Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fire εξακολουθώ να είμαι παρμένη με την παιδίατρό σου! Δεν μου αρέσει ο τρόπος της, δεν μου αρέσει τπτ, δεν θέλω να το αναλύσω καθώς είναι γιατρός σας, αλλά όχι, όχι, δεν....

am13 θα δούμε κοριτσάκι μου αν θα έρθουμε. Ξέρεις ότι θέλω να σας βλέπω και θέλω να βρίσκω ευκαιρίες να μετακινώ το τουτούνι. Ξέρεις αν θα έχει πάρκινγκ άνετο? Όπως έξω από το σπίτι σου, αεροδρόμιο ένα πράγμα :D ?

vasdeli!! Είχες καμία αμφιβολία για το αστεράτο το μωρό μας?? Αυτός όλους θα μας φάει, θα μας βασανίσει, μου αρέσειειειει!!!! Και του χρόνου το μπανάκι!!

μαμαλευτεράκι σε βρίσκω super!! Δεν είμαστε τυχαίες κορίτσι μου! Φέτος μόνο τα δάχτυλα των ποδιών βάφω! Δεν έχω χρόνο να βάψω νυχοχεράκια καθώς το νινί σε χρόνο dt θα θέλει αγκαλίτσα και πάει το νύχιιιιιιιι. Οπότε φέτος μόνο ποδαράκια. Χεράκια μόνο στην βάφτιση της φαφούς μου!!

Το τραγουδάκι είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στο μωράκι μου, για κοίτα την υπογραφή μου! Έχω φτιάξει και ένα βιντεάκι, θα το βάλω στο φβ όταν το ετοιμάσω! Ειρήνη μου, είναι για τα μωρά μας αυτό το τραγούδι, είναι το καλοκαίρι μας το μωρό καθεμιας...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αγγελικη μου ειναι το επιδομα παιδιων που δινει ο ΟΑΕΔ μια φορα το χρονο εαν ομως η μαμα ειναι σ εργασιακη σχεση ομως εεε ..οχι απλα ανεργη και δεν της το δινει ο εργοδοτης

Φωτεινή δεν κατάλαβα :confused::oops::tongue:

Εγώ που είμαι σε εργασιακή σχέση αλλά με άδεια 6μήνου και προτίθεμαι να πάρω άδεια άνευ αποδοχών (εγώ θέλω αυτοί θα μου δώσουν?) το δικαιούμαι;

Και αν ναι τι ποσό είναι; Να ξέρω να χαρώ ή όχι :-P

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

βρε κοριτσια ,θα το πιστεψετε?τωρα χαιρομαι περισσοτερο το μωρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αφου παιζουμαι μαζι,παιζει με την αγγελικη,γελαει,περναμε ευχαριστα,ηρεμησε το προσωπακι τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδικα οταν καθονται και παιζουν οι δυο μαζι τρελαινομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποσο δικιο εχεις!!!Κι εγω ολη μερα δεν χορταινω να τον ζουλάω και να τον φιλάω, τωρα που θα αρχισω τη δουλεια τον λαχταραω πιο πολύ απο ποτέ!!!

Και τα δυο τους παιζουν μια χαρα, εχει αρχισει να θελει τα παιχνιδακια του Αν και εχουν πλάκα που τραβαει ο ενας το αυτοκινητακι του αλλου!!!

Αγγελικη ναι κανονικα θα τα κανεις τα χαρτια σου για το επίδομα και μαλιστα πήγαινε αυτες τις μερες πριν σου δωσουν την αδεια ανευ αποδοχών...Το ποσο δεν ειναι δα και τρομερό, κανενα 80αρι νομιζω...

Δεν εχει σχεση που εχεις αδεια εξαμηνου, εισαι σε ενεργη εργασιακη σχεση με τον εργοδότη σου και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα με το επίδομα, εεε Φωτεινη????Αν κανω λάθος, διορθωσε με!

Κοριτσια κανονισα εξόρμηση για το τριημερο και θα κανουμε και τα πρωτα μας μπανακια..τους αγορασα κ΄ιδια μαγιουδακια, μουρλια λέμε!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Fire εξακολουθώ να είμαι παρμένη με την παιδίατρό σου! Δεν μου αρέσει ο τρόπος της, δεν μου αρέσει τπτ, δεν θέλω να το αναλύσω καθώς είναι γιατρός σας, αλλά όχι, όχι, δεν....

Kαλημερααααα!!!

εγω παλι οχι γιατι μιλησαμε χθες βραδυ στο τηλεφ και τα ξεκαθαρισαμε ολα..! μη μπαινω σε λεπτομερειες ομως δεν υπαρχει λογος

το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι ΥΠΕΡπροστατευτικη με τα μωρακια που παρακολουθει κ αυτο οσο να ναι ..δε με χαλαει

γμτ πανω που ειχα βρει καινουρια παιδιατρο..

αν βρει καποια βαμβακερο μαγιω για αγορακια να μου πει

φιλια,καλημερα ειπα?? ειπα :P

αααααααα

βρε Πετρουλα σορυ για την παρανοηση, νομιζα οτι η παιδιατρος σου το προτεινε κ οχι οτι ηταν δικη σου επιλογη για να ξεκουραστεις..

παρανοησα μαλλον λογω της δικης μου επιθυμιας να τον θηλαζω κ το βραδυ..;)

ΚΑλημέρα!!!!

βρε κοριτσια ,θα το πιστεψετε?τωρα χαιρομαι περισσοτερο το μωρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αφου παιζουμαι μαζι,παιζει με την αγγελικη,γελαει,περναμε ευχαριστα,ηρεμησε το προσωπακι τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδικα οταν καθονται και παιζουν οι δυο μαζι τρελαινομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι, ναι! Θα σε πιστεψω...κι εγώ μια από τα ίδια! Τώρα άρχισα και τον χαίρομαι πολύ πολύ, ανθρώπισε όπως λέει και το στεφάνι!!! Έγινε παιδάκι πια...ειδικά όταν πλησιάζουν τα αδέρφια του και τους κάνει ντροπές!!! Πεθαίνω!!!:-P:-P:-P

F

vasdeli!! Είχες καμία αμφιβολία για το αστεράτο το μωρό μας?? Αυτός όλους θα μας φάει, θα μας βασανίσει, μου αρέσειειειει!!!! Και του χρόνου το μπανάκι!!

Γι' αυτό κι εγώ θα τον ξαναπάω σήμερα!!!! Άσε που είχε κοιμηθεί σούπερ!!! Σερί από τις 21.30 ως τις 04.00, θηλασμός, πάλι ύπνος άμεσα και ξύπνημα στις 07.30πμ!!!

Εμείς χθες βγήκαμε βολτούλα το βράδυ στην προκυμαία...Ήταν τόσο δροσερά! Ο γελαστός μου έκανε λίγο τον ζόρικο στο καρότσι, αλλά πήρε την βυζοδόση του και ξεράθηκε-μπρούμυτα πάντα, ε! μην ξεχνιόμαστε- στον ύπνο όσο εμείς τσακίζαμε σουβλάκια!

Σήμερα ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο μπανάκι του λαού!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι μασ ελειψεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανουν τα ζουζουνοπαιδα???

τσιπ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που εισαι???να υποθεσω οτι ακομα ειναι εδω ο ανηψουλησ ε????φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α!!!δεν σασ ειπα,χτεσ ειχαμε επετειο με το στεφανι!!!!4 χρονια...πωσ περασαν!!!το μεσημερι του μαγειρεψαμε,μετα σβησαμε και οι 4 την τουρτα (ευτυχωσ το αγγελικιδιον ,δεν εκανε φου γιατι ηταν ωσ συνηθωσ επι μια ωρα μπουκωμενη....!!!),και το βραδυ πηγαμε σε μια παραθαλασσια περιοχη για ποτακι!!!και ναι,καθησαμε πανω απο μιση ωρα χωρισ εννοια!!!χωρισ να γκρινιαξει καν η μπουρμπουλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και παρολο που δεν ειχαμε το καροτσι τησ ,μονο την κουβαλουσαμε με το καθησματακι του αυτοκινητου....

μανουλεσ,παιρνετε θαρροσ λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημέρες κι από μέναααααα!

ειρήνη να ζήσετε! κι εμείς έχουμε επέτειο στις 14! εμείς 2 χρόνια όμως... συνολικά 10,5..... χριστέ μου! πότε πέρασαν... τη χάρηκες τη βολτούλα χθες ε? άντε και σ' ανώτερα με τις 2 πριγκίπισσες να μη σε βασανίζουν!

πετρούλα καλά να περάστετε καλέ! και με ασορτί μαγιουδάκι μια χαρά σας κόβω! εμείς δε θα κάνουμε τίποτα τελικά για το τριήμερο, ίσως πάμε κάπουεδώ κοντά για κυριακή ή δευτέρα, αλλά ελπίζουμε να βολέψει αυτό που κανονίζουμε μέσα στην επόμενη βδομάδα...

κλελούκο μια χαρά σε κόβω με το τουτού σου! έγινες σούπερ σωφερίνα! τα μαθηματάκια στην πισίνα πως πάνε?

και περιμένω να δω το βίντεο... είμαι όλο αγωνία! αφού ξέρεις πόσες φορές σκέφτηκα να σε παίρνω τηλ μόνο για να ακούω το τραγουδάκι μας???

ελένη καλώς μας επανήλθες! χάθηκες! τρέχεις κι εσύ!

αγγελικούλα και κουμπαρούλα μου φιλάκια πολλά πολλά

και σε όλες τις υπόλοιπες παγωτάκια δανεικά από την κουμπαρούλα μου! χιχιιχιχ

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

λοιπονννννννν

κατα τ αλλα:

mamounaki οχι διαπιστωμενη αλλεργια -τεστ δεν καναμε γιατι δεν πιστευει σ αυτα σε παιδια κατω του 1 ετους- καναμε ατοπικη δερματιτιδα ομως στον 2ο μηνα κ ειχαμε βλεννες κ 2 φορες αιματακι στον 5 μηνα-

εχουμε λοιπον υποψια αλλεργιας

ετσι λοιπον μας προτεινε την sinlac για απογευματινη κρεμα,αυτο ομως που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι αν δεν ειμασταν αλλεργικοι ποια κρεμα θα μας προτεινε να φαμε ή τελος παντων ποια δημητριακα???

του αρεσε η κρεμα του μωρου σου??

αυτα

feel sad

H SIΝLAC της αρεσει πολυ, βγαινει λιγο νερουλη βεβαια..τωρα στο παιδων μας προτειναν την humana μηλο-υποαλλεργικη...σε καθε κουταλια της ερχεται αναγουλα ομως. αλλη μια που της αρεσε ειναι η allergycare nutricia. οι απλες κρεμες του σουπερμαρκετ περιεχουν γαλα νομιζω, οχι υποαλλεργικο, ενω αυτες που σου λεω εγω ειναι ανευ γαλακτος!!!

κ συμφωνω κ γω οτι δεν εχει νοημα να κανεις εξετασεις κατω του 1 ετους. με τοσες εξετασεις δεν φανηκε τιποτα...με την υποψια ειμαστε κ μεις ακομα (ατοπικη δερμ ως τωρα κ διαρροιες στον 4ο μηνα. το μονο που κερδισαμε ειναι να μας γραφει το ικα γαλατα κ κρεμες...μονο οικονομικα κερδισαμε κατι δηλ.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Κοριτσια μου αχχχ αχχχχ δεν εχουμε καμια ωρα που μαζευτηκαμε μανα και κορη {μπαμπας βαρδυα}

ειχαμε παει εγω απο το μεσηεμρι η δεσποινις απο το πρωι :D στην γιαγια μας... της εκανα ενα γερο σκουπισμα - σφουγγαρισμα {γιατι λογω του ποδιου της που δεν μπορει να το σηκωσει καν ξεκινησαν μαστορεματα γκρεμισματα :( απο μπανιερα ντουζιερα... } οποτε φανταστειτε πως ηταν το σπιτι ....κι αφου εκανα ολα αυτα .. ειχε βαλει ενα πλυνητριο το πρωι κι ενα το μεσημερι .... στεγνωσαν εκανα κι ενα σιδερωματακι κι επι της ευκαιριας πηρα και τα δικα μου απο εκει κι ετσι ειμαι κομπλε εγω... κι ομως ειχα την δυναμη κι μαζεψα και λιγο το σπιτι μου..... εκανε μπανακι η μικρη ηπιε γαλα και τωρα με κοιταει :shock::shock: εγω ειμαι κομματια κι εκεινη χορευει στο καροτσι ...

Να σας πω μια αληθεια .... ψιλοφοβαμαι σημερα ειναι και η σπιτονοικοκυρα μονη της εφυγε για διακοπες η κορη και ειμαστε οι 3 μας μονες κι ερημες...

κι ακουστε και τι μ@@@@ εκανα :(.

Προχτες ανοιξα ενα φυλλο της ντουλαπας που εχει μονο τα ρουχα του γιωργου της δουλειας {στολες - πουκαμισα - μπλουζες } και απο κατω ειχα μια παλια τσαντα και οπως κανω να την πιασω να την πεταξω ειχει γινει βελουδινη και γκρι {μουυυυχχχλλλλαααα} μπλιαχχχ την πιανω και την πεταω στο πισω μπαλκονι.... βγαζω και τα ρουχα και μια στολη του Γιωργου ειχε γινει ασπρη αραχνουφαντη.. αποτελεσμα ολα εξω στο μπαλκονι πισω απλωμενα στα σχοινια μου να αεριστουν κι αυριο πανε ολα καθαριστηριο μα ολα.. ελα ομως πο εγω βρηκα την ευκαιρια να πεταξω ενα παλτο που ουτε το χερι το ενα δεν μπαινει και την τσαντα... και ξαφνικα μετα απο λιγα λεπτα βλεπω και ψαχνουν την τσαντα και πετανε κατι χαρτια εξω παθαινω σοκκ και λεω οχι ρε γμτ δεν την εψαξα τι να εχω αραγε μεσα??

αφου φευγουν οι πακι που την εψαχναν παω να δω τι πεταξαν εξω απο αυτην κλαι βλεπω ενα καρτελακι του ταχυδρομικου ταμιευτηριου και την ζελατινα απο το βιβλιαριο που νομιζαμε με τον Γιωργο οτι το ειχαμε χασει στην μετακομιση :(:( εχουμε βγαλει αλλο ... τωρα τι αλλο ειχα εκει μεσα αναθεμα με δεν θυμαμαι :(:(:( αλλα τα σερβιετακια τα πεταξαν εξω και κατι χαρτια ασχετα διαφημιστικα ...

το κεφαλι μου παει να σπασει ... προσπαθω εφω και ωρα να θυμηθω τι ειχα αλλο εκει ...λεφτα με τιποτα αυτο το ξερω οτι τσαντα και ν αλλαξω αν εχω χυμα ψιλα η χοντρα τα βγαζω πρωτα πρωτα ...

Η μικρη καθε πρωι που παω να την ξυπνησω ολο εκπληξεις μου ειναι και εγω δνε μπορω ν αντισταθω και την βαγζω φωτογραφιες το πως κοιμαται σημερα ομως εψαχνα να βρω την φωτογραφικη και δεν την εβρισκα με τιποτα μερα που βρηκε κι αυτη να κρυφτει :mad::mad::mad:... σημερα η κυρια μου ειχε βαλει το μισο σεντονι αναμεσα στα ποδια και ειχε αρπαξει το μαξιλαρακι της που πανω σ αυτο κοιμαται σπανια και το ειχε παει αγκαλια.. οπως κανω εγω :D:D:D....τρωει μπισκοτακι πιτμπερ μονη της μασουλαει μασουλαει το καταφερνει :D....Γενικοτερα ειμαστε καλα ...

Αγγελικη ναι το παιρνεις , θα πας να παρεις μια βεβαιωση απο τον εργοδοτη σου και μια απο το τμημα μητροτητας και εισαι καλλυμενη... 98,70 ειναι για ενα παιδι ...

Stone με καλυψες :)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Stone με το καλό το πρώτο σας μπανάκι!! Ήταν να κάνουμε και εμείς στην θάλασσα αύριο. Αλλά είναι λίγο συναχωμένη (αυτό δεν με πτόησε). Θυμήθηκα όμως ότι σήμερα έκανε ένα εμβόλιο (στα μηνογενέθλιά της) και γενικά όταν κάνει εμβόλια, την επόμενη μέρα δεν θέλω να την ταλαιπωρώ. Μήπως μου ανεβάσει κανέναν πυρετούλι κλπ. Οπότε, το ακύρωσα το μπανάκι για αύριο...

Fire, αφού τα βρήκες με την παιδίατρό σου, οκ. Γι' αυτό δεν έγραψα αυτά που σκεφτόμουν, ίσως να μην κατάλαβες καλά, ίσως να σου εξηγούσε παραπάνω. Αφού σας κάνει, εννοείται εκεί να μείνετε!

Ειρήνη να ζήσετε! Να είστε πάντα τόσο αγαπημένοι και μονιασμένοι και να περιτριγυρίζεστε μόνο από χαρές!! Και τέρμα πια οι γκαντεμιές, σε έχει φοβηθεί το μάτι μου κοπέλα μου!!!

Ploegisi μια χαρά πάει το baby-swimming! Η Ελισάβετ κάνει και βουτιές! Την βουτάω και όταν βγαίνει από το νερό δεν κάνει κιχ - μόνο που είναι σαν τον ροφό: με μάτια ορθάνοιχτα γουρλωμένα και και σουφρωμένα χειλάκια :D :D :D χαχαχα!! Αν είναι να σου λείπει το τραγουδάκι, να μην απαντάω βρε! Να είμαστε συνεννοημένες και να μου κάνεις αναπάντητες :tongue: :tongue:. Το βίντεο θα το ανεβάσω σε περίπου 15-20 μέρες αγαπούλα!!

Φωτεινή, τι άλλο να είχες μωρέ στην παλιοτσάντα? Ακόμα και το βιβλιάριο, το είχατε αντικαταστήσει. Το καταλάβατε ότι σας έλειπε κάτι αξίας και το ψάχνατε. Αν ήταν, θα θυμόσουν ότι κάτι σας λείπει. Άσε που συνήθως σε κάτι παλιοτσάντες δεν βάζουμε κάτι τόσο αξίας! Συνήθως κάτι ξεχασμένα πραγματάκια που λυπόμαστε να τα πετάξουμε... Έλιωσες στις δουλειές σήμερα, εεεε? Χαρά στο κουράγιο σου!

(σήμερα πήγα Αγ. Αναργύρους με το τουτούνι και το μπεμπέ :D. Κάθε φορά θα σας γράφω πού πηγαίνω! Θα σας πρήζω, πολύ γουστάρω!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια...

Καλά τα νέα σας ε;

Μπράβο να είστε καλά όλες....

Μωρέ εμένα δεν τρώει τα μπισκοτάκια....ακόμη. Πήγε να πνιγεί τις προάλλες...

Επίσης, δεν τρώει την φρουτόκρεμα με κέφι...

Κατά τα άλλα συμπληρώνει με το γάλα μου και είναι πολύ καλή...

Στέκεται στα ποδαράκια της πολύ λίγο...και μπουσουλάει προς τα πίσω;;; Έχει πολύ γέλιο.

Σήμερα πήγαμε και σε μια παιδική γιορτή. Τρελάθηκε, κοιτούσε δεξιά, κοιτούσε αριστερά...Δεν έκλαψε όμως...

Και εγώ ήθελα να την πάω στην παραλία σήμερα αλλά λόγω αέρα το ξανασκέφτηκα και έτσι μάλλον αύριο...

{για να μην υποθει οτι ειμαι βρωμιαρα :tongue::tongue::tongue:}

Εντωμεταξυ ξεχασα να σας πω οτι η μουχλα που ειχε πιασει στην ντουλαπα μας ηταν απο μια διαρροη τωρα η ειναι απο το θερμοσιφωνο μας που ειχαμε πριν 6 μερες η ειναι απο μια ζημια που ειχε παθει το χειμωνα η σπιτονοικοκυρα μας.. εγω ανοιγω καθε πρωι την ντουλαπα και το παραθυρο με κατεβασμενο το παντζουρι και φευγω σημερα που λειπει και ο Γιωργης κοιμαμαι στον καναπε και τ εχω αφησει ανοικτα εκει μεσα...την αλλη εβδομαδα θα ερθει μπογιατζης να βαψει το δωματιο της μικρης μιας και εχει εξασθαινησει η μουχλιλας απο εκει μεσα ... και η μικρη θα κοιμαται στην μαμα μου για 2-3 μερες

Να δω ποτε θα τελειωσουν οι ζημιες της σ αυτο το σπιτι ... πουφου πια...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...