Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξέχασα να σας πω!

Το μπανάκι ήταν απολαυστικότατό!!!:-D:grin::-D

Και το νέο της ημέρας: Ω, ναι! Ο γελαστός βούτηξε και μάλιστα δεν έβγαλε άχνα!!!! Τον είχα μέσα 20 λεπτά και το απολάμβανε το αγοράκι μου, χτυπούσε πόδια και χεράκια! Μπράβο Πέπε! Δελφινάκι σε βλέπω σαν την αδερφούλα σου!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ειρήνη μου, τι έπαθες βρε κοριτσάκι μου;

Περαστικά σου!

Am, φαντάζομαι στην συνάντηση ήταν η Πάνια και η Μαρία και η Βίλλυ; Τι όμορφα που θα ήταν!

Κλειώ είσαι αστέρι που πήγες οδηγώντας!

Το μαμουνάκι μας είναι καλά τώρα; Περαστικά του!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βικυ τα παιδακια σου ειναι δελφινακια!! τι καλα!! αντε λοιπον καλες βουτιες στον γελαστο!

ειρηνη κοπελα μου τι ηταν αυτο που επαθες? πωπω, εγω παντως δεν γελασα καθολου, ειναι ο φοβος μου οταν εχω το παπι στον μαρσιππο μην φαω καμια σαβουρα και τον πλακωσω, φανταζομαι την τρομαρα σου... παλι καλα που ειστε ολες καλα!!

Ηλιανα πολυ καλη η σκεψη σου να πεσω κατω και να δω τι μπορει να φαει ή να φτασει το παπι, δεν το ειχα σκεφτει. Κι εγω κατι τετοιο θελω για το μωρο, χαλακι ή κατι τετοιο, δεν νομιζω οτι θα ευχαριστηθει να ειναι παλι περιορισμενος σε τραπεζακι δραστηριοτητων, βεβαια ποτε μην λες ποτε. Θα παω στο ELC να δω τι παιζει

Αγγελικη τι μαναρακι ειναι η μικρη σου σε εκεινη την φωτο με την μινι φουστιτσα και το τσαχπινικο υφος στο fb?! Το αναφερω εδω γιατι ηθελα να σχολιασω και ειχε κολλησει. Σκετη γλυκα!

Καληνυχτα κοριτσακια

Vqyip2.png

B4Snp2.png

λοιπονννννννν

μονο αυτο για την αναπτυξη του να διευκρινισω: λεγοντας εχει ξεφυγει,εννοω οτι η γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενη απ την προοδο του

μη τη θαψω γενικοτερα τη γυναικα..

κατα τ αλλα:

mamounaki οχι διαπιστωμενη αλλεργια -τεστ δεν καναμε γιατι δεν πιστευει σ αυτα σε παιδια κατω του 1 ετους- καναμε ατοπικη δερματιτιδα ομως στον 2ο μηνα κ ειχαμε βλεννες κ 2 φορες αιματακι στον 5 μηνα-

εχουμε λοιπον υποψια αλλεργιας

ετσι λοιπον μας προτεινε την sinlac για απογευματινη κρεμα,αυτο ομως που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι αν δεν ειμασταν αλλεργικοι ποια κρεμα θα μας προτεινε να φαμε ή τελος παντων ποια δημητριακα???

του αρεσε η κρεμα του μωρου σου??

κλειω κ βικυ ναι μου ειπε οτι πρεπει να κοψω το βραδυνο θηλασμο κ να το ξεγελασω με πιπιλα κ χαμομηλι -οχι φυσικα γιατι ειναι χοντρος αλλα γιατι ετσι πρεπει..-

και γω τα πηρα ασχημα αλλα επειδη ευτυχως συμπτωματικα ειδα προχθες οτι κ στην πετρουλα κ στην ellain προτειναν οι γιατροι τους το ιδιο δεν της ειπα καμμια χοντραδα,γι αυτο κ εγραψα αν ολοι οι γιατροι ειναι συνεννοημενοι

αυτα

feel sad

καλημερα καλημερα κοριτσακια μου.....\

οχι οχι δενε χω αδεια απλα λογω στασης σημερα ολα υπολειτουργουν κι ετσι εφερα το νετμπουκ μου μαζι να σκοτωνω την ωρα κατω απο τον γκισε σημερα δεν θα κανω τιποτα το δηλωσα...:D..Πηγα κ πρωι πρωι τον συζυξ μου στην δουλεια μιας και δεν λειτουργουσαν τιποτα , αποχαιρετησα στο λιμανι κι εναν θειο μου που ειχε ερθει απο κρητη κλαψψψψ κλαψψψ τον λατρευω αυτον τον θεουλη μ και δεν προλαβα να τον χορτασω....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια μου!!

Σας διαβαζω αλλα επειδη πλέον εχω πεσει με τα μουτρα στις ετοιμασίες δεν προλαβαίνω καθολου να σχολιασω..Δε με παιρνει να το αφησω αλλο, εφτασαν οι μερες!!

Fire εμενα δε μου το πρότεινε η παιδιατρος απο μονη της, εγω τη ρωτησα τι να κάνω για να κοιμηθει το βραδυ ο μικρός και να κοιμηθω κι εγω λίγο...ειδικα αυτες τις μερες που καθομαι μεχρι και τη 1.00 πμ προκειμενου να προχωρησω με τις ετοιμασίες νοιωθω τοσο πολύ κουρασμένη..ακομη δεν καταφερα να το κανω πάντως, απο το να στεκομαι ορθια και να τον νταντευω να κοιμηθει και να τον παρηγορω τον παιρνω διπλα μου και ξεμπερδευω..Με σταματαει και το γεγονος οτι ξυπναει επειδη πειναει κι οχι απο συνηθεια, δλδ ρουφαει ενω ο Αν μολις επιανε ζυζι κοιμόταν, εκει ηταν πιο ευκολο!

κοριτσια μου θα ερθω αλλη στιγμη να σχολιασω, εκανα ενα διαλλειματακι..

Σας φιλώ!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

λοιπονννννννν

μονο αυτο για την αναπτυξη του να διευκρινισω: λεγοντας εχει ξεφυγει,εννοω οτι η γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενη απ την προοδο του

μη τη θαψω γενικοτερα τη γυναικα..

Αααααααααααα! Νταξ....:)

κλειω κ βικυ ναι μου ειπε οτι πρεπει να κοψω το βραδυνο θηλασμο κ να το ξεγελασω με πιπιλα κ χαμομηλι -οχι φυσικα γιατι ειναι χοντρος αλλα γιατι ετσι πρεπει..-

και γω τα πηρα ασχημα αλλα επειδη ευτυχως συμπτωματικα ειδα προχθες οτι κ στην πετρουλα κ στην ellain προτειναν οι γιατροι τους το ιδιο δεν της ειπα καμμια χοντραδα,γι αυτο κ εγραψα αν ολοι οι γιατροι ειναι συνεννοημενοι

αυτα

feel sad

Ορε, τι πράγματα είναι αυτά που ακούμε; Έλεος! Γιατί να κόψεις το βραδινό θηλασμό; ΚΑι πως θα χορταίνει ρε παιδιά ο μάγκας για να κοιμάται το βράδυ; Με νερό;:shock: Γιατί το χαμομήλι τι είναι; και με πιπίλα;:shock::shock::shock::shock: Τι να σου πω ρε Εύα, προσωπικά διαφωνώ κάθετα και έχω θυμώσει και πολύ λέμε...

Όπως σου είπα ο βραδινός θηλασμός είναι ο τελευταίος που κόβεται, λίγο πριν τον αποθηλασμό!!!!. Μα γιατί, γιατί να τον κόψεις;Μου εξηγείς σε παρακαλώ;

Ντου νοτ φιλ σαντ μαι φρεντ!!!:-P:-P:-P Τζαστ φόλοου γιορ χαρτ ρε....αυτή ξέρει καλύτερα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ειρήνη μου τι ήταν αυτό κορίτσι μου;;;;;; Έπαθα σοκκκκκκκκκ, ευτυχώς που είστε καλά!

vasdeli μπράβο στον γελαστούλη για το μπανάκι σας.

Πετρούλα καλή συνέχεια!

Φωτεινή τι εννοείς; Οικογενειακό επίδομα;;;

ellain μου σʼ ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου!

Αλεξ όλο ωραία πραγματάκια μας βάζεις!

Κλειώ και τσιπουράκι ευχαριστώ για τη μανούλα μου!

Όντως τρελό αγγούρι με το μαγαζί… τα θέλει όλα…….. πατώματα, σοβατίσματα-στοκαρίσματα, γυψοσανίδες, ηλεκτρολογικά κλπ… πολλά πολλά μερεμέτια, τα μαλλιά της κεφαλής μας δηλαδή :rolleyes:

Τι θα κάνετε το 3ήμερο κορίτσια;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ναι, πες μου σε όλα ναι, Όμορφα μάτια μπλε ,Και θα'ναι η βραδιά κομπλέ

Μη, μη το σκεφτείς στιγμή Τέλος οι δισταγμοί Πάμε στην κορυφή....

Κι αν είσαι θάλασσα ……….???????? Εγώ σ' αγκάλιασα

Κι αν είσαι άνεμος………??????? Εγώ σε κράτησα

Κι άμα το αύριο Είναι στο χέρι μου

Θα'σαι για πάντοτε

Το καλοκαίρι μου………………

Τί, πρέπει να κάνω τί, Μια κίνηση απλή Kάνει το έργο να παιχτεί

Πώς, θες να στο πω αλλιώς Πάμε ολοταχώς Μέχρι να δούμε φως

Κι αν είσαι θάλασσα ………..????? Εγώ σ' αγκάλιασα

Κι αν είσαι άνεμος………. ?????? Εγώ σε κράτησα

Κι άμα το αύριο Είναι στο χέρι μου Θα'σαι για πάντοτε

Το καλοκαίρι μου

Το καλοκαίρι μου

Το καλοκαίρι μου

Δώσε μου ένα φιλί Ό,τι θυμάμαι Να το ξεχάσω Και τ' όνομά μου μαζί

Και την παλιά μου ζωή

:tongue::tongue:

Έχω βάλει τα πόδια μέσα ποδόλουτρο γκεβολ ( κυνός τα έχω στο μουσκιο χιιχιχ ) έχω βαφή στο κεφάλι και περίμενα να γίνει το χρώμα ελπίζω να βγει καλό κ όχι κοκκινο παλι αυτές η φυτικές μαπα μου βγαίνουν και μετά θα κάνω ένα σουπερ σπέσιαλ πεντικιούρ στα πόδια μου κ μετά βόλτα στον ποτάμι

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ειρηνακι περιγραφικοτατη καλα λυθηκα στα γελια οχι μαυτο που επαθες εννοειται αλλα με το πως μας τα πες

κλειω μου αντε και πιο μακρυα την επομενη φορα.fire εννοειται ουτε γω θα εκοβα το ζιζι.ισα ισα πουτο χαμομηλι θα του πριζει το εντερακι και θαχει αερια.

και τωρα δειτε και αυτο.ειναι καλη αφορμη για το καφε που λεγαμε για πειτε μου γνωμες

Ο Σύλλογος Βοηθών Μητρότητας σας καλεί

το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 13:00 – 19:00

σε μια συνάντηση πανδαισίας γεύσεων

που θα πραγματοποιηθεί στον υπέροχο κήπο του

Μοντεσσοριανού Σχολείου Learning Steps, στην Κηφισιά

...

Ο Σύλλογός μας, μετά από δύο επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργάνωσε στα πλαίσια της Διεθνούς Εβδομάδας για το Σεβασμό στη Γέννα, είναι έτοιμος να εργαστεί πάνω σε έναν νέο στόχο, πολύ ουσιαστικό και αναγκαίο για τη χώρα μας, αυτόν της εκπαίδευσης βοηθών μητρότητας στην Ελλάδα. Η παρουσία σας και στήριξή σας στη γιορτή αυτή θα μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε το στόχο αυτό.

Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα, να ανταλλάξουμε απόψεις σε θέματα που αφορούν την οικογένεια αλλά και όχι μόνο, να απολαύσουμε από κοντά χορό της κοιλιάς – και, γιατί όχι, να χορέψουμε κι εμείς! - και να τραγουδήσουμε αγαπημένα μας τραγούδια με τη συνοδεία κιθάρας.

Στο μπουφέ μας θα βρείτε γεύσεις υγιεινές αλλά και χορτοφαγικές σε αλμυρό και γλυκό, βιολογικούς χυμούς και κρασί, που θα διατίθενται προς ένα συμβολικό αντίτιμο - όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου.

Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας κάποιο ύφασμα για να στρώσετε στο γρασίδι, άνετα ρούχα για χορό και παιχνίδι και ίσως μία δεύτερη αλλαξιά για τα παιδιά!

Θα σας περιμένουμε!

κοριτσια τι λετε παμε???

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Ειρήνη μου τι ήταν αυτό κορίτσι μου;;;;;; Έπαθα σοκκκκκκκκκ, ευτυχώς που είστε καλά!

vasdeli μπράβο στον γελαστούλη για το μπανάκι σας.

Πετρούλα καλή συνέχεια!

Φωτεινή τι εννοείς; Οικογενειακό επίδομα;;;

ellain μου σʼ ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου!

Αλεξ όλο ωραία πραγματάκια μας βάζεις!

Κλειώ και τσιπουράκι ευχαριστώ για τη μανούλα μου!

Όντως τρελό αγγούρι με το μαγαζί… τα θέλει όλα…….. πατώματα, σοβατίσματα-στοκαρίσματα, γυψοσανίδες, ηλεκτρολογικά κλπ… πολλά πολλά μερεμέτια, τα μαλλιά της κεφαλής μας δηλαδή :rolleyes:

Τι θα κάνετε το 3ήμερο κορίτσια;

Αγγελικη μου ειναι το επιδομα παιδιων που δινει ο ΟΑΕΔ μια φορα το χρονο εαν ομως η μαμα ειναι σ εργασιακη σχεση ομως εεε ..οχι απλα ανεργη και δεν της το δινει ο εργοδοτης

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Έχω βάλει τα πόδια μέσα ποδόλουτρο γκεβολ ( κυνός τα έχω στο μουσκιο χιιχιχ ) έχω βαφή στο κεφάλι και περίμενα να γίνει το χρώμα ελπίζω να βγει καλό κ όχι κοκκινο παλι αυτές η φυτικές μαπα μου βγαίνουν και μετά θα κάνω ένα σουπερ σπέσιαλ πεντικιούρ στα πόδια μου κ μετά βόλτα στον ποτάμι

χαχαχαχα εισαι εντελως φευγα!!! μπραβο!!!

καλο beaute!!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειρηνη μου τωρα το διαβασα!! ο χριστος κ η παναγια,αγιο ειχατε!!!

αν εννοεις τη συναντηση της am μου πεφτει λιγο μακρυα,ειμαι απο θεσσαλονικη :tongue::tongue::tongue:

αχ βρε ευακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:τα κανα κοινωσ μανταρα,ε?απλα τα διαβαζα πολυ βιαστικα και προφανωσ μπερδευτηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λατρευω γελαστο-πεπελινο-κολυμβητη,σασ το ειπα??????????????

φωτεινη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα χαρτια για το οικογενειακο τα κανουμε καθε χρονο?δεν ειναι εφαπαξ το επιδομα αυτο?ειναι μονο για ενα μηνα?σε ζαλισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::cool:

μαμαλευτερακι μου φτιαξεσ την διαθεση με το τραγουδακι.....

αυτο το τραγουδι θυμασαι κλειω ,που το αφιερωνεσ λιγο πριν γεννησεισ?

ε,λοιπον την ημερα που ημουν για να γεννησω και μεχρι να με ετοιμασουν και κατα την διαρκεια τησ ετοιμασιασ του χειρουργιου μου ειχε κολλησει και μονο αυτο σιγοψιθυριζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο τοτε οποτε το ακουω θυμαμαι την γεννηση τησ μπουρμπουλιθριτσασ αλλα και γενικα ολο το october power!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασδελι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πετρουλιτσα!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ξερω σε τι φαση βρισκονται τα μωρουλια σασ και αν εχουν ηρεμησει ,αλλα θα ηρεμησουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ηρεμησε (εστω και λιγο)η μπουρμπουλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ω ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επομενωσ ψιλα τα κεφαλια και ερχονται καλύτερεσ ημερεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(και παλι γκρινιαζει-κλαιει αλλα πιο λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

βρε κοριτσια ,θα το πιστεψετε?τωρα χαιρομαι περισσοτερο το μωρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αφου παιζουμαι μαζι,παιζει με την αγγελικη,γελαει,περναμε ευχαριστα,ηρεμησε το προσωπακι τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδικα οταν καθονται και παιζουν οι δυο μαζι τρελαινομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ναι, πες μου σε όλα ναι, Όμορφα μάτια μπλε ,Και θα'ναι η βραδιά κομπλέ

Μη, μη το σκεφτείς στιγμή Τέλος οι δισταγμοί Πάμε στην κορυφή....

Κι αν είσαι θάλασσα ……….???????? Εγώ σ' αγκάλιασα

Κι αν είσαι άνεμος………??????? Εγώ σε κράτησα

Κι άμα το αύριο Είναι στο χέρι μου

Θα'σαι για πάντοτε

Το καλοκαίρι μου………………

Τί, πρέπει να κάνω τί, Μια κίνηση απλή Kάνει το έργο να παιχτεί

Πώς, θες να στο πω αλλιώς Πάμε ολοταχώς Μέχρι να δούμε φως

Κι αν είσαι θάλασσα ………..????? Εγώ σ' αγκάλιασα

Κι αν είσαι άνεμος………. ?????? Εγώ σε κράτησα

Κι άμα το αύριο Είναι στο χέρι μου Θα'σαι για πάντοτε

Το καλοκαίρι μου

Το καλοκαίρι μου

Το καλοκαίρι μου

Δώσε μου ένα φιλί Ό,τι θυμάμαι Να το ξεχάσω Και τ' όνομά μου μαζί

Και την παλιά μου ζωή

Πώπω τι ωραίο τραγουδάκι.............!!!!!!!!!!!!!!!!

Ό,τι πρέπει για σήμερα......και γενικά τώρα που μπήκε το καλοκαιράκι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...