Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλη μου και το μωρο το βοηθα πολυ to babyswimming εχω δει κατι αλλα μωρακια να σπαραζουν λιγο η θερμοκρασια του νερου λιγο το οτι ταβαζουν αποτομα μεσα..ηταν ζεστα που πηγατε?

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις παλι ειχαμε κανει πολλες προβες στην μπανιερα παρεουλα :tongue: καναμε και βουτιτσες αλλα δεν ηθελα να την τρομαξω κι ετσι τα καναμε ολα απαλα ααα εφαγε και την πρωτη της τουμπιτσα στην αμμο :tongue::tongue::tongue: κι αυτο απο την λεκανιτσα , πριν την βαλουμε στην θαλασσα οπως την ειχαμε μεσα σηκωθηκε ορθια η κυρια γλυστρισε και βγηκε εκτος λεκανης..εγω τα κανα πανω μου οταν ειδα την μουριτσα της μεσα στην αμμο κι οι αλλοι γελαγανε την αρπαξα και την βουτηξα μεσα στην λεκανη να την ξεπλυνω...μετα κατευθειαν στην θαλασσα.... ηταν καπως ζεστη ουτε παγωμενη ουτε κρυα...αλλα αυριο δεν θα κανουμε μπανιο μαλλον οπως κανονιζαμε γιατι την ακουω και ψιλοβηχει ....:(:(:( απλα θα παμε για βολτιτσα μιας και θα ειναι κι αλλα νινακια μαζι μας...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

am13 την πήγαμε στον Τύμβο Μαραθώνα. Όντως, οι παραλίες της Αττικής είναι ένα χάλι, αλλά τι να κάνεις! Πάντως, δεν είναι και σαν την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος (ακόμα). Κάτι είναι κ αυτό...

Φωτεινή η μικρή σου έφαγε άμμο !!! Απαπαπα το σκατό!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλησπερα..... σημερα πηγαμε παλι για μπανιο χωρις τον μπαμπα μας αλλα δεν καναμε ....καθομασταν και βλεπαμε τον ξαδερφο μας να κανει μπανιο κι εμεις ειχαμε αραξει στις πολυθρονες κατω απο μια μεγααααααλη ομπρελα... Αχ ναι κλειω μου τι να κανω δεν αποφευγεται αυτο ...

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!

Πως ειστε;;εχω καιρό να ερθω εδω αλλα ριχνω καμια ματια στο fb για τα νεα σας!!

Κλειω διαβασα οτι ειχατε ατυχηματακι..οτι σου ειπαν τα κοριτσια, ξεχασε το και επουδενι μη νοιωθεις τυψεις!!Ετσι γινεται με τα παιδια, πεφτουν, κλαίνε, σηκωνονται, ξαναπέφτουν..Εχει τυει να ειμαι διπλα τους, σχεδον να τα τα κρατω και να μου πεσουν..δε φταις εσυ!!

Ελενα ο μεγαλος μου ειχε πολύ ανησυχο υπνο απο τον 8ο εως τον 10 μηνα οποτε και κοψαμε τον βραδυνο θηλασμό και του αλλαξα δωματιο!!Ξυπνουσε καθε λίγο και ειχε μια γκρινια μες τον υπνο του ανεξηγητη...ηταν η περίοδος που αρχισε να μπουσουλα και ηθελε να φυγει ακομη και την ωρα που κοιμόταν!Κανεις δε ηξερε να μου πει τι να κανω,...

Γενικα θα δειτε οτι τα πιτσιρικια μας θα περνανε απο διαφορες φασεις..της απίστευτης γκρινιας, της αφαγίας, της λαιμαργίας, της αϋπνίας κοκ

Υπομονη θελει και ολα περνανε!!Βεβαια η γκρινια αυτη πολλές φορες εχει και καποια αιτια κι αν στη δικη σας περιπτωση ειναι τα δοντακια βαλτου λίγη αλοιφουλα στα ουλα για να ηρεμησει (mundisal)

Am καλή αρχη με τη δουλεια και καλή ευκολία!!Ξεκιναω κι εγω στις 3/7 αλλα το δικο μου ωραριο θα ειναι 7.30-13.00 (νομίζω)

Απο θήλαστρα στη φαση που ειστε θα σου προτεινα το swing που εχω κι εγω..Η αλήθεια ειναι οτι δεν το εχω χρησιμοποιησει πολλές φορες αλλα οταν το χρειαστηκα με εβγαλε ασπροπρόσωπη!!Ποσα γευματα υπολογιζεις να αφηνεις??Επίσης ισχυει και αυτο που λέει η Δήμητρα..οταν ειμαστε εκει δε μας χαριζονται και κατα εναν περιεργο τρόπο οταν λειπουμε προσαρμοζονται στα νεα δεδομενα χωρις ιδιαιτερες δυσκολίες!!Δινετε του λίγη πιπιλα - εμεις εχουμε κοψει τον υπνο με ζυζι εδω κι ενα μηνα- κι αν δυσκολευεται να την πιασει, ας του τη δωσει ο συζ ή η γιαγια που θα τον φροντιζει..

Μην πελαγωνεις, να δεις που στην πραξη τα πραγματα θα ειναι πιο ευκολα και θα σου το πουν και οι θηλαζουσες μανουλες που ηδη δουλευουν!!!

Εχω κι εγω τα αγχη μου και τις αγωνιες μου αλλα εχω ενα πιο σταθερο ωραριο και με τις προετοιμασιες της βαφτισης η αλήθεια ειναι οτι δεν προλαβα να το συνειδητοποιησω και πολύ..

Καλή μας αρχη και ολα θα πάνε καλά!!!!!

Καλή αρχη και με τις μπεμποβουτιες!!!!Πήραν φορα βλέπω τα αθηνόπουλα!!

Πήγαμε κι εμεις ενα τριημερο στη Χαλκιδικη αλλα ηταν τοσο παγωμενη η θαλασσα που δε ρισκαρα να τον βουτηξω ενόψει και της βαφτισης..Μπήκαν ομως ο μπαμπας μας με τον Αν και το ευχαριστηθηκαν..το παγωμενο νερακι!!!!

Κοριτσακια μου σας αφηνω..πάμε να δωσουμε και τα τελευταια προσκλητηρια και ισως για καμια βολτιτσα!!

Πολλά φιλάκια και καλό απόγευμα!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέρα τι μου κάνετε;

εμείς είμαστε σε ένα απίστευτο τρέξιμο που δεν έχω το χρόνο και το κουράγιο να μπαίνω συχνά.

το πρωι πήξιμο στη δουλειά μετά ο αγώνας συνεχίζεται στο σπίτι και το βράδυ πέφτω ξερή για ύπνο.

ο μικρός μου είναι μια χαρά 72 εκ και 8500 κιλά, μπουσουλάμε πλέον οπότε είμαστε όλη την ώρα από πάνω του για να τον προσέχουμε μην περάσει ο μεγάλος από πάνω του αφού ησυχία δεν έχει και αυτός.

απ΄την άλλη τρέχουμε και με τη βάφτιση που είναι σε δύο βδομάδες αφού ακόμα δεν έχω μοιράσει όλα τα προσκλητήρια και αγχώνομαι λίγο. τεσπα

εύχομαι να είστε ολες καλά

Καλή εβδομάδα Πεπελάρες!!!!

Σας διάβασα! ναι ναι τα κατάφερα αλλά σε λίγο έρχεται το ραντεβού μου και δεν μπορώ να σχολιάσω πολλά

να πω Κλέλια όπως σου είπαν όλες.... ολα μα ολα τα παιδιά έχουμε φαει τουμπες και δεν πάθαμε τίποτα! Οπως σου ειπε και η ελενη πολύ σωστά καλώς ήλθες στον κόσμο της αγωνίας της μανας! Σε λίγα χρόνια που θα καβαλάει μηχανάκια να μας δω! αααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Τί να πει η καημένη η μαμά μου που έπεσα από το κρεββάτι και ηταν η πρώτη φορά που μίλησα; ειπα ΑΜΠΟΥΜ! όπως καταλαβαίνεται δεν μπόρεσε να το ξεχάσει ποτε! χαχαχαχχααααα

Φωτεινή περαστικά σου! κι ο καλός μου ακριβώς το ίδιο με εσένα, είναι πραγματικά για λύπηση! Σημερα θα τον δει φυσικοθεραπευτής γιατί δεν πάει αλλο!

Ελενα κλεισε την τιβι, θα σε κάνει μονο χειρότερα το ξέρεις. Μπες στον μαγικό κόσμο των βιβλίων που τόσο αγαπάς όταν έχεις λίγο χρόνο και βολτες να ξεσκάς λίγο (κανεις και την γυμναστική σου). Το παπί περνάει την φάση του θα ηρεμήσει πάλι θα δεις! <3

Εχω τόσα να σχολιάσω αλλά πραγματικά πρέπει να κλείσω :-(

Να σας πω ότι ειμαι καλά, με κάμποση δουλειά (το έχετε εμπεδώσει αυτό)

Ευτυχώς η δοσολογία θυροξίνης που παίρνω φαίνεται ότι μου παει καλά (εκανα επαναληπτικές εξετάσεις θυροειδους) η γιατρος ειπε ότι τα ξαναλέμε στις γιορτες ή αν μεινω έγκυος πριν από τότε της τηλεφωνώ και μου λεει σε ποια εβδομάδα να κάνω εξετάσεις και να παω να με δει

Ελπίζω να αρχίσει να αποδίδει και η προσπάθεια μου στην διαιτα πλεον, εχω ξεκινήσει και φουλ κολυμβητήριο!!!

Σας φιλώ ουλες ματς μουτς

μου έχετε λειψει πολυ!

Kαλημέρα κοριτσια απο το περίφημο κουτισταν που λεει και η Μαριέττα και η Αγγγελική.

Στο σπίτι γίνεται ενας χαμός δεν χρειάζεται να σας το περιγράψω, τρέχουμε και δεν φτάνουμε γιατι μετακομίζουμε το πτώτο ΣΚ του Ιούλη αλλα αυτο το ΣΚ πετάμε για Σάμο, να δουμε τους νονούς της Εμμέλειας που έκαναν μωράκι και δεν μπορούμε να το αναβάλουμε γιατι τα εισητήρια τα εχουμε κλείσει απο το Γενάρη.

Η Εμμέλεια είναι πολύ καλα δοξα το Θεο, μπουσουλάει παρα πολύ, οπου μπορεί να πιαστεί σηκώνεται με ευκολία, τρώει πολύ καλά η χοντρούλα μου και ευτυχώς κοιμάται όλη τη νύχτα. Την ημέρα βεβαια δεν πολυκάθεται μόνη της και θέλει να ασχολείσαι συνέχεια μαζί της και το απόγευμα οπωσδήποτε καροτσάδα, με το που μπαίνει στο καρότσι τρελαίνεται απο τη χαρά της.

Αγχώνομαι λίγο γιατι στις 11/7 ξεκινάω δουλειά και δεν ξέρω τι θα κάνω με το θηλασμό, δεν πιάνει μπουκάλι με τίποτα, με το που το βλέπει μου το σπρώχνει περα με το χέρι της.

Σας διάβασα λίγο γρήγορα, ωραία αρχίσατε και τα μπανάκια ακούω, δεν μπορώ να σχολιάσω πολλά, μόνο για την πτώση της Ελισάβετ, εχω να πω να μην στεναχωριέσαι Κλειώ μου, δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα εκείνη την ώρα, αργα ή γρήγορα όλα τα παιδιά πέφτουν, όσο περνάει ο καιρός θα το συνηθίζουμε.

Φιλάκια πολλά σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

maraki πετρουλα τσιπουριτσα κ γιωτιτσα μας λειψατε καλε...κ εμφανιστηκατε ολες μαζι!!!

μαρακι κουραγιο..ελπιζω να παρεις καλοκ αδεια να ξεκουραστεις

τσιπουριτσα σου ευχομαι ο ενδ/γος σου να σε δει συντομααα...;););)μπραβο για τις εξετασουλες!

γιωτιτσα ενα γευματακι ειναι το γαλα το πρωινο...αν δοκιμαζες εκεινο το μπιμπερο για θηλαζοντα μωρα???δεν το θυμαμαι της μεντελα νομιζω ηταν??? με το καλο να πατε στο νεο σας σπιτακι!

πετρουλα με το καλο οι προετοιμασιες της βαπτισης!

εμεις καλα.της περασε το κρυωμα.αυριο εχουμε ρεπο κ θα παμε να δουμε βαπτιστικα...μαλον θα καταληξω σε φορεματακι mou mou. τα ξερετε? μας αρεσανε πολυ...κ λαμπαδα βρηκαμε πολυ ωραια που μετα γινεται φωτιστικο, κ κουτι ιδιο-ξυλινο που μενει στο δωματιο για αποθηκευτικο χωρο. αυριο ελπιζω να τα κλεισουμε!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα καλησπερα.....

η μικρη ειναι με βηχα για μια ακομη φορα ... :( σημερα ομως οχι τοσο εντονο λιγο πιο χαλαρο...

εγω εχω παρει την σιδερωστρα και τσακωνομαι μαζι της :mad::mad: και εκει που σιδερωνα μου πεταξε το αμορε μου το κουφο.... εαν βγει η μεταθεση του ... το καραβι εχει ενα προγραμμα... να παει για επισκευη .. και η επισκευη που γινεται οεοοοο??? Σουδα κρητη... τι σημαινει αυτο? πρεπει να ρωτησω αν μπορω να παρω μετακινηση για εκει γιατι η επισκευη θα κρατησει 2 χρονακια.... :(:( απο την μια μου εκανε την καρδια περιβολη κι απο την αλλη μ'αρεσει σαν ιδεα να ξεφυγουμε λιγακι απο εδω .... θ'αλλαξουμε παραστασεις ... τωρα απλα περιμενουμε νεα για το τι μελι γεννεσθε...

9zlup2.png

Κορίτσια μου, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια για την τούμπα της Ελισάβετ. Αρχίζω να το ξεπερνάω.

Δεν σας είπα ότι σήμερα πρώτη φορά η Ελισάβετ στάθηκε όρθια!!! Όταν την βάλεις κάπου να ακουμπάει την πλάτη της, στέκεται όρθια! Όπως η γλωσσού της Αγγελικής!

Φωτεινή, να ξέρεις ότι έτσι κάπως έγινε η μετακόμιση της Δέσποινας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη! Από την στιγμή που δεν σου κακοφαίνεται, πιστεύω καλά θα σας πάει! Περαστικά στην μικρή!

Mamounaki, εσύ θα διαλέξεις τα βαφτιστικά της μικρής σου?? Αυτά η νονά δεν τα κάνει??

Εμείς τώρα γκαζώνουμε για το Σάββατο. Τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον στολισμό στον χώρο της δεξίωσης κλπ. Βρε κούκλες, τα φώτα σας!! Έχω ετοιμάσει ένα βιντεάκι να παίξει λίγο πριν μπούμε στο κέντρο, αλλά δεν διαθέτουν προτζέκτορα, πρέπει να νοικιάσω. Πήρα μία τιμή και μου ζητούν 150 ευρώ! Το βιντεάκι είναι 3,5 λεπτά!!! Έχετε κάποιον να μου προτείνετε??

Γιώτα είναι εξαιρετικά απίθανο να δεχτεί μωρό που θηλάζει αποκλειστικά να πάρει μπιμπερό από την μαμά του. Βάλε τον μπαμπά της ή την γιαγιά της να της δώσει το μπιμπερό και όταν εσύ θα λείπεις από το δωμάτιο. Μην σου πω από το σπίτι! Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει πρώτη της φορά μπιμπερό με σένα μπροστά!

Τσιπούρα περαστικά στον άντρα σου!! Ξεκίνησες κολυμβητήριο γοργόνα μου!!! Μπράβο!! Πες εντυπώσεις!! Τώρα μάλιστα που ρυθμίστηκε το θέμα θυροειδής και μάλιστα άμεσα!! Το μπεμπέ πλησιάζει επικίνδυνα!!! Θα χάνεις και κιλάκια τώρα, ποιος την χάρη σου!!!

Μαράκι σε χάσαμε παντελώς! Γιατί καλή μου δεν έστελνες τα προσκλητήρια ταχυδρομικώς? Θα γλίτωνες πολύ τρέξιμο! Άντε κουράγιο!! Μια χαρά θα τα καταφέρεις!

Stone χαίρομαι που μπανιάρετε και γυρνάτε οικογενειακώς!

GEXxp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Μαμουνάκι και Clelia ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, προς το παρόν σκέφτομαι να την συνεχίσω έτσι και όταν ξεκινήσω δουλειά να την ταίζει ο μπαμπάς της το πρωινό γάλα αφου θα ξυπνάει μετα που θα φευγω εγω, πιστευω να το τρώει αφου θα πεινάει τι θα κάνει και το βράδυ να τρώει κανονικά απο μένα.

Μαμουνάκι με το καλό να διαλέξετε τα βαφτιστικά σας, που θα είναι σουπερ είμαι σίγουρη!

Clelia δεν ξερω να σου πω για τιμές και τέτοια αλλά μήπως να ρώταγες και το φωτογράφο μήπως έχει καμία άκρη!

Φωτεινή η Κρήτη είναι υπέροχη και αν μείνετε και στα Χανιά θα είναι σούπερ, αν δεν υπάρχει πρόβλημα με την δουλειά σου μην το σκεφτεσαι καθόλου, θα ξεφύγετε, θα εχετε αλλη ποιότητα ζωής!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

Α κοριτσια να σας ρωτήσω τους έχετε αλλάξει καρότσι; Μας ήρθε χθες απο την Ιταλία το καλοκαιρινό της καρότσι που είχαμε παραγγείλει και είναι σούπερ και πολύ ελαφρύ, ομως διστάζω ακόμα να την βάλω γιατι στο χειμερινό της αρέσει πολύ να κρατιέται απο μπροστα και καμαρώνει πολύ στην καροτσάδα, ενω αυτο δεν έχει και φοβάμαι μήπως δεν της αρέσει ή μηπως είναι πολύ μικρή για τετοιο καρότσι;

Απορίες μιας χαζής μάνας!!!

Καλησπέρα!

Γιώτα άπαξ και της μπουμπούς σου της αρέσει η καροτσάδα, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα που θα αλλάξει καρότσι! Ίσα-ίσα που μπορεί να νιώθει και πιο "ελεύθερη" με αυτό που δεν έχει μπάρα μπροστά.

Όσον αφορά την ασφάλειά του: κατ' αρχήν, ποιο πήρες? Είμαι σίγουρη ότι είναι αξιόπιστο και ότι είναι για την ηλικία της Εμμέλειας.

Το δικό μας το καρότσι να φανταστείς (maclaren xlr) δεν έχει μπάρα μπροστά, άμα θες μπορείς να αγοράσεις, αλλά δεν ήθελα. Έχει βέβαια ζώνη που δένει σε 5 θέσεις, δλδ δεν υπάρχει περίπτωση να λυθεί, ακόμα και να θέλει να γείρει μπροστά δεν μπορεί.

Πάντως μπορείς να της βάλεις κάτι σαν παιχνιδάκι μπροστά, πχ δες αυτό http://cgi.ebay.co.uk/Manhattan-toy-whoozit-activity-spiral-pram-stroller-toy-/330515342067?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item4cf43fe2f3, αυτό http://cgi.ebay.co.uk/Baby-Buggy-Pram-Stroller-Car-Seat-Activity-Rattle-Toy-/380275261703?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item588a2c0107, αυτό http://cgi.ebay.co.uk/NEW-STROLLER-WHEEL-TOY-Fun-Interactive-Development-/260743228192?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item3cb581eb20.

Έχει πάρα πολλά, εγώ σου παρέθεσα βιαστικά 3, δεν θα πάρεις αυτά, το ένα είναι ακριβό, το άλλο δεν το στέλνει Ελλάδα. Τέτοιου είδους όμως, ώστε και να παίζει η μικρή μας, αλλά και να έχεις μία παραπάνω "ζώνη", ώστε να έχεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο. Αν και δεν χρειάζεται από θέμα ασφάλειας, για την δική σου ψυχολογία περισσότερο.

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...