Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγάπες μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!

Τι ανεπανάληπτες στιγμές αυτές της γέννησης της Ελισάβετ μου!

Όντως Βίκυ μου και εγώ ανατριχιάζω που τα θυμάμαι!

Και όσο δεν συγκινήθηκα που τα θυμάμαι, που σβήσαμε το πρώτο μας κεράκι, που κάναμε το πρώτο μας πάρτυ, συγκινούμαι απίστευτα που άλλαξα το tickerάκι μου από baby σε toddler και βλέπω πια την Ελισάβετ μου στην υπογραφή μου νήπιο!

Έχω ένα παιδί πανέμορφο και έκλεισε 1 χρόνο ζωής! Δεν μπορώ να το χωνέψω... Ζω την απόλυτη ευτυχία, την απόλυτη αγάπη εδώ και 1 χρόνο!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλειω μου χρονια πολλα στην Ελισσαβετα την τζαναμπετα, να ειναι η ζωη της στρωμενη χαρες και επιτυχιες κι εσεις να ειστε καλα να την χαιρεστε!!!

Φωτεινη μου πολλες ευχες για τον γαμο σας, να ζησετε και να ευτυχισετε( αν και νομιζω οτι την εχετε βρει την ευτυχια ηδη!)!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

τι εγινε???

το κλεισαμε το μαγαζι τελειως ε?

καλα ξερω εσεις τα λετε κ στο φεισ

ε γραψτε κανενα νεο κ σε μενα εδω!!

αντε γιατι θ αρχισω να λαλαω μονη μου σε λιγο :rolleyes:

γιουχουουουου

Καλημερα καλημερα!!!

Κι εγω καπου εδω γυρω μεχρι νεοτερας...

Fire ελα βρε και εσυ να κανεις ενα λογαριασμό, εχουμε και φωτο εκει και πολλά ωραια..Ελα να σε γνωρισουμε γιατι απο κοντα δεν το βλέπω να σε συνανταμε!!!:tongue::tongue:

Χρονια πολλά σε Σταυρους και Σταυρουλες, μεγαλη γιορτη σημερα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μπα Πετρουλα μου,

ειπαμε εγω κ το φεισ μαλωμενοι:rolleyes:

το σνομπαρω τοσο πολυ που οταν εψαχνα κατι φιλους ολλανδους που χα γνωρισει απ το erasmus ανακαλυψα 1002 τροπους να τους βρω μεσω της σχολης τους παρα να τους βρω με το φεισ

κολληματα που τραβαει ο ανθρωπος ε..:cool:

ασε που ισα που προλαβαινω ν ασχοληθω με το καφε!

γραψε για την συναντηση,πως πηγε??

νομιζω οτι ηταν καλη η ιδεα μου να μη βρεθειτε κεντρο ε??

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!ή μαλλον καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ευχηθω κι απο εδω πολυχρονα τα μικρα ζουζουνια μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τα χαιρεστε μανουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινη μου κ παλι να ζησετε!!!!!!παντα ευτυχισμενοι να ειστε καλη μου!!!!!!!!!!!!!!!οποτε μπορεσεισ ,μπεσ να μασ πεισ συνταρακτικεσ λεπτομερειεσ!!!!!!!!!!!!!!!!η αγγελικουλα πωσ ηταν στην βαπτιση τησ?εκλαψε???να σασ ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επιστρεψαμε οι σαμιωτισσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

ωραια περασαμε ,αν και δεν θα το λεγα διακοπεσ αλλα οκ!!!!με 2 παιδια να κυνηγαμε ,ουτε εναν καφε να πιουμε μαζι στο ιδιο τραπεζι δεν καταφεραμε....χα χα!!!!

παντωσ διακοπεσ με ενα χρονιαρικο κ αλλο ενα στην κοιλια (περσυ) ειχε αρκετο τρεξιμο κ ζορι....φετοσ με ενα χρονιαρικο και ενα διχρονο......ας μην το σχολιασω!!!!

α!!!!δεν σασ ειπα και τι παθαμε!!!την ημερα που αναχωρουσαμε (13.00),στον δρομο για το λιμανι μασ τρακαραν!!!!!!!!!!!!!!!1 τεταρτο πριν την αναχωρηση μασ!!!!!!!!!!μιλαμε για μεγαλο τρακαρισμα....δοξα τω θεω τα παιδακια δεν επαθαν τιποτα!!οπωσ πηγαιναμε σημειωτον αφηρημενοσ ο πισω μασ ετρεχε και ηλθε και επεσε πανω μασ!!!!!!!!!ηλθαν οι ασφαλιστικεσ,η τροχαια,ευτυχωσ ειχε και το ταξιαρχησ 1 ωρα καθυστερηση και εν τελει αφου εγιναν ολα τα διαδικαστικα ,ηρεμησαμε κι εμεισ 14.00 η ωρα φυγαμε για σαμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ αν εξαιρεσουμε και το τρεξιμο με τα μωρα ,που και αυτο ειχε το γουστο του περασαμε πολυ ωραια!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Πολύχρονα τα μωρά που έχουν γενέθλια. Να τα χαίρεστε οι μαμάδες και οι μπαμπάδες τους.

Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου. Περπατάμε βρε κορίτσια, από εχτές!! Μόνο που δεν το πιστεύω....!!!!!! Είναι πολύ συγκινητικό. Πλησιάζουν και τα γενέθλιά μας!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσια, ειμαι πολυ στεναχωρημενη και θυμωμενη μαζι για την κ@λοκατασταση σε αυτην την χωρα. Η μαμα μου ειναι δημοσιος υπαλληλος εχει 20 κατι χρονια στην δουλεια και της κοβουν απο δω , κοβουν απο κει, ηταν που ηταν στριμωγμενοι, ηρθαν και τους αποτελειωσαν. την προοριζουν για εφεδρεια...Μονο που δεν εκλαιγε, και τι να της πω? εχει δικιο, ρε γμτ! θα μας παρουν και την αξιοπρεπεια μας σε λιγο...

Fire, γεια σου ρε ψυχη, τι κανεις?? μιλαω ειδικα σε σενα, γιατι δεν σε βλεπω στο φεις (και καλα κανεις, κρατας χαρακτηρα, οι υπολοιπες υποκυψαμε). Πώς τα πατε εσυ και το τυραννακι σου? Εμεις την παλευουμε.

Νατασσα, με το καλο το ζουζουνι σου που περπαταει! συγκινητικη στιγμη ε? αντε βουρ για καλα παπουτσια τωρα!

Ειρηνη καλη επανοδο! τι γκαντεμια κι αυτη με το τρακαρισμα, αφου δεν παθατε τιποτα, παλι καλα...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Γειά σας κοριτσάκια!!

Fire, τι να σε κάμουμε βρε, με το γινάτι σου! Μπες στο facebook και ασχολήσου μόνο με εμάς! Είναι θεόκλειστη η ομάδα. Μπες με ψευδώνυμο, δεν χρειάζεται να γράψεις τα στοιχεία σου. Εγγράψου ως fire πχ, απλά πες το μας για να σε εντάξουμε στο γκρουπάκι!!

Ειρήνη καλώς ήρθατε!! Καλό χειμώνα!! Με 36 βαθμούς έξω, οοοοοοκ! Βρε, ό,τι και να κάνετε, πρέπει να είναι εντυπωσιακό, εεεε? Τουλάχιστον ήταν υλική η ζημιά, δεν πάθανε κάτι τα μωρά ή εσείς και δεν τύχατε σε βλαμμένο άνθρωπο να μην παραδέχεται την χαζομάρα του και να τσακώνεστε... Πάλι καλά...

Νατάσσα μπράβο κορίτσι μου, μπράβο, μπράβο!! Πάντα τέτοια!!

ellain είναι να σκάσεις με τους βλαμμένους!! Και να είσαι σίγουρη πως οι αργόμισθοι μια χαρά θα κρατήσουν τις θέσεις τους, που δεν είναι τόσο χαμηλόμισθες όσο των υπολοίπων... Εύχομαι τα καλύτερα στην μανούλα σου και μακάρι να την σκαπουλάρει!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

σημερα δεν την παλευουμε ellain μου

οπως σου γραψα μια μια μας παει.. ε σημερα δεν ειναι μια απ τις καλες:mad:

πηγαμε το πρωι κ αδειασαμε το τζαμπο, για να δουμε θ ασχοληθει λιγακι με τα καινουρια του παιχνιδια..οεο ή μονο με τη μαμα-μαμουδια του λεω εγω..:cool:

χθες παλι -για να τα λεμε ολα ε? μην τον αδικω τον κανακαρη μου- ηταν σα να μην υπηρχε,επαιζε μονος του λαλουσε,ανακαλυψε την πορτα του ψυγειου κ χει στησει σκοπια απ εξω για το ποτε θα τ ανοιξω..:rolleyes: ηταν πολυ καλος

με τοσα δοντια το μαναρακι μου κ παλι καλος ειναι μου φαινετε

εγω ενταξει ειμαι μπουχτισμενη,αλλα δε βαριεσαι συνηθισα..

στον υπνο μου -τον υποτιθεμενο- βλεπω εξωτικες παραλιες,αιωρες,κοκτειλ.. κ στανιαρω λιγο!!

ναι ναι! εχω εκπαιδευσει τον εαυτο μου να βλεπει τα ονειρα που θελει..;)

εσυ πως πας???

κλειω μου αμα τι γινατι ε??

γι αυτο εχω κ το κοσμητικο της ξεροκεφαλης στην οικογενεια,

τζαμπα να το χω,να μη το τιμησω??

κοριτσια θελω να δωσω αποξηραμενα δαμασκηνα κ σταφιδες στον μικρο,

να τ ανακατεψω με βρωμη,εσεις δινετε? πρεπει να τα βρασω πρωτα να μαλακωσουν ε???

Διαφημίσεις

Μπηκα για πολυ λιγο να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας... δεν προλαβαινω να μπω να δω εδω οτι εχετε γραψει γιστι τοσο καιρο εμπαινα με το κινητο.... θα τα πουμε μετα το ταξιδι .... για την ωρα φιλακιααααααααααααα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλησπερα στην ομορφη πλην "ανυπαρκτη" παρεα μας!!! χιχιχιχιχιιχ! που ειστε ολες βρε facebookoπληκτες??? ειπαμε καλο το φατσοβιβλιο, αλλα θα το κλεισουμε το μαγαζι εδω μου φαινεται....τεσπα!

fire ξεσηκωσατε το jumbo ε? εγω ειμαι κατα των πολλων παιχνιδιων, εχουμε ενα κουτακι αποθηκευσης και δεν ειναι ουτε στην μεση ολα του τα παιχνιδια, αφου ετσι κι αλλιως δεν τα παιζει, ειναι προτιμοτερο για αυτον να ασχοληθει με τα τηλεκοντρολ, το καλαθακι της τουαλετας, το καγκελο της βεραντας (ω ναι το γλειφει ωραιοτατα) και ολα τα απαγορευμενα γενικοτερα... Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω"οχι Μιχαλακη", ακουει ομως το καημενο μου, δεν μπορω να πω, δεν ξαναπαει στο εκαστοτε "απαγορευμενο", απλα βρισκει ενα καινουριο...ωραιο αυτο με την πορτα του ψυγειου, καραδοκει ποτε θα την ανοιξεις ε? χαχα

Λοιπον, εμεις εχουμε τεραστιο θεμα με τον υπνο. δεν την παλευω πλεον. Ξυπναει τουλαχιστον 4-5 φορες καθε βραδυ. Και δεν του βαζεις πιπιλιτσα και καθαρισες, οχι. Θελει αγκαλια και ξανακουνημα. Ειναι δοντια, ειναι καπριτσια, ειναι φαση? Δεν ξερω, αλλα απλα τα χερια μου και τα νευρα μου δεν την παλευουν αλλο. Ειπαμε να αρχισουμε κι εκεινο το βιβλιο το "κοιμησου παιδι μου", αλλα ολο κατι τυχαινει και δεν εχουμε ολοκληρη εβδομαδα στην διαθεση μας. Εχω σχεδον απελπιστει....

Και αλλο θεμα, το γαλα. Δεν πινει πια την σκονη και δεν ξερω τι νακανω, να δωσω εβαπορε, μακρας διαρκειας, φρεσκο?? Η παιδιατρος προτεινει μακρας διαρκειας, αλλα δεν εξηγει το γιατι και πολυ μου την εχει δωσει κι αυτη. Ρουφαω ο,τι πληροφορια σχετικη βρω, αλλα δεν βγαζω ακρη.

Βικυ μεγεια το καινουριο δοντι κι απο δω, αντε και ολα τα δοντακια για λαμπερα χαμογελακια!

Παω να ξεκρεμασω τον χιμπατζακο μου απο πανω μου να δουμε πώς θα περασει κι αυτη η νυχτα (ειμαι μονη μου αποψε και δεν περναει η ρημαδα....) καλο βραδυ

Vqyip2.png

B4Snp2.png

..και καλα κανεις ellain μου γιατι κ μας που εχει 2 κουτια γεματα -οποιος ερχεται να τον δει φερνει παντα ενα παιχνιδακι- δεν γυρναει να τα δει πανω απο 2 λεπτα

αφου τα βαλει στο στομα κ τα γευτει τα πεταει :rolleyes:

ο δικος μου εχει αδυναμια στο μαρμαρο -το γλυφει με μανια :shock:

τηλεκοντρολ καλωδια σαγιοναρες καγκελα ετικετες κ φυσικα ντουλαπια ψυγειο κτλ

για τον υπνο δε χρειαζεται να σου πω οτι συμπασχουμε ετσι?

ξυπναμε 3-6 φορες

ειναι δοντια,ειναι φαση ,ειναι αλμα δεν ξερω τι ειναι..

τον εχω πλεον στο κρεβατι μου κ τις most of the times ηρεμει με λιγο βυζι

αυτο με το βιβλιο δηλωνω αδυναμια να το κανω,απλα δεν μπορω κ ισως σωστοτερα δεν θελω..

για το γαλα δεν ξερω να σου πω κατι.. δεν εχουμε φτασει ακομη εκει

ωστοσο εμεις αποκτησαμε ενα καινουριο χομπι

ΔΕΝ ΜΑς ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ.........

μια φορα που δεν ηθελε νομιζαμε οτι ηταν τυχαιο,αλλα πλεον τις 2 στις 3 δεν θελει..

δλδ χθες πχ που κατεβηκαμε βολτα,τον ειχαμε στα χερια :confused:

αυτα τα νεα,

εγω τα λεω εγω τ ακουω βεβαια -καλα να ναι κ η ellain που μπαινει που κ που..- αλλα καθολου δε με χαλαει!!!

αντε φατσοκοριτσια,καλη βδομαδα!!! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...