Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Με ελεγμένη βλαστοκυστη στον προεμφυτικο ένα τεράστιο ποσοστό χρωμοσωμικων ανωμαλιών αποκλείετε.. εγω όσες κοπέλες έχω ακούσει να έχουν κάνει προεμφυτικο είχαν τελειομηνες εγκυμοσύνες ακόμα Κ με ένα έμβρυο στην εμβρυομεταφορα καμίας δεν παλλινδρομησε . 

Τώρα κατά την διερεση των κυττάρων Κ το σχηματισμό του εμβρύου ίσως συμβούν αστοχίες μεταγενέστερες αλλά Κ αυτό με τον προεμφυτικο είναι σπάνιο γιατί μιλάμε για ένα κύτταρο που έχει  ελενχθει για πολλές αστοχίες οπότε προεμφυτικος σημαίνει κατά ένα τεράστιο ποσοστό επιτυχία . 

Αν έχεις επιβαιβαιωμενες με χαρτιά ιατρικά  3 αποτυχίες ή 3 αποβολές φυσικές μπορείς να κάνεις αίτηση. Θέλει χαρτιά . 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! :) Θα το προτείνω στον γιατρό για την επόμενη ετ! 

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Το κόστος δεν είναι τόσο μεγάλο αν αναλογιστείς το κόστος άστοχων εμβρυομεταφορων. Υπάρχουν γυναίκες που στα 10 έμβρυα έχουν βρει μόνο 2-3 υγιής πχ . 

Ναι και εγώ αυτό σκέφτομαι. Πέρα του οικονομικού για τις ανεπιτυχείς ετ αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

fire μου αν με ρωτας για το δεν προσφερω , δεν αρνουμαι, αυτο σημαίνει οτι δεν προσφερω αν δε μου ζητηθεί δεν αρνουμαι αν μου ζητηθεί..αν δλδ το μωρο την ωρα που ξυπναει πειναει -αυτο το καταλαβαίνουμε ολες οι μανουλες-κλαίει και γενικα δειχνει ανησυχο και πεινασμένο τοτε δεν αρνεισαι..αν απο την αλλη μπορει το μωρο να ξανακοιμηθεί με νανουρισμα, πιπιλα ή αγκαλιτσα δεν το βαζεις στο στηθος απο μονη σου..Αυτη η τακτικη ειναι για φυσικο σταδιακο αποθηλασμό αλλα εγω την εφαρμόζω μονο για το υποτιθεμενο ενδιαμεσο βραδινο γευμα.Επίσης σιγουρεύομαι οτι στις 12.30 που τον ταϊζω τελευταια φορα τρωει καλά απο το στηθος..Γενικα όμως ειναι καλοφαγας και τρωει πολύ καλά κατα τη διαρκεια της μερας (πχ στη φρουτοκρεμα του βαζω 4 φρουτα και την τρωει ολη), μετα τις 3 που επιστρεφω κανει γυρω στα 3 γευματα θηλασμού και ενα το πρωί πριν φυγω, αλλα αν δει κουταλι πεταει τη σκουφια του!!Ετσι ακριβως ηταν και ο μεγαλος μου, στη θεα του κουταλιου του ετρεχαν τα σαλια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!

Stone να τα χιλιάσει σε χρόνια!! Είδες μωρέ... τρέχει ο χρόνος, τρέχει...

Εννοείται-ται κοριτσάκι μου πως δεν σου "την είπα" για τον θηλασμό. Ρωτάω για να μαθαίνω. Αλλά εσύ εννοείς τον θηλασμό μετά τον βραδινό ύπνο... Αχχχχ Πετρούλα εμένα δεν με νοιάζει, η μικρή κάνει πιπίλα αλλά δεν ξέρω πόσες φορές το βράδυ. Δλδ μπορεί και καμία, απλά επειδή κοιμόμαστε αγκαλίτσα δεν θυμάμαι... Εγώ για να την κοιμίσω - ακόμα και κατά την διάρκεια της ημέρας - πρέπει να της δώσω βυζί. Πάνε οι εποχές που κοιμόταν στον ώμο μου και μετά την πήγαινα στο κρεβάτι της... Πάνε... Τώρα μόνο ο μπαμπάς της και οι γονείς μου και η αδελφή μου μπορούν να την κοιμήσουν με κούνημα. Και η θεία μου. Δλδ όλος ο ντουνιάς εκτός από εμένα. Εμένα θέλει βυζί. Και τώρα που έχει ζέστη ζητάει βυζί παραπάνω - πιστέυω επειδή διψάει. Παρόλο που πίνει και νεράκι.

Fire εννοείται πως είναι καλύτερα το απόγευμα για βόλτες κλπ. Πέφτει ο ήλιος, δεν είναι στα ντουζένια του! Μήπως να παίρνατε μια μπεμπέ πισινούλα να την γεμίζετε στο μπαλκόνι και να βουτάτε τον μπέμπη τα πρωινά?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

..τον βουταω καθε μερα 2-3 φορες στη μπανιεριτσα του

ειναι αρκετα μεγαλη κ την εχω βαλει σε θεση για ..μονιμες βουτιες!!

πισινουλα θα παρουμε αλλα θα την παμε στο χωριο μας!ανυπομονω γι αυτο!!:D

η μαμα σου πως ειναι κλειω?

όχι βρε πουλάκι μου,σε καμια περιπτωση δεν το εξελαβα οτι μου την είπες, ανέλυσα την σταση μου και σιγουρα οτι εφαρμοζουμε και θεωρουμε οτι δεν εχει αρνητικη επίπτωση στα πιτσιρικια μας το λέμε κι εδω και σε οποιον νομιζει οτι ταιριαζει το εφαρμόζει..

Καταλαβα οτι εννοουσες το τελευταιο γευμα για αυτο και εκανα τη διευκρίνηση.

Απο την αλλη ειναι στο παιδι οπως λές..τι απαιτησεις εχει και τι ζηταει.Ο δικος μου σε μια "προβα" που εκανα ηπιε 250 μλ γαλα (ξενο) και μολις με ειδε όταν γυρισαμε απο εξοδο μετα απο 1 ωρα, έψαχνε πάλι το στηθος, δεν πεινουσε ειναι σιγουρο, αλλο πράγμα έψαχνε....

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια!!

Εσεις ποσο ειστε Εύα τωρα??βαλε ενα τικερακι βρε, δε θες???

δε βαζω τικερακι,δεν κανω λογ στο facebook, αγυριστο κεφαλι τι να λεμε!! :rolleyes::tongue::tongue::tongue:

ειμαστε 7 μηνων κ 29 ημερων!!!

Αχαχαχα!! Κοίτα στοιχομυθία οι τρελλές!!

Βρε fire!! Κατ' αρχήν σε ευχαριστώ πολύ που ρωτάς για την μαμά μου! Είναι πάρα πολύ καλά!! Και στην βάφτιση έσκισε και από εμφάνιση αλλά κυρίως από ψυχολογία. Δεν πονούσε καθόλου! Πέρα από το πρώτο 20μερο που πραγματικά μαρτύρησε η γυναίκα, μετά είναι μια χαρά!!

Εντάξει Πετρούλα, τα δικά μου γραφόμενα δεν ήθελα να παρεξηγούν, γι' αυτό το τόνισα, εσύ είσαι αστέρι βρε!!

GEXxp3.png

Χαιρετε απο τα ψηλα μερη!:-) ειμαστε καλα,τρωμε καλα και θηλαζουμε ακομη καλυτερα! Κοριτσια,ναι,εννοουσα τον βραδινο θηλασμο,πριν τον υπνο οτι κοβουμε τελευταιο. Οι θηλασμοι της νυχτας υποτιθεται οτι πρεπει να κοβονται μετα τους 6 μηνες,αλλα προσωπικα δεν το εχω καταφερει αλλα ουτε και το εχω επιχειρησει για να πω την αληθεια...αν δεν θηλαζα δεν ξερω κι εγω πως θα την παλευα! Περιμενω να παει 19.00 για να φυγουμε για μπανακι,τωρα ολο το σπιτι κοιμαται!να ρωτησω...κρεας ποτε βαλατε;και με τι ξεκινησατε;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

κλειω μου πολυ χαιρομαι.αλλο κακο να μη τη βρει τη γυναικα κ μπραβο που ανεκαμψε ετσι γρηγορα! ειμαι σιγουρη οτι βοηθησε κ η τζαναμπετα!!

Βικυ εμεις ξεκινησαμε στους 7 μηνες με κοτοπουλακι

μας ηρθε κ η Δεη βρε πανω που το λεγαμε

ΜΟΝΟ 189 εναντι!!! χαχαχαχα

-γελαω γιατι δεν ξερω τι αλλο να κανω :tongue::tongue::tongue:

Fire περαστικα μας, κι εμεις μια απο τα ιδια με την κα ΔΕΗ, παρα τρίχα το γλιτωσαμε το 200αρι...αναμένω με αγωνία και τον επόμενο λογαριασμό αφου το air conditioni πήρε φωτια το τελευταιο 10ημερο και επεται συνεχεια...

Βικυ μου κι εγω καπου στους 6,5 μηνες του εδωσα και ξεκινησα με κοτοπουλο αν θυμαμαι καλά και καθε 2 μερες αλλαζα, δλδ 2 μερες κοτοπουλο, 2 μερες μοσχαρι..Εγω ετσι κι αλλιως και στον Αν και τωρα μαγειρεύω φαγητο 2 ημερων οποτε με μια κατσαρολιτσα ξεμπερδευα με τα 2 γεύματα..

Καλα να περνατε!!Διακοπές διαρκειας εεε??Τι τελεια!!!!

Κλειω μου τα μικρα μας ειναι αστερια βρε και μαζι μ'αυτα "αστερεύουμε" κι εμεις που και που!!!!χαχαχα

Ενιοτε αστερεύουν και οι γιαγιαδες, καλή ωρα!!!!;)

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Γυρίσαμε πριν λίγες μέρες από τις διακοπές και πλέον έχω επιστρέψει στη δουλειά μου. Σε γενικές γραμμές περάσαμε καλά, αν εξαιρέσουμε τα θέματα υγείας της μανούλας μου και τις γκρίνιες της μπεμπούλας από τα δοντάκια της. Έβγαλε 2 δοντάκια αλλά υπέφερε κανονικότατα :(. Αυτό το παιδί κάθε 4,5 μήνες βγάζει δόντια…

Κατά τʼ άλλα προσπαθούμε να «στρώσουμε» τον ύπνο της και να την βάλουμε στην κούνια της, την οποία και μεταφέραμε στο δωμάτιό μας. Εδώ και 3 βράδια αφού κοιμηθεί μετά τον θηλασμό την βάζει ο πατέρας της στην κούνια (γιατί μʼ εμένα ξυπνάει κλασικά) και όταν ξυπνήσει ξανά τη νύχτα, αναγκαστικά την παίρνουμε στο κρεβάτι μας γιατί αλλιώς δεν κοιμάται. Γενικά έχει ζωηρέψει πάρα πολύ και έχει γίνει ένα υπέροχο αγριμάκι!

Ίσως λόγω τον δοντιών ή λόγω της απουσίας μου (δεν ξέρω) θέλει συνέχεια να θηλάζει όταν είμαι σπίτι ΚΑΙ να κάνει πιπίλα που δεν το συνήθιζε. Όταν λείπω ουρλιάζει μαμά μαμά και πολλές φορές κλαίει απαρηγόρητα και δεν μπορούν να την κοιμίσουν με τίποτα… σήμερα όμως φώναζε όλη μέρα τον πατέρα της… με τιμωρούσε;

Επιπλέον έχει εξελίξει πολύ τις κινητικές της ικανότητες, μπουσουλάει (αν και δεν πολύ-γουστάρει) και έχει αρκετά καλή ισορροπία, πχ στέκεται όρθια στο τραπέζι (χωρίς να κρατιέται) σκύβει παίρνει ένα μπουκάλι νερό, χτυπάει και το πόδι στο τραπέζι (χορεύει τσάμικο ή μας φοβερίζει;;; πάντως κάτι κάνει) και συνήθως δεν πέφτει.

Σχετικά με το φαγητό της, ξεκινήσαμε αβγό στον 8ο μήνα αλλά δεν το έτρωγε με τίποτα και το σταματήσαμε. Τώρα στον 9ο ξεκινήσαμε και το ψάρι και τα πήγε αρκετά καλά για πρώτη φορά. Τα ζυμαρικά πάλι δεν της αρέσουν καθόλου…

Τώρα όσον αφορά τη δουλειά προσπαθώ να προσαρμοστώ, δεν γίνεται αλλιώς…. αλλά βρε κορίτσια ώρες-ώρες δεν παλεύεται η κατάσταση, σκεφτείτε μόνο ότι βρήκα στο γραφείο εκκρεμότητες που υπήρχαν πριν φύγω ή για να το θέσω ακόμα καλύτερα: πριν μείνω καν έγκυος…………… anyway κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ.

Θα ήθελα να ευχηθώ στα κουκλάκια που βαφτιστήκαν – στα αγοράκια μας που έχουν και όνομα πλέον, να μας ζήσουν, να είναι καλοφώτιστα, πάντα γερά και να τα χαίρονται οι γονείς τους!!!!!!!!

Αυτά και πολλά άλλα ακόμα από εμάς.

Σας στέλνω την αγάπη μου! Να προσέχετε όλες. Σας φιλώ!

ΥΓ. Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας!!!!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αγγελικουλα καλως ηρθατε. ελπιζουμε να ξεκουραστηκατε. κανατε μπανακια στη θαλασσα?

ακουστε τι εγινε πριν λιγο. ειχα γυρισει απο δουλεια κ αφησα μπεμπα στην κουνια της να παιξει...επαιζε ησυχα οταν αρχισε να φοναζει κλαιγοντας μάμα μάμα..τρεχω κ τι να δω...ειχε σφηνωσει το ποδι της (μεχρι πανω απτο γονατο) στο καγκελο της κουνιας. το ενα ποδι σφηνωμενο εξω κ δεν μπορουσε ουτε να κατσει ουτε να σταθει ορθια.τρομαξα πολυ..υποτιθεται οτι πηρα την καλυτερη απο θεμα ασφαλειας κουνια bebejou με προδιαγραφες κλπ κλπ..ομως ηταν πολυ επικινδυνο. να ξανα βαλω προστατευτικο??κ αν σκαρφαλωσει ???πολυ αγχωθηκα.

επισης οι εξετασεις ηταν καπως.μαλλον ελλειψη σιδηρου μουπε η γιατρος τηλεφωνικα. θα δει κ απο κοντα...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Vasdeli κρέας μας είπε ο γιατρός να ξεκινήσουμε στους 7,5 μήνες (ασχέτως που το είχε στο φτύσιμο το Λιζάκι) και μου είχε πει να της δίνω κοτόπουλο στήθος/γαλοπούλα στήθος/κατσίκι/μοσχάρι ποντίκι.

Fire σου έχω λύση τι να κάνεις με την ΔΕΗ, να τους ρίχνεις 7 φάσκελα όταν βγαίνουν στην τηλεόραση οι συνδικαλιστές και διαμαρτύρονται και μας απειλούν με διακοπές ρεύματος. Και όχι μόνο απειλούν, αλλά τις πραγματοποιούν! Κερατάδες ΚΑΙ δαρμένοι είμαστε δλδ!!

Angelique καλωσήρθατε!! Πότε άρχισες δουλειά? Είναι λογικό μωρέ το μωρό να ταράζεται... Είχε μάθει τόσο καιρό με την μαμά της... Σε λίγο θα συνηθίσει. Να περιμένεις πάντως μουτράκια, εμφανή προτίμηση στον μπαμπά (καλά, σε αυτό φταίει και το οιδιπόδειο), να σε ξεμαλλιάζει και να σε χτυπάει (το μωρό, όχι ο μπαμπάς :D:tongue:). Έτσι κάνουν σχεδόν όλα τα μωράκια επειδή η μαμά τους λείπει στην δουλειά και την τιμωρούν με αυτό τον τρόπο... Έχει να πέσει κλάααααμα (από σένα)... Πάντως μια χαρά την βλέπω, ξετσουτσουρώνει η σκατούλα η γλωσσού!! Αυγό και εγώ θα σταματήσω να της φτιάχνω, το έχει στο φτύσιμο - όπως όλα τα φαγητά βεβαίως-βεβαίως. Σε κάτι άσχετες φάσεις της έρχεται και τρώει τον αγλέορα - αλλά αυγό όχι! Στην δουλειά έμπλεξες με "φιλότιμους"... Άντε κουράγιο! Εύχομαι να έχουν καταλάβει τα αφεντικά ότι εσύ τους βγάζεις την δουλειά και να σε ανταμοίβουν αναλόγως...

mamounaki έπαθες λαχτάρα κοριτσάκι μου! Δεν ξέρω τι εννοείς προστατευτικό, την πάντα?? Όσο για την έλλειψη σιδήρου, είναι λογικό μωρέ, τόσο καιρό θήλαζε. Θα σας δώσει συμπλήρωμα, να μην αγχώνεσαι!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...