Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχχχ κοριτσια σημερα η μικρη μ ηταν ανορεκτη...3-4 κουταλιες φρουτο {συμπληρωμα γαλα }

1 κουταλια φαγακι {συμπληρωμα γαλα}

γιαουρτακι το τσακισαμε {μαλλον γιατι ηταν δροσερο :D}

και το βραδακι πηγαμε μια βολτουλα με τον μπαμπα μαζι καροτσαδα και γυρισαμε καναμε μπανιο {σ'ολη την διαδρομη κιχ δεν εκανε } και μετα γαλατακι {δεν το ηπιε ολο }, την παιρνει ο υπνος στο καροτσι και πανω που παμε να την βαλουμε στο κρεββατι πλανταξε στο κλαμμα..... κοκκινη εγινε.Της εβαλα θερμομετρο 37,3 συνεχιζε το κλαμμα την παιρνω αγκαλιτσα και την κοιμιζω στην αγκαλια μου αφου ομως πρωτα εχουμε περασει μια κρεμουλα στα δοντακια μηπως ειναι κι απο αυτο.

Τα παιδακια που βγαλανε δοντακια ειχαν ορεξη για μαμ ? γκρινιαζανε?

πειτε μου γιατι την ωρα που εκλαιγε η μικρη κατι μου ειπε ο Γιωργης μου και του φωναξα {μετα του ζητησα συγνωμη φυσικα} αλλα πανικοβλιθηκα και τρομαξα με τοσο κλαμμα δεν μ εχει συνηθησει η μικρη κ ανησυχησα

πειτε μου ....:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πεπελάρες μου όμορφες γειά σας και χαρά σας!!!

εμεις τα περάσαμε όμορφα στην εξοχή και σιγά σιγά θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφης!

φωτεινή υπάρχει ειδικό μαγιω με σωσιβιακια γύρω γύρω, είναι τέλειο θα το βρεις! εννοείτε αγκαλίτσα ....

όσο για την μικρή σου ειναι τρομερά γλυκια και βολική φτου φτου καλε!

κοριτσάκια να σας πω κάτι που το ξερετε αλλά θα το πω κι εγω!

ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΛΙΟ! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΟΜΠΡΕΛΑΣ ΕΠΙΤΕΠΕΤΑΙ!!!!

τα μωράκια νομίζω ότι μετά τους 6 μήνες ή τον χρόνο (δεν ξέρω) αρχιζουν να παραγουν μελανίνη.... πριν δεν εχουν καν!

αλλά και πάλι καθολου ηλιο! στην θαλασσα ή μεχρι τις 10 το πρωι ή μετά τις 6 το απόγευμα

ειναι απιστευτο το πόσο κακό κάνει στα μωρά!

μακρυα απο εμας!

υπάρχουν και ειδικά μαγιώ όπως αυτά που φορανε οι σεφερ περιπου που ειναι από ειδικά υφάσματα που προσπατεύουν από τον ήλιο!

κουμπαρουλα, εμενα στο κολυμβητήριο μου ζητησαν χαρτι από καρδιολογο (με καρδιογραφημα) + δερματολόγο

ειρήνη δεν σας ειπα καν χρονια σας πολλά, εχω εξαφανιστει!

να ζήσετε!!!!!!

κλελια σουπερ σωφερινα ρεσπεκτ!

σας φιλω ολες !!!!!!

ματς!

Καλησπέρα σας μανούλες......

τι κάνουν τα πεπελούδια σας;

Η δική μου σήμερα ήταν πολύ καλή!!! Φτου φτου να μην τη ματιάσω...

Πήραμε και τα αφρολέξ τα μεγάλα όμως και τα βάλαμε μπροστά από το πάρκο και στη συνέχεια την κουβερτοπάπλωμα....

Μια χαρά σας λέω........της άρεσαν πολύ τα χρώματα. Της πήρα αυτό με το Γουίνη και την παρέα του, που είναι πολύχρωμο...

Ως προς τον ήλιο............πραγματικά έχεις δίκιο....Εγώ φυσικά ήδη της φοράω αντηλιακή και δεν κυκλοφορώ πριν της τέσσερις και μετά τις 11... Εβαλα και τις φωνές στη γιαγιά της γιατί πήγε να τη βγάλει χωρίς καπέλο.......

Αυτά τα νέα μας...

Υγ. Σήμερα πήγε να μπουσουλήσει προς τα εμπρός. ..Εσάς;

Φωτεινή πώς είναι η μικρή σήμερα?? Καλύτερα πιστεύω. Τα χθεσινά μάλλον γκρίνια ήταν... και πέρασε! Όσο για την γονική άδεια, ναι, γνωρίζω την ύπαρξή της, αλλά έχουμε μέλλον γι' αυτήν... Thank yououou!

Τσιπούρα σου στέλνω ρουφηχτά φιλάκια για την ψήφο εμπιστοσύνης!!

Natassa η δικιά μου είναι τεμπελούλα. Δεν μπουσουλάει, δεν κάνει τέτοια, βαριέται! Μόνο βούτες από την αλλαξιέρα της επιχειρεί - και μάλιστα αρκετά συχνά! Μαγιό για 7-9 μηνών μωρά ψάχνεις? Απλά μαγιουδάκια για να κάνουν μπανάκι? Σε οποιοδήποτε μαγαζί με βρεφικά να δεις. Ακόμα και στο e-bay - αν σε ενδιαφέρουν οι ιντερνετικές αγορές!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Φωτεινή πώς είναι η μικρή σήμερα?? Καλύτερα πιστεύω. Τα χθεσινά μάλλον γκρίνια ήταν... και πέρασε! Όσο για την γονική άδεια, ναι, γνωρίζω την ύπαρξή της, αλλά έχουμε μέλλον γι' αυτήν... Thank yououou!

Τσιπούρα σου στέλνω ρουφηχτά φιλάκια για την ψήφο εμπιστοσύνης!!

Natassa η δικιά μου είναι τεμπελούλα. Δεν μπουσουλάει, δεν κάνει τέτοια, βαριέται! Μόνο βούτες από την αλλαξιέρα της επιχειρεί - και μάλιστα αρκετά συχνά! Μαγιό για 7-9 μηνών μωρά ψάχνεις? Απλά μαγιουδάκια για να κάνουν μπανάκι? Σε οποιοδήποτε μαγαζί με βρεφικά να δεις. Ακόμα και στο e-bay - αν σε ενδιαφέρουν οι ιντερνετικές αγορές!

Εννοώ αυτά με την προστασία από τον ήλιο......., το ειδικό ύφασμα;;;Κάτι τέτοιο είχα δει κάπου αλλά δεν είχε μικρό νούμερο...Μήπως επειδή δεν επιτρέπεται η έκθεση στον ήλιο;

αυτο λεει η τσιπουριτσα μας αχχχ και ειναι τελειοοοοοοοοο

2luci1e.png

Βρε κοριτσια σημερα η δικια μου αθορυβη εντελως ηταν...πηρα και την γιατρο γιατι χτες το βραδυ ενω κοιμηθηκε μια χαρα μετα απο κλαμματα στις 2 το πωι μετακομισα στο καναπε στο σαλονι να ειμαι πιο κοντα στο παιδικο , την πηρα αγκαλια μου να κοιμηθουμε εκει μαζι τιποτα μια εκλαιγε μια γελαγε της ξαναεδωσα γαλατακι γιατι ειχε αφησει το μισο στο βραδυνο της γευμα το ηπιε παλι το μισο του μισου :( και μετα την πηρε ο υπνος στις 4 το πρωι... φρουτο σημερα φαγαμε 1 ωρα καναμε μεν αλλα φαγαμε , αυγο δεν της εδωσα γιατι ειχε κατι δεκατακια το βραδυ , το μεσημεριανο το τσακισε και γιαουρτακι δεν εφαγε..Εντωμεταξυ πηρα την γιατρο μας τηλεφωνο και μας ειπε οτι ολα αυτα ειναι προεργασια δοντιου.{ααα της εβαλα και μαι κρεμουλα στα ουλα της και εκει ειναι που χαλαρωσε το βραδυ και κοιμηθηκε } να τηνε χω υπο παρακολουθηση για τυχον πυρετο και να της δωσω αντιπυρετικο.Να μην ανησυχω ελατε ομως που ποναω οταν την βλεπω αναψοκοκκινισμενη και να μισοκλαιει και να μην ξερω τι να της κανω ... μετα γελαει ομως...

9zlup2.png

Εμενα παντως κοριτσια μπουσουλαει με την οπισθεν ακομα :D

Και με πηρε η κουνιαδα μπρωι πρωι σημερα να μου πει οτι βγαλανε δοντακι και οτι μπουσουλαει προς τα εμπρος...και της ειπα με ψιλονευρικο υφακι ...μπραβο αντε και φανταρος τωρα .... το παει λες και κανουμε ανταγωνισμο ρε γμτ μου πια θα της τα χωσω κανονικοτατα καμια μερα κα οχι τοσο εγω οσο ο Γιωργος που τα εχει παρει μαζι της ασχημα... :mad::mad::mad:

9zlup2.png

Natassa αυτά λες http://www.swimbabes.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=67_95&products_id=819. Σε αυτό το site υπάρχουν και για μωρά της ηλικίας των δικών μας! Είναι εγγυημένο site πάντως, έχουν ψωνίσει αρκετές συμφορουμίτισες.

Φωτεινή παιδί μου, μην τα παίρνεις με την κουνιάδα σου! Όλες οι μαμάδες είμαστε κουκουβάγιες και καμαρώνουμε! Δλδ εγώ θα έπρεπε να μην μιλάω σε καμία που τα μωρά σας τρώνε και έχουν δόντι (τα περισσότερα)? Μην τα παίρνεις βρε συ!

GEXxp3.png

Εχει διαφορα μεγαλη Κλελια μου μ εσας και μ εκεινην.Και δεν το λεω εγωτο λεει και ο γιωργος που ειναι αδερφη του.

ακου και το κουφοτερο ... το Σαββατο μας πηρε τηλεφωνο να δει αν τελικα θα παμε την κυριακη στο σπιτι τους να καννουν και τα μικρα λεει μπανιο στην πισινα την μικρη που πηρανε {εμεις πηραμε πισινα για την ταρατσα μας με φιλτρο οχι στεκουμενο νερο} και της ειπαμε οτι δεν εχουμε βενζινη να παμε {γιατι δεν ξερει οτι κερδισε παλι ο γιωργος....} και του λεει το κουφο ελατε εδω να σας δανεισω ο γιωργος μολις τ ακουσε καντιλιασε δεν το δεχεται αυτο με τιποτα ... της τα χωνει μια και μετα λεει καλα και δεν βγαζετε το παιδι εξω? καμια βολτα ? τι το εχετε συνεχεια του λεει στον πεθερο σου και στην πεθερα σου ειστε?Ξαναφορτωνει ο γιωργος και της λεει κοιτα να δει η μικρη ολο εξω ειναι , καθε βραδυ περπαταμε και παμε για καφε ... μην μου την δινεις στα νευρα γιατι δεν θα ξαναπατησω ποτε εκει ... και της λεει καληνυχτα και αυτο ηταν και σημερα με πηρε να μου πει εμενα για τον μικρο .. κοιτα να δεις κλελια δεν εχω αναγκη κανεναν και δεν θελω να μ εχουν αναγκη... το θεμα τωρα με την παρτυ της δεν εχω ανακαλυψει ακομα πιο ειναι ειλικρινα ... αλλα που θα παει θα το βρω το προβλημα της αργα η γρηγορα....

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εννοώ αυτά με την προστασία από τον ήλιο......., το ειδικό ύφασμα;;;Κάτι τέτοιο είχα δει κάπου αλλά δεν είχε μικρό νούμερο...Μήπως επειδή δεν επιτρέπεται η έκθεση στον ήλιο;

http://www.pharmacy4u.gr/index.php?cPath=231_809_810http://www.pharmacy4u.gr/index.php?cPath=231_809_810_811

:tongue::tongue:

Καλησπέρα!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!!!!!!!

Ποιες από τις δύο όμως να προτιμήσω; Υπάρχουν μαμάδες που έχουν ψωνίσει κάποιο προϊόν και έχουν να μας πουν κάτι;

Μήπως μωρέ είναι τραβηγμένο;

Καλησπέρα!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!!!!!!!

Ποιες από τις δύο όμως να προτιμήσω; Υπάρχουν μαμάδες που έχουν ψωνίσει κάποιο προϊόν και έχουν να μας πουν κάτι;

Μήπως μωρέ είναι τραβηγμένο;

εγω προσοπικα τα θεωρω πεταμενα λεφτα ενα λευκο μλουζακι ενα φαρδυ παντελονακι κ στην σκια ειναι κομπλε καλη μου καλησπερα ;)

:tongue::tongue:

Συμφωνώ με την μαμαλευτεράκι! Άσε που τα μωρά μας θα τα πηγαίνουμε μπανάκι ή πριν τις 11 ή μετά τις 5. Δλδ τόσο μα τόσο προστασία??

Εδώ εγώ που μέχρι προχθες την έβγαζα καροτσάδα τα μεσημέρια, την έλουζα με αντηλιακό 20 και ήταν κάτω από το καρότσι, δλδ δεν την έπιανε ο ήλιος, παρά λίγες στιγμές στο περπάτημά μου.

Όντως πρέπει να τα προστατεύουμε τα μπεμπέ μας όσο μπορούμε, αλλά προσωπικά δεν θα έπαιρνα κάτι τέτοιο...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...