Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα!

κλειώ και πετρούλα τις ευχές μου για την ελισάβετ και το δημήτρη κι από δω! να ναι πάντα γερά και ευτυχισμένα!

κουμπαρούλα μου εμείς πότε θα τα πούμε? ε??? αλλά δε θα μιλήσουμε γιαμεσοπρόθεσμο, απεργίες κλπ... σωστά?

fire όντως η δέσποινα και η οικογένειά της είναι έτσι ακριβώς όπως το περιγράφεις! κουλ, με έντονα συναισθήματα που τα δείχνει σε κάθε ευκαιρία και με κουράγια τρελά με 2 μωρά και με όλα τα θεματάκια που την απασχολούν γενικότερα! εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που μπόρεσα να τη γνωρίσω από κοντά και μακάρι να μπορέσω να γνωρίσω και άλλες.. όλες σας! με την ευκαιρία να στείλω τα φιλιά μου και στα κορίτσια που τα έχουμε πει, στην ελένη, στην πετρούλα και στη νένα μας!!!

ειρήνη, μαμουνάκι και βασδελί τα φιλιά μου και σε σας! άντε και παγωτάκι κερασμένο από την κουμπαρούλα μου!

εμείς είμαστε σε φάση γκρίνιας... πολλή γκρίνια... όπως είδα είναι έτοιμα να σκάσουν και τα πάνω δοντάκια και δεν τρώει, λίγες κουταλιές και συμπληρώνουμε γάλα... ευτυχώς δε στάμάτησε τα φρούτα, αλλά τα τρώει σε κομματάκια και όχι αλεσμένα. έτσι της δίνω ένα φρούτο τη φορά~! και στην πολλή ζέστη κανα χυμό καρπούζι να δροσίζεται! ελπίζω να στρώσει σύντομα γιατί δεν παλεύεται.. είμαι και πολλές ώρες μόνη, έχω και τα μαθήματα... τα τραβάνε όλα και οι γιαγιάδες... έφαγε και τη δεύτερη βούτα της σήμερα από τον καναπέ της μαμάς μου!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

τώρα μόλις είδα ότι έχει και η νένα μας γενέθλια σήμερα!

Χρόνια πολλά κοριτσάρα! να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται κι αυτοί! και ό, τι ό,τι ό,τι άλλο επιθυμείς να σου βγει!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλησπερα κι απο μενα...

Κλειω μου - Πετρουλα να σας ζησουν τα ζουζουνακια σας .....

Να σας πω εν συντομια τα δικα μας νεα και να παω να πεσω ξερη για υπνο γιατι η μικρη δεσποινις μου μ εχει 2 24ωρα στο ποδι ...

Απο την παρασκευη σπιτι δεν εχουμε μαζευτει {σπιτι ας το πουμε γιαποσπιτο καλυτερα...}

Εχουμε ηρεμησει απο πυρετο αλλα ειμαστε λιγακι γκρινιαρουλες... και ξυπναμε το ξημρωμα για να βασανιζουμε την μανουλα μας μιας και ο μπαμπας δεν μας ακουει :mad::mad:

Βγαινουμε απο το σπιτι μας στισ 9 το πρωι και μαζευομαστε για φαγητο στην μητερα μ και το βραδυ σπιτι μας για υπνο.. η μικρη κοιμαται στο παρκο μιας και δεν καταφεραμε να το βγαλουμε απο το δωματιο της και να κοιμηθει ανετα το μικρο μ και ψιλοδυσκολευεται εκει μεσα... χτες πηγαμε Σαλαμινα για μια βαφτιση ενος συναδελφου του Γιωργου και γυρισαμε στις 1:30 το βραδυ και μαζευαμε τα τελευταια μικρα πραγματακια απο το δωματιο της μικρης... κι αφου ειχε κοιμηθει η μικρη κι εγω κουτουλαγα κανονικοτατα ξυπνησε στις 4 και τραγουδαγε κι εκλαιγε μια το ενα μια το αλλο ... την εβαλα στο καροτσι και την εκοβα βολτες μεσα στο σαλονι ...{θα το πω αποθηκη } και κοιμηθηκε εκει μεχρι που ξυπνησα να παω για δουλει ακαι ηρθε ο παπους μας απο εδω να την κρατησει και να τηνα φησει να κοιμηθει λιγο παραπανω ... μιας και θα ερχοταν ο μαστορας να ξυσει το δωματιο της μικρης... Εγω περιττο να σας πω οτι κουτουλαγα αρκετα ολο το πρωι και μολισ πηγα το μεσημερι στην μητερα μου .... καθιστα σε μια καρεκλα μασαζ που εχει ο πατερας μου να κανω λιγο μασαζ στην πλατη μ και στον αυχενα μου που δεν μ εχει αφησει καθολου :(:(:( και με πηρε ο υπνος εκει στην καρεκλα ....

Τωρα ειπ ανα μπω για λιγο να μαθω τα νεα σας γιατι ξεκιναει το τρεξιμο για τα τελευταια μικροπραγματακια του γαμου και δεν θα εχω χρονο πολυ να σας δω...παρα μονο στις βαρδιες του Γιωργη...

αυτα ηθελα να σας πω κι αλλα νεακια αλλα δεν εχω αλλη δυναμη να μεινω ξυπνια θα πεσω κατω :(:(:( εδω δεν παιρνω την μικρη μαζι μ στο αυτοκινητο γιατι φοβαμαι μην κοιμηθω στο τιμονο .. τοσο κουραση νιωθω κι μ εχει εξαντλησει και ο πονος στον αυχενα :(:(

Καληνυχτα κοριτσαρες μου

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!!

Ευχαριστούμε για τις ευχές!!!

Η Ελισάβετ ήταν τέλεια-τέλεια-τέλεια!! Δεν έκλαψε ΚΑΘΟΛΟΥ!! Σε πολλές φάσεις μάλιστα έκραζε, φώναζε, έκανε τα-τα-τα!! Έπιανε το Ευαγγέλιο, το μάσαγε, γέλαγε στον κόσμο, έκανε διάφορα :D :D :D !! Στο μπλουμ δεν έκλαψε, κοιτούσε το νερό!!

Τι καλό μωράκι έχω, μου έβγαλε την πίστη αλλά στην βάφτισή της ήταν κυρία!!!

Α! Και το κλου: ξέρετε βέβαια ότι παραμονές ή την ίδια ημέρα της βάφτισης υπάρχει μια δεισιδαιμονία ότι πρέπει να προσέχουμε το μωρό επειδή κάτι παθαίνει: πέφτει, αρρωσταίνει κλπ. Ε, λοιπόν, τα έπαθα όλα εγώ!! Παραμονή της βάφτισης έπαθα ουρολοίμωξη-κυστίτιδα (με αιματουρία) πρώτη φορά στη ζωή μου - είμαι με αντιβίωση!! Τα χάλια μου τα μαύρα είχα την Παρασκευή, αλλά με την αντιβίωση και πολλά, πολλά, ΠΟΛΛΑ νερά είδα άμεσα αποτέλεσμα: κατά τις 17.00 την Παρασκευή πήγα τουάλέτα για τσίσα και ΔΕΝ έκλαψα!! Επίσης έβγαλα μία τεράστια πληγή στα χείλη (όχι έρπης, έλκος, you know, ψυχοσωματικό) και δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω, ούτε να φάω καλά-καλά. Αλλά δεν το έδειξα! Ήμουν μία κυρία σαν την κόρη μου στην βάφτιση :D:tongue::D

κουκλα μου να σου ζησει καλοφοτισμενη και με γεια το ΔΟΝΤΑΚΙ ΣΑΣ ειδ αφωτο δνε προλαβανα σχολιασω εισουν κουκλα κουκλακ η κορη σου

ΚΑΛΗΕΜΕΡΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΑΛΟΥΖΟΥΜΕ ΠΟΛΗ Κ ΘΕ ΑΝ ΣΥΜΑΖΕΨΩ ΚΟΥΤΕΣ ΟΥΦΦΦΦΦΦΦ ΜΕ δυο ζουζουνια μεσα στα ποδια και μαι φαβτιση να τρεχη απο ετιμασιεσ και ενα σορο ψωνια σασ αφηνω σασ φιλω ολλεσπολυπολυ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

λαθος ονομα εχει το καφε μας..

το καφε των μετακομισεων θα επρεπε να λεγεται :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχ! καλό! πολύ καλό!

έχω την πρωτοκαθεδρία όμως! τρεις μέσα σε ένα χρόνο...

με το καλό ηλιάνα! για που αν επιτρέπειται?

6umkp3.png

Jdbyp2.png

χαχαχαχα εσυ εισαι εκτος συναγωνισμου!!!

ελα να πεφτουν τα στοιχηματα για 2η μετακομιση για τις υπολοιπες..

Δεσποινα,Γιωτα,Ελενη,Φωτεινη,Ηλιαννα

σορυ αν ξεχναω καποια,δεν εχω συνολικη εικονα λογω απουσιων..:tongue::tongue::tongue:

νομιζω οτι τα αδεια banner των διαφημισεων στο parents αυριο θα ειναι γεματα με μετακομιστες..

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΕΛΕΦΩΝΟ 69.........

παρε κυρια παρεεεεεεεεεεεεεε

αχαχαχαχαχα

μονη μου τα λεω μομη μου γελαω

σορυ με πιασε η μλκα :shock::rolleyes::tongue:

Fire βαριέσαι, εεε? Και εγώωωωωωωωωωωωωω...

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!!

μαμαλευτεράκι, για πού το βάλατε? Για πε!!

Φωτεινή, επιμένει ο πόνος στον αυχένα γμτ?? Πόσες μέρες τον έχεις??

Ploegisi τούμπα η γκουγκουφκίτσα μας... Ωχ...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Για μας είναι η 9η μετακόμιση τα τελευταία 15 χρόνια βέβαια. Απλά στις τρεις πρώτες είμασταν ζευγάρι αλλά δεν ζούσαμε μαζί αλλά πάλι βοηθούσα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλησπερα κοριτσαρες... οπως βλεπετε μονο μεσανυχτα μπορω να μπω πια :(

Ασε Κλελια .. το πρωι δεν μπορουσα να σηκωθω να παω να δω την μικρη που εκλαιγε... σηκωθηκα οπως οπως πηγα να την σηκωσω κι εμεινα παλι σε πλαγια σταση το κεφαλι :( την σηκωσα ομως γιατι δεν μπορουσα να την αφησω στο παρκο να κλαιει .. την εβαλα στο καροτσι {οπως κανουμε τα τελευταια βραδυα βεβαιως βεβαιως... και την εκανα βολτες μεσα στο σαλονι μεχρι να την παρει παλι ο υπνος... πηρα το μαξιλαρι μ και κοιμηθηκαμε στο σαλονι η μια στον καναπε κι η αλλη στο καροτσι... και το πρωι που πηρε η μητερα μ τηλεφωνο να δει τι κανουμε της ειπα να στειλει τον πατερα μ με τα 2α κλειδια να ερθει να με σηκωσει .. δεν μπορουσα να σηλωθω απο το καναπε... λες και με ειχεσ κολησει εκει ενιωθα κ εκλαιγα απο τους πονους.. ηρθε ο ανθρωπος με σηκωσε και μου εκανε εντριβη με μια αλοιφη με την οποια πολυ λιγο ξεπιαστηκα ... μου εφερε κι ενα κολαρο το εβαλα και καπως μαλακωσε ... ελα ομως που ειχα να παω να κανω κατι ελεγχους το μεσημερι και ο ενας ηταν σ ενα φαρμακειο και αφου καναμε τον ελεγχο εκανα και τα ψωνια της μικρης {γαλα , ορους , κολυρια κτλ κτλ κτλ } και πηρα και μερικα εμπλαστρακια.. απο το απογευμα που εβαλα τα εμπλαστρα με ποναει πολυ πολυ πολυ λιγο αλλα βρωμαειιιιιιιι :mad: και δνε μπορω να παρω την μικρη αγκαλια ... μπανιο και αλλαγμα την μικρη την εχουν αναλαβει η νυφη μ ο αδερφος μ και ο πατερας μ μιας και ο Γιωργης εχει βαρδυα σημερα,.... πηρα εναν ορθοπεδικο φιλο που χει ο πατερας μ και μου ειπε ειναι ψυξη και δυσκολα περναει αυτη και ειδικα με οτν καιρο αυτο το πρωι ιδρωτας και μετα λιγο αερακι να με χτυπησει θα με τσακησει και τι να κανω ??? υπομονη μονο ..

Η μικρη παντως εχει ακομα γκρινιες και σημερα τ απογευμα μας εκανε κι ενα μικρο πυρετουλη ο οποιος επεσε μονος του χωρις ντεπονακι ... και το καλυτεροοο :D:D:D κλεισαμε εισητηρια για κρητηηηη :D:D θα παω με την μικρη κρητη εγω και θα μας περιμενει εκει ο μπαμπας μας μιας και το καραβι φευγει για κρητη την Δευτερα οποτε την παρασκευη θα μας περιμενει στο λιμανι της Σουδας ... :D:D:DΤο θεμα ειναι οτι τα προσκλητηρια δεν ξερω αν θα ειναι ετοιμα γι ανα τα κατεβασω κρητη γμτ δεν μπορει ο φωτογραφος την μια μερα δεν μπορουμε εμεις την αλλη ... πουφφφ θα τρεχω και δεν θα φτανω μου φαινεται ..αν και μερικα ειδικα εδω αθηνα που μαθαμε οτι θα λειπουν τον ιουλιο κ αυγουστο θα τα ντελιβερισω που λεει και ο Φιλιππιδης...

στο σπιτακι μου δεν θελω να πατησω σας το ειπα αυτο?? γινεται ενας χαμος κι αυριο θα το βαψει ο μπουγιατζης { :tongue::tongue: } και δεν θελω να σκεφτομαι καν το καθαρισμα που εχει να πεσει .. και η κοπελα που καθαριζει της μητερας μ μονο Σαβαβτα μπορει κι αυτο ειναι κλεισμενη ηδη οποτε ο κληρος πεφτει σ εμενα... :(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Fire βαριέσαι, εεε? Και εγώωωωωωωωωωωωωω...

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!!

μαμαλευτεράκι, για πού το βάλατε? Για πε!!

Φωτεινή, επιμένει ο πόνος στον αυχένα γμτ?? Πόσες μέρες τον έχεις??

Ploegisi τούμπα η γκουγκουφκίτσα μας... Ωχ...

μακαρι να βαριομουν κλειω μου, απλα σαλταρα γιατι λειπει κ ο καλος μου ταξιδι κ ειμαι με τον αλητη ολομοναχη κ τα χω δει κωλυομενα..:cool:

Για μας είναι η 9η μετακόμιση τα τελευταία 15 χρόνια βέβαια. Απλά στις τρεις πρώτες είμασταν ζευγάρι αλλά δεν ζούσαμε μαζί αλλά πάλι βοηθούσα!

ααααααααα και συ εισαι εκτος συναγωνισμου Ελενη μου! εμεις στα 15 χρονια χτυπησαμε μονον 7 το συνολο..

καλημερα ειπα?? δεν ειπα!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!

τα βλαστάρια μου ακόμα κοιμούνται και μπήκα να δω πότε θα μας κόψει η ΔΕΗ σήμερα το ρεύμα γιατί παραλίγο να μη φάει πάλι χθες το μωρό το φαγητό του μπας και προλάβω σήμερα! Δε μου ανοίγει όμως με τίποτα η σελίδα :mad:

Ααα ξύπνησε το ένα!

Καλημέρα!!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...