Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κλελια μου ναι! εχω ευκαιρα πολλα φασκελα!!!:tongue::tongue::tongue:

κεραταδες κ δαρμενοι ειμαστε απο παντου,προχθες στη διακοπη εμεινε στο ασανσερ μια γειτονισσα μου μ ενα λεχουδακι

εγκεφαλικο επαθε η γυναικα..

Αγγελικη καλως ηρθατε κ καλο εγκλιματισμο!!

καλο κουραγιο στη δουλεια κ γερο στομαχι!!

μαμουνακι παθαμε κατι παρομοιο κ εβαλα 2 παντες μια πανω μια κατω κ το λυσαμε το θεμα ;)

πολλα τετοια θα μας συμβουν κ ο θεος βοηθος!!

κοριτσια την κρεατοσουπα την κανετε με αρκετο νερο? εμενα με τις αναλογιες που βαζω βγαινει λιγο πιο αραιη απο πουρε αλλα ειδα μια αλλη μανουλα σημερα που την εκανε πολυ αραιη σχεδον νερουλη..

για να κατεβαινει λεει ευκολοτερα..:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fire emenμου βγαινει τελειο, ουτε νερουλο ουτε πολυ πυχτο. βαζω στο μπλεντερ λιγο ζουμακι κ λιγο ελαιολαδο κ αν χρειαστει βαζω παλι λιγο ζουμακι.

κλειω παντα ηθελα να πω. μουχαν πει να την βγαλω οταν αρχιζει κ στεκεται, για να μην σκαρφαλωσει. λετε να ξαναβαλω???πω πω επαιζε τοσο ωραια μονη της εκει κ ειμουν ησυχη..τωρα????

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

την πάντα λές μαμουνακι ε???κι εμενα μου ξυπναει το βραδυ καθως μπλεκονται χερια πόδια μες τα καγκελα αλλα και με την πάντα δεν περναει καθολου αερας ρε παιδι μου... ασε που τωρα την εχω μονο απο τη μια πλευρα, αν την βαλω περιμετρικα δεν θα μεινει τπτ, θελει να βλέπει και θα την ξηλώσει, δεν υπαρχει αμφιβολία!!!!

Αγγελικη καλώς ηρθατε!!Προλαβες να φορτισεις μπαταρίες πριν ξεκινησεις δουλειά..Η μπεμπα μια χαρα θα προσαρμοστει μην ανησυχεις, ειναι και για αυτην πρωτογνωρο που δε σε εχει ολη μερα αλλα ειναι καλό και για τις δυο σας, το βλέπω κι εγω οτι οταν γυρναω με περιμένει με ενα διαπλατο χαμογελο και απο την αλλη σου δινεται και η ευκαιρια να ξεφευγεις καποιες ωρες..

Fire η κρεατοσουπα κι εγω φροντιζω να μην εχει πολλά υγρα, τοσα οσα χρειαζονται για να ανακατευτει στο μουλτι..Προτιμω να προσθεσω λιγο νερακι μετα παρα να μου βγει νερουλή και να μην ξερω πως να τη χυλώσω, ασε που δεν τα πιανει κιολας αν ειναι πολύ νερουλα τα φαγητα τους

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κ γω ετσι κανω Πετρουλα προσθετω μετα αν χρειαστει.. αυτης της κοπελας ηταν πολυ νερουλη δε μου γεμιζε καθολου το ματι

τελος παντων καθε παιδι με τις προτιμησεις του

mamounaki εχει στην αγορα κ ψηλα παντα

αυτα που εχω τωρα εγω ειναι ακριβως ισα με τα καγκελα κ δεν μπορει να σκαρφαλωσει με τιποτα

εμενα σημερα κοριτσια αρχισε να χειροκροταει κ παθαμε τη πλακα μας!!

του πηραμε ενα μουσικο κουτι,ανοιγει μονος του τη μουσικη κ με το που ξεκιναει σκαει στα γελια κ αρχιζει τα παλαμακια :D:D:tongue:

πεθαινωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Κορίτσια καλησπέρα! Ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα! :-)

Μαμουνάκι μπανάκια κάναμε όσα μπορέσαμε γιατί είχα και τις γνωστές «επισκέψεις» βλέπεις δεν ήταν προγραμματισμένες οι διακοπές, προέκυψαν λόγω έναρξης εργασίας. :twisted: γκρρρ

Να χέσ@ τις κ@λο-προδιαγραφές που έχουν…. κι εμένα έτσι μου είπαν όταν την αγόρασα και πολύ το φοβάμαι μιας και δεν έχουμε εξοικειωθεί καθόλου με την κούνια (και η μικρή και εμείς) αφού μετά από 9 μήνες είναι η πρώτη εβδομάδα που την χρησιμοποιούμε σαν κρεβάτι, μόλις την Κυριακή βγάλαμε το νάιλον από το στρώμα για να πάρει αέρα…. μέχρι τώρα την είχαμε ως βάση για το γυμναστήριο…… Και περιττό να σου πω ότι την έχουμε κατεβάσει στο τελευταίο επίπεδο (κάτω-κάτω)…. σαν πάρκο είναι.

Περιμένουμε νέα από τη γιατρό σας.

Βίκυ εμείς κρέας ξεκινήσαμε στον 6ο μήνα, αρχικά μοσχάρι και σταδιακά προσθέσαμε και το κοτόπουλο.

Κλειώ δουλειά ξεκίνησα τη Δευτέρα (18/7). Προς το παρόν η μπουμπού με αναζητάει παντού (απλά κάποιες φορές φωνάζει και τον πατέρα της για να τον καλοπιάνει….. ξέρει αυτή), όσο για το ξύλο… ανέκαθεν μου τις έριχνε :tongue:

Πάντως ο συνδυασμός δόντια και έλλειψη μανούλας την έχουν κάνει να μην ξεκολλάει απ’ το στήθος όταν είμαι σπίτι…. άρχισαν να πονάνε ελαφρώς οι θηλές μου. Όσο για τη φιλοτιμία στη δουλειά τι να σου πω…., δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στο θέμα δουλειάς, γιατί αν ήταν στο χέρι τους θέλω να πιστεύω ότι θα το είχαν χειριστεί…. αλλά το ψάρι… (ξέρετε τι λένε).

fire εγώ δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς στην κρεατόσουπα, την προτιμά όταν είναι σε μια μέση κατάσταση: να μην είναι στόκος και κάνει 1 ώρα/κουταλιά ούτε αραιή γιατί της φέρνει αναγούλα.

Stone χαχαχα…. :P

συμφωνώ κακώς ήρθαμε αλλά δεν γινόταν αλλιώς έπρεπε… αν ήταν στο χέρι μας θα το καθυστερούσαμε :tongue:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Ξέχασα να σας πω, πήραμε σήμερα μια κάμερα από το ΠΛΑΙΣΙΟ και έγιναν τα εξής σπαστικά….

1) όταν μου την έφερε στο σπίτι ο άντρας μου και πήγα να την ανοίξω με χαρά… είδα ότι ήταν σπασμένη η ταινία ασφαλείας (ας την πούμε έτσι) στο κουτί και από πάνω είχαν κολλήσει μια μαύρη ταινία που έγραφε INTERTECH S.A.

2) Την άνοιξα και είδα ότι μέσα είχε μια ασημί-λευκή κάμερα ενώ εμείς υποτίθεται ότι είχαμε αγοράσει το μαύρο μοντέλο.

3) Εκ πρώτης όψεως έξω απʼ το κουτί υπήρχε το μαύρο μοντέλο στην φωτογραφία και αν το παρατηρούσες καλύτερα έβλεπες ότι επάνω στην ένδειξη «black» είχαν τοποθετήσει αυτοκόλλητη ετικέτα «white» την οποία και ανασήκωσα για να το επιβεβαιώσω.

4) Τέλος στην απόδειξη εμφανιζόταν ο κωδικός και η περιγραφή της λευκής κάμερας.

Αύριο θα δούμε τι θα γίνει και ελπίζω να μας την αντικαταστήσουν χωρίς παρατράγουδα γιατί αλλιώς θα με αναγκάσουν να διεκδικήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου βάζοντας με σε ταλαιπωρία ΙΝΚΑ κλπ

Τα πήρα τώρα :mad:

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Όλα καλά! Μας την άλλαξαν πουρνό-πουρνό

Καλημέρα σας!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλησπερα!

σημερα κατεβηκα στην αγορα τρομαρα μου! μεγα λαθος! μιλιουνια ο κοσμος λογω εκπτωσεων, κατα τ αλλα λεφτα δεν εχουμε..

τραβατε με κ ας κλαιω ειμαστε

εφυγα αρον αρον

ηρθα στο σπιτακι μου με το κλιματιστικουλη μου -σημειωτεον εχει αρχισει να ερεθιζεται ο λαιμος μου κ να με ψιλογδερνει

ο μπαμπας μας εδω εκανε baby sitting κ χαρηκε που γυρισα νωριτερα γιατι τα ειδε λιγο κωλυομενα με το γιοκα του :shock::shock::shock: χαχαχαχα!!

εχει μια μανια να μπουσουλαει κ να πηγαινει μεχρι την ακρη του καναπε ή του κρεβατιου.. λες κ επιτηδες θελει να πεσει για να καταλαβει τι ειναι βρε παιδι μου αυτο το πατωμα..:rolleyes:

στην αλλαξιερα εχω μονιμως το χερι μου πανω του οτι κι αν κανω γιατι φοβαμαι οτι θα εκτοξευτει

πλεον ειναι ΑΘΛΟΣ καθε αλλαγη πανας!!!

επισης αντι να αραιωνουμε το βραδυ τους θηλασμους εμεις του δινουμε κ καταλαβαινει

πολυ μαμ ριχνει το μαναρι μου, εχω τρελλη απορια απο βδομαδα που θα παμε παιδιατρο να δω ποσο ζυγιζει

αυτααααααααααα για την ωρα

γεια σας και απο μας επιστρεψαμε για να ξαναφυγουμε.

ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑ ς ΔΟΝΤΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!

αφου ριξαμε πολλες δαγκωματιες την ωρα που πιναμε το γαλα μας .εκι το υποψιαστηκα δεν εδωσα ομως βαση και το μεσημερι που του δωσα το δαχτυλο μου για μασητικο εκει κατι με πριωνησε κοιταω και τι να δω το κατω δξι ναχει εμφανιστει. αντε και καλη αρχη

επισης σημερα θεωρητικα ξεκινησα δουλεια.πηγα ειπα γεια σας και εφυγα με κανονικη αδεια

οχι οτι μου την εδωσαν ευκολα αλλα τη διεκδικησα

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

am13 με 'γεια το δοντάκι!!!!! Καλά έκανες με την δουλειά, πότε επιστρέφεις??

Fire μην μπερδεύεσαι με την πολυκοσμία. Πλέον κάνουμε window-shopping. Ή μπαίνουν, δοκιμάζουν και φεύγουν...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα!!

κλειω μου τι να σου πω,εκτος του οτι ειδα πολυ σακουλα χθες, η ξαδερφη μου που δουλευει σε λογιστηριο ξενου ομιλου με πολλα καταστηματα στην Ελλαδα μου πε οτι η 1η βδομαδα εκπτωσεων ηταν επανω 38% απο την αντιστοιχη περσινη

μπορει ο κοσμος να το χει ριξει στην τρελλη κ καλα κανει!!!

εμεις ετοιμασαμε τα μπογαλακια μας κ φευγουμε 2μερο στη χαλκιδικη..

περιμενουμε τον πασα να ξυπνησει

σας φιλω να εχετε ολες ενας ξενοιαστο θαλασσινο κ αγαπησιαρικο σκ

:D:D:D

hello hello κι απο δω! Βολος εδω και μοναξιες! εχει αδειασει ο τοπος λεμε. Οι Βολιωτες φαινεται ή εχουν εξοχικα και την κανουν ή πολυ χρημα και παλι την κανουν για διακοπες! Εχει και υπηρεσια ο αντρας μου και ειμαι μονη με τον μπουκλοταλιμπαν!!

Τα νεα μας ειναι οτι μολις μας αφησε μια 15νθημερη διαρροια, οπου δοκιμασαμε τα παντα (διατροφη, αλλαγη στο γαλα, φαρμακα) κι ευτυχως περασε μετα απο ταλαιπωρια. Γενικα αντιμετωπιζουμε μεγα θεμα με τον βραδυνο υπνο, ξυπναει περιπου 4-5 φορες την νυχτα, αλλες μονο για πιπιλα και ξανακοιμαται, αλλες στυλωνεται στα καγκελα και περιμενει να τον σηκωσουμε για κουνημα... Και ο μαυρος κυκλος παει συννεφο. Τωρα διαβαζω ενα βιβλιο " Κοιμησου παιδι μου", λεω να το εφαρμοσω μετα τις διακοπες (γιατι θελει μια συνεπεια ως προς τον χωρο και την μεθοδο)μπας και δουμε καμια ασπρη μερα... Καμια ιδεα? Αναρωτιεμαι μονο εγω το περναω αυτο? Τα αλλα παιδακια κοιμουνται συνεχομενα σε αυτην την ηλικια αραγε?δεν ξερω...

Εσεις πώς πατε? Διαβασα κατι ψιλα,

Αγγελικουλα επεστρεψες στην δουλεια? Αντε με το καλο και καλη αρχη! Οσο για την καμερα, να την χρησιμοποιειτε πολυ με το παιδι, νομιζω πως καλες ειναι και οι φωτογραφιες αλλα η καμερα δεν παιζεται, θα εχουμε να θυμομαστε τα ναζακια τους και τις τρελες τους μετα απο χρονια!

Αμ μεγεια το πρωτο σας δοντακι! Αντε και στα υπολοιπα 19!

Fire συμφωνω μαζι σου, εγω λογω απιστευτης βαρεμαρας τριγυρναω συχνα στο εμπορικο κεντρο του Βολου και γινεται ο χαμος και μαλιστα με πολλη σακουλα οπως λες κι εσυ. Και μαλιστα την ιδια σκεψη καναμε, οτι ο κοσμος λεει οτι δεν εχει λεφτα αλλα η πραξη άλλα δειχνει. Σχετικα με την κρεατοσουπα κι εγω μαλλον μετρια την κανω, δηλαδη την αλεθω πρωτα και μετα προσθετω ζουμακι μεχρι να γινει πουρεδακι.

Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια στελνω νυσταγμενα φιλακια!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημερα!!!

Ελενα μου σου στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμούς!!!

Εμεις ξυπνουσαμε 1-2 φορες για φαγητό αλλα εδω και 2 εβδομαδες περιπου που του εχω κοψει το γευμα πάλι σηκώνεται, μια να πιει νερό, μια πιπιλα, μια μπλεκονται τα χερακια ποδαρακια στα καγκελα, ειναι και τα δοντια του -πάμε αισιως για το 5..γεγονος ειναι πως δεν κοιμομαστε όπως θα θελαμε.Και ο μεγαλος μου καπου στους 10 μηνες ειχε στρωσει ο υπνος του..τον μικρο με το που θα επιστρεψουμε απο τις διακοπές και θα ειμαι σπιτι με αδεια θα του αλλαξω δωματιο γιατι τον βλέπω οτι σηκώνεται χωρις κλάματα, στεκεται ορθιος στα καγκελα και με "φωναζει", με βλέπει γιατι δεν εχει απόλυτο σκοταδι μες το δωματιο...

Αυτο που σου προτεινω εγω και το εφαρμοζω και η ιδια, ειναι να μην τον σηκώνεις απο την κουνια του, λίγα χαδακια, εγω δεν του μιλάω σχεδόν καθολου, κάνω ενα σσσσσ και τον βαζω σε θεση ύπνου.Ειναι και στο παιδι ετσι??ο Αν μου σε 5 μερες κοιμοταν 8ωρα, ετουτος εδω ακόμη....

Το βιβλίο είναι καλό και η μεθοδος που προτεινει αποτελεσματική, ωστόσο αναφέρονται και καποια ακραία πραγματα....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...