Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια, ευχαριστώ για τις ευχές, να είστε καλά!

Τα νέα έχουν ως εξής:

Πετάω με Πέπε αύριο βράδυ για Αθήνα....Βρήκαμε μια τελευταία θέση!!!

Οι άντρες έρχονται με το πλοίο-αν λήξει η απεργία- την Παρασκευή, ξεκινάνε στις 9πμ....Αλλιώς....εναλλακτικός τρόπος σκέψης...Αεροπλάνο και ας ελπίσουμε να βρούμε θέσεις...Αλλά να πάρει η ευχή θέλαμε το τουτου μαζί μας....

Α! όσο για το φαγητό κι εγώ κάθε 2η μέρα μαγείρευα....:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλεεεεε!! Vasdeli πού είναι η Ηλέκτρα καλεεεεε? Την ξεχάσαμε στο νησί κακούργα μάνα?? :tongue: :tongue: :tongue:

Με έφτυσε για να πάει κατασκήνωση....!!!!!!!:P:p:p:tongue: Κάπου στην Κόρινθο είναι αυτή τη στιγμή!

Η μόνη αρντάν της υπόθεσης!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

vasdeli....

Κοίτα τι διάβασα:

24-01-10, 21:28 #141vasdeli

image.php?u=15120&dateline=1260428011

Περιοχή: Όπου γης, πατρίς!

icon1.gif

Σήμερα ήταν μια πολύ όμορφη μέρα....πήγαμε οικογενειακώς για χιονοπόλεμο! Μιλάμε για πολύ χιόνι κορίτσια...και έτσι όπως παίζαμε στο χιόνι και κυλιόμασταν κάτω με τα πιτσιρίκια σκέφτηκα τι όμορφη που είναι η ζωή.....(μη γελάτε!!! το εννοώ!)...και μετά σκέφτηκα τι ωραία που θα ήταν αν ανάμεσα στα άλλα δύο υπήρχε και ένα τρίτο κουκουλωμένο παιδάκι στην αγκαλιά μου...ορίστε, το είπα....μοιράστηκα την σκέψη μου μαζί σας...(μα γελάτε!:-D)

Κάνω ανασκόπηση!! Είναι 2 ημέρες πριν ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου στο καφέ των παλινδρομήσεων.

Το έχεις το 3ο παιδάκι, αλλά είναι καλοκαίρι και δεν είναι κουκουλωμένο (και να το κλάμα και οι συγκινήσεις, τι με έπιασε ξημερώματα?)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

γειά σας!!!!

πετρουλα μου χρονια σου πολλά και καλά! παντα γερή και χαρουμενη!

βικυ μου να χαιρεσαι τον παυλιτο σου!!!!!!! ολα τα καλά να εχει!

χαμος εδω, 2 μερες δουλευα απο το σπιτι με αποτέλεσμα να μεινουν πολλά πισω!

σας διαβασα στα πεταχτα

Φωτεινη και Κλέλια ειδικος σκορδοψεκασμος για εσας!!!! απαπαπαπαααα

φτου φτου καλέ! περαστικά σας

σας φιλώ ΟΥΛΕΣ!

vasdeli....

Κοίτα τι διάβασα:

icon1.gif

Σήμερα ήταν μια πολύ όμορφη μέρα....πήγαμε οικογενειακώς για χιονοπόλεμο! Μιλάμε για πολύ χιόνι κορίτσια...και έτσι όπως παίζαμε στο χιόνι και κυλιόμασταν κάτω με τα πιτσιρίκια σκέφτηκα τι όμορφη που είναι η ζωή.....(μη γελάτε!!! το εννοώ!)...και μετά σκέφτηκα τι ωραία που θα ήταν αν ανάμεσα στα άλλα δύο υπήρχε και ένα τρίτο κουκουλωμένο παιδάκι στην αγκαλιά μου...ορίστε, το είπα....μοιράστηκα την σκέψη μου μαζί σας...(μα γελάτε!:-D)

Κάνω ανασκόπηση!! Είναι 2 ημέρες πριν ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου στο καφέ των παλινδρομήσεων.

Το έχεις το 3ο παιδάκι, αλλά είναι καλοκαίρι και δεν είναι κουκουλωμένο (και να το κλάμα και οι συγκινήσεις, τι με έπιασε ξημερώματα?)

τρελή συγκίνηση!!!! αντε και στα δικά μας οι άτεκνες..... <3 <3 <3

σας το ειπα ότι τώρα το θέλω τρελά;;;;;; λαλαλαλαλαα

vasdeli....

Κοίτα τι διάβασα:

icon1.gif

Κλειω τι συγκινησεις πρωι πρωι παιδι μουυυυ!!! μας βουρκωσες

Τσιπουρα μου σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!!! Πολλη Octoberοσκονη σε σενα!!!

Βικυ σουρτουκο η Ηλεκτρα λεμε!!! ετσι μου αρεσουν, ανεξαρτητα τα παιδακια, οχι κολλημενα στις φουστες της μαμας! Κατα τα αλλα την βρηκατε την λυση, οσο για το αυτοκινητο δεν πειραζει μωρε, μεσα σε ολα τα εξοδα νοικιαστε ενα να κανετε την δουλεια σας.

fire κι εγω το κοβω το κρεας σε κομματακια και γινεται πιο γρηγορα. Στο ψυγειο το βαζω ολοκληρο οχι αλεσμενο, το αλεθω την επομενη γιατι ετσι μενει το ζουμακι και ζεσταινεται καλυτερα (φοβαμαι πως αν το αποθηκευσεις αλεσμενο την αλλη μερα θα εχει "στουμπωσει", εκτος και κρατας ξεχωριστα ενα ποτηρακι ζουμακι και το ριχνεις στο αλεσμενο καθως το ζεσταινεις)

Φωτεινη αντε σωθηκες με την κρεμα! Βλεπω το κανονισατε το ταξιδακι σας, με το καλο!

Σκεφτομαστε να πεταχτουμε 4-5 Αλοννησο κατα το τελος Αυγουστου χωρις τον παπινο μας, ειναι κοντα απο Βολο. Εχει παει καμια? Τι λεει??

Εμεις περιμενουμε σημερα τον μπαμπα μας, αντε να δουμε, απο την Τριτη το μεσημερι ερχεται και ολο τον καλουν μεσα για καποια δουλεια, εντελει σημερα τα καταφερε και τωρα ταξιδευει!

φιλακια σε ολεςς :D

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε?

κλε κλε ,οντωσ πολυ ωραια το φουστανι καθωσ και το ποκαμισο-γραβατα!!!μπραβο σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εγω κοριτσια τα κραταω ψυγειο αλλα οχι αλλεσμενα,μετα νερουλιαζουν και δεν ζεσταινονται καλα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

elain εγω θα σου προτεινα σκοπελο ήσκιαθο..πηγαμε πριν 5 χρονια στην αλοννησο πρωτη φορα κ ακου τι παθαμε

1)ολες οι θαλασσες ειχαν φυτοπλακτον (ετυχε εκεινη τη χρονια)

2)κλεισαμε στο βοτσι δωματιο 20μ απο θαλασσα (εκεινη τη χρονια μ[παζωσαν τη θαλασσα κ εγινε λιμανι για κοτερα)

3) παραλιες με αμμο κ ψιλο βοτσαλακι ειχαν κοτρωνες (κατολυσθησεις απο βροχες...ετυχε)

4) το απογευμα μας τσιμπαγαν κουνουπια-τουμπανο...εμενα με βρηκε στο ματι(3 μερες κορτιζονη)

5) το δωματιο δεν ειχε ποτε ζεστο νερο...εν τελει εφυγα με οξεια βροχιτιδα μια βδομαδα νωριτερα

6)τη φιλη μου την τσιμπησε τσουχτρα στον ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ

7) κ το καραβι οταν πηγαιναμε ειχε χαλασει κ φυγαμε με 5 ωρες καθυστερηση

:cool: Η φωκια δεν υπαρχει πουθενα!!ΜΥΘΟΣ!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΕΓΚΩΜΙΑΣΩ ΤΗΝ ΑΛΛΟΝΗΣΟ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

ΚΛEIΩ τι παθαμε χθες καλε? κ γω τριγυρναγα στις παλιες σελιδουλες καπου ατο καλοκαιρακι που σας πρωτογνωρισα κ διαβασα μεχρι που αρχισαμε να γενναμε 4η κατα σειρα εγω..κ πολυ συγκινηθηκα...τετοια εποχη καναμε doppler κ ειχαμε αγωνια..

μου ελειψε η βασουλα κ το δεσποιναριο..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Να 'μαι και εγώωωωω!!

Βρε μαμούνι, τι γκαντεμιά πάθατε στην Αλόννησο καλεεεεε!! Χαχαχα!! Όλα μαζεμένα!!

ellain ιδέα δεν έχω από Αλόννησο!

Λοιπόν, είμαι επίσημα υπάλληλος του Υπουργείου (yeaaaaaaaaaaaaahhh!!). Eϊχα ένα θεματάκι με τις άδειες, καθώς μου χρωστούσαν 3 μέρες από το 2009 :confused: και όλη του 2010, αλλά τελικά από την παλιά υπηρεσία διόρθωσαν την άδεια ανατροφής τέκνου (το 9μηνο) ότι ξεκίνησε 24 εργάσιμες αργότερα, δλδ πρώτα πήρα τις άδειες και μετά το 9μηνο. Επίσης έχω άλλες 21 μέρες από την άδεια του 2011 (χαχαχα). Μου είπαν ότι 13 Οκτωβρίου που τελειώνει το 9μηνο θα παρουσιαστώ για λίγο καιρό (δεν ξέρω πόσο) και μετά θα πάρω άλλες 21 εργάσιμες!!

Ρε κορίτσια, η μικρή δεν έχει φτιάξει πρόγραμμα ακόμα στο φαγητό. Βασικά, τώρα ξεκίνησε να τρώει λίγο αυτά που τρώω και εγώ. Πότε θα μπει σε πρόγραμμα να θηλάζει μόνο σε 2 γεύματα, πρωί και βράδυ? Θα προλάβουμε μέχρι τον Οκτώβρη ή θα αντλώ στην δουλειά μου?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοριτσια τα δικα μας νεα ειναι καλα ειμαστε αιγιαρα με τις καταπληκτικες παραλιες τις και απολαμβανουμε μπανακια οικογενειακως...σημερα καταφερα να κολυμπησω καιγω μιας και ηταν η πεθερα μαζι και εβλεπε τα κουτσουνια γιατι τις προηγουμενες μερες βουταγα τα παιδια και μεχρι να ταλλαξω να τα ταισω περναγε η ωρα....ελπιζω να συνεχισω ετσι οσες μερες απομενουν.

λυπαμαι βρε κορριτσια που δε θα μπορεσω να μαι στις βαπτισιες να σας εβλεπα και απο κοντα.θαχω ομως τα δωρακια σας. οποτε να σας δω πριν φυγετε βασδελιον και λοιπες.

παρειγγειλα και θηλαστρο τελικα με οποια μιλησα μου προτεινε το swing medela για τη περιπτωση μου τοπηρα κατευθειαν απτο προμηθευτη εδω στην ελλαδα σχετικα φθηνοτερα αποτι τοβρησκα αλλου.ξεκιναω αντλησεις απο ααυριο ελπιζω να συνηθησει το στηθος μου ,ξερω οτι στην αρχη δε θα βγαζω και πολυ γαλα αλλα ελπιζω μεχρι τις εικοσιμια που ξεκιναω δουλεια ναχει προσαρμοστει.καιναχω μαζεψει και τιποτες.

σχετικα με το φαι εγω βραζωτο κρεας τη κοτα πχ.γιατι ειναι απτο χωριο η το μοσχαρι την αποθηκευω μολις κρυωσει σε δοσεις και αλλου το ζωμο στη καταψυξη και βγαζω καθε μερα και μαγειρευω η με ζυμαρικα λαχανικα η ρυζι....αναλογα.μερικες φορες που βγαινει παραπανω ποσοτητα τη βαζω στη συντηρηση

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Περα οτι ειμαι κομματια ... περα οτι η φωτογραφηση γι το πλροσκλητηριο δεν εγινε γιατι ο αντρουλης μ γυρσε απο το σαπιοκαραβο στης 7 το απογευμα κι ετσι το κανονισαμε για αυριο { να δω πως θα προλαβουμε να παμε οδοντιατρο και οι δυο ο ενας κεντρο κι εγω γλυφαδα :mad::mad:]και το κερασακι της τουρτας εχει ως εξης... την δευτερα φευγει ο καλος μ για κρητη με το σαπιοκαραβο... την παρασκευη συναντιομαστε κρητη κανυμε μια βδομαδα διακοπουλες γυρναμε στις 16 βραδυ και 18 φευγει για ροδο .. τελεια εεε? ολα του γαμου ΜΟΝΗ με βλεπω να τα κανω :mad::mad::mad::mad::mad::mad:τελικα αλλιως τα υπολογιζα παρολο που ξεκινησαμε νωρις μας βλεπω να μην προλαβαινουμε οεοοοοοο

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε μαμουνακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μονο αυτα παθατε στην αλονησο?????πλακα ειχε οπωσ τα διαβαζα.....αλλα φανταζομαι κατι διακοπεσ που θα κανατε.....

φωτεινη ολα θα γινουν οπωσ τα θελεισ!!!δεν πειραζει κ αν κατι ξεπρογραμματιστει!!στισ ετοιμασειεσ του γαμου παντα κατι γινεται,μην σε παιρνει απο κατω μονο κοιταξε να απολαυσεισ ολη την προαιτοιμασια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλε κλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλοριζικη η νεα θεση και επισημωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο για προχτεσ....νομιζεσ οτι θα μου ξεφυγεισ....00.01 αν δεν κανω, λαθοσ καταχωρησεσ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...