Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα καλημερα... { μισο να πιω μια τζουρα καφε να ανοιξει καλα το ματι γιατι με βλεπω αλλα να θελω να γραψω κι αλλα να γραφω ...}

Η μικρη απο χτες το απογευμα μετα το ντεπονακι επεσε ο πυρετος και κοιμοταν μεχρι τισ 10 το βραδυ ... ξυπνησε και τραγουδαγε... τη μαμα ομως την πηρε ο υπνος στην πολυθρονα στο μπαλκονι ... :( δεν αντεξα κοριτσια πηγα για υπνο και την κρατησε ο Γιωργης...δεν ξερω μεχρι τι ωρα , ξερω ομως οτι στις 3:30 με 5 και κατι ... βλεπαμε τηλεοραση και περιμεναμε να δρασει το ντεπονακι .... 38,7 ειχε παλι και ζεσταινοταν το ψυχουλακι μου και δεν βολευοταν στο κρεββατι της με τιποτα.... Σηκωθηκα πριν καμια ωρα για να παω για δουλεια { ο Γιωργης εχει αδεια σημερα } και παω και το βλεπω το ταλαιπωρακι μου και το λυπηθηκα να το ξυπνησω για γαλα... κι το επιασα λιγο την ειδα λιγο ζεστουλα και πηρα τηλεφωνο στην δουλεια και ζητησα αδεια για σημερα... τωρα θα την αφησω να ξυπνησει οτι ωρα θελει.Παντως διαβασα εδω κι εκει στο ιντερνετ οτι οι μυξουλες - διαρροια & δεκατακια κανουν και τα δοντακια ... εσας {σ'οσες βγηκαν δοντακια } ετσι κανανε , ειχαν αυτα τα συμπτωματα???

clelia :DJ σου δεν εχει προτζεκτορα? συνηθως συτοι κατι τετοια εχουν , ο δικος μου στο γαμο μου ειπε αν ειναι να φερει και του ειπα οχι γιατι εχει ηδη το μαγαζι ... Καλα αυτο με την διακοσμηση που το πας??? Γι αυτο εδωσα εγω εντολη τις συνθεσεις απο τα λουλουδια μετα την τουρτα θα εξαφανιστουν στο ανθοπωλειο ;);) και θα τα μοιρασω εγω εκει που θελω την επομενη μερα που θα παω να τα παρω ... μονο τις μεγαλες θα κρατησω στο κεντρο...ξερω κατι απο το σοι μου και τους περιτριγυρω που περιμενουν στους γαμους κατι τετοια για να ομορφυνουν το σπιτι τους :mad::mad:

Εμενα περα απο τις καρεκλες που θα τις διακοσμησω εγω μια μερα πριν ολα τα υπολοιπα πανω στο τραπεζι θα τα κανει το κεντρο θα ειναι του κεντρου πραγματα αμα θελουν ας τα παρουν ... χαχα θα τους κραξουν

mamounaki : Αν γινει τελικα η μεταθεση του θα γινει μεσα Αυγουστου , θα πανε ενα 10ημερο προγραμματισμενο ταξιδι και μετα απο λιγες μερες το καραβι θα φυγει για κατω... και να θελουν ο ΓΙωργος δεν μπορει να παει πουθενα απο 5/9/ μεχρι 25/9 εχει ζητησει αδεια .... οποτε λογικα μετα τις 25 θα κατεβει ... ειδομεν ... Οσο για το πυρετουλη κανουμε υπομονη και οι δυο μας {μαμα & κορη } αλλα ειναι στιγμες που νιωθω πως φταιω εγω που την εβαλα να κανει μπανακι στην θαλασσα.... :(:( για αυτο προχτες της πηραμε την πισινουλα απο τα τζαμπο μια μικρη στην θαλασσα θα την βαλω ξανα οταν θα ειναι ζεστη πιο πολυ... {στις διακοπες μας σε λιγες μερες στην Κρητη θα κανει βεβαια γιατι εκει που θα παμε και το χειμωνα ειναι ζεστη η θαλασσα :tongue:}

Κι εγω μετραω μερες αντε να περασουνε...αν και ξερω οτι μια βδομαδα δεν μου φτανει για να παω και να δω ολους αυτους που θελω στην κρητη και στους 3 νομους...

Οσο για το νερακι stone μου εγω βρηκα τροπο ... κουταλακι .. εμενα ουτε να το δει δεν ηθελε να την πλησιαζει να το πιει ... της εκανε δωρο και μια θεια μου {που της εσπασε το μπουκαλακι της } το ποτηρακι της nuk { ειναι χαζη η θεια μου αλλα ειναι η αγαπημενη μου :D:D} και στην αρχη το ειδε με λαχταρα και επινε μ,ολις συνηδητοποιησε οτι εκει εμσα εχει μονο νεορ το εχει μονο για να παιζει με τα δοντια της με την πιπιλα... σπανι αθα πιει νερο το μισο της βγαινει απο το πλαι :D:D:D...κι ετσι κι εγω της δινω με το κουταλακι ... εχει πιει και με το καλαμακι του εσπρεσσο το μικρο το λεπτο αμε αμε εκανε προσπαθεια το καταφερε αλλα παντα στην αρχη δυσκολευεται ....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μπήκα να σας πω τα νέα μου…

18/7 ξεκινάω δουλειά, δεν μου έδωσαν τελικά άδεια άνευ αποδοχών ούτε καν καλοκαιρινή, οπότε θα λείψουμε από Αθήνα από αρχές Ιουλίου.

Το πιο σημαντικό νέο μου είναι ότι έπεσε η μικρή μου την Τρίτη από τον καναπέ. Τα συναισθήματά μου τα ξέρετε όσες το περάσατε. Ευτυχώς είναι καλά, τώρα είμαι κι εγώ καλά.

Από τη Δευτέρα το βράδυ η αλλαγή της ήταν θεαματική, σηκωνόταν ολομόναχη και στεκόταν έως και 10 δευτερόλεπτα όρθια χωρίς να στηρίζεται από πουθενά, απλά κρατώντας ισορροπία με τα χεράκια της όταν πήγαινε να πέσει. Εκεί που ήμουν έτοιμη να σας γράψω για το πόσο ενθουσιασμένη και συγκινημένη είμαι και πως δεν πίστευα στα μάτια μου με ότι ζούσα, τότε έγινε αυτό. Άκουσα μπουπ και την είδα στο πάτωμα και από πάνω της το μαξιλάρι του καναπέ, μάλλον προσπάθησε να κρατηθεί; δεν ξέρω ότι και να πω δεν την είδα. Έγινε αμέσως μόλις έκλεισα το τηλ. με τη δουλειά και έπαιρνα τον άντρα μου να του πω τα νέα, ακόμα δεν μπορώ να με συγχωρέσω που δεν την είδα.

Πλέον βρίσκεται στο πάρκο της, φοβάμαι όμως που κοιμάται στο κρεβάτι μας… προς το παρόν έχω στρώσει κουβέρτες στο πάτωμα για παν ενδεχόμενο και στη συνέχεια θα μεταφέρουμε την κούνια της στο δωμάτιο μας και θα κάνουμε προσπάθεια να την βάλουμε εκεί.

Κατά τʼ άλλα είχαμε πάει στο γιατρό τη Δευτέρα και είναι μια χαρά. Μας έγραψε αλοιφή για τις κοκκινίλες και υποαλλεργικό σαμπουάν. Α θυμήθηκα και τον ρώτησα και για τη φράουλα και το ακτινίδιο που της είχα δώσει και δεν έχει αντίρρηση μπορεί να τα τρώει κανονικά. Ξεκινάμε αυγό, ζυμαρικά και προσθέτουμε και άλλα λαχανικά. Είναι 68 πόντους και 7550 γρ. και πολύ καλά ψυχοκινητικά.

Τέλος είμαι στην αναζήτηση κοπέλας για να κρατάει τη μικρή υπό την επίβλεψη της πεθεράς μου. Αν έχετε κάτι υπόψη σας…

Επειδή θα είμαι γενικά στο τρέξιμο δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ, ελπίζω να είστε όλες καλά και θα προσπαθήσω να σας διαβάσω αργότερα.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου, βαρεθηκα να βλέπω κούτες ΕΛΕΟΣ, τελοσπάντων η μικρή μου εκανε ενα 37,6 χτες το απογευμα χωρίς κανένα αλλο σύμπτωμα και μάλλον είναι καμια ιωσούλα γιατι τα δόντια μας είναι άφαντα ακόμα. Ευτυχώς απο χθές είναι απύρετη, μάλλον θα την περάσουμε ξώφαλτσα.

Αγγελική μου φαντάζομαι την τρομάρα σου με την πτώση όμως μην κατηγορείς τον εαυτό σου αυτα γίνονται στο δευτερόλεπτο. Κρίμα που δεν καταφερες να πάρεις αδεια ανευ αποδοχών. Η μικρή σου είναι πολύ μαμούνι και θα περπατήσει πολυ γρήγορα θα το δείς και απο ανάπτυξη είστε σούπερ μπράβο σας.

Ειρήνη μπράβο σας που πάτε τακτικά για μπανάκια, οσο για το κλάμα θα το συνηθίσει σιγα σιγα το νεράκι που θα είναι και κρύο φαντάζομαι. Καλα η μικρή σου Σκλεναρίκοβα στο ύψος φτου φτου.

Φωτεινή περαστικά στο καρδουλάκο σου, εγω πιστευω οτι είναι ιωσούλα, απο οτι μου είπε ο παιδιατρος υπάρχουν πολλές αυτην την εποχή.

Μαμουνάκι με το καλό να πάτε διακοπούλες και περαστικά στο μαμουνάκι τζουνιορ. Χθες το βράδυ ήπιε και η Εμμέλεια 90 ml γαλα αππ μπιμπερο με το μπαμπά της και μετα απο μένα, για να δούμε θα το συνηθίσει;

Πετρούλα μπραβο ολα καλα με τις ετοιμασίες και θα είναι σουπερ είμαι σίγουρη. Για τα γευματα και μενα η μικρή που θηλάζει ακομα πίνει γαλα το πρωι που θα ξυπνήσει και το βραδυ πριν κοιμηθεί στις 9 μιση. Νερο της δίνω αρκετες φορες την ημέρα και ευτυχώς πίνει, εχω το ποτηράκι της Nuk με τα χεράκια στο πλάι. Μας είχε πει ο παιδίατρος και είχαμε ξεκινήσει νωρίς και της δίναμε νερο για να το συνηθίσει, στη αρχη δεν έπινε βέβαια τωρα πίνει δυο ποτηράκια την ημέρα!

Clelia ωραια η ιδεα σου με το Laptop αλλα οπως σου είπαν και οι αλλες κοπέλες να έχεις το νού σου.

Στελνω φιλάκια σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γεια σας!

Να μαι κι εγώ!:D

Δεν μένει και πολύς καιρός για ιντερνετ τελευταία με 3 παιδιά στο σπίτι τα πρωινά. Επειτα το απόγευμα πάμε πάντα για μπάνιο και γυρνάμε κατά τις 9.30 το βραδάκι...:tongue: Ε, μέχρι να πλυθούμε, να πλύνουμε μαγιώ, να μαλώσουμε, να τα ξαναβρούμε:tongue::tongue::tongue: πάει, πέρασε η ώρα!!!!:P

Σας είπα;

Ο κ. Πέπε γουστάρει air condition αν κι εγώ δεν είμαι πολύ φαν....Όταν το βάζουμε δεν ξυπνάει!!!!

Κατα τα άλλα ο θηλασμός είναι λίγο περίεργος αυτές τις μέρες....Ενώ τον θηλάζω σταματά, πατάει καμιά φωνή, συνεχίζει και μετά βάζει και το δάχτυλο στο στόμα!!!!:shock:

Φιλιά σε όλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσια μου! Σας χαιρετω απο Αθηνα, ηρθαμε με το παπακι για να κανονισουμε τις τελευταιες λεπτομερειες για την βαφτιση και κυριως για να αποπληρωσουμε τα σχετικα και αφησαμε τον μπαμπα στον Βολο γιατι ηταν μια εβδομαδα ολο υπηρεσιες (ελεοςςςςς). Αυτο σημαινει οτι θα προσπαθησουμε να ερθουμε να δουμε την τζαναμπετα να κανει βουτιες, μακαρι να εχω αυτοκινητο το Σαββατο!!! :):)

Αγγελικουλα καλωσηρθες στο club των μωρων που κανουν τουμπες! Απ' ο,τι θα διαβασες παραπανω που λεγαμε τα αντιστοιχα στην Κλελια, τα περισσοτερα μωρα εχουν πεσει, κανενα ευτυχως δεν επαθε τιποτα και εμεις κλαιγαμε για 2-3 μερες η καθεμια και σιγουρα σκεφτηκαμε αυτο που σκεφτηκες κι εσυ οτι δηλαδη εμεις φταιμε. Ενταξει, τωρα περασε, ξεχασε το και προχωρα. Καλως ή κακως ατυχηματα παντα θα συμβαινουν, απλα θελει πολλη πολλη προσοχη καθε λεπτο (μιλαω απο πειρα, που το παπι μεταξυ μπουσουληματος και ερπατηματος τα πειραζει ολα, ενα λεπτο να μην κοιτας μπορει να φαει τον τοιχο!) Αντε μην μου στεναχωριεσαι! Οσο για την δουλεια, καλη αρχη και καλη προσαρμογη. ξερω μια φοβερη κυρια για την μικρη σου (γειτονισσα πολλα χρονια, μας εχει μεγαλωσει κι εμας) αλλα προς το παρον ειναι δεσμευμενη με αλλα παιδακια, ωστοσο αν θες ρωταω(θυμισε μου την περιοχη που μενετε)

Φωτεινη δεν λεω περαστικα πια, γιατι μαλλον περασε ο πυρετουλης! Μεταθεσουλα κι εσεις? Τι κακο κι αυτο. Σας καταλαβαινω κοριτσια μο, σας νιωθω, τα ιδια περασα περσι και θα ξαναπερασω ουκ ολιγες φορες ακομα....

Κλειω μου καλη η ιδεα σου για το βιντεακι στο τραπεζι των ευχων (αν και να σου πω την αληθεια, δυστυχως δεν θα το δουν ολοι γιατι δεν γραφουν ολοι στο βιβλιο ευχων, αλλα και 150 ευρω τσαμπα λεφτα ρε παιδι μου). Ειστε στην τελικη ευθεια ετσι? Οι φωτο της Βετας στο φβ δεν παιζονται!!!Πολυ τσαχπινα η μικρη λεμεεε!! Οσο για την διακοσμηση που κανει φτερα, δεν νομιζω οτι ειναι τελευταια μοδα, ειναι πολυ παλια, οσο και τα τραπεζια των γαμων και βαφτισεων, εγω το θυμαμαι απο παντα. Anyway, εμεις θα εχουμε στην κολυμπηθρα μπουκετακια, λετε να πανε να τα ξηλωσουν πριν καν την βαφτιση? χιχιχιχιχιχι

Γιωτα μεγεια το καροτσακι σας και καλες βολτες! Επισης με το καλο η μετακομιση και μετα να κοιταξετε να ξεκουραστειτε, σε νιωθω και σε καταλαβαινω, βεβαια το καλο με εσας ειναι οτι δεν πατε μακρια ομως το μαζεμα και το αδειασμα ειναι το ιδιο.

Τσιπουριτσα μου μαλλον εχω χασει επεισοδια και δεν καταλαβα τα περι ενδοκρινολογου αλλα σε καταλαβα ενθουσιασμενη και χαρηκα, οπως και να χει. Αντε παντα ετσι να εισαι!!!καρδουλινες + παγωτακια light!!! Επισης να ξερεις ακολουθησα την συμβουλη σου κι εκλεισα την ρημαδοτηλεοραση,καλυτερα ετσι. Επισης δεν εκανα την διαιτα που λεγαμε, αλλα απλη θερμιδικη κι εχασα τα 2 απο τα 3 κιλα που ηθελα! Σε ευχαριστω πολυ πολυ!

Βικυ ειστε πολυ τυχεροι που εχετε την θαλασσιτσα μεσα στα ποδια σας, αυτα τα καλα εχουν τα νησακια!

Φιλακια σε ολες (ξυπνησε το παπι-ταλιμπαν και προσπαθει να βγει απο το καροτσι απο το οποιο ειναι δεμενος με ζωνη 3 σημειων και προστατευτικη μπαρα... και σχεδον τα εχει καταφερει!!) φευγωωωωωωωωωωωωωω

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Allo kai trisallo!!!

Αγγελική μου όπως τα έγραψα στην Κλέλια ισχυουν και για εσενα! Τουμπα τουμπα παραραν...... <3

Καλή αρχή στη δουλειά σου και μπορεί να έχω να σου προτείνω μια κοπέλα θα την ρωτήσω και θα σου πω άμεσα!

Ειρήνη μου γοργονες οι πριγκήπισσες ε;;;;; <3

Γιώτα τέλειο το καρότσι! ευχομαι γρηγορη απελευθερωση απο το Κουτισταν!!!

Κλειώ στην τελική ευθεία ε;;;; Τρομερή η ιδεα με το λαπτοπι! (οντως οι φωτο της μικρης ειναι ολα τα λεφτα!)

Φωτεινή αν πάτε στα Χανιά θα είναι ότι καλύτερο! Μακάρι να τακτοποιησεις και μεταθεση και ολα σουπερ! Αμ μην ζηλευεις βρε... χαχαχααα

Μαμουνι μου με το καλό τα βαπτιστικά σας!

Πετρούλα μου φαινεται θα εχεις σουπερ παρεα τωρα στην σαλονικα που έρχεται κι η ελενη!!!!!!! τέλεια θα τα περνάτε!

Ελεν μου χαιρομαι πολύ για ολα που διαβαζω! Εισαι ημιθεα δεν το συζητώ καν!

Με το κολυμβητηριο τα παω περιφημα, μου αρεσει και με εκτονώνει, κουραζομαι πολύ βεβαια γιατί εχω στοχο 1 ωρα / 1 χλμ ... δεν ειναι και λίγο, με κάποιες μικρές αποκλίσεις στην αποσταση το καταφερνω γενικά

Κατά τα αλλα παρα πολλη δουλίτσα, δεν το θεωρώ κακό αλλά αρκετά κουραστικό!

Σας φιλώ, παγωτά φουλ!!!

κοριτσουδια μου η επομενη συναντηση του συνδεσμου θηλασμου ελλαδος που διεξαγεται στο σπιτι μου ειναι στις εξι ιουλιου ξεκινα στις δεκα χωρις να ειναι δεσμευτικη η ωρα.θα χαρω να ξαναδω φατσουλες πουδα τη προηγουμενη φορα καθως και καινουργιες για να μιλησουμε γι το τοπικ και την ανατροφη των καμαριων μας.οποια χρειαζεται διευκρινησεις ας μου στειλει πμ.

εντε ελενιτσα να σε δουμε το σαββατο. με το παπακι

αγγελικουλα θα σε δουμε και σενα τι λες τουλαχιστον στη συναντηση θαταν καλο ναρθεις θα σου λυθουν αποριες για το τι να κανεις τωρα που θα γυρισεις στη δουλεια με το θηλασμο.

κλελουκο θα τα πουμε το σαββατο με το καλο αν μπορεις να μας βαλεις με τοο πλοιγο στο καφε χαρτη με την εκκλησια γιατι δεν ξερω τους δρομους απο κει.

γιωτα καλες βολτες

τελος στη συναντηση δεν ειναι απαραιτητο ναρθουν μονο οσες θηλαζουν .ελατε και οι υπολοιπες ευκαιρια για καφε θα το κανουμε και στν αυλη για να παιξουν τα παιδακια μας

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Κυκλοφόρησε το ΦΕΚ με την μετάθεσή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαίρομαι, χαίρομαι, χαίρομαι ΑΠΕΙΡΑ!!!

Αγγελική τούμπα η γλωσσού μας??? Ώχου το μωρό, περισσότερο η μαμά του που ταράχτηκε... Τα ξέρω τα συναισθήματα, τα πέρασα πρόσφατα. Πάντως αυτά που γράφουν τα κορίτσια, αν τα συνειδητοποιήσεις, θα ηρεμήσεις αρκετά! Σε συνδυασμό βέβαια με το γεγονός ότι δεν έπαθε κάτι η μπουμπού μας... Ηρέμησε, ΔΕΝ θα ξαναγίνει ποτέ-ποτέ-ποτέ!!!

Ellain να έρθετε καλέεε! Η πρόσκληση ισχύει εννοείται-ται! Σας περιμένουμε! Το βιβλίο των ευχών θα είναι στην είσοδο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δει κανείς. Επίσης εκεί θα είναι ο χώρος που θα καπνίζουν, οπότε θα το χαζεύουν. Αλλά και να μην το δουν λίγοι, μικρό το κακό...

Σας άρεσαν οι φώτος της σκατοφατσουλίνας μου, εεε?? Φιλάκια σε όλες!! Μουτς μουτς μουτς!

Τσιπούρα χαίρομαι που είσαι τόσο ανεβασμένη με το κολυμβητήριο!!

am13 θέλω πολύ να έρθω στην συνάντηση, θα σκεφτώ όταν θα έχει τελειώσει η βάφτιση αν έχω κάποια υποχρέωση και θα σου πω...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κυκλοφόρησε το ΦΕΚ με την μετάθεσή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαίρομαι, χαίρομαι, χαίρομαι ΑΠΕΙΡΑ!!!

Συγχαρητήρια για τη μετάθεση!!!!!!!!!!!!Εγώ έκανα σήμερα αίτηση για απόσπαση και περιμένω........Έχω αγωνία αν θα την πάρω, για να είμαι πιο κοντά στη μπέμπα από τον Οκτώβρη που ξεκινάω τη δουλειά...

Με το καλό και η βάφτιση...

Αγγελική τούμπα η γλωσσού μας??? Ώχου το μωρό, περισσότερο η μαμά του που ταράχτηκε... Τα ξέρω τα συναισθήματα, τα πέρασα πρόσφατα. Πάντως αυτά που γράφουν τα κορίτσια, αν τα συνειδητοποιήσεις, θα ηρεμήσεις αρκετά! Σε συνδυασμό βέβαια με το γεγονός ότι δεν έπαθε κάτι η μπουμπού μας... Ηρέμησε, ΔΕΝ θα ξαναγίνει ποτέ-ποτέ-ποτέ!!!

Το ξέρω ότι στενοχωρήθηκες πολύ.....και εγώ το ίδιο....την προηγούμενη εβδομάδα μου έπεσε από το κρεβάτι μας ενώ κοιμόταν ........Έλειπα, αλλά της είχα βάλει μαξιλάρια.....τα πήδηξε όμως........Το πόσο στενοχωρήθηκα δε λέγεται.........Αλλά μετά άρχισε να κουτουλάει και να σκουντουφλαει.......οπότε το πήρα απόφαση. Αρκεί που δεν είναι πολύ άσχημο το χτύπημα.......Στο μεταξύ δεν ξέρω και τι φάρμακα πρέπει να έχω ως πρώτη ανάγκη........Εσείς τι έχετε στο σπίτι;

Ellain να έρθετε καλέεε! Η πρόσκληση ισχύει εννοείται-ται! Σας περιμένουμε! Το βιβλίο των ευχών θα είναι στην είσοδο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δει κανείς. Επίσης εκεί θα είναι ο χώρος που θα καπνίζουν, οπότε θα το χαζεύουν. Αλλά και να μην το δουν λίγοι, μικρό το κακό...

Σας άρεσαν οι φώτος της σκατοφατσουλίνας μου, εεε?? Φιλάκια σε όλες!! Μουτς μουτς μουτς!

Τσιπούρα χαίρομαι που είσαι τόσο ανεβασμένη με το κολυμβητήριο!!

am13 θέλω πολύ να έρθω στην συνάντηση, θα σκεφτώ όταν θα έχει τελειώσει η βάφτιση αν έχω κάποια υποχρέωση και θα σου πω...

Καλή επιτυχία στη συνάντηση.....δυστυχώς είμαι πολύ μακριά για να έρθω, άσε που δεν οδηγώ στην Αθήνα με τπτ όμως......

καλησπερααααααααα!

ευχαριστω για το ενδιαφερον και τα πμ που μου στειλατε κοριτσια με συγκινησατε..:P

δεν συμβαινει κατι,αντιθετως ο αλητακος μου εχει μεταλλαχθει,..

ολη την αγκαλια που του χω κανει μου την δινει πισω με το παραπανω

δεν το αναγνωριζω το μαναρακι μου!!

σουρτουκευουμε συνεχεια κ οταν ειμαστε σπιτι δεν εχω πολυ χρονο για ιντερνετ,

σας φιλω γλυκα,χαιρομαι που ολα τα ζουζουνια ειναι καλα -ελπιζω να μην πεσει κανενα αλλο-με το καλο οσες τα βαφτιζεται,οσες τα πατε θαλασσιτσα,οσες ξεκινατε για διακοπες κ οσες μετακομιζεται..

παρεπιπτοντως ποια ελενη ερχεται θεσσαλονικη???

καλο βραδυ

ps διαβασα χθες οτι απ την 1η Μαη κατεργηθηκαν στην ΕΕ τα πλαστικα μπιμπερο.. απιστευτο?

Διαφημίσεις

Κλεισαμε 8 ωρες απυρετες... ελπιζω κι ευχομαι να μην ανεβει την νυχτα και δεν κοιμηθει παλι το ψυχουλινι μου... Παλι καλα πηρα αδεια και αυριο γιατι η μανουλα μου δεν αντεχιε να την κρατησει και να την βλεπει να κλαιει ...

Και το καλυτερο ? την δευτερα θα αδειασω το δωματιακη της γιατι ερχεται ο μπογιατζης να φτιαξει την ζημεια.. θα την παιρνω στο δωματιο μας να κοιμαται στο παρκοκρεββατο κι αν μυριζει θα την κοιμιζω στην μητερα μ {αλλο που δεν θελει πατερας μου να κοιμαται με την εγγονα του :tongue::tongue::tongue:]

Με το καλο Κλελια μου να ειναι οπως περιμενεις εκει ... ;){του αδερφου μου δεν εχιε βγει ακομα ... πουφφφ να μαθουμε που θκα...τα θα παει κι αυτος...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

δεν συμβαινει κατι,αντιθετως ο αλητακος μου εχει μεταλλαχθει,..

ολη την αγκαλια που του χω κανει μου την δινει πισω με το παραπανω

δεν το αναγνωριζω το μαναρακι μου!!

Τα έλεγα εγώ;;)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κλεισαμε 8 ωρες απυρετες... ελπιζω κι ευχομαι να μην ανεβει την νυχτα και δεν κοιμηθει παλι το ψυχουλινι μου... Παλι καλα πηρα αδεια και αυριο γιατι η μανουλα μου δεν αντεχιε να την κρατησει και να την βλεπει να κλαιει ...

Και το καλυτερο ? την δευτερα θα αδειασω το δωματιακη της γιατι ερχεται ο μπογιατζης να φτιαξει την ζημεια.. θα την παιρνω στο δωματιο μας να κοιμαται στο παρκοκρεββατο κι αν μυριζει θα την κοιμιζω στην μητερα μ {αλλο που δεν θελει πατερας μου να κοιμαται με την εγγονα του :tongue::tongue::tongue:]

Με το καλο Κλελια μου να ειναι οπως περιμενεις εκει ... ;){του αδερφου μου δεν εχιε βγει ακομα ... πουφφφ να μαθουμε που θκα...τα θα παει κι αυτος...

Περαστικά σας!!!! Με το καλό το δωμάτιό σας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...