Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα!

Είμασταν και εμείς οικογενειακώς στη βάπτιση του μικρού Ιωάννη και περάσαμε πολύ όμορφα. Το μυστήριο δεν μπορέσαμε να το παρακολουθήσουμε μια και φτάσαμε με μια μικρή καθυστέρηση και ο η εκκλησία δεν χωρούσε πολύ κόσμο. Ήταν όμως πολύ όμορφο μέρος και όλα υπέροχα! Το μαρτυρικό μας το πήραμε πάντως. Η Am έχει μια υπέροχη οικογένεια,τα παιδάκια της κουκλιά και ο σύζυγος πολύ συμπαθητικός! Φυσικά και η ίδια ήταν πολύ όμορφη και χαρούμενη.

Στο μαζαγί όπως σας τα είπε η Κλειώ! Σκάσαμε στο φαγητό! Υπέροχα όλα και πολύ όμορφος χώρος!

Να μας ζήσει λοιπόν ο Γιαννάκης!!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και κάτι ακόμα πριν πάω για ύπνο...

έπρεπε να βλέπατε πως έκανε η Ελισάβετ αν κάτι στερεό είχε το θράσσος να μπει στο στόμα της!

Α πα πα πα !!! Γιατί με υποβάλλετε σε αυτή τη δοκιμασία; Αηδία!!!!!

Και η έκφραση ξινίλας ξεκινούσε με το που έβλεπε μόνο την πρόθεση της μαμάς της!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρα!!!!

Όντως, έχω και μάρτυρα την Ελένη, η Ελισάβετ μας το παίζει δύσκολη και στραβομουτσουνιάζει μόλις δει ότι κάτι πάω να της βάλω στο στόμα. Επίσης όταν παίζει με το ψωμί και το σαλιώνει με τις ώωωωρες, αν κάνει το λάθος και καταπιεί λίγο ψωμί, πάλι θα στραβομουτσουνιάσει. Αλλά θα συνεχίσει να το πιλατεύει...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα!

Γιωτίτσα είδα ότι σήμερα γιορτάζει η Εμμέλεια, να την χαίρεστε κοριτσάκι μου, να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη! Να μου την φιλήσεις γλυκά γλυκά!

Με το καλό να συμφωνήσετε με τον ιδιοκτήτη για το νέο σπιτάκι και να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές με το Δημήτρη και τΑ παιδάκιΑ σας!!!! <3

(αν και δεν θα είμαστε πια <γειτονάκια> :P σας εύχομαι ότι καλύτερο!!!!!!!!!!! :D)

Αλεξ να χαίρεσαι το νεοφώτιστο Ιωάννη και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί του! Είναι ένας γλύκας το ζουζούνι σου!

Ειρήνη μου να χαίρεσαι την Αγγελικούλα, την ομορφούλα!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτιτσα κι εγω το ειδα ,οτι γιορταζει η εμμελεια!!!!γιορταζετε?γιατι αν θυμαμαι καλα ,δεν ησασταν τελη ιανουαριου,τοτε που ηταν και η βαπτισουλα τησ?αν παντωσ γιορταζει ,να την χαιρεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να την καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Πεπελάρες μου Καλή Εβδομάδα!!!

have-a-great-week.gif

τί να πρωτοσχολιάσω και να πρωτοευχηθώ;;; παντα χαρες να εχουμε!!!!!!!!

Ειρήνη μου να χαιρόμαστε το Αγγελικίδιον μας!!!!!!!!!

Γιώτα μου γιορτάζει πρωτη χρονιά η Εμμέλεια μας;;;; Χιλιοχρονη και πάντα γελαστή να είναι!

Αμ μου να μας ζήσει ο νεοφώτιστος Ιωάννης!!!!!!!!! Ολα τέλεια βλέπω, περιμένουμε λεπτομέρεις από εσένα!

Νενάκι μου να μας ζήσει η μπουμπουδένια σου! <3 (τα ειπαμε κιολας)

Φωτεινή μου το επραξες το ατόπημα με Δοξα και Τιμη;;;;;;;;;;;;; Να ζήσετε!

ήταν κι η βάπτιση μαζί; τα εχω μπερδέψει λίγο!

Ολες ολες σας φιλώ και σας χαιρετώ, επιστροφή στην εργασία με χαρα!

Να σας ευχαριστήσω ολες για τις όμορφες ευχές σας !!!!!! <3 <3 <3

Καλημέρα κοριτσάκια μου, σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου, η ψύχή μου, η καρδιά μου, το Εμμελάκο μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη.......

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για το σπίτι, μάλλον τέλος του μήνα θα μετακομίσουμε.

Am 13 να σου ζήσει ο νεοφώτιστος Γιαννάκης, να είναι διδερένιος και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου.

Clelia μου φαίνεται η Ελισάβετ εχει πάθει φαγητοφοβία, θέλει μόνο το ζιζάκι της μαμας.

Καλα βρε Ειρήνη δεν παίζεσαι λέμε, αν ψάχνεις για δουλειά δεν ανοίγεις ενα κετερινγκ.

Φιλάκια πολλά σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Ξεκίνησα να γράφω πριν γράψετε και με τα τηλέφωνα τώρα τελείωσα το μύνημα. Σας ευχαριστώ απο καρδιάς για τις ευχές σας και εσείς να χαίρεσται τα ζουζουνάκια σας και εσένα Μαριετάκι να γεμίσει γρήγορα η αγκαλιά σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

α δηλαδη σημερα γιορταζει η γλυκεια εμμελεια???????????????

θα ξανα ευχηθω τοτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια σου πολλα πολλα γλυκεια εμελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να εισαι παντα υγιησ και πολυ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να δινεισ παντα απλοχερα την αγαπη και την χαρα σε οσουσ σε αγαπουν και αγαπασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να την χαιρεστε γιωτιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

χρόνια πολλά εμμέλεια!!! γιώτα να τη χαίρεστε!

να ζήσει και ο γιαννάκης και να είναι πάντα γερός! αμ καλοφώτιστος!

χρόνια πολλά και στο αγγελικόπαιδο!!! ειρηνάκι τι να πω... χαρά στο κουράγιο σου!

καλησπέρα!

είχα πολύ καιρό να μπω! τα νέα μας είναι ότι η μικρή γκουγκουφκίτσα μπουσουλάει, κάνει παλαμάκια με κάθε τραγούδι, χαμογελάει σε όλους, τρώει όοοοολο της το φαγάκι - σχεδόν - κάθε φορά και δε σας είπα: τρελαίνεται για ανανά! αμέεεε!!!

κλέλια είναι απίθανη η ελισάβετ τελικά! πάλι καλά που μασουλάει ψωμάκι!

κουμπαρούλα μου είσαι καλύτερα? αφού πήζεις στη δουλειά καλύτερα θα σαι!

η δέσποινα που είναι ρε κορίτσια? και η έλενα?

αγγελικλή ελένη και βασδελάκι φιλάκια πολλά αι στα ζουζούνια σας!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ΚΑλησπερα κοριτσαρες...μολις εκατσα να πιω λιγο καφε με την φαμιλια μου στο μπαλκονακι μας... μαζευα για μια ακομη φορα οτι δεν της χωραει της μικρης κυριας μου :D... και κατι κουβερτουλες....

Καλε δεν ηταν ο δικος μου γαμος η κουνιαδα μου παντρευοταν ... αλλα τετοιος γαμος ταλαιπωρια σκετη θεε μου, μας εφαγε ο ηλιος εξω απο την εκκλησια μιας και ειχε το κετερινγκ και δεν ειχε να κατσει ο κοσμος πουθενα...:(:(Ειχαμε και τα παρατραγουδα μας.. η κουνιαδα μου εδιωξε την μητερα της οταν πηγε η γυναικα να κατσει στο πλαι του παιδιου της... και ειχε σ ολη την λειτουργια του γαμου τον μπεμπη αγκαλια μεχρι που στον ησαια μπερδευτηκαν και παραλιγο να πεσει η λαμπαδα κατω.

μετα απο 3 ωρες εξω απο την εκκλησια {κι αφου εγω εστειλα με οτν αδερφο μ κ την νυφη μ την μικρη στη γιαγια γιατι ειχε γινει κατα κοκκινη και δεν μπορουσε με τιποτα να κοιμηθει οταν ερχοντουσαν απο το σοι του γιωργη να την δουν εκει που εκλεινε τα ματακια της εκει την ξυπναγανε ... κι ετσι κι εγω την εστειλα σπιτι. Εμεις πηγαμε μετα στο σπιτι των παιδιων κατσαμε ενα 2ωρο αφου δεν χωραγε ουτε καρφιτσα να πεσει μεσα στο σπιτι και μασ εφαγε κι εκει ο ηλιος κι αφου τα ποδια μου ειχαν γινει μωβ και πρηστηκαν την καναμε για το σπιτακι μας.... και δεν μου εφταναν ολα αυτα... αφου εκανα ενα ωραιο παγωμενο ντουζακι με το που βγαινω τσουπππππππ και 4 μερες νωριτερα η περιοδοςς....

Η μικρη ξεκινησε και τρωει φασολακια :tongue::tongue: και γιαουρτακι το απογευμα... Αυτην την εβδομαδα θα τηνε χει ο μπαμπας της ολη μερα μιας και εχει αδεια :tongue::tongue:....

Αμ μου να σου ζησει ο Ιωαννης σου αχχχ το ονομα του μπαμπα μ και του ανιψιου μου ... μ αρεσει να το λεω Ιωαννης...:D:D

Γιωτιτσα να χαιρεσαι το Εμμελακι σουυυυυ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γιώτα μου, να χαίρεστε την Εμμέλεια!! Να είναι πάντα μα πάντα ένα χαρούμενο παιδάκι και έννοιες να μην έχει!!!

Τσιπούραααααα!! Βρε Λάζαρε, να προσέχεις!!! Όχι μόνο εμάς αλλά και τον εαυτό σου!! Βιάστηκες να παντρέψεις την Φωτεινή? Σεπτέμβριο παντρεύεται και αν δεν απατώμαι στις 10 του μηνού, ημερομηνία των γενεθλίων των μπεμπινιών μας!!! Καλά θυμάμαι??

Φωτεινή, όντως για τους καλεσμένους είναι λίγο ταλαιπωρία η γαμοβάφτιση, κυρίως αν γίνει με πολλή ζέστη!! Φροντίστε να έχετε νεράκια στον χώρο της εκκλησίας, αυτό το είδα σε μια γαμοβάφτιση τον Ιούλιο του 2009 (σκατοχρονιά) αλλά και στην βάφτιση του νινιού της am! To δικό σας το μυστήριο πιστεύω θα είναι σούπερ ντούπερ και πιο οργανωμένο!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...