Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου, κάπου τριγύρω είμαι κι εγώ. Ήταν η μανούλα μου στο νοσοκομείο από την Παρασκευή αλλά τώρα έχει βγει. Κατά τ’ άλλα καλά είμαστε, η μικρούλα κάνει τα κόλπα της, νευριάζει, θυμώνει και κάνει πολλά τέτοια χαριτωμένα!

Ξενοικιάστηκε και ένα μαγαζάκι που έχουμε και πρέπει να το φτιάξουμε απ’ την αρχή γιατί ο τύπος το είχε 21 χρόνια ως αποθήκη υδραυλικών και καταλαβαίνεται τι γίνεται μέσα, θέλει πολλά φράγκα για να συμμαζευτεί και είναι δύσκολη εποχή.

Εγώ περιμένω μια απάντηση από τη δουλειά και αν τελικά είναι αρνητική τότε στις 18 Ιουλίου θα πρέπει να επιστρέψω και δεν θέλω καθόλου…

Αυτά πάνω κάτω τα νέα μας.

Φωτεινή μπράβο σας που καταφέρατε να ξεπεράσετε το όποιο εμπόδιο σας υποχρέωσε να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναβολής του γάμου και της βάφτισης της αγαπημένης σας Αγγελικούλας, τώρα θα είναι όλα όπως τα έχετε ονειρευτεί!

Γιώτα μου λυπάμαι πολύ για τη νύφη σου… θυμάμαι και το περσινό συμβάν… είναι πολύ κρίμα κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Συγχαρητήρια στη μικρούλα Εμμέλεια για τα κατορθώματά της!!!

Ειρήνη μου συλλυπητήρια για τη γιαγιά του άντρα σου, το θετικό της υπόθεσης είναι που έζησε και καμάρωσε και τα δισέγγονα της. Να πάρετε τα χρόνια της και ακόμα παραπάνω. Πώς πάει η Γεωργία στο νέο της δωμάτιο;

Να ευχηθώ στο Chrisaki και στη Ρένα μας να τους ζήσουν οι νεοφώτιστες τσουπάρες τους!!!

Fire και η δικιά μου τα ίδια κάνει το βράδυ και κοντεύει 8 μηνών. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι αν της βάλω πιπίλα ή προσπαθήσω να αποφύγω-τεστάρω τον θηλασμό τότε ξαγρυπνά η κυρία…

Κλειώ μπράβο για τις βουτίτσες με την όμορφη γοργόνα και άλλο ένα μπράβο για τον αέρα που πήρες με το τουτού! Διάβασα ότι η τζαναμπέτα δοκιμάζει καινούριες γεύσεις αλλά παρ’ όλα αυτά δε σ’ αφήνει να το χαρείς ε; Έτσι είναι τα βασανιάρικα τι να κάνουμε;;;

ploegisi εύχομαι ότι καλύτερο στην προσπάθεια που κάνεις με την διατροφούλα! Μεγειά και το δοντάκι της ομορφούλας σου, μπράβο στο Μητσάκι.

Πετρούλα με το καλό οι ετοιμασίες για τη βάφτιση, καλή δύναμη και θα τα καταφέρεις σίγουρα.

Τσιπουρίτσα πες μας για το Στεφανάκο, πως περάσατε; κάνατε βολτούλες;

Ellain μου υπομονή με το παπάκι, είναι δύσκολα να μεγαλώνεις το παιδί σου και η μόνη βοήθεια που μπορείς να έχεις να είναι από το σύζυγο και αυτή όοοταν είναι στο σπίτι… Καλή βουτίτσα το ΣΚ με το παπί μας!

Vasdeli συγχαρητήρια για την κορούλα σου, πρέπει να ένιωσες μοναδικά!

Το Μαράκι έχω καιρό να διαβάσω ή μου φαίνεται;

am, μαμουνάκι, Ελένη, Δέσποινα , Νενάκι, μαμαλευτεράκι φιλιά στα ζουζούνια σας!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ellain μου δεν εφυγε η δικη μου γιαγια ... :(

χιλια συγγνωμη για την απιστευτη γκαφα, αλλα ηταν πολλα και καπου τα μπερδεψα.... :-(:sad::-(

Γιωτουλα αντε με το καλο τοτε η μετακομιση και εγκατασταση στο καινουριο σπιτακι, η Αργυρουπολη ειναι φανταστικη, προσωπικα μου αρεσει πολυ!Θα κοβει βολτες το παιδακι-μπουσουλακι και θα αλωνιζει ολη μερα!

Αγγελικουλα μου γεια σου!! Τι καλα που ειναι οταν κανουν αυτα τα ναζακια που δηθεν θυμωνουν ! Οσο για την αποθηκη κανετε οσο μπορειτε προσωπικη δουλεια για να γλιτωσετε εξοδα (εννοω κανενα βαψιμο, κανενα ψιλο μερεμετι), ειδικα αν πιανουν τα χερια σας....

Και μια ερωτηση: τωρα που ο δικος μου την βγαζει ορθιος στο παρκο, ορθιος στην κουνια, γενικα δεν τον χωραει ο τοποα, τι τον κανουμε? Το παρκο φαινεται φυλακη πλεον, να τουα γορασουμε χαλακι και να καθομαστε μαζι εκει?? Εσεις τι κανετε? φιλακια

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain όντως πολύ δυσκολο αυτό να είσαι εντελώς μόνη με τον σύζυγο. Αλλά θα τα καταφέρετε! Πιστεύω πως πιο δύσκολα είναι τώρα που είναι μωρουδέλια και δεν μπορούν να συνεννοηθούν - ή μήπως το αντίθετο, τώρα είναι πιο εύκολα? Θα δείξει, αναλόγως το παιδάκι. Όσο περνάει όμως ο καιρός θα βρίσκετε τις άκρες σας... Τήν Σκατούλα μου δεν τολμάω να την βάλω στο πάρκο, θα με σκυλοβρίσει (λέμε τώρα!). Μένει να το μαζέψω. Κάθεται όμως και χοροπηδάει εδώ http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2000&e=product&pid=38839, επίσης παίζει στο πάτωμα εδώ http://omahkelambi.multiply.com/photos/album/137/MC_Sunshine_garden_Sit_me_up_cozy (κύλα την σελίδα κάτω να το δεις) και πλέον της το έχω σαν καθισματάκι, όχι σαν φωλίτσα. Της έχω βάλει και χαλάκι και παιχνιδάκια και χαζολογάει. Επίσης εδώ κάθεται http://www.elc.co.uk/Blossom-Farm-Play-Perform-Platform/117644,default,pd.html. Τέτοια να του πάρεις, να σε αφήνει ο σκατούλης σου να κάνεις καμιά δουλειά, να ξεπιάνονται τα χεράκια!!

Φωτεινή, αναμενόμενη αυτή η συμπεριφορά από τέτοιου είδους κέντρα. Είχες υπογράψει κάτι, θυμάσαι?? Μίλα με το ΙΝ.ΚΑ να σε κατατοπίσουν. Δεν είναι καιρός για τέτοιες απατεωνιές.

Αγγελική τρελλό αγγούρι αυτό με το μαγαζί. Και ξενοικιάστηκε και πρέπει να το σουλουπώσετε. Ωχ!!

Λοιπόν, με πήρε η am13, τώρα δεν μπορεί να γράψει στο ίντερνετ και μου είπε να σας το πω: διοργανώνει στο σπίτι της αύριο στις 10.00 το πρωί συνάντηση με συμβούλους θηλασμού, μαίες κλπ. Θα είναι καλή φάση, όποια Αθηναία μπορεί, ας έρθει. Ας επικοινωνήσει μαζί μου ή με την am13 για τις λεπτομέρειες (διεύθυνση κλπ)

edit: τρελλή γαϊδούρα είμαι: Αγγελική περαστικά στην μανούλα σου και υπομονή!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ο συνδεσμος θηλασμου ελλαδος L.L.L.I.ξεκιναει καινουργια σειρα συναντησεων για ενδιαφερομενους με το θεμα(απο εγκυμονουσες μεχρι και μπαμπαδες εννοειται)και των βορειων προαστειων η συναντηση θα γινει στο δικο μου χωρο..ειναι πολυ ωραια ευκαιρια για ανταλλαγη αποψεων με μητερες που εχουνε θηλασει ενα και τρια παιδια με συμβουλους θηλασμου και ατομα του ιατρικου χωρου.επισης θα υπαρχει δανειστικη βιβλιοθηκηκαι μπουφες με υγειηνα σνακς. ελατε να λυσετε προβληματισμους οχι γυρω απτο θηλασμο μονο κυριως αλλα και σε θεματα αγωγης των παιδιων διατροφης και αλλα.η συναντησεις θα γινουν σπιτι μου για τις επομενες τεσσερις συναντησεις και ξεκινανε στις δεκα.φυσικα αν μια μαμα δε καταφερει δεκα ακριβως δε περνουμε κεφαλια.ελατε με τα μωρακια σας και τα παιδια σας μονο για την καλη υγεια ολων μας παρακαλεισθε να μην ερχεστε στις συναντησεις αν αισθανεστε αδιαθεσια εσεις η τα παιδια σας..αυριο 8 του μηνα ειναι η πρωτη. θα χαρουμε να σα δουμε απο κοντα....

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

Και μια ερωτηση: τωρα που ο δικος μου την βγαζει ορθιος στο παρκο, ορθιος στην κουνια, γενικα δεν τον χωραει ο τοποα, τι τον κανουμε? Το παρκο φαινεται φυλακη πλεον, να τουα γορασουμε χαλακι και να καθομαστε μαζι εκει?? Εσεις τι κανετε? φιλακια

εγώ τον αμολισα στο πάτωμα δεν κάθετε στο χαλί παντού πάει χαχαχαχα ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ Σε ΠΡΙΖΕΣ ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ

ΠΕΣΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΡΘΙΕΣ

επίσης σφουγγάρισμα όχι με σφουγγαρίστρα

κάνω πανί στα γόνατα και ένα υγρό αντισηπτικό και οινοπνεύματα με χαρτι κουζίνας χημείο το σπίτι μας ΧΙΙΧΙΧΙ

ΠΡΙΝ ΑΜΩΛΗΣΕΤΕ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΖΟ ΚΤΛ ΚΤΛ μεγάλη προσοχή

το σπίτι μου είναι φτιαγμένο πλέων για παΐδια δεν εχω τίποτα επικίνδυνο

:tongue::tongue:

ο συνδεσμος θηλασμου ελλαδος L.L.L.I.ξεκιναει καινουργια σειρα συναντησεων για ενδιαφερομενους με το θεμα(απο εγκυμονουσες μεχρι και μπαμπαδες εννοειται)και των βορειων προαστειων η συναντηση θα γινει στο δικο μου χωρο..ειναι πολυ ωραια ευκαιρια για ανταλλαγη αποψεων με μητερες που εχουνε θηλασει ενα και τρια παιδια με συμβουλους θηλασμου και ατομα του ιατρικου χωρου.επισης θα υπαρχει δανειστικη βιβλιοθηκηκαι μπουφες με υγειηνα σνακς. ελατε να λυσετε προβληματισμους οχι γυρω απτο θηλασμο μονο κυριως αλλα και σε θεματα αγωγης των παιδιων διατροφης και αλλα.η συναντησεις θα γινουν σπιτι μου για τις επομενες τεσσερις συναντησεις και ξεκινανε στις δεκα.φυσικα αν μια μαμα δε καταφερει δεκα ακριβως δε περνουμε κεφαλια.ελατε με τα μωρακια σας και τα παιδια σας μονο για την καλη υγεια ολων μας παρακαλεισθε να μην ερχεστε στις συναντησεις αν αισθανεστε αδιαθεσια εσεις η τα παιδια σας..αυριο 8 του μηνα ειναι η πρωτη. θα χαρουμε να σα δουμε απο κοντα....
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ

:tongue::tongue:

Γεια σας κοριτσια μου!! Να'μαι κι εγω, Βολο σταθερα πλεον

Διαβασα τις τελευταιες 2 σελιδες κι εχω να πω τα εξης

Φωτεινουλα πρωτον συλληπητηρια για την γιαγια σας, οπως ειπαν και τα κοριτσια ειναι μεγαλη ευτυχια να φευγεις πληρης ημερων χορτασμενος απο τις χαρες της ζωης... Δευτερον, ειδες τι ωραια που τακτοποιηθηκαν ολα με τον γαμο-βαφτιση?? Μπραβο σας, να το ζησετε στο επακρο και να το ευχαριστηθειτε!

Χρυσακι και Ειρηνακι να σας ζησουν οι νεοφωτιστες, να ειναι τυχερες σε ολη τους την ζωη!

Κλειω μου, σωφεραντζα μου εσυ, εμαθα οτι σαρωνεις τους δρομους της Αθηνας, ευγε! Δεν ειχα αμφιβολια, ηταν μεχρι να του παρεις τον αερα. Οσο για την τζαναμπετουλα, κατι εχει αρχισει να γινεται απο φαγητο βλεπω, παλι καλα... Κι εμεις εχουμε εδω κι ενα μηνα που παιδευομαστε με πατατα-κοτοπουλο, τα εχω κανει ολα λεμε, με σελινο-κολοκυθι-καροτο, χωρις αυτα, με ρυζακι, με κουσκουσακι, με τραχανακι, χωρις αυτα, με κοτοπουλο, με μοσχαρι, πολυ αλεσμενα, λιγο αλεσμενα, καθολου αλεσμενα αλλα λιωμενα, χθες καταφεραμε να φαμε 7-8 κουταλιες σε 1,5 ωρα! Υπομονη....

Γιωτιτσα λυπαμαι πολυ για την νυφη σου, σε αυτες τις περιπτωσεις τα λογια ειναι περιττα. Κατι διαβασα για μετακομιση, τι εγινε?? Που πατε? Εχω χασει επεισοδια!!!

Ploegisi καλη αρχη με την διαιτουλα-διατροφουλα μετα το τεστ. Το εκανε κι η μαμα μου, θα αρχισει σε λιγες μερες κι αυτην την αντιστοιχη διατροφη. Εγω παλι θα κανω απο Δευτερα την διαιτα dukan, ειναι λιγο σιχαμενη γιατι βασιζεται στις πρωτεινες, εχει δηλαδη πολυ κρεας, γαλοπουλα και τυρι, χωρις καθολου υδατανθρακες, αλλα δεν πειραζει, θα ειναι για λιγο, για 2-3 κιλακια να στρωσει ωραια το φορεματακι μου στα βαφτισια :))) με το καλο λοιπον οι προσπαθειες μας!!

Πετρουλα κι εσυ φουλ ετοιμασιες βλεπω, ε? Με το καλο και ειμαστε σιγουρες οτι παλι ποιηματα θα φτιαξεις! Οσο για το προγραμμα, νομιζω οτι η παιδιατρος σου εχει δικιο. Κι εγω εκανα το λαθος οταν ξυπνουσε να τον ταιζω μεχρι που το απογορευσε ο παιδιατρος, και σωθηκα φυσικα... Τωρα τον τελευταιο μηνα ξυπναει την νυχτα αλλα λογω δοντιων κι ετσι απλα του ξαναβαζω την πιπιλα και κοιμαται. Για δοκιμασε το...

Τσιπουριτσα ave!! Κανα-δυο φορες που μπηκα κλεφτα αλλα δεν σας εγραψα τον προηγουμενο μηνα, ολο για γριπουλες διαβαζα, ελπιζω να εχεις συνελθει παντελως και να ηρεμησεις επιτελους!! Δεν εχω καταλαβει, ο Στεφανακος ειναι ακομα εδω ή εφυγε??

Εμεις εν συντομια ειμαστε Βολο, τωρα καταλαβα πλεον τι θα πει να μεγαλωνεις παιδι μονο με τον συζυγο, χωρις κανεναν μα κανεναν να βοηθαει. Κοριτσια αληθεια τα εχω δει ολα, το ξερω πως δεν ειμαι η πρωτη ουτε η τελευταια, αλλα πραγματικα ειναι δυσκολο. Ειδικα σε συνδυασμο με το επαγγελμα το συζυγου, που λειπει πολλες ωρες και μερες απο το σπιτι. Να ειχα τουλαχιστον εναν ανθρωπο να το αφησω μιση ωρα να κανω ενα μπανιο χωρις να τραγουδαω την βαρκουλα ή να παω να πιω εναν καφε να ξελαμπικαρει το μυαλο μου... Κι ουτε θελω να ειναι προσκολλημενο το μωρο πανω μου κατι που αναποφευκτα θα συμβει. Αλλα δεν πειραζει, ετσι ειναι η μητροτητα, θελει κοπους και θυσιες, ας ειναι καλα τα μωρακια μας κι ολα τα αλλα ξεχνιουνται!

Κατα τα αλλα, το παπι μεγαλωνει ζυγιζει κατι λιγοτερο απο 8 κιλα και εφτασε τους 72 ποντους, εχει 1,5 δοντι το οποιο ακονιζει οπου μπορει, στο παρκο, στο μπουκαλι του, ακομα και στον τοιχο προσπαθει να το τριψει! χιχιχι! Απολαμβανει το μπανιο του πολυ, χτυπαει χερια-ποδια, και το ΣΚ που μας ερχεται θα παμε θαλασσα με αδιαβροχη πανα και σανδαλι! Αυτα τα νεα μας, φιλακια σε ολες, τωρα θα τα λεμε τουλαχιστον μια φορα την ημερα σαν αντιβιωση!

Υπομονή και πάλι υπομονή:

Εγώ είμαι χωρίς τον άνδρα μου, λείπει εδώ 5 μήνες και θα έρθει τον Αύγουστο ευελπιστούμε για τη βάφτιση.........Πακεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέτο....

Έχω φρικάρει, γιατί υπάρχει μόνο η μανούλα μου διαθέσιμη να με βοηθήσει να την κάνουμε μπάνιο για μία ωρίτσα το βράδυ.......Κατά τα άλλα πίκρα και μοναξιά....

Αχ....ας είναι καλά το παιδάκι μου: Ας είναι καλά το ζουμπουλάκι μου!

Όσο για τη δίαιτα εμένα μου μένει κάτι λιγότερο από κιλό, αλλά πρέπει να κάνω σύσφιξη....

Λέτε με περπάτημα με το καρότσι να γίνεται κάτι; Γιατί αλλιώς δεν προλαβαίνωωωωωωωωω.

Δυστυχώς εγώ έτρεχα από δω και από κει για όλους και για όλα, όταν δεν είχα το παιδί...

Τώρα δεν έχω χρόνο να πηγαίνω, να ασχολούμαι πραγματικά με τους άλλους....να τους επισκέπτομαι, να κάθομαι με τις ώρες....να παίρνω τηλέφωνα....

Το έχετε πάθει και εσείς αυτό;

Άλλαξε η συμπεριφορά των δικών σας;

Διαφημίσεις

Γεια σου Ελένη!

Σαν τα χιόνια...

Εγώ έχω αυτόhttp://www.ricardo.gr/buy/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-lindam/v/an640224824/ τρελή φάση, ο Πέπε το λατρεύει!

Σου το είπα και στην ομάδα! Η Βόρεια πρωινή ήταν η ομάδα μου όταν ζούσαμε Αθήνα!! Τι καλά που θα είναι! Πόσο θα ήθελα να είμαι εκεί! Δώσε πολλά φιλιά σε Μαρία, Βίλλυ και Πάνια!!!!:D:D:D:D

Fire, παιδί μου, σαν τα χιόνια!

Α! δεν σας είπα! Σήμερα πρέπει να σημειώσω την σημερινή μέρα στο ημερολόγιο!!! Ο γελαστός κοιμήθηκε για πρώτη φορά στη ζωή του στο καρότσι ανάσκελα, ψιλοκαθιστός σαν όόόλα τα παιδάκια!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Kαλημεραααα!!!

Βικουλα?? αλματα ο γελαστος ευγε!! :D

συγχαρητηρια κ για την Ηλεκτρα σου!

Λοιπον,χθες εφαρμοσα ξανα το ξυπνημα-πιπιλα αντι για βυζι κ το αποτελεσμα ηταν να ξυπνησει ο μικρος για τα καλα 1-3

τι ωραια!!!:shock:

ellain πετρουλα αν πετυχετε κατι πειτε το κ σε μενα!

ο μικρος ιδρωνει παρα πολυ ευκολα κ βγαζει ιδρωτηρια,ξερετε κανενα κολπο αντιμετωπισης εκτος απο την πουδρα??

μα τιποτα δεν εχει παρει αυτο το παιδι απο μενα,χιλιομετρα τρεχω κ σταλα ιδρωτας.. :rolleyes:

Γειά σας :)

Αγγελική μου περαστικά στην μαμα σου!

οσο για το μαγαζι σε καταλαβαίνω να ήξερες το ποσο..... 1 χρονο εχω ξενοικιαστο (ευχομαι μακρυα απο εσας κατι τετοιο, να το νοικιάσετε Αμεσα και καλά)

βικυ μπραβο στον πεπε :)

Αμ πολύ καλή κίνηση!!!!!!

fire μεγαλώνει το βασανάκι σου και αλλάζει πια! :)

Κλελια, μου φαινεται ότι μπορεις να ανοιξεις παιδοτοπο με τοσα παιχνίδια και γκατζετ!!!! χαχαααα

Ελενα σιγά σιγά ολα θα μπουνε σε σειρα, το τρεξιμο πάντως ειμαι αναποφευκτο απο οτι βλέπω

φιλιά κουκλες μου <3

Kαλημεραααα!!!

Βικουλα?? αλματα ο γελαστος ευγε!! :D

συγχαρητηρια κ για την Ηλεκτρα σου!

Ναι, ναι!!! Κατακτήσαμε το Έβερεστ!

Λοιπον,χθες εφαρμοσα ξανα το ξυπνημα-πιπιλα αντι για βυζι κ το αποτελεσμα ηταν να ξυπνησει ο μικρος για τα καλα 1-3

τι ωραια!!!:shock:

Ωχ! Μανίκι αυτό....στο έχω πει....δεν ξεγελιούνται τα άτιμα τα βυζασταρούδια μας....εγώ πλέον το έχω αποδεχτεί και έχω αποθηκεύσει όλες τις πιπίλες σε ένα τάπερ...Εμένα τώρα όταν ξυπνά και θέλει να πιπιλήσει πιπιλάει ή εμένα ή το σεντόνι!!! Μα έχει μια πλάκα....γιατί δεν δοκιμάζεις να του δώσεις ένα πανάκι, μήπως θελήσει να πιπιλήσει αυτό; Θα μου πεις βέβαια πρέπει να τον προσέχεις μην πνιγεί αλλά στην ανάγκη.....:cool: θα είσαι απο πάνω....

ο μικρος ιδρωνει παρα πολυ ευκολα κ βγαζει ιδρωτηρια,ξερετε κανενα κολπο αντιμετωπισης εκτος απο την πουδρα??

μα τιποτα δεν εχει παρει αυτο το παιδι απο μενα,χιλιομετρα τρεχω κ σταλα ιδρωτας.. :rolleyes:

Τίποτα άλλο δεν κάνω, ούτε πούδρα βάζω, είμαι κατά. Το μόνο που προσπαθώ είναι να τον δροσίζω σε κάθε αλλαγή πάνας κάτω από το νεράκι, όσο αυτό είναι δυνατό!

Σήμερα έχει μπανάκι στην θάλασσα οικογενειακώς, να βουτήξω και τον Πέπε; Φοβάμαι λίγο τα κρύα νερά που έχει εδώ το νησί....Μιλάμε για πολύ κρύα νερά κορίτσια....Θα τον κάνω παγάκι τον γελαστό!

Καλημέρα είπα; δεν είπα! Γιορτάζουν οι Καλλιόπες σήμερα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω παρα πολυ για τα λογια σασ !!!να στε καλα!!!!!!

η μπουρμπουλιτσα που με ρωτησατε ,μια χαρα τα παει στο δοματικακι τησ!!!!βεβαια εχουμε καποια ξυπνηματα που κ που (αυτο ειναι λιγο δυσκολο γιατι πρεπει να τρεξω στην αλλη ακρη του σπιτιου )αλλα οκ!!τωρα σιγα σιγα πρεπει να ετοιμασουμε το επομενο μασ βημα......να παει στην κουνια τησ αγγελικησ και η αγγελικη στο κρεβατι τησ!!!!

το θεμα ομωσ ειναι οτι η αγγελικη για να κοιμηθει την πιανει παρλα μεχρι και μισαωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα τι θα κανουν και οι δυο μαζι ενασ θεοσ ξερει!!!!πανω -κατω εχουν τισ ιδιεσ ωρεσ υπνου με αποκλιση 1 περιπου ωρασ...

τα νεα μου τωρα!!!!!!αν και χτεσ ειχα σφουγγαρισει βεραντα+σκαλα με χυτα νερα,σημερα η σκαλα ηταν μεσα στα αιματα!!!!!!!!???!!!!(προφανωσ καποιο ζωο τησ γειτονιασ...),

εννοειται την ξανασφουγγαρισα και ολα μια χαρα.!!

παω μετα απο λιγεσ ωρεσ (εννοειται ηταν πια στεγνη)να κατεβω την σκαλα,βαζω και τισ παντοφλεσ(οι οποιεσ ομωσ ηταν βρεγμενεσ κ δεν το ηξερα...).κρατουσα στην αγκαλια την μπουρμπουλ και απο το χερακι την αγγελικη(η οποια παρεπιπτοντωσ επι μια ωρα ειχε μεσα στο στομα τησ 2 κουταλιεσ αυγο.....)

με το που παω να κατεβω το πρωτο σκαλι ,γλιστραω και παιρνω σβαρνα τα μαρμαρινα σκαλοπατια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χωρισ να το καταλαβω στριγλουσα μηπωσ και μασ ακουσει καποιοσ!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχωσ μασ ακουσε η μαμα μου!!!!!!πονουσα παρα πολυ αλλα η μεγαλη μου τρομαρα και εννοια ηταν για τα παιδακια!!!!!!!την μικρουλα ενστικτοδωσ την εφερα μπροστα στο στηθοσ μου κ ευτυχωσ δεν επαθε κατι,αλλα μεχρι να καταλαβω οτι ειναι καλα και οτι δεν χτυπησε(γιατι εκλαιγε απο την τρομαρα τησ) κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!!!!η δε αγγελικουλα ευτυχωσ εμεινε στο πρωτο σκαλοπατι και μασ εβλεπε,εκλαιγε κιολασ με γεματο το στομα αυγο(το οποιο εσταζε πανω μου...)!-περιγραφικοτατη ημουν ε?

δοξα τω θεω παντωσ που δεν μου επαθαν τιποτα!!!!εγω εννοειται δεν μπορω να κουνησω καθολου και ειμαι γεματη μελανιεσ αλλα παλι καλα την γλιτωσα!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...