Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πετρουλα καλο κουραγιο με τισ ετοιμασειεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειμαι σιγουρη οτι θα τα κανεισ ολα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αμ μπραβο γι αυτο που οργανωσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σιγουρα θα ειναι παρα πολυ ωραια και θα ειπωθουν πολυ ενδιαφεροντα πραγματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασδελι οντωσ!!!!!!!!!!πολυ παγωμενεσ οι θαλασσιτσεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα και οι δικεσ μασ μια απο τα ιδια...πελαγοσ βλεπεισ!!!!!!καλα μπανακια στον πεπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ Ειρήνη παιδί μου!! Πρόσεχε βρε, πρόσεχε!! Πωπω τι έπαθες!!! Πάντως το σκηνικό με τα αίματα και το αυγό που έσταζε πάνω σου, θεϊκό - είσαι τρελλήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!! Τελικα ευχελαιο εκανες??

Vasdeli αρχιζει τα καινουρια του το μωρο μας? Οσο για την θαλασσα, θα βαλεις τα ποδια του μπεμπε στην θαλασσα και κοβεις αντιδρασεις!

Μωρε την δικια μου κωλωνω ακομα. Κοριτσια, να σταματησω να της βαζω φανελακι? Σκαει!!! Ή ειναι νωρις?

Fire πακετο εφαγες με το πειραμα σου. Γι' αυτο δεν προκειται να σταματησω το co-bedding ποτε-ποτε-ποτε μου!!!

Πηγα που λετε στην συναντηση στο σπιτι της am13 (οδηγωντας!!!!). Ηταν πολυ ομορφα και ενδιαφεροντα οσα ακουσα, κυριως ομως γνωρισα πολλες κοπελες που αγαπανε πολυ τα παιδια τους και ψαχνονται συνεχως!!

Μπραβο am13, παντα αξια!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

πακετο κλειω μου δε λες τιποτα..

και η απογοητευση συνεχιζεται: μολις γυρισα απ την παιδιατρο

και ενω το ευχαριστο ειναι οτι ο μικρος εχει ξεφυγει εντελως στην αναπτυξη (6 μηνων κ 20 ημερων, 8600, 73 ποντους)

μου ειπε να κοψω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το βραδυνο με πιπιλα κ χαμομηλι..

συνενοημενοι ειναι ολοι???

μου ειπε οτι πρεπει να ξεκουραζεται το εντερακι του το βραδυ..

τι να πω?? ετσι απλα!

συνεχιζω later o ο μικρος θελει μαμ κ νανι..

τον πηρε ο μπαμπας αγκαλια,οποτε συνεχιζω

επισης μου πε να προσθεσω την απογευματινη κρεμα με τα δημητριακα την synlac ή καπως ετσι..

πειτε μου γι αυτες τις κρεμες τη γνωμη σας γιατι αν θυμαμαι καλα διυστανται οι γνωμες..

αυτη μου πε οτι το παιδι πρεπει ΦΥΣΙΚΑ να φαει δημητριακα

τα νεα μου τωρα!!!!!!αν και χτεσ ειχα σφουγγαρισει βεραντα+σκαλα με χυτα νερα,σημερα η σκαλα ηταν μεσα στα αιματα!!!!!!!!???!!!!(προφανωσ καποιο ζωο τησ γειτονιασ...),

εννοειται την ξανασφουγγαρισα και ολα μια χαρα.!!

παω μετα απο λιγεσ ωρεσ (εννοειται ηταν πια στεγνη)να κατεβω την σκαλα,βαζω και τισ παντοφλεσ(οι οποιεσ ομωσ ηταν βρεγμενεσ κ δεν το ηξερα...).κρατουσα στην αγκαλια την μπουρμπουλ και απο το χερακι την αγγελικη(η οποια παρεπιπτοντωσ επι μια ωρα ειχε μεσα στο στομα τησ 2 κουταλιεσ αυγο.....)

με το που παω να κατεβω το πρωτο σκαλι ,γλιστραω και παιρνω σβαρνα τα μαρμαρινα σκαλοπατια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χωρισ να το καταλαβω στριγλουσα μηπωσ και μασ ακουσει καποιοσ!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχωσ μασ ακουσε η μαμα μου!!!!!!πονουσα παρα πολυ αλλα η μεγαλη μου τρομαρα και εννοια ηταν για τα παιδακια!!!!!!!την μικρουλα ενστικτοδωσ την εφερα μπροστα στο στηθοσ μου κ ευτυχωσ δεν επαθε κατι,αλλα μεχρι να καταλαβω οτι ειναι καλα και οτι δεν χτυπησε(γιατι εκλαιγε απο την τρομαρα τησ) κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!!!!η δε αγγελικουλα ευτυχωσ εμεινε στο πρωτο σκαλοπατι και μασ εβλεπε,εκλαιγε κιολασ με γεματο το στομα αυγο(το οποιο εσταζε πανω μου...)!-περιγραφικοτατη ημουν ε?

δοξα τω θεω παντωσ που δεν μου επαθαν τιποτα!!!!εγω εννοειται δεν μπορω να κουνησω καθολου και ειμαι γεματη μελανιεσ αλλα παλι καλα την γλιτωσα!!

Καλάααααααααααα πέθανα στο γέλιο...........(ντροπή μου δηλαδή, αλλά τι να κάνω...;;;) Είσαι πολύ περιγραφική....

Ευτυχώς που δεν πάθατε τίποτα....!

Περαστικά σου!Να χαίρεσαι και τα παιδάκια σου. Με το καλό!

ευακι μηπωσ να ρωτουσεσ για ολα αυτα και τουσ παρευρισκομενουσ στισ συναντησεισ σασ?μακαρι να βρειτε τουσ βραδυνουσ σασ ρυθμουσ και να ξεκουραστεισ κι εσυ λιγο...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

και ενω το ευχαριστο ειναι οτι ο μικρος εχει ξεφυγει εντελως στην αναπτυξη (6 μηνων κ 20 ημερων, 8600, 73 ποντους)

τι να πω?? ετσι απλα!

επισης μου πε να προσθεσω την απογευματινη κρεμα με τα δημητριακα την synlac ή καπως ετσι..

πειτε μου γι αυτες τις κρεμες τη γνωμη σας γιατι αν θυμαμαι καλα διυστανται οι γνωμες..

Για να το λένε........Μάλλον θα είναι απαραίτητο! Υπομονή και όλα θα στρώσουν...Δηλαδή θα πρέπει να του κάνεις ειδική διατροφή; Αν κατάλαβα καλά; Το θηλάζεις;

Ευτυχώς που δεν πάθατε τίποτα....!

Περαστικά σου!Να χαίρεσαι και τα παιδάκια σου. Με το καλό!

νατασσα δεν ειχεσ και αδικο....ειναι να μην σκασ στα γελια????!!!!

προχτεσ κοριτσια ,ειχα και αλλο σκηνικο με το αυγο τησ αγγελικησ!!!!!!!!!!!!!!!!για να καταλαβετε ,αν δεν το εχετε ηδη καταλαβει φαγητο+αγγελικη-υπαρχει θεμα!!!!!!εχει κρατησει μεχρι και μια ολοκληρη ωρα μια μπουκια στο στομα τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

προχτεσ λοιπον ενω ειχε κλεισει παλι μισαωρο η μπουκια του αυγου(φανταζεστε τι αυγουλιλα ηταν πλεον ,ε??),

κανει τα κ@κ@ τησ και μου βαζει το χερι μεσα στο παμπερσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::mad::?::idea::arrow::cool:freak εγω!!!!!!!:shock:την βαζω μεσα στην μπανιερα να την πλυνω και μου κανει ενα μπου9κατι τετοιο τελοσ παντων)και γινομαι απο το προσωπο ,μπλουζα και παντελονι μεσα στην αυγουλιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αμαν και πωσ εκανα να ξεβρωμισω κι εγω και το μπανιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλά σοβαρολογείς;;;;;;;;;;

Πρέπει να πέθανες στα γέλια ε;

Η δικιά μου που εδώ και μερικές μέρες έχει βρει το αστείο να πετάει ό,τι έχει στο στόμα της σάλια, κρέμες....;

Αυτές τις ημέρες τρώμε κεράσια για φρούτο και κοκκινογούλια για λαχανικά....μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται .........όλα κόκκινα;;;

ειρηνη μου τωρα το διαβασα!! ο χριστος κ η παναγια,αγιο ειχατε!!!

αν εννοεις τη συναντηση της am μου πεφτει λιγο μακρυα,ειμαι απο θεσσαλονικη :tongue::tongue::tongue:

νατασσα μου τι εννοεις ειδικη διατροφη? ναι θηλαζω

το πρωι τρωμε τη φρουτοκρεμα το μεσημερι τη χορτοσουπα κ τωρα μου ειπε να προσθεσω το απογευμα αυτη τη κρεμα δημητριακων..

εσυ δεν δινεις??

Διαφημίσεις

γεια σας κουκλιτσες,,,κ μεις δουλεια κ βολτες...καναμε εμβολιακι...το επομενο 13 μηνων παλι..κ εκανε 38 πυρετουλι χθες. ψηνοταν το καημενουλι αλλα ειχε τρελλα κεφια...κανει συνεχεια παλαμακια κ πεταλουδα,κουπεπε κ οταν τη ρωταω "που ειναι το φως" γυριζει κ κοιταει τη λαμπα πανω..αρχιζει κ καταλαβαινει κ μαρεσει!!!

εγω τη βαζω στο παρκο κ ανα τακτα διαστηματα της αλλαζω παιχνιδι (1 παιχνιδι τη φορα) κ παιζει μονη της καλα.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

τι να πω?? ετσι απλα!

τη synlac την τρωμε εμεις δεν εχει γλουτενη κ λακτοζη, εφοσον εχει διαπιστωμενη αλλεργια στο αγελαδινο.αλλα εσασ γιατι την προτεινε??το εβγαλε το παιδι χοντρο?? οταν λες εχει ξεφυγει, εχεις δει καμπυλες αναπτυξης για παιδια που θηλαζουν, κ ειναι στα ανωτερα??

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Fire ο παιδίατρος σου είπε να κόψεις να δίνεις βυζί το βράδυ για να ηρεμήσει το εντεράκι του :confused: ?? Και να το αντικαταστήσεις με χαμομήλι και πιπίλα ?????? Αν κατάλαβα καλά, δεν μου αρέσει καθόλου η προσέγγισή του!! Δλδ αν το παιδί θέλει το βυζί της μαμάς του, θα το τιμωρήσουμε με πιπίλα και χαμομήλι ντε και καλά??? Όχι, όχι, δεν μου αρέσει καθόλου και εγώ προσωπικά θα τον έγραφα κανονικότατα!!!!

mamounaki περαστικούλια! Εμείς άλλο ένα εμβόλιο την Παρασκευή και μετά πάλι στο έτος :D. Να ηρεμήσουν τα ελισαβετομπουτίνια-αφρατουλίνια!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ειρηνακι περιγραφικοτατη καλα λυθηκα στα γελια οχι μαυτο που επαθες εννοειται αλλα με το πως μας τα πες

κλειω μου αντε και πιο μακρυα την επομενη φορα.fire εννοειται ουτε γω θα εκοβα το ζιζι.ισα ισα πουτο χαμομηλι θα του πριζει το εντερακι και θαχει αερια.

και τωρα δειτε και αυτο.ειναι καλη αφορμη για το καφε που λεγαμε για πειτε μου γνωμες

Ο Σύλλογος Βοηθών Μητρότητας σας καλεί

το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 13:00 – 19:00

σε μια συνάντηση πανδαισίας γεύσεων

που θα πραγματοποιηθεί στον υπέροχο κήπο του

Μοντεσσοριανού Σχολείου Learning Steps, στην Κηφισιά

...

Ο Σύλλογός μας, μετά από δύο επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργάνωσε στα πλαίσια της Διεθνούς Εβδομάδας για το Σεβασμό στη Γέννα, είναι έτοιμος να εργαστεί πάνω σε έναν νέο στόχο, πολύ ουσιαστικό και αναγκαίο για τη χώρα μας, αυτόν της εκπαίδευσης βοηθών μητρότητας στην Ελλάδα. Η παρουσία σας και στήριξή σας στη γιορτή αυτή θα μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε το στόχο αυτό.

Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα, να ανταλλάξουμε απόψεις σε θέματα που αφορούν την οικογένεια αλλά και όχι μόνο, να απολαύσουμε από κοντά χορό της κοιλιάς – και, γιατί όχι, να χορέψουμε κι εμείς! - και να τραγουδήσουμε αγαπημένα μας τραγούδια με τη συνοδεία κιθάρας.

Στο μπουφέ μας θα βρείτε γεύσεις υγιεινές αλλά και χορτοφαγικές σε αλμυρό και γλυκό, βιολογικούς χυμούς και κρασί, που θα διατίθενται προς ένα συμβολικό αντίτιμο - όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου.

Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας κάποιο ύφασμα για να στρώσετε στο γρασίδι, άνετα ρούχα για χορό και παιχνίδι και ίσως μία δεύτερη αλλαξιά για τα παιδιά!

Θα σας περιμένουμε!

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

τι να πω?? ετσι απλα!

Εύα, κάτσε γιατί δεν κατάλαβα καλά και λέω μήπως άδικα έχω θυμώσει με την παιδίατρό σου!!!

Σου είπε να κόψεις τον βραδινό θηλασμό;:shock: Και να τον αντικαταστήσεις με χαμομήλι;:shock::shock: Για να ηρεμήσει το εντεράκι του;:shock::shock::shock: Με το χαμομήλι θα ηρεμήσει το εντεράκι του;

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν ισχύουν όλα αυτά η συγκεκριμένη παιδίατρος στόχο έχει να σε κάνει να αποθηλάσεις!!! Μα γιατί; Δεν το καταλαβαίνω!!! Γιατί να μην πίνει το γάλα της μανούλας του ο μάγκας; Έλεος! Κι εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η προσέγγισή του...ως γνωστόν ο τελευταίος θηλασμός που κόβουμε είναι ο βραδινός και αυτή σου είπε να ξεκινήσεις από αυτόν; Δεν μπορεί, μάλλον λάθος έχω καταλάβει!

Και γιατί έχει ξεφύγει στην ανάπτυξ'η του ο μπέμπης; Τον θεωρεί χοντρό δηλαδή; Αν ναι, πες του να του πάω τον γελαστό που είναι 5 μηνών, είναι 8 κιλά και κάτι και 69 εκ ύψος.:rolleyes:

(Αν όλα αυτά ισχύουν τα έχω πάρει στο κρανίο λέμεεεεεε)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...