Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια μου σας ευχαριστω ΠΟΛΥ!!

Μου ειναι πολυτιμες οι γνωμες σας, μου κανουν καλο...

mamounaki, απο αυτα που ξερω, οταν βαζεις το θερμομετρο καπου (πωπο, στομα), αφαιρεις 3 μοναδουλες. Δλδ το 37,5 ειναι 37,2. Αφου εχει μυξουλες κρυολογησε το μαμουνιδιο. Πιστευω θα το περασετε στο ποδι, ειναι της εποχης με τον καιρο - μια ζεστη, μια βροχα!

ellain και μενα η Ελισαβετ το τελευταιο 10μερο μου εχει βγαλει την πιστη! Εχει παθει μια απιστευτη μαμακιαση, ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω. Κλαιει, χτυπιεται, ουρλιαζει σε ολους. Ακομα κ στον μπαμπα της! Και εκει που λεγαμε πως στην βαφτιση της θα γελαει, ετσι κοινωνικη που ειναι (ηταν), απο τις στριγγλιες της προβλεπω να μας ακουσει ακομα κ η Ειρηνη!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κλελουκω μου να μην στεναχωριεσαι καλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολεσ εχουμε και μια ιστορια πτωσησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε δεν θυμαστε μερεσ πριν την βαπτιση που ξεπερασε τα χερακια (ηταν δεμενη!!!!!!!!!!!!!)απο το ψηλο καθησμα φαγητου και ηλθε κατω με το κεφαλι????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκλαιγα ωρεσ απο την ταραχη μου και την στεναχωρια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μετα παλι μια ωρα πριν την βαπτιση επεσε απο το κρεβατι μασ μπροστα στα χερια και ματια του πατερα τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κοριτσάκια μου καλησπέρα!

τα νέα μας είανι ότι πήγαμε στο γιατρό και επιτέλους έσπασε το φράγμα και η γκουγκουφκίτσα έγινε 7750 και 71εκ. μεγαλώνει πολύ καλά και είναι πολύ δυνατό μωρό και όπως είπε ο γιατρός "σούπερ γκόμενα" και "σπίρτο"...

μας είπε σιγά σιγά να ξεκινήσουμε τα φαγητά που τρώμε κι εμείς φυσικά χωρίς μπαχαρικά και αλάτι, ξέχασα να τον ρωτήσω για αβγό, αλλά αν θυμάμαι καλά την περασμένη φορά μου είχε πει μετά τον 9ο.

επίσης μας είπε να την πηγαίνουμε στη θάλασσα όσο πιο συχνά μπορούμε, και όχι μόνο για μπανιο αλλά και να καθόμαστε και αρκετα για να της φύγουν αυτά που έχει... τι έχει? ο γιατρός υποψιάζεται αλεργίες και άσθμα... αλλά μας είπε να μην αγχωνόμαστε, είναι πολύ μικρή ακόμα για συμπεράσματα.

κλέλια είχαμε κι εμείς πτώση από τον καναπέ, όπως όλοι! παρ'το αλλιώς κοπέλα μου! χαλάρωσε! δεν έγινε τίποτε, αυτό να σκέφτεσαι!

ελενάκι δεν ξέρω τι να σου πω.. και η δική μου έχει μια τέτοια συμπεριφορά, αλλά όχι τόσο έντονη όσο τη λες εσύ! είναι γενικότερα ανεξάρτητο μωρό, αλλά τελευταία θέλει τα όλα της, τι να πω... δοντάκια? μεγαλώνουν και καταλαβαίνουν τα πάντα...

μαμουνάκι αυτό δεν είναι πυρετός... τίποτα δεν είναι!

ειρήνη ζωηρούλες και οι δυο ε? υπομονήηηηηηη!

φωτεινή περαστικά...

αααααααα! δε σας είπα!!! βγάζω τη μικρή στο μπαλκόνι και βλέπει το καναρινάκι μας. που είναι το πουλάκι της λέω, φωνάζει αυτή και χαίρεται. και σήμερα της λέω κάνε γεια σου στο πουλάκι και τι έκανε... χαιρετούσε και έλεγε "άτι, άτι" το ζωντόβολο!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

hallo.πως πανε τα πραματα εγω κομματια.το μεσημεριανο υπνο μαλλον θαρχισω να τον ξεχνω ο μεγαλος μου δε θελει πλεον να κοιμαται.μονο αμα εχει λιωσει ασχημα ολη μερα. και τον ειχα τοσο αναγκη οχι τιποταλλο αλλα και ο μικρος κοιμαται μονο με τη μαμα θηλαζοντας.

εχω αποριες σχετικα με θηλαστρα.

εχω το ηλεκτρικο της avent απο το πρωτο μου γιο .βεβαια εκεινο δε το χρησιμοποιησα στη δουλεια μιας και δεν επστρεψα επειδη ξαναμεινα εγκυος.ειχα κανει τοτε μια τραπεζα αλλα λιγα πραματα.θα λειπω απτις απτις εξιμιση μεχρι τις τεσσερις περιπου. ο μικρος πλεον τρωει τα φρουτα του το πρωι και το μεσημεριανο του.οχι τρελλες ποσοτητες αλλα δε μενει και νηστικος.το θεμα ειναι οτι θηλαζει πριν και μετατο φαγητο και ενδιαμεσα για να παρει τον υπνακο του. σκεφτηκα λοιπον να του αφηνω γαλα ιατι δε ξερω αν θα τρωει ολο του το φαγητο και θελω να μαι καλλημενη οτι θα τρωει. το θεμα ειναι πιο θηλαστρο να παρω - νοοικιασω. (συγκεκριμενα σκεφτομουν για της medela τα νεα γεννιας πουχουν διπλη φαση αντλησης)επειδη ξερω οτι θελει κανα δυο βδομαδες για να ανταποκριθει το στηθος στη διαδικασι ελεγα να νοικιασω μεχρι να παω το symphonie που ναι νοσοκομειακο (ειναι βαρυ αλλα θατοχω σπιτι οποτε δε με καιει) ουτοσωστε να εξοικιωθω και σενα μηνα σχεδον που γυρνω να δω τι θα κανω. μου προτειναν το swing αλλα ειναι μονης .εμενα τωρα νου χρειαζεται διπλης η οχι. και αν με το διπλης τελειωνω πιο γρηγορα?και βγαινει και περισσοτερη ποσοτητα? και πως θα κοιμαται ο καημενος μου πουχει μαθει να θηλαζει και να αποκοιμιεται.βασικα με καει και για τις βαρδιες που θαχω που ειναι απτις οχτω το πρωι μεχρι τις τρεισιμιση ταλλο μεσημερι. πως θα κοιμαται τα βραδυα που χει μαθει με cosleeping ο αντρας μου θα φοβαται να το παρει στο κρεββατι μην και δε το παρει πρεφα και του φυγει και θα πινει γαλα εν εχει δοκιμασει ποτε απο μπιμπερο και τωρα ειμαστε στη φαση που προσπαθω να τον μαθω να πινει νερο απο εκπαοσδυτικο ποτηρακι αλλα προτιμα απο κανονικο ποτηρι..αχ εχω πελαγωσει.....................αχ θα τα παρατησω ολα και τη δουλεια και ολα για ναμαι με τα ζουζουνακια μου. δε μπορω να γυρισω και δε θελω η αναγκες ομως τρεχουν....

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Καλησπερα πεπελαρες μου....

Η κεφαλα μου ειναι καλα με κολαρο σημερα στην δουλεια και το μεσημερι με κατι ασκησουλες που μου ειπε ο φυσιοθεραπευτης της μαμας μου και με αλοιφη και μυωχαλαρωτικα χαπια εστρωσα :D:D:D

σημερα επαθα ενα καρδιακο και ντρεπομαι να το ανεβασαω το βιντεακι στο φατσοβιβλιο μου :(:(

ειχε σηκωσει ο Γιωργης την μικρη στο καροτσι κι εκεινη ειχε πιαστει απο την κουκουλα και τραγουδαγε απομακρυνει τα χεια του ο γιωργης και κανει μια στα πλαγια αυτη και τα κανα πανω μου τρομαξα οτι θα πεσει ... η καρδια μου κοντευε να σπασει... τους μαλλωσα και τους δυο την μια γιατι παιζει στο καροτσι ετσι αναποδα και δεν κανει και τον μπαμπα μας γιατι την αφησε ... :tongue::tongue:

αυτο παντως δεν θυμαμαι να σας το εχω πει ... 16/9 την ημερα που επιστρεψαμε στο σπιτι μας απο το μαιευτηριο... εκει που την ειχα στη καλαθουνα στο πλαι μου , την ακουω να κλαιει και κανω να σηκωθω να την δω και η χαζη πηγα και πιαστηκα απο την καλαθουνα και την πεταξα κατω {γλιστρισαν οι ροδες} και την εφερα κατω αλλα ημουν τυχερη γιατι επεσε πλαγια η καλαθουνα και η μικρη δεν ειχε πεσει στο πατωμα εκατσε στο πλαι της καλαθουνας...εγω καθομουν μετα στο κρεββατι διπλα της ενω εκεινη κοιμοταν και εκλαιγα οτι ειμαι αχρηστη κι οτι δνε θα την ακουω τα βραδυα και δεν θα μπορω να ξυπνησω οταν θα με θελει και οτι θα την τραυματιζω και κατι τετοια... ο αλλος κυριος κοιμοταν :mad::mad::mad::mad:....την αλλη μερα εβγαλα τις ροδες την εβαλα πιο μακρυα και ημουν συνεχεια στην τσιτα μην και τυχον δεν την ακουσω... απο τοτε ειχα πει οτι και να πεσει δεν θα παθει και τιποτα εμεις δεν πεφταμε μικρα? χαζεψαμε η παναθαμε τιποτα? απλα πρεπει να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικες...

αυριο λεμε να παμε τ απογευματακι αν ειναι καλος ο καιρος να δροσισουμε το κορμακι μας σε καμια παραλια... η μικρη απλα θα βουτηξει τα ποδαρακια της :D:Dειναι νωρις για πλατσα πλουτσα στην θαλασσα

αυτα για σημερα απο μενα... ειμαι τοσο κοματια κ εχω χαλαρωσει απο το μπανιο που αμα πεσω στο κρεββατο την κυριακη θα ξυπνησω ... αλλα αυτο δεν θα γινει ποτε :(:(:( μονο οταν ειμαι στην μανουλα μου μ αφηνουν να κοιμηθω και αναλαμβανουν την μικρη ...

Καληνυχταααααα ομορφιες μου

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

δε μπορω να γυρισω και δε θελω η αναγκες ομως τρεχουν....

Αλεξ μου αχ πόσο σε καταλαβαίνω, με τρώει κάθε μέρα αυτό. Για το θήλαστρο δεν μπορώ να σου πω γιατί έχω το swing και τα άλλα δεν τα ξέρω.

Κλειώ μου τρέμω στην ιδέα και μόνο, αν και έχω διαβάσει και ακούσει τόσα, αλλά δεν μπορώ να συνηθίσω στην ιδέα, ευτυχώς η μπουμπούκα σου είναι μια χαρά και ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΠΑΤΑ DELETE! Καλά λένε ότι τα μωρά είναι προγραμματισμένα να πέφτουν, αλλά πώς το χωνεύεις αυτό;;; Πόσο σε νιώθω... :-(

Ploegisoula μπράβο στο νινί μας!!!

Περαστικά στο μαμουνάκι μας και στη Φωτεινή μας. Φωτεινούλα ευχαριστώ και για την απάντηση.

edit: μας το είχες πει το περιστατικό με την καλαθούλα το θυμάμαι.

Έλενα αν σε παρηγορεί αυτό με τον ύπνο εγώ το περνάω 8 μήνες τώρα :rolleyes:, υπομονή κοριτσάκι μου θα στρώσει το παπί μας.

Ειρήνη οι περιγραφές με τ' αυγά της Αγγελικής είναι όλα τα λεφτά :-P

Ελένη, Βίκυ, Μαράκι (που είσαι; ), Γιωτίτσα (μάλλον στο κουτιστάν), τσιπουράκι γοργόνα με τα όλα σου πέρνα κι από δω καμιά βόλτα, Πετρούλα, Δεσποινιώ, Νενάκι, μαμαλευτεράκι και σε όσες ξέχασα μάκιααααααα και καλές καλοκαιρινές βουτίτσες!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Am13, γνώμη μου είναι πως τα θήλαστρα διπλής άντλησης δεν είναι για την περίπτωσή σου. Πλέον άλλωστε ο μικρός ήδη τρώει, δλδ δεν σιτίζεται αποκλειστικά και μόνο με γάλα. Τα διπλής άντλησης νομίζω είτε είναι για δίδυμα, είτε για περιπτώσεις που το μωρό τρώει αποκλειστικά μητρικό γάλα και μόνο αντλημένο. Πιστεύω το swing είναι για σένα, αλλά υπάρχει σχετικό θέμα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20862&highlight=%C8%C7%CB%C1%D3%D4%D1%C1.

Πότε ξεκινάς δουλειά? Προσπάθησε από τώρα να αρχίσετε να τον εκπαιδεύετε με τον άντρα σου. Δλδ να λειτουργείτε σαν να δουλεύεις ήδη. Θα κοιμίζει τον μικρό ο άντρας σου, όποτε ο μικρός ξυπνήσει αυτός θα πηγαίνει κλπ. Εσύ θα είσαι αλλού, σε άλλο δωμάτιο. Θα δείτε τις αντιδράσεις του και θα έχετε χρόνο να συνηθίσει αλλά και να δείτε τι τον ηρεμεί περισσότερο.

Φωτεινή εννοείται πως δεν έχω ξεχάσει την τούμπα της μικρής σου από την καλαθούνα της, όταν ήταν 5 ημερών. Ξεχνιούνται αυτά?

Ούτε τις τούμπες της μπουρμπουλήθρας της Ειρήνης την ημέρα της βάφτισής της. Αφού όταν διάβαζα γι' αυτές τις τούμπες, κυρίως αυτή από το καρεκλάκι της, με είχε πιάσει η καρδιά μου. Σκεφτόμουν πως εγώ θα είχα τρελλαθεί αν το πάθαινα...

Αγγελική δεν θα έρθουμε στο Πάρκο Γουδή. Έχουμε κανονίσει να πάμε θάλασσα, να δούμε αν η Ελισάβετ θα βουτήξει. Πρώτη της φορά! Όλο το πρωί ήμασταν για ψώνια κλπ...

GEXxp3.png

hallo.πως πανε τα πραματα εγω κομματια.το μεσημεριανο υπνο μαλλον θαρχισω να τον ξεχνω ο μεγαλος μου δε θελει πλεον να κοιμαται.μονο αμα εχει λιωσει ασχημα ολη μερα. και τον ειχα τοσο αναγκη οχι τιποταλλο αλλα και ο μικρος κοιμαται μονο με τη μαμα θηλαζοντας.

εχω αποριες σχετικα με θηλαστρα.

εχω το ηλεκτρικο της avent απο το πρωτο μου γιο .βεβαια εκεινο δε το χρησιμοποιησα στη δουλεια μιας και δεν επστρεψα επειδη ξαναμεινα εγκυος.ειχα κανει τοτε μια τραπεζα αλλα λιγα πραματα.θα λειπω απτις απτις εξιμιση μεχρι τις τεσσερις περιπου. ο μικρος πλεον τρωει τα φρουτα του το πρωι και το μεσημεριανο του.οχι τρελλες ποσοτητες αλλα δε μενει και νηστικος.το θεμα ειναι οτι θηλαζει πριν και μετατο φαγητο και ενδιαμεσα για να παρει τον υπνακο του. σκεφτηκα λοιπον να του αφηνω γαλα ιατι δε ξερω αν θα τρωει ολο του το φαγητο και θελω να μαι καλλημενη οτι θα τρωει. το θεμα ειναι πιο θηλαστρο να παρω - νοοικιασω. (συγκεκριμενα σκεφτομουν για της medela τα νεα γεννιας πουχουν διπλη φαση αντλησης)επειδη ξερω οτι θελει κανα δυο βδομαδες για να ανταποκριθει το στηθος στη διαδικασι ελεγα να νοικιασω μεχρι να παω το symphonie που ναι νοσοκομειακο (ειναι βαρυ αλλα θατοχω σπιτι οποτε δε με καιει) ουτοσωστε να εξοικιωθω και σενα μηνα σχεδον που γυρνω να δω τι θα κανω. μου προτειναν το swing αλλα ειναι μονης .εμενα τωρα νου χρειαζεται διπλης η οχι. και αν με το διπλης τελειωνω πιο γρηγορα?και βγαινει και περισσοτερη ποσοτητα? και πως θα κοιμαται ο καημενος μου πουχει μαθει να θηλαζει και να αποκοιμιεται.βασικα με καει και για τις βαρδιες που θαχω που ειναι απτις οχτω το πρωι μεχρι τις τρεισιμιση ταλλο μεσημερι. πως θα κοιμαται τα βραδυα που χει μαθει με cosleeping ο αντρας μου θα φοβαται να το παρει στο κρεββατι μην και δε το παρει πρεφα και του φυγει και θα πινει γαλα εν εχει δοκιμασει ποτε απο μπιμπερο και τωρα ειμαστε στη φαση που προσπαθω να τον μαθω να πινει νερο απο εκπαοσδυτικο ποτηρακι αλλα προτιμα απο κανονικο ποτηρι..αχ εχω πελαγωσει.....................αχ θα τα παρατησω ολα και τη δουλεια και ολα για ναμαι με τα ζουζουνακια μου. δε μπορω να γυρισω και δε θελω η αναγκες ομως τρεχουν....

τωρα δενε χω χρονο αλλα θα σου απαντησω σε πμ αργα το βραδυ γιατι εγω ξεκινησα δουλεια οταν ο μικροσ ηταν μολισ 63 ημερων μουτσ μην ανχωνεσαι παντοσ το ζιζι το θελη για αν κοιμηθη κ οχι για χορταση αν δνε εχει ξαν πιει μπουκαλι δυσκολα θα τα καφερετε ειναι αρεκτα μεγαλο παιδακι τωρα θα τα πουμε ομωσ και θα σε βοηθησω σε οτι θεσ

:tongue::tongue:

Καλησπερα κι απο μενα.

Ευτυχως ηρθε το Σαββατο κι ειναι ο μπαμπας στο σπιτι και εχει αναλαβει το παπι. Κι ομως τωρα που εχω χρονο, δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα. Ολη την εβδομαδα λεω, το ΣΚ θα βγαλω τα φρυδια μου, θα κανω πεντικιουρ, θα κανω μασκα, θα κοιμηθω το μεσημερι κι οταν ερχεται το ΣΚ δεν μπορω να κανω τιποτα, σκοτωνω τον χρονο μου μπροστα στην tv. Εχω παρει κι ωραια βιβλιαρακια κι ουτε αυτα δεν μπορω να διαβασω... Τεσπα, πηγαμε γιατρο, ολα καλα. το μονο που την προβληματισε ηταν οτι σε 25 μερες πηρε μονο 50 γραμμαρια, δηλαδη τωρα ειναι 73 εκατοστα και 7790. Αυτο το μεσημεριανο το παλευουμε με τις ωρες, τι αλλο να κανουμε? Μου ειπε πως οταν δεν τρωει ικανοποιητικα το μεσημερι, να του συμπληρωνω με γαλα μετα απο λιγο. Για να δουμε...

Αγγελικουλα να ξερες ποσες φορες σε σκεφτομαι τις νυχτες που μας κανει την ζωη ποδηλατο ο παπιας... Δεν διαμαρτυρομαι, μπροστα στα δικα σου "βασανα" το δικο μου δεν ειναι τιποτα, ελπιζω για ολα τα ζορικα μωρακια πως σιγα σιγα βγαζοντας και τα δοντακια θα ηρεμησουν

Κλειω, καλο αυτο που λες με την βαφτιση, κι εγω ετσι ελεγα οτι θα ειναι καλο και γελαστο μωρακι. Ελπιζω να μας κανουν την χαρη τα μωρακια μας, θα δουμε!

Αλεξ δεν ξερω να σε βοηθησω σε τιποτα περι θηλασμου, εγω ειχα το swing δεν με βολεψε αλλα δεν ειμαι και παραδειγμα προς μιμηση ως προς τον θηλασμο, οποτε δεν σε συμβουλευω κιολας. Οσο ομως για την αλλαγη συνηθειων, θα συμφωνησω με την Κλειω, καλυτερα να αρχισετε απο τωρα μια "προσομοιωση", για να μπειτε στο προγραμμα αλλιως μετα θα ειναι πολυ ζορικο. Και μην λες να την αφησεις την δουλεια, με υπομονη θα τα καταφερεις, ειναι δυσκολοι καιροι....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

.

am πρεπει να περιοριστεις πλεον στα 5 γευματα αυστηρα. μην μπεις στο τριπακι να το ταιζουν εξτρα πριν τον υπνο...ασε που οσο μεγαλωνουν κοιμονται λιγοτερο μες τη μερα... γαλα μονο πρωι πρωι κ βραδακι...τα αλλα 3 γευματα στερεα. αρα 1 μπουκαλι τη μερα θες να αντλεις...εκτος απο νυχτερινες βαρδιες (τοτε θα θες 2 μπουκαλια αντληση)

εμενα που για να κοιμηθει θελει βυζακι κ μονο...οταν ειμαι στη δουλεια οι γιαγιαδες την κοιμιζουν ανετα...δεν ξερω κ γω πως γινεται..κ δεν δινουν βυζι..χιχι...αν τρωει πιπιλα, τοτε θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα...

κανε δοκιμες..εγω 1 εβδομαδα πριν παω δουλεια, εφευγα κ πηγαινα βολτα στα μαγαζια κ ελεγα θα τακαταφερουν κ χωρις εμενα, για να ξεαγχωθω..και ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ!!! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!

επισης κ μενα κοιμαται στο κρεβατι μου. ο αντρας σου θα μαθει να το κοιμιζει μαζι του κ αμεσως μολις ξεραθει θα το πηγαινει στην κουνια του. εμενα ετσι κανει, τη σηκωνει κ την παει μεσα, γιατι εγω φευγω ξημερωματα..

τελος ειχα το 2πλο της medela, κ δεν το χρησιμοποιησα ποτε ταυτοχρονα. εβγαζα 1 μπουκαλι γαλα τη μερα μισο απο το ενα στηθος μισο απο το αλλο, σε 20 λεπτα. τωρα πλεον δινω κ ξενο κ δικο μου..κουραστηκα με τα θηλαστρα.

αυτα ελπιζω να βοηθησα

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Αχχχ ειμαι μια ευτυχισμενη μανουλα :tongue::tongue::tongue: χαζομανουλα { θα δειτε σε λιγο στο φατσοβιβλιο}

καναμε το πρωτο μας μπανακι ... τα χαζα μαμα μπαμπας δεν πηραμε μια μικρη πισινουλα να την βαλουμε μεσα να πλατσουριζει και τι πηραμε? την μεγαλη λεκανη των ρουχων χιχιχι μας βολεψε μια χαρα για την αρχη μετα βουτηξαμε μεσα... ηταν πολυ ζεστα.... Η μικρη αλλο πραγμα μεσα τρελη χαρα ηταν ... μετα την επιασε η πεινα και αρχισε την γκρινια { εεμμμ η θαλασσα ανοιγει για τα καλα την ορεξη :tongue:}θα παμε κι αυριο αλλα χωρις τον μπαμπα μας αυριο εχει υπηρεσια :( αλλα τωρα ππυ πηραμε φορα ποιος μας πιανει .. οποτε θα εχουμε χρονο τ απογευματα θα πηγαινουμε για μπανακι

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

ellain μου, μου φάνηκε λίγο κουλή η ανησυχία της γιατρού για το βάρος του παπιού. Δεν είναι πια λεχούδια!! Μέχρι 6 μηνών προσέχουμε με θρησκευτική ευλάβεια το βάρος τους, πόσο πήραν κλπ. Τώρα πια δεν ασχολούμαστε.

Να φανταστείς, η Ελισάβετ έχασε 200 γραμ. αυτό τον μήνα, από 8 κιλά πήγε 7.800. Άγχος εγώ, λέω στον γιατρό ότι φταίει ότι δεν τρώει τπτ, μόνο γάλα. Και χάνει το μωρό μου βάρος, θα πάθει κάτι, θα πάθει αναιμία μπλαμπλαμπλα! Και μου λέει "Βρε κοπέλα μου, μια χαρά είναι για την ηλικία της. Και παραπάνω να είχε χάσει, αφού είναι μπαμπάτσικο μωρό! Έχει μπουτάκια, έχει κοιλίτσα... Το βλέπεις να πεινάει? Να μην σε νοιάζει τπτ". Έτσι μου είπε και μου φάνηκε λογικό. Επίσης μου είπε ότι ο γιος του στους 12 μήνες του, ήταν 8 κιλά. Μια χαρά είναι τα μωρά μας elain, μην πτοείσαι! Τι να κάνουμε, να τα μπουκώνουμε? Λες και έχουμε το κατοχικό σύνδρομο, να έχουμε χοντρά μωρά ντε και καλά?

GEXxp3.png

Φωτεινή και του χρόνου!!

Και εμείς βουτήξαμε στην θάλασσα για πρώτη φορά φέτος!! Και ενώ φοβόμουν μήπως κρυώνει, μια χαρά ήταν!!

Την είχα αγκαλίτσα, την έκανα και βούτες, τέλεια!! Μας άρεσε πολύ!!

Τελικά βοήθησε πολύ το babyswimming. Όχι τόσο το μωρό (στην παρούσα φάση), αλλά εμένα να μην φοβάμαι όταν την είχα αγκαλιά στην θάλασσα!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...