Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ! Κ ΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ...ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣ!!! πλυναμε χαλια, πατζουρια, κουρτινες...ωραια κυριακη..κ σημερα φουλ δουλεια. κ τωρα ευχουλες!

am να σου ζησει ο νεοφωτιστος Γιαννακης!!! σπιτι χωρις γιαννη προκοπη δεν κανει!!!!

νενακι να σου ζησει η Νικολετιτσα σου. να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις!! πολυ ωραιες φωτο...εισασταν ολοι πολυ ομορφοι

γιωτιτσα πολυχρονη η εμμελεια!!!να τη χαιρεστε!!!παλι δωρακια θα παρει η τυχερουλα!:tongue::tongue:

ειρηνακι κ συ να χαιρεσαι το αγγελικακι σου...μα καλα μονο 17 φαγητα???νυστικοι μεινατε ε??:D:D:D

φωτεινη αντε κ στα δικα σας...αυτο φοβομουν με το catering οτι κανεις δεν περναει καλα τελικα..καλυτερα σε μεζεδοπωλειο.

ploegisula και μενα πριν 2 μερες αρχισε τα παλαμακια..απο την ωρα που το ανακαλυψε το κανει ολη την ωρα...αμα τραγουδαω ξεσαλωνουμε...κ κουπεπε κανουμε (σηκωνει τα χερακια λες κ χορευει τσιφτετελι))

αυριο ειναι η τελευταια εξεταση για αλλεργιες...εχουμε την 5ωρη εξεταση στο νοσοκομειο. σημερα μου εχει πεταξει σπυρακια στο χερι κ στον σβερκο..ηπια φρεντο με γαλα 2 μερες...κ την εκανα παλι χαλια.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

κοριτσια σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας και εσεις να χαιρεσται τα παιδακια σας ναναι υγειεστατα και χαρουμενα.εμεις μαζευουμε ακομα τα αμαζευτα. το σπιτι ανω κατω δωρα και τσαντες παντου λες και εκλεψα πολυκαταστημα ειμαι. εφυγαν και τα πεθερικα σημερα οποτε πλυντηρια στο φουλ. αυριο ασινα .αλλα πολυ κουραση μιλαμε ειμαστε ολοι αποδιοργανωμενοι.

να ευχαριστησω θερμα και την κλειω και την ελενη που μας τιμησαν οικογενειακως .χαρηκα πολυ που σας εμειναν καλες εντυπωσεις και που γνωρισαμε και τους συζυγους απο κοντα. ευγενεστατοι και συμπαθητικοι ομολογω. τα κουτσουβελα δε ελενιτσα ηλυκιτατα ελπιζω να περασαν και αυτα καλα με την ιπποτικη σωματοφυλακα μας. οσο για τη μικρη ελισσαβετ μπορει να μη επαιξε και χορεψε οπως οι λοιποι αλλα τη παπαρα τηε την εκανε.....

και παλι ευχαριστω....

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Καλημέρα κοριτσάκια μου

σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας, να χαίρεστε κι εσείς τα ζουζουνάκια σας!

Αλεξάνδρα το φαντάζομαι το σκηνικό στο σπίτι, το εχω περάσει, μέχρι να τακτοποιήσεις τα δώρα, ασε τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις. Αλλα σιγα σιγα μην τρελλαθείς κιόλας, εξάλλου είναι και μια ωραία διαδικασία.

Φωτεινή βλέπω πέρασες σούπερ στο γάμο.

Μαμουνάκι να σε πάρω να με βοήθησεις στη μετακόμιση, ποτε τα προλαβαίνεις όλα βρε θηρίο;

Φιλάκια πολλά σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινη περασεσ σουπερ ε????και μια ερωτηση(κουτσομπολιστικου περιεχομενου....χι χι:tongue:)

η νυφη παλι πωσ δεν ηθελε στο πλευρο την μανουλα τησ????????????μα ετσι δεν πρεπει κανονικα?ασε και που ουτωσ η αλλωσ την στιγμη εκεινη του γαμου θελεισ ωσ νυφη να εχεισ κοντα σου την οικογενεια σου!!!!!!τεσπα....

αλεξανδρα και παλι να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλο κουραγιο και υπομονη με τισ αλλαγεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....μεχρι τελευταια εγω αλλαζα!!!!!

θα θυμαστε που σασ ειχα αναφερει οτι το ενα δωματιο μετατραπηκε σε μαγικο κοσμο δωρων!!!χε χε!!!!

σε μενα μου εφεραν πολυ ωραια πραγματακια κ ρουχαλακια και μακαρι να ηταν στο χερι μου να μην αλλαζα κατι απο αυτα...αλλα ποσα φουστανακια και ποσα σετακια να κρατησεισ για 1 ετουσ?????????????????????αφηστε που εμεισ ειχαμε ηδη μια ντουλαπα απο το αγγελικακι!!!ετσι εχω αλλαξει μεχρι 6 ετων!!!:shock::rolleyes:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες.....

Οντως κοριτσια το κετερινγκ ειναι σκοτωμα.... αφηστε που μας ακουγε ολη η γειτονια που φωναζε η κουνιαδα μου για φωτογραφιες ο γαμπρος ησυχος και οτι του πει εκεινη :tongue:

για το θεμα της πεθερας ...ειλικρινα την λυπηθηκα εκεινη την στιγμη.Δεν φτανει που εχει "φυγει" ο πατερας και εκλαιγε για αυτο το πραγμα πριν παμε στην εκκλησια της στερησε κι αυτην την χαρα.Ο λογος ηταν οτι εχει πολλα αδερφια ο γαμπρος και δεν ηθελε να ειναι ολοι εκει πανω.Και της ειχαμε πει οτι να κατσουν μονο οι μαμαδες μιας και απο την αλλη μερια μπαμπας δεν υπαρχει.Ουτε αυτο το ηθελε.Αμα ειναι ο ανθρωπος ξεροκεφαλος ειναι.

Ο γιωργος παντως στο γαμο ενιωθε καλεσμενος.Δεν την συνοδευσε ουτε αυτο το ηθελε.Ηρθαν το ζευγαρι μαζι με το αμαξι τους και τον μικρο αγκαλια.

ηταν επεισοδιακοτατος γαμος...αφηστε.

Εγω πντως τα πηρα οταν αρπαξε στο σπιτι την μικρη να βγει φωτογραφιες φωναξε και τον γιωργο κι εμενα με εγραψε κανονικα.Και στον γαμο μετα δεν με φωναξε μεχρι που με αρπαξε απο το χερι ο Γιωργος οταν τον φωναξε για να βγαλουν φωτογραφιες μαζι και της λεει εχω και γυναικα ξερεις και ετσι βγηκα μια φωτογραφια κι εγω μαζι τους.

Πως σας φαινεται? καλο εεε?

Παω να φαω για μεσημερι βραδυ μιας και πριν λιγα λεπτα μπηκα σπιτι απο τους ελεγχους...φιλακια για την ωρα....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλησπερα κοριτσαρες.....

Οντως κοριτσια το κετερινγκ ειναι σκοτωμα.... αφηστε που μας ακουγε ολη η γειτονια που φωναζε η κουνιαδα μου για φωτογραφιες ο γαμπρος ησυχος και οτι του πει εκεινη :tongue:

για το θεμα της πεθερας ...ειλικρινα την λυπηθηκα εκεινη την στιγμη.Δεν φτανει που εχει "φυγει" ο πατερας και εκλαιγε για αυτο το πραγμα πριν παμε στην εκκλησια της στερησε κι αυτην την χαρα.Ο λογος ηταν οτι εχει πολλα αδερφια ο γαμπρος και δεν ηθελε να ειναι ολοι εκει πανω.Και της ειχαμε πει οτι να κατσουν μονο οι μαμαδες μιας και απο την αλλη μερια μπαμπας δεν υπαρχει.Ουτε αυτο το ηθελε.Αμα ειναι ο ανθρωπος ξεροκεφαλος ειναι.

Ο γιωργος παντως στο γαμο ενιωθε καλεσμενος.Δεν την συνοδευσε ουτε αυτο το ηθελε.Ηρθαν το ζευγαρι μαζι με το αμαξι τους και τον μικρο αγκαλια.

ηταν επεισοδιακοτατος γαμος...αφηστε.

Εγω πντως τα πηρα οταν αρπαξε στο σπιτι την μικρη να βγει φωτογραφιες φωναξε και τον γιωργο κι εμενα με εγραψε κανονικα.Και στον γαμο μετα δεν με φωναξε μεχρι που με αρπαξε απο το χερι ο Γιωργος οταν τον φωναξε για να βγαλουν φωτογραφιες μαζι και της λεει εχω και γυναικα ξερεις και ετσι βγηκα μια φωτογραφια κι εγω μαζι τους.

Πως σας φαινεται? καλο εεε?

Παω να φαω για μεσημερι βραδυ μιας και πριν λιγα λεπτα μπηκα σπιτι απο τους ελεγχους...φιλακια για την ωρα....

Καλά από πεθερές............όλο και κάτι τέτοια ακούγονται. Δυστυχώς δεν αποφεύγονται.Υπομονή...

θα θυμαστε που σασ ειχα αναφερει οτι το ενα δωματιο μετατραπηκε σε μαγικο κοσμο δωρων!!!χε χε!!!!

σε μενα μου εφεραν πολυ ωραια πραγματακια κ ρουχαλακια και μακαρι να ηταν στο χερι μου να μην αλλαζα κατι απο αυτα...αλλα ποσα φουστανακια και ποσα σετακια να κρατησεισ για 1 ετουσ?????????????????????αφηστε που εμεισ ειχαμε ηδη μια ντουλαπα απο το αγγελικακι!!!ετσι εχω αλλαξει μεχρι 6 ετων!!!:shock::rolleyes:

Ανυπομονώ να φτάσω και εγώ στο δικό σου σημείο! Μου άρεσε που είπες το δωμάτιο "μαγικό κόσμο των δώρων"...:)

κοριτσια σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας και εσεις να χαιρεσται τα παιδακια σας ναναι υγειεστατα και χαρουμενα.εμεις μαζευουμε ακομα τα αμαζευτα. το σπιτι ανω κατω δωρα και τσαντες παντου λες και εκλεψα πολυκαταστημα ειμαι. εφυγαν και τα πεθερικα σημερα οποτε πλυντηρια στο φουλ. αυριο ασινα .αλλα πολυ κουραση μιλαμε ειμαστε ολοι αποδιοργανωμενοι.

να ευχαριστησω θερμα και την κλειω και την ελενη που μας τιμησαν οικογενειακως .χαρηκα πολυ που σας εμειναν καλες εντυπωσεις και που γνωρισαμε και τους συζυγους απο κοντα. ευγενεστατοι και συμπαθητικοι ομολογω. τα κουτσουβελα δε ελενιτσα ηλυκιτατα ελπιζω να περασαν και αυτα καλα με την ιπποτικη σωματοφυλακα μας. οσο για τη μικρη ελισσαβετ μπορει να μη επαιξε και χορεψε οπως οι λοιποι αλλα τη παπαρα τηε την εκανε.....

και παλι ευχαριστω....

Να σας ζήσει!

Άσε τα αμάζευτα ακόμη λίγο να τα ευχαριστηθείτε!

Διαφημίσεις

Natassa, τι είπες τώρα κορίτσι μου!! Συγκινήθηκα με το που το διάβασα!! Κατ' αρχήν Πολύχρονη!! Χρόνια σου Πολλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου!! Ό,τι επιθυμείς!!

Φωτεινή βλέπω ότι σχολάς αργά... Αυτό ήταν που θα σε φρόντιζαν??

Μαμουνάκι, καλά αποτελέσματα με την εξέταση!! Εύχομαι ό,τι καλύτερο!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Νατασσα μου ολα αυτα δεν τα εκανε η πεθερα μου αλλα η κουνιαδα μου :(

Κλελια μου ειχα ελεγχους να κανω δεν ημουν στο γραφειο , αν δεν κανω τους ελεγχους λεφτα στην τσεπη γιοκ .... ειναι ο Γιωργος εδω και την προσεχει , βασικα η μικρη προσεχει τον μπαμπα της ... ειπα κι εγω να τους αφησω λιγο μονους να τον νιωσει και η μικρη κι εκεινος τα εχει κανει λιγο θαλασσα με το μενου της ... με το ωραριο :(:(:(

9zlup2.png

Natassa, τι είπες τώρα κορίτσι μου!! Συγκινήθηκα με το που το διάβασα!! Κατ' αρχήν Πολύχρονη!! Χρόνια σου Πολλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου!! Ό,τι επιθυμείς!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Ναι, πράγματι ήταν πολύ συγκινητικό σήμερα το σκηνικό!

Αφού με τα βίας κρατήθηκα να μη βάλω τα κλάματα. Από φέτος τα γενέθλιά μου έχουν άλλη έννοια, αποκτούν άλλο άρωμα....

Νατασσα μου ολα αυτα δεν τα εκανε η πεθερα μου αλλα η κουνιαδα μου :(

Κλελια μου ειχα ελεγχους να κανω δεν ημουν στο γραφειο , αν δεν κανω τους ελεγχους λεφτα στην τσεπη γιοκ .... ειναι ο Γιωργος εδω και την προσεχει , βασικα η μικρη προσεχει τον μπαμπα της ... ειπα κι εγω να τους αφησω λιγο μονους να τον νιωσει και η μικρη κι εκεινος τα εχει κανει λιγο θαλασσα με το μενου της ... με το ωραριο :(:(:(

Φωτεινή, συγγνώμη δεν το κατάλαβα. Δυσκολεύομαι να σας μάθω όλες, είστε πολλές και δεν σας παρακολουθώ καιρό...Οπότε έκανα γκάφα ε; Αλλά βρε παιδί μου τι σόι κουνιάδα είναι αυτή; Συνήθως από τις συνυφάδες και τις πεθερές ακούγονται παρατράγουδα....

Όσο για το δεύτερο και εγώ προτίθεμαι να βάλω το μπαμπά της να την προσέχει όταν έρθει; Κακή ιδέα;

Φωτεινή, συγγνώμη δεν το κατάλαβα. Δυσκολεύομαι να σας μάθω όλες, είστε πολλές και δεν σας παρακολουθώ καιρό...Οπότε έκανα γκάφα ε; Αλλά βρε παιδί μου τι σόι κουνιάδα είναι αυτή; Συνήθως από τις συνυφάδες και τις πεθερές ακούγονται παρατράγουδα....

Όσο για το δεύτερο και εγώ προτίθεμαι να βάλω το μπαμπά της να την προσέχει όταν έρθει; Κακή ιδέα;

Κοιτα εμας ο μπαμπας μας φευγει ταξιδια με την δουλεια του και σπανια εχει αδεια... δεν ειναι κακη ιδεα γιατι ετσι μαθαινει και το παιδι και τον μπαμπα κι οχι μονο την μαμα... αλλα αμα παρω τηλεφωνο και της βαλει ανοιχτη ακροαση και μ ακουει γελαει και με ψαχνει :tongue: αυτο μ αρεσει :D:D

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...