Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αστα να πανε Κλειω μου, το κοριτσακι θα μεινει στο Ογκολογικο (να ειναι καλα η Βαρδινογιαννη και οποιος αλλος βοηθησε τελοσπαντων) για παραπανω απο εναν χρονο με ακτινοβολιες, οποτε η κοπελα θελει να ειναι 100% κοντα στο παιδι της (και λογικο), αρα μπορει ετσι να βλαψει το κυοφορουμενο. Αστα να πανε σου λεω....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια~!! Διαβάζω και καλά και κακά νέα. Ας είναι καλά όλα τα μωράκια του κόσμου!!!

Κάτι διάβασα για μια νονά που δεν ήταν σωστή; Δεν πρέπει μωρέ να χαλάσει η κουμπαριά!!! Έτσι λέγεται....Βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα....

Εμείς πάλι έχουμε ένα πράγμα μπούκωμα, μια μύξα και μια γκρίνια.......τι να σας λέω....φοβάμαι για ακροαστικά και τέτοια....τι να πω, θα δείξει...Τρωει και τα κάγκελα της κούνιας της....

Την άλλη εβδομάδα έχουμε και γενέθλια....Τη βάφτιση ακόμη την παλεύουμε...θα δούμε. Ξεκινάω και δουλειά όλα μαζί...

Καλέ σας είπα; Πίνουμε με το καλαμάκι!!!!Να και ένα θετικό!!!!!!!!!!!

Φιλιά σε όλα τα μωράκια και τις μαμάδες!!!

Όχι, όχι.....να μην πάει και κάνει κάτι Ελένη!

Σε βάθος χρόνου θα το μετανοιώσει σφοδρα.....Αλλά πάλι δικά της θέματα είναι αυτά....δεν μπορείς να πεις τίποτα....

Clelia η ερπητική ουλοστοματίτιδα είναι νόσος των ούλων του στόματος. Ξεκινά με πυρετό για 2-3 μέρες και μετά πρήζονται τα ούλα με αποτέλεσμα να πονάει φοβερά το παιδί να ματώνουν να ούλα του με την τροφή και φυσικά επειδή πονά δεν μπορεί να φάει παρά μόνο να πιει λίγο γάλα ίσως!

Τελικα ο γελαστος την σκαπούλαρε, δεν έχει....αλλά μετά το σκάσιμο του 2ου δοντιου δεν τρώει καθόλου φρουτόκρεμα. Με αποτέλεσμα να με έχει κουράσει η διαδικασία να φτιάχνω και να πετάω (στην καλύτερη των περιπτώσεων τρώω το φρούτο εγώ). Τέσπα, δεν ανησυχώ ό,τι δεν παίρνει από εκεί το παίρνει από το στήθος, θηλάζει με πολύ μεγάλη όρεξη...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Natassa περαστικά στο μωρό σου!! Μάλλον δεν διάβασες καλά τι έγινε με την κουμπάρα μου. Όντως έτσι λέγεται, ότι δεν πρέπει να χαλάει η κουμπαριά, στην πράξη όμως τι γίνεται όταν κάποιος σου κάνει προσωπική καταγγελία στην υπηρεσία σου? Πολύ απλά φεύγεις τρέχοντας, το λιγότερο που μπορώ να κάνω δλδ. Αν κ θα ήθελα πολύ να της ρίξω ένα χεράκι ξύλο, έτσι ρε παιδάκι μου, για ηθική μου ικανοποίηση! Τι, μόνο αυτή θα χαίρεται με το κακό που μου έκανε?

Vasdeli πάλι καλά που την γλίτωσε ο κούκλος μας! Ναι, αυτό που λες ξέρω πολύ καλά πώς είναι: κάθε μέρα να φτιάχνεις φρουτόκρεμα/κρεατοχορτόσουπα/κρέμα με βανίλια και να τα πετάς... 2 μήνες αυτό έκανα μέχρι που σταμάτησα. Νισάφι. Της έδινα τα δικά μας φαγητά...

Η γνωστή της ellain δεν έχει άλλη επιλογή: για 1 χρόνο θα βρίσκεται δίπλα στο παιδί της σε ογκολογική πτέρυγα νοσοκομείου. Ξέρεις πολύ καλά τι επιπτώσεις έχει αυτό για μία έγκυο. Δεν θα γεννήσει υγιές παιδάκι, δεν είναι δυνατόν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Το θέμα είναι να έχει υγιή παιδάκια. Δεν μπορεί να κάνει κάτι, δυστυχώς...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Vasdeli πάλι καλά που την γλίτωσε ο κούκλος μας! Ναι, αυτό που λες ξέρω πολύ καλά πώς είναι: κάθε μέρα να φτιάχνεις φρουτόκρεμα/κρεατοχορτόσουπα/κρέμα με βανίλια και να τα πετάς... 2 μήνες αυτό έκανα μέχρι που σταμάτησα. Νισάφι. Της έδινα τα δικά μας φαγητά...

Η γνωστή της ellain δεν έχει άλλη επιλογή: για 1 χρόνο θα βρίσκεται δίπλα στο παιδί της σε ογκολογική πτέρυγα νοσοκομείου. Ξέρεις πολύ καλά τι επιπτώσεις έχει αυτό για μία έγκυο. Δεν θα γεννήσει υγιές παιδάκι, δεν είναι δυνατόν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Το θέμα είναι να έχει υγιή παιδάκια. Δεν μπορεί να κάνει κάτι, δυστυχώς...

Σήμερα είχαμε φασολάδα....Πως κάνω έτσι λοιπόν και λιώνω με το χέρι μου ένα φασόλι, βουτάω και λίγη ψίχα στο ζουμί και του το δίνω....ε, αυτό ήταν τρελλάθηκε ο μάγκας!:rolleyes:

Τώρα όσο για το άλλο...Ο ογκολόγος λέει ότι μόνο ένα σπινθιρογράφημα ή pet scan μπορεί να βλάψει(και αυτό αν το πάρει αγκαλιά το παιδάκι)....το περιβάλλον σε καμία περίπτωση.....Ήταν κάθετος...

Κρίμα, κρίμα, κρίμα....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια είμαι μέσα στα νεύρα , μόλις πήρα την μισθολογικη μου κατάσταση. Με το υπέροχο πόσο των 130 το 15 νθημερο νομίζουν ότι θα περάσω το μήνα μου.είμαι στο γραφείο έχω πάρει το κινητο και παίζω δεν κάνω καμία δουλειά δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι εγω κάνω λευκή απεργία πάντως. Δεν έχω κάτι άλλο να σας πω δεν έχω διάθεση καμία :(:( μου έρχεται να βάλω τα κλαμματα . Απο την ώρα που έχω πάρει το χαρτί φωνάζω και με βλέπουν οι άνεργοι και για πρώτη φορά δεν μιλάνε και δεν φωνάζουν. Είμαι διατεθημενη να τοιχοκολλησω τον μισθο μου να τον βλέπουν για να ξέρουν ότι παίρνω υπέρογκα ποσά όπως μας λένε

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Βρε Φωτεινή, με μπέρδεψες! Δλδ ο μισθός σου είναι 300 ευρώ τον μήνα?? Τι δεν έχω καταλάβει?? Κ εγώ έπαιρνα 1300 μισθό και πλέον παίρνω 880, αλλά 300 μισθό???? Εξήγησέ το μου!

Vasdeli, 2 γιατρούς της μαμάς μου πάντως που ρώτησα ήταν επίσης κάθετοι: δεν θα βγει υγιές παιδί! Λογικό, ένα σπινθηρογράφημα όταν κάνεις σου λένε μακριά από εγκύους κ από παιδιά.

Ό,τι της είπαν οι γιατροί θα κάνει η κοπέλα, δεν έχει περιθώρια. Ας σώσει το παιδάκι της, κ όλα θα γίνουν... Κ αδελφάκι/α θα του κάνει, κ ό,τι θέλει... Ας σωθεί όμως αυτή η ψυχή που δεν φταίει σε τπτ...

GEXxp3.png

Κλελια θυμάσαι που με αναγκασανε να πάρω τα χρήματα απο το ΙΚΑ με το έτσι θέλω; Κρατά απο Εδώ ότι μου κρατάνε κάθε μήνα 250? , ένα δάνειο που είχα πάρει για να δώσουμε στην πρώην γυναίκα του άντρα μου τότε με το σπίτι 110? συνολο 360?.

Ο βασικός μου μισθός ήταν 1060 μείον 360 = 700?-60? η ασφάλεια της μικρής μέσω της δουλειάς μου,μείον κρατήσεις αλληλοβοήθειας 150=490?-246=244? κάθε μήνα αυτός είναι αυτός ο μισθός μου κλελια.ο βασικός τα επιδόματα μου είναι 50? υπερωρίες,207? τα έξοδα κινησεως για τους ελέγχους και για 12 ελέγχους το μήνα 270? αλλα κάνω όμως 18 ελέγχους κάθε μήνα. Σύνολο 770? .

Κατάλαβες τώρα πως έχει το θέμα; Και στον Γιώργο κάνανε κράτηση πάλι 300?

9zlup2.png

Ωχ κατάλαβα!!! Περαστικά μας Φωτεινή! Αυτό σημαίνει: ασάλιωτο...

Πραγματικά πιστεύω πως κάποιος απελπισμένος ανθρωπάκος θα βρεθεί και θα το κάνει το φονικό. Το πιστεύω ακράδαντα όμως...

GEXxp3.png

Vasdeli, 2 γιατρούς της μαμάς μου πάντως που ρώτησα ήταν επίσης κάθετοι: δεν θα βγει υγιές παιδί! Λογικό, ένα σπινθηρογράφημα όταν κάνεις σου λένε μακριά από εγκύους κ από παιδιά.

Ό,τι της είπαν οι γιατροί θα κάνει η κοπέλα, δεν έχει περιθώρια. Ας σώσει το παιδάκι της, κ όλα θα γίνουν... Κ αδελφάκι/α θα του κάνει, κ ό,τι θέλει... Ας σωθεί όμως αυτή η ψυχή που δεν φταίει σε τπτ...

Σαφώς και ό,τι της είπανε να κάνει θα κάνει...μόνο που κάποιες φορές οι γιατροί δεν είναι Θεοί....

Και ακόμη και σε τέτοια σοβαρά ζητήματα οι απόψεις τους διαφέρουν...

Και πολύ εύκολα λένε ότι το παιδί θα έχει πρόβλημα για να μην αναλάβουν ευθύνη....

Φίλη μου με 4 παιδιά αμέσως μετά την γέννηση του 4ου παιδιού παρουσίασε νόσο νον χότσκινς, κοινώς κάτι σαν καρκίνος στο αίμα, λευχαιμία....Έκανε πολύ τοξικά σχήματα χημειοθεραπείας, ήμουν κοντά της, στον 8ο όροφο του Ευαγγελισμού όταν τις έπαιρνε. Μετά από αυτά τα σχήματα της πέσανε τα μαλλιά, ήταν κομμάτια, έφτασε να έχει 200 μόνο λευκά αιμοσφαίρια....την φυσούσανε και αρρώσταινε....Φυσικά της είπανε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να ξαναμείνει έγκυος και ότι αν γινότανε κανένα θαύμα και έμενε έγκυος το παιδί θα γεννιότανε σίγουρα με πρόβλημα....

Λοιπόν και έγκυος έμεινε, και ενώ η αυχενική της έβγαινε 4 και ενώ την συμβουλέψανε να το εκτρώσει αυτή δεν το έκανε....Φυσικά όλους τους μήνες ήταν σε μια εσωτερική πάλη.....Το παιδί γεννήθηκε υγιέστατο και είναι ένας άγγελος καθ' όλα φυσιολογικό!

Ειλικρινά πιστεύω ότι ο Θεός αντάμειψε την πίστη της....

Αλλά και πάλι αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας, ούτε εγώ θα μπορούσα.....

Ας κάνει η κοπέλα ό,τι την φωτίσει ο Θεός!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Vasdeli την θυμάμαι! Μου το είχες πει τον Αύγουστο που ήμασταν γκαστρούλες!! Αυτό το μωρό ήταν να γεννηθεί, ΤΕΛΟΣ! Αφού πέρασε την γρίπη και την σκαπούλαρε ενώ ήταν έγκυος! Όλα τα έπαθε αυτή η γυναίκα...

GEXxp3.png

καλησπερα!

Βικυ τι περιπτωση κι αυητη που ανεφερες! Οντως αυτη ειναι πιστη... Αλλα και παλι, δεν ειναι καθολου ευκολες αποφασεις αυτες. Δεν ξερω αν ηταν οι γιατροι που της το προτειναν ή αν το αποφασισε μονη της. Παντως οπως και να΄χει, θα κανει ο,τι αισθανετι αυτη καλυτερο. Ειναι τραγικη κατασταση, παιδια. Την εχω την κοπελα συνεχεια στο μυαλο μου, αυτο το κοριτσακι ειναι ενα γλυκουλι δεν φανταζεστε. Και μια ωραια πρωια να σου πουνε οτι το παιδι σου εχει τετοια ασθενεια... Αστα να πανε...

Φωτεινη μου, σε καταλαβαινω απολυτα, ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε (και το εννοω, αν θυμαστε ο αντρας μου ειναι στο Δημοσιο με ο,τι αυτο συνεπαγεται κι εγω δεν δουλευω...), αλλα αν διαβασεις τα παραπανω θα νιωσεις κι εσυ οτι αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εχει σημασια ειναι η υγεια, η δικη μας και κυριως των παιδιων μας... Ως προς τα αλλα, θα κοψουμε απο δω, θα κοψουμε απο κει, καπως θα την γαζωσουμε. Αρκει να υπαρχει υγεια. Εγω το λεω και το πιστευω, δεν αφηνω να με παρει απο κατω. Το παιδακι μου θα εχει ο,τι χρειαστει κι οσο για μας, δεν πειραζει, βλεπουμε που μας χαμογελαει και μας φτανει...

Κλειω συμφωνω οτι αν σφιξουν κι αλλο τα πραγματα, ολο και καποιος θα την κανει την δουλεια...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain μου εννοειται οτι το πρωτο πραγμα που κοιταω τωρα ειναι να ειναι καλα το παιδι μου κι εμεις γι ανα μπορουμε να του προσφερουμε οτι χρειαζεται... βοολτα για καφε??? τι λες τωρα πασατεμπο και ...παιρνουμε το τρενακι παμε θησειο κι χαζευουμε τους περαστικους...

η περπαταμε ολοι μαζι... θελουμε καφε?? ταπερακι μια χαρα μας ειναι ετοιμος και σπιτικος ;)... τσιγαρο? καπνο τι πακετο ?? σε λιγο θα φυτευω μονη μου καπνο να καπνιζουμε χιχιχι...

απο φρουτα και λαχανικα να ειναι καλα ο μπαμπας μου που στην ταρατσα του σπιτιου του εχει κανει παρτιερια και εχει φυτεψει οτι βγαινει καθε εποχη.το καλοκαιρι φαγαμε του κοσμου τις μελιτζανουλες,πατατουλες,ντοματουλες,αγγουρια και ατζουρια και πιπεριτσες...παιρνει κρεας καθε μηνα και γεμιζει το καταψυκτη που εχει και 2 φορες την εβδομαδα ψηνουμε στη ταρατσα και περναμε μια χαρα... ειμαστε 3 οικογενειες ενωμενες και βαζουμε ολοι μαζι οτι εχουμε στο σπιτι μας και τα μοιραζομαστε...σουπερ μαρκετ παμε ολοι μαζι και παιρνουμε λιγα απο ολα ολοι και τα κανουμε ενα πακετο για ολους μαζι...

αυτο μας κανει ολους και νιωθουμε και ενωμενοι και ευτυχισμενοι ...

Κι οτι προβλημα εχουμε αυτες οι στιγμες μας τα σβηνουν ολα τ ασχημα....

9zlup2.png

Καλήμέρα κοριτσάκια και απο μένα, χρονια και ζαμάνια εχω να γράψω στο καφε αλλα αραιά και που διάβαζα τα νέα!

Αυριο ξεκινάω δουλειά και είμαι σε μια περιεργη φάση και θέλω και δεν θέλω! Η μικρή μου ξεκίνησε παιδικό και δοξα το Θεό τα πάει πολύ καλά, είναι πολύ οικογενειάκο το κλίμα και είμαι πολύ ευχαριστημένη και το καταλαβαίνω οτι περνάει καλα απο το ότι γυρίζει πολύ χαρούμενη στο σπίτι!

Απο αναπτυξη τα πάμε πολύ καλα είναι 11 κιλά και 77 cm και ο παιδιατρος έπαθε πλάκα με το ποσο πολύ μιλάει, είναι κανονικό παπαγαλάκι δεν τολμάς να πείς κάτι αμέσως το λέει! (κουκουβάγια μανα!)

Ειμαστε κι εμείς πολύ απογοητευμένη με την κατάσταση της χώρας γιατι είμαστε και οι δυο δημόσιοι υπάλληλοι και αυτο το μήνα μας έκοψαν 500 ευρώ και τους δυο και τα έξοδα μας αυξήθηκαν κατα πολύ τώρα με το σταθμό αλλα τι να κανουμε, εχει ο θεός!

Σας στέλνω πολλά φιλιά και απο εδω και ευχομαι να μπαίνω συχνότερα αν και με τις περισσότερες τα λέμε και στο FB.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γιώτα μπράβο κορίτσι μου!!

Απίστευτες εξελίξεις το παπαγαλάκι σας!! Πολύ ανεπτυγμένο είναι φτου-φτου!! Πότε θα αρχίσει και η δικιά μου, εεεεε?

Προς το παρόν κωλοσούρνεται και λέει μαμα, αλλά δεν νομίζω να εννοεί εμένα :D. Λέει και μπαμπά, γιαγιά, αϊντε, αλλά πιστευω τυχαία είναι όλα αυτά!

Γιώτα, εγώ την Παρασκευή ξεκινάω δουλειά και θα αφήνω την σκατούλα μου στην μαμά μου!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...