Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φωτεινή, τα δύσκολα με τον ύπνο αρχίζουν όταν μεγαλώσουν τα παιδιά καλή μου....τότε που πρέπει να τα πείσεις ότι θα κοιμηθούνε γιατί έχουν νωρίς ξύπνημα την επομένη....και αν είναι και 2 που κάνουνε κόμμα...την έκατσες την βάρκα...για φαντάσου να έχεις και έναν Πέπε!

Προς Θεού! Μη δίνεις στην μπέμπα έτοιμη φρουτόκρεμα ούτε σε ανάγκη.Είναι τίγκα στην ζάχαρη......δεν είναι και τίποτα να αλέσεις 2-3 φρουτάκια και να το πάρεις σε ένα βαζάκι, καλή μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Vasdeli σε καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις. Μου συμβαίνει και εμένα αρκετές φορές.

Τα μωράκια έχουν και αυτά φυσικά τις δυσκολίες τους(δοντάκια, θέματα ύπνου, αγκαλιές ,κ.α.) αλλά τα πραγματικά προβλήματα έρχονται μετά όταν μεγαλώσουν και αναπτύξουν τις δικές τους προσωπικότητες. Τότε εκεί χρειάζονται πραγματικά αντοχές, υπομονή και επιμονή!

Κάποιες φορές έχω πάρει και εγώ μαζί μου έξω έτοιμη φρουτόκρεμα αλλά όχι κρέμα σε βαζάκι που τάχα είναι χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Τώρα που μεγάλωσαν όμως αρκετά μπορούμε να τα δώσουμε να φάνε μια μαλακή μπανάνα ή ένα αβοκάντο (απλά με ένα κουταλάκι μόνο) ή ακόμα και ένα ώριμο αχλάδι αν δεν θέλουμε να κουβαλάμε αλεσμένα φρούτα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Ο πεπελίνος έγινε 5 μηνών!

Μεγάλωσε και Πεπελίνος. Ολόκληρο ανδράκι!

Μια χαρά είναι στην ανάπτυξη!Σκόρδα! Άσε τη γιατρό να λέει και κάνε εσύ αυτό που ξέρεις καλύτερα!

Και εμάς επέμενε μετά τους 6 μήνες να ξεκινήσουμε δημητριακά αλλά μου άφησε το ελεύθερο να το κάνω με όποιο τρόπο θέλω. Έδωσα αρχικά κάποιες κρεμούλες βιολογικές χωρίς προσθήκη γάλακτος και τώρα που μεγαλώσαμε ξεκινήσαμε απο χθες τον νηστήσιμο τραχανά. Έτσι όλοι είμαστε ικανοποιημένοι :P

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Απο οτι ξέρω αντι για έτοιμη φρουτόκρεμα μπορείς να βράσεις γλυκοπατάτα και μήλο να τα κάνεις πουρέ ο οποίος διατηρείτε και στην κατάψυξη και να πέρνεις μαζί σου αν πας κάπου γιατι δεν μαυρίζει οπως τα φρούτα. Εγω δεν το εχω κάνει αλλα αν έπρεπε να παω κάπου θα το δοκίμαζα. Χθες δοκίμασα οπως λέει και η Ελένη και της έδωσα μπανάνα λιωμένη με το χέρι και την έφαγε μια χαρά.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Τσα!!!

Vasdeli να τα 1000σει σε χρόνια ο σκατουλίνος-ομορφίνος μας!! Σιγά μην μάσαγε βρε το μωρό μας... Τώρα που μεγαλώνει και γίνεται άνδρας, σιγά μην σκάει για τα εμβολιάκια της πλάκας :tongue:. Όσο για την ρουτίνα της γκρίνιας, ωχ!!! Μπορεί να μην το έχω ζήσει, αλλά ειναι σπαστικό, πώς να το κάνουμε!!

Σχετικά με το παρκάρισμα, στο ΟΑΚΑ αφού πηγαίνω πρωί, όχι βρίσκω πάρκινγκ εγώ, αλλά και 15 αεροπλάνα!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αυτοκίνητα!! Βλέπεις ένα ατελείωτο πεζοδρόμιο και μετά από 2 χλμ, μπροστά είναι παρκαρισμένα 2 αυτοκινητάκια. Ε, παρκάρω με την μούρη και πηγαίνω πίσω τους!! Στο σπίτι έχουμε πάρκινγκ, αλλά επειδή είναι στενό το δρομάκι φοβάμαι μην τρακάρω, φοβάμαι μην χτυπήσω το αμάξι του συζύγου που είναι μπροστά. Κοινώς φοβάμαι, αλλά χθες τα κατάφερα!

Φωτεινή μην το συζητάς! Και ίσιωσε η πεθερά απέναντί σου, και σου κάνει δουλειές, ποιος την χάρη σου!! Μην το πεις ούτε το παπά! Κάτσε να το απολαμβάνεις!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ελενη,τι βιολογικες δινεις στη ζουζου;ποια η γνωμη σου για τις HΟLLΕ; Με αυτες λεω να αρχισω οταν ερθει η ωρα.

αυτές έδωσα και εγώ. Είχα πάρει τρεις διαφορετικές και δεν χρειάστηκε να πάρω άλλες. Η αλήθεια είναι ότι ήταν αρκετά άνοστες αλλά το μωρό τις τρώει! Μερικές φορές πρόσθετα μέσα λίγο μπανάνα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

αυτές έδωσα και εγώ. Είχα πάρει τρεις διαφορετικές και δεν χρειάστηκε να πάρω άλλες. Η αλήθεια είναι ότι ήταν αρκετά άνοστες αλλά το μωρό τις τρώει! Μερικές φορές πρόσθετα μέσα λίγο μπανάνα.

Σ' ευχαριστώ Ελένη μου! Από πού τις πήρες;

qwlrp3.png

Βασδελακι να σου ζησει ο Πεπε...

Vasdeli πολυ καλος ο Πεπε, ολοκληρο θηριο εχει γίνει. Όσο μπορείς υπομονή με τα μεγαλύτερα όλοι λένε οτι όταν αρχίσουν τα σχολικα χρόνια αρχίζουν και τα βάσανα!

Τσα!!!

Vasdeli να τα 1000σει σε χρόνια ο σκατουλίνος-ομορφίνος μας!! Σιγά μην μάσαγε βρε το μωρό μας... Τώρα που μεγαλώνει και γίνεται άνδρας, σιγά μην σκάει για τα εμβολιάκια της πλάκας :tongue:. Όσο για την ρουτίνα της γκρίνιας, ωχ!!! Μπορεί να μην το έχω ζήσει, αλλά ειναι σπαστικό, πώς να το κάνουμε!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια!:D

qwlrp3.png

Σ' ευχαριστώ Ελένη μου! Από πού τις πήρες;

τις είχα πάρει από το ecobaby. Είχα πάρει και χαμομήλι γιατί στην αρχή με τις στερεές τροφές δυσκολευόταν λίγο με τα κακά της μέχρι να προσαρμοστεί το εντεράκι της.

Μπορείς να τις βρεις και στο http://www.violey.com/en/. Από εκεί πήρα τελικά και τα αντιλιακά της lavera όπως και μερικά άπορρυπαντικά για το πλυντήριο ρούχων. Απλά δες αν σε συμφέρουν τα μεταφορικά.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, διάβασα τα νέα σας.Μπράβο σας....πολύ καλά.

Πώς μπορείτε να με ενθαρρύνετε που πρέπει να βγω στην Αθήνα τέλος του μήνα για τον παιδίατρο; Φοβάμαι υπερβολικά με το μωρό μαζί. Δεν ξέρω τους δρόμους και έτσι..........

Εμείς είμαστε μια χαρά σήμερα. Φάγαμε το μεσημεριανό και το απογευματινό μια χαρά. Με τα φρούτα έχουμε ένα θέμα. Δυσανασχετεί, γκρινιάζει....τι να σας λέω....Τέλος πάντων...

Ας μη γκρινιάζω και εγώ.

Να σας ρωτήσω κάτι; Το νερό αν το βράζουμε παθαίνει κάτι;

Συγνώμη, 6 μηνών και οκτώ κιλά και 69 πόντους;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στα αγόρια υπάρχουν άλλες καμπύλες,αλλά υπάρχει τόσο τεράστια διαφορά με τα κορίτσια; Μπράβο στο μωράκι σου βασδέλη....

Natassa na pareis gps, kata protimisi to mls destinator, tha se voithisei apistefta me tous dromous...

Nero den evrasa gia na dwsw stin Elisavet, kathos o paidiatros mas eipe oti den xreiazetai.

Sorry gia ta greeklish, ta sixainomai alla to systima epathe klakaz kai den allazei thn glwssa kai variemai na kanw restart

GEXxp3.png

Συγνώμη, 6 μηνών και οκτώ κιλά και 69 πόντους;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στα αγόρια υπάρχουν άλλες καμπύλες,αλλά υπάρχει τόσο τεράστια διαφορά με τα κορίτσια; Μπράβο στο μωράκι σου βασδέλη....

Όχι!!!! Δεν είναι 6 μηνών! Είναι πέντε! Για δες το τικεράκι! Αλλά, ναι, στ' αγόρια είναι διαφορετικές οι καμπύλες ανάπτυξη. Ωστόσο ο τατάνκας παραμένει στο 92% της κλίμακας ανάπτυξης....:cool:

Καλά σου λέει η Κλειώ, πάρε gps...

Natassa na pareis gps, kata protimisi to mls destinator, tha se voithisei apistefta me tous dromous...

Nero den evrasa gia na dwsw stin Elisavet, kathos o paidiatros mas eipe oti den xreiazetai.

Sorry gia ta greeklish, ta sixainomai alla to systima epathe klakaz kai den allazei thn glwssa kai variemai na kanw restart

Κουπιλιά....έχε το νου σου...πέφτουν κάρτες για τα greeklish...

qwlrp3.png

Κουπιλιά....έχε το νου σου...πέφτουν κάρτες για τα greeklish...

Καλημέρα σκατούλες μου!!

Τι να κάνουμε μαρήηηηηηη!! Μία φορά και εγώ το έκανα, ΜΙΑ. Τις άλλες φορές έκανα restart και έφτιαχνε, αλλά ψες βαριόοοοοοοοοοομουν!!!

GEXxp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑαααααααα πεπελεςςς.............

Ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη

ο λογος????????

Τελικα θα γινει ο γαμος και η βαφτιση της μικρης ακριβως οπως τ'ονειρευομουν κι εγω και ο Γιωργης μου.

ειχαμε παγωσει λιγο το θεμα λογω οικονομικων προβληματων και λεγαμε να το κανουμε προς τα Χριστουγεννα...ομως χτες εγινε κατι που με χαροποιησε και με κανει να ξεκινησω τις διαδικασιες τωρα με πολυ χαρα και με πολυ ανεση....

Τελικα ο Θεουλης απο εκει ψηλα δεν μας εχει αφησει λεπτο.

Εχω παρει τελικα τον πιο τυχερο αντρα που υπαρχει ... ολο κερδιζει το καμαρι μου... κι ετσι και τον γαμο μας θα κανουμε οπως θελαμε χωρις στερησεις και το ταξιδακι μας θα παμε... και διακοπουλες θα κανονισουμε να παμε στην Κρητη να μοιρασουμε και τα προσκλητηρια μας εκει :D.Και το κυριοτερο για εκεινον θα παει να βγαλει λεει το διπλωμα αυτοκινητου χαχαχα γιατι λεει δεν μπορει να οδηγαει η γυναικα του κι εκεινος να ειναι συνοδηγος....

Ηθελα να ηξερα πως κρατιοταν ολη την νυχτα και δεν μου το ειπε... μου το κραταγε για ενα ομορφο ηλιολουστο Σαββατιατικο πρωινο μαλλον :tongue::tongue::tongue:....

αχχχ κοριτσια μου η μικρη μ πρωι πρωι φωναζε μααααα αφου δεν την ακουσα εγω οταν ξυπνησε γιατι ημουν κομματια που επλενα χτες χαλια και διαδρομους και η πεθερα απο τις 12 το μεσημερι μεχρι τις 9 το βραδυ σιδερωνε ... οχι οχι δεν ειχα τοσα πολλα ρουχα αλλα η γυναικα εχει και λιγο παρκισον και οτι κινησεις κανει τις κανει αργα αργα... εγω θα τα ειχα τελειωσει σε 3 ωρες το πολυ με διαλειμματα...αλλα αφου το ηθελε και επεμενε δεν της χαλασα χατηρι...

Σκεφτομαι σημερα να δοκιμασω να της δωσω λιγη μπανανα με το χερι οπως λετε κι εσεις, λιωμενη μιας κι τα μπισκοτακια παπαδοπουλου τα εχει τσακισει :D:D οχι βεβαια καθε μερα και πολλα ενα μπισκοτακι μερα παρα μερα... θα δοκιμασω μηπως κι ετσι φαει τουλαχιστον ενα φρουτακι μετα θα πολτοποιησω με το πιρουνακι το μηλο αυριο δηλαδη να δουμε μηπως ετσι της αρεσουν περισσοτερο...τ απογευμα τσακιζουμε γιαουρτακι advance ποτε σκετο ποτε με φρουτακια... αυτο ειναι η αδυναμια της και το μεσημεριανο της ειναι και τωρα που κανουμε καθε μερα αλλαγες εκει να δειτε χαρα..χτες εφαγε αρακα ... μολις δοκιμασε της ψιλοχαλασε η γευση μαλλον στην 3η κουταλια ανοιγε το στομα διαπλατα και γκρινιαζε εαν καθυστερουσα να της δωσω την κουταλιτσα της... φαγανο μου βγηκε φτου φτου αλλα μην παρει τα κιλα απο μενα καηκαμε :tongue::tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...