Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! Απ’οτι θυμάμαι είχα διαβάσει κατά καιρούς καλά λόγια για τον Τσιρι***η εδώ. Online διαβάζω τα χειρότερα (όχι πως πιστεύω τόσο τις κριτικές σε τέτοιες περιπτώσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν κλείσω ραντεβού μαζί του)

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Καλό μήνα!

Χάθηκα γιατί τρέχω και δεν προλαβαίνω!!!

Με 3 παιδιά στο σπίτι και με τα καθέκαστα της απόσπασης που δεν πήρα.....:-(

Ευτυχώς δεν χρειάζεται να έρθω Αθήνα στην παρούσα φάση για να δώσω την αίτησή μου για το 9μηνο. Θα την στείλω με κούριερ!:-D Είχα αγχωθεί πολύ δεν σας κρύβω....Έτσι ηρεμώ μέχρι τον Ιούνιο και μετά βλέπουμε....Αλλά θα κάνω και ένσταση, δεν θα παραιτηθώ!:mad::mad::mad:

Ο Πέπε απολαμβάνει τα μπανάκια του στις κρύες παραλίες του νησιού ακόμη και μαζί του κι εμείς! Σήμερα πήγαμε μέχρι αργά και ήταν ρε κορίτσια μαγεία....

Η Ηλέκτρα μετρά τις μέρες για να ανοίξει το σχολείο και κλαίει!!!:rolleyes: Ο Παύλος αντίθετα, το πρωτάκι, ανυπομονεί!!!

Τα βραδινά ξυπνήματα ποικίλλουν ανάλογα με την μέρα. Από 2 στην καλύτερη ως και 5 στη χειρότερη... Το έχω ξαναπεί, εκτρέφω τον τεμπελάκο!!! Δεν μπουσουλάμε ακόμη, μόνο του αρέσει να σηκώνεται όρθιος όταν τον πιάνουμε και κάνει κανένα βηματάκι που και που....

Κατά τα άλλα μας τρελλαίνει με τα γέλια του και τα χαμόγελα που τα μοιράζει απλόχερα και συνεχίζει ακάθεκτα το άρμεγμα της μαμάς:-):smile::-) μέχρι εσχάτων! Τώρα μου χτυπάει και το μεμέ όταν θέλει να πιει....:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κι απο εμενα!

εχουμε βαρέσει ψιλοδυάλυση ε;

θα μαζευτουμε σιγά σιγά, θα μπουμε σε πρόγραμμα

πολύ χαιρομαι για τα νεα των μωρων σας!!!!!

μεγαλώνουν και παμε για τα πρωτα γεννέθλια!

να εχετε ενα υπέροχο μηνα

φιλιά σας <3

Maraki να χαίρεσαι τον Αλέξανδρό σου (έστω και καθυστερημένα). Στην Ελισάβετ δίνω από το δικό μας φαγητό από 8 μηνών περίπου. Δεν αφαιρώ αλάτι, ούτως ή άλλως βάζω λίγο όταν μαγειρεύω. Όχι πως το τρώει, δοκιμάζει απλά. Κάποιες φορές που τρώει παραπάνω από ένα πιατάκι του καφέ, πανηγυρίζω.

Χαχαχα Πετρούλα! Αυτά τα μωρά μας, όλο σιχαμένα πραγματάκια σκαρφίζονται και κάνουν!! Η Ελισάβετ εκτός που μία φορά έφαγε μία κροκέτα από το φαγητό του σκύλου (της την έβγαλα από το στόμα), μία άλλη φορά την τσάκωσα να τρώει ένα μπισκότο του σκύλου, που ακόμη και ο ίδιος δεν το έφαγε. Μισοφαγωμένο, μπλιάξ!!

Vasdeli και εμένα μου χτυπάει το στήθος, και γλύφει το στέρνο μου, όπου βρει ντεκολτέ, για να μου δείξει ότι θέλει να φάει. Να μας λες τα νέα σου σχετικά με την απόσπαση!

Τσιπούρα όντως βαρέσαμε διάλυση!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?φωτεινη μου ,η αντιστροφη μετρηση ,ξεκινησε ε?με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον ....εμεισ ετοιμαζουμε βαλιτσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παμε σαμο!!!!!!!θα φυγουμε την τριτη ,πρωτα ο θεοσ!!

αληθεια βρε κοριτσια....τα γκρινιαρομωρα πωσ πανε?βικακυ ησυχασατε?αγγελικη?ευα?πετρουλα?

μου διαφευγει κανενα?εμεισ συνεχιζουμε......ακαθεκτοι και με αμειωτουσ ρυθμουσ!!!ισωσ λιγο να εχει ησυχασει αλλα με το παραμικρο γκρινια και κλαμμα!!!γοερο κλαμα!!!!!!!!!!!!!μα κοντευει πια 1 ετουσ και κλαιει ωρεσ ωρεσ σαν λεχουδι!!!!

σασ ειπα ,τον τροπο που μπουσουλαει?βαζει κατω μονο τα χερια τησ και τισ πατουσιτσεσ τησ!!!δηλαδη δεν ακουμπαει γονατα!!!!!!!!!!!μονο φουχτεσ κ πελματα!!!!!!!!!!!μα εχει πολυ γελιο!!!!!ασ μην σχολιασω για τισ ζημιεσ!!!χα χα!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

επιτελουσ κοιμηθηκαν ταυτοχρονα τα ζουζουνια μου σκουπισα αστραφτι το σπιτικο μου κ καθισα για να φαω λιγο καρπουζι μιαμ μιαμ βιολογικο μιαμ μιαμ ... ο μικροσ μου αρχισε να ανεβοκατεβενει παντου παντου τραπεζια καρεκλεσ παντου ανεβενη -κατεβενη ποτε θα πεση δνε ξερω προσ το παρων αθλουμαστε φωνιτικα μηηηηηηηηηηη χριστακιιιιιιι μηηηηηηηηηη αμπησ τιμωρια φωναζει ο λευτερησ :tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. Κατεθεσα την ενσταση και βλεπουμε...να πανε να γαυγηθουνε ολοι,προς το παρον απολαμβανουμε τα μπανακια μας μεχρι να ανοιξει το σχολειο...:-)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Eιρήνη μου, καλά να περάσετε στην Σάμο! Ξένοιαστα και χαρούμενα!! Η Ελισάβετ δεν είναι ιδιαίτερα γκρινιάρικο μωρό. Την αφήνω να σεριανίζει στο πάτωμα (ξέρεις πώς: κωλοσέρνεται) και μπορώ να μαγειρεύω, να χαζεύω στο ίντερνετ, να κάνω γυμναστική. Αν βέβαια την πιάσει, εννοείται πως θέλει αγκαλιά και πάλι γκρινιάζει, αλλά γενικότερα δεν έχω παράπονο. Η Γεωργία σου μπουσουλάει σαν αραχνούλα!!

μαμαλευτεράκι ζεις μεγάλες στιγμές εσύ!!

vasdeli καλή επιτυχία στην ένσταση! Να μας λες νέα σου! Του φούστη, πιστεύω θα το βρεις το δίκιο σου! Υποτίθεται ότι οι αποσπάσεις κλπ γίνονται με κοινωνικά κριτήρια, έτσι? Υποτίθεται κιόλας ότι θέλουν κόσμο στην επαρχία. Άρα, πού το κόλλημα? Ότι δεν είχατε μέσο μήπως? Ε? Μήπως λέω!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλελουκω σευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι ,οντωσ σαν αραχνουλα κανει η γεωργια!!!!νομιζα οτι εξακολουθει η μικρουλα τζαναμπετα την γκρινιαση τησ!!!!μια χαρα τοτε!!!ας την να σερνεται με τον ποπο!!!!

βικυ ευχομαι να γινει δεκτη αυτην την φορα η ενσταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαμαλευτερακι κι εμεισ πανω κατω στα ιδια ειμαστε!!!!η αγγελικη κανει την μεγαλη τησ γεωργιασ (υποψιν η αγγελικη ειναι μολισ 2 κ η γεωργια κοντευει 1...μεγαλη η αγγελικη!!!!!!),

τησ μαλωνει κτλ!!αλλα καμια φορα τησ δινει και καμια-εκει γινεται χαμοσ,αφου η γεωργια το εχει πολυ ευκολο το κλαμα!!!!

ωρεσ ωρεσ δεν ξερω κι εγω πωσ να τουσ φερθω...π.χ οταν απο αγαπη πηγαινει και την σφιγγει ή κλαι καμια φορα εσκεμμενα πηγαινει και τισ δινει καμια...

οσο και να τησ εξηγω με πολυ καλο τροπο οτι <οχι ντα την γεωργια,>και διαφορα τετοια ,οταν ελθει η ωρα το ξεχναμε!!!!!ουφ!!!!!τα ειπα και συγχιστηκα παλι...

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κ απο μενα!

ειδα κινηση κ μπηκα ;)

Ειρηνη μου ξεκινω απο σενα για να σου δωσω κουραγιο

γκρινια κ παλι γκρινια

με θελει σε αποσταση αναπνοης,δεν καθεται πουθενα μονος του συν οτι ξυπναει 4 φορες το βραδυ

το τελευταιο επιτευγμα μας ειναι οτι ξυπναει στις 11,30 κ θελει να παιξουμε σχεδον μεχρι τις 1 :shock:

νομιζω οτι βρισκεται σε καρααλμα αναπτυξης κ ειναι μεσα στην υπερενταση

το πιο hot νεο νταν ταρατανταν ειναι οτι εκτος απ τα 8 δοντακια μας ξεκινησαν κ οι τραπεζιτες -μη ξεχναμε ειμαστε 9,5 μηνων ε?

ω ναι! η παιδιατρος μας ειπε οτι θα μας προτεινει για το γκινες

φυσικα μας χτυπησε στην πλατη κ μας ειπε "κουραγιο" η γυναικα

περναω στιγμες απειρου καλους δλδ αλλα τι να πω πλεον,αυτο το μωρο μου λαχε μ αυτο πορευομαι

ευτυχως τρωμε το φαι μας,εμεις πολτοποιημενα ακομη, και 3-4 φορες βυζι

στελνω φιλια σε ολες σας κ τρεχω να κανω καμμια δουλεια τωρα που κοιμαται

Ωχ Ειρηνάκι μου... Όντως μεγάλο αγγούρι αυτό: να βλέπεις την λατρεία σου να κοπανάει την άλλη λατρεία σου. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση μου λες? Σε έχω υπόδειγμα ανθρώπου με υπομονή πάντως, έχεις περάσει πολλά και βγήκες αντράκι! Πάντως η παλιο-vasdeli μου έμαθε ότι καλό είναι τα μεγάλα αδελφάκια να εκδηλώνουν την ζήλια τους, οπότε μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα!

Και μιας και μιλάμε για υποδείγματα: καλώς την Fire!! Τώρα πες μου τι να σου πω που δεν σου έχω πει: να κάνεις υπομονή? Ότι είσαι αστέρι? Ότι λατρεύεις το παιδί σου και είναι πολύ τυχερός που σε έχει για μαμά? Όλα σου τα έχω πει! Απλά σκέφτηκα πως όταν αποφασίσεις για 2ο, θα είσαι έτοιμη για ολα! Δεν θα μασάς πουθενά! Έχεις περάσει τόσα, που και δίδυμα να σου τύχουν, για σένα θα είναι της πλάκας πράγματα!! Κοριτσάκι μου, τόσο παλούκι γκρίνιας που έχεις φάει χωρίς βοήθεια, δεν θα σου ξανατύχει τέτοια δυσκολία να μου το θυμηθείς!!

Η Ελισάβετ μου στέκεται όρθια καλέ χωρίς να ακουμπάει πίσω!! Η παλιο-μανούλα μου σήμερα μόλις μου είπε να την στηρίζω στον τοίχο και να της λέω να έρθει στο μέρος μου και η σκατούλα μου στέκεται στα πόδια της το ανθρωπάκι μου χωρίς βοήθεια! Απλά γκρινιάζει, μάλλον φοβάται. Με βλέπει που τσιρίζω από την χαρά μου και μου κάνει ντροπές μάλιστα! Αλλά δεν πέφτει, βρίσκει την ισορροπία της! Δεν μου το έλεγε νωρίτερα η μανούλα να χαρώ???

Μου λέει και άλλα η μανούλα μου, ότι φταίω που το παιδί δεν τρώει επειδή ξυπνάμε αργά - λες και όταν ξυπνούσαμε στις 8 έτρωγε!

Πλησιάζει ο Οκτώβρης που θα πρέπει να παρουσιαστώ στην δουλειά, δεν θέλω, θα πάθω κατάθλιψη!! Θα σας πρήζω, θα μου λείπει το φατσάκι μου!! Η αγαπούλα μου που είμαστε κολλητές τόσους μήνες και πλέον σουλατσάρει στο σπίτι και όταν με κοιτάει σκάει στα γέλια και πέφτει στο πάτωμα. Και εγώ δεν θα είμαι δίπλα της!! Θα το αρχίσω το αλκοόλ στην δουλειά, δεν υπάρχει περίπτωση!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αναχωρω και μπηκα να δω email κτλ και να σασ πω κι ενα γεια!!!!!!!!!

γεια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα να περνατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να μου προσεχετε τσουπριτσεσ ε???

ειδικα η τσιπουριτσα κ η γιωτιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα σχολιασω στην επιστροφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπαι μπαι!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!

Αυτη την ωρα την λατρευω αλλα δυστυχως δεν κραταει για πολύ - κοιμουνται τα μικρα!!!

Να ρωτησω αν δινετε ψαρι στα μικρα σας;;Εμεις χτες που πήγαμε στην παιδιατρο μου ειπε ψαρι κ' αυγό μετα τον χρόνο αλλα εγω και αυγό εδωσα και ψαροσουπα εφαγε σημερα....

Κλελια ετοιμη ακουγεται η μικρή!!Μη σκας για την δουλεια, η αρχη θα ειναι δυσκολη αλλα μετα θα συνηθίσεις και θα θες που κ' που να βγαινεις απο το σπίτι εστω και για τη δουλειά!!Αντε να μαθουμε και τις λεπτομερειες της καινουριας απασχόλησης!!

Πες μου οτι η Ελι έφαγε το μισο μπισκοτοσκυλο????

Ειρηνακι διακοπούλες???Καλά να περασετε!!!!

Η δικη μας γκρινιτιδα εστιαζεται μονο σε οτι εχει να κανει με τη μαμα...Δλδ αν απομακρυνθει η μαμα αρχιζει και η γκρίνια και με ακολουθεί, μεχρι να πάω εγω εκει που θελω και να γυρισω (πχ να πλύνω τα χερια μου) αυτος εχει φτασει στη μιση διαδρομή και μολις περναω απο διπλα του κανει μεταβολή και γινεται πιο εντονο το κλάμα του!Κατα τα αλλα ειναι πολύ καλό παιδακι και πολλά παλια κουσουρια εχουν εξαφανιστεί!! Θελει πολύ τον Αν αλλα μονο οταν ειναι ηρεμος, αλλα κι εκεινος ο ταρζαν του κανει τον βιο αβιωτο..ολο τον πειραζει, τον φιλαει με μανια, του δινει να πιει νερο με το μπιμπερό μες το ματι και αλλα τετοια όμορφα κι ο μικρος τον πήρε απο φοβο κι εχει γινει μυγιαγγιχτος και ξεκιναει πάλι η γκρινια κι ερχεται με παραπονο σε μενα!!!!Απο την αλλη ο μεγαλος ερχεται να διαμαρτυρηθει "ρε μαμα ενα φιλακι του εδωσαααα!!!" και ναααα σου το σημαδι στο μαγουλο του μικρου!!!

χαχαχαχα τι να σας λέω!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κλειω μου αν ξανακανω παιδι :confused: κ αν μαλιστα αυτα ειναι διδυμα :shock: το ενα θα μου το βαφτισεις εσυ

αυτος ειναι ο τροπος να σ ευχαριστησω για τα καλα σου λογια!!

ωστοσο γι αρχη σου στελνω μια σαμπανια κ πολλα λαχταριστα τρουφακια..

επισης θα θελα να σου πω -κλειω- οτι καλο θα σου κανει λιγη αλλαγη παραστασεων..

θα γυρνας σπιτι μ αλλον αερα κ ισως με περισσοτερο ενθουσιασμο για ν ασχοληθεις με τη μικρη

εγω για να ειμαι ειλικρινης,αν ειχα καποιον να μου τον κρατησει κ να μπορω να τον εμπιστευομαι,θα πετουσα τη σκουφια μου για μια 5ωρη απασχοληση

πιστευω οτι θα περνουσα πιο ποιοτικα το χρονο μου μαζι του

τωρα σχεδον βαριομαστε ο ενας τη μουρη του αλλου,οσο κ αν αγαπιομαστε

απ τις 7 το πρωι μεχρι τις 10 το βραδυ καθε μερα ολη μερα μαζι,ναι

μπορω να πω οτι ΜΠΟΥΧΤΗΣΑ κ θα θελα ν αλλαξω λιγο παραστασεις χωρις να ναι κ ο μικρος μαζι μου

αυτα

Ειρηνάκι μου καλές διακοπές?? Δεν είναι σπαστικό (για τους άλλους πάντοτε) όταν όλοι έχουν επιστρέψει από τις διακοπές, εσείς να αναχωρείτε??? :D :D :D

Fire!! Σαμπάνια και σοκολάτα εεεε? Μμμμμμ τι μου θύμησες τώρα, κάτι αμαρτωλές νύχτες, άσε!!! Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν λέω καλά λογάκια για να γίνομαι ευχάριστη, πραγματικά τα πιστεύω... Μωρέ, δεν λέω, καλό είναι να ξεφεύγεις. Απλά από εκεί που είμαστε αυτοκόλλητες θα λείπω 8 ώρες στην δουλειά και 1 πήγαινε-έλα. Όχι πως μοιρολατρώ, θα ήμουν αγνώμων σε τέτοιους καιρούς! Αλλά θα μου λείπει γμτ. Μην ξεχνάς πως επειδή έχω χέρια να μου κρατάνε την Ελισάβετ, μπορώ και βγαίνω συχνά. Όχι βράδυ βέβαια, αλλά δεν μου έχουν λείψει καθόλου οι έξοδοι, τουναντίον!

Stone το σκατό μου δεν το έφαγε το μπισκότο, ήταν πολύ σκληρό άλλωστε. Αλλά το πιπιλούσε μπλιάξ δλδ! Και εσύ τραβάς ζορια με τον μεγάλο ταλιμπάν που αγαπάει πολύ και δυνατά το αδελφάκι του, εεε? Εμένα ο γιατρος μου είπε να δίνω 1 κρόκο αυγού μέρα παρά μέρα, το έφτιαχνα επί 2 εβδομάδες, τελικά εγώ το έτρωγα το αυγό. Η Ελισάβετ όποτε γουστάρει τρώει και ό,τι γουστάρει, κοινως δεν έχει πρόγραμμα. Ψάρι μπορεί να μην της έχω δώσει ακόμα - δεν μου έχει πει ο γιατρός - αλλά έχει δοκιμάσει καλαμαράκι και χταπόδι. Είμαι λίγο χαλαρή στο τι πρέπει να τρώει, καθώς θηλάζει οπότε στην ουσία έχουν περάσει μωρέ τα στοιχεία αυτά μέσω του γάλακτος στο μωρό. Αλλά βέβαια δεν το συστήνω σε άλλες να το κάνουν.

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...