Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι πως έχει κόψει η κίνηση....

Γιατί άραγε....

Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι το δρόμο της γκρίνιας,μια έτσι μια αλλιώς... Πιθανότατα εντός των επόμενων ημερών σκάει και το 2ο δόντι....

Κατά τα άλλα σχολείο, διαβάσματα, κανένα μπανάκι όσο το επιτρέπει ακόμη ο καιρός....πήρα το mei tai και πολύ το βολεύεται ο Λάσκαρης....πάμε βόλτες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βίκυ με 'γειες το δόντι!!!! Σιδερένιο!!

Ώστε δεν απλώνετε τα παιχνίδια, ε? Εγώ τα έχω ΟΛΑ στο πάτωμα! Μπ@υρδέλο το σπίτι! Όχι πως ασχολείται μαζί τους, απλά όταν κωλοσούρνεται έχει κάτι να ασχοληθεί. Δεν είναι τόσο αγκαλίτσας (λέμε τώρα) και όταν την έχω αρκετή ώρα στο πάτωμα θέλω να έχει με κάτι να ασχοληθεί.

Συμφωνώ με την fire σχετικά με το βιβλίο. Δεν το έχω διαβάσει, γνωρίζω όμως την φιλοσοφία του και έχω διαβάσει κριτικές γι' αυτό. Δεν συμφωνώ, οπότε δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κλειω μου εννοω οτι μαζεμενα σε ποσοτητα ειναι δυο κουτια..

εννοειτε οτι τα εχω απλωμενα κατω σ ολη την σαλοκουζινα!!!

σ οποιο σκαλωσει κ ασχοληθει,το κερναω κ ποτο μετα!!! χαχαχαχα

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρριετακι να σασ ζησει κ απο εδω ο στεφανουλησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γεροσ κ σιδερενιοσ να ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα αξια!!!!!!!!!!!!

βικακυ αντε τωρα θα τρωει αφοβα και παϊδακια ο λασκαρησ ε??χα χα!!!με γεια!!!!!

μπηκα στα πολυ κλεφτα....

ετοιμαζουμε το πρωτο παρτυ τησ μικρησ γεωργιασ !!!!!!!μεγαλη συγκινηση!!....αλλα και πολλεσ ετοιμασειεσ!!!!ασε που ειπε για βροχεσ την τεταρτη κι εγω τα ετοιμαζω για την αυλη!!!αν θα βρεχει θα ελθουν ολοι πανω στο σπιτι!!ασε που μαζευτηκαν παλι πολλα πολλα ατομα!!!εβαλα κι εγω στην λιστα πολλα πολλα φαγητα......αγχοσ τωρα!!χα χα!!

ειμαστε με μυξουλεσ!!!απο την προηγουμενη τριτη και οι δυο κορεσ!!απλα μου εκανε εντυπωση πωσ την τσακωσαν τοσο γρηγορα φετοσ ,μετα απο τοσα μπανια.45!!!!εν τω μεταξυ εκεινεσ τισ ημερεσ που κολλησαν δεν ειχαν ελθει κ σε επαφη με αλλα παιδια..αρα κρυωματακι ειναι..

και συνηθωσ δεν μου αρρωσταινουν ευκολα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κορες! τι μου κανετε? εγω καλα αν και παλι αϋπνη...εχω επετειο γαμου σημερα! 3 χρονια παντρεμενοι! Σκεφτομουν τις προαλλες οτι ολα ως τωρα ηρθαν οπως τα ειχα φανταστει, τον πρωτο χρονο μειναμε οι 2 μας με τον αντρα μου και περασαμε ωραια με εξοδους κτλ, τον δευτερο ημουν εγκυος και τον τριτο τον περασαμε με το μωρο μας. Και η συνεχεια ερχεται...

fire ωραιο αυτο με την σαγιοναρα, κι εμενα την δαγκωνει, καμια φορα προσπαθει να τις φορεσει κιολας! Εχω ξανακουσει για παιδακια που μολις περπατησαν σταματησαν να θελουν το καροτσι, μαλλον ανηκετε κι εσεις σε αυτην την κατηγορια. Ο γιος σου πολυ θα το διασκεδαζει, εσεις παλι... υπομονη. Γιατι φανταζομαι οτι οταν κουραζεται θα θελει αγκαλιες μετα, ε? Να σου πω, την περιπτωση του μαρσιππου ή mei tai που λεει κι η Βικυ την εχεις σκεφτει? να το εχεις στην τσαντα σου κι οταν κουραστει να τον κοτσαρεις πανω σου?

Βικυ υπομονη κι εσυ με το δοντι αν και εσυ τα εχεις περασει ξανα και ξανα, εισαι βετερανα και δεν πιανεσαι. Κανετε μπανακια ακομα ρε θηρια? Μπραβο!

Κλειω μου πιστεψε με κι εγω πριν μου τυχουν διαφορα, αλλη γνωμη ειχα για τα πραγματα. Μιλαω για το βιβλιο, κι εγω ελεγα αποκλειεται να υποβαλω το παιδι μου σε συναισθηματικη πιεση (γιατι ειναι αγχος για το παιδι), αλλα οταν ξυπναει τοσες φορες μεσα στην νυχτα και καθεται στο κρεβατακι και κλαψουριζει ωσπου να τον σηκωσεις, λες μπας και να δοκιμασω να μην ταλαιπωρειται κι αυτο κι εμεις? Δεν ξερω, εχω διαβασει κι εγω κριτικες, αλλα οπως για τα περισσοτερα πραγματα ετσι και γι' αυτο δεν βγαζεις ακρη, γιατι υπαρχουν οι υποστηρικτες και οι πολεμιοι, οποτε πρεπει να αποφασισεις μονος σου...

ειρηνη μου με το καλο οι ετοιμασιες και το παρτακι σας. τι ωραιες στιγμες! μην μασας, αφου εχεις εναλλακτικη και να βρεξει δεν θα αγχωθεις. καλη διασκεδαση!

anyway, σας αφηνω παω να ασχοληθω με το μωρο μου και να περιποιηθω τον εαυτο μου, δεν κανω δουλειες σημερα! χιχιχι

φιλακια

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Α καλά! Η Ειρήνη ετοιμάζει πάρτυ:48 φαγητά θα φτιάξει και θα αναρωτιέται αν θα φτάσουν!! Χαχαχα!! Χρυσοχέρα μου εσύ!! Μια χαρά θα τα φτιάξεις, προκομένο μου πλάσμα, αστείρευτη γκόμενα!! Με το καλό τα γενέθλια της κλάψας σου (έτσι λέω κ την δικιά μου όταν κλαίει-κλαίει-κλαίει!!)!!

ellain μου, το ότι εγώ δεν συμφωνώ με το βιβλίο και τις τακτικές του δεν σημαίνει ότι κρίνω κάποιον που εφαρμόζει τις οδηγίες. Μην άγχεσαι, εννοείται πως πράττουμε όπως μας βολεύει. Εγώ ας πούμε προτιμώ να κοιμόμαστε co-bedding, παρόλο που με δεσμεύει σε κάποια πράγματα, αλλά έχω τους λόγους μου. Εσύ τους δικούς σου, μην μου στενοχωριέσαι!!

Να ζήσετε για την επέτειό σας!! Χρόνια καλά και πάντα με χαρές!

Εμένα δεν μου πήγαν τόσο καλά τα πράγματα, αλλά έχω την Ελισάβετ μου και αυτό μου αρκεί!!

Είμαι έξω φρενών με την κουμπάρα μου που της βάφτισα το παιδί. Θυμόσαστε που πήρα μετάταξη σε υπουργείο και μου έκαναν δεκτό το πτυχίο ΤΕΙ, ενώ είχα πρωτοπροσληφθεί ως απόφοιτη Λυκείου? Σε όλους μας αναγνωρισαν τα πτυχια ΕΚΤΟΣ απο την κουμπαρα μου. Κ τι πηγε κ εκανε η κ@ριολα: λυσσαξε να λεει στο υπουργειο που πηγε "Την ταδε (ονοματεπωνυμο μου) που πηγε στο ταδε υπουργειο γιατι της αναγνωρισαν το πτυχιο κ εμενα δεν μου το αναγνωρισατε???". Τους επρηξε τα @@ με αποτελεσμα να τηλεφωνησουν στην διευθυντρια προσωπικου του υπουργειου μου κ η ιδια να ψαξει με επιστολη στο υπ. εσωτερικων τι θα γινει με την περιπτωση μου!!!!! Και λογικα θα μου το παρουν πισω με αποτελεσμα: μειωση 13% στον μισθο μου, μπορει να μου αλλαξουν θεση απο εκει που με τοποθετησαν και ετσι οπως θελουν να απολυσουν δημ. υπαλληλους, πρωτοι θα φυγουν οι αποφοιτοι Λυκοειου, οποτε κινδυνευω!!!!!!!

Και να φανταστειτε οτι δεν εχω παρουσιαστει στο υπουργειο, ειμαι με αδεια ανατροφης τεκνου, τον Οκτωβρη θα ξεκινησω.

Ακου η σιχαμενη τι μου εκανε!!!!!!!!

GEXxp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας!:P

Εμείς σήμερα πήγαμε στην πεπελινοπαιδίατρο. Όχι πως είχαμε εμβόλιο αλλά ήθελα να τον δει και επιπλέον πήραμε και ένα χαρτί για τον Παύλο, για την α' Δημοτικού.

Ο Λάσκαρης έφτασε 10700!!!!:shock: Να με κλαίτε....πάω για μεταμόσχευση μέσης και δεξιού ώμου!:-P:-P:-P Είναι στο 97 της εκατοστιαίας κλίμακας στο βάρος! Ευτυχώς μας είπε και ψηλούς(εκτός από χοντρούς!!!:tongue::tongue::tongue:), είναι 74 πόντους...είναι και λίγο κεφάλας! Στα ανώτατα φυσιολογικά η περίμετρος κεφαλής!!!! Αχαχαχα!Εχω large γιο, πώς να το κάνουμε! Αλλά δεν ανησυχώ...έτσι ήταν και ο Παυλάρας και τώρα είναι τσιλιβίθρας σκέτος!:-P:razz::-P

Μας είπε για κρόκο αυγού, εσείς πότε αρχίσατε ρε κορίτσια; Εγώ πάλι λέω ότι είναι νωρίς ακόμη για το αυγό....

Επίσης μας είπε για γιαούρτι και όσπρια που θα τα βράζω στη σουπίτσα του...Εσείς δίνετε όσπρια;

Καλά, Clelia, τι σου έκανε καλέ η κιόσα; :( Αν είναι δυνατόν! έπρεπε να δώσει και όνομα; Απαράδεκτη!

Ειρήνη, καλή επιτυχία στις ετοιμασίες!

Ellain και Fire φιλιά στους λεβέντες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο τησ τραγουδουσα πριν ενα χρονο ,ακριβωσ τετοια ωρα , μεχρι που με επιασε η ναρκωση!!!!!!

μεγαλη συγκινηση σημερα!!!!....και μπηκα να την μοιραστω μαζι σασ!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα ομορφιες μου...

Βικυ εμεις εχουμε ξεκινησει τον κροκο εδω και εναν μηνα και η μικρη το τσακιζει το αυγουλακι με μπολικο ψωμακι μεσα... οσο για τα οσπρια ριχνει η μαμα μου {γιατι αναγκαστικα λογω δουλειας η μαμα που τηνε χει το πρωι εκεινη της το ετοιμαζει καθε μερα,αλλωστε δεν μ αφηνει ειναι η εγγονα της :tongue:} απο αρακα, φασολια , φακες λιγο απ'ολα καθε μερα...οχι ολα μαζι :tongue::tongue:...

Ειρηνη να την χαιρεσαι κουκλιτσα μου .... να σου ζησει σαν τα ψηλα βουνα...

εγω τωρα που λειπω η μικρη περπαταει βαστοντας μονο απο το ενα χερι ... :(:(δεν το ειδα αυτο εγω πρωτη κλαψψψ.... και το σκασμενακι μου τωρα ξαναρχισε να τρωει φρεσκα φρουτα ξανα εκει που τα ειχε κοψει .... ;);)

Κλειω ειναι για πολλα ξεχεσματα η κουμπαρα σου ντροπη της και αισχος της...

αυτα για την ωρα παω σιγα σιγα να μαζεψω τις βαλιτσες μιασ και τα ξημερωματα παιρνουμε τον δρομο της επιστροφης , να τρεξω στο μωρακι μου που μονο απο το skype την βλεπω τοσες μερες....και μου λεει συνεχεια νταντα..λετε να με δειρει πιου την αφησα τοσες μερες μοναχουλα???

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Βίκυ μια χαρά ο γιόκας!! Μεγάαααλο μωράκι!! Είδες βρε το βυζί??? Γιατί αγχώνεσαι μωρέ για το φαγητό, αφού στην ουσία έχουν περάει οι ουσίες μέσα από τον θηλασμό. Ό,τι σου πει ο γιατρός να κάνει. Εμένα μου είχε πει αυγό κρόκο να ξεκινήσουμε από 9 μηνών και τώρα που έκλεισε 12 μήνες μου είπε να της δίνουμε ό,τι ακριβώς τρώμε και εμείς. Βέβαια αυτό το έκανα από 8-9 μηνών, μήηηηπως έτρωγε κάτι...

Ειρήνη μου να χαίρεσαι την κορουλίνα σου! Πολύχρονη! Μόνο χαρές να έχει!! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!

Φωτεινή με το καλό να επιστρέψετε!! Στο fb βλέπω περνάτε τέλεια! Πάντα τέτοια!!

GEXxp3.png

hello κοριτσια!!

Κλειω ακομα δεν πιστευω αυτο που εκανε η φανταστικη κουμπαρα!!! καλε τι φιδι ειναι αυτο??? θελει ενα ξεχ@σμα να ισιωσει! μην στεναχωριεσαι μωρε (μια κουβεντα ειναι), μεσα σε ολους κι εσυ, καποια στιγμη θα φτιαξει η παλιοκατασταση...

Οσο για το θεμα υπνου-ξυπνιου, κι εγω θεωρω καλυτερο το χουζουρακι παρεουλα αλλα φοβαμαι μηπως μετα τον εχουμε συνεχεια στο κρεβατι μας. Ακομα δεν εχουμε κανει τιποτα σε σχεση με το βιβλιο, θελω και δεν θελω, δεν ξερω τι να κανω. Ας βγουν αυτα τα δοντια να ησυχασουμε....

Φωτεινουλα καλη επιστροφη!! αντε με το καλο να δεις την κορουλα σου!

Βικυ εμας μας εδωσε αυγο τωρα στον 11ο μηνα, αλλα οσπρια οχι ακομα. Τελικα ο καθε παιδιατρος κανει εντελως τα δικα του...

Ειρηνη να την χαιρεσαι! πολλες ευχες και με το καλο το παρτυ!

fire τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους...

φιλια σε ολες

Vqyip2.png

B4Snp2.png

πριν απαντησω στισ ευχεσ σασ και πριν διαβασω και τα υπολοιπα μηνυματα.....ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΕ ΤΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ????????????????????????????????????????????????ΦΡΙΚΑΡΑ!!!!!!καλα ,υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι?ελεοσ!!!!!!!!!!!!ποση κακια πια???!!!!!!!!!!!!

κλειω μου ειλικρινα εχω εξοργηστει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να σασ διαβασω κ επιστρεφω!!!!!!!!!!!!!!!!...συγνωμη αλλα τα πηρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ δεν μπορω να το εκφρασω με τον γραπτο λογο...!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...