Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

oυπσ!

κλειω δλδ δεν καταλαβαινω εσενα τυχαια σου αναγνωρισαν το πτυχιο?? δε γινετε με καποια συγκεκριμενα κριτηρια,δεν υπαρχει καποιο πρωτοκολο γι αυτα??

κ απ το υπουργειο τωρα ξυπνησαν κ θα ξαναδουν την περιπτωση σου αντι να ισχυριστουν οτι σωστα πραξαν?

φανταζομαι η κοπελα δεν ηθελε να σου κανει κακο.. προφανως ανεφερε την περιπτωση σου για να τους πει οτι,δειτε,της ταδε της το αναγνωρισαν ΑΡΑ κανετε λαθος που δεν αναγνωριζετε κι εσεις το δικο μου..

δεν θελω να πιστεψω για την κοπελα οτι το κανε εξεπιτηδες,μου φαινετε τραγικο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν μπορώ άλλο να ασχολούμαι με την κ@ριόλα αυτή, επειδή πραγματικά νιώθω αδειασμένη, αηδιασμένη κ όλη αυτή η αρνητική ενέργεια και το κακό που μου έκανε με κάνει να νιώθω υποτονική, από την Τρίτη που το έμαθα.

Στην ουσία όταν κάναμε αιτήσεις για μετάταξη, δηλώσαμε ότι προσληφθήκαμε ως απόφοιτοι λυκείου αλλά έχουμε το τάδε πτυχίο. Υπάρχει νόμος που ορίζει ότι στις μετατάξεις μεταφέρεσαι στην ίδια εκπαιδευτική βαθμίδα από εκεί που έφυγες. Προφανώς η επιτροπή (100% υπεύθυνη για τις αιτήσεις) δεν το πρόσεξε. Δεν το κρύψαμε, απλά είμασταν κ@λόφαρδοι και μας αναγνώρισαν τα πτυχία. Στην σκ@τόψυχη όμως της το αρνήθηκαν. Και ναι τώρα το υπουργείο ψάχνει να δει τι θα γίνει με την περίπτωσή μου, ό,τι κ αν συνεπάγεται αυτό.

Fire, μια χαρά επίτηδες το έκανε! Μία εβδομάδα πριν αυτό μου ούρλιαζε στο τηλ: "Αν δεν γίνει το δικό μου, δεν με νοιάζει, να τιναχτούν στον αέρα οι μετατάξεις" αυτολεξεί! Εκεί όντως πάγωσα που το άκουσα, αλλά δεν το περίμενα.

Έκανε καταγγελία αν δεν κατάλαβες καλά. Μου έκανε καταγγελία. Δεν αναφέρθηκε απλά στο όνομά μου, λύσσαξε να τους λέει να το ψάξουν, και αυτό έκαναν!

Από αυτά που κατάλαβα όσο την ξέρω είναι ότι σκέφτεται γενικά πως άμα αυτή δεν έχει κάτι, λυσσάει όταν το έχει ο άλλος, είτε πρόκειται για υλικό (που την τσούζει πολύ και το δείχνει) ή για σχέση κλπ.

Οπότε στην ουσία αυτό κυνηγούσε: αφού δεν της αναγνώρισαν το πτυχίο, να το στερηθούμε οι υπόλοιποι! Ωραίο σκεπτικό, εεεε? Δικαιώθηκε ηθικά η πουλημένη ψυχή της!!!

Όντως την ξέχεσα (κ τι καταφερα με αυτο?Θα γυρισω τον χρονο πισω?), την αποκάλεσα φίδι, την ρωτούσα επανειλημμένως για ποιον λόγο μου έκανε αυτό το κακό! Την μία αρνείται ότι το έκανε (ενώ ρητά έτσι μου είπαν, πως μία γυναίκα από το τάδε υπουργείο έκανε ολόκληρο θέμα για μένα επειδή δεν της αναγνώρισαν το πτυχίο της, τι κάνει νιάου-νιάου), μετά με ρωτούσε αν θα έκανα εγώ το ίδιο (να στερησωκατι απο καποιον, μονο κ μονο επειδη εγω δεν το εχω). Πλεον κυκλοφορει στις κοινες φιλες (που πλεον την αποφευγουν διοτι την σιχαθηκαν κ την φοβουνται) κ ισχυριζεται πως εγω της επετρεψα να χρησιμοποιησει το ονομα μου κ εχει κ αυτηκοο ναρτυρα λεει. Ποτε βεβαια δεν μου ανεφερε κατι...

Εννοείται πως δεν θέλω να την ξαναδώ! Το ξέρω ότι δεν φταίει το παιδάκι να μην έχει νονά, αλλά με τέτοια μάνα που φοβάμαι μην μου βγάλει το μάτι ή τι θα σκαρφιστεί για να μου κάνει κακό, δεν έχω άλλες επιλογές!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ισως μονο στην εφηβεια μπορω να θυμηθω τετοιες συμπεριφορες..

δικο μου, δικο σου, καλυτερο,ακριβοτερο,ομορφοτερη κτλ

ο Χριστος!

μη στεναχωριεσαι κλειω,το οτι θα μεινει το παιδι της χωρις νονα θα επρεπε να το σκεφτει κυριως αυτη

ωστοσο πραγματικα απορω με την συμπεριφορα της

ποσο χρονων ειναι?12?

απ την αλλη τι να πω για την επιτροπη που αναγνωρισε πτυχια ...κατα λαθος

να πω οτι στην ελλαδα ζεις δεν υπαρχει ελπισ..

φαγαμε την 1η μας τουμπα.. απο χαμηλο καναπε αλλα τουμπαααααααα

κλαψαμε λιγο κ μετα απο 5 λεπτα σα να μη συνεβη τιποτα

τωρα εγω θα πρεπει να προσεχω για εμετους υπνηλιες κτλ ε??

ουφ εσκασα απ τη στεναχωρια μου εσκασα :-(

36 χρονών κ@ριόλα είναι, κ τα κορίτσια εδώ θυμούνται τι μου έκανε στην βάφτιση του παιδιού της. Θα το ψάξω κ θα σου το δείξω...

Ώχου το μωρέ, δεν την γλίτωσε ο φουκαρούλης μου!!!

Έπεσε με το κεφάλι/κούτελο? Πώς έπεσε? Αν έπεσε με πλάτη, κώλο κλπ δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση άμα το παιδί κάνει εμετό κ με τον πωπό να έχει πέσει, παίρνεις τον γιατρό...

Πιστεύω δεν έχει κάτι!!

Εσύ πώς είσαι?Μην μου πεις ότι σε 'πιασαν τα κλάμματα όπως όλες μας??

GEXxp3.png

Fire διάβασε εδώ την σελίδα, http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=405376&highlight=%EA%EF%F5%EC%F0%DC%F1%E1#post405376 όπου γράφω εγώ... Μέχρι κάτω...

Περιστατικά που έγιναν στην βάφτιση του παιδιού της που η ίδια μου είχε ζητήσει την κουμπαριά!!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα

εννοειτε οτι εκλαψα!!!:confused:

νομιζω πρωτα εσκασε με πλατη-ωμο κ μετα με κεφαλι κ μαλιστα με στηριγμα το κεφαλι γυρισε κ εκανε κ κολοτουμπα

με αγχωσε περισσοτερο το λαιμουδακι του που στριφογυρισε

το καλο ειναι οτι το βραδυ κυλησε ως συνηθως δλδ ξυπνησαμε 5-6 φορες να θηλασουμε να πιπιλισουμε κοκ

κ σημερα το πρωι μια χαρα τον βλεπω επισης! ουφ ουφ ουφ:rolleyes:

το κακο ειναι οτι σημερα το πρωι κατεβαινοντας για ψωνια συναντησα την γειτονισσα μου η οποια μου ειπε οτι η κορη της -εγγυος 3 μηνων- για 2η φορα εχασε το παιδακι της..παλινδρομησε

κ αυτη τη φορα ηταν σιγουροι οτι θα πανε ολα καλα γιατι ειχε πιαστει στη μεση της μητρας:(

παω να διαβασω για την κουμπαρια σου κλειω

Καλημέρα!

Μια χαρά τότε Fire! Αφού είναι καλά ο μικρός, όλα οκ! Όντως πολύ αγχωτική η τούμπα του! Αυτό το μωράκι, πρέπει όλα να τα κάνει σήριαλ, επεισοδιακός γκόμενος!!

Κρίμα για την φιλενάδα σας... :-( Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που βιώνει απώλεια καιτην επόμενη φορά να κρατήσει το μωρό της αγκαλιά!

GEXxp3.png

Βίκυ μια χαρά ο γιόκας!! Μεγάαααλο μωράκι!! Είδες βρε το βυζί??? Γιατί αγχώνεσαι μωρέ για το φαγητό, αφού στην ουσία έχουν περάει οι ουσίες μέσα από τον θηλασμό. Ό,τι σου πει ο γιατρός να κάνει. Εμένα μου είχε πει αυγό κρόκο να ξεκινήσουμε από 9 μηνών και τώρα που έκλεισε 12 μήνες μου είπε να της δίνουμε ό,τι ακριβώς τρώμε και εμείς. Βέβαια αυτό το έκανα από 8-9 μηνών, μήηηηπως έτρωγε κάτι...

Θα δώσω τελικά μετά τους 10 μήνες κρόκο...μη σου πω και ίσως μετά τον χρόνο όλο μαζί το αβγό όπως έκανα στα μεγάλα μου! Και ψάρι μετά τον χρόνο επίσης...

Περάσαμε ένα ζόρικο 3ήμερο....με το που έσκασε το 2ο δόντι ο Λάσκαρης τρελλάθηκε στα δέκατα από την Τρίτη το βράδυ(πρώτη φορά ανέβασε στο ιατρείο της γιατρού). Ο καημένος....είχε αποσυντονιστεί ΕΝΤΕΛΩΣ στον ύπνο...2 βράδια έκανα σκοπιά 1 με 4 μπορεί και 5 τα χαράματα....το χθεσινό βράδυ ήταν πολύ ήσυχο...Βέβαια του βάλαμε τελικά ντολαλ και ίσως γιαυτό να ηρέμησε το πουλάκι μου. Για πρώτη φορά στη ζωή του κοιμήθηκε σερί από τις 10μμ ως τις 6πμ:-P. Και μέχρι τώρα είναι απύρετος! Για να δούμε....

Για έναν περίεργο λόγο όμως ο Πέπε αρνείται την φρουτόκρεμα....δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι για ερπητική ουλοστοματίτιδα....είχε και ο Παύλος έρπητα στο χειλάκι του αυτές τις μέρες....να κόλλησε άραγε ο Πέπε; Ξεκινά με 2-3 μέρες πυρετό ως 38 και μετά πρήξιμο και κοκκίνισμα ούλων. Φυσικά ως επακόλουθο είναι και η άρνηση τροφής....φτου μακριά....

Πολύ λυπηρή η κατάληξη με την κουμπάρα σου....πραγματικά το παιδάκι είναι κρίμα να μην έχει νονά, μωρέ! :-(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα και προχτεσ εξοργησμενη με την κουμπαρα κλειωσ αλλα μετα δεν προλαβα να σχολιασω τα υπολοιπα....

κοριτσια μου σασ ευχαριστω ολεσ σασ πολυ πολυ για τισ ευχεσ ,για την γεωργιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεστε κι εσεισ τα ζουζουνοπαιδα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να στε καλα!!!!!!!!!!!!!!!

Α καλά! Η Ειρήνη ετοιμάζει πάρτυ:48 φαγητά θα φτιάξει και θα αναρωτιέται αν θα φτάσουν!! Χαχαχα!! Χρυσοχέρα μου εσύ!! Μια χαρά θα τα φτιάξεις, προκομένο μου πλάσμα, αστείρευτη γκόμενα!! Με το καλό τα γενέθλια της κλάψας σου (έτσι λέω κ την δικιά μου όταν κλαίει-κλαίει-κλαίει!!)!!

χα χα!!!!με παρακολουθουσεσ ε???θκατουλα!!!!οχι...22 μολισ ,μου βγηκαν τα φαγητα!!!!χα χα!!!!

καναμε κι εμεισ το παρτακι μασ ....με το καλο και στα υπολοιπα μπεμπακια του γκρουπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελικα αν και ολη την ημερα ο καιροσ ηταν πολυ χαλια,το απογευματακι εφτιαξε καπωσ κι ετσι τα καναμε στην αυλη κ στον κηπο μασ!!!!!ηταν πολυ ωραια!!!!ηλθαν περιπου 15 παιδακια,φιλοι τησ γεωργιασ και σχεδον 45 μεγαλοι!!!!!!(γι αυτο και τα πολλα φαγητα...τι θα γινοταν αν δεν εφταναν?????)

fire ευχομαι να ειναι μια χαρα ο μπεμπουλησ πια ε?να μου τον φιλησεισ!!!!!

βικακυ συνεχιζεται κι εσεισ την γκρινιαση?????εδω να δεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια ποτε θα ηρεμησει αυτο το μωρο?σημερα το συζητουσα με το παιδοντοκτορι,οτι απο 1 μηνα συνεχεια για την γκρινια τησ του ελεγα οποτε ερχοταν!!!!μηνα -μηνα τουσ μετραω μηπωσ κ μεγαλωσει και ξεγρινιασει!!!!!:tongue::tongue::tongue:

επι ευκαιρεια...ειμαστε 8900 μολισ κιλακια...α ρε πεπελινο μασ εβαλεσ κατω!!!!!:tongue::tongue::tongue: και78 εκ!!!

αυτα!!!!

καλο σασ μεσημερι!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

μια χαρα ειναι ο μικρος κοριτσια,τιποτις δεν καταλαβε.. ευχαριστω!

Ειρηνη 22 φαγητα,πλακα κανεις φανταζομαι ε??

τελικα τι ειπε ο παιδιατρος για την γκρινια οεο?/?

Βικυ τι ειναι το ντολαλ? ελπιζω να ειναι καλα ο μικρος κ να μην κολλησε ερπη

φιλια σε ολες!

Βικυ τι ειναι το ντολαλ? Υπόθετο!:rolleyes:

ελπιζω να ειναι καλα ο μικρος κ να μην κολλησε ερπη

Ευτυχώς....δεν κόλλησε! Απλά, έγινε λίγο πουα....είτε αιφνίδιο εξάνθημα μετά τον πυρετό έκανε, ή ιδρωτήρια είναι....

:-):smile::-):smile::-):smile:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

hello everyone! how are u girls??(την ειδα αποψε αγγλικα...)

εμεις ειμαστε καλα, πολλα γελακια και χαρουλες μεσα στην ημερα και την νυχτα ξεκιναει το παρτυ! ας ειναι... θα ελπιζουμε κι εμεις πως ειναι φαση και θα περασει...

Εχω εδω την μανουλα μου μεχρι την Παρασκευη και καθοτι ηρθε για τον εγγονο της (κι ας μην το παραδεχεται), τον εξαντλει ολη μερα στον παιχνιδι και το περπατημα κι εχω πολλες ελπιδες και μεγαλες προσδοκιες, κοριτσια, πως θα κοιμηθω το βραδυ...

Ευα καλωσηρθες στο κλαμπ της τουμπας, του κλαματος και της ενοχης, αφου δεν ειναι τιποτα σοβαρο, παει περασε κιολας. Για ολα υπαρχει μια πρωτη φορα και τα ζουζουνακια μας φροντιζουν να γνωρισουν αυτον τον κοσμο με τον δυσκολο τροπο :)

Λυπαμαι για την γειτονισσα σου, ολο ασχημα νεα τον τελευταιο καιρο (το κοριτσακι της δικης μας γειτονισσας στην Αθηνα που ειναι μολις 2 χρονων, διαγνωστηκε με λευχαιμια και η κοπελα μολις εμαθε οτι ειναι εγκυος στο δευτερο και μαλλον δεν θα προχωρησει... αυτα ειναι δραματα λεμε....ο Θεος μαζι τους...)

Βικυ ευτυχως περασε και το δικο σας, ειπαμε αυτα ειναι πταισματα (τι ακριβως υποθετο ειναι το ντολαλ??)

Ειρηνη κανατε κι εσεις το παρτακι σας, και του χρονου με υγεια και χαρα, 45 μεγαλοι και 22 φαγητα??? μωρε χαρα στο κουραγιο σου!! αξια! αφου χαρηκαν τα παιδακια χαλαλι!

Κλειω no comment η ιστορια με την καρια την κουμπαρα... απλα ευχομαι να παει τελικα στο βροντο το θεμα και να μην ανακινησουν την δικη σου υποθεση

Εφτιαξα τρομερα τυροπιτακια κουρου να δωσω του αντρουλη μου που λειπει εκτος και παω να καθαρισω τα υπολοιπα (την ηξερα την δουλεια, οτι δηλαδη θα τα καταβροχθισω μονη μου, γι' αυτο φροντισα να μην περισσεψουν πολλα....), οποια θελει συνταγη ευχαριστως

φιλακια καλο βραδυ

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Γειά σας αγάπες!!

vasdeli τι είναι αυτή η ασθένεια παιδάκι μου που φοβάσαι? Επειδή δεν τρώει τώρα την φρουτόκρεμα ο μικρός? Μόνο αυτό δλδ μπορεί να φταίει? Αφού γράφεις ότι με το 2ο δοντάκι ανέβασε κ δέκατα, νομίζω λογικό να μην έχει διάθεση για φαγητό. Για πες νεότερα!!

Όσο για την γμκουμπάρα μου, δεν έχω άλλη επιλογή, έτσι? Είναι λυπηρό να μην έχει νονά ο μικρός, αλλά εγώ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να την ξαναντικρύσω!!!

Eιρήνη πάντα άξια!! Δεν είχα καμιά αμφιβολία! Μήπως να άνοιγες επιχείρηση catering (δεν το λέω για πλάκα!!)? Γκρινιάρα η σκατούλα μας, εεε? Αγαπάει την μανούλα μωρέ!! Δεν σε φοβάμαι εσένα, έχεις αποδείξει ότι έχεις αρκετή υπομονή με αυτά που έχεις πάθει!!

ellain μια χαρά, η μανούλα θα σε ξαλαφρώσει λιγάκι! Φάε μωρέ κανά τυροπιτάκι, 40κιλο είσαι!! Πολύ λυπάμαι για την γειτόνισά σου, βέβαια η ιστορία έχει αποδείξει ότι τα μικρά παιδάκια πολλές φορές υπερνικάνε τέτοιες παλιο-ασθένειες, εύχομαι πραγματικά να βγει νικήτρια η μικρή!! Γιατί μωρέ να τερματίσει την εγκυμοσύνη?? Μην το κάνει τώρα, τι να σου πω, δεν θέλω να το γράψω... Για να είναι 100% στην μικρή λογικά, ναι? Η εγκυμοσύνη δεν θα την επηρεάσει κάπου. Τι να πεις μωρέ, σε τέτοιες παλιοκαταστάσεις δεν ξέρεις τι να κάνεις, τι να σκεφτείς...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...