Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νατασσουλα πολυχρονη κοριτσι μου και παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινη ασ μην σχολιασω αλλο την νυφη.....γκρρρρ!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

natassa χρονια πολλαααααα!!!παντα να εχεις πολλες τετοιες ευτυχισμενες στιγμες με το... ή τα παιδακια σου!!!

λοιπον διαπιστωθηκε απο τις δοκιμες γαλακτος οτι εχουμε μια ελαφρια αλλεργια...που μαλλον μετα το τριτο ετος θα εξεφανιστει. γαλα θα πινει το Ηumana ha, δοκιμαστικα για 10 μερες κ βλεπουμε αν παει καλα, θα φαμε κ μοσχαρακι.

τωρα θα τα πληρωνει το ικα τα γαλατα κ τις κρεμες, γιατι ειναι πανακριβα τα υποαλλεργικα

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

καλησπέρα!

νατάσα χρόνια σου πολλα με όμορφες στιγμές σε όλη σου τη ζωή!

εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε στην εκκλησία σήμερα, μιας και είναι η τελευταία μέρα τοπυ πάσχα σήμερα και θα πάμε και με τις 2 γιαγιάδες μας και με τον ξαδερφούλη μας! (να μην ξεχάσω το ματάκι της να της φορέσω...)

ξεκινήσαμε το neslac για γαλατάκι εδώ και 10 μέρες και είδα μεγάλη αλλαγή στο μωρό μου! το τρώει όλο σχεδόν και το γευεται της αρέσει πολύ, σε αντιθεση με τα υπολοιπα σκόνη που της είχα δοκιμάσει. ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι δεν της αρέσει γενικώς το γάλα! αφήστε που είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση και το βασικότερο... ελληνικό, εδώ δίπλα μας!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Κοιτα εμας ο μπαμπας μας φευγει ταξιδια με την δουλεια του και σπανια εχει αδεια... δεν ειναι κακη ιδεα γιατι ετσι μαθαινει και το παιδι και τον μπαμπα κι οχι μονο την μαμα... αλλα αμα παρω τηλεφωνο και της βαλει ανοιχτη ακροαση και μ ακουει γελαει και με ψαχνει :tongue: αυτο μ αρεσει :D:D

Κάπως έτσι το κόβω και εγώ ότι θα γίνει....Πλάκα θα έχει ε;

καλησπέρα!

νατάσα χρόνια σου πολλα με όμορφες στιγμές σε όλη σου τη ζωή!

εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε στην εκκλησία σήμερα, μιας και είναι η τελευταία μέρα τοπυ πάσχα σήμερα και θα πάμε και με τις 2 γιαγιάδες μας και με τον ξαδερφούλη μας! (να μην ξεχάσω το ματάκι της να της φορέσω...)

ξεκινήσαμε το neslac για γαλατάκι εδώ και 10 μέρες και είδα μεγάλη αλλαγή στο μωρό μου! το τρώει όλο σχεδόν και το γευεται της αρέσει πολύ, σε αντιθεση με τα υπολοιπα σκόνη που της είχα δοκιμάσει. ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι δεν της αρέσει γενικώς το γάλα! αφήστε που είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση και το βασικότερο... ελληνικό, εδώ δίπλα μας!

Ευχαριστώ πολύ ploegisi. Να είσαι καλά.

Μπράβο που πάτε εκκλησία...Εμείς είχαμε πάει στον παιδίατρο και δεν πρόλαβα.

Όσο για το ελληνικό γάλα έχεις απόλυτο δίκιο....

Διαφημίσεις

natassa χρονια πολλαααααα!!!παντα να εχεις πολλες τετοιες ευτυχισμενες στιγμες με το... ή τα παιδακια σου!!!

λοιπον διαπιστωθηκε απο τις δοκιμες γαλακτος οτι εχουμε μια ελαφρια αλλεργια...που μαλλον μετα το τριτο ετος θα εξεφανιστει. γαλα θα πινει το Ηumana ha, δοκιμαστικα για 10 μερες κ βλεπουμε αν παει καλα, θα φαμε κ μοσχαρακι.

τωρα θα τα πληρωνει το ικα τα γαλατα κ τις κρεμες, γιατι ειναι πανακριβα τα υποαλλεργικα

Μη στενοχωριέσαι μαμουνάκι. όλα καλά θα πάνε όταν μεγαλώσει το μωράκι σου. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο ακριβά τα γάλατα αυτά.

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νατασσουλα πολυχρονη κοριτσι μου και παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινη ασ μην σχολιασω αλλο την νυφη.....γκρρρρ!!!

Ευχαριστώ πολύ IRIN83.

Πόσο τυχερή αισθάνομαι που έχω τόσο καλή κουνιάδα και πεθερά (καλούτσικη) Από συνυφάδα όμωςςςςςςςςςςςςςςς..................;;;;;;;;;;;;

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα νέα μας από τον παιδίατρο.

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

είμαστε 71,5 εκ ύψος, 8 κιλά βάρος και 43,5 εκ περίμετρος κεφαλιού. Έχουμε ήδη βγάλει 2 κάτω δόντια και ετοιμάζονται τα 2 μπροστινά και ένας κυνόδοντας........Στεκόμαστε στον ποπό χωρίς βοήθεια και ο γιατρός μας είπε να τρώμε ό,τι θέλουμε, να πίνουμε ό,τι θέλουμε και να πάρουμε και στράτα. Κάνει καλό λέει στη μαμά που θέλει να κάνει καμία δουλίτσα.......(χι χι....είναι και πλακατζής......)

Δήμητρα, μην στενοχωριέσαι κοριτσάρα μου!

Με το υποαλλεργικό γάλα μια χαρά. Και αφού μέχρι τα 3 θα έχει υποχωρήσει το πρόβλημα...:D

Εγώ δεν μπαίνω και τόσο συχνά. Με την δουλειά το πρωί και μετά με το σπίτι και τα παιδιά...που χρόνος. Είναι και οι ετοιμασίες της βάφτισης που φορτσάρουν τώρα...Έκλεισα μπομπο και μαρτυρικά σήμερα, βρήκα φόρεμα όπως σας είπα, γράφω προσκλητήρια...ένας χαμός!

Σήμερα όμως απολαύσαμε τα μπυρόνια μας by the sea οικογενειακώς και ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!! Ο Παυλάρας έφαγε ένα σουβλάκι σε χρόνο ντετε και μετά μας είπε ότι πεινάει κιόλας!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!!

Mamounaki, ελαφριά η αλλεργία! Μπράβο μωρέ, αμαρτία να ταλαιπωριόταν έτσι το νινί μας!! Άντε, περαστικό είναι!!

vasdeli και εσύ στον πυρετό των προετοιμασιών, το πρόσεξα ότι χάθηκες. Τι να κάνεις, τι να πρωτοπρολάβεις.

Επίσης η Fire έχει καιρό να γράψει ή είναι ιδέα μου??

Σήμερα κάναμε το πρώτο μας baby swimming!! Της άρεσε πολύ αλλά μετά σάπισε στον ύπνο, κοιμόταν από το αυτοκίνητο μέσα, σε 10' που φτάσαμε σπίτι την έβγαλα από το καρεκλάκι και συνέχισε να κοιμάται στην αγκαλιά μου. Την ανέβασα στο σπίτι και την έβαλα στο κρεβάτι και ήδη έκλεισε 1 ώρα νάνι!

Το καταλάβατε ότι εγώ οδήγησα και ήμουν χωρίς συνοδό, μόνο με το μωρό μου? Το καταλάβατε????

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Ελα ρε Κλέλια, η μικρη γοργονα σε νεες περιπέτειες...???τι ωραιααααααα!!

Μπραβο και για την οδηγηση..τωρα που ξεκινησες δεν θα προλαβαινεις να τρεχεις στις δραστηριοτητες της μικρης!!!

Καλησπέρα κοριτσια και καλό μηνα!!!

Εμεις ειμαστε λίγο αδιαθετοι αλλα ευτυχως την περναμε ελαφρια την ιωση μας.Πριν 3 μερες ο Αν με 2-3 πυρετους μεχρι 38.2 και απο χτες ο μπέμπης με δεκατακια κα βηχα.Ευτυχως και ο ενας και ο αλλος δε χανουν ουτε τη διαθεση αλλα ουτε και την ορεξη τους

Αμ να τον χαίρεστε τον Γιαννακη σας!!Γερα κι ευτυχισμενα να τα καμαρωνεις και τα 2 παιδακια σου!!!

Μαμουνακι ευχαριστα τα νεα σας για την εξελιξη της αλλεργίας..αρχιζει και κοπάζει!!

Vasdeli καλές προετοιμασίες!!Πλησιαζει ο καιρός για τον μικρο σας που θα παρει το πολύ ομορφο και πρωτοτυπο ονοματακι του!

Νατασα μια χαρα οι μετρησεις σας!!Να τα εκατοστησεις κιολας κι οτι επιθυμεις για τη μικρη σου μπουρμπουλήθρα!!Δε βαζεις κι ενα τικερακι να βλέπουμε την ηλικια σας;;Αν θες σου λέμε πως να το κανεις...

Χρονια πολλά και στη γλυκεια Εμμελεια!Να τη χαιρεστε Γιωτα και συντομα να μεγαλώσει η ευτυχία σας!

Βλέπω τα μικρα πήραν φορα , ε;;αλλα κουτουλάνε, αλλα μπουσουλάνε, αλλα σηκώνονται...αλλαζουν κεφαλαιο και ξεκιναν να ζουζουνιζουν!!Τελειωνουν και οι αγκαλιες σιγα σιγα...

Εμεις σηκωνομαστε στο κρεβατακι με αρκετο πεισμα..εχει ξεχειλώσει τις περισσότερες μπλουζες μου και καταφερνει να σηκωθει αλλα απο μπουσουλημα κανει να φυγει και τρωει τα μουτρα του στην κυριολεξία!!!χαχαχα θα ερθει κι η ωρα που θα βρει το γκαζι και τοτε ποιος μας πιανει

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Το καταλάβατε ότι εγώ οδήγησα και ήμουν χωρίς συνοδό, μόνο με το μωρό μου? Το καταλάβατε????

Μπράβο και πάλι μπράβο, σε παραδέχομαι. Με το παρκαρισμα, τι κάνεις; Υπάρχει χώρος εκεί; Όταν γυρνάς στο σπίτι; Έχεις γκαράζ;

Πετρούλα, περαστικά!

Εμείς είχαμε παιδίατρο σήμερα...

Λοιπόν, πήγαμε στη γιατρό, κάναμε τα μπίμπι, ένα σε κάθε χονδρουλό μπουτάκι...και ω! του θαύματος!!! Ο Πεπελινόσπορος στο πρώτο εμβόλιο δεν πήρε πρέφα τίποτα!!!!:shock::shock::shock: Ούτε καν αναστεναγμός μιλάμε, κορίτσια! Ε, στο δεύτερο, κάτι πήγε να γίνει αλλά καμιά σχέση με τις άλλες φορές που μας άκουγαν μέχρι την Κρήτη!!!

Έγινε 8060 κιλά ο μπούλης :shock::shock:. και έβαλε 5 πόντους σε έναν μήνα, πήγε στους 69! Μια χαρά, ζωή να'χει...Η γιατρός άρχισε πάλι να λέει την παραμύθα για τις κρέμες(αμάν με αυτή τη βανίλια, έλεος, δηλαδή)... ρε κυρά μου, θέμε να θηλάσουμε αποκλειστικά μέχρι και τους 6 λέμε....Βέβαια στο τέλος μου είπε αν αντέχω μέχρι και τον 6ο αποκλειστικό. Έτσι μπράβο....

Ήρθε και ο Παυλίτος, να πάρουμε το χαρτί για την εγγραφή στην α' Δημοτικού, ντε....

Μετά πάλι βολτίτσα και στο τέλος κλάμα λόγω νύστας...

Και έρχομαι στο προκείμενο....:-( Έχω βαρεθεί να είμαι ο σκύλος του σπιτιού...Κάθε βράδυ να φωνάζω και να είμαι με τον βούρδουλα για να πέσουν τα παιδιά για ύπνο...και εκείνα τότε να τα θυμούνται όλα...τα κακά που δεν έκαναν, τα γόνατα που δεν πόνεσαν κατά την διάρκεια της ημέρας, τα μαθήματα που δεν διαβάστηκαν, οι τσάντες που δεν φτιάχτηκαν....ΕΛΕΟΣ και αν γελάτε εσείς οι πρωτομανούλες...ελάτε να σας εξηγήσω το όνειρο με τα κολοκυθάκια σε λίγα χρόνια!!!:mrgreen::mrgreen:

Ειλικρινά ώρες ώρες νιώθω τόσο σκ@τ@...Όλο τα ίδια και τα ίδια κάθε βράδυ...

Τέσπα, αύριο είναι μια νέα μέρα! Ελπίζουμε!!!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καταρχην Καλημεραααααα.....

Οπως καταλαβατε ναι ειμαι στο σπιτι μου πηρα αδεια 2 μερες να ψιλομαζευψω το σπιτι και να μεινω λιγο με τον συζυξ μ που εχει αδειουλα μεχρι την αλλη Τεταρτη που γυριζει το καραβι κι επιστρεφει κι αυτος στην βαση του...

Βασδελακι να σου ζησει ο Πεπε...

αυτο με τον υπνο το βλεπω με τον ανιψιο ...ελπιζω η μικρη να μην μου χαλασει στην πορεια :) καλα τα παει μεχρι τωρα ...

Εμεις αυτην την εβδομαδα φαγαμε και φασολακια κοκκινιστα...και κοτοπουλο με μακαρονακια {αυτα μας βγηκαν λιγο στοκος κι ετσι φαγαμε μεν το μισο αλλα το αλλο μισο συμπληρωμα με γαλατακι }

Απο τα φρουτα χμμμ με το ζορι ρε κοριτσια τα τρωει ... αλλα την ετοιμη φρουτοκρεμα που ετυχε να φαμε 2-3 φορες που ειμασταν εξω την τσακισε.. δεν θελω να της δινω τετοια φρουτα μονο σε αναγκη της τα δινω..οπως πχ στο γαμο προχτες ....

Αφηστε που καθε πρωι μ'αφηνει με το στομα ανοικτο :) παω να την ξυπνησω και την βλεπω καθε πρωι σε διαφορετικη θεση στο κρεβατι της ... προχτες την ειδα με τα ποδια στο προσκεφαλη και το κεφαλι στα ποδια , χτες την ειδα σε οριζοντια θεση στην μεση του κρεβατιου και σημερα την ειδα κουλουριασμενη κοντα στα καγκελα... ;)

Τωρα καθομαι στο μπαλκονι και περιμενω την πεθερα μου που θα ερθει για καφε και θελει λεει να μου σιδερωσει για να μπορεσω να κανω τις υπολοιπες δουλειες στο σπιτι.

Ειναι η 2η φορα που θα μου σιδερωσει και τσακωνομαστε γιατι εγω την θελω εδω για καφε και να δει την μικρη κι οχι να μου κανει δουλειες... αλλα απο το να τσακωνομαστε ας τα κανει αφου και τις αρεσει και τα ρουχα της μικρης τα κανει λες και τ αγορασαμε εκεινη την στιγμη μεσα στην τσακιση ειναι χαχαχαχαχ.....Πραγματικα απο τον γαμο της κουνιαδας κι εδω εχει αλλαξει πολυ η πεθερα μου δεν ξερω τον λογο απο την μερια της αλλα απο την μερια μου πραγματικα την λυπηθηκα με οτι της εκανε εκεινη εκεινη την ημερα κι ας εκλαιγε η γυναικα ... τελος παντων ολα καλα να ειναι ...

Γενικως βλεπω πολλα δοντακια να σκανε κι αρχιζω και ανησυχω με την δικια μου .. ειναι τεμπελιτσα και στα δοντια γκρρρρρ ψιλοκλαιμε βαζουμε κρεμουλα ηρεμουμε αλλα δοντακι τιποτα :(:(:( φαφουτες ακομα ... κλαψψψψ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημέρα και απο εμας κοριτσάκια

Clelia σουπερ σωφερίνα μπράβο σου, ααα και ζηλευω πολύ αυτα τα μαθηματακια που κάνετε, ισως παμε κι εμεις τώρα που θα μετακομίσουμε στην Αργυρούπολη γιατι απο οτι ξερω εχει κολυμβητήριο στην Ηλιουπολη ή στη Γλυφαδα που είναι πολυ κοντά.

Vasdeli πολυ καλος ο Πεπε, ολοκληρο θηριο εχει γίνει. Όσο μπορείς υπομονή με τα μεγαλύτερα όλοι λένε οτι όταν αρχίσουν τα σχολικα χρόνια αρχίζουν και τα βάσανα!

Φωτείνη ισως η πεθερα απογοητευτηκε απο την κόρη και εκτίμησε τώρα σε σένα κάποια πράγματα. Καλλιο αργα παρα ποτέ!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...