Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Vasdeli ευχαριστούμε!!!!!

μαμαλευτεράκι μπορείς να αγοράσεις προϊόντα weleda, οικολογικά κλπ από τα εξής δοκιμασμένα: www.bce-europe.com, www.apo-rot.de και στο www.iherb.com. Να χρησιμοποιήσεις τον μεταφραστή του google (www.google.gr --> translate)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση!

Κλειώ με το καλό σήμερα, θα τα πούμε από κοντά!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλησπερα κοριτσοπουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλελια με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι ολα να πανε οπωσ τα εχεισ ονειρευτει κ οπωσ τα εχεισ σχεδιασει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια και αναφερατε για τουσ στολισμουσ!!!!!!!στον γαμο μου ειχα αρκετα εντυπωσιακο στολισμο(στα τραπεζια γυρω γυρω κτλ)(ηλθε το ανθοπωλειο στην εκκλησια και τα πηρε να τα βαλει κ αυτα στην δεξιωση ,χωρια αυτα που υπηρχαν ηδη...)τεσπα...

...ε ,με το που τελειωσε ο πρωτοσ χοροσ μασ αρχισαν τα παρανυφακια και κατι αλλα παιδακια και τα μαδισαν ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα ομωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ερραναν εμενα που χορευα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και οι μαμαδεσ τουσ τα εβλεπαν απλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στο τελοσ τησ δεξιωσησ δεν υπηρχε τιποτα μα τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειχα κι εγω σκοπο να τα μοιραζα σε θειεσ κτλ αλλα .....!!!!!!!

γκρρρρ τα θυμηθηκα παλι κ νευριασα!:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στην βαπτιση τησ αγγελικησ ειχε και το κεντρο διακοσμηση και προσθεσα και τον στολισμο τησ εκκλησιασ.

στην γεωργια δεν θα εκανε τιποτα το κεντρο κι ετσι πηγα πηρα γυαλεσ ,την παραμονη πηρα και λουλουδια στουσ χρωματισμουσ που ηθελα,γεμισα και τισ γυαλεσ με χρωματιστο ζελε που ειχα ετοιμασει εγω και ολα ηταν μια χαρα!!!μου εμειναν και μετα ολα αυτα!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

βγαζουμε δοντακιααααα....γραντζουνανε....:tongue::tongue::tongue::tongue:γιαυτο ειχε μυξουλες κ δεκατα..δεν ηταν αρρωστο το φαφουτακι..

clelia καλη μεταθεση σου ευχομαι...σιγουρα θαναι πολυ καλυτερα εκει!!!μπαβοοο!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!!

Ευχαριστούμε για τις ευχές!!!

Η Ελισάβετ ήταν τέλεια-τέλεια-τέλεια!! Δεν έκλαψε ΚΑΘΟΛΟΥ!! Σε πολλές φάσεις μάλιστα έκραζε, φώναζε, έκανε τα-τα-τα!! Έπιανε το Ευαγγέλιο, το μάσαγε, γέλαγε στον κόσμο, έκανε διάφορα :D :D :D !! Στο μπλουμ δεν έκλαψε, κοιτούσε το νερό!!

Τι καλό μωράκι έχω, μου έβγαλε την πίστη αλλά στην βάφτισή της ήταν κυρία!!!

Α! Και το κλου: ξέρετε βέβαια ότι παραμονές ή την ίδια ημέρα της βάφτισης υπάρχει μια δεισιδαιμονία ότι πρέπει να προσέχουμε το μωρό επειδή κάτι παθαίνει: πέφτει, αρρωσταίνει κλπ. Ε, λοιπόν, τα έπαθα όλα εγώ!! Παραμονή της βάφτισης έπαθα ουρολοίμωξη-κυστίτιδα (με αιματουρία) πρώτη φορά στη ζωή μου - είμαι με αντιβίωση!! Τα χάλια μου τα μαύρα είχα την Παρασκευή, αλλά με την αντιβίωση και πολλά, πολλά, ΠΟΛΛΑ νερά είδα άμεσα αποτέλεσμα: κατά τις 17.00 την Παρασκευή πήγα τουάλέτα για τσίσα και ΔΕΝ έκλαψα!! Επίσης έβγαλα μία τεράστια πληγή στα χείλη (όχι έρπης, έλκος, you know, ψυχοσωματικό) και δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω, ούτε να φάω καλά-καλά. Αλλά δεν το έδειξα! Ήμουν μία κυρία σαν την κόρη μου στην βάφτιση :D:tongue::D

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σασ ζησει η νεοφωτιστη κορουλα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελισαβετ,βετα,τζαναμπετα να εισαι παντα υγιησ ,καλοτυχη και πολυ πολυ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(και θα εισαι με τετοια μανουλα κ πατερουλη που εχεισ)να την χαιρεστε κλειω μου και να την καμαρωνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για τα οσα συμβαινουν πριν την βαπτιση.....i know ,i know!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα που τα σκευτομαι χαμογελω ,αλλλα τοτε???????2 τουμπεσ σε δυο μερεσ...η μια μιση ωρα πριν την βαπτιση,η αλλη μια μερα πριν αλλα απο το καρεκλακι φαγητου....,κρυωμενεσ και οι δυο κορεσ (παρολο που δεν επαθαν τιποτα ολο τον χειμωνα,τσακωμοσ με το στεφανι(αυτο ειναι το στανταρ τησ βαπτισησ...)και αλλα πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

επισησ κλειω μου πολλα περαστικακια για την ουρολυμωξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη αναρρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επισησ συγχαρητηρια για την μεταθεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουρα εισαι τσιπουρα ονομα και πραμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ με αρεσεισ με το κολυμβητηριο!!!!!

προσπαθω να κανω κι εγω λιγεσ ασκησουλεσ στην θαλασσα,εστω κ κατι λιγο κανει καλο...

εμεισ εκκλησιαστηκαμε φουλ αυτεσ τισ μερεσ!!!!χτεσ το πρωι μνημοσυνο,το απογευμα γαμο μετα σε βαπτιση αλλου (εν τω μεταξυ ειχα και τισ δυο κορεσ ολομοναχη-το στεφανι ειχε βαρδια-και ηταν λιγο αγανακτηση!!!!!!και σημερα το πρωι παλι ,τισ πηγα εκκλησια καθωσ 7.30 ηταν στο ποδι και οι 2 και για να αφησουμε τουλαχιστον τον πατερα μασ να κοιμηθει λιγο,που του εμεινε μια μερα να ξεκουραστει...

τωρα θα ετοιμασατουμε για μπανιο και ταβερνιτσα!!!!!!μετα σπιτι ντουζακι,υπνοσ και το απογευμα καφεδακι...

καλο κυριακατικο μεσημερο-απογευμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να περασετε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

βετακι να μας ζησεις!!!!να κανεις παντα περηφανη τη μανουλα σου οπως σημερα! παντα γερή κ καλοτυχη!!!

κλειουλα μου αγχωθηκες μαλλον γιαυτο κ η ερπις...τωρα θα κουλαρεις κ θα περασουν ολα!πινε κ νερακιαααααα!(απορια: λες να φταιει κολυμβητηριο για ουρολοιμωξη???)

περιμενουμε φωτογραφιες!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας!!

mamounaki δεν ήταν ερπης, ήταν ελκη (=πληγες) και τα έχω 1 μήνα τουλάχιστον. Αλλά εδώ και λίγες μέρες βγήκαν και εκτός στοματικής κοιλότητας, δλδ στα χείλη. Δεν νομίζω να φταίει το κολυμβητήριο για την ουρολοίμωξη, δλδ τα μωρά μας τι θα έπρεπε να είχαν πάθει ως πιο αγνοί οργανισμοί? Άσε που για ουρολοιμώξεις ευθύνονται: τουαλέτα, παραλία κλπ. Στο κολυμβητήριο δεν ακουμπάω πουθενά.

Ειρήνη γεμάτη είναι η σημερινή σας ημέρα! Μπράβο παιδάκια μου!

ΥΓ. ΚΑΝΕΝΑ δώρο δεν θα το αλλάξω, όλα τα χρειάζομαι! Ίσως ένα καρεκλάκι φαγητού αλλά και πάλι θα ρωτήσω την μαμά μου μήπως της το δώσω να το έχει μόνιμα στο σπίτι για όταν θα κρατάει την μικρή.

GEXxp3.png

μπραβο βρε κλειω αν δε μας ελεγες τιποτα γι ουρολοιμοξη και στοματιτιδα χαμπαρι δε θα παιρναμε. κυρια....

να σας ζησει για αλλη μια φορα. ολα ηταν πολυ ομορφα και πεταλουδιστικα.α δε σουπα ταστειο η πεταλουδονεραιδα σας ηταν ναρθει και στη δικια μας βαπτιση αλλα ειχε σεμιναριο και ηρθε τελικα η αλλη που ειχαμ...συμπτωση η ειχες παρει τηλ. στη δικη μας βαπτιση και επικοινωνησες...? εδειξα στημαμα μου μια φωτο με το χρηστακη να τον εχει αγκαλια και μου λεει ρεσυ αυτη ειναι η κλειω που θαρχοταν στη βαπτιση για το animation των παιδιων εγω δε την εχω γνωρισει, αλλα μετα θυμηθηκα οτι η μικρη μοιραζε τηλ στη βαπτιση τη δικια μαςαπο κει τη βρηκες?

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!!!!!!!

Τι έγινε καλέ?? Περίμενε να βαφτιστεί το βρέφος για να φύγει ο διάολος από μέσα του :tongue: :tongue: :tongue:, να βγάλει δοντάκι και εκτός των άλλων άρχισε να τρώει? Στο κέντρο έφαγε τον αγλέορα: ρύζι, μακαρόνια, μπιφτέκι και ψωμί :confused:. Και σήμερα έφαγε γερμά, κομματάκια βέβαια, όχι αλεσμένο! Ενώ ξίνιζε τα μούτρα της όταν της τον έδινα, απότομα το έτρωγε, ξαναξίνιζε αλλά πάλι άνοιγε το στόμα της κοκ. Προχθές έτρωγε γιαούρτι δικό μας, όχι με φρούτα ή επιδόρπιο.

am13 ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που περάσατε όμορφα! Ναι, είχα καλέσει εξαρχής την Κλάρα (σωστά το λέω?) από την δική σας βάφτιση, μας έδωσε εκεί κάρτα της, αλλά μετά θυμήθηκε ότι είχε ήδη κλείσει κάτι για εκείνη την ημέρα και με σύστησε στην συνονόματη. Η οποία ήρθε και μία ώρα νωρίτερα για να στήσει κάποια ψιλά του στολισμού.

GEXxp3.png

Kλειωωω!~!~

να σου ζησει η τζαναμπετα!! να ειναι υγιης κ ευτυχισμενη!!!

μπραβο της κ για το μαμ!! ολα τα καλα μαζι τα κανε το κουκλι..

μπραβο κ σε σενα που παρολα τα κουλα που σου συνεβησαν σταθηκες κυρια..

Χθες γνωρισα επιτελους τη Δεσποινα κ ολη την οικογενεια κ ειμαι ενθουσιασμενη..

Η Δεσποινα ειναι οπως την ειχα ψυχολογησει,πολυ cool ατομο!!!!

να μην αναφερω φυσικα το θαυμασμο μου για το πως τα βγαζει περα κ με τα δυο..

η δε Μελινα ειναι κουκλα κ ο Δημητρης ΘΕΟΣ!! απιστευτη μουρη κ απιστευτα μπουτακια

τα στεφανια μας ειπαν οτι καποια στιγμη θα τους βαλουν να παιξουν σουμο αν και ο δικος μου δεν ειναι ακριβως στα κυβικα του Δημητρακη

(λογω ηλικιας δηλαδις οχι τιποτις αλλο..):tongue::tongue::tongue:

ο μικρος θελει νανιιιι

επιστρεφω..

Α! Και το κλου: ξέρετε βέβαια ότι παραμονές ή την ίδια ημέρα της βάφτισης υπάρχει μια δεισιδαιμονία ότι πρέπει να προσέχουμε το μωρό επειδή κάτι παθαίνει: πέφτει, αρρωσταίνει κλπ. Ε, λοιπόν, τα έπαθα όλα εγώ!! Παραμονή της βάφτισης έπαθα ουρολοίμωξη-κυστίτιδα (με αιματουρία) πρώτη φορά στη ζωή μου - είμαι με αντιβίωση!! Τα χάλια μου τα μαύρα είχα την Παρασκευή, αλλά με την αντιβίωση και πολλά, πολλά, ΠΟΛΛΑ νερά είδα άμεσα αποτέλεσμα: κατά τις 17.00 την Παρασκευή πήγα τουάλέτα για τσίσα και ΔΕΝ έκλαψα!! Επίσης έβγαλα μία τεράστια πληγή στα χείλη (όχι έρπης, έλκος, you know, ψυχοσωματικό) και δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω, ούτε να φάω καλά-καλά. Αλλά δεν το έδειξα! Ήμουν μία κυρία σαν την κόρη μου στην βάφτιση :D:tongue::D

Αμάν ρε κορίτσι μου....

Τέλος καλό, όλα καλά όμως (και περαστικά)!

Λες αυτή η ατυχία να άρχισε να χτυπάει εμένα από τώρα;

Είναι να ταξιδέψουμε Τετάρτη με το πλοίο για την βάφτιση και μάλλον δεν θα γίνει το δρομολόγιο λόγω απεργίας.....:(

Τα νεύρα μου!:-(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλή εβδομάδα!!!!!

Κλειώ μου να σου ζήσει η νεοφώτιστη!!!!!

Χαιρομαι που ολα μα ολα πήγαν τέλεια και τα όποια προβλήματα κατάφερες και τα ξεπέρασες!!!!!!!!!

κιΟΥριες κι εσυ κι η κοράκλα σου οντως!

επίσης καλή της όρεξη τωρα, ποιος την πιάνει!!!!!!!!!!!

Πετρούλα να σας ζήσει κι εσας ο νεοφώτιστος Δημήτρης σας!!!!

Θέλουμε ολες τις λεπτομέρεις ε;;;;;;

Χρόνια πολλά για τον Αναστάση σου! <3

Fire η Δεσποινα ειναι λατρεμενη όντως!

Σε ολες φιλιά καλή εβδομάδα και πάλι, εμεις μετά από ενα συμπαθητικό οικογενειακό σκ εις τας εξοχας επιστρέψαμε στην βαση μας, στο μεσοπρόθεσμο, στις απεργιες, στα γνωστά....... άντε καλά μας κουράγια!

<3

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Αγάπες μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για όλα: για την βάφτιση της κορούλας, το δοντάκι της, την μετάθεσή μου, για την ανάρρωσή μου (από όλα!!). Ευχαριστώ πάρα πολύ, να είσαστε πάντα πάντα καλά!!

Fire συναντήθηκες με το τρελλοκομείο την Δέσποινα? Είχατε και τα μπεμπέ, μια χαρά σας ακούω...

Τσιπούρα έλειψες το πσκ και ξέχασες να σκορδίσεις και είδες τι έπαθα! Επιπλέον από το κολιέ-πεταλούδα που φορούσα στην βάφτιση (δες τις φώτος) έχω πετάξει κάτι καντήλες, έχω ανάψει λέμε, αλλεργική αντίδραση τώρα στα γεράματα!! Βάζω αλοιφή τοπικά. Έχουμε και λέμε:

αντιβίωση πρωί και βράδυ για την ουρολοίμωξη

στοματικές πλύσεις 3-4 φορές/ημέρα(άουτς πονάει) για την στοματίτιδια

αλοιφή στο έκζεμα 3 φορές την ημέρα.

Άχαχαχα!! Το σάψαλο τι έπαθα!! Ψύχραιμη με βρίσκω πάντως, χθες ήμουν χάλια... Σήμερα το διασκεδάζω...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...