Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Χρόνια πολλά σε Πετρούλα και Παύλους!!!!

Και στον Παυλίτο μου, βεβαίως, βεβαίως!!!!

Η διάθεση στο ναδίρ....αναβλήθηκε το σημερινό δρομολόγιο του πλοίου που θα μας έφερνε στην Αθήνα για την βάπτιση....Έχω αγχωθεί πάαααααρα πολύ!

Συν όλα τ' άλλα ο γελαστός είχε την πρώτη του πτώση σήμερα....

:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!

χρόνια πολλά πετρούλα! κι από δω!

βασδελί να χαίρεσαι τον αγόραρό σου και κοίτα να χαρείς τη σημερινή μέρα, παρά τις αναποδιές! δε χάθηκε κι ο κόσμος! και αύριο απεργία? όχι απ' ότι άκουσα!

fire δε γελάς μόνη σου! κι εγώ γελάω μ' αυτά που διαβάζω! μπράβο πάντως, για κωλυώμενη, έχεις χιούμορ! χιχιχιιχ

κλέλια μου άσε! τούμπα και με τσιρίδα που μπορεί να ακούστηκε και μέχρι τα σύνορα!!! από τρομάρα βεβαίως! τίποτα δεν έπαθε! έχει και δυνατή φωνή η άτιμη! από την πεθερά την πήρε!

ελένη καλημέρα! αυτή η ΔΕΗ έχει χαλάσει πολλά προγράμματα...

καλέεεεεεε! που είναι όλες οι άλλες? όταν αποφασίζω να μπω εγώ τότε εξαφανίζεστε όλες???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

τι να κανω,μονο ετσι την παλευω..με χιουμορ!!!:D

μα ναι τι ειναι αυτο,που εχουν εξαφανιστει ολες???

Βικυ μου να χαιρεσε τον Παυλιτο σου βεβαιως βεβαιως!! να τον καμαρωνεις να μεγαλωνει κ να ειναι γερος κ ευτυχισμενος!

οσο για την πτωση τι να πω ρε γμτ.. σκορδα σε ολα τα μωρακια μας,που ειναι η τσιπουρα να ριξει τη σκορδοβροχη της

εχει αρχισει να φοβαται το ματι μου

Πετρουλα χρονια πολλα για την γιορτη σου,ευχομαι να περασεις πολυ πολυ ομορφα σημερα.. να σε χαιρετε η οικογενεια σου κ συ τα αγγελουδια σου!!

οσο για τη δεη τι να πω..

εχω ριξει απειρες καταρες κ ειμαι κ σαββατογεννημενη

θα μας τις καψουν ολες τις ηλεκτρ.συσκευες

μην ανεβαινετε σε ασανσερ με τα μπεμπινια σας

εγω τον κατεβαζω αγκαλια απ τις σκαλες κ στελνω με το ασανσερ καροτσι κλπ

αυτααααααααααααααα

τι αλλο????

τι νεα??

ο καιρος μουντος σημερα θεσσαλονικη,δροσιστηκαμε ελαφρως

βαρεθηκα να βραζω καθε μερα πατατοκολοκυθοκαροτα... αν το κανω μερα παρα μερα με καθιστα κακια μαμα??? εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???

οσο για τη δεη τι να πω..

εχω ριξει απειρες καταρες κ ειμαι κ σαββατογεννημενη

θα μας τις καψουν ολες τις ηλεκτρ.συσκευες

μην ανεβαινετε σε ασανσερ με τα μπεμπινια σας

εγω τον κατεβαζω αγκαλια απ τις σκαλες κ στελνω με το ασανσερ καροτσι κλπ

αυτααααααααααααααα

τι αλλο????

τι νεα??

ο καιρος μουντος σημερα θεσσαλονικη,δροσιστηκαμε ελαφρως

βαρεθηκα να βραζω καθε μερα πατατοκολοκυθοκαροτα... αν το κανω μερα παρα μερα με καθιστα κακια μαμα??? εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???

Φυσικά και όχι!!!!

Αυτή ήταν και η οδηγία της παιδιάτρου μας. Φαγητό για 2 μέρες και ξέρω και πολλές μανούλες που τα κάνουν.

Τελικά δε μας κόψανε σήμερα το ρεύμα. Μάλλον τη γλυτώσαμε. Βέβαια μας κόψανε άλλα και άλλα....:mad:

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα!

Εγραψα ολοκληρο κατεβατο και το εσβησα,(χειροκροτηματα μαζι με μαρουλια!!) ευχαριστω!

Να μαι κι εγω να γεμισω λιγο την σελιδα, μια και μία οι βαφτισεις, μια μετακομισεις, αρρωστιες, γιορτες, εξαφανιστηκαμε!

Πετρουλα, χρονια σου πολλα και χαρουμενα με υγεια! Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν! Καλοφωτιστος ο Δημητρακης σου, να τον καμαρωσετε σαν τα ψηλα βουνα!

Βικυ να χαιρεσαι κι εσυ τον Παυλιτο σου! Οσο για την απεργια μην στεναχωριεσαι, νομιζω αυριο θα την ληξουν, βεβαια μπορει να πηγαινουν λιγο πισω τα σχεδια σας και να αγχωνεστε αλλα ολα θα λυθουν, think positive!

Κλειω μου, οπως σου ειπα και στο φατσοβιβλιο, καλοφωτιστη η Ελισσαβετα η τζαναμπετα, ηταν μια κουκλα κι αυτη κι εσυ! Οσο για το σεταρισμα φορεμα-πουκαμισο, no comment, ηταν φοβερο!!Περαστικα με το παλιοελκος σου και την ουρολοιμωξη, να φυγουν και να μην ξαναρθουν!

Φωτεινη περαστικα και σε εσενα, να ηρεμησεις γρηγορα γιατι η Κρητη σε περιμενει!

Ηλιανα με το καλο η μετακομιση σας οπου κι αν ειναι, υπομονη με τις κουτες!!

Fire να μην αγχωνεσαι καθολου με το μαγειρεμα μερα παρα μερα, εγω ετσι κανω με προτροπη της παιδιατρου μας. Μαλιστα κανω την γυφτια να μην γυριζω καν το φαγητο σε ταπερακι, το αποθηκευω στο ψυγειο στο κατσαρολακι που το μαγειρευω και το ζεσταινω κατευθειαν την επομενη μερα, οικονομια δυναμεων, υδατος και απορρυπαντικου! Και οχι αυτο δεν μας κανει κακιες μανουλες!!!!Περισσευει χρονος να ασχοληθεις περισσοτερο με το μωρακι σου!

Εμεις ολα καλα, παρα την επικειμενη βαφτιση κινπυμαστε σε χαλαρους ρυθμους, ειναι ολα ετοιμα κι απλα περιμενουμε. Μονο μια "λαχταρα" παθαμε με το παπουτσακι του, που δεν του εκανε καθοτι αλλαξε νουμερο σε 2 εβδομαδες, ευτυχως βρηκαμε μεγαλυτερο και ειμαστε οκ.

Κατα τα αλλα θλιβομαι ιδιαιτερως για την καταντια αυτης της χωρας, θλιβομαι για το μελλον του παπιου που χρωσταει τα μπουκλωτα μαλλια της κεφαλης του χωρις να φταιει και δυστυχως αυτη η χωρα ουτε δουλεια δεν θα μπορει να του προσφερει, θλιβομαι για τους ανθρωπους που δεν σεβονται τιποτα και ξηλωνουν πεζοδρομια και βαρανε στο ψαχνο, γενικα υπαρχει μια θλιψη στην καρδια μου για την αγαπημενη πατριδα που ομως χανεται... και φως δεν βλεπω να υπαρχει...

φιλακια σε ολες και (πονεμενες) καρδουλινες <3<3

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Φυσικά και όχι!!!!

Αυτή ήταν και η οδηγία της παιδιάτρου μας. Φαγητό για 2 μέρες και ξέρω και πολλές μανούλες που τα κάνουν.

Τελικά δε μας κόψανε σήμερα το ρεύμα. Μάλλον τη γλυτώσαμε. Βέβαια μας κόψανε άλλα και άλλα....:mad:

α ωραια Ελενη μου!!!

για πες τα βαζουμε αλεσμενα στο ψυγειο ή τα πολτοποιουμε την επομενη??

και το κρεατακι το ιδιο??

Κατα τα αλλα θλιβομαι ιδιαιτερως για την καταντια αυτης της χωρας, θλιβομαι για το μελλον του παπιου που χρωσταει τα μπουκλωτα μαλλια της κεφαλης του χωρις να φταιει και δυστυχως αυτη η χωρα ουτε δουλεια δεν θα μπορει να του προσφερει, θλιβομαι για τους ανθρωπους που δεν σεβονται τιποτα και ξηλωνουν πεζοδρομια και βαρανε στο ψαχνο, γενικα υπαρχει μια θλιψη στην καρδια μου για την αγαπημενη πατριδα που ομως χανεται... και φως δεν βλεπω να υπαρχει...

φιλακια σε ολες και (πονεμενες) καρδουλινες <3<3

ellain θλιβομαι κ γω πολυ για ολα αυτα που γραφεις κ αυτος ειναι ο λογος που δεν θελω καθολου ν ακουω κ να βλεπω ειδησεις..

βεβαια επαθα ενα εγκεφαλικο οταν τυχαια ακουσα ποιος ειναι ο νεος υπουργος οικονομικων.. βλεπεις ειναι η προσωποποιηση της λιτοτητας!!!

πιο πολυ θλιβομαι για τους νεους ανθρωπους -μεσα σ αυτους κ καποιοι φιλοι μου- που φευγουν απ την Ελλαδα κ φυσικα καλα κανουν..

αλλοι για Κυπρο αλλοι Αμερικη κ αλλοι Γερμανια

η καταντια μας δεν θα χει τελειωμο

δυστυχως

α ωραια Ελενη μου!!!

για πες τα βαζουμε αλεσμενα στο ψυγειο ή τα πολτοποιουμε την επομενη??

και το κρεατακι το ιδιο??

Μαγειρεύω κάθε μέρα αλλά νομίζω ότι τα βάζουμε στο ψυγείο χωρίς να τα αλέσουμε. Και το κρέας το ίδιο. Θα σου πουν και τα κορίτσια.

Προσωπικά τα κόβω σε μικρά κομματάκια και γίνεται πάρα πολύ γρήγορα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Helloooo κορασίδες!!!

Χρόνια πολλά Πετρούλα!! Να σε χαιρόμαστε!! Να είστε πάντα καλά με την οικογένειά σου και μόνο χαρές να έχετε!!

Vasdeli να χαίρεσαι το μεγάλο σου το αντράκι!! Ό,τι επιθυμείτε, να τον δείτε όπως εκείνος θέλει!!! Θα την λήξουν την απεργία, σε λίγες ώρες θα είσαι εδώ!!

Το ξαναγράφω: προσοχή στις τούμπες (για όσα μωρά δεν έχουν φάει ακόμα - μακριά από όλους μας)!! Είναι της ηλικίας, όποια δεν το έχει πάθει, τα μάτια της 114!! Τα σκατούλια μας κάνουν πράγματα που πριν μερικές ημέρες δεν διανοούμασταν ότι θα μπορούσαν να τα κάνουν!

Φωτεινή μου, περαστικά σου μωρέ!! Τι να πω, καταλαβαίνω τον πόνο, όσες φορές τον έχω περάσει ήταν ανυπόφορος!! Κλείσατε και εισιτηριάκια για την Κρήτη, με το καλό!! Όσα προσκλητήρια δεν προλαβαίνετε να τα πάτε χέρι-χέρι, να τα στείλετε ταχυδρομικώς!!

Fire και ο δικός μου παιδίατρος είπε να μαγειρεύω μέρα παρά μέρα!! Αυτό που έκανε η ellain μου άρεσε, το είχα σκεφτεί να τα βάζω με το κατσαρολάκι στο ψυγείο, φοβήθηκα μήπως "δεν κάνει" :rolleyes:. Αλλά αφού το κάνει μία σκατούλα, θα το κάνω και εγώ (η 2η σκατούλα). ellain εσύ θλίβεσαι για την κατάντια μας, εγώ εκνευρίζομαι! Πότε θα μπουκάρουν 3000 στην βουλή να τους πλακώσουν στις ροχάλες και στις σβουριχτές? Πότε?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ΠΕΤΡΟΥΛΑ χρονια πολλααααα!!! να σε χαιρομαστε!

vasdeli πολυχρονος ο παυλακος σου! να τον χαιρεστε!

οσο για καραβια ακουγα σημερα (δουλευω Πειραια) οτι θα απεργησουν κ αυριο. ελπιζω να αλλαξουν γνωμη...μεγαλη ταλαιπωρια για ολους!

φιλακια στον γελαστο τουμπα!

φωτεινη πρεπει να πας σε ενα γιατρουλη καλο μου ή σε ενα ορθοπεδικο...δεν πρεπει να υποφερεις...υπαρχουν μυοχαλαρωτικα, αλοιφουλες, μασαζ-θερμικες λαμπες κλπ που ανακουφιζουν...ειμαι παθουσα..σε νιωθω..

καλα το ξεχασα να το σχολιασω κ γω...φοβερο πουκαμισο με φορεμα..αλλη μια φορα τοχω δει σε ζευγαρι κ μου αρεσε πολυ! μπραβο κλειω!

το μαμουνακι-φαφουτα σκαει τρια δοντακια ταυτοχρονα...αργησε αλλα πηρε φορα...ΔΥΟ ΚΑΤΩ Κ ΕΝΑ ΠΑΝΩ...κ μου δαγκωνει μυτη κ ποναωωωωω...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι καλησπερα δηλαδη....κατα λαθοσ επεσα σε ειδησεισ και μαυρισε η ψυχη μου.......(το εχω κομμενο το σπορ εδω και πολυ πολυ καιρο):-(:sad:

αφού το κάνει μία σκατούλα, θα το κάνω και εγώ (η 2η σκατούλα).

το κανει και τριτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

χρονια πολλα στην ομορφη πετρουλιτσα μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πετρουλα μου γλυκεια να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σου ζησει το αντρακι σου το νεοφωτιστο !!!!!!!!παντα υγιησ κ ευτυχισμενοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τα εκατοστησει και ο αναστασησ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασδελακι πολυχρονοσ ο παυλιτοσ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τον καμαρωσεισ οπωσ επιθειμεισ καλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο και η βαπτισουλα του πεπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εδω μεχρι και που εβρεξε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool::!:και γενικα εχει αρκετο κρυο για την εποχη!!!καλε ,κρυωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αχαχαχα! Τυχαίο ήταν το φόρεμά μου με το πουκάμισο του συζυγάτου! Πρώτα πήρα το φόρεμα και μετά όταν αγοράσαμε το κουστούμι, τρελλαθήκαμε με το πουκάμισο και κυρίως με την γραβάτα! Η μαμά μου όμως το έκανε επίτηδες: κοραλί φόρεμα φορούσε, ενώ ο μπαμπάς μου κοραλί γραβάτα!!

Μαμουνάκι με 'γειά τα δοντάκια!! Δαγκάνει η μικρή δαγκανιάρα??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αχχχ μ εσωσε μια γειτονισσα με μια αλοιφη που της εχει στειλει ο γιος της απο αμερικη... ειναι ζελ κρυο μ αρωμα μεντας 2 φορες εχω βαλει απο το πρωι κι το κεφαλι το παω πανω κατω δεξια αριστερα :D:D

Οσο για αυτο με το φαγητο κι εγω για 2 μερες μαγειρευω και το βαζω το υπολοιπο με το κατσαρολακι στο ψυγειο και την επομενη μερα το βγαζω το ζεσταινω και το αλεθω και της το δινω ... ετσι μου ειχε πει και η γιατρος να κανω...

Εβαλα τεχνιτα νυχια για να προετοιμαζομαι για τον γαμο και κανω μια ωρα να πληκτρολογησω να με δω αυριο στην δουλεια πως θα γραφω χιχιχιχι

Κλα σ ολες σχεδον βγηκαν δοντακια η δικια μου μεχρι κι εκει βαριεται μου φαινεται :(:(

Τι καλη μανουλα εχω εγω :D το σαββατο ηταν να ερθει η καθαριστρια να καθαρισει το σπιτι της και μολις ειδε τι χαμος γινεται στο δικο μ την πηρε τηλ να ερθει σ εμενα το σαββατο και να κανονισουν για αλλη μερα για την ιδια .. εαν δεν γινοταν αυτο το σπιτι θα ηταν βρωμικο με σκονες κτλ κτλ μεχρι να επιστρεψουμε απο Κρητη ...

Ναι ναι κλελια κλεισαμε εισητηρια ταξιδευω εγω με την μικρη μονες με καμπινα για χανια θα παμε να βρουμε τον μπαμπα μας και μετα θα γυρισουμε καταστρωμα οι 3 μας με ημερισιο

Αυτα για σημερα τα λεμε αυριο μετα τον φωτογραφο που θα παμε ;) γισ την φωτο του προσκλητηριου μας

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...