Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμφωνώ με την μαμαλευτεράκι! Άσε που τα μωρά μας θα τα πηγαίνουμε μπανάκι ή πριν τις 11 ή μετά τις 5. Δλδ τόσο μα τόσο προστασία??

Εδώ εγώ που μέχρι προχθες την έβγαζα καροτσάδα τα μεσημέρια, την έλουζα με αντηλιακό 20 και ήταν κάτω από το καρότσι, δλδ δεν την έπιανε ο ήλιος, παρά λίγες στιγμές στο περπάτημά μου.

Όντως πρέπει να τα προστατεύουμε τα μπεμπέ μας όσο μπορούμε, αλλά προσωπικά δεν θα έπαιρνα κάτι τέτοιο...

αμα πιασεισ καν παχυο ισκιο που λενε στο χωρι μου κατ απο τιποτασ πλατανια διπλα στην θαλλασσα ολοι μερα εκει ν εισαι μια χαρα θα ειναι ;););)

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Ναι νομίζω ότι δε θα το πάρω!!!!Μάλλον πεταμένα λεφτά και υπερβολή το κόβω...

Τι κάνουν τα μωράκια σας; Εμείς εδώ παλεύουμε να μπουσουλίσουμε προς τα μπρος....Έχει απίστευτη πλάκα......Κλαίει και οδύρεται αν στριμωχτεί κάπου...

Γεια σας κοριτσακια,μολις γυρισαμε απο γιατρουλη. 9 κιλα πηγαμε, δοντακια μετα το 12ο μηνα η φαφουτα...σημερα σηκωθηκε μονη της ορθια στο παρκο κ πηγαινε γυρω γυρω...μπουσουλημα δεν της αρεσει τοσο, οσο να πεφτει κ να σηκωνεται...οληηηη μερα...

για τη θαλασσα μου πε γιατρος ως τις 10 κ μετα τις 6. οχι σε πολυ κοσμο, αμεσως πλυσιμο με νερο. η θαλασσα προκαλει ουρολοιμωξη κ δερματικα αν δεν προσεχουμε.

θα ξεκινησουμε μοσχαρακι δοκιμαστικα, λογω αλλεργιας το καθυστερησαμε

αυτα...σας φιλω ολες γλυκα κ τα μωρακια σας πιο πολυ.

τελικα το δεσποιναριο εγκατελειψε...??? που ειναι το october power ρε γμτ μου???

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλησπερα κοριτσια...

Ωραιος καιρος εε ωραιο καλοκαιρι εχουμε ... τι να πω :(:(

Εγω κοριτσια ειμαι χαλια... κολαρο φορεσα...ειχα που ειχα ενα μικρο πιασιμο στο σβερκο με μια κινηση που εκανα να πιασω την μικρη απο το παρκο και χτες που ειμασταν επισκεψη στην κουνιαδα μου εκανα να πιασω την μικρη απο το καροτσι να την αλλαξω κι ενιωσα ενα εντονο κλακ στο σβερκο κι εμεινα κοκκαλο ... το πως γυρισαμε σπιτι ουτε εγω ξερω... το πρωι σηκωθηκα κι εκλαιγα απο τον πονο παλι καλα που ο Γιωργης σημερα πηγε αργα στην δουλεια και με βοηθησε και να σηκωθω και να ντυθω... τωρα ειμαι στους γονεις μ για να μπορουν να εξυπηρετησουν την μικρη κι εγω ξαπλα στο κρεββατι... και δεν εφτανε αυτο στην δουλεια σημερα ηρθαν απο τα κεντρικα και μας βαλανε να μετακινησουμε 3500 φακελους να τους παμε στο υπογειο στο αρχειο ... εκει μ αποτελειωσανε :(:(

εσεις τι κανετε τσουπριτσες?

Μαμουνακι μια χαρα τα παει η μικρη :) φτου φτου της ....

12 μηνων ειπε θα βγαλει δοντακια πως το συμπερανε αυτο?

Επεξεργάστηκαν by FwTeiNi
συμπληρωματικο σχολιο...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περαστικα σου φωτεινη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαμουνακι μια χαρα το μικρο μαμουνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα μου σευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μερεσ παλι εχω να γραψω αλλλα αφου το δοματιο το εχει καταλαβει η μπουρμπουλ.....!!!

ηξ οποια μπουρμπουληθρα μιλαμε για πολυ ζωηρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!και νομιζα κι εγω οτι τα ειχα δει ολα απο την αγγελικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αμ δε??????????????????????:tongue::tongue::tongue:

προχτεσ σε δευτερολεπτα ενω την ειχα ακουμπησει πανω σε ενα αφρολεξ-παζλ (καποια ειχε πει να το αγορασει νομιζω,εμεισ πηραμε με τισ πριγκιπισσεσ ενα ,10ευρα...) να παιζει με την αγγελικη ,ξαφνικα συρθηκε-μπουσουλησε πηγε σε ενα τραπεζακι το φερε κατω,μαζι και μια γιαλινη κορνιζα και μαζι και μια γλαστρα με ορχιδεα......αφου δεν χτυπησε δοξα τω θεω!!!!!!!!!!!!!!

κοιμουνται μαζι (στο ιδιο δοματιο ) μονο τα βραδυα,και ευτυχωσ ολα καλα!!στουσ υπολοιπουσ υπνουσ τουσ τισ κοιμιζω ξεχωριστα,γιατι αρχιζουν το πανηγυρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σηκωνεται το αγγελικιδιον τησ ανοιγει το φωσ ,γελανε ,παιζουν και δεν κοιμουνται!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

mamounaki μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο στο μαμούνι σας!!!

Φωτεινή περαστικά σου!! Πολύ άσχημος αυτός ο πόνος, τι να σου πω, κουράγιο! Συγνώμη, στην δουλειά σε είδανε ότι πονάς και σου είπαν να μεταφέρεις φακέλους? Και εσύ γιατί δέχτηκες ρε παιδάκι μου?? Είναι δυνατόν?? Αν αυτοί δεν σε νοιάζονται, ας σκεφτείς λίγο τον εαυτό σου!! Έχεις και παιδί, δεν γίνεται να πονάς έτσι.... Πω πω με έσκασες!!!

Ειρήνη συνεχίζονται τα ατυχηματάκια, εεε?? Προσοχή θέλει, αλλά πόση γμτ? Πόση??

Η Ελισάβετ μου έπεσε από την αλλαξιέρα της στο κολυμβητήριο :(. Την είχα καθιστή και ενώ δεν μπατάρει πια, δεν ξέρω τι έγινε. Ούτε εγώ είχα δουλειά, δεν άλλαζα, δεν έκανα κάτι, απλά κοίταγα τις σαγιονάρες μου :confused:. Και ξαφνικά την είδα στο πάτωμα, είδα οοοοολη την πτώση της, εκεί που την είδα δεν μπόρεσα να κάνω κάτι να την πιάσω, πιστεύω θα την χτύπαγα χειρότερα. Το καλό είναι ότι έπεσε μαλακά, σαν σε αργή κίνηση, δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Έπεσε πρώτα με την πλάτη, έκανε "πλουτς" και μετά κατρακύλησε και ακούμπησε το κεφάλι - αλλά δεν έκανε θόρυβο όπως κάνει το μπαμ του κεφαλιού στο πάτωμα. Έκλαψε λίγο σαν γκρίνια, όχι όπως όταν πονάει. Μετά ήταν μια χαρά, έκανε μπάνιο κλπ. Όλα καλά.

Το κακό είναι ότι εγώ δεν με συγχωρώ γι' αυτό :-(. Και σκέφτομαι χιλιάδες "αν". Δεν είμαι καλά, δεν μπορώ να κοιμηθώ, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ ούτε για να δω κάτι στην τηλεόραση, ούτε ειδήσεις, ούτε να διαβάσω βιβλίο, ούτε τπτ...

Αν έπεφτε με τα μούτρα στο πάτωμα από 1 μέτρο απόσταση?

Αν χτύπαγε τόσο ώστε να χρειαζόταν νοσοκομείο?

Αν μου πάθαινε κάτι εγώ τι θα έκανα?

:(

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κλειώ αυτά συμβαίνουμε!!! Είναι η κακιά στιγμή!!! Μη κατηγορείς τον εαυτό σου. Απλά στο εξής θα είσαι πιο προσεκτική. Να σκεφτεσαι θετικά και να λες Δόξα το Θεό που δεν ήταν τίποτα πιο σοβαρό.

Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός ζεις με αυτή την ανασφάλεια, με αυτό το αν...

Απλά πρέπει να μάθεις σιγά σιγά να το ελέγχεις για να μη σου γίνει ψύχωση. Καλώς ήρθες στο club!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Κλελια μου πρωτον ασε τα ΑΝ στην ακρη αν ημουν κορη του Ωναση θα ειχα λεφτα .. το μικρουλη ειναι καλα και ολα περασανε ... βγαλτο απο το μυαλο σου εντελως γιατι θα εχεις αυτην την φοβια συνεχεια...

Θα σου πω μονο αυτο ... εγω με το αμαξι εχω τρελα οταν ειμαι μονη μ και εχω τον χωρο στον δρομο ψαχνω τα ορια του αυτοκινητου... και δεν φοβαμαι , οταν ομως εχω την μικρη μου παιρναει απο το μυαλο μου σαν ταινια μικρου μηκους τρακαρισματα και τοτε βαζω λιγο πιο δυνατα την μουσικη για να το ξεχασω... αν το εχεις συνεχεια στο μυαλο σου θα φοβασαι ...

Οσο για την δουλεια ηταν προγραμματισμενο να κατεβουν στο αρχειο σημερα για αυτο ηρθαν και οι εργατες να φερουν ντουλαπες... Ενταξη εκανα μεχρι εκει που μπορουσα κινησεις αλλα ιδρωσα και εκει ηταν που με πονεσε περισσοτερο μετα ομως γιαιτ οσο ηταν ζεστο αχχχ ηταν ομορφα μετα ομως με τσακισε.. να δω πως θα κοιμηθω το βραδυ :(

9zlup2.png

Eλένη μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!

Έτσι μου είπε και μια κοπέλα στο κολυμβητήριο, που είδε τα πάντα, την πτώση κλπ. Ότι από την στιγμή που δεν έπαθε τπτ, να το ξεχάσω, να πω πως δεν έγινε.

Η Ελισάβετ έπεσε προχθές την Τρίτη, απλά όσο περνάνε οι μέρες, εγώ γίνομαι χειρότερα αντί να το ξεχνάω.

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή, σε ευχαριστώ πολύ... Περιττό να σου πω ότι όταν οδηγώ αυτοκίνητο και έχω την Ελισάβετ μέσα, αρνούμαι να σκεφτώ τέτοια πράγματα, καθώς οδηγώ 1 μήνα.

Δεν μπορείς να βάλεις κάποια αλοιφή στον λαιμό? Τύπου counterpain? Όταν είχα πιαστεί πριν 1-1,5 μήνα έβαλα την tol velvet της pharmasept, η οποία στην αρχή την νιώθεις παγωμένη όταν την αλοίφεις, μετά όμως ζεσταίνει το σημείο. Γενικότερα σε όποιον το είπα, είχε ακούσει καλά λόγια γι' αυτή την αλοιφή. Για ρώτα αύριο σε φαρμακοποιό.

GEXxp3.png

Voltaren μου εδωσε ο φυσιοθεραπευτης της μητερας μου και κατι χαπια μυωχαλαρωτικα γιατι μ επιασε να μου κανει λιγο μασαζ και ηταν πετρα ολο το σημειο...Ελπιζω να κανουν τιποτα γιατι δεν την παλευω και πολυ ετσι ειναι εκνυεριστικο να μην μπορεις να γυρισεις και να σου μιλησει καποιος και να γυρισεις αποτομα χανεις τον κοσμο ολο :(:(:(

Καλεεεε δεν σας ειπα ... τωρα πριν λιγο πεταχτηκα μεχρι το σπιτι να φερω κατι {ειμαι στην μαμα μου } και ειδα ξαφνικα κατι σκιες στο μπαλκονι μου τα ειδα ολα εκεινη την ωρα αλλα μου μιλησε και ησυχασα , ηταν η κορη της σπιτονοικοκυρας μου καθοταν εκει με μια φιλη της... της σπασανε το τζαμι του αυτοκινητου της εξω ακριβως απο το σπιτι στις 6 το απογευμα και τι της πηραν? τον καθρεφτη τον μεσαιο κι εναν σταυρο που ειχε κρεμασμενο εκει ΕΛΕΟΣ δηλαδη για εναν καθρεφτη :(

9zlup2.png

Clelia δεν υπάρχει μάνα που να μην έχει δει το παιδί της να πέφτει και να μην έχει νιώσει όπως εσύ....

Ξέχνα το σκεπτόμενη πως από εδώ και στο εξής θα είσαι πιο προσεκτική...

Αν σου περιέγραφα 2 πτώσεις της Ηλέκτρας....(μελάνιασε και έκανε δευτερόλεπτα να πάρει ανάσα....Θεέ μου, ούτε να το σκέφτομαι πια δεν θέλω τι θα μπορούσε να είχε πάθει....) θα ένιωθες αυτομάτως καλύτερα αλλά δεν θέλω να το ξαναθυμηθώ....τότε τα είχα με τον εαυτό μου επί 1 βδομάδα....

Ο δε Παύλος έπεσε από σκάλα οδηγώντας αυτοκινητάκι.....:-(

Είπατε τίποτα;

Με κάνουν αυτά άχρηστη μάνα;

Δεν το νομίζω....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Συμφωνω κι εγω με τα κοριτσια! κι εμενα το παπακι μου επεσε μια φορα απο το κρεββατι οταν ειχε πρωτοαρχισει να φερνει τουμπες, γυρισα να παρω μια πανα να τον αλλαξω και δεν υπολογισα πως ολα θα γινονταν τοσο γρηγορα ωσπου ξαφνικα ακουσα το μπαμ κι ενα γοερο κλαμα. Βεβαια το δικο μου κλαμα ηταν πολυ πιο δυνατο και διαρκες. Ευτυχως το μωρο δεν επαθε τιποτα, ντρεπομουν τοσο πολυ για το παθημα αυτο και κατηγορουσα τον εαυτο μου για μερες μεχρι που το συζητησα με καποια γνωστη και μου λεει "δεν υπαρχει μωρο που να μην εχει πεσει, ξεχνα το", ακριβως ο,τι λεμε κι εδω. Απλα πολλη-πολλη προσοχη απο δω και μπρος, δεν υπαρχει αλλη λυση. Μην στεναχωριεσαι, μην κατσουφιαζεις, ειναι χειροτερο για το παιδι να σε βλεπει ετσι. Κι οπως λεει κι η Βικυ, αυτο μας κανει χειροτερες μανες? Ουτε εγω το νομιζω!

Φωτεινη περαστικα!!!Οταν με το καλο συνελθεις αρχισε λιγη χαλαρη γυμναστικη και συγκεκριμενα ασκησουλες για το λαιμο και τους ωμους, η μαμα μου τις κανει καθε πρωι ολα τα χρονια κι εχει σωθει. Θα σου παιρνει 5 λεπτα και θα δεις διαφορα, μην το αμελησεις :)

Κοριτσια ειμαι κουρελι, ρεταλι, παρτε με και χτυπατε με στα βραχια. Εχω μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια πρωτη φορα στην ζωη μου. Εδω και καμια εβδομαδα το παπι με εχει τεντωσει την νυχτα. Ξυπναει απο 3 ως 6 φορες αλλες του λεπτου, αλλες με διαρκεια. Δεν ξερω τι να κανω, τον πονανε τα δοντια του, δοκιμαζει τα ορια μου, θελει αγκαλιες? Δεν ξερω τι του συμβαινει... Με πονανε τα χερια μου, ειμαι με ντεπον καθε μερα, αρχισα παλι τα βαρακια για να δυναμωσω τα χερια μου. Καμια ιδεα??? Θα παμε βεβαια σημερα παιδιατρο, αλλα η δικη σας εμπειρια αλλο πραγμα... :(:(

Vqyip2.png

B4Snp2.png

κλειω μου οπως διαπιστωσες τα μωρακια μας ειναι ελαστικα..τελος καλο ολα καλα..θυμασαι πριν κανα 2 μηνο που σας ελεγα οτι επεσε απο κρεβατι μου???ενω κοιμοταν, πηγα ενα λεπτο στο μπανιο οταν ακουσα το μπαμ στα πλακακια..ειχε αρχισει να μπουσουλαει αλλα δεν το ξερα..τρομαξα τοσο ειμουν κ μονη που εκλαιγα συνεχεια, κ ντρεπομουν γιαυτο που επαθα..ομως απο τοτε εγινα πολυ πολυ πιο προσεκτικη...κ μενα με ηρεμησε η ξαδερφη μου που μου πε πως ολες οι μαμαδες εχουν να σου πουν μια ιστορια πτωσης...κ τοτε ενιωσα κ παλι "κανονικη" μανουλα...

απλα δεν εμπιστευομαστε ουτε δευτερολεπτο μονα τους.

ο ανηψιος μου περισυ πατησε πανω σε ενα παιχνιδι του μεσα στο παρκο κ πηδηξε απεξω...φαντασου πτωση...πρεπει να προβλεπουμε δηλαδη κ τα πιο κουφα..

φωτεινη περαστικουλια...ξεκινα φυσιοθεραπιες...θα νιωσεις φανταστικα...10 μερες εκανα κ απο τοτε δεν τοχω ξαναπαθει.

ειρηνακι οπως ειπε κ μαμα λευτερακι μπουσουλησε κ φαντασου τους πιθανους κινδυνους...απο γυαλινα μεχρι πριζες ή καλωδια...ειναι τερατακια, πανε εκει που δεν πρεπει...

εχει μυξουλες κ με θερμομετρο στον ποπο 37,5. δεκατακια δεν ειναι αυτα?? μου κρυωσε καλοκαιριατικα????

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...