Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Καταρχάς έχεις κλείσει ήδη ένα ραντεβού να κάνεις κάποιες εξετάσεις. Θα σου έλεγα να αλλάξεις γιατρό μόνο Κ μόνο για να αλλάξεις έμβρυολογικό Κ για να αλλάξει Κ λίγο το γούρι απλά. Καμιά φορά όταν αλλάζει λίγο η ψυχολογία πάνε λίγο καλητερα τα πράγματα. 

Βρες το εξέταση άλλη θα ήθελες να κάνεις Κ δεν έχεις κάνει .. τώρα για το prp ωοθηκών δεν ξέρω ααπτην στιγμή που έχεις ωάρια κατά πόσο θα βοηθήσει. Εγώ από συγγενή που το έχει κάνει είδε όντως διαφορά στην παραγωγή της δηλαδή εκεί που με φυσικό δεν επερνε ούτε ένα ωάριο έφτιαξε 5 βλαστοκυστες οι οποίες Κ οι 5 την οδήγησαν σε μια κύηση που τελικά έκανε διακοπή λόγο σπάνιου προβλήματος Κ σε μια παλλινδρομη ... Οπότε δεν ξέρω αν βοηθάει όντως σε ποιοτικά ωάρια ή αν απλά βγαίνει ακόμα Κ το πιο ταλαιπωρημένο ωάριο που έχει απομείνει ... 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσουδια τη καλησπερα μας. ειμαστε στην ομορφη αιγιαρα με foooooolllll mooonnnn λεμε τωρα.το διασκεδαζουμε οσο μπορουμε λεμε τωρα

κατα ταλλα μπουσουλαμε αβερτα δε στεκομαστε αγκαλια θελουμε συνεχεια να γυρναμε και να πειραζουμε το μεγαλο μας αδερφο αλλοπου δε θελει και κεινος αφορμη ψαχνει εχουμε τα δυο κατω δοντακια και μας τρωνε απιστευτα τα πανω ειμαστε εδω και δυο περιπου βδομαδες χωρις υπνο.αντλησεις κανουμε καθημερινα μερικες φορες μερα παρα μερα καλα παει το αποθεμα ολο και γεμιζει.αυτα απο μας μας λειπετε βνα περνατε ολες κλα με τα μπεμπακια σας

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Φωτεινή, περαστικά στο μωρό μας... Ευτυχώς πάντως που δεν έχει ουρολοίμωξη. Καμιά ιωσούλα μωρέ θα είναι... Περαστικά!

μαμαλευτεράκι καλώς μας ήρθες!!

am13 έτσι τέλεια να περνάτε, να ρεμβάζετε κλπ. Έφτιαξες και μια μίνι τράπεζα γάλακτος, μια χαρά... Μπράβο κοριτσάκι μου!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ΤΣΟΥΠΡΙΤΣΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥ ΗΡΘΑΑΑΑΑΑΑ ΣΜΟΥΤΣ ΣΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ δεν μπορω να σα σδιαβασω αναλητικα στο φεισ θα σασ βλεπω ποιο καλα εχουμε βαφτισια ? ποιο ειναι αβαφτιστο ακομηη ? εχω χαση την μπαλα με τισ μετακομισεισ κτλ

μαμαλευτερακη εμεις ακομα δεν εχουμε βαφτιστει, της φωτεινης κ της αγγελικουλας.ποιες αλλες ειναι καλε???

λοιπον πρεπει να γραψουμε μια λιστα με ονοματα των μωρων μας να τα μαθαινουμε σιγασιγα κ ημερομηνιες γενεθλιων. σε ενα μηνα θα αρχισουμε να σβηνουμε κερακια...ποια ειναι γραμματεας???

καλο 3ημερο να εχουμε!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

φωτεινη πως ειναι μπεμπιτσα? ελπιζω καλυτερα ε? αντε περαστικα!

η εμπειρια συλλογης ουρων παντως ειναι τραγικη. 3,5 ωρες μου πηρε και κατι μερες..το εβαλα πεισμα να το καταφερω κ μια μερα σηκωθηκα 5,30 π.μ εφαγε 210μλ γαλα...περιμενα τιποτα...ηπιε κ 60 μλ νερο κ τελικα εκανε τσισα 9 πμ. εντομεταξυ καθε 30 λεπτα την επλενα κ της αλλαζα σακουλακι..κ το κολαγα επιπλεον με χαζαπλαστ γιατι ετσι ζωηρη που ειναι εφευγε.

τελικα ουτε εμενα εχει 0υρολειμωξη. η στασιμοτητα βαρους ηταν μαλλον απο τη μεταβαση απτο θηλασμο στο ξενο γαλα.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

μαμαλευτερακη εμεις ακομα δεν εχουμε βαφτιστει, της φωτεινης κ της αγγελικουλας.ποιες αλλες ειναι καλε???

λοιπον πρεπει να γραψουμε μια λιστα με ονοματα των μωρων μας να τα μαθαινουμε σιγασιγα κ ημερομηνιες γενεθλιων. σε ενα μηνα θα αρχισουμε να σβηνουμε κερακια...ποια ειναι γραμματεας???

καλο 3ημερο να εχουμε!!!

με το καλο να βαφτιστιτε κ εσεισ αχ ηρθε η ωρα για γενεθλια ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπελιες.Η μικρη απο την Πέμπτη είναι απυρετη είχαμε λίγο ζόρι στο φαγητό το ριξαμε στη δίαιτα :) σήμερα πήρε τα πάνω της και έφαγε λίγο παραπάνω.σήμερα κάναμε και μπάνιο στη πισίνα μας στη ταράτσα στο πατρικό μου.και τώρα θα πάμε πλατεία να πιω καφέ με μια συμμαθητρια μου και θα πάρω και την μικρη και το ανιψιο να κάνει ποδήλατο.μιας καιβο μπαμπάς μας σήμερα έχει βάρδια.

Όσο για το μάζεμα των ούρων παρόλο που η μικρη δεν είχε πιει πολλα υγρά και κυρίως όσο είχε τον πυρετο δεν κατουραγε όπως πριν έβγαλε ικανοποιητική ποσότητα μέσα σε 30 λεπτά απο την ώρα που της το φορεσανε.

Αχ η νίνα πήρε και τα βαφτιστικα της τα είδα προχτές είναι υπεροχααα :) δεν το πιστεύω πως πλησιάζει τόσο γρήγορα εκείνη η μέρα:)!!!!

Τώρα μένει να της τα δοκιμάσουμε για να δούμε αν της κάνουν δεν το κάναμε προχτές για να μην την ραλαιπωρησουμε με το πυρετο που είχε.!!!

Αυτά για την ώρα πάω να ετοίμασαν για καφεδοπλατεια

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

10/9/ την ημέρα των πρώτων μας γεννεθλιων μας.

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Παει το καφε το εγκαταλείψαμεεε!!!!

Καλησπέρα κουκλες!

Στη δουλεια σημερα μετα απο αρκετες μερες..

Μαρακι, Δέσποινα, Γιωτα, Νενα και οποια αλλη ξεχνω, Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμειτε!!!

Να περνατε καλά οσες συνεχιζετε τις διακοπές σας και οσες ειστε στη δουλεια καλή δυναμη!

Φωτεινη οι ωρες οι καλές!!

Εμεις ειμαστε καλά με αρκετη δοση γκρινιας και μαμακιασης που την ειχαμε ανεκαθεν..Το βραδυ εξακολουθουμε να ξυπναμε 1-2 φορες και ευτυχως που ειναι καλοκαιρι και κανουμε τις τσαρκες μας τα απογεύματα και ξεσκαμε οικογενειακώς!!!

Πολλά φιλια και καλά να περνατε!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Έχω βαρεθεί την ζωή μου, την ψυχή μου, όλα.

Γι' αυτό δεν γράφω...

Για να μην σας μιζεριάζω. Άσε που μιριμιριμιρι γκρίνια δεν θα κερδίσω τπτ.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Κλέλια μου ολες λίγο πολύ τα περναμε αυτα...

Επικεντρωσου μονο στα θετικά και τα αλλα προσπερασε τα όσο μπορείς...

Σου στελνω μια αγκαλια κι ευχομαι οτι σε βασανιζει να ειναι περαστικό...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλησπέρα και από μένα!

ρε κλελούκοοοοοοοοο! τι έγινε ρε παιδί??? μην ακούω χαζά... για κοίτα να συνέλθεις και να χαρείς την ελισαβέτα σου!!! άντε μπράβο! δυσκολίες υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα! από που να αρχίσω φέτος? τέτοια μαμοχρονιά... αλλά τι να γίνει, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και όλα γίνονται για καλό!

σκέψου, εγώ βλέπω το μωρό μου μάξιμουμ 4 ώρες το 24ωρο! τι να πω...??? μου λές???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Τί έχουμε εδω;;;;;;;;

μήπως να σκορδίσω λίγο;;;;;;;

((((((((((((((((((Κλέλια μου))))))))))))))))))))))

δες το αλλιώς, βρες το αλλιώς!

και πρωτα από ολα το οφειλεις στην κουκλα σου γιατί καλός γονιός ειναι ο ευτυχισμένος γονιος! το πιστεύω ακράδαντα

οσο για το τι χρονιά ήταν.... δεν εχω λόγια....ελπίζω οτι ολα θα ειναι καλύτερα τωρα για ολες μας

Φωτεινή εύχομαι περαστικά κι αγύριστα για την μικρή σου

Πετρούλα λυσσάξατε στις βόλτες ε; ειναι ομορφο αυτο!

Ισουλα μου μονο τοσο λιγο βλέπεις την γκουγκουφκ? λόγω δουλειάς;

σας φιλώ

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?ευχομαι να περνατε ολεσ καλα!!!!!

εμεισ προσ το παρον προσπαθουμε να διακοπαρουμε στο νησι μασ και μια χαρα τα καταφερνουμε!!!!βεβαια οχι οτι δεν γινεται ενασ μικροσ χαμοσ αλλα ολα καλα!!!!η γεωργια-μπουρμπουλια μπουσουλαει συνεχωσ ,παιζουν ,μαλωνουν με την αγγελικη και γενικα ολη μερα πρεπει να τισ κυνηγαω τισ σκατουλεσ,απογευματακι και βραδακι πια παμε τισ βολτουλεσ μασ και ευτυχωσ που εξω απο το σπιτι ειναι λιγο ησυχεσ και ξελαμπικαρω κι εγω!!

α!!!!δεν σασ ειπα το πωσ μπουσουλαει η γεωργια...εχει στο πατωμα τισ φουχτεσ τισ και τα πελματα τησ μονο!!!!!ολο το υπολοιπο σωμα τησ το σηκωνει στον αερα!!!!!!!!!!!!δηλαδη ειναι σαν να περπαταει ορθια και να ακουμπαει απλα και τα χερακια για βοηθεια!!!!εχει φοβερη πλακα!!!!

αλλα η γκρινια ,γκρινια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχει ελλατωθει αλλα εξακολουθει παρολα αυτα!!!!

κλελουκω μου γλυκο γιατι σε ακουω ετσι?εσυ παντα ησουν η αισιοδοξη τησ παρεασ!!!ευχομαι να ειναι παροδικο και μονο!!!!εχεισ την βετα τζαναμπετα σου,επικεντρωσου σε αυτην και μονο και κοιτα να απολαμβανεισ καθε στιγμη μαζι τησ!!!!να δεισ για ποτε θα ξεχνασ τισ εννοιεσ και τισ σκοτουρεσ!!!!....αυτα παντα

υπαρχουν,αλλα εσυ να κοιτασ τα ευχαριστα οπωσ ειναι το κοριτσακι σου!!!

α!!δεν σασ ειπα...μασ πηραν και στο προγραμμα μεσω εσπα για τουσ επιδοτουμενουσ σταθμουσ!!και τισ 2 και μαλιστα σε εναν σταθμο που τον εχει ξαδελφη του αντρα μου!απλα αν δεν βρω ωστωσω δουλεια δεν νομιζω αν θα τισ στειλω.

σασ αφηνω καθωσ καταφεραν να βομβαρδισουν το δωματιο του υπολογιστη...μολισ ειδα οτι το μωρο εχει μουτζαλιεσ απο στυλο στην πλατη του...το ζωγραφισε η καλη του αδελφουλα φαινεται........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...