Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρη κρισακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σασ ζησει η μικρουλα Ελισαβετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλοφωτιστη και να την καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βαπτιζε και η ρενα-ροκου μου φαινεται.....ροκου μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σασ ζησει η νεοφωτιστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υγεια κ ευτυχια να εχει παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θελουμε ανατριχιαστικεσ-γαργαλιστικεσ (χι χι)λεπτομερειεσ ,οπωσ λεει και η κλε-κλε!!!!!!για το θεμα πεθερα-νυφησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα η νυφη ρε παιδι μου (που απο οτι ειπεσ ειναι και μανουλα)τι τησ βαρεσε ετσι ξαφνικα?????εκεινη ηθελε να τησ κανει κατι παρομοιο το παιδακι τησ????????????????????????δεν νομιζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπ!!!!!!!!!!!!!!!μαρη τσιπ καλωσ τα δεχτηκεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο οτι καταλαβα ηλθε το ανηψουλι ε?????????????????????????????????????

επισησ φωτεινη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!προχτεσ που ελεγεσ για την φρουτοκρεμα,θυμηθηκα κατι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στην αγγελικη ειχα ρωτησει το ντοκτορι και μου ειπε οτι δεν πειραζει αν αλλαζω τα γευματακια τησ αγγελικησ,π.χ προ-μεσημεριανο να δωσω γιαουρτακι ή κρεμουλα ή και γαλατακι και στην θεση του γιαουρτιου το απογευμα να δωσω τα φρουτακια!!!!!!!αρα ειναι και αυτο λυση!!!!!!!!!!!!!!!

κλε κλε!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα που η τζαναμπετα εκανε την αρχη ποιοσ την πιανει τησ φαφουτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ωσ τον αυγουστο την βλεπω να κρατα με τα δυο χερακια την μπριζολα και να την τρωει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον κοριτσια μου.....σταματησαμε το co-sleeping!!!!με απειρεσ τυψεισ εννοειται......η μπουρμπουλ μεταφερθηκε στο τριτο δωματιακι (στο δοματιο οπου ειναι ο υπολογιστησ,το γραφειο κτλ------ΓΙ αυτο και δεν μπορω να πολυμπαινω κ να γραφω πλεον...!!!!!-ακουσ βασδελι που με εψαχνεσ????!!!!).

ειναι προσωρινα εδω καθωσ ,πηραμε τησ αγγελικησ κρεβατι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξερετε ποιο???το πριγκιποκρεβατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το princess τησ AS!αλλα μεχρι να μαθει να κοιμαται σε αυτο και να μετακομοισει η μπουρμπουλ στο ιδιο δωματιακι με την αγγελικη και να κοιμηθει στην κουνια τησ αγγελικησ ,μενει στο τριτο δοματιο....

σασ αφηνω κουριτσια!!!!εκανα ενα μικρο διαλειματακι μαζι σασ καθωσ ειμαι πολυ πολυ χαλια σημερα....σαν γιαγια μου την ειχα την συγκεκριμενη γιαγια...

σασ φιλω!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρηνη μου συλληπητηρια για την γιαγιακα.... την ευχή της την εχετε!

Βικακιον βρηκα αυτο http://www.hipp.co.uk/

Κλειώ δεν ειχα δει ότι η μικρή τρωει!!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε σε λίγο θα γλυφει και τις κατσαρόλες αυτη!!!!!!!!!!

Φωτεινή με το καλο γαμος βαπτιση όπως τα θέλετε!!!

Κουμπαρουλα τί τεστ ειναι αυτο; δεν σε έπιασα!

σας φιλώ

Βικακιον βρηκα αυτο http://www.hipp.co.uk/

Eυχαριστώ καλή μου!!!!:D:D

Ειρήνη, συλληπητήρια για την γιαγιά σας...

Κλειώ....θυμάσαι τι σου είχα πει ότι θα σε αποζημειώσει γύρω στον 8ο-9ο; Και που είσαι ακόμη....κάνε λίίίίγο υπομονή ακόμη!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γιώτα, δεν έχω κάτι να πω για την νύφη σου... Λυπάμαι πολύ... Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο...

Ploegisi και εγώ μπερδεύτηκα! Τι τεστ ήταν αυτό και δεν το θυμάμαι? Εσένα προφανώς αφορά? Γιατί, τι έγινε?

Τσιπούρα να περνάς τέλεια με την αδελφούλα και τον Στέφανο και να ρουφάς κάθε στιγμή πολύτιμη!!

Ειρήνη, πολύ λυπάμαι για την γιαγιά σας! Αυτές οι απώλειες στοιχίζουν, το ξέρω. Τουλάχιστον έφυγε πλήρης ημερών η γιαγιάκα και πρόλαβε τις χαρές σας!!!

Σχετικά με την φαφούτα μου, χθες της έδωσα πεπόνι και μούσμουλο: μπααααααααα!! Επίσης της έδωσα πιλάφι που είχα φτιάξει μαζί με χταπόδι: έφαγε 1-2 κουταλιές... Αυτά. Δλδ μην χαίρεστε και πολύ. Από ό,τι βλέπω, μέχρι την β' δημοτικού θα θηλάζει...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλησπέρα κοριτσια!!

Χρυσα να σας ζησει η μικρη σας, να ειναι γερη κ ευλογημενη!Δεν ηξερα οτι εχει και 2η Ελισσαβετ το καφε μας..Πολύ ωραιο ονομα!

Vasdeli συγχαρητηρια στην κουκλίτσα σου και εις ανωτερα!!!Τι συγκινηση κι αυτη...

Κλέλια μια χαρα διαβασα με την οδηγηση!!Μπραβο καλή μου, ειδες ολα μια ιδεα είναι..Να τον χαίρεσαι κιολας τον βαφτισιμιο, προχτες η γαΪδουριτσα ξεχασα να σου ευχηθώ..:confused:

Ειρηνη συλλυπητηρια για τη γιαγιακα σας!!Τα χρόνια της να παρουμε και τις χαρες που εζησε!

Γιωτα καλό κουραγιο στη νυφη σου κι ευχομαι γρηγορα να αγκαλιασει και ενα ακομη μωρακι που το λαχαραει τόσο!

Ελένη καλή αρχη με τη διατροφή..Θα δεις αποτελεσματα και στην υγεια σου αλλα και στο σωμα σου!!

Τσιπουρα ηρθε το παλικαρι το ξενιτεμένο????Μια χαρα εποχή για βολτες και μπανακια!!Να τον χαρείτε πολύ πολύ!!!

Φωτεινη πάντα τετοια!!!Αντε με το καλό να τα οργανωσεις ολα και να χαρειτε τις στιγμες σας!!

Ειρηνη μου τωρα που η μπουμπου κοιμαται σε αλλο δωματιο ξυπναει το βραδυ για μαμ..??

Εγω ξεκιναω τον αλλο μηνα δουλεια...θελω να του φτιαξω ενα προγραμμα ουτως ωστε να μην ξυπναει το βραδυ αλλα δεν ξερω τι να κάνω..Η παιδιατρος που τη ρωτησα μου ειπε χαμομηλάκι και πιπιλα αλλα δεν μπορω ρε γμτ..μολις τον ακουσω που ξυπναει κτ με πιανει και τον παιρνω κατευθειαν να τον ταΪσω..

Κατα τα αλλα εχουμε μπει στην τελικη ευθεια για τη βαφτιση και εχω πέσει με τα μουτρα να τα τελειωσω όλα..Δυσκολευομαι αρκετα ειναι η αλήθεια αλλα θα ξενυχτησω λίγο παραπάνω για να τα τελειωσω!!Ειρηνη να 'ξερες ποσες φορες σε εφερα στο μυαλο μου!

Φιλια πολλά σε ολες!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάρες μου!

όντως και η ρένα βάφτιζε! να σου ζήσει ρενάκι και να μας πεις τα νέα σου σύντομα αν θες!

κουμπαρούλα καλώς τον δέχτηκες! θα γεμίσει η αγκαλιά σου τώρα με το στεφανάκο!!!

ειρήνη μου ειλικρινή συλληπητήρια κοριτσάρα για τη γιαγιά σας! να ζήσετε να τη θυμάστε και να πάρετε τα χρόνια της και να αξιωθείτε να χαρείτε τις χαρές της! με το καλό και η μπουμπού στο δωματιάκι της! να μας πεις εντυπώσεις!

πετρούλα αυτό με το πρόγραμμα δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί το δικό μου παιδάκι είναι ανεξάρτητο από τη φύση του, οπότε ήταν και πολύ πιο ευκολο να την "αποχωριστώ", συν του ότι δε θήλαζα στον 4ο... αλλά είμαι σίγουρη ότι θα βρεις έναν τρόπο να το καταφέρεις! έντα και υπομονή με τις ετοιμασίες της βάφτισης!

ρε συ κλέλια!!!!!! :lol::lol::lol::lol: μέχρι τη β' δημοτικού??? χιχιχιχιι άντε βρε, όλα θα στρώσουν! θέλει το χρόνο της η τζαναμπέτα!

λοιπόν, όσον αφορά το τεστ δυσανεξίας, μου το είχε συστήσει ο γυναικολόγος και ο ενδοκρινολόγος στην εγκυμοσύνη λόγω του ζαχάρου αλλά επειδή ήταν ακριβό δεν το κανα τότε. είναι ένα τεστ που εμφανίζει τις τροφές που δε σου κάνουν καλό στην υγεία και σου προκαλούν διάφορα προβλήματα όπως πρηξίματα, ζάχαρο και επίσης δεν αφήνουν τον οργανισμό να αποτοξινωθεί. και πήγα το κανα σήμερα. οπότε ξεκινάω με τις συμβουλές του γιατρού για 2 μήνες τη συγκεκριμένη διατροφή, είναι λίγο παράξενα γιατί δε μπορώ να τρώω γαλακτοκομικά (όχι όλα) και ελαιόλαδο, αλλά τα αποτελέσματα είανι θεαματικά, όπως έχω δει από άλλες κοπέλες!

είδωμεν!

και το νέο της ημέρας: ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και είναι έτοιμο να σκάσει και δεύτερο!!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Γ

Αυτά. Δλδ μην χαίρεστε και πολύ. Από ό,τι βλέπω, μέχρι την β' δημοτικού θα θηλάζει...

χαχαχαχα μαζι με τον λευτερη μου θα μεσολαβισουν 3- 4 παιδια θα γεννησω αλλα δυο θα αποθηλασουν ολλα ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ πρωτοτοκου μου χαχαχαχ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Γεια σας κοριτσια μου!! Να'μαι κι εγω, Βολο σταθερα πλεον

Διαβασα τις τελευταιες 2 σελιδες κι εχω να πω τα εξης

Φωτεινουλα πρωτον συλληπητηρια για την γιαγια σας, οπως ειπαν και τα κοριτσια ειναι μεγαλη ευτυχια να φευγεις πληρης ημερων χορτασμενος απο τις χαρες της ζωης... Δευτερον, ειδες τι ωραια που τακτοποιηθηκαν ολα με τον γαμο-βαφτιση?? Μπραβο σας, να το ζησετε στο επακρο και να το ευχαριστηθειτε!

Χρυσακι και Ειρηνακι να σας ζησουν οι νεοφωτιστες, να ειναι τυχερες σε ολη τους την ζωη!

Κλειω μου, σωφεραντζα μου εσυ, εμαθα οτι σαρωνεις τους δρομους της Αθηνας, ευγε! Δεν ειχα αμφιβολια, ηταν μεχρι να του παρεις τον αερα. Οσο για την τζαναμπετουλα, κατι εχει αρχισει να γινεται απο φαγητο βλεπω, παλι καλα... Κι εμεις εχουμε εδω κι ενα μηνα που παιδευομαστε με πατατα-κοτοπουλο, τα εχω κανει ολα λεμε, με σελινο-κολοκυθι-καροτο, χωρις αυτα, με ρυζακι, με κουσκουσακι, με τραχανακι, χωρις αυτα, με κοτοπουλο, με μοσχαρι, πολυ αλεσμενα, λιγο αλεσμενα, καθολου αλεσμενα αλλα λιωμενα, χθες καταφεραμε να φαμε 7-8 κουταλιες σε 1,5 ωρα! Υπομονη....

Γιωτιτσα λυπαμαι πολυ για την νυφη σου, σε αυτες τις περιπτωσεις τα λογια ειναι περιττα. Κατι διαβασα για μετακομιση, τι εγινε?? Που πατε? Εχω χασει επεισοδια!!!

Ploegisi καλη αρχη με την διαιτουλα-διατροφουλα μετα το τεστ. Το εκανε κι η μαμα μου, θα αρχισει σε λιγες μερες κι αυτην την αντιστοιχη διατροφη. Εγω παλι θα κανω απο Δευτερα την διαιτα dukan, ειναι λιγο σιχαμενη γιατι βασιζεται στις πρωτεινες, εχει δηλαδη πολυ κρεας, γαλοπουλα και τυρι, χωρις καθολου υδατανθρακες, αλλα δεν πειραζει, θα ειναι για λιγο, για 2-3 κιλακια να στρωσει ωραια το φορεματακι μου στα βαφτισια :))) με το καλο λοιπον οι προσπαθειες μας!!

Πετρουλα κι εσυ φουλ ετοιμασιες βλεπω, ε? Με το καλο και ειμαστε σιγουρες οτι παλι ποιηματα θα φτιαξεις! Οσο για το προγραμμα, νομιζω οτι η παιδιατρος σου εχει δικιο. Κι εγω εκανα το λαθος οταν ξυπνουσε να τον ταιζω μεχρι που το απογορευσε ο παιδιατρος, και σωθηκα φυσικα... Τωρα τον τελευταιο μηνα ξυπναει την νυχτα αλλα λογω δοντιων κι ετσι απλα του ξαναβαζω την πιπιλα και κοιμαται. Για δοκιμασε το...

Τσιπουριτσα ave!! Κανα-δυο φορες που μπηκα κλεφτα αλλα δεν σας εγραψα τον προηγουμενο μηνα, ολο για γριπουλες διαβαζα, ελπιζω να εχεις συνελθει παντελως και να ηρεμησεις επιτελους!! Δεν εχω καταλαβει, ο Στεφανακος ειναι ακομα εδω ή εφυγε??

Εμεις εν συντομια ειμαστε Βολο, τωρα καταλαβα πλεον τι θα πει να μεγαλωνεις παιδι μονο με τον συζυγο, χωρις κανεναν μα κανεναν να βοηθαει. Κοριτσια αληθεια τα εχω δει ολα, το ξερω πως δεν ειμαι η πρωτη ουτε η τελευταια, αλλα πραγματικα ειναι δυσκολο. Ειδικα σε συνδυασμο με το επαγγελμα το συζυγου, που λειπει πολλες ωρες και μερες απο το σπιτι. Να ειχα τουλαχιστον εναν ανθρωπο να το αφησω μιση ωρα να κανω ενα μπανιο χωρις να τραγουδαω την βαρκουλα ή να παω να πιω εναν καφε να ξελαμπικαρει το μυαλο μου... Κι ουτε θελω να ειναι προσκολλημενο το μωρο πανω μου κατι που αναποφευκτα θα συμβει. Αλλα δεν πειραζει, ετσι ειναι η μητροτητα, θελει κοπους και θυσιες, ας ειναι καλα τα μωρακια μας κι ολα τα αλλα ξεχνιουνται!

Κατα τα αλλα, το παπι μεγαλωνει ζυγιζει κατι λιγοτερο απο 8 κιλα και εφτασε τους 72 ποντους, εχει 1,5 δοντι το οποιο ακονιζει οπου μπορει, στο παρκο, στο μπουκαλι του, ακομα και στον τοιχο προσπαθει να το τριψει! χιχιχι! Απολαμβανει το μπανιο του πολυ, χτυπαει χερια-ποδια, και το ΣΚ που μας ερχεται θα παμε θαλασσα με αδιαβροχη πανα και σανδαλι! Αυτα τα νεα μας, φιλακια σε ολες, τωρα θα τα λεμε τουλαχιστον μια φορα την ημερα σαν αντιβιωση!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!

χαθηκα λιγουλακι αλλα ξεκινησαμε τις βολτες εκδρομες εξορμησεις κ εκλεισα το pc να ξεκουραστει κι αυτο λιγο γιατι ειχε παρει φωτια..

διαβασα την τελευταια σελιδα και

θα σχολιασω μονο αυτο που εγραψε η Πετρουλα κ το συνεχισε η Ελενη για το βραδυνο ταισμα..

δεν ξερω ρε γμτ πως δινουν τετοιες οδηγιες οι παιδιατροι..

λες κ γω δεν θελω να κοιμαται το παιδι μου ολο το βραδυ κ να σταματησει το αρμεγμα :rolleyes:

εμενα ο δικος μου δεν ξεγελιεται ουτε με πιπιλα ουτε με χαδια φιλια κ νανουρισματα

ΘΕΛΕΙ ΒΥΖΙ πως να το κανουμε :tongue::tongue::tongue:

Ελενη ειναι απιστευτα δυσκολο να μεγαλωνεις μονη σου το μωρο,θα ρθουν στιγμες που θα σαλταρεις..γι αυτο οπλισου με υπομονη κ θεληση για ν ανταπεξελθεις..;)

καλημέρα κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για τη νύφη μου, είμαι σίγουρη οτι ολα θα πάνε καλά στο τέλος!

Ειρήνη μου συλλυπητήρια για τη γιαγιά σας, εύχομαι να έχει καλό παράδεισο και εσεις να έχετε την ευχή της.

Ρένα να σας ζήσει το νεοφώτιστο μωράκι!

Πετρούλα παλι θα ζωγραφίσεις με τα της βάφτισης είμαι σίγουρη. Οσο για το βραδυνό ξύπνημα για θηλασμό, εμεις όταν αποφασίσαμε να το κόψουμε εκλαψε περίπου μισή ωρίτσα, οχι συνεχόμενα, αλλα το πηρε αποφαση οτι δεν θα φάει και δεν ξαναξύπνησε, τωρα καμια φορα που ξυπνάει με το που της βάζω την πιπίλα και το Μοbile της κοιμάται αμέσως. Ακούγεται λίγο σκληρό αλλα δεν είναι, πρέπει να μάθουν να κοιμούνται σερί!

Ellain φευγουμε απο το Παγκρατάκι μου το οποίο υπεραγαπάω και το οποιο σαν ελευθερη με βολεψε παρα πολύ σε πολλα πραγματα, τώρα ομως που εχω παιδί θελω περισσότερη άπλα και το σπίτι στην Αργυρούπολή εχει τουλάχιστον 40 τετρ. βεράντα εμπρος και αλλη τόση πίσω, θα αλωνίζει η μικρή! Σε καταλαβαίνω απολύτα πως είναι να μεγαλώνεις παιδί μόνη σου χωρίς βοήθεια αλλα με υπομονή όλα γίνονται!

Ploegisi δεν εχω ξανακούσει για αυτο το τέστ αλλα ελπίζω να σε βοήθησει!

Το πρωι είχα αφήσει τη μικρή στο δωματιο της στο πάτωμα με τα παιχνίδια της και πήγα να της φτιάξω φρουτόκρεμα και τσουκου τσουκου μου ήρθε μπουσουλώντας στην κουζίνα, τρελλάθηκα γιατι δεν είχε ξανακάνει τόση μεγάλη απόσταση. Αχ μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα ζουζουνάκια μας!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

ellain μου δεν εφυγε η δικη μου γιαγια ... :(

καλησπερα πεπελες.... ειμαι ενα πτωμα ορθιο και με πολλα πολλα νευρα με τα παλιο new day...προσπαθουν με καθε τροπο να παρουν 1200 ευρουλακια {λες και τωρα μου περρισευουν } για να μου κανουν θεραπεια συσφιξης με μηχανηματα με το ετσι θελω πρεπει να παω απο εκει για να μιλησουμε βρε το τι τους εχω σουρει ειναι αλλο πραγμα.. αυριο θα παω απο εκει και θα γινεις της σιδηρουν κυριας το καγκελο.... Δεν καταλαβαινουν με τιποτα , μου ειπαν οτι μπορω να ακυρωσω την αιτηση μου , λεφτα δεν εχω δωσει και με το ετσι θελω μου λενε οτι η αιτηση δεν ακυρωνεται .. βρε θ ακυρωθει και θα μπουν κι ενα τραγουδι... αρχισα να παγωνω εκει μεσα με την συμπεριφορα μερικων .. στην αρχη μεχρι να με πεισουν να κανω τα προγραμματα τους με χαιρετουσαν και χαμογελουσαν οταν ελεγα οχι δεν το κανω περναγανε απο διπλα μου και ουτε καλησπερα δεν λενε... ε οχι κι ετσι... αντε τωρα μην κινηθω δικαστικα και εχουμε αλλα με τα παλιο τετοια.... πουφφφφ ξεθυμανα... παω να κανω μαμ γιατι εχω λυσαξει σημερα μ εναν καφε κι αυτον μισο καταφερα να πιω :(:(:( αρχισανε οι ληξεις συμβασεων των καθηγητων και τρεχουμε με 1000....

Καλο απογευμα πεπελες εμεις θα παμε να δουμε εναν αγαπημενο μου θειο που ηρθε απο Κρητη να του ζουμπηξω τα μαγουλακια του αχ αχ αχ αχ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

χμμμμμ εγω δεν συμφωνω με τον υπνο και τα νερα κτλ δενε χω επειχηρηματα να σασ εναποθεσω αλλα μπορει να ειναι κουραστικο αλαλ κατα βαθοσ εγω το απολαμβανω με τον μπεμπη μου και ασ ειναι βυζοκολημενοσ ο μεγαλοσ πια κοιματε σερι 3 χρονων παιδακι ποια ασ χαρω τον μικρο με ολλα τα νυχτερια χαλαλι του ειμαι πολυ ττελη τελικα αλλα δνε πειραζει εγω τρικ να κοιμηθουν δνε κανω τον μεγαλο τον εβγαλα απο το κρεβατι αμσ περσι τετοιο καιρο 2 χρονων κ ολοι μου λεγαν θα ερχετε παντα κτλ κτλ θα ειναι κολημενοσ κτλ κτλ ειναι χωρτασμενοσ απο εμενα κ πλεων κοιματε στο δωματι του μεβαρεθικε κιολασ χαχαχα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...