Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιωτιτσα μην ανυσηχεις τα παιδια προσαρμοζονται παντως εχει ενα τετοιο φοβερο στα prenatal και elc

κλελια μηπως να ρωταγες τον φωτογραφο?

αχ φωτεινουλα μου ποσο σε ζηλευω εμεις αμαν καναμε να παρουμε μεταθεση για κρητη και μας βγηκε στη κωλοαθηνα.τι ωραια που περασ την εγκυμοσυνη μου στη σουδα ηταν τελεια ουτε να το σκεφτεσαι αν μπορεις να παιξεις μπαλα το θεμα της δουλειας ουτε να το συζητας ......αχ ζηλευω καλοπροαιρετα εννοειται . οπως επιθυμηται να σας ερθουν.αληθεια σε ποιο καραιβι ειναι ο καλος σου?στειλε με πμ

με το καλο η μετακομιση...

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια

Clelia είσαι φοβερή, ποτε εψαξες ποτε βρήκες, πάντως με κατατόπισες πλήρως σε ευχαριστώ πολύ. Καρότσι πήραμε της Brevi to B-Light που δεν υπάρχει στην Ελλάδα γιατι ηταν το πιο ελαφρυ στην κατηγορια του και με ιμάντα μεταφοράς γιατι στο καινουριο σπίτι δεν θα εχω ασανσέρ.http://bimbomarket.it/passeggino-b-light-rosso-P10262.htm

Αm 13 σε ευχαριστώ πολύ κι εσένα.

Φιλάκια πολλα σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

ΨΗΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΑΑΑΑΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ στον πυρετο ... σημερα ανεβοκατεβαινει το ασανσερ στο κορμακι του μωρο μου .. το πρωι εφτασε 37,9 εβαλα τους γονεις μ και της δωσανε ντεπον επεσε για αρκετες ωρες και τωρα εχει 38,5 πηρα την γιατρο μου ειπε να της δωσω ντεπον παλι και να την παρω λιγο πιο μετα ξανα να της πω τι εχει γινει γιατι εκεινη την ωρς ειχε ενα μωρακι και εκανε εμβολιο ... της βαλαμε τωρα και κρεμουλα στα δοντακια της .. της καναμε και μασαζακι στα δοντακια... αλλα ειναι κομμενη εντελως η καρδουλα μου .... μου κοβει την ζωη που την βλεπω ετσι ... αμα την παιξεις ομως γελαει δεν γκρινιαζει ... στο παρκο δεν καθεται με τιποτα .. την βαλαμε στο καροτσι και θελει να μας βλεπει κι ετσι οπου παμε ερχεται μαζι μας... αντε να δουμε τι ειναι ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!

φωτεινη στεναχωρεθηκα πολυ με την μικρουλα σου!!!!!!!περαστικακια ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!μακαρι αυριο να ειναι πλεον περδικι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι μερεσ τωρα που ειχε δεκατακια ε?περαστικουλια κ παλι!!!!!!!!!!!!!!

για καροτσι οσεσ ενδιαφερεστε για καλοκαιρινο,ελαφρυ τυπου που λενε (περσυ τετοια εποχη το συζητουσαμε στο καφε του ιουνιου09.....!!!!!!!!!!!!!!!)ειναι πολυ καλα τησ chicco lite way καπωσ ετσι λεγεται....πολυ ελαφρυ,πεφτει ολο το καθισμα ωστε να κοιμηθει το μωρο και παει παντου!!μεχρι και στην θαλασσα το πηραμε!!!θυμαμαι που ολεσ σχεδον αυτο ειχαμε παρει...

η μπουρμπουλιτσα μου εκανε το τριτο μπανακι τησ!!!!!!!!!!!!!!!την κυριακη ηταν το πρωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λογικα και στα 3 μπανακια μασ θα μασ ακουσατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδικα το βασδελακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τσιριζαν και οι 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!θεαμα!!!!!!!!!

κλειω μου,ρωτα και τον φωτογραφο σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Τελικα μου ειπε οτι μπορει να ειναι απο τα δοντακια , αλλα μπορει και να ειναι και μικρη ιωσουλα... ο πυρετος ανεβοκατεβαινει μεχρι στιγμης {τωρα της επεσε την εκανα και ενα μπανακι και ηρεμησε} να μην ανησυχω μου ειπε ... εκανε και διαροια και τρεχουν και τα σαλια της... τωρα ηπιε γαλατακι και κοιμαται στο καροτσι της .... Ευχαριστω Ειρηνη μ ....

9zlup2.png

Διαφημίσεις

φωτεινη μου η δοιαροι πολλεσ φορεσ προερχεται απο τα δοντακια!!!

γενικα ολεσ οι πρωτομανουλεσ να το ξερετε!!!!

πυρετουλησ ομωσ πανω απο 38,5-39 δεν ειναι δοντακια-καπου το ειχα διαβασει....(δεν ξερω κατα ποσο ισχυει...)

μακαρι να ειναι τα δοντακια σασ μονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α!!!δεν σασ ειπα,ηλθε χτεσ το παιδοντοκτορι (επρεπε και οι 2 κορουλεσ να βαλουν το δοκιμαστικο μαντου προκειμενου να κανουμε αιτηση για βρεφικο σταθμο-αν τελικα πιασω δουλεια.....-τιποτα δεν ειναι σιγουρο...)

εν τελει η μπουρμπουλ ειναι 8.500 και 75 εκατοστα!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κι εμενα σημερα μου φερανε τα δικαιολογητικα για τον παιδικο.. κι εχει μεσα το μαντου .. πρεπει δηλαδη να της το κανω εεε???

Δεν θυμηθηκα να το πω αυτο στην παιδιατρο μας θα την παρει η νυφη μ ομως το πρωι γιατι κι εκεινη θελει βεβαιωση για τον παιδικο οποτε θα την ρωτησει και για την μικρη ....

9zlup2.png

Κορίτσια μου, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια για την τούμπα της Ελισάβετ. Αρχίζω να το ξεπερνάω.

Δεν σας είπα ότι σήμερα πρώτη φορά η Ελισάβετ στάθηκε όρθια!!! Όταν την βάλεις κάπου να ακουμπάει την πλάτη της, στέκεται όρθια! Όπως η γλωσσού της Αγγελικής!

μπραβοοο!!!

Mamounaki, εσύ θα διαλέξεις τα βαφτιστικά της μικρής σου?? Αυτά η νονά δεν τα κάνει??

μαζι τα ψαχνουμε...ειναι κ αναποφασιστη κ αυτη κγω κ τρεχουμε μαζι. εχουμε κ αλλο νονο ο οποιος για να μη μπλεξει με μας τις τρελλαρες θα διαλεξει το σταυρο.

Γιώτα είναι εξαιρετικά απίθανο να δεχτεί μωρό που θηλάζει αποκλειστικά να πάρει μπιμπερό από την μαμά του. Βάλε τον μπαμπά της ή την γιαγιά της να της δώσει το μπιμπερό και όταν εσύ θα λείπεις από το δωμάτιο. Μην σου πω από το σπίτι! Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει πρώτη της φορά μπιμπερό με σένα μπροστά!

σε μενα συνεβη το απιθανο..ισως επειδη ειχε συνηθισει πλαστικουρα απο θηλες...δεν ξερω..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

ειρηνη μονδελακι η μικρη μπουρμπουλ!!!της αρεσε το νερακι...ανυπομονω να δω αντιδρασεις μπεμπας στη θαλασσα

φωτεινη περαστικουλια...κ μενα εχει μυξουλες βηχαλακι κ δεκατα 3 μερες..μαλλον δοντακι γιατι τα τριβει συνεχεια...

αν παρει μεταθεση να φανταστω μετα το γαμο ε???

σε 10 μερες φευγωωωωωωωω για διακοπες:D:D:D:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!

Μπήκα να δωσω το παρόν και να σας πω εν ταχει και τα δικα μας

Ολα σχεδόν ειναι έτοιμα..κατι τελευταια εχουν μεινει που πιστευω να τα προλάβω μεχρι το Σαββατο

Βρε κορίτσια να σας ρωτησω τα μωρακια σας πίνουν νερό;;εμενα δεν το θελει..Επίσης τα θηλάζοντα παιδακια ποσα γευματα φαγητού κανουν τωρα (οσα τρωνε) και ποσα θηλασμού???

Απο σημερα τρωμε και 3ο γευμα και θελω να μου πειτε και τη δικη σας εμπειρια στο θεμα αυτο..

Κλειώ μου πολύ πολύ ακριβό τον βρισκεις τον προτζεκτορα...ρωτησα και τον αντρα μου που ειναι της δουλειας αλλα δε μπορει να σκεφτει κτ άλλο..Ευχομαι να βρεθει καποια λύση γιατι ειναι πολλά τα λεφτα για 3,5 ', το αποτελεσμα ομως θα σε ικανοποιησει κι αν δε βρεις κτ αλλο, τοτε χαλαλι της της Βετούλας!!!!

Με το καλό οι βαφτισεις μας και εχουμε ουκ ολιγες αυτες τις μερες, καλή προσαρμογή και ολα ευκολα να ερθουν στις μαμαδες που ξεκινανε δουλειά(μεσα σε αυτες κι εγω..κλάψ!) και στα δυο κορίτσια του καφε μας που θα μετακομισουν σε αλλες πολεις πολύ σύντομα, ευχομαι τα καλύτερα!!!

Φιλια πολλά στα μπουμπουκακια και καλό βραδυ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!

πετρουλα νερακι εμενα αυτη τη βδομαδα με πυρετουλι αρχισε να πινει...μεχρι τωρα το αηδιαζε...της πηρα κ ενα ποτηρακι της nuk με χερουλακια κ πιπιλα κ \το κραταει μονη της..τωρα με τη ζεστη πρεπει να τους δινουμε τακτικα..καπου διαβασα για 30-60 μλ τη μερα να δινουμε

γευματα της δινω 5 αυστηρα. το πρωι γαλα, δεκατιανο φρουτο, μεσημεριανο λαχανικο (κρεας μονο 3 φορες την εβδ), απογευματινη κρεμα-δημητριακα κ βραδυ γαλα..εγω θηλαζω πλεον μονο για να κοιμηθει. οχι για να χορτασει. δεν εχω πολυ πια.

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Γιώτα, το καρότσι σας έχει ζώνη ασφαλείας 5 θέσεων, μια χαρά ασφαλές είναι! Να μην ανησυχείς για τπτ!!

Φωτεινή περαστικά σας!! Δώσε της πολλές αγκαλίτσες και θα 'γιάνει σε χρόνο dt, θα το δεις!

Ειρήνη, μπράβο στην μπουρμπουλήθρα που μεγαλώνει η σκατούλα μας!! Και του χρόνου με τα μπανάκια σας!! Ώστε ούρλιαζε το σκατό, εεε?

mamounaki με το καλό οι διακοπές σας!! Μέτρα μέρες!! Θυμάστε που πέρυσι μετρούσαμε μέρες για να πάρουμε την άδεια τοκετού??

Stone μου, η Ελισάβετ πίνει νεράκι!! Και από γυάλινο ποτήρι μάλιστα, της δίνω και γλούτσου γλούτσου!! Και μάλιστα το κυνηγάει με το χέρι και το στόμα της, η ανωμαλίτσα!

Κορίτσια μου την βρήκα την άκρη! Τελικά δεν θα παίξει το βιντεάκι σε προτζέκτορα και πανί, θα το βάλω στην είσοδο στο λαπτοπάκι μου να παίζει συνέχεια. Δίπλα στο βιβλίο ευχών, στο ίδιο τραπεζάκι! Δεν θέλω 150 ευρά για 3,5 λεπτά, σιχτίρι δλδ!! Είπαμε, να δώσω για μπαλόνια, για ανιματέρ, για dj, το καταλαβαίνω! Ακριβοί μεν, αλλά τα βγάζουν τα λεφτά τους! 3,5 λεπτάκια τι να βγάλουν για 150 ευρά?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Τέλεια ιδέα Κλειώ! Μια χαρά θα είναι έτσι!

Φωτεινή περαστικά σας. Τα μωράκια αρρωσταίνουν δυστυχώς... Κάποια ιωσούλα μάλλον είναι... αν κρατήσει ο πυρετός πάνω από τρεις μέρες ξανατηλεφωνείς στη γιατρό σου...

Πετρούλα στην τελική ευθεία και εσύ!!! Όλα θα πάνε καλά!!! Εμείς πίνουμε νεράκι, πριν λίγο καιρό δε το ήθελε πολύ μάλλον έπαιζε, τώρα με τις ζέστες πίνει αρκετό και συχνά. Όσο για τα γεύματα έχουμε στις 10 φρουτόκρεμα, στις 1:30 μεσημεριανό, στις 5μιση- 6 γιαουρτάκι και κατά τις 9-9μιση γαλατάκι και θα της ξαναδώσω όσες φορές ξυπνήσει μέχρι τις 8.

Φιλιά σε όλες!!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Ευχαριστω κοριτσουδια για τις απαντησεις..απο αυριο θα ξεκινησω πιο συστηματικες προσπαθειες για να πινει το νερακι

Κλειω πολύ καλή η ιδεα σου αλλα βαλε κανενα συγγενη (πιτσιρικι αν υπάρχει) να ριχνει καμια ματια και στο λαπιτοπι μη γινει...αφαντο!!Στο λέω γιατι πολλά εχουν δει τα ματια μου, μεχρι και γυαλες ζαχαρωτων εχουν τζουρνέψει απο τραπέζι ευχων!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Aαααααααα Stone... Δεν ξέρεις ποια είναι η τελευταία μόδα σε δεξιώσεις γάμων, βαφτίσεων κλπ? Να παίρνουν την διακόσμηση! Ναι, ναι!! Αυτή που βάζεις σε κάθε τραπέζι, είτε είναι γυάλα, είτε κεράκι, είτε δεν ξέρω και εγώ τι άλλο! Και δεν το θεωρούν κλεψιά, δεν το κάνουν κρυφά δλδ. Απλά το θεωρούν (κάποιοι) σαν τις μπομπονιέρες ένα πράγμα. Που όλοι παίρνουν και από μία.

Χαχαχαχαχα!!!

Γι' αυτό και εγώ και στον γάμο αλλά και τώρα στην βάφτιση πήγα στα Τζάμπο, φόρτωσα ένα αμάξι με ένα σκασμό πράγματα βαριά, ογκώδη κλπ και πλήρωσα 80-100 ευρά! Δεν λέει να κλαις τα λεφτάκια σου, παίρνεις τζαμπο κατάσταση και έχουν οι συγγενείς σου να σε θυμούνται όταν θα βλέπουν αυτά που τσούρνεψαν!

Αχαχαχαχα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...