Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε??????????????

κλελια πολυ σε γουσταρω με τουτουνι+μπεμπονι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου σκορδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινη το θυμαμαι σαν χτεσ,που ελεγεσ οτι ειχατε απο καπου διαρροεσ κτλ....νομιζω κι εσεισ στο δωματιο τησ μικρουλασ ,αν δεν κανω λαθοσ ε?καλο κουραγιο με την μουχλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα θυμαστε το χειμωνα το σκηνικο που επαθα.......που πρασινησαν και μουχλιασαν οι καλοι καναπεδεσ μου στο σαλονι!!!-χρωματοσ λευκου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αφου γλιτωσα το εγκεφαλικο!!!!!!

επισησ φωτεινη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχεισ σκευτει να παρεισ αφυγραντηρα???????????????????????μετα το στραπατσο που παθαμε ηταν το πρωτο που αγορασαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2,5 λιτρα μαζευα την ημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ω ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επισησ.....παλι φωτεινη!!!!!χα χα!!!!!!δεσ αν θελεισ στην προηγουμενη σελιδα που σε ρωταω διαφορα για το επιδομα και αν θεσ και μπορεισ απαντησε μου ,τησ ασχετησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(υποψιν,περσι το πηραμε)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα κοριτσαρες....

Ειρηνη ναι το θυμαμαι ... στο δωματιο της μικρης ειχε βγει η διαρροη που ειχε απο την κουζινα της η σπιτονοικοκυρα μου ... τωρα αυτη ειναι αλλη διαρροη και μαλλον φταιμε εμεις... απο το θερμοσιφωνο μας.. επειδη το νερο δνε το προλαβαινω {και δεν συζητω να βαλω σε ξενο σπιτι ηλιακο } εχουμε συνεχεια το θερμοσιφωνο ανοικτο αλλα ο εξυπνος υδραυλικος που εκανε την ανακαινιση δεν ειχε σφιξει καλα τον θερμοστατη μ αποτελεσμα ν αρχιζει να ξεχειλιζει σιγα σιγα .... κι ετσι ειχε ποτισει το παταρι μας νερο ... και βγηκε και στην ντουλαπα που συνορευει η κρεββατοκαμαρα μας... Τωρα εχω ανοικτα τα ΠΑΝΤΑ και γι ανα δροσιστει το σπιτι αλλα και να φευγει η υγρασια...

Αληθεια ποσο σου πηγε ο αφυγκρατηρας γιατι εβλεπα κατι εξωφρενικες τιμες Την μικρη την απολυσα με σεντονι & ψιλη κουβερτουλα στο πατωμα {μην φαμε και κανα κεφαλιι απο τις κουτουλιες και τις τουμπες} και αλλωνιζει με τα παιχνιδια της απο την μια ακρη στην αλλη...

Μεσα στην εβδομαδα που θα παρουμε το καλοκαιρινο μας καροτσακι , σαμπρελιτσα για την θαλασσα και τα σχετικα του μπανιου μας θα παρουμε και το παζλ που ειναι για να παιζει κατω :D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημεραααα κοριτσαρες....

Ειρηνη ναι το θυμαμαι ... στο δωματιο της μικρης ειχε βγει η διαρροη που ειχε απο την κουζινα της η σπιτονοικοκυρα μου ... τωρα αυτη ειναι αλλη διαρροη και μαλλον φταιμε εμεις... απο το θερμοσιφωνο μας.. επειδη το νερο δνε το προλαβαινω {και δεν συζητω να βαλω σε ξενο σπιτι ηλιακο } εχουμε συνεχεια το θερμοσιφωνο ανοικτο αλλα ο εξυπνος υδραυλικος που εκανε την ανακαινιση δεν ειχε σφιξει καλα τον θερμοστατη μ αποτελεσμα ν αρχιζει να ξεχειλιζει σιγα σιγα .... κι ετσι ειχε ποτισει το παταρι μας νερο ... και βγηκε και στην ντουλαπα που συνορευει η κρεββατοκαμαρα μας... Τωρα εχω ανοικτα τα ΠΑΝΤΑ και γι ανα δροσιστει το σπιτι αλλα και να φευγει η υγρασια...

Αληθεια ποσο σου πηγε ο αφυγκρατηρας γιατι εβλεπα κατι εξωφρενικες τιμες Την μικρη την απολυσα με σεντονι & ψιλη κουβερτουλα στο πατωμα {μην φαμε και κανα κεφαλιι απο τις κουτουλιες και τις τουμπες} και αλλωνιζει με τα παιχνιδια της απο την μια ακρη στην αλλη...

Μεσα στην εβδομαδα που θα παρουμε το καλοκαιρινο μας καροτσακι , σαμπρελιτσα για την θαλασσα και τα σχετικα του μπανιου μας θα παρουμε και το παζλ που ειναι για να παιζει κατω :D

Καλά κουράγια με τις δουλειές και το σπίτι...

Και εγώ αμόλησα τη δική μου και μπουσουλάει προς τα πίσω μόνο.... Περιμένω πότε θα σηκωθεί κανονικά. Η δικιά σου σηκώνεται;

Ναι αυτό το παζλ είναι πολύ καλή ιδέα. Θα το προμηθευτώ και εγώ...

Κατά τα άλλα, είμαστε πολύ καλά. Δοκιμάζουμε διάφορα φρουτάκια και είμαστε πολύ κοινωνικές.

Τώρα προσπαθεί να κοιμηθεί, από τις 7 μιση δηλαδή, αλλά τελικά κοιμήθηκε λίγο και τώρα ξαναξύπνησε και παίζει στην κούνια της. Εγώ είμαι δίπλα στο κρεβάτι με τον υπολογιστή και της έχω βάλει τραγούδια να ακούει, νανουρίσματα...

ενα pazl δεν φτανει τελικα...ολο στα πλακακια μπουσουλαει τελικα...παρτε 2 (5ευρω η δεκαδα)

σαμπρελιτσα που κοιταγα ειναι ολα για πανω απο 1 ετους...δεν επιτρεπεται για μικρουλια..εχετε υποψην κατι για θαλασσα?μονο αγκαλιτσα στη θαλασσα?

για να μην τα πρηξπυμε αλλο της φωτεινης εχει στην ιστοσελιδα του οαεδ ολα τα δικαιολογητικα του οικ. επιδοματος..(φωτεινη ευχαριστουμε για ενημερωση...100 ευρουλακια ειναι πολυ χρησιμα για ολες μας)

σημερα εκει που μπουσουλουσε πιαστηκε απο ενα σκαμπω-πουφ εκανε μπροστα το ποδαρακι κ σηκωθηκε...κ της φωναζα μπραβο μπραβο κ γελαγε!!!ε απο κεινη την ωρα λυσαξε ολο αυτο εκανε...κοκκινισαν τα γονατα της!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Δεν το βλέπω όμως βρε κορίτσια.........Και εσάς έτσι δυσκολεύονται στον ύπνο;

εμενα δυσκολευεται παρα πολυ...δυο λυσεις εχω βρει ...το βραδυ θηλαζω λιγο κ μετα της βαζω πιπιλα, την ξεγελαω κ την παω κουνια...τη μερα τη βαζω στο κουνακι..κουνιεται μονο του κ νανουριζεται υστερα απο πολλεεες ωρες..ομως ειναι μεχρι 9 κιλα, κ συντομα θα το μαζεψουμε, κ θα με πιασει απελπισια/.

ασχετο...πρεπει να βρω πιο μεγαλη καμπια...κοντευει το νινι να φτασει στο κεφαλι!!!χιχιχ!μεγαλωσανε μωρε!!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Natassa εμείς κάνουμε co-bedding, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό που ρωτάς...

Δεν είχα ιδέα για το οικογενειακό επίδομα, πρώτη φορά το άκουσα. Νομίζω ότι δεν με αφορά, δεν μπορώ να το πάρω. Διάβασα την σελίδα του ΟΑΕΔ και μπερδεύτηκα οφείλω να ομολογήσω... Άκρη δεν έβγαλα.

Η μικρή είναι ασφαλισμένη στο ταμείο του μπαμπά της - όχι ΙΚΑ. Εγώ έχω ΙΚΑ. Υποτίθεται το δικαιούμαι? Διάβασα και αυτά που έγραψε η Φωτεινή, αλλά και πάλι δεν κατάλαβα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Λετε για υπνο εεε???

Χαχαχα εμενα κοιμηθηκε στης δεκα παρα αφου ηπιαμε το γαλα μας στο καροτσι και την ωρα που την παω στο κρεββατι της μετα απο 5 λεπτα ξυπνησε και τωρα τι κανει? Ηπιε για 2η φορα γαλατακι και παιζει στο καροτσι με το σκεπαστρο απο πανω {το ανακαλυψαμε ναι ναι και το τραβαμε και κανουμε τσα } και παιζει με τον μπαμπα της... Αν δεν μας φωναξουν στην γειτονια καλα θα ειναι που η μικρη βγαζει κατι κορωνες απο γελιο και φωνες αλλο πραγμα ...

κανονικα αυτη θα ειχε κοιμηθει τωρα δεν ξερω τι την επιασε βραδυατικα , βλεπω τον μπαμπα και ετοιμαζεται να την παει βολτα το τετραγωνο με το καροτσι χιχιχι

Οσο για το επιδομα Κλελια μου εσυ δεν το δικαιουσαι αν ηταν ασφαλισμενος ο συζυγος στο ΙΚΑ θα μπορουσατε να το παρετε εμεις οι Δημ.Υπαλληλοι δεν το δικαιουμαστε ....

Καλε το πρωι που την ειχα αμολυσει κατω βρεθηκε στην πορτα λετε να θελει να την κανει απο τωρα για εξω?:tongue::tongue:

Οντως θελει ολο το πατωμα στρωσιμο με παζλ απο οτι βλεπω :D:D

Μαμουνακι σκεφτηκα να της παρω σαμπρελα αλλα θα φυγει απο ακτω απ οτι φανταζομαι ... οποτε και μια μικρη βαρκουλα καλη ειναι :D Το αλλο που σκεφτηκα ειναι για εξω για την παραλια μιση σκηνη να της παρω...ετσι ωστε αν την παρει κανενας υπνος να την χωσω εκει μεσα και να μπορω να την αλλαξω καλυτερα γιατι η ομπρελα καλη ειναι δεν λεω αλλα ποσο να κρατησει σκια και αυτη απο μονη της σε ποιο απο ολα τα σημεια.. οποτε και αυτο μαζι θα ειναι καλα καλλυμενη η μικρη απο τον ηλιο ...

Νατασα η δικια μου σηκωνεται μονο μεσα στο παρκο με τα διχτυα που εχουμε στην γιαγια μας στο παρκοκρεβατο που της εχω εδω οποτε την βαζουμε μεσα κλαιει :( σημερα που πηγαμε τζαμπο τα ειχαν μαζεψει μονο παρκοκρεββατα ειχαν....γενικοτερα σηκωνεται αλλα με δυσκολια ειναι λιγο τεμπελιτσα η δικια μου απο οτι εχω καταλαβει... ααα ειδαμε και κουνιαααααααα μ'εφαγε ο πατερας μου να δουμε για κουνια της εκανε χωρο στον κηπο του επανω στην ταρατσα για την κοιυνια της μικρης και του ανιψιου μου ... οποτε μπηκε κι αυτη μεσα στη λιστα {μας βλεπω παλι κατω απο 140 ευρω δεν θα παμε :tongue:}

9zlup2.png

ενα pazl δεν φτανει τελικα...ολο στα πλακακια μπουσουλαει τελικα...παρτε 2 (5ευρω η δεκαδα)

σαμπρελιτσα που κοιταγα ειναι ολα για πανω απο 1 ετους...δεν επιτρεπεται για μικρουλια..εχετε υποψην κατι για θαλασσα?μονο αγκαλιτσα στη θαλασσα?

για να μην τα πρηξπυμε αλλο της φωτεινης εχει στην ιστοσελιδα του οαεδ ολα τα δικαιολογητικα του οικ. επιδοματος..(φωτεινη ευχαριστουμε για ενημερωση...100 ευρουλακια ειναι πολυ χρησιμα για ολες μας)

σημερα εκει που μπουσουλουσε πιαστηκε απο ενα σκαμπω-πουφ εκανε μπροστα το ποδαρακι κ σηκωθηκε...κ της φωναζα μπραβο μπραβο κ γελαγε!!!ε απο κεινη την ωρα λυσαξε ολο αυτο εκανε...κοκκινισαν τα γονατα της!

Βρε δεν εχω προβλημα οτι θελεις να με ρωτησεις πες μου αλλωστε απανταω και στο parents μεσα οτι με ρωτανε εδω δεν θ απαντησω???:D

9zlup2.png

Φωτεινή σε ευχαριστώ πολύ! Λέω και 'γω... Να υπάρχει επίδομα που δικαιούμαι και να μην γνωρίζω την ύπαρξή του??

Mamounaki και κοριτσάκια: στην θάλασσα τα μωρά στην αγκαλιά μας τόσο μικρά! Ούτε σαμπρέλες, ούτε βαρκούλες, ούτε μπρατσάκια!!! Αγκαλίτσα!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα.................

Αγκαλιτσα? Πω πω καυγαδες που θα εχουμε στην παραλια ολοι θα μας κοιτανε το νιωθω απο τωρα...Μαμα Μπαμπας ποιος θα κρατησει το μωρο... :D:D

Σας εχω πει οτι οταν παμε βολτα με τα ποδια τσακωνομαστε ποιος θα τραβαει το καροτσι εεε??? Οχι εεε εεε να που σας το λεω τωρα... ομηρικοι καυγαδες στην λεοφωρο ποιιος θα κρατησει την μικρη... ε και εγω κανω πισω και αφηνω τον μπαμπα μας κι οταν εχιε βαρδυα η σε ταξιδι του δινω και καταλαβαινει :D:D

Κλελια την γονικη αδεια την ξερεις εεε? αλλα οχι απο τωρα μολις ξεκινησει το σχολειο... :)

Ποια εχει ταξιδεψει με το νινι της μαζι με καραβι ?

Θελω να μου πειτε αν βγαζει εισητηριο η μικρη η οχι γιατι σε κατι σαιτς με ακτοπλοικα εισητηρια σου λενε να το δηλωσεις και βγαζει ενα ποσο περιπου 24 ευρω και εν ξερω αν ισχυει...:(

9zlup2.png

καλησπέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια και αγοράκια του October Power!

τι κάνετε?

εμείς είμαστε καλά, η μικρή μου γκουγκουφκίτσα έβγαλε και δεύτερο δοντάκι σήμερα και είναι λίγο ανόρεχτη όσον αφορά το φαγητό, αλλά από όρεξη για παιχνίδι, χορό και τρέλες, όσες θέλετε! κατεβάσαμε το κρεβατάκι της στο τελευταίο στάδιο κάτω γιατί σηκωνόταν από τα υπόλοιπα και φοβόμασταν μην πέσει. και τώρα σηκώνεται, αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχει τέτοιος φόβος.

δυο μέρες τώρα ξεκ@λοθήκαμε στις βόλτες οικογενειακώς, φαγητό σε γιαγιάδες για να μην έχει κι αυτό στο κεφάλι της η μαμά. αύριο λέμε να πάμε θάλασσα με τον αδερφό μου και την κοπέλα του αν το επιτρέψει ο καιρός. αλλά και να μην έχει ήλιο δεν πειράζει, απλά θα πάμε και δε θα βουτήξουμε, ειδικά το μωρό! πολύ το περιμένω! επίσης από βδομάδα, μετά το εμβόλιο θα πάμε κι εμείς κολυμβητήριο, ζηλέψαμε! μαζί με μια φίλη και το μωράκι της για να χουμε παρέα! γνώρισα την κοπέλα που κάνει το babyswimming και μας είπε ότι είναι πολύ καλά!* άντε να εκτονωθεί το ζωντόβολό μου λιγάκι!

*κλέλιαααα!!! σας ζήτησαν κανένα χαρτί από γιατρό για το κολυμβητήριο? για καμιά δερματοπάθεια κλπ??? και επίσης, βρήκες πάνες αδιάβροχες ή με μαγιό την κάνεις? αν βρήκες ποια μάρκα και σε ποιο sm??

επίσης ήθελα να ρωτήσω την ελένη ή την πετρούλα, δε θυμάμαι ποια το είχε πει... που βρήκατε κεχρί και σε τι μορφή για να το τρώνε τα μωρά?

αυτάαααααααα! πάμε για καφεδάκι με παρεούλα τώρα! σας αφήνουμε!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

εμενα δυσκολευεται παρα πολυ...δυο λυσεις εχω βρει ...το βραδυ θηλαζω λιγο κ μετα της βαζω πιπιλα, την ξεγελαω κ την παω κουνια...τη μερα τη βαζω στο κουνακι..κουνιεται μονο του κ νανουριζεται υστερα απο πολλεεες ωρες..ομως ειναι μεχρι 9 κιλα, κ συντομα θα το μαζεψουμε, κ θα με πιασει απελπισια/.

ασχετο...πρεπει να βρω πιο μεγαλη καμπια...κοντευει το νινι να φτασει στο κεφαλι!!!χιχιχ!μεγαλωσανε μωρε!!

Ναι ναι! έχει πολύ πλάκα η κάμπια σου!

Όσο για τον ύπνο και εμείς κοιμόμαστε κάποιες νύχτες μαζί, κυρίως όταν είναι ανήσυχη...αλλά το πρωί και το βράδυ μέχρι τις 4 κοιμάται στην κούνια της στο δωμάτιό της...Δύσκολο αλλά προσπαθώ....

Σήμερα είναι καλύτερα το ζουζουνάκι μου...

Πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτώ τα παζλ που λέγαμε γιατί σήμερα έπεσε τρεις φορές και η κουβερτοπαπλωμα της γιαγιάς δεν μας έκανε κάτι...κλάμα....εκεί να δείτε δάκρυ.......

κλειω κ γω νομιζω οτι ειναι το πιο ασφαλες η αγγαλιτσα.

φωτεινη αεροπορικα πληρωνουν, τα πλοια ειναι δωρεαν μεχρι 3 ετωn φευγω για σαντορινη σε κανα μηνα κ το ξερω

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Ploegisi ήθελαν χαρτί όσον αφορά το μπεμπέ από παιδίατρο και όσον αφορά εμένα ήθελνα χαρτί από δερματολόγο, παθολόγο και γυναικολόγο.

Μπάνιο την κάνω με αδιάβροχη πάνα libero (swim, baby swim κάπως έτσι λέγεται) και ειδικό μαγιό για babyswimming. Την πάνα την βρήκα στον ΑΒ Βασιλόπουλο, το μαγιό θα μπορούσα να το αγοράσω από οποιοδήποτε μαγαζί με βρεφικά είδη, προτίμησα όμως να το αγοράσω από το ΟΑΚΑ - 18 ευρά.

Natasa, κλάμα το μπεμπέ μωρέ που χτύπησε :(.

Σήμερα πάρκαρα σε θέση που δεν ήταν αεροδρόμιο. Χωρούσε ένα τουτούνι και τσουκου τσουκου το πάρκαρα με 2 κινήσεις (μετά ήθελα άλλες 2 για να το ισιώσω και να είναι τζιτζίκι!!)

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...