Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

..τετοιες νυχτες ηθελα να σου θυμησω κλειω,μη ξεχνιομαστε τωρα επειδη γιναμε μαμαδες..:D:D:D

οσο για τον ελευθερο χρονο,εχεις δικιο! νομιζω οτι ολες ειναι αυτοκολλητες 24 ωρες με τα παιδια τους σαν κ μενα..

μπραβο στην μανουλα σου που σε βοηθαει κ μπραβο σ ολες τις μαναδες που βοηθαν τις κορες του οτακ κι αυτες γινονται μαναδες,χωρις να τους τα σπανε :cool:

αφου σημερα που χα ρεπο κ κατεβηκα τρεις ωριτσες να δω 2 φιλους μου που ηρθαν απο αθηνα,ενιωσα σα να πηγα 3ημερο στα πουκε

ευτυχως οταν γυρισα ο μικρος ηταν πολυ χαρουμενος,εκανε τα πρωτα του βηματακια παρεα με τον μπαμπακα του

κατι ακομη ηθελα να γραψω αλλα........

α ναι

πετρουλα εμας ψαρι κ αυγο μετα το χρονο μας ειπε η γιατρος

προσπαθω να βρω ενα ποτηρακι ν αρχισει να πινει μονος του νερο

πηρα το εκπαιδευτικο της nuby πριν ενα μηνα αλλα γιοκ

το χει το ματσαλαει για να ανακουφιζει τα ουλα του αλλα δεν πινει

για ριχτε ιδεες

επισης απο ποια ηλικια πρεπει ν αρχισουν να τρωνε μη πολτοποιημενα???

εμεις που χουμε τοσα δοντια θα πρεπε να τρωμε κ πιτογυρα αλλα δεν τον βλεπω να πολυγουσταρει κατι αλλο εκτος απο τα φαγητα πουρε που του κανω

και

την ωρα που τρωμε θελει να πιασει το κουταλι

αυτο τι σημαινει ρε κοριτσια οτι θελει να φαει μονος του???

ουφ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

hello κορες του αλωνιου και του σαλονιου! σας ελειψα? εσεις μου λειψατε παντως.... τελικα πρεπει να εχω πολλα ψυχολογικα γιατι ενω σας σκεφτομαι καθε μερα και θελω πολυ να μαθαινω τα νεα σας, σπανια καταφερνω να μπαινω πλεον....

fire κι εγω μαζι σου, πεταω την σκουφια μου για μια δουλιτσα που θα με εβγαζε απο το σπιτι για λιγες ωρες, και οχι δεν θεωρω τον εαυτο μου καθολου κακια μαμα που θα ηθελα να αποχωριζομαι το παπακι μου για λιγο. Μαλιστα σκοπευω να το πραξω απο τον επομενο μηνα αρχιζοντας γυμναστηριο εναλλαξ με τον αντρα μου γιατι δεν την παλευω αλλο.... Κι οσο σκεφτομαι οτι ερχεται ο χειμωνας που θα κλειστουμε και μεσα και θα εχουμε λιγοτερα σουλατσα, με πιανει καταθλιψη απο τωρα.... Οσο γι το ποτηρακι, δεν μπορω να βοηθησω, εχω παρει ηδη 2, αλλα δεν θελει κανενα κι ετσι απλα εχω ανοιξει αρκετα την θηλη του μπιμπερο κι αρχιζω να του δινω σιγα σιγα απο κανονικο ποτηρι

Πετρουλα εμας ειπε ψαρι κι αυγο απο τον 11ο, δηλαδη σε καμια εβδομαδα θα αρχισω αλλα δεν μου εχει πει ακομα πώς και τι ακριβως. Παντως γενικα νομιζω οτιι δεν ειναι κακο να κανεις δοκιμες, ο δικος μου εχει δοκιμασει μεχρι και μελιτζανα. Φοβερη μουρη ο Αν, φανταζομαι το υφος του ενοχου που προσπαθει να συγκαλυψει την ζαβολια του!!!

Βικυ μακαρι να πανε ολα καλα με την ενσταση σου και να δικαιωθεις....ποσο μου την σπαει το αναλγητο, ηλιθιο ελληνικο κ@λοκρατος....

Κλειω η Βετα τρωει και σκυλομπισκοτα????!!! :shock::shock::shock: θα τρελαθω! χιχιχιχιχιχι καλε ειπαμε οικονομικη κριση αλλα οχι τα μπισκοτα του σκυλου στο παιδι!

Το παπακι μας ειναι καλα (περασαμε μια ιωση με τα λαιμα του με 40αρι πυρετο για 3 μερες, ψηθηκε το καημενο μου, τωρα ειναι καλα αλλα γεμισε εξανθηματα, ολα οκ λεει η γιατρος) και μας τρελανει ολους με τα κολπα του, το πρωτο ειναι οτι περπαταει πλεον μονος του, αλλα προτιμαει ξυποληταρια παρα με παπουτσι (πραγμα διολου πρακτικο αν προκειται για βολτα για ευνοητους λογους....). Το δευτερο ειναι οτι τωρα που λειπει ο μπαμπας μας για δουλεια, παιρνει την φωτο του γαμου μας λεει μπαμπα και φιλαει (σαλιωνει βασικα) τον πατερα του. Και το τριτο και πιο ωραιο ειναι το κλασικο αλλα παντα χαριτωμενο " ποιος τα φταει ολα, παιδι μου?" και δειχνει την κεφαλα του!!! Αυτα απο την κουκουβαγια μανα!

σας φιλω ολες και ειδικα τις εγκυουλες μας!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

αχαχαχα ellain πολύ γέλασα!! Μπράβο στον άντρακλά μας που περπατάει και συνεννοείται! Η Ελισάβετ είπαμε: πέρα από ένα σατανικό (πραγματικά όμως) γελάκι, δεν κάνει και πολλά. Όταν την στηρίζω στον τοίχο, όντως βρίσκει ισορροπία και πιάνει τα χέρια μου και περπατάει, πιάνεται από πράγματα και σηκώνεται, όταν ακούει μουσική (κυρίως όταν της τραγουδάω) κουνιέται ρυθμικά, σκάει στα γέλια όταν βλέπει τον σκύλο και του κάνει νάζια, παίζει μαζί του κλπ. Τι άλλο? Α μου κάνει αγαπούλεεεεεες!!!

Fire κανονικό φαγητό δίνω στην Ελισάβετ εδώ και 2-3 μήνες περίπου. Παρόλο που δεν είχε δοντάκια. Μικρά-μικρά κομματάκια. Ποτέ της δεν έφαγε αλεσμένο! Περίεργο παιδί, οπότε μην το θεωρείς παράδειγμα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ε τι δεν κανει πολλα ρε Κλειω το Βετακι??? Δηλαδη τι ηθελες? να λεει σκουληκομυρμηγκοτρυπα και να πηγαινει στο περιπτερο να σου παιρνει τσιγαρα???!! :tongue: Μου αρεσουν τα ναζακια στο πατσαβουροσκυλακι και φανταζομαι πώς θα κουναει το φασκιωμενο-φουσκωμενο πωπουδακι της στον ρυθμο της μουσικης! ειναι τρελα τα σκατουλια μας!!!

p.s. για οσα φαφουτακια δεν μασανε ακομα αλλα ειναι δεκτικα σε νεες γευσεις ή για οσες μανουλες φοβουνται μην πνιγουν τα βλασταρια τους (εμεις ανηκουμε και στις 2 κατηγοριες) δοκιμαστε κι αυτο--> http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=265346&itm=1367346&ct=1090109&pid=40 βαζεις μεσα οποιαδηποτε τροφη θα ηθελες να του δωσεις αλλα φοβασαι μην κοψει κομματι και την γευεται και την λιωνει αργα χωρις να εχει φοβο να πνιγει

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain μου τιποτα απ αυτα δεν μας κανει κακιες μαμαδες

κ οποια μητερα που βιωνει περιπτωση παρομοια με μας λεει οτι δεν ευχηθηκε να περνουσε λιγες ωρες την ημερα μακρυα απ το παιδι της για να ξελαμπικαρει κ να γυρισει σπιτι χαρουμενη κ ανανεωμενη

ΨΕΥΔΕΤΑΙ ασυστολως

εγω κ φωναζω κ τα παιρνω κ μπινελικια ριχνω κ καμμια φορα ευχομαι να ειχα τηλεκοντρολ να πατησω το mute να μην τον ακουω

λυπαμαι αν αυτα με χαρακτηριζουν κακια μαμα

εγω εχω αλλα κριτηρια παλι

χαρακτηριζω ασ πουμε κακια κ ανευθυνη μια μαμα που καπνιζει στην εγκυμοσυνη της

καθεις με τις αρχες του!!!

Διαφημίσεις

ellain μου τιποτα απ αυτα δεν μας κανει κακιες μαμαδες

κ οποια μητερα που βιωνει περιπτωση παρομοια με μας λεει οτι δεν ευχηθηκε να περνουσε λιγες ωρες την ημερα μακρυα απ το παιδι της για να ξελαμπικαρει κ να γυρισει σπιτι χαρουμενη κ ανανεωμενη

ΨΕΥΔΕΤΑΙ ασυστολως

εγω κ φωναζω κ τα παιρνω κ μπινελικια ριχνω κ καμμια φορα ευχομαι να ειχα τηλεκοντρολ να πατησω το mute να μην τον ακουω

λυπαμαι αν αυτα με χαρακτηριζουν κακια μαμα

εγω εχω αλλα κριτηρια παλι

χαρακτηριζω ασ πουμε κακια κ ανευθυνη μια μαμα που καπνιζει στην εγκυμοσυνη της

καθεις με τις αρχες του!!!

ετσι, ετσι..... πού ειπαμε οτι μενεις?? εμεις εχουμε πολλα κοινα!! :D:D:D χαχα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain η Ελισάβετ κουνιέται από την μέση και πάνω. Κουνάει τα χεράκια της πάνω κάτω!!!

Σήμερα η σκατούλα μου έκανε ματάκια! Αυτό το ναζάκι που σε κοιτάει και γελάει και κλείνει δυνατά τα μάτια της μία φορά! Και μου το έκανε 2 φορές - μία το πρωί μόλις ξύπνησε (νόμισα πως ήταν επειδή ήταν αγουροξυπνημένη) και μία στους γονείς μου που μου έκανε χαρούλες!!

GEXxp3.png

Να μαι κι εγώ!

Μεταμεσονύκτια...με έπιασε μια μανία να συμμαζέψω.....(από πρόπερσι είχε να με πιάσει!:tongue:).

Πρέπει να έχω το πιο ανατρεπτικό παιδί....Ούτε μαμά ούτε μπαμπά λέει αλλά....Κακά!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Μα είναι δυνατόν; Όταν λερώνεται και τον ρωτάω "Τι έκανε ο Λάσκαρης;" Μου απαντά κάτι ανάμεσα σε κακχ και κακά :shock:. Τι να πω....τζάμπα του λέω 5000φορές την ημέρα τη λέξη μαμά μου φαίνεται....

Σήμερα πήγαμε πάλι στη θάλασσα αλλά η αλλαγή τοπίου ηταν εμφανής, ειδικά σήμερα....με το που έπεσε ο ήλιος έπιασε μια υγρασία στην παραλία...άλλο πράγμα!

Ελενούσκαγια, τι κάνεις βρε ψυχή;

Παιδιά σας είπα; Βγήκανε κάτι συμπληρωματικές αποσπάσεις και πάλι δεν είμαι μέσα!!!!:shock: Αχαχα, καλό, ε;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κλειω αυτα τα ναζακια ειναι τρελα! εμενα δεν μου κανει ματακια, αλλα ερχεται και τριβεται πανω μου οταν του λεω "μιχαλη ελα να κανουμε χουζουρακι" και φυσικα λιωνωωωωωω....

Βικυ, εδω ειμαι girl, προσπαθω να την παλεψω, περναω σκαμπανεβασματα ψυχολογικα, αλλα δεν γουσταρω και να παραπονιεμαι, αφου εχουμε υγεια, ολα καλα!! εσυ εχεις τρελαθει με το θεμα της δουλειας ε? δεν ειναι και λιγο... γενικα τι σκοπευεις να κανεις αν δεν εγκριθει η ενσταση σου? ο γελαστουλης ειναι χαρμα με τα "κακα" του!! θα κοψετε την πανα απο τους 12 μηνες, την βλεπω την δουλεια!!

fire μια χαρα δρομος, φορτωνω το μωρο, φορτωνεις κι εσυ το δικο σου και συναντιομαστε Λαρισα οταν δουμε τα σκουρα!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Ελενη μου ετσι ακριβως ειναι...καθε που γκρινιαζω για διαφορα σκεφτομαι οτι εχουμε την υγεια μας. Και μεσα απο αυτο το πρισμα περναω και το ζητημα της δουλειας...φετος εχω το 9μηνο οποτε ειμαι καλα. Του χρονου...βλεπουμε!

qwlrp3.png

vasdeli συνέχισε εσύ τα "μαμά", δεν πάνε χαμένα :wink:. Όσο για τις συμπληρωματικές αποσπάσεις, το περίμενα ότι δεν θα ήσουν. Εσύ βρε έπρεπε να είσαι στους πρώτους πίνακες, άπαξ και σε αγνόησαν, σιγά μην σε θυμόντουσαν στους δεύτερους! Με την ένσταση θα βρεις άκρη, θα το δεις!

Φωτεινή, η ώρα η καλή σήμερα!! Με το καλό να παντρευτείτε και να βαφτίσετε το μωρό σας!!

Ελισάβετ, Χρόνια σου πολλά μωρό μου!! Έκλεισε 1 χρόνο!!!

1538434lhrbfadoq6.gif

Νένα μου και Φωτεινή μου, να χαιρόμαστε τα μωρά μας!!! Μόνο χαρές να έχουν!!

GEXxp3.png

Δεν θα ξεχασω πως ενα χρονο πριν,σαν σημερα ειχα παρει εκεινο το mms,Κλειω μου!...και ανεβασα την πρωτη φωτο σας στην ομαδα! Τι αγωνια,τι χαρα! Και να τωρα,κοριτσαρος χρονιαρικος η Ελισαβετ μας!

qwlrp3.png

Χρονια πολλα στα κοριτσακια σας που εχουν γενεθλια σημερα.χρονια πολλα κια σε ολα τα υπολοιπα μωρακια που ακολουθουν προκαταβολικα μιας κια ειναι πολλα απο δω και περα.να τα χαιρεστε,να εχουν παντα υγεια και να σας δινουν πολυ αγαπη,κια ομορφες στιγμες.

image.php?type=sigpic&userid=26745&dateline=1423736516

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...