Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Πιστεύεις πως με το να δεις 4-5-6 γιατρούς της ίδιας ειδικότητας στην παρούσα φάση θα σε βοηθήσει; Θέλω να πω, δεν είναι λίγο υπερβολικό; Στην ουσία απλά θα μιλήσεις μαζί τους και θα σου προτείνουν 5 πράγματα που μπορεί να είναι και ίδια στην τελική. Θα έχεις ξοδέψει χρήματα απλά με ραντεβού και «ίσως αν κάνουμε» και θα βρίσκεσαι στο ίδιο σημείο. Χωρίς παρεξήγηση, σου μιλάω όπως θα μίλαγα στην κολλητή μου και όπως αισθάνομαι εγώ. Αν εσύ όμως με κάτι τέτοιο νιώθεις καλύτερα σαφώς και εννοείται να το κάνεις. Δεν έχω γνώμη για τον γιατρό που αναφέρεις για κάποιες είναι καλός για κάποιες άλλες είναι ο χειρότερος. Εχω ακούσει για όλους τα ίδια είτε καλά είτε κακά ανάλογα από που προέρχονται κάθε φορά και αν υπήρχε επιτυχία ή όχι. 🤷🏼‍♀️

Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να εστιάσω σε πράγματα που δεν έχω κάνει μέχρι τώρα δλδ εξετάσεις, μεθόδους, πρωτόκολλα και εννοείται αν ο γιατρός μου δεν συμφωνούμε και ήταν κολλημένος στα ίδια θα άλλαζα γιατρό. Στην τελική η επιλογή είναι δική μας για όλα όσα κάνουμε. 

ΥΓ Ξέχασα να σας πω ένα χρόνια πολλά 🤭

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα εχει παλι βαρδυα ο αντρασ μου και θα ειμαστε ολη μερα μεχρι το βραδυ οι 3 μασ!!!...και τωρα που βρηκα λιγο ευκαιρεια να σασ γραψω εχουν ελθει και οι δυο μεσα οπωσ σασ ειπα πριν ,στο δωματιο του η/υ και ξεσαλωνουν,το εχουν κατεβασει ηδη κατω!!!!!!!!!!(αυτοσ ειναι και ο λογοσ που δεν πολυμπαινω!!).δηλαδη μπαινω σασ διαβαζω ,κοιταζω και τα νεακια σασ στο φεισ και φευγω ....

α!!!!!εμεισ για κανενα ταξιδακι (λεμε για Σαμο και Ικαρια) υπολογιζουμε σεπτεμβρη και εχει ο θεοσ!!!καθωσ φετοσ μασ εχουν ξετιναξει στισ φωτιεσ και συνεπωσ τον αντρα μου στισ υπηρεσιεσ!!....την ημερα των γενεθλιων μου κ ενω ειχε κανει την προηγουμενη 15ωρο ,πηγε την αλλη μερα στην αλλη του δουλεια ,σχολασε 3 το μεσημερι προλαβαμε και σβησαμε-κοψαμε τουρτα ευχεσ κτλ και 4 τον ειδοποιησαν για φωτια!!!!ε,ηλθε σπιτι την αλλη μερα στισ 10 το πρωι!!!!καηκε πολυ μεγαλο κομματι του νησιου και πολλεσ χιλιαδεσ μαστιχια κτλ...(χαλια γενεθλια...οχι επειδη δεν καναμε αυτα που ειχαμε προγραμματισει αλλα επειδη ολη μερα ημουν μεσα στην αγωνια...)

σασ αφηνω κορεσ του γυαλου καθωσ η κατασταση εδω εχει φτασει στην αποκορυφωση τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μιση ωρα πρεπει να συμμαζευω εδω για να φερω στα ισα του το δοματιο!!!!!!!!!!!!

μπαι μπαι που λεει και το αγγελικακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη μου, να χαιρόμαστε την Αγγελική μας, την πριγκιπέσσα Νο 1! Ό,τι επιθυμείτε! Μόνο χαρές να έχετε!!!

Χαχαχαχα το παλιοπαιδάκι ζωγράφισε την αδελφούλα της!! Χαχαχαχα!! Όσο για τον συζυγάτο σου, κουράγιο μωρέ! Συγχύζομαι όταν ακούω για πυρκαγιές! Κάνανε χάλι την Ελλάδα την κατακάψανε (οι πολιτικοί τον χαβά τους, λες κ δεν τους συμφέρει η κατάσταση, τους πιστέψαμε!) τώρα καίνε ό,τι έχει απομείνει! Μόνο στάχτη θα έχουμε να βλέπουμε! Άντε και καμιά γλάστρα στα μπαλκόνια μας!

Μην αγχώνεστε, καλά είμαι, απλά με έχει φάει η ανία. Σήμερα βγήκα λίγο, και αύριο θα πάω για μπάνιο,οπότε την γλιτώσαμε προς το παρόν την αυτοκτονία από πλήξη.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου σασ ευχαριστουμε για τισ ευχουλεσ σασ ,να ειστε παντα καλα!!!!αλλα δεν ειχε γενεθλιακια το αγγελικακι!!τα γενεθλια που εγραψα ,εννουσα τα δικα μου....η αγγελικη απλα γιορταζε τησ Παναγιασ που εχει σαν δευτερο ονοματακι το Μαρια!!!

κλελουκω μου μην νομιζεισ οτι ημουν σε καλυτερη φαση απο σενα...αλλα να σου πω το κολπο?δεν αφηνω να με παρει με τιποτα απο κατω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συνεχωσ επινοω δραστηριοτητεσ!!!!!!κ@λο δεν βαλαμε κατω ολο το καλοκαιρι,μπανια,καφεδακια σε σπιτια που εχουν μπεμπακια και πολλα αλλα,καλω κι εγω κοσμο και περναμε καθε μερα και με κατι!!!!με ειχε παρει πολυ πολυ απο κατω στα γενεθλια μου(που σασ ειπα ο αντρασ μου φωτια,εγινε και σκηνικο με πεθ..,αλλα μου περασε).

να προσπαθεισ καθε απογευματακι να κανετε και κατι τα δυο σασ,καροτσαδεσ σε παρκα,επισκεψουλεσ,καφεδακια,και πολλα αλλα!!

αν ειχα αφησει να μπω στο τρυπακι τησ ανοιασ θα μου ειχε στριψει προ πολλου,ολη μερα μονη με δυο μωρα ,κι ενα σπιτι που συνεχωσ γινεται ανω κατω δεν θα παλευοταν αν δεν ξεφευγα λιγο τα απογευματα...

και τωρα θα φαμε το γιαουρτακι και θα παμε οι 3 κορεσ σε μια ξαδελφη μου που εχει τουριστικο μαγαζακι ,θα μιλησουμε και λιγο,θα παιξουν και τα μικρα και θα επιστρεψουμε!!τιποτα το ιδιαιτερο και ομωσ καλο για την ψυχολογια μασ!!!!

ή και το πρωινο,πηγαμε μπανακι ,ισα ισα πολυ λιγο λογω ηλιου και γυρισαμε.πηγαινουμε συχνα ωστε να ξεφευγουμε λιγο και ασ ξερω το τι συνεπαγεται μετα το μπανιο!!!!μπανιο 2 μωρα,2αλλαγματα(πριν κ μετα) ,μπανιο εγω μετα να τισ ταισω κ.ο.κ...πιο πολυ η βαβουρα δηλαδη παρα η ωρα του μπανιου...

ολα αυτα στα γραφω απλα και μονο μηπωσ κ σε βοηθησω!!θελω να βρεισ την αισιοδοξια σου ,ενταξει γλυκεια μανουλα???????????????μουτσσσσσσσ!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες...

Μετα απο σχεδον ενα μηνα μπαινω απο τον υπολογιστη μ και οχι απο το κινητο μου να σας μιλησω....

Θα ξεκινησω τα νεα μου και μετα θα σχολιασω τα δικα σας {σημερα εχω λιγο χρονο μιας κι η μικρη καταφερε να κοιμηθει πριν απο λιγο ...τωρα για ποσο δεν ξερω}

Σημερα πηγαμε και καναμε την δευτερη δοση εμβολιου της ηπατιτιδας... μας ζυγισε ειμαστε 9600 [λογικο αφου την προηγουμενη ειχαμε τον πυρετο και δεν τρωγαμε....και τον προηγουμενο μηνα αντι να παρουμε χασαμε κιολας 300 γρ} .Ειμαστε 75 εκ υψος....την βρηκε πολυ καλη και μας ειπε να ξεκινησουμε και ψαρακι και να δοκιμασουμε μιας και δεν τρωμε πολυ το φρουτο μας να ψηνουμε το μηλαρακι και το αχλαδακι σ ενα πυρεξακι στο φουρνο και να πινουμε φυσικο χυμο με λιγη ζαχαριτσα μεσα.Οσο για το γαλα να ξεκινησουμε σιγα σιγα στη δοκιμη για νουλακ η νεστλε κοινως παστεριωμενο μιας και ουτε αυτο τελευταια το πινουμε με ευχαριστηση και ηρθε η ωρα μας ν αλλαξουμε γαλατακι... τ'αυγο μας σιγα σιγα να τρωμε και ασποραδακι μαζι με τον κροκο και λιγο ψωμακι ... και λιγο πριν την βαφτιση μας να ξεκινησουμε το ψαρακι μας... Καλε πολυ γρηγορα δεν μεγαλωσανε τα ζουζουνακια μας περασε κιολας ενας ολοκληροε χρονος...??? κι εγω ακομα να το πιστεψω οτι εχω γινει μανουλα :(

Τελικα εσκασε το δοντακι μας και οταν γελαμε φαινεται και το χαιρεται κιολας η σκατουλα... και το καλυτερο χτυπαμε παλαμακια και με χερακια και με ποδαρακια μαζι χαχαχα και τι εγραψε η γιατρος στο βιβλιο μας ?? αρκουδιζει και κορδονεται χαχα οταν το ειδα πεθανα στα γελια την ρωτησα γιατι το εγραψε ετσι και μου ειπε για να το βλεπεις οταν θα μεγαλωνει και θα γελας οπως τωρα εγω ξερω να το μεταφρασω για μενα... αλαλ το εγραψα ετσι για σενα,,,

Τα δικα μου τωρα... σημερα επιασα τον εαυτο μου στην δουλεια καποια στιγμη να σκεφτομαι τον γαμο και να μην θελω να γινει , μου εχει πεσει η ψυχολογια και μαζι με την δικη μιυ με βλεπει η αμοιρη η μητερα μου οτι δεν χαιρομαι με την ολη διαδικασια του γαμου και την πιασε καταθλιψη σημερα την πηγε ο αδερφος μου στον γιατρο και της εδωσε αντικαταθλιπτικα χαπια.... Δεν ξερω εαν φταιει οτι τα εκανα ολα εγω και δεν με βοηθησε καθολου ο γιωργος... αλλα μ ενοχλησε και του το ειπα σημερα οτι απο την ημερα που γυρισε απο το ταξιδι δεν μ εχει ρωτησει πως πηγαν οι ετοιμασιες και τι εκανα και τι εχει μεινει ακομα....

Απο την μια θελω να γινει και να τελειωνει κι απο την αλλη δεν θελω τιποτα να γινει ... σας ειχε πιασει κι εσας αυτο το συναισθημα οταν παντρευοσασταν ?

Και αλλαξε και το ωραριο στην δουλεια και ειναι εκνευριστικο να σε πηγαινουν στο γραφειο απο της 7:30 καλα εγω παω μια ωρα μετα... και να ανοιγουν οι πορτες στις 9 και να δεχεσαι τον κοσμο μεχρι της 3 και απο της μιαμιση να βαρας μυγες και να κουτουλας ορθιος....

Παμε στα δικα σας....Κλειω μηπως ειναι η περιοδος τετοια και σ επιασε αυτη η ανια? μηπως θα επρεπε να βγεις λιγακι πιο εξω καλη μου?>μηπως να πας να πιεις κανενα καφεδακι σε κανεναν παιδοτοπο να μιλησεις με καμια αλλη μανουλα η να πας σε καμια φιλη σου να πιεις καφεδακι να ξεφυγεις?

Βασδελακι καλοπερνατε φτου φτου σκορδα........

Ειρηνη μου μια χαρα κι εσυ βλεπω...

Τσιπουριτσα εσυ τι θα κανεις θα μας κανεις κανενα τσιπουρακι εεε????

Ξεχασα καμια??? χμμμ φιλακια στις υπολοιπες τωρα κολλησα :mad::mad::mad:

σας το ειπα το καλυτερο οτι λυποθυμησα την προηγουμενη εβδομαδα μεσα στην υπηρεσια και χεστηκαν ολοι εκει μεσα εκτος τον προισταμενο μου που το ζωο κρυφτηκε στην τουαλετα και τον ψαχνανε και εκεινος ετρωγε το παγωτο του ??????????????

και οτι μου δωσανε και 4 μερες παραπανω αδεια και την κολλησανε μαζι με του γαμοιυ και την κανονικη...βγαινω σ αδεια 29/8 και επιστρεφω 26/9 θα τους μπιππππππππππππππ τα νευρα μετα αχχαχα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Τέλεια τα νέα της μικρής μας Φωτεινή, μπράβο, πάντα τέτοια!!

Φωτεινή μου, να είσαι σίγουρη ότι δεν ευθύνεσαι εσύ για την κατάσταση της μητέρας σου. Άλλα ευθύνονται, ξέρει η ίδια. Άλλωστε αν την ρωτήσεις για σένα θα σου πει ότι είσαι μια χαρά, βρήκες τον άνθρωπό σου, κάνατε το παιδάκι σας, όλα καλά. Απλά φρόντισε να την πιέζεις να βγει από την κατάθλιψη, τα αντικαταθλιπτικά μόνα τους δεν κάνουν τπτ αν ο ασθενής δεν προσπαθεί.

Όσο για τον γάμο, να ξέρεις πως όλες μας οργανώσαμε μόνες μας τον γάμο μας (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν είναι ο κανόνας βέβαια). Και τις βαπτίσεις. Και τα παιδικά πάρτυ. Και όλα, όλα, όλα. Οι άντρες δεν ασχολούνται, ΤΕΛΟΣ!! Δεν έχουν ιδέα, αν τους βάλεις να οργανώσουν ένα κομμάτι του γάμου θα το κάνουν εντελώς πρόχειρα, άσε που βαριούνται. Δλδ και εδώ να ήταν ο Γιώργος, θα αδιαφορούσε. Μην σου κακοφαίνεται. Ο λόγος που δεν ρωτάει αν όλα πάνε καλά με τις ετοιμασίες είναι διότι ξέρει πως όλα μια χαρά θα τα έχεις φτιάξει.

Το διάβασα ότι λιποθύμησες και συγχίστηκα. Εσύ γιατί παιδάκι μου τα παίρνεις τόσο προσωπικά? Αν δεις ότι το κοινό αγριεύει, να κάνεις ό,τι και ο "προϊστάμενος": να πας να κρυφτείς κάπου. Δεν κάνω καθόλου πλάκα!! Δεν θα την πληρώσεις εσύ για την ανεργεία και την οικονομική ανέχεια. Και να ξέρεις (που το ξέρεις, είμαι σίγουρη) πως τα πράγματα έχουν αγριέψει. Όπου βλέπεις δυσκολίες, να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.

Καλός ο προϊστάμενος: κρύφτηκε και έτρωγε το παγωτάκι του. Α ρε ξύλο γμ τα λεφτά που του δίνουν γμ!!

Μωρέ βγαίνω λίγο, αλλά σου έχω εξηγήσω τους λόγους που είμαι χάλια.

GEXxp3.png

θα μου αρκουσε βρε κλειω μοιυ να με ρωτουσε εστω και για το πιο ασημαντο πραγματακι ... εδω δεν με ρωταει γιατι δεν εχω ξεκινησει να φτιαχνω τις παιδικες μπομπονιερες... τωρα καθεται και βλεπει τα σφηνακια και εκνευριζομαι... δεν θελω καυγαδες και για αυτο δεν μιλαω...

Οσο για το δικο σου σου εχω πει παμε για καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εσυ τιποταααααααα

οσο για την δουλεια δυστυχως εχω βρεθει κι εγω ανεργη και δεν μ αρεσε καθολου για αυτο τις περισσοτερες φορες εκενυριζομαι γιατι δεν μπορω να τους βλεπω να περιμενουν ωρες για μια απλη πληρωμη και αντι να σ ευχαριστουν σε βριζουν

Εεδω δεν τον εδειξε να τον νοιαζει και πολυ που τα λεφτα τελειωνουν και θα παμε ταξιδι και θα εχουμε χρεη.... με την πρωην ομως τα εκανε ολα εκεινος κι εκεινη αραζε του το πεταξα κι αυτο θ'αραξω κι εγω και θα τα κανει μονος του .........

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Καλή εβδομάδα κιόλας.

Με το καλό ο γάμος και η βάφτιση Φωτεινή. Μη στενοχωριέσαι. Απλά να εκφράζεις τη δυσαρέσκειά σου όσο το δυνατόν πιο συχνά για να τον επαναφέρεις στην τάξη σύντομα. Όσο πιο λάσκα τον αφήνεις τόσο το χειρότερο. Και εγώ το ίδιο έπαθα στο γάμο. Αλλά τώρα.........., δε μου τη γλιτώνει. Τον περιμένω να έρθει από το ταξίδι και να κάνουμε μια βάφτιση της προκοπής....Να τρέξει και αυτός λίγο. Ουφ......!!! ΤΑ είπα και ξεθύμανα.

Όσο για την ανία και τη βαρεμάρα. Φέτος είναι το πιο δύσκολο καλοκαίρι για μένα. Μόνη με το μωρό στο σπίτι και ο σύζυγος να λείπει από τον Ιανουάριο...πώς σας ακούγεται; Αφού τη γλίτωσα την κατάθλιψη, πάλι καλά

Κάνω αυτά ακριβώς που συστήνεται. Να είναι καλά η μανούλα μου που έρχεται σχεδόν κάθε μέρα και η πεθερούλα μου που και αυτή μόλις βρει ευκαιρία έρχεται και βλέπει λίγο τη μικρή. Φυσικά, δεν είναι σαν φίλες ή ξαδέρφες που μπορείς να πεις κάτι και να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα........αλλά από το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα.

Διαφημίσεις

ατιμο φατσομπουκ το κλεισες το καφε μας!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια :D:D

υπομονη σε οσες ειστε μονες:rolleyes:

κλειουλα μου ανεβα ψυχολογικα παρακαλω:shock::shock:...απαιτω βολτουλες στη θαλασσα:-P, γυμναστικουλα:confused:, βιλιαρακια διαβασμα:shock::shock: κ θετικη σκεψη:idea:...σκεψου αν πας για δουλεια δε θα βαριεσαι...αλλα το βετακι δε θα το βλεπεις πολυ.

τρεχω με τα της βαπτισης..μοιραζω προσκλητηρια, ψαχνω καβαλετα, μεταλλικα δεντρα για μπονιερες, τιμες για γλυφιτζουρια κλπ κλασσικα ελληναρα της τελευταιας στιγμης.

η μπεμπα μου επισης κανει τα εξης καινουρια:τον ινδιανο(με το χερι στο στομα αν με καταλαβαινετε), το μπαρμπουνι(ρουφαει τα μαγουλα κ ανοιγοκλεινει χειλακια), λεει κουκου τα (κρυβεται στην παλαμη της) κ μου δειχνει ολες τις λαμπες κ κανει φου..

αυριο δουλεια καλο μας βραδυ

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

mamounaki δεν θα σας δανείσει τα μεταλλικά δέντρα το μαγαζί που θα αγοράσετε τις μπομπονιέρες? Εμάς συμπεριλαμβάνονταν στην τιμή, βέβαια τα δεντράκια τα επιστρέψαμε, ήταν δανεικά.

Εμένα γιατί η Ελισάβετ δεν μου κάνει τσαχπινογαργαλιάρικα πραγματάκια? Μόνο γελάει σαν τον διαβολάκο, σατανικά!

GEXxp3.png

καλησπερα κουκλεσ μου γραφω κ εδω να σα σζητησω χαρη αν εχετε κουπονια για πανεσ οποια διποτε μαρκα που δνε χριαζεστε στο φεισ διαβαζω τανεα σασ καθοσ κ εδω ασχετα αν εδω δεν σχολιαζω σμουτσ μσουτσσσσσσσσσ;););)

:tongue::tongue:

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηλιαννα μου δυστυχωσ δεν εχω κουπονακια!!!!!αλλα θα σε εχω υποψιν μου εαν μου στειλουν!!!

εδω παλι ειμαστε ψιλοχαλια....ειχε ο αντρασ μου βαρδια απο τισ 07.00 το πρωι εωσ τισ 22.00 συνεχωμενη...και 2 ωρεσ πριν σχολασει μπηκε φωτια στα βορρεια του νησιου!!!!ε , να καει πια και οτι εχει απομεινει....

τα μποφορ ειναι 9 και η φωτια ανεξελεγκτη!!!τον αντωνη τον βλεπω να ερχετε αυριο μεσημερι (30ωρο και...).ελπιζω να πεσουν τα μποφορ και να καταφερουν να την θεσουν υπο ελεγχο....

η 2η μεγαλη μεσα σε 10 μερεσ....χωρια οι μικρεσ που μπενουν γυρω γυρω....

ολη η ελλαδα φετοσ !!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ηλιάνα αγαπούλα, επειδή αγοράζω τις daipers (τις no name της babylino στην ουσία, τις πουλάει ο ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 6 ευρώ τις 35 πάνες) δεν παίρνω κάποια κουπόνια.

Ειρήνη τι να πεις μωρέ. Τόσο σύμπτωση, κάθε χρόνο με τα μελτέμια του Αυγούστου πιάνουν φωτιές. Ή άμα επικρατούν πολλά μποφώρ. Τυχαίο? Δεν νομίζω!!

Ο άντρας σου πληρώνεται? Νομίζω είναι εθελοντής, καλά θυμάμαι?

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...