Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κουριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

φωτεινουλα φτου και ξανα φτου φτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα τυχεροι να ειστε καλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια και φωτεινη μαζι,μου ειχαν πει οτι καλυτερα να τουσ δινουμε γιαουρτι κανονικο τυπου <αγελαδιτσα ,ολυμποσ>κτλ,παρα επιδορπια γιαουρτιου!!!!!!ο λογοσ ,περα του οτι το κανονικο γιαουρτι ειναι κ πιο υγιεινο ,ειναι οτι αν μαθουν τα φαφουτακια μασ να τρωνε επιδορπιο γιαουρτιου ,μετα πολυ δυσκολα εωσ κ καθολου θα μαθουν να τρωνε κανονικο γιαουρτι...

τησ αγγελικουλασ μονο κανονικο εδινα κ δινω....τωρα καμια φορα,αν και σπανια ισωσ δωσω κανενα advance και στισ δυο κορεσ μου...

βασδελακι φτου κ ξανα φτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο πεπε σκιζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τα χιλιασει κιολασ καλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η αγγελικη εχει να φανει καιρο ,ή ιδεα μου?και η τσιπ μασ....αλλα ηλθε ο ανηψιοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχει τουσ λογουσ τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχχχ το μαναρι μου την τσακισε την μπανανα λιωμενη με το πιρουνακι :D εφαγε και το αυγουλακι της το πρωι ολα καλα... τωρα τρωει με τον μπαμπα το μεσημεριανο της κοτοπουλακι με ρυζακι και ντοματουλα μεσα για να μην ειναι στεγνο ... το απογευμα θα κανω αυτο που ειπες Ειρηνη μ η μικρη μεχρι τωρα ολα τα τρωει φτου φτου της θα δοκιμασω να της δωσω και τετοιο γιαουρτι απο τα δικα μας ... οντως παντως εχω φαει ενα advance της και ειναι πολυ ..πως να περιγραψω την γευση δεν ξερω αλλα απο την διατροφολογο μου που της ειπα να τρωω τετοιο γιαουρτι μου ειπε οχι γιατι ειναι πιο παχυντικο απο τα κανονικα τα δικα μας.. να μας λειπει λοιπον :)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλησπέραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Πόσο χαίρομαι που τα λέμε έτσι........!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια για το γάμο, με το καλό με το καλό και η βάφτιση! Να γίνουν όλα όπως τα ονειρεύεστε!

Κλέλια ευχαριστώ για τις συμβουλές σου....αλλά με αγχώνει πιο πολύ το μηχάνημα αυτό, είχαμε και μου έσπαγε τα νεύρα.......να φανταστείτε, μας ενημέρωνε μερικά λεπτά πριν χρειαστεί να στρίψουμε....

Τέλος πάντων θα δούμε πώς θα γίνει η κατάσταση...το πολύ πολύ να πάω πάλι με τον πεθερό και μετά με έχει κανονίσει το φθινόπωρο....οπότε θα έχει έρθει ο αντρούλης μου και θα πάμε μαζί συντροφιά....χεράκι χεράκι....Πλάκα θα έχει! Πλάκα πλάκα πρέπει να το πάρω απόφαση, γιατί φοβάμαι που λείπει τόσο πολύ και δεν ξέρω να βγαίνω στην Αθήνα.....

Θα το καταφέρω, που θα μου πάει........το πολύ πολύ να φτάσω Λαμία......έ....μια στροφή και μετά πάλι πίσω....

Σήμερα η μικρή έφαγε καλούτσικα....Το απόγευμα δεν έτρωγε την κρέμα και δυσκολεύτηκε να κοιμηθεί, μάλλον δόντια πάλι;;;;;;;;

Γιαούρτι και εμένα μου είπε να προτιμήσω τα ενηλίκων 2 %, αφού όμως εγώ του είπα ότι δεν θέλω να της δίνω τα παιδικά....Από μόνος του δηλαδή ο παιδίατρος δεν μου πρότεινε καν να της δώσω γιαούρτι...

Ούτε αυγό μας έχει πει...

Φωτεινή μπράβο κοπέλα μου!!! Θέλω πάντα τέτοια καλά να έχεις στην ζωή σου και πολύ καλύτερα!!! Με το καλό, ό,τι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί!! Προφανώς κάτι κέρδισε, έτσι?? Πάντα κέρδη λοιπόν, παντού!!

Λοιπόοοον, στο θέμα του φαγητού: η Ελισάβετ τις τελευταίες 2-3 ημέρες τρώει ό,τι της δίνω. Δλδ όταν τρώω κάτι και της δίνω, για να δω τις αντιδράσεις της, πλέον το τρώει και δεν ξυνίζει. Σκέφτομαι λοιπόν από αύριο να ξεκινήσω συστηματικά να της δώσω φρούτα το πρωί - αλλά όχι πολτοποιημένα, πχ ένα κομματάκι πεπόνι ή μούσμουλο, όπως μου είχε πει η Ελένη Γ. Το μεσημέρι ό,τι τρώμε από λίγο και το απόγευμα λίιιιιγο γιαούρτι. Να δούμε... Τυχαίο ήταν και πέρασε ή λέτε να ίσιωσε λίγο πριν κλείσει τους 9 μήνες ζωής της (η ζωή μου!)?

Πετρούλα!! Μια χαρά πήγα στην κουμπάρα μου οδηγώντας και μια χαρά γύρισα!! Χεσμεντέν βέβαια, αλλά νομίζω καλά τα πήγα...

ΟΥΦ!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

κουκλεσ μου πωσ ειστε εμεισ καναμε το πρωτο μασ μπανιο ο λευτερησ ο κολυμπητησ ..!!! κουβαουυυυυυυ

ψησαμε στην παραλια τα σουβλακια μασ κατω απο τα πλατανια και φαγαμε κ κοιμηθηκαμε περασαμε υπεροχα μουτσ μουτσ σε ολλεσ ειμαι πτωμα παω για νανακια ο μπεμπησ αρχοντασ ολλων στο χαλι ιχιχιχχι εφαγε αρκετι αμμο σημερα τα τρωμε ολλα εμεις:rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue:

Γεια σας κορίτσια!

Υποτονική η κίνηση πάλι σήμερα....Σάββατοκύριακο γαρ!

Κλειώ, μπράβο και πάλι μπράβο!

Μαμαλευτεράκι πολύ καλά κάνατε!

Γειτόνισσα Ειρήνη που είσαι παιδί μου;

Σήμερα το Ηλεκτράκι μου πήρε το πρώτο της μετάλλιο στην κολύμβηση...Ήρθε τρίτη στα 50 μέτρα ελεύθερο και η συγκίνηση ήταν μεγάλη...:tongue:

Καλά, μη βαράτε...το ξέρω ότι και άλλες μαμάδες το έχουν ζήσει αλλά για μένα ήταν πρώτη φορά...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα, σας εχασα λίγο γιατι αρχίσαμε το πακετάρισμα σιγα σιγα αλλα και γιατι ήμουν και λίγο στενοχωρημένη και δεν είχα και πολυ όρεξη να μπω, η νυφη μου είχε μια βιοχημική εγκυμοσύνη και τώρα περιμένει να αποβληθεί απο μόνο του και στεναχωριέμαι πολύ γιατι και πριν 11 μήνες είχε πάλι μια άποβολη και μάλλον τώρα πρέπει να κάνει κάποιες εξετάσεις, ευτυχώς έχει ήδη ένα αγοράκι δυο χρονών, την λατρεία μου!

Να μην σας ψυχοπλακώνω και σας Δευτεριάτικα, εμεις κατα τα αλλα είμαστε καλά!

Φωτεινη παντα τέτοια όλα καλά να σας πάνε!

Κλέλια να δεις τώρα που άρχισε να τρωει η Ελισαβέτα δεν θα έχει σταματημό! Να δεις σε λίγο θα μας λες ποσο καλοφαγο παιδί είναι!

Vasdeli συγχαρητήρια στην Ηλέκτρα σου και εις ανώτερα!

Χρύσα να σου ζήσει η νεοφώτιστη Ελισάβετ, να είναι σιδερένια και ευλογημένη!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

να ευχηθώ στη χρύσα να της ζήσει η ελισάβετ, να είναι γερή, τυχερή και φωτισμένη σε όλη της τη ζωή!

γιώτα μου τι να πω... θετική σκέψη όσο μπορείτε και όλα θα γίνουν... καλή υπομονή με το πακετάρισμα και τη μετακόμιση και αν θες καμιά βοήθεια συμβουλή, εδώ είμαι! η ειδική!

βασδελί συγχαρητήρια! είναι όντως πολύ συγκινητικό! εγώ θυμάμαι το πρώτο μετάλλιο του αδερφού μου στο καράτε και ακόμα συγκινούμαι!

κλέλιααααααααααα! η βετούλα τρώει??? διάβασα καλα??? είδες που αγχωνόσουν πουλάκι μου? μια χαρά η μικρούλα σου! θα σε πάρω να μου τα πεις! και όχι τυχαία αυτήν τη φορά!

πήγα σήμερα και έκανα τεστ δυσανεξίας. και καλά όλα τα άλλα τύπου φακές φασόλια και φάβα, το ελαιόλαδο τι σκ@τ@ μου κάνει και απαγορεύεται???:confused::confused::confused: άντε να δούμε, ξεκινάω από σήμερα! (ευτυχώς δε μου απαγόρεψε τη σοκολάτα)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

αλή Εβδομάδα όμορφες!

ναι ναι εχω τον ανηψιο, ειναι ενας κουκλος :)

αυριο θα φυγουν και ξερω ότι θα μου λειπει παλι.... αλλά χαιρομαι το σήμερα!

Ελενη,τι βιολογικες δινεις στη ζουζου;ποια η γνωμη σου για τις HΟLLΕ; Με αυτες λεω να αρχισω οταν ερθει η ωρα.

η ψαγμένη αδερφή μου του δινει τις HIPP (ειναι ελεγμενο και το τελικό προιον λεει .... δειτε το )

http://www.hipp.de/

Γιώτα μου λυπάμαι πάρα πολύ για την κοπέλα.... δεν το συζητώ! ευχομαι όλα καλά να της πάνε στο μελλον!

Καλό κουραγιο με τη μετακόμιση! κουτισταν ολε!

Κλειώ μου εισαι προτυπο οδηγάρα δεν το συζητώ....... μου δινεις κουραγιο και με βάζεις σε σκέψεις!

Σας φιλώ ολες, εργασία!

αλή Εβδομάδα όμορφες!

ναι ναι εχω τον ανηψιο, ειναι ενας κουκλος :)

αυριο θα φυγουν και ξερω ότι θα μου λειπει παλι.... αλλά χαιρομαι το σήμερα!

η ψαγμένη αδερφή μου του δινει τις HIPP (ειναι ελεγμενο και το τελικό προιον λεει .... δειτε το )

http://www.hipp.de/

Γιώτα μου λυπάμαι πάρα πολύ για την κοπέλα.... δεν το συζητώ! ευχομαι όλα καλά να της πάνε στο μελλον!

Καλό κουραγιο με τη μετακόμιση! κουτισταν ολε!

Κλειώ μου εισαι προτυπο οδηγάρα δεν το συζητώ....... μου δινεις κουραγιο και με βάζεις σε σκέψεις!

Σας φιλώ ολες, εργασία!

Καλημέρα Τσιπ!

Ευχαριστώ, θα το δω...

Γιώτα, λυπάμαι για την κοπέλα....ελπίζω να βρει την άκρη....

Χρύσα, να την χαίρεστε και με το όνομα την Ελισαβετ σας!

qwlrp3.png

Ρε Τσιπ....

Που είμαι κουμπούρας στα Γερμανικά, τι θα κάνουμε; Μα και αυτοί, χάθηκε να έχουν την σελίδα και στα Αγγλικά;:-(

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για εμασ δεν ξεκινησε καλα.....δυστυχωσ χασαμε την γιαγια του αντρα μου....σημερα το πρωι(ηταν η γιαγια-ελενη,απο οπου πηραμε και το δευτερο ονοματακι μασ αν θυμαστε..)

μην σασ ψιχοπλακωνω ομωσ δευτεριατικο.....

γιωτιτσα ευχομαι να πανε ολα πολυ καλα απο εδω κ στο εξησ για την νυφη σου.....πολυ στεναχωριεμαι οταν ακουω για μωρακια που δεν τα καταφεραν...ειδικα οσο σκευτομαι τισ μανουλεσ τουσ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...