Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Με ελεγμένη βλαστοκυστη στον προεμφυτικο ένα τεράστιο ποσοστό χρωμοσωμικων ανωμαλιών αποκλείετε.. εγω όσες κοπέλες έχω ακούσει να έχουν κάνει προεμφυτικο είχαν τελειομηνες εγκυμοσύνες ακόμα Κ με ένα έμβρυο στην εμβρυομεταφορα καμίας δεν παλλινδρομησε . 

Τώρα κατά την διερεση των κυττάρων Κ το σχηματισμό του εμβρύου ίσως συμβούν αστοχίες μεταγενέστερες αλλά Κ αυτό με τον προεμφυτικο είναι σπάνιο γιατί μιλάμε για ένα κύτταρο που έχει  ελενχθει για πολλές αστοχίες οπότε προεμφυτικος σημαίνει κατά ένα τεράστιο ποσοστό επιτυχία . 

Αν έχεις επιβαιβαιωμενες με χαρτιά ιατρικά  3 αποτυχίες ή 3 αποβολές φυσικές μπορείς να κάνεις αίτηση. Θέλει χαρτιά . 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! :) Θα το προτείνω στον γιατρό για την επόμενη ετ! 

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Το κόστος δεν είναι τόσο μεγάλο αν αναλογιστείς το κόστος άστοχων εμβρυομεταφορων. Υπάρχουν γυναίκες που στα 10 έμβρυα έχουν βρει μόνο 2-3 υγιής πχ . 

Ναι και εγώ αυτό σκέφτομαι. Πέρα του οικονομικού για τις ανεπιτυχείς ετ αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσιπουρόπαιδο, πήζεις καμάρι μου?? Τουλάχιστον εκδράμετε, κάτι είναι κ αυτό... Από τ' ολότελα...

Αχ τι καλά που περνάτε! Η Vasdeli με την μανούλα να την περιποιείται, η Φωτεινή εκεί στην Κρήτη, ρεμβάζει και αγαπάει κορούλα και πατέρα!! Πάντα τέτοια αγαπούλες μου...

Ελένη αγγούρι να έχεις την πλήρη ευθύνη για 3 παιδιά... Τι να κάνεις γμτ. Έχεις μάθει στα δύσκολα, πάντως. Οφείλω να το παραδεχτώ...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Κουκλες με τα κουκλικα μωρά!!!

ειμαι χαρουμενη γιατί ερχεται ανηψιος και σις το πσκ και θα τους δω έστω και για λιγο!

κατά τα άλλα καλά όπως τα ξερετε, υπομονή κλπ :)

φιλια

γεια σας κοριτσακια..γυρισαμε κ μεις απο σαντορινη. 9 μερουλες ονειρεμενες...που περασαν τοσο γρηγορα...

η μπουμπου ηταν ενα αθορυβο μωρο..ολη μερα εξω, της αρεσε πολυ η θαλασσιτσα...(θα σας βαλω φωτο με μπικινακι..τρελλο γελιο).

στο καραβι κοιμοταν συνεχεια κ οταν ξυπνησε χαιρετουσε ολο τον κοσμο.

μεσα σε 10 μερες ειδα πολλες αλλαγες στο μωρο μου..κοιμοταν μονη της, σταματησε θηλασμο, ειπε νεες λεξουλες, μεχρι κ τραγουδακι ειπε...(το χω σε βιντεο...λεει αααααντι..ααααανα...με μελωδια:tongue::tongue::tongue::tongue:)

σημερα ομως εχουμε μυξουλες κ το 2ο πανω δοντακι ετοιμο να σκασει...κ εχει πολυυυυυ γκρινια...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Μπράβο βρε μαμουνι!! Είδες τι καλό μαμουνάκι έχεις?? Διακοπές βρε ήθελε το νινί για να ηρεμήσει!! Τι γάλα της δίνεις τώρα? Και πότε/πόσο της δίνεις??

Κορίτσια, help! Της έχω ξεκινήσει αυγουλάκι, τον κρόκο. Μου είπε ο γιατρούλης 2,5-3 λεπτά βράσιμο, αλλά πότε να αρχίσω να μετράω? Όταν μετράω από την στιγμή που το βάζω στο μάτι, βγαίνει ωμό. Όταν μετράω από την στιγμή που βράζει, βγαίνει κανονικό αυγό. Θέλω μελάτο, πώς να το πετύχω??

GEXxp3.png

Έρχομαι!!!!!!!!!!

24 Ιουλίου λογικά θα κάνω βόλτα στην παραλία!!! Ελπίζω να προλάβω λίγο την έκθεση βιβλίου και να ακούσω και ΠΥΞ ΛΑΞ στο γήπεδο! Πολλά θέλω ε;:tongue:

Πάντως για μένα μόνο ξεκούραση δεν θα είναι! Ειδικά όταν θα φύγει ο Γιώργος. Δεν θέλω καθόλου αλλά δυστυχώς δεν γίνεται διαφορετικά!

Φιλιά!

Την ετοιμάζουν την έκθεση! Σήμερα έκανα βόλτα τον γελαστό Λάσκαρη και στήνανε τα σπιτάκια!!!

Καλέ έρχονται οι Πυξ Λαξ; Πότε; Ιδέα δεν έχω!!!!

ΘΑ είσαι μόνη με 3 παιδιά, ε; Τι να κάνεις....

Μπράβο βρε μαμουνι!! Είδες τι καλό μαμουνάκι έχεις?? Διακοπές βρε ήθελε το νινί για να ηρεμήσει!! Τι γάλα της δίνεις τώρα? Και πότε/πόσο της δίνεις??

Κορίτσια, help! Της έχω ξεκινήσει αυγουλάκι, τον κρόκο. Μου είπε ο γιατρούλης 2,5-3 λεπτά βράσιμο, αλλά πότε να αρχίσω να μετράω? Όταν μετράω από την στιγμή που το βάζω στο μάτι, βγαίνει ωμό. Όταν μετράω από την στιγμή που βράζει, βγαίνει κανονικό αυγό. Θέλω μελάτο, πώς να το πετύχω??

Θα αρχίσεις να μετράς από την στιγμή που θα αρχίσει ο βρασμός. Υπολόγισε στα 2 λεπτά, ίσως και λιγότερο και μετά εγώ το έβαζα μαζί με το μπρίκι για λίγο στο τρεχούμενο κρύο νερό...

Σας είπα ότι ο γελαστός τρώει φρουτόκρεμα; και του αρέσει πολύπολύ!

Δεν μπορώ να πω το ίδιο για την χορτόσουπα, δε....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

κλειω μου το αυγουλακι (προσ το παρον μονο τησ αγγελικησ κανω) το υπολογιζω με το ματι καθωσ αν αρχισω να το μετρω θα βγει οπωσ περιεγραψεσ κι εσυ!!!

μπραβο στον γελαστο με την φρουτοκρεμα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α δεν σασ ειπα....η μπουρμπουλ εβγαλε 4 δοντια σε 5 ημερεσ!!!καθε ημερα και δοντι!!!!!!!!!!!!ασ μην περιγραψω ομωσ το τι τραηξα και τραβαω μεχρι να βγουν....ειμαστε και επιρρεπεισ στην γρινα....χε χε!!!τωρα εχουμε 6 δοντια!!

ειδεσ μαμουνι???διακοπουλεσ ηθελε η σουρτουκω!!!!χα χα!!

τσιπ μου καλωσ να τουσ δεχτεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κλειω απο αυγουλακι δεν εχω ιδεα..ακομα αργουμε εμεις. γαλατακι της δινω πρωι κ βραδυ 220 μλ (humana ha- μου το δωσανε στο παιδων)

λοιπον πηγα την μπεμπα γιατρο γιατι εκανε 37,8 κ πολυ γκρινια ειχε κ μας ειπε οτι εχουμε ιωσουλα. ολο το βραδυ πνιγοταν απο μυξουλες κ την κοιμισα στο καροτσι, κ καταφερε κ ηρεμησε.

ομως 2 μηνες τωρα δεν παιρνει βαρος κολλησε στα 8800γρ κ δεν παιρνει. πεσαμε κ καμπυλη. με ανησυχησε κ η γιατρος..θα κανουμε κ εξεταση ουρων (μαρη κλειω θυμασαι???τσσσσσσ...ε ρε καθρεφτες που θα κατουρησουμε) κ εξεταση αιματος. να δουμε τι φταιει. παντως τους 2 μηνες αυτους ειναι που περιορισα πολυ το θηλασμο -1 γευμα βραδινο κ ουτε...τυχαιο???

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Hello!!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας για το αυγουλάκι!!!!

Βγάλαμε 2ο δοντάκι και πλέον έχουμε στοματάκι ανοιχτήρι!!!

Θα παραγγέλνω μπύρες σε γυάλινο μπουκάλι, τέλος το αλουμίνιο :tongue::D:tongue:!!

Η Ειρήνη μετράει δοντάκια, εγώ είδα το 2ο σήμερα και πάλι τσίριζα (δοντάααααααααακι!!! το κούφανα το παιδί μου)

Μαμουνάκι θυμάσαι πώς σου είπα να κάνεις συλλογή ούρων?? Το μωρό γυμνό από την μέση και κάτω και να κοιτάει εσένα και όχι τον καθρέφτη!! Ώστε αν κάνει κακά της να μην σε χέσει πατόκορφα!! Νομίζω τώρα θα δυσκολευτείς παραπάνω, τα σκατουλάκια μας κουνιούνται πολύ, δεν μένουν σαν τα τσιμπούρια πάνω στον ώμο πια...

Επιμένω, μην αγχώνεστε που τα μωρά κολλάνε στα κιλάκια τους! Άγχος έχουμε μόνο μέχρι τον 6ο μήνα! Από την στιγμή που το μωρό σου είναι 9 μηνών, τα 8.800 είναι πάρα πολύ καλά! Αλλά θα μου πεις, αφού το λέει η γιατρός, εσύ πρέπει να τις κάνεις αυτές τις εξετάσεις...

Vasdeli μπράβο στον μπουλούκο μας που τρώει!

Η δικιά μου μόνο δεν τρώει! Εκεί που λέω ότι να! ξεκίνησε να τρώει κάτι, δεν μπαίνει σε πρόγραμμα, πάλι τα ίδια... Της βάζω να φάει φαγητό (σαν το δικό μας), τιιιιιιιιιιιποτα, της βάζω να φάει γιαούρτι, τιιιιιιιιιποτα. Μόνο σε άσχετες φάσεις ανοίγει το στόμα της και τρώει τον αγλέορα, δλδ μπορεί να γίνει αυτό 10 το βράδυ ή 2 το μεσημέρι ή 11 το πρωί. Και το γιαούρτι μπορεί την μία μέρα να φάει πολύ, την άλλη τπτ...

GEXxp3.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου...οι τελευταίες τρεις μέρες ήταν μαρτυρικες για μένα :( δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και πονάγε Πολυ το εντέρο μου.η μικρή την έχει πιάσει άσχημη γκρίνια είμαστε με 3 ml ντεπον κάθε βράδυ σχεδόν .δενξερω τι μπορεί να της φταίει και τα ξημερώματα συνέχεια κλαίει στον ύπνο της.σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στην Κρήτη.αύριο επιστρέφουμε και έχω του κόσμου το πλυντήριο πάλι καλά Εδώ στη θεία μου έβαλα του γιωργη να πλυθούν μερικά γιατί τη Δευτέρα παει ρόδο .τελευταίο ταξίδι μ΄αυτο το καράβι βγήκε η μετάθεση . Την Δευτέρα έχουμε Παιδίατρο για εμβόλιο να δούμε τι θα μας πει και η γιατρός

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

φωτεινη περαστικο ειναι. απο αλλαγη διατροφης, νερου κλπ. κ γω το παθαινω συνηθως οταν παω σε καποιο αλλο μερος. καλη επιστροφη. οσο για πλυντηριο κ γω ακομα πλενω...για σιδερο δεν το συζητω...το ορος πατατα!

κλειω μεγια το νεο σας δοντακι-ανοιχτηρι..χεχε!!!και μεις 2 κατω κ ενα πανω..το 4ο τωρα αρχιζει να σκαει..οι φαφουτες πηραν φορα!

τσιπουριτσα ηρθε στεφανακος? αντε καλως να τους δεχτεις!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια ολο για δοντακια διαβαζω ναρχισω νανυσηχω εμεις ακομα φαφουτηδες ειμαστε.βεβαια δαγκωνουμε συνεχεια οτι βρουμε μπροστα μας αλλα δοντακια δε ψυλαφω ουτε και βλεπω τι γινεται...

εμεις αιγιο με το μπαμπα μας να πηγαινοερχεται σημερα εχει και βαρδια.λεμε κυριακη νανεβουμε μιας και ξεκιναω καιγω δουλεια παρασκευη αλλα ακουω μεχρι και τεταρτη καυσωνα θαχει.για να δουμε τι θα κανουμε.

οσο για το βαρος συμφωνω με τη κλειω αν καιγω τωρα που το σκεφτομαι εχω να το ζυγισω κανα δυο μηνες.(κακως)...

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

am13 να μην ανησυχείς καθόλου! Η Ελισάβετ το πρώτο της δόντι το έβγαλε 9,5 μηνών (την επομένη της βάφτισής της) και το 2ο τώρα, 10 μηνών. Άπαξ και το παιδί μου έβγαλε δόντι, θα βγάλουν και όλα τα παιδάκια του κόσμου :tongue::D:tongue:

GEXxp3.png

Καλέ γιατί ανησυχείτε;

Τα δικά μου βγάλανε δόντι μετά τον χρόνο!!!!:shock:

Εγώ είχα λίγο αδιάθετο τον Παυλίτο σήμερα....κάτι δεκατάκια και λίγο πονοκέφαλο.

Ο γελαστός από την άλλη τρώει ένα μπωλ φρούτα αλλά το καρότο πατάτα που τρώει μέχρι στιγμής δεν τον ενθουσιάζει...αντιθέτως θηλάζει ασύστολα πριν το φαγητό αλλά και μετά!!!

Κατά τα άλλα καλοπέραση και μαμίσια φροντίδα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες am12 έλα ν΄ανησυχούμε μαζί ούτε η δικιά μου έχει βγάλει δόντι και η γκρίνια κάθε βράδυ.:( είμαστε στο δρόμο της επιστροφής για Αθήνα Εδώ ολ τα μωρά που είδαμε στους 6 μήνες είχαν ξεκινήσει να τα βγάζουν μήπως να μείνω Κρήτη;;;:ppp

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημερα κ απο μενα!!

να σας δωσουμε λιγα δοντια εμεις κοριτσια???

τις τελευταιες μερες περναμε ενα μαρτυριο, βγαζει αλλο ενα κατω και δυο επανω..

συνολο εξι κ ακομη ουτε 8 μηνων δεν ειμαστε..

κλαιει κ γκρινιαζει το μαναρι μου εχει φρικαρει :confused:

καπου διαβασα για Σαντορινη

mamounaki εσυ μου φαινετε ε??

πω πω κ τι δεν θα δινα για ενα 3ημερο στο Ημεροβιγλι

θεικο νησι η Σαντορινη

αχ βαχ

κλελια με γεια το δοντι!!! ηταν να μη παρει μπρος η τζαναμπετα μας ε??

Βικυ περαστικα στον Παυλιτο..

irini συντροφοι κ στα δοντια μου φαινετε ε?? ελπιζω να μην πονατε οσο εμεις

φωτεινη καλη επιστροφη κ μην ανησυχεις για τα δοντακια θα σκασουν ολα μαζι

τσιπουριτσα καλως να τους δεχτεις,φανταζομαι τη χαρα σου!!

φιλια σε ολες

καλο σκ να εχουμε :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...