Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αγγελικουλα ελα μια αιγιαρα πουειναι φοβερες οι θαλασσες πισινα... τονερο λεμε

αληθεια πως νιωθετε που πηγατε δουλεια εγω δε το πολυαιστανθηκα μιας και πηγα για να παρω την αδεια μου και να φυγω αλλα και αυτο το λιγο που πηγα το μιαλο μου δεν ηταν στη δουλεια.δε με αγχωνει τοσο η δουλεια οσο οι βαρδιες.εχω παθει ψυχολογικο κοριτσια δε ξερω τι να κανω με πιανουν τα κλαματ αμου ρχετε να παραιτηθω ο αντρας μου με πιεζει με τις συζητησεις του για τη κριση και με πιανει εμενα κριση.τι να κανω εγω φταιω πουχω τοσο εντονο μητρικο ενστικτο. πως θα κοιμαμαι χωρις το μωρο μου.τι να κοιμαμαι δηλαδη συτο πως θα κοιμαται γιατι εγω βαρδια θαχω δε θα κοιμαμαι.εχω τρελαθει.καθε μερα αντλω μετα μανιας για ναφηνω γαλα τα πρωινα μιαε και πινει μετα τα φρουτα οπωσδηποτε εστω και λιγο για να νανουριστει.αχ αχ αχ@

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε am13, τι να σου πω... Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Κατ' αρχήν μια χαρά γαλατάκι θα έχεις μαζέψει μέχρι να πας στην δουλειά, μην αγχώνεσαι γι' αυτό...

Όσο για το μωρό, σίγουρα θα του λείπεις, αλλά θα συνηθίσει... Εσύ πώς θα συνηθίσεις, αυτό είναι το θέμα!

Εγώ βρε κορίτσια είχα συνηθίσει και πήγαινα στον Μαραθώνα με την μικρή. Τον ξέρω τον δρόμο, είχαμε βρει κ ένα στέκι που έχει και πάρκινγκ, μας ξέρανε, μας περιποιούνται κλπ. Έχει τσούχτρες όμως ρε γμτ!! Από πέρυσι λένε. Τόσα χρόνια πήγαινα εκεί, τώρα βρήκανε να πλακώσουν οι βλαμμένες! Με τσίμπησε μία στο γόνατο το προηγούμενο Σάββατο - μάλιστα κρατούσα την μικρή αγκαλιά εκείνη την στιγμή. Φρίκαρα μήπως τσίμπαγε το παιδί. Και τώρα φοβάμαι να πηγαίνω. Ψάχνω για πισίνες στην Αθήνα, σήμερα πήγαμε στο family sports club. Καλά ήταν, αλλά προτιμώ την θάλασσα. Τι να κάνω γμτ??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλησπέρα κι από μένα!!!

Είχα καιρό να φανώ εδώ... Τι κάνετε? Εμείς πήζουμε... Διακοπές δεν προβλέπεται πριν το Σεπτέμβρη κι αν... Να δούμε... Κι ακούω και όλες σας να εκδράμετε, άλλες λίγο άλλες πολύ και ναι, λέω την αλήθεια, ζηλέυω!!!!!!! Πολύυυυυ!!!

Τι να γίνει όμως, είπαμε, σκ@τοχρονιά φέτος, υπομονη!!!

Κατά τα άλλα, καλά είμαστε, η μικρή γκουγκουφκίτσα έχει ξεπεταχτεί πολύ, έχει αρχίσει τα λογάκια, έχει αρχίσει να στέκεται χωρίς να κρατιέται, γυροβολάει σε όλο το σπίτι...

Εγώ έχω αρκετό τρέξιμο, με δουλειές και με τα της βάφτισης, πολλά στο κεφάλι μου αλλά βαστώ...

Αυτά!!! Φιλιά πολλά σε όλα τα μωράκια και σε όλα τα ροζουλάκια μαγουλάκια απ' όλα τα κοριτσάκια μου!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη εβδομαδα και καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ πηγαμε καμπινκ με τισ μικρεσ(ελευθερο σε παραλια)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πλακα ειχε!!!αν και καμια σχεση με τα καμπινκ που καναμε τοσα χρονια προ μωρων!!!!!ασε που εγω εχω κατατσουρουφλιστει!!!ποναω!!!!βλεπετε ετρεχα και πασαλειβα μωρα κ συζυγο με αντιλιακο και εμενα με αφηνα στην απεξω!!χι χι!!να τα τωρα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ισουλα μου μην στεναχωριεσαι για τισ διακοπουλεσ!!!

κι εμεισ για διακοπουλεσ μετα τισ 15/09..........δεν δινουν αδεια του συζυγου.λογικο!προχτεσ σχολασαν 01.30 το βραδυ και στο δασοσ που προσεχαν 02.00 μπηκε φωτια!!!προφανωσ οι επιτηδειοι ξερουν τισ βαρδιεσ και πραττουν αναλογωσ.ευτυχωσ την εσβησαν ,αλλα στισ 05.00 τα ξημερωματα χτυπουσαν ολα τα τηλεφωνα μασ (σταθερα κ κινητα)να μπει αρων αρων μεσα καθωσ ξαναμπηκε και δευτερη φωτια στο ιδιο σημειο...οποτε καταλαβενετε...

παντωσ προσπαθουμε να κανουμε διακοπεσ εδω!!!και μια χαρα τα καταφερνουμε!!!!λεπτο δεν μενουμε ησυχοι.συνεχεια εκδρομουλεσ,μπανακια,ταβερνιτσεσ και ποτακια!!ω ναι!!το προηγουμενο σαββατο πηγαμε και για ποτακι!!ειχαμε βγει οικογενειακωσ με φιλουσ του αντρα μου για καφε-μπυρεσ κτλ επιστρεψαμε σπιτι να ταχτοποιησουμε τισ μικρουλεσ (ηταν πλεον και 12.που σχολαγε η μαμα μου)τισ αφησαμε στα κρεβατια τουσ να κοιμουνται και ξαναβγηκαμε!!θα το καθηερωσουμε ομωσ γιατι περασα πολυ ωραια...το θεμα ειναι οταν οι μικρεσ ξυπνησαν 07.00 το πρωι και εγω ημουν με ελαχιστεσ ωρεσ υπνου μετα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

το κορυφαιο ηταν χτεσ που επιστρεψαμε αργα το απογευμα και εννοειται μεχρι να μπανιαριστουμε ,να συμαζεψω συμπραγαλα κτλ βραδυασε!!!ε κατα τισ 22.30 αφου κοιμηθηκαν και τα μωρα και ειπαμε να ξεκουραστουμε χτυπαει το τηλεφωνο και ηταν απο την υπηρεσια του αντρα μου για φωτια!!!!!!!!στο ιδιο σημειο με τα προηγουμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απορω κι εγω πωσ ετοιμαστηκε και πηγε!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλό μήνα!! Καλή εβδομάδα!!

Ειρήνη, σας έχει πάει... μην πω πώς!!! Κουράγιο στον αντρούλη σου!! Πολύ μου αρέσει που βγαίνετε και ξεσκάτε και περνάτε super!! Πάντα τέτοια!! Είμαι σίγουρη οτι παρόλο που ήσουν με λίγες ώρες ύπνου, ήσουν πολύ χαρούμενη που κρεπάλιασες σκατούλαααααα!!

Εμείς είχαμε μια ανήσυχη νύχτα! Απο χθες το βράδυ ανέβασε η δικιά μου η σκατούλα 38,7, της έδωσα depon, αλλά το βράδυ χτύπησε μέχρι 39,9! Δεν είχα ponstan να της δίνω ανα τρίωρο εναλλάξ μία depon και μία Ponstan και προσπαθούσα με αντιπυρετικό ανά 6ωρο να κάνω δουλειά. Και όταν ο πυρετός ανέβαινε στο 39,6+ της έκανα μπάνιο και τον κατέβαζα στο 38,2-38,7. Την πρώτη φορά που είδα 39,9 και την βούτηξα στο νερό, επειδή συνέχεια την θερμομετρούσα, είδα και 40,1 και εκεί λίγο φρίκαρα, αλλά αμέσως έπεσε. Εντάξει, σήμερα αγοράσαμε και ponstan. H Eλισάβετ το μανάρι μου παρόλη την ταλαιπωρία και το ψήσιμο - τα πατουσάκια της με τσουρουφλίζανε στην κυριολεξία, καίγανε!!! όχι απλά ζεστά - είναι ευδιάθετη μωρέ.... Απλά σε κάτι φάσεις (κυρίως το πρωί) εκεί που με κοιτάει μπήγει τα κλάματα. Της βγαίνει το παράπονο και θέλει αγκαλίτσα... Σήμερα ήταν πάντως πολύ καλύτερα, με τα αντιπυρετικά ήταν μόνο με δέκατα. Είδα βέβαια 38,8 το μεσημέρι αλλά μετά έπεσε. Τώρα έχει 36,7 αλλά έχει πάρει ponstan. Τουλάχιστον είδα φυσιολογική θερμοκρασία...

GEXxp3.png

Ίσι μου, και εγώ είμαι στο κλαμπ που δεν πήγε διακοπές φέτος... Υπομονή και καλή καρδιά (και πολλά νεύρα, χάλια άστα...).

Πολύ χαίρομαι που το γκουγκουφκάκι μας μεγαλώνει!!!

GEXxp3.png

Γεια σας απο τα βορεια...μολις κοιμισα τ6 Λασκαρη αφου τον αλλαξα για κακα(7 φορες σημερα-ελεος!) καλα ειμαστε,ο υπνος εχει μαμηθει τελειως,γκρινια και στριγκλιες.αποτομα κλαματα κατα τον θηλασμο και ανησυχια γενικοτερα... Ο παιδιατρος που πηγαμε για το πρεβεναρ με διαβεβαιωσε οτι χαιρει ακρας υγειας, τα αυτια του ειναι καθαρα(φοβομουν για ωτιτιδα γιατι τραβαει τοσο πολυ τα αυτια του μεχρι που τα ματωνει). Εφτασε αισιως τα 9700 και τους 70 ποντους. ΚΛΕΙΩ περαστικα στην μπουμπουκα μας! Φιλια σε ολες! Σας διαβασα αλλα ειμαι απο το κινητο και μου ειναι χρονοβορο να σχολιασω οσα θα ηθελα.:wink:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ωχ βρε κλειακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολλα πολλα περαστικουλια στην γλυκεια ελισαβετ!!!!!η καημενουλα μεσα στο κατακαλοκαιρο να καιγεται κιολασ.....ευχομαι να μην τησ ξανα ανεβει!!!!

οσο για το ποτακι για να καταλαβεισ ειχαμε να βγουμε 3 ολοκληρα χρονια!!!!!πρωτη φορα οι 2μασ για ποτακι βγηκαμε παραμονη τησ καθαρασ δευτερασ και η δευτερη φορα ηταν προχτεσ!!!!!!!!!!!τοοοοσοοο καλα κι εμεισ!!!:tongue::tongue:αλλα ειπαμε να το καθηερωσουμε κανενα σαββατο,να τισ κοιμιζω κατα τισ 23.00,να τισ αναλαμβανει η μαμα μου αφου σχολαει και να κατεβαινουμε εστω κ για ενα ποτο!!!!

κανε το κι εσυ κανενα βραδακι και θα με θυμηθεισ!!!!θα νιωσετε πολυ καλυτερα!!!

τωρα που ειναι καλοκαιρι κι ετσι καθομαστε εξω που δεν εχει καπνα ,πηγαινουμε για καμια μπυριτσα κτλ ,αλλα με τα μωρα... εχει τρτεξιμο ομωσ αυτη η μπυριτσα!!!καμια σχεση με το σαββατο που βρεθηκαμε οι δυο μασ!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα δεν ειπα!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να εχετε ολεσ σασ μια υπεροχη ημερα!!!!!ο γελαστοσ λασκαρησ σημερα να ειναι λιγοτερο γκρινιαρουλησ και η ζουμπουρλενια ελισαβετ εντελωσ απυρετη!!!!ολα τα μωρακια να ειναι σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η μπουρμπουλ μου σημερα πολυ πολυ γκρινια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα!

κλειω μου περαστικα κ α..πυρετα!! τι επαθε η τζαναμπετα μας,κρυωσε??

ο παιδιατρος τι λεει?

isi ψυχραιμια κ υπομονη! βαρετες κοινοτυπες λεξεις αλλα τοσο αληθινες..

εμενα ολο το 2009 ηταν σκ..α -μιλαμε για μεγαλο φτυσιμο ομως ε?

κ το 2010 δεν χορταινα χαρες..

Βικυ φιλακια στον γκρινιαρη γελαστο μας απο εναν αλλο γκρινιαρη..

μ εχει τρελλανει αυτες τις μερες

κ οχι μονο γκρινια αλλα κ κλαμα ουφ ουφ ουφ

ειρηνη ζηλευω..για ποτο με τον καλο μου,οι δυο μας?/?? ουαου!

που ποτε πως???

ο δικος μου εχει 4 μερες που εχει σαλταρει ρε κοτιτσια

με θελει συνεχεια για παρεα δεβ θελει καθολου το παρκο μαλλον τον περιοριζει κ θελει οπωσδηποτε μαρμαρο για μπουσουλημα

δεν τον αφηνω ομως φοβαμαι μη χτυπησει

οσο για τα παζλ κ αυτα λιγο χωρο πιανουν στο πατωμα ενω αυτος θελει να παει παντου

τι να κανω να στρωσω χαλια??:shock:

εσεις που τ αφηνετε τα πιτσικα?/??

Καλησπέρα κορίτσια!

Να πω καλό μήνα; Ας πω, αν και για μας δεν μπήκε με τα καλά του.

Χθες έφυγα άρον-άρον απ’ τη δουλειά, με ειδοποίησαν ότι έσκασε με τη μούρη η μικρή πάνω στην κούνια της, χτύπησε το κεφαλάκι της και μελάνιασε και πρήστηκε αυτομάτως……..

Όταν πήγα σπίτι ήταν και αρκετά κόκκινο, αργότερα υποχώρησε η κοκκινίλα και φαινόταν μόνο το πρήξιμο και η μελανιά. Ευτυχώς όλα καλά……….

Κλειώ περαστικά στην κοριτσάρα σου, αυτά τα καλοκαιρινά περιστατικά είναι πολύ σπαστικά και φυσικά 1000 φορές παραπάνω όταν αφορούν τα παιδάκια μας……….. :(

Ισούλα να σκέφτεσαι ότι θα περάσεις σούπερ το Σεπτέμβρη! Να μου φιλήσεις την γυροβολίτσα σου! Με το καλό η βάφτιση σας!

Ειρήνη πάντα τέτοια εύχομαι! Για τις βολτούλες λέω, όχι για τα άλλα….. τα τυχαία γεγονότα……. :mad:

Vasdeli 10κιλο το ομορφόπαιδο, μπράβο σας και φτου σας.

Fire υπομονή με το βασανάκι σου, υπομονή για να τ’ ακούω κι εγώ. Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας και ας γκρινιάζουν!

Φιλάκια σε όλες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κορίτσια μου, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για περαστικά στην Ελισάβετ μου. Έπιασαν τελικά τόπο, αφού από χθες το βράδυ που είχε 38, της έδωσα ponstan και όλο το βράδυ ήταν με 36 και κάτι. Το πρωί είχε 36,9-37,4 χωρίς αντιπυρετικά και απλά το απόγευμα έκανε 37,6.

Ρώτησα τον γιατρό αν είναι να της κάνω εξετάσεις για πχ. ουρολοίμωξη , αλλά μου ειπε πως δεν χρειάζεται. Αν ήταν ουρολοίμωξη, θα συνεχιζόταν ο πυρετός. Απλά χτες ήταν με διάρροια. Μου είπε επίσης πως μέχρι 37,1 είναι μια χαρά το παιδί, πιο πάνω θεωρείται πυρετική. Αν δεν έχει αύριο πυρετό, μπορούμε από Σάββατο να την κάνουμε μπάνιο σε θάλασσα κλπ.

Fire εγώ την αφήνω την Ελισάβετ και σεργιανίζει, αλλά δεν μπουσουλάει, κάτι κάνει με το πόδι της, το βάζει μπροστά και την εμποδίζει. Αντ' αυτού κωλοσούρνεται :D:tongue::D και βολτάρει σε όλο το σπίτι. Δεν φοβάμαι διότι αν πέσει από το μπουσουλητό ας πούμε στο πλακάκι, δεν θα πάθει τπτ. Αμελητέα απόσταση και φόρα. Προσωπική μου άποψη πάντα. Επίσης η γκρίνια του μικρού πιστεύω πως είναι φάση και θα περάσει γρήγορα!

Αγγελική κρίμα μωρέ η γλωσσού μας χτύπησε!!! Περαστικά το βαβά της!! Δλδ ήταν όρθια στο κρεβατάκι και έσκασε στο κάγκελο? Και θεωρώ αμελητέα απόσταση και φόρα από το μπουσουλητό στο πλακάκι? Να αναθεωρήσω???!!!!

GEXxp3.png

Καλησπερα κι απο μενα... Κλειω σου συμπαραστεκομαστε ... 38,2 πριν λιγο μετρησαμε... την ενιωθα ζεστη αλλα μονο στην πλατουλα της.. που να καταλαβω οτι ειχε πυρετουλη αφου αυτη γελαγε ολο τ απογευμα και εκανε ολο τ απογευμα σχεδον κουνια...και γελαγε με τον ανιψιο μ...και πριν την κανω μπανιο της εβαλα το θερμομετρο και τσουπ 38,2 ηπιαμε 5 μλ ντεπονακι μιας και μερα παρα μερα πινει 3 μλ γιατι ξυπναει το βραδυ και τριβει τα δοντακια της ... ααααααααααααα εχει σκασει μια μυτουλα αλλα δεν λεει να βγει ολοκληρο :mad::mad:.

2 ωρες μετα το ντεπον 38,1 πουφφφ....

Καντε την προσευχουλα σας ο μπαμπας μας να επιστρεψει αυριο στην αγκαλιτσα μας... ξεκινησανε απο Ροδο αλλα εχει 6-7 μποφορ και τον εχουν κοντρα τον καιρο κι αν δουν οτι δεν τους αφηνει να επιστρεψουν θα γυρισουν παλι ροδο και θα ερθουν το Σαββατο και το Σαββατο ο μπαμπας μας εχει γεννεθλια...:D

Αγγελικη οταν τραυματιζεται να της βαζεις βουτυρακι ειναι θαυματουργο το ατιμο.Εχουμε κανει και πρακτικη στον ανιψιο μου αλλα και την πρωτη κουτουλια που εκανε η μικρη με την κεφαλα του ανιψιου μου τους βαλαμε βουτυρο και ουτε κοκκινιλα εμεινε.Αυτο μας το εχει πει και η παιδιατρος....μαγικο το βουτυρακι :D;)

Εμεις τωρα που θα επιστρεψουμε στο σπιτι μας κατι πρεπει να κανω με την κουνια της εκει με τα καγκελακια..κατι προχειρο σκεφτηκα.Να παω να παρω εκεινα τα μαξιλαρια που βαζουμε στις καρεκλες του μπαλκονιου που εχουν και σχοινακια και να τα δεσω εκει ... γιατι την βλεπω στο παρκοκρεββατο οτι μετραει καθε του εκατοστο .. και δεν θελω να την δω με τα ποδια κρεμασμενα κανενα πρωινο εκει σφινωμενη...Τι λετε καλη η ιδεα μου ?

Ισουλα αστην να περασει την χρονια αυτην και ξεχασε την ... του χρονου πιο ξεπεταγμενο το νινι θα περασετε υπεροχα ...

Fire μηπως ζεσταινεται και του την δινουν ολα ????

Αχχχ ειρηνη κι εμεις θελουμε πολυ να βγουμε βολτουλα οι δυο μας... αλλα το ειπα στους γονεις μου οτι την παρασκευη θα την κρατησουν γιατι μου κανανε δωρο ενα εισητηριο για τον Σεφερλη που τρελαινεται ο Γιωργης μου κι ετσι λεω να του κανω και αυτο δωρακι για τα γεννεθλια του μιας και περσυ δεν καταφεραμε να παμε και ειχε σκασει να παμε...

Για μενα τωρα,..σημερα στην δουλεια με κανανε και εκλαιγα απο τα νευρα μου μεχρι που μ ειδε ενας συναδελφος και ηρθε και με βοηθησε ... μου δωσανε να κανω κατι ταμειακα της ασφαλισης κι εγω τα πηρα στο κρανιο λες και ειμαι λογιστρια εγω...αναθεμα την ωρα και την στιγμη που εμαθα να πληκτρολογω γρηγορα....πηρανε την προισταμενη μου τηλεφωνο απο τα κεντρικα για κατι ταμειακα που ειχαν να παραδοθουν απο τον δεκεμβριο ενω εγω ελειπα και μοιυ ριξανε το μπαλακι σε εμενα,.... κι ο αλλοσ ο προισταμενος ηθελε να κανω την δουλεια που μου ειχε αναθεσει απο χτες... εεεε εμπιξα κκι εγω τα κλαματα με βοηθησε ο συναδελφος τα μισο τελειωσαμε και κατα τις 12 πηγα πανω και ειπα και στους 2 προισταμενους οτι αυτο εαν ξαναγινει εγω παιρνω την συνεχιση του 9 μηνου κι ας τα βγαλουν περα μονοι τους.Εγω περα δωθε δεν μπορω αλλο και καποιοι αλλοι απο κατω να τα ξυνουν... εεεε φορτωσα τοσο πολυ σημερα .... λεξη δεν βγαλανε κιχ κουβεντα....

Τι να πω ειλικρινα μ εχουν μπερδεψει και οι δυο τους...ασυνενοητοι ειναι ...εντελως...και το θεμα δεν ειναι οτι το κανουν μονο σε μενα... αυτο το βιολι το κανουν και σ αλλους 3 συναδελφους...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...