μικρουλα βγηκε σημερα απο το νοσοκομειο, μαλλον για λιγες μερες μονο αλλα κατι ειναι κι αυτο. Η κοπελα βεβαια ρακος, αλλα το παλευει πολυ. Αξια, ο Θεος να της δινει κουραγιο!!

Κατα τα αλλα ολα οκ, ακομα και με πετσοκομμενους μισθους και με περικοπες, εμεις ξεκιναμε κολυμβητηριο!! Πηραμε μαγιω μαμα και γιος και φυγαμε!! εχω ανυπομονησια να δω πώς θα αντιδρασει το βατραχακι μου!

Επισης, να σας πω (κουκουβα!!) πως εν οψει γενεθλιων τον εμαθα οταν τον ρωτουν ποσων χρονων ειναι να δειχνει με το δαχτυλακι το 1 κι επειδη καθε φορα που το καταφερνε τον χειροκροτουσα, τωρα δειχνει 1 και μετα χειροκροταει τον εαυτο του! χαχαχα

αυτα, σας αφηνω, παω να δω γκρεις ανατομυ!φιλακια

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Αχ ellain χάρηκα πάρα πολύ με την γνωστή σου! Πιστεύω ότι ο θεός/το σύμπαν/ο αλλάχ θα την ανταμείψει για την πίστη της στα παιδιά της. Είναι πολύ καλή μανούλα, δεν παρατάει τα παιδιά της παρά τα προβλήματα... Αλήθεια το πιστεύω ότι κ το κοριτσάκι της θα βγει νικήτρια και μάλιστα σχετικά ανώδυνα, αλλά και το μωράκι της θα γεννηθεί υγιές!!!

Καλή αρχή στο baby-swimming!! Θα σας αρέσει πάρα πολύ, θα το δεις! Έχει στο Βόλο? Πάλι καλά!! Θέλουμε φώτος!!!

Μωρέ όλο τους μαθαίνετε πράγματα, μου φαίνεται πως εγώ είμαι η πλέον άχρηστη που δεν έχω μάθει κάτι στο παιδί μου! Μία μέρα την άφησα στους γονείς μου και την έμαθαν όταν την ρωτάμε πού είναι το φως, να το δείχνει με νόημα και να γελάει!! Εγώ η πανάχρηστη, τπτ δεν της έμαθα τόσο καιρό! Και να πείτε ότι δεν ασχολούμαι μαζί της... Σκατομάνα είμαι

GEXxp3.png

Λοιπον ειμαι χαρουμενη σημερα, ειδα την κοπελιτσα που ειχε το κοριτσακι με το προβλημα που σας περιεγραψα παραπανω και ειχε κοιλιτσα!! το κρατησε το μωρακι της! χαρηκα τοσο πολυ! και η μικρουλα βγηκε σημερα απο το νοσοκομειο, μαλλον για λιγες μερες μονο αλλα κατι ειναι κι αυτο. Η κοπελα βεβαια ρακος, αλλα το παλευει πολυ. Αξια, ο Θεος να της δινει κουραγιο!!

Αυτό είναι το πιο ευχάριστο νέο της ημέρας! Αχ, πόσο χάρηκα δεν λέγεται! Να μου το θυμηθείς Έλενα....θα δει μεγάλες χαρές από τα παιδάκια της αυτή η κοπέλα! Και το πρώτο θα βγει νικητής!!!! Δοξα τω Θεώ!

Καιρό έχω να μπω....

Να σας πω ότι ο Λάσκαρης είναι 4 βράδια που κοιμάται σερί 8ωρο αλλά σαφώς και κρατάω μικρό καλάθι....:tongue:

Να σας πω ότι στις 23 του Οκτώβρη η κόρη μου γίνεται 9 χρόνων! Δεν το πιστεύω, ειλικρινά ρε κορίτσια πότε πέρασε τόσος πολύς καιρός.....Θα κάνουμε πάρτυ αλλά ακόμη δεν ξέρω που....Το πρόβλημά μου είναι ότι για κλειστό παιδότοπο νομίζω ότι είναι πλεον μεγάλα τα παιδιά της τάξης της καθώς τα αγόρια μια ζωή στα πάρτυ λυσσάνε στο ποδόσφαιρό σε τέτοια ηλικία ενώ τα κορίτσια παίζουν κρυφτό ή κυνηγητό....Στο σπίτι δε λέει....με 3 παιδιά και τον Πέπε παραμάσχαλα....την τελευταία φορά που έκανα πάρτυ στο σπίτι μάζευα παγωτά από τις κουρτίνες και τσίχλες από τους καναπέδες!:|

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου σημερα ρεπάρω και είπα να περάσω και απο το καφέ

Κλειώ μου καλή αρχή με τη δουλειά, στην αρχή θα σου φανεί βουνό αλλα σιγα σιγα θα συνηθίσεις! Τα μικρα μας αυτη τη στιγμή είναι σφουγγάρι οτι τους πείς το μαθαίνουν πολύ γρήγορα αλλα μην σε ξανακούσω να πείς οτι είσαι κακή μάνα, ειδικά εσενα, απλώς εσυ μαζί της κάνεις αλλα πράγματα!

Ειρήνη μου μην αγχώνεσαι με τις μετρήσεις μια χαρα είναι η μικρή σου, ρωτα κι εμένα που σηκώνω 11 κιλά, μου εχει φύγει η μέση, ευτυχως ψηλωσε και αλλαξε η κατανομη του βάρους της και σηκώνεται πιο ευκολα τώρα! Ελπίζω να μην χρειάζεται για πολύ γιατι προχθές σηκώθηκε απο κάτω μόνη της χωρίς να στηρίζεται πουθενα και εκανε εως πεντε βηματάκια!

Εllain χαρηκα πολύ για την απόφαση της φίλης σου και ελπίζω και με το αλλο της παιδάκι να πάνε όλα καλά. Καλη αρχή με το κολυμβητήριο σας, σας χαίρομαι ειλικρινά που έχετε τέτοια χόμπι! Και το παπί είναι σούπερ σε μετρήσεις!

Vasdeli μπορεί να το κρατήσει το οκτάωρο ο Πεπε, μην απογοητευεσαι απο τώρα. Με το καλο τα γενεθλιάκια της Ηλέκτρας σου, οχι 9 αλλα να είστε καλά και να γιορτάσετε 109 γενεθλια.

Φιλάκια πολλά, ήρθε η κουμπάρα μου να πιούμε καφέ!

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλησπέρα!!

Γράφω από το γραφείο μου!! Είναι πολύ καλά εδώ, οι συνάδελφοι φαίνονται φιλικοί, το κλίμα ζεστό, όλα καλά! Σήμερα ήρθα για δουλειά, την Δευτέρα έχουμε κατάληψη (μάλλον και την Τρίτη, θα μάθουμε την Δευτέρα), Τετάρτη και Πέμπτη απεργία. Πολλή κούραση ουουουου! Στην κατάληψη χτυπάμε κανονικά κάρτα και δεν ανεβαίνουμε στα γραφεία, δλδ πληρωνόμαστε κανονικά. Στην απεργία κόβεται μεροκάματο. Λογικά δεν θα απεργήσω, όχι λόγω πεποιθήσεων, κυρίως επειδή πλέον παίρνω 770 (θα μειωθεί κι άλλο) και δεν βγαίνω ούτε με αυτά, πόσο μάλλον με κομμένα μεροκάματα.

Vasdeli να μην κρατάς μικρό καλάθι. 4 μέρες νομίζω είναι αρκετές. Από χθες αρχίζουμε με την Ελισάβετ την διαδικασία ύπνου (μπάνιο κλπ) από τις 8. Αφού πια ξυπνάει 7-7,30, όχι 10-11. Με το καλό τα γενεθλιάκια της Ηλέκτρας μας!! Καλά, τα παιδάκια όταν είναι σε σπίτι θα τους έρθει να παίξουν μπάλα? Κήπο έχετε? Πάντως κακός χαμός με το καθάρισμα μετά, φαντάζομαι!

Γιώτα μου καλά να περάσεις με την κουμπάρα!!

GEXxp3.png

Κοριτσια μου χαιρομαι που χαιρεστε με τα νεα των αλλων ακομα κι αν δεν τους γνωριζετε... Μακαρι οι ευχες μας για την κοπελα και το παιδακι της να εισακουστουν. Μου ραγισε την καρδια, μου ειπε "ελπιζω να μην μου δινει ο Θεος ενα παιδι και να μου παρει το αλλο..."κι εβαλε τα κλαμματα. Και μαζι κι εγω. Και μετα που γυρισα σπιτι. Ειχα μολις γυρισει απο τζαμπο οπου πηρα ο,τι καλουδι υπαρχει για μια μικρη γιορτουλα που θα κανουμε του παπιου λογω γενεθλιων. Και σκεφτομουν ποσο ματαια φανταζουν ολα οταν λειπει η υγεια... Μακαρι να μην υπηρχε πονος, ειδικα οταν προκειται για μωρα... Μακαρι κι η κοπελα και το παιδακι της να τα ξεπερασει ολα....

Κλειω μην ακουω βλακειες, μωρε!! Ακους εκει, τιποτα δεν το εμαθες το μωρο! Απλα θελει πολλη πολλη επαναληψη για να κανουν κατι, δοκιμασε και θα δεις. Πες της ας πουμε "ποσο αγαπαει η μαμα την Ελισαβετ?" και κανε της μετα χερια σου "τοοοοοοοοοσο", θα δεις που σε 2-3 μερες θα το εχει ξεσηκωσει! Ειναι σφουγγαρακια τα σκατουλια!

Οσο για την απεργια, δικιο εχεις κι εσυ ρε γμτ οτι δεν φτανουν τα λεφτα, αλλα πρεπει να σηκωσουμε κεφαλι παιδια. Δεν παει αλλο, θα μας παρουν και σ@βρακα σε λιγο! Εμεις αν κοψουν κι αλλα οπως συζητιεται τον Δεκεμβριο θα τελματωσουμε....

Φωτο απο κολυμβητηριο σε 1-2 εβδομαδες (για να επιτρεψουν την συμμετοχη θελουν βεβαιωση απο γυναικολογο-παθολογο-δερματολογο για την μαμα και παιδιατρο για το μωρο, οποτε μεχρι να τα μαζεψω.... εχουμε καιρο)

Βικυ, 4 μερες ειναι καλο δειγμα για να χαρεις νομιζω! Εγω θα χαιρομουν παντως....αλλα δεν εχουμε φτασει ποτε τοσες νυχτες υπνου σερι. Οσο για το παρτυ της Ηλεκτρας σου, νομιζω ο,τι κι αν κανεις θα χαρουν τα παιδακια, δεν μπορεις να μαζεψεις σπιτι λιγοτερα παιδια? Θα ειναι ολη η ταξη?

Γιωτακι μια χαρα η Εμμελεια, αντε να περπατησει, θα δεις θα σε ξεκουρασει πολυ. Ασε που απο την μια μερα στην αλλη καταλαβαινεις ποσο μεγαλωνουν οταν περπατανε. Δεν ειναι πια μωρα... Αε που και τα παπουτσια τα ανατομικα κοστιζουν ενα σωρο λεφτα! Αλλα χαλαλι των μωρων μας! :D

Λοιπον, σας αφηνω, παω να παρω παντοφλες του μωρου (μα 25 ευρω??? δηλαδη αν ειχα 3 παιδια θα ηθελα 75 ευρω για παντοφλες???!!!ελεος!) και να δω για μοκετα (παρεμπιπτοντως, τι πρεπει να προσεξω στην παιδικη μοκετα? ειδα κατι με σχεδια ντισνευ κουρεμενες αλλα μαλλον ειναι συνθετικες, τι λετε?)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι πολυχρονο το μικρο παππακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να το χαιρεστε και να το καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υγιη κ ευτυχισμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω μου σημερα θα ειναι η καταληψη ε?ευχομαι ολα καλα να πανε στην συνεχεια!!!!!καλο ,παντωσ που εχεισ καλουσ συναδελφουσ!!!!!!

γιωτιτσα μου δεν αγχονομαι ιδιαιτερα με τισ μετρησεισ!!!μαλιστα εωσ τωρα(κ παλαιοτερα στην αγγελικουλα)τα θεωρουσα ψιλα γραμματα καθωσ οπου ειναι να παει το καθε παιδι θα παει!!!απλα παραξενευτηκα κ ψιλοαγχωθηκα με τα κιλακια τησ!!βεβαια τωρα που διαβασα κ αλλεσ μετρησεισ παρομοιεσ με τισ δικεσ μασ ησυχασα!!

βασδελακι με το καλο τα γενεθλιακια τησ κορουλασ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω εχω αρχισει γενικη (ντουλαπεσ ,παταρι,κουρτινεσ,φωτα,κουρτινοξυλα,καλυματα κτλ.......),αυτεσ τισ ημερεσ κ γι αυτο ψιλοχαθηκα,σημερα ομωσ ησυχασα λιγο.βασικα μεσα σε ολα ηθελα να ταχτοποιησω και να κρυψω ολα τα μικρα ρουχαλακια που δεν τουσ κανουν,τα σεντονακια,πανουλεσ κτλ κι επι την ευκαιρεια αδειασα και ολεσ τισ ντουλαπεσ να τα ξαναταχτοποιησω πιο ομορφα,καθωσ πολλα πραγματα ,με τισ απανοτου εγκυμοσυνεσ μου ηταν δυσκολο να τα κανω...

καλο μεσημερι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Έλα βρε Fire!! Αμέσως απαισιοδοξία... Άκους εκεί, τίτλοι τέλους...

Γιατί νομίζεις και στο facebook γράφουμε όσα γράφαμε εδώ παλαιότερα?? Ό,τι προλάβει κανείς...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...