Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Τι να πω βρε κορίτσια... Όντως, ο κόσμος δεν έχει λεφτά. Τώρα ή το γυρίζουν στην τρελλή ή περιμένουν τις εκπτώσεις για να πάρουν ό,τι τους λείπει. Παίζει και αυτό... Πάντως η κατάσταση είναι τραγική και μας περιμένουν χειρότερα... Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι ΠΟΛΥ δύσκολος...

Fire καλά να περάσετε στην Χαλκιδική!!

ellain κουράγιο κοριτσάκι μου... Δεν ξέρω τι να σου πω για τον βραδινό ύπνο, καθώς το μπεμπέ μου κοιμάται αγκαλιά μου. Πάντως προσπάθησα να της βάλω πιπίλα, όταν θέλει να κοιμηθεί αντί για το βυζί μου να της δίνω πιπίλα αλλά μπαααααα... Την παίρνει και την δαγκώνει στα πλάγια :D(ανάποδο πλάσμα!).

Συμφωνώ με Stone παρόλο που δεν έχω διαβάσει το βιβλίο. Κάποιοι λένε ότι είναι πολύ καλό, αλλά όντως έχει κάποια πράγματα αυστηρά πολύ για τα μωρά μας.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Η μέρα ξεκίνησε νωρίς σήμερα γιατί πήγαμε στην εκκλησία να κοινωνήσουμε!!!! Φτάσαμε λοιπόν εκεί, όλα καλά, ο γελαστός μόνο με μια σαλοπέτα και ξυποληταρία(είχε φοβερή ζέστη!)και τον σταυρό του βεβαίως, βεβαίως! Λέει ο παππούλης το Μετα φόβου…πλησιάζουμε και ακούμε το θεʼιʼκʼό: Μεταλαμβάνει η δούλη του Θεού…. Έλεος ρε παππούλη, επειδή είμαστε ομορφάντρες και έχουμε και λίγο μαλλί παραπάνω μας έκανες κοριτσάκια; Χε,χε!!!Είπα να πω τίποτα αλλά συγκρατήθηκα, τέτοια ώρα!

Μετά πήγαμε σπίτι, γκρινιάξαμε λίγο και φύγαμε χωρίς να φάμε την φρουτόκρεμα(γιατί νυστάζαμε) για μια καφετέρια-κάστρο με τέλεια θέα στη θάλασσα…Ο Λάσκαρης είχε ήδη κοιμηθεί στο αυτοκίνητο και τον πήραμε κοιμισμένο στο καρότσι-πάντα μπρούμυτα, μην ξεχνιόμαστε!!!! Όταν ξύπνησε κανένα 40λεπτο μετά έφαγε χωρίς κόπο την φρουτόκρεμά του!!!

Κατά τα άλλα ζέστη, αδιαθέτησα κιόλας και είμαι μέσα στην χαρά, τι να σας πω….

Για το βιβλίο που λέγατε....το ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...το διάασα, αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να εφαρμώσω την σκληρή του τεχνική...αλλά αυτό είναι θέμα χαρακτήρα...εγώ δεν μπορώ, κάποιος άλλος ίσως μπορεί και το σέβομαι....μου θυμίζει την μέθοδο cry out την οπόια όπως και άλλες φορές έχω καταρρακώσει από εδώ....

Παρεμπιπτόντως να σας πω ότι ο γελαστός Λάσκαρης ξαναγύρισε στο cosleeping και καθόλου δεν με χαλάει....μα καθόλου!!!!! :)

Πήρα τα δείγματα από φωτό βάπτισης!!!! Αχ, δεν ξέρω ποια φωτό να πρωτοδιαλέξω!!!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdeli τι να πω με τον παπά!! Μας έκανε τον άντρακλα κοριτσάκι??? Ααααα να χαθεί! Αν και ξέρεις, τα περισσότερα αγοράκια όταν είναι όμορφα, τα περνάνε για κοριτσάκια.

Και εσύ παλεύεις με δείγματα... Μια από τα ίδια. Εγώ έχω διαλέξει πολύ παραπάνω από αυτές που έχουμε πληρώσει. Μένει να δω ποιες θέλει η μαμά μου, ποιες η νονά για να δω ποιες δεν θα συμπεριλάβω στο άλμπουμ και απλά θα τις εκτυπώσω...

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!και ευχομαι και δροσερη!!!!!

τσιπουριδιον για που οι διακοπουλεσ σασ???παντωσ ξανασκεψου το,μετα απο τισ προγραμματισμενεσ σασ,ελατε εστω και ενα 2μερακι μαζι με τον κουνιαδο που θα ελθει!!!θα χαρω να σε φιλοξενησω!!!!!!!!!!!!!!!!!

...κοριτσια αυτο ισχυει για ολεσ σασ!!!!

αχ βασδελακι μου ,την μπουρμπουλ ολο για αγορι μου την λενε!!!!!!!!!!!!γκρρρρρρ!!!!!!μα καλα ,δεν βλεπουν τισ κορδελιτσεσ ,τα ροζ παπουτσακια,τα ροζ ρουχαλακια κτλ???????????????????????????????

οτι εχει αγοροφατσα εχει ,αλλα εφοσον εχουμε διακριτικα(τοσα ροζ) δεν τα βλεπουν?????

αγγελικουλα καλη συνεχεια τωρα!!!!!!!!και καλη αρχη με την δουλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!

πετρουλα καλο κουραγιο κ σε σενα με την δουλιτσα!!!!!!!!

αμ καλοριζικο το δοντι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ κοριτσια οσο για τισ φωτο που λετε,δεν φανταζεστε ποσα ξενυχτια εριξα μεχρι να διαλεξω!!!!!!!!!!!τωρα που τισ εχω ,θα σασ ανεβασω καμια να μασ δειτε κι εμασ!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Τι κανετε μανουλες μαυριζετε μαυριζετε τα κορμακια σας???

εμεις εδω τρεχουμα βασικα μονο εγω τρεχω και δνε φτανω....σημερα την πατησα αμα σας πω τι καρδιακο επαθα παλι καλα που δεν εχιε κινηση στους δρομους.

Πηγα στην Αρχιεπισκοπη να καταθεσω τα χαρτια του γαμου και μου ειχαν παραπεσει στο γραφειο τα παραβολα :( κι εγω τα εψαχνα σ ολη την μητροπολεως και πηρα το αμαξι και επεστρεψα ξανα στην υπηρεσια και εψαχνα σαν την χαζη στο παρκινγκ... τελικα ηταν μεσα στην υπηρεσια παλι καλα που προλαβα το γραφειο των γαμων ανοικτο.

Ρε κοριτσια οσες δινεται γαλα με το μπιμπερο .... το βραδυ ποσο γαλα πινουν τα μικρα σας ....μας ειπε η γιατρος να της δινω ενα ακομα γευμα ενδιαμεσα στο φρουτο και το μεσημεριανο... δεν την ανησυχησε που το βραδυ μπορει να πιει και 2 φορες γαλα αλλα η δικια μου μηπως το παρακανει? το βραδυ ειδικα σημερα φτασαμε να πιουμε πρωτη δοση 240 ... δευτερη δοση 150 και τριτη δοση 120 συνολο 510 γρμ γαλα μισο λιτρο μονο για βραδυ.... αλλιως δεν κοιμαται με τιποτα... και μαζι με το γαλα και 3 μλ ντεπον μερα παρα μερα... και καθε βραδυ μεταξυ 4 με 5 το πρωι ξυπναει και οσο και να ειμαι απο πανω της χαμπαρι δεν παιρνει .. πρεπεινα την παρω αγκαλια για να ηρεμησει.Και μετα μερικες φορες μολις την ξαπλωσω θα σηκωνεται ορθια και θα τραγουδαει.Χτες το βραδυ την πηρα μαιζ μοιυ στο κρεβατι κοιμηθηκε και μετα απο κανα 30λεπτο την εβαλα στο παρκοκρεβατο και κοιμηθηκε και ξυπνησε απο οτι μου ειπαν οι γονεις μου στις 9 το πωι ....

Τι την εχει πιασει τελευταια δεν ξερω...

Σας ειπα το καλο ? ειπα να φτιαξω τις μπομπονιερες μονη μ αλλα τελικα θα της παω να τις φτιαξουν απο εκει που πηρα τα υλικα... δεν εχω χερι για να φτιαξω μπομπονιερες :(:( και το ηθελα τοσο πολυ.δεν μοιυ βγαινουν ιπως θα τις ηθελα και επειδη θα ανακατευτουν κι αλλες πεπελες,ειπα οπου λαλλουν πολλα κοκορια αργει να ξημερωσει και θα βγει μαπα αποτελεσμα... οποτε καλυτερα σε σιγουρα και εμπειρα χερακια....Μονο της μικρης θα κανω εγω που ειναι ευκολες :tongue::tongue::tongue:

Και σημερα για πρωτη φορα αντιμιλησα στον προισταμενο μου μπροστα σε 60 ατομα κοινο , τον εβρισα ξεθυμανα και μετα πηρε αδεια κι εφυγε και δεν ειπε κουβεντα.... και μετα ειπα καλυτερα να ημουν στο σπιτακι μου με την κορουλα μου παρα σ αυτο το μπ.... με τον καθε μλκ και με κοιταγανε ολοι απορρημενοι για το τι ειχε παιχτει... αυριο αν δω την μαπα του που πρεπει να παω το αμαξι στο συνεργειο ... ααα ουτε αυτο σας το ειπα τρακαρα την παρασκευη το πρωι με ενα συναδελφο :) αμε αμε γινονται κι αυτα.. εκανε οπισθεν και μου την φορεσε μπροστα κανονικοτατα χιχιχιχι

Δεν ξερω δεν ξερω δεν ειμαι και στα καλυτερα μ τελευταια ... νιωθω το κεφαλι μου ενα σακι με πολλα μεσα ανακατεμενα πραγματα ακρη δεν βγαζω :(:(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

πω πω τι απανεμια ειναι αυτη καλε?

μονο εγω θα παω διακοπες τον Αυγουστο?

ellain οχι δεν συμβαινει μονο σε σενα

κ ο δικος μου ετσι ξυπναει κ μαλιστα θηλαζει κανονικα

καποιες φορες θελει να παιξει κιολας!!!

η δικη μου μεθοδος ειναι αυτη της λεγομενης υπομονης.. που θα παει καποια στιγμη θα κοιμηθει σερι :rolleyes:

αυτο που γραφει η πετρουλα για το μπλεξιμο των ποδιων στην κουνια ειναι απιστευτο.. το παθαμε χθες!!

κοριτσια σφηνωσε το ποδι του στα καγκελα κ φωναζε το πουλακι μου κ εννοειτε οτι ξυπνησε

τα ειδαμε ολα εγω κ ο πατερας του γιατι σφηνωσε μεχρι το γονατο του κ επρεπε να το βγαλουμε σιγα σιγα

μας επιασαν σπαστικα γελια

φερε την ταναλια ελεγε ο ενας,οχι να το κοψουμε ελεγε ο αλλος :shock::tongue::tongue:

τωρα εκανα μια πατεντα κ δεν θα το ξαναπαθουμε

να χεσω τις προδιαγραφες τους κ τα λεφτα που τους σταζουμε

Βικουλα ετσι ειναι οι ομορφαντρες!!

κ γω μπερδεψα χθες ενα μωρο,ηταν ομορφουλης σαν μπιμπελο κ τα ρουχαλακια του ηταν τελειως ουδετερα κ το περασα για κοριτσακι

αλλα η μανα του μου πε οτι δεν ημουν η πρωτη..

εγω ποτε θα αδιαθετησω ρε γμτ?//

κλειω που εισαι?

φωτεινη τι εγινε με τον προισταμενο?

ειρηνη φιλακια

ειπα να κανω e shopping μια κ ειμαι στο τσακιρ κεφι

κοιτουσα για φορεμα..

μωρε τι κιτσαριο ειναι αυτο?? ποιος τα ψωνιζει αυτα??

κλειωωωωωω που εισαι να μου προτεινεις κανα καλο site???

κοριτσακια καλησπερα!

ετοιμαζομαστε να την κανουμε για λιγες μερες στο χωριο του αντρα μου αυριο, μια και δεν εχουν εχουν δει οι συγγενεις τον μικρο. Ρε κοριτσια, αγανακτησα!!! Τι τσουμπλεκι ηταν αυτο που μαζεψα?? 2 ωρες μαζευα μονο του μικρου!! Και τωρα σκεφτομαι οταν θα γυρισουμε που θα εχω και πλυντηρια να βαλω... Χαλια...

Βικυ κι εμεις το παθαμε αυτο με τον παπα στην δευτερη μεταλαβια. Πλακα ειχε. Σε εμας 2 στους 3 τον λενε κοριτσι ακομα κι αν φοραει τρενακια και καραβακια, μαλλον φταιει η μπουκλα. Μολις τον κουρεψω με την ψιλη θα σας πω τα αποτελεσματα!χιχι

Πετρουλα μου αυτο που μου προτεινεις κι αν το'χω κανει... Ποσες φορες στεκομαι απο πανω του και τον χαιδευω και τον νανουριζω χωρις να του μιλαω. Φερνει λοιπον κι αυτος μια τουμπα και σηκωνεται ορθιος. Αν βαλω αντισταση για να τον εμποδισω, τοτε ειναι που θα τον ξαγρυπνησω. :((( Θα δοκιμασω και το βιβλιο οταν με το κλο γυρισουμε και θα δουμε. Αν δεν τα καταφερω θα κανω ο,τι κι η fire , απλα ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Fire αυτο με τα καγκελα νομιζω το εχουν παθει ολα τα πιτσιρικια, εμας συνηθως σφηνωνει τα χερια τουστους αγκωνες. Καθεται εκει και κοκκαλωνει και κλαει πουλακι μου.

Φωτεινη, κανε οπως νομιζεις καλυτερα με τις μπομπο. Αν δεν αισθανεσαι σιγουρη για να τις φτιαξεις μονη σου, τοτε καλυτερα δωστες αλλου. Οσο για την ποσοτητα γαλακτος το βραδυ, εμενα μου φαινεται πολυ το συνολο. Εμεις δινουμε 210 στις 9.30 και επομενο γαλα στις 6 το πρωι. Η γιατρος συστηνει οτι τωρα που μεγαλωνει κι εφοσον δεν θηλαζει πρεπει να μαθει να τρωει σαν τους μεγαλους, να μην ξυπναει δηλαδη για φαγητο. Τι να σου πω? Καθε γιατρος εχει την μεθοδο του.

Κλειω παντως και την περιοδο που κοιμομασταν μαζι ξυπναγε το παπι, αρα φανταζομαι πως δεν ειναι επειδη τωρα ειναι στο δωματιο του στην κουνια του. Απλα αυτο που καταφερνα οταν ηταν στο κρεβατι μας ηταν να μην κλαιει ολες τις φορες γιατι προλαβαινα και του εβαζα την πιπιλα πριν σηκωθει. Τι να πω. σιγουρα ειναι και θεμα παιδιου.

Anyway, για να κουμε τι θα κανει τωρα στις διακοπες, ελπιζω με την θαλασσα να κουραζεται και να πεφτει ξερος! χιχιχι

Κοριτσια σας φιλω, καλα να περνατε, τα λεμε σε 10 μερες! :)))))))

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Χαχαχα!! Fire, πού κοιτάς και δεν σου αρέσει τπτ? Στο e-bay? Για φθηνά και καθημερινά πραγματάκια μπορείς να κοιτάξεις στο www.asos.com και στο www.mangooutlet.com .

Εγώ έχω βαρεθεί την ζωή μου και την ρουτίνα μου, μου την έχει βαρέσει άσχημα.

Αύριο τελευταία μέρα babyswimming, ξανά από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη (όποτε ανοίξουν).

Φωτεινή φορτωμενάκι είσαι εεεεε? Το άγχος των προετοιμασιών είναι, υπομονή!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κι απο εμενα τσουπριτσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηλθα λιγο να δω τα νεα σασ ,καθωσ ο συζυγοσ βαρδια!!!!θα σχολασει σε λιγο..

καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!ονειρα γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κοιτα να δεισ!!!!σημερα ολη την ημερα δεν εγραψε καμια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μολισ περασε 00.00 (η αγαπημενη στιγμη τησ κλε κλε!!!)γραψαμε ολεσ μαζεμενα!!!!!

μεταμεσονυκτιο καφε το καταντησαμε!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ηρθα κι εγω ... μιας και η μικρη και σημερα εχει γκρινιτσες... πως αλλαξε ετσι το μικρο μου δεν ξερω.. ισως να φταιει και η αλλαγη περιβαλλοντος? τι να πω δεν ξερω ειλικρινα...

κλειω σε μεγαλη υπερενταση ειμαι και στην τσιτα... απο το πρωι μεχρι τις 5 τρεχω με την δουλεια κι σ ελεγχους... και μετα τρεχω για τα υπολοιπα... πηγα για προβα νυφικου σημερα βαμμενη και χτενισμενη και γυρισα με περισσοτερα νευρα..

το μαλλι επεσε :( , το βαψιμο ετρεχε γιατι υδρωσα... να δω τι θα γινει εκεινη την ημερα που θα λιωνω απο την ζεστη .. και το νυφικο θελει ανοιγμα... τελεια εεε? ειμαι πρησμενη και το νυφικο δεν μοιυ καθοταν καλα.. κι εχω ακομα μια προβα και μου ειπε να μην φουσκωσω αλλο .Και να πω οτι πηρα κιλα? ουτε ενα δεν εχω παρει απο τοτε που σταματησα την διατροφη .

Οσο για τον προισταμενο.. τον εχει χτυπησει η ζεστη μου φαινεται... και πεταει κατι .....@@@ ωρες ωρες και συμπεριφερεται λες και ειναι ο διοικητης και πρεπει να καθομαστε σουζα.. μεχρι που του ειπα οτι κοβω την εργασια μοιυ κι επιστρεφω σπιτι και βγαλτε τα μονοι σας.. εκει κολωσε και εκανε πισω.αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως.. εγω χαρη σ εναν συναδελφο κανω και μονο,και ειπα οτι τις ωρες αυτες που καθομαι παραπανω εγω με το ετσι θελω θα τις παρω σ αδεια.τελος δεν σηκωνω κουβεντα καμια πλεον στην δουλεια και ρομπα στο κοινο θα τον κανω οπως τον εκανα δευτεριατικα...

δεν ξερω αν ειμαι τοσο τσιτα λογω των ετοιμασιων... αλλα ειμαι υπερβολικα τσιτωμενη... θα χαλαρωσω συντομα??? :(:( Λειπει και ο γιωργης μου του την κανανε κι αυτουνου ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Ωωωωωωωωωω ναι... Πολύ άγχος Φωτεινή μου, ηρέμησε βρε! Όλα έτοιμα τα έχεις!

Κατ' αρχήν γιατί έκανες πρόβα νυφικού με μαλλί φτιαγμένο και βαμμένη? Αυτό ποτέ δεν το έκανα, γιατί ταλαιπωρήθηκες Ιουλιάτικα με τέτοια ζέστη? Τον Σεπτέμβρη όσο ζέστη και να έχει, θα είναι πολύ καλύτερα από τώρα.

Αφετέρου θα σου βάλει η μακιγιέζ στερεοποιητικό και στο μαλλί θα σου έχουν τόση λακ, δεν πρόκειται να χαλάσει...

Εσύ κοίτα να γίνεις λίγο "γαϊδούρι" στην δουλειά. Κοινώς, να γράφεις όποιον σου φέρεται άσχημα. Δεν αξίζει τον κόπο.

Τώρα που έχουμε παιδί δεν μας ακουμπάει τπτ λέμεεεεεε!

Είσαι και στο δημόσιο, δεν σε παιδεύουν δλδ παλιο-αφεντικά.

Απορία που όλο ξέχναγα να σου την πω: στο Υπουργείο όπου πήγα με μετάθεση τώρα, μου είπαν ότι μπορώ να διαλέξω ανάμεσα σε ασφάλεια Δημοσίου ή να συνεχίσω με ΙΚΑ όπου είμαι ασφαλισμένη τα τελευταία 9,5 χρόνια. Εσύ έχεις ασφάλεια Δημοσίου? Είναι καλύτερη στα πρακτικά? Δλδ σε γιατρούς κλπ? Για πες καμιά λεπτομέρεια όταν βρεις χρόνο.

Ξέρω ότι το Δημόσιο για εγκυμοσύνη δίνει μόνο 1000 ευρώ, ενώ στο ΙΚΑ πήρα επίδομα κύησης, τοκετού, λοχείας και καισαρικής.

Για πε!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...