Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κοριτσια εχω μια απορια .. το μεσημερι ηταν στο ενα αυτακι της ...τωρα που πηγα να την αλλαξω αυτοι που εξετασε ο γιατρος ηταν καθαρουλη και τρεχει το αλλο τωρα :(:(:( ... θελω να παρω τις αρρωστιες οτι παθαινει η μικρη επανω μου σε εμενα δεν μπορουν να ερχονται ?? :(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φωτεινή, εγώ θα έπαιρνα τον γιατρό μου τηλ, κ ας είναι περασμένη η ώρα! Πες της 1000 συγνώμη για την ώρα αλλά τρέχει και το άλλο αυτί πύο, τι να κάνω, να την ξαναπάω νοσοκομείο ή να της βάλω σταγόνες και στο άλλο αυτάκι?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

δεν μας εδωσαν σταγονες... αντιβιωση μας εδωσε και μαλιστα μου εδωσε μια συνταγη να την φτιαξουν στο φαρμακειο κι μολις ειπα της παιδιατρου τα φαρμακα μου ειπε οχι να μην το κανω,...με augmentin αντιβιωση ειναι .. τα δε αλλα φαρμακα που μας εγραψε το ενα ηταν οφθαλμολογικο κολυριο , τ αλλο ορος και το αλλο κατι σταγονες και μου ειπε να της το βαζω στη μυτη και η παιδιατρος μου ειπε να της βαζω μονο ορο κια οχι αυτο το σκευασμα που μοιυ εδωσε εκεινος γιατι το ενα κολυριο που εγραψε ηταν κορτιζονη...το καλο μου σημερα παντως κοιμαται ηρεμα μεχρι τωρα τουλαχιστον χτες και προχτες στον υπνο της εκλαιγε ενω ειχε την πιπιλα στο στομα ... αρα ποναγε πολυ τ αυτακι της ... κι εμεις λεγαμε για τα δοντακια και ολο αλοιφουλα βαζαμε στα ουλα μας... αμα δεν μιλανε .. που να ξερουμε τι γινεται και που πονανε:(

Εντωμεταξυ διαβασα καπου εδω στο ιντερνετ οτι παει απο τπ ενα αυτακι στο αλλο μιας και ολα τα συστηματα στο κεφαλι εχουν καποια επικοινωνια μεταξυ τους

9zlup2.png

Αχ βρε αγάπη, δεν ξέρω τι να σου πω...

Δλδ ο παιδίατρός σας, στην ουσία σας είπε να κάνετε λίγο διαφορετικά την θεραπεία από ό,τι σας είπαν οι γιατροί στο νοσοκομείο. Τι να σου πω. Εγώ θα έπαιρνα τηλ τον γιατρό... 1 ώρα πριν που το έγραψες...

GEXxp3.png

ο γιατρος που την εξετασε καταρχην ηταν γιατρος για μεγαλους ωρλ απλα η γιατρος μας δεν ηθελε να της δωσει τη μιξη των 3 φαρμακων απο την μυτη. δεν πιστευω πως αυτο ειναι κακο και μαλιστα το 1 απο τα 3 ηταν κορτιζονη.Θα ειχε το λογο της να μου πει να μην το κανω.Αυριο ουτως η αλλως θα παμε στην γιατρο μας να μας γραψει την βεβαιωση οποτε και θα την παρω μαζι μ να την δει.Κι απο κοντα θα μας πει περισσοτερα ... Σημερα η μικρη ειναι ηρεμη και ευδιαθετη.δοξα το θεουλη δεν μας αφηνει να ποναμε ...

9zlup2.png

Διαφημίσεις

φωτεινη περαστικα μωρε στο ζουζουνι πωπω το καημενουλι η ωτιτιδα ποναει ρε γμτ :-(

ελπιζω με την θεραπεια να γινει γρηγορα καλα..

κλειω ετσι θα κανω κ γω με τις σουπες,καθε γνωμη ειναι ευπροσδεκτη να σαι καλα :P μονο που εγω τα λαχανικα τα βραζω λιγοτερο για να μην καιω τις βιταμινες τους

πχ το καροτο πανω απο 15 λεπτα δε λεει να το βρασεις

θα σας παραθεσω ενα συμβαν οσο πιο συνοπτικα κ περιεκτικα μπορω κ τα συμπερασματα δικα σας

πηγαμε για μπανιο

9,30 ειμασταν στην παραλια,ερημια, μονο ενα ζευγαρι με μωρακι ηταν εκει αρκετα μακρυα απο εμας

στις 10,30 αρχισε να γεμιζει

ηρθε διπλα μας μια παρεα γερμανων με 5 παιδια

20 λεπτα μετα τον ερχομο τους ο μικρουλης νυσταξε κ τον κοιμησα

κ ενω τα γερμανακια διπλα παιζαν κ γενικα το φχαριστιοντουσαν ξαφνικα σταματανε τα παντα

κ οι ρακετες κ οι μπαλες κ οι φωνες κ αρχισαν να φτιαχνουν διαφορα παιχνιδια πανω στην αμμο

σε καποια φαση ενα απ αυτα φωναξε γιατι μαλλον πονεσε απο κατι κ γυρναω κ βλεπω τη μανα του να τον κοιταει μ ενα υφος που σκοτωνει κ να βαζει το χερι της μπροστα στο στομα εννοωντας να κανει το μικρο ησυχια..

ΟΛΟ ΑΥΤΟ συνεβη γιατι ειδαν το μωρο μου να κοιμαται

σας το γραφω κ ανατριχιαζω ακομη,δεν μπορω να το πιστεψω

πηγα κ της ειπα οτι δεν ειναι αναγκη να κανουν ησυχια ο μικρος θα ξυπνησει κ ν αφησει τα παιδακια να εκφραστουν κτλ κτλ και τι μου ειπε??/

οτι ο μισαωρος υπνος του μωρου ειναι πολυ πιο πολυτιμος απ οτιδηποτε αλλο κ οτι τα παιδακια αν θελουν να φωναξουν μπορουν να πανε βαθια μεσ τη θαλασσα

στα επομενα 5 λεπτα ηρθε απ την αλλη πλευρα μια ελληνικη οικογενεια με 2 παιδακια τους γονεις κ τη γιαγια

στα 3 λεπτα πανω ο μικρος ξυπνησε

(μη γραψω γιατι κ πως κ λογια ε.. δεν χρειαζεται..)

ρισπεκτ σ αυτους τους ανθρωπους με την απιστευτη παιδεια κ τον πολιτισμο

δεν εχω λογια πραγματικα

ποτε δεν θα χα την απαιτηση καποιος που καθεται διπλα μου στην παραλια να κανει τουμπεκι επειδη το μωρο μου κοιμαται..

αλλα τι να πω γι αυτη την απιστευτη παιδεια πειθαρχεια κ το σεβασμο αυτων των ανθρωπων μπροστα στη λεξη ΠΑΡΤΑΚΙΑς που θα ακολουθει παντα εμας τους ελληνες κ που ευχομαι να μ αξιωσει ο Θεος μεγαλωνοντας το παιδι μου να του μαθω οτι η λεξη παρτυ σημαινει απλα κ μονο μια συναθροιση ανθρωπων για χορο κ μουσικη

Σ'ευχαριστω fire m

fire η νυφη μ ειναι γεννημενη και μεγαλωμενη στην γερμανια... ακριβως αυτο μοιυ το εχει πει κι εμενα ... εχουν πραγματικα αλλους τροπους ζωης κι εχουν μαθει πολυ διαφορετικα και σεβονται τον διπλανο τους...

την διαφορα γερμανου μ ελληνα την ειδα και στην δουλεια μ καποια στιγμη που μια ελληνογερμανιδα εγκυος κιολας εδωσε την σειρα της σε μια μεγαλυτερης ηλικιας κυρια για να μην περιμενει στην ουρα... ας το εκανε αυτο ελληνας θα τσακωνοντουσαν ακομα για την σειρα και μονο...

9zlup2.png

Fire, όντως απίστευτο αυτό που έγραψες... Τι να πω ρε γμτ... Ώρες-ώρες νομίζω ότι τέτοια κ@λοφαρα που είμαστε, μας αξίζουν και αυτοί οι πολιτικοί και αυτά τα σκ@τ@ που ζούμε. Έλα όμως που εμείς, ως νεότερη γενιά, δεν είμαστε τόσο βλάχοι στον εγκέφαλο... Αλλά τα πληρώνουμε...

Φωτεινή, πώς είναι η μικρή σήμερα? Τελικά πήρες τον γιατρό? Τι σου είπε??

Πήγαμε στα βαφτίσια του γελαστού μας!! Πλέον επισήμως είναι Λάσκαρης-Ιωάννης! Πόσο μεγάλωσε ο μπουλούκος και είναι και θηριάκι, χοντρούλης με το μανόγαλο!!! Τον πήρα και αγκαλίτσα και σεριανούσαμε και μου άρεσε πολύ!! Η Vasdeli ήταν μια καρακουκλάρα με ένα πολύ όμορφο φόρεμα και κάτι καταπληκτικά παπούτσια!! Μια γλύκα ήταν και η Ηλέκτρα της, ο Παύλος κλασικός μόρτης!! Κιχ δεν έβγαλε ο γελαστός μας, μόνο κλασικά όταν βγήκε από την κολυμπήθρα. Εκεί κάτι κάνουν οι παπάδες, μάλλον τα αρπάζουν γερά για να μην τους γλυστρήσουν με τα λάδια και μετά τα ξαπλώνουν στα χέρια των νονών τους και όλα γκρινιάζουν σε εκείνη την φάση!! Ήταν πολύ όμορφα όλα, οι μπομπονιέρες, το γλυκάκι, όλα όλα όλα!!

Vasdeli να μας ζήσει!!!

ellain πώς πήγε η βάφτιση?? Έκλαψε το παπί μας?? Να σας ζήσει ο γιόκας σας!

Μαράκι να σου ζήσει και σένα ο μικρός σου!!

Ό,τι επιθυμείτε κοριτσάρες μου!

GEXxp3.png

Η μικρη σημερα ειναι πολυ καλυτερα και ειχε και πολυ ορεξη και για φαγητο... η γιατρος μας ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και πως με την αντιβιωση θα περασει κι αυριο θα παμε για την βεβαιωση για τον παιδικο και θα την δει κιολας...

Πω Πω τελευταια θα βαφτιστουμε μου φαινεται :D

Σημερα πηρα και τον Πατερ τηλεφωνο να του πω οτι ο γιωργης δεν ειναιε δω για να φτιαξουμε τα χαρτια κ μου ειπε να παω στην ενορια μ και να του πω πως εχουν τα πραγματα και θα τα φτιαξω μονη μ ...ολα ειναι οκ την εκκλησια δνε ειχαμε τακτοποιησει... ωραιοι που ειμαστε εε??? :tongue::tongue::tongue:

Τα λεμε αυριο με νεοτερα για την μικρη .. αυτες οι 4 μερες εχει πολυ τρεξιμο κι εχω και οδοντιατρο γκρρρρρρρρρρρρρ

9zlup2.png

?

Πήγαμε στα βαφτίσια του γελαστού μας!! Πλέον επισήμως είναι Λάσκαρης-Ιωάννης! Πόσο μεγάλωσε ο μπουλούκος και είναι και θηριάκι, χοντρούλης με το μανόγαλο!!! Τον πήρα και αγκαλίτσα και σεριανούσαμε και μου άρεσε πολύ!! Η Vasdeli ήταν μια καρακουκλάρα με ένα πολύ όμορφο φόρεμα και κάτι καταπληκτικά παπούτσια!! Μια γλύκα ήταν και η Ηλέκτρα της, ο Παύλος κλασικός μόρτης!! Κιχ δεν έβγαλε ο γελαστός μας, μόνο κλασικά όταν βγήκε από την κολυμπήθρα. Εκεί κάτι κάνουν οι παπάδες, μάλλον τα αρπάζουν γερά για να μην τους γλυστρήσουν με τα λάδια και μετά τα ξαπλώνουν στα χέρια των νονών τους και όλα γκρινιάζουν σε εκείνη την φάση!! Ήταν πολύ όμορφα όλα, οι μπομπονιέρες, το γλυκάκι, όλα όλα όλα!!

Vasdeli να μας ζήσει!!!

Tσα! Να μαι κι εγώ!!!!

Επισήμως Λάσκαρης Ιωάννης, ντεεεεε......:D:D:D

Ξύπνησα πρωί, μέσα στη χαρά είπα σήμερα είναι η μέρα μου αυτή!!!

Όλοι τρέχανε μόνο τ' αδερφια μου ήταν χαλαρά!!!!

Έρηξα κι έναν 2ωρο ύπνο πριν να ξεκινήσουμε ήμουν ορεξάτος!

Στην εκκλησία κόσμος πολύς αλλά εγώ κρατούσα σφιχτά τη μαμά αγκαλίτσα!!!

Κάποια στιγμή ήρθε η θεία Κλειώ και με πήρε αγκαλίτσα!!! Όχι, η Ελισαβετ δεν ζήλεψε, περίμενε υπομονετικα με τον μπαμπά της στο καρότσι!!!....ήταν κυρία!

Κάπου μέσα στον κόσμο είδα και την θεία Ελένη!!!!

Ε! Άρχισε και το μυστήριο, είπα να μην κλάψω, είχα όρεξη και δάγκωνα το χέρι του παππούλη!!!

Έκανα και τις βουτιές μου, ωραία ήταν αλλά στο τέλος μου τη σπάσανε που με βγάλανε άρον άρον και, άκου ρε φίλε τι μου κάνανε!!!! Τολμήσανε να μου αγγίξουνε τα θε'ι΄κά μαλλιά μου! Μου κόψανε τσουλούφι!!! Τεσπά, σκέφτηκα πολλά έχω, ας μην το κάνω θέμα!!!! :-P:-P:-P

Κλειώ και Ελένη σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την παρουσία σας!!!!

Ο γελαστός πρινσελίνο Πέπε: Λάσκαρης Ιωάννης και με το όνομα!:-P

Περιττό να σου πω ιντερνετική μου θεία Κλειω οτι με συγκίνησες βαθύτατα με το απόσπασμα από τα λεγόμενα της μαμάς μου πριν να γεννηθώ!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα. βαφτιστήκαμε και εμείς και το όνομα μας πλέον είναι αλέξανδρος.

βέβαια πριν την βάφτιση αρρώστησε ο μεγάλος μου γιος με πυρετό ευτυχώς στη βάφτιση όμως ήταν καλά αλλά από την κυριακή έχω τον άντρα μου με πυρετό και από χτες και τον μικρούλη μου. την πράμα είναι αυτό κατακαλόκαιρο να ψηνόμαστε στο πυρετό:-(:sad:

ο μικρός ήταν κύριος στη βάφτιση αν και όταν ο παπάς τον έβαλε στο νερό έκλαψε και είχε γραπωθεί από την κολυμπήθρα για να μην τον βάλει πάλι μέσα, τον παιδέψαμε λίγο τον παπά:D

πετρούλα, ελένα και βίκυ να σας ζήσουν και εσάς τα μικρά να είναι όλα τα παιδάκια καλοφώτιστα.

πω πω χαμος απο βαφτισεις!!

Βικυ,ellain,maraki να σας ζησουν συγχαρητηρια!!!

καλοφωτισμενα κ τυχερα να ειναι σ ολη τους τη ζωη..:D

καλημερα!

τι εγινε,γιατι τετοια απανεμια??

θα το κλεισουμε το καφε? το χτυπησε κ αυτο το ΔΝΤ??:tongue::tongue::tongue:

να μας ζήσουν!!!

Μιχαήλ

Αλέξανδρε

Λάσκαρη-Ιωάννη

να είστε πάντα τα παιδάκια που ονειρεύτηκαν οι γονείς σας!!!

καλέ... εγώ, η φωτεινή και η αγγελικούλα μείναμε???:confused::confused::confused: σας περιμένω ομαδικά το σεπτέμβρη!!!

λοιπόν κοριτσάρες, σας ενημερώνω ότι ζήτησα να μου αλλάξουν το όνομα χρήστη μου σε Isoula. στο parents έγινε ήδη ενώ εδώ στο καφέ το περιμένω. όπως καταλάβατε, εσείς με βαφτίσατε!!! άρα μην εκπλαγείτε με το νέο μου όνομα, οκ???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Φωτεινή σιδερένια η μικρή!!

Vasdeli μου και πάλι να μας ζήσει!!! Την χάρηκες την βάφτιση αγαπούλα?? Όλα ήταν τέλεια και εσείς λάμπατε οικογενειακώς!!

Ploegisi τι έγινε κορίτσι μου? Ζήλεψες από τα βαφτίσια και είπες να αλλάξεις όνομα?? Ζουλιαααααααααρα!!

Fire η ζέστη θέλει θάλασσα και οι μανούλες πάνε τα μπεμπέ για μπανάκι-μανάκι προφανώς, εξου και η ερημιά!!

GEXxp3.png

Ploegisi τι έγινε κορίτσι μου? Ζήλεψες από τα βαφτίσια και είπες να αλλάξεις όνομα?? Ζουλιαααααααααρα!!

:tongue::tongue: καλό!

θα μπορούσες να το πεις κι έτσι! και είστε όλες οι νονές μου!!! (για να πω την αλήθεια δε θυμάμαι ποια το πρωτοείπε για να την κάνω επίσημα και νονά μου!)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...