Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Καλησπερα κοριτσια , καλη χρονια μονο με θετικα νεα για ολες μας ! Εκανα χτες εμβρυομεταφορα δυο βλατοκυστες και αναμενω χοριακη την αλλη Παρασκευη. Υπαρχουν αλλες κοντα στην εμβρυομεταφορα ;; Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες μας ! Ηθελα να σας πω οτι αμεσως μετα την διαδικασια περαν οτι ηθελα να ουρησω σαν τρελη με επιασε τρομερη αναγκη και για την αλλη αναγκη (καταλαβαινετε) με αποτελεσμα μετα το τεταρτο που ημουν ξαπλα να πιεστω αρκετα στην τουαλετα . αναρωτιεμαι αν μπορει αυτο να παιξει ρολο και να εγινε καμια βλακεια. μου χει κολλησει η ιδεα . ξερω οτι κανεις δεν απαγορευει να κανεις την αναγκη σου, αλλα ελα που χω φαει κολλημα. επισης διαβαζω ολες να εχουν πρησμενο κι ευαισθητο στηθος απ τα φαρμακα. εγω προς το παρον δε νιωθω το παραμικρο στο στηθος. παρολη την προγεστερονη. παιρνω 4 ουτρο και προλουτεξ και το ενδομητριο γενικα ηταν πολυ παχυ στον υπερηχο . ειναι φυσιολογικο πιστευετε; 

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, να μαστε κι εμείς, είμαστε αρκετά καλά. Βλέπω οτι έχετε προβληματάκια με το φαγητό αλλα νομίζω οτι θα ξεπεραστούν πρέπει να συνηθίσουν τις γευσεις, εμένα ευτυχως η μικρή τρώει τα πάντα, οσο της βάζω στο πιάτο τόσο και τρώει, μάλιστα αρχίσαμε και αυγό και ενω περιμενα να κάνει κάποια γκριμάτσα, ηταν σαν να το έτρωγε χρόνια.

Nenaki να σου ζήσει η νεοφώτιστη, να είναι γερή και ευλογημένη.

Am 13 με το καλό η βάφτιση του γαλανομάτη σου, θα ήθελα πολύ να έρθουμε αλλα την Κυριακή είναι ο Δημήτρης υπηρεσία γκρρρ.

Αγγελικούλα εμας ο Νίκος μας είχε πει απο τον έκτο να της δίνουμε οτι φρούτα θέλουμε εκτος απο φράουλα, δεν ρωτησα γιατι υπέθεσα λόγω αλλεργιών, μήπως εσας ξέχασε να σας το πεί, καλύτερα να τον πάρεις τηλ.

Tsipoura περαστικά σου καλή μου.

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια (τα μεγάλα εννοώ).

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα μανουλες...

Πριν λιγο καταφεραμε να ερθουμε με την ροχη που εριξε απο την παιδιατρο μας... δεν μας αφηνε να φυγουμε για να μην γινουμε λουτσα μεχρι να παμε στο αμαξι μας...

Λοιπον τα νεα μας.... ειμαστε

υψος:70 ποντους {πηραμε μολις 1 ποντο} ,

βαρος : 9.400

καναμε το εμβολιακι μας μετα την τοπικη αναισθησια που ειχαμε βαλει στο μπουτακι μας.

Απο φαγητα μας ειπε οτι τρωμε εμεις να βγαζουμε μια ποσοτητα για την μικρη χωρις αλατι και να της το αλεθουμε κανονικα.

Απο φρουτα τα παντα απο εδω και τωρα και στο απογευματινο μας θα τρωμε εναλλαξ μπισκοτοκρεμα, κρεμα βανιλια,φαριν λακτε και γιαουρτακι.

αυγο κανονικα 3 φορες την εβδομαδα οπως καναμε μεχρι τωρα μονο τον κροκο στο χρονο επανω θα φαμε και το ασπραδι μας.

οχι στρατα να τηνα φηνω στο πατωμα και το σουρσιμο που κανει τωρα προς τα πισω σε λιγο θα το κανει μπουσουλιμα προς τα μπροστα.

εκει που την ειχε καθισμενη μπροστα της πιαστηκε απο το μανικι της γιατρου και σηκωθηκε μονη της αυτο πρωτη φορα το εκανε ετσι με τοση ανεση και το ειπα στηνγ ιατρο κ μου ειπε οτι μεσα στον μηνα θα φυγει μονη της.Το κεφαλακι μας επανω δεν εχει κλεισει ακομα την ρωτησα αν κανει να της βαζω λαστιχακι και μου ειπε ναι δεν υπαρχει προβλημα κανενα.

την ειδε με κουνουπακια στο κουτελο ναι ναι μας φαγανε χτες τα ατιμα....γκρρρ κ μου ειπε τσερωτο να της βαζω καπου στην κουνια η πισω απο το καροτσι οπου κι αν την παω ...

Ειχαμε γελιο μολις την εβαλε για εξεταση της λεω εχω κατι ερωτησεις που θελω να μου απαντησετε...ενα γκαλοπ κανω της λεω και γελαει... για ξεκινα μου λεει και γυριζει και με βλεπει με το χαρτι στο χερι και γελαει ...καλε εδω εχεις 10 ερωτησεις ουτε ο απογραφεας δεν εκανε τοσες και πεθαινουμε στα γελια εμ τι να κανω της ειπα μαζεψα ολες τις αποριες μου για να μην σας περνω τηλεφωνο συνεχεια... Το επομενο ραντεβου μας ειναι τελος ιουνιου.

Κι οσο οταν της ειπα οτι τον Σεπτεμβριο θα την παω παιδικο και της εξηγησα οτι ο λογος ειναι οτι η μητερα μου θα κανει ενα χειρουργειο και δεν θα μπορει να την προσεχει και μου ειπε οτι τον Οκτωμβριο θα πρεπει να της κανουμε το αντιγριπικο εμβολιο για να ειμαστε σιγουροι.

Αυτα τα λιγα απο εμας... θα πιω λιγο απο τον καφε μ εδω στο μπαλκονακι που ειμαστε και δροσιζομαστε και θα ξεκινησω να σιδερωνω της μανουλας μου τα ρουχα να μην της αφησω τιποτα γιατι αυριο τετοια ωρα θα ειμαιμε τον αντρουλη μου στην αδερφη του εχει τραπεζι στους κοντινους συγγενεις αντι για κρεβατι .... αχχχχχ ερχεται ο αντρουλης μουυυυυυυυυυυυυ:D:D:D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

γεια σας κ απομας..

τσιπουρα περαστικα κοριτσακι...βιταμινες να παρεις να δυναμωσεις..

εμεις μπουσουλαμ,ε κανονικα...της πηρα παζλ σφουγγαρακια κ σουρνεται στα πατωματα ολημερα..κανει κουπεπε μολις τραγουδαω...κ φωναζει αααααντε ντεεε..άνταααα..".πολυ γελιο...θα μας διωξουν απο τη γειτονια λεμε...

ξεκινησε επισης να κανει βαρελακια κ μενα..περναει απο πανω μου κ κουτρουβαλαει...

μεγαλωνουν μωρε πολυ γρηγορα!!

κλειω καλο ξεκινημα με μπανακια.θαναι τελεια!!!

φωτεινουλα μπραβο η κουκλιτσα σου..μεγαλωνει μια χαρα. τι τσιροτακι ειναι αυτο για κουνουπια??θελω να παρω..μας τσιμπησε το πατουσακι

γιωτιτσα κ αυγουλακι??μπραβο η εμμελεια.φαγανουλα...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Ναι μαμουνακι για τα κουνουπια ειναι ... η δικια μου εχει 3 κουνουπαρες στο κουτελο στο ιδιο σημειο λες και ειναι πυραμιδα...λετε να στοχευσαν 3 μαζι ???:tongue::tongue:

Παντως ειναι ακινδυνα το εχει παρει και το εχει γλυψει ο ανιψιος μου και πηραμε αμεσως το κεντρο δηλητηριασεων και τι μας ειπαν ? καλη του ορεξη φυτικο ειναι απο ντοματα :tongue::tongue::tongue:¨που το ανακαλυψε το ζουζουνι πισω απο το κρεβατι ενας θεος ξερει

9zlup2.png

Φωτεινή και η Ελισάβετ θα κάνει αντιγριπικό τον Οκτώβρη, παρόλο που δεν θα πάει παιδικό σταθμό. Δεν θέλω να έχω άγχος για την εκάστοτε επιδημία/πανδημία/πες-το-όπως-θέλεις που θα επικρατεί κάθε χρονιά. Είναι σύμφωνος και ο παιδίατρος, οπότε, βουρ!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλημέρα επιτέλους έχουμε ιντερνετ στη δουλειά μετά από πολύ καιρό.

νένα μου να σου ζήσει η μικρή πάντα να έχετε χαρές στην οικογένεια σας

εκτός από το τσιρότο υπάρχει και μια αλοιφούλα της frezyderm νομιζω orlien λέγεται πολύ καλή και αυτή

φωτεινούλα και εμείς το κάναμε το αντιγριπικό φέτος αφού πήγε ο μεγάλος στον παιδικό αλλά τελικά τις άτιμες τις ιώσεις δεν τις γλυτώσαμε να είσαι προετοιμασμένη

εμείς κορίτσια μπουσουλάμε, σηκωνόμαστε όρθιοι δεν καθόμαστε πουθενά πλέον και όλη την ώρα φωνάζουμε για να μας δώσουν όλοι σημασία

Καλημερα μανουλες...Καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε ολες μας...

Καλε τι βροχη ηταν αυτη χτες....???

Ηρθε ο μπαμπας μας χτες το μεσημερι και εμεις πεταμε απο χαρα... ολο στην αγκαλια του ειναι η μικρη.Καλα η αντιδραση της κοριτσια οταν τον ειδε μετα απο 12 μερες ηταν το κατι αλλο... ειχε κολλησει στην αγκαλια μου και δεν ελεγε να παει στην δικια του...:(εκει ο καλος μου στεναχωρηθηκε και μου λεει για αυτο δεν θελω τα ταξιδια θα με ξεχναει καθε φορα η μικρη :(...ε καλα οχι οτι και η μικρη ηθελε πολυ για να πεσει στην αγκαλια του και να του χαμογελασει...

Και το καλυτερο??? αφου το απογευμα της εδωσε την κρεμα της κι εκεινη ψιλονυσταζε την εβαλε στο κρεββατι της.. τη ωρα ξυπνησε η μεγαλη μου κυρια??? σημερα το πρωι στις 6:45 :D φυσικα και εννοειται οτι το βραδυνο μας γαλα το ηπιαμε κοιμισμενες στο κρεββατι... και τωρα παιζει στο παρκο της και ο μπαμπας μας κοιμαται:D:D:D....και η μαμα απολαμβανει τον ελληνικο καφε της στο μπαλκονι...

Βρε κοριτσια η ΔΕΗ σας κανει διακοπες? Μας ταραξε απο την ωρα που ξυπνησα και εβαλα παιδικα να δουμε με την μικρη καθε δεκα λεπτα και 5 λεπτη διακοπη μας εκανε.. παλι καλ απου στην τηλεοραση εχω βαλει ups .

Σημερα θα παω να βαψω και μαλλι και να χτενιστω αυριο ειναι ο γαμος της αδερφης του Γιωργη και πρεπει να ειμαι μια κλουκλα :P να κρυψω και της ασπρες τριχουλες μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

9zlup2.png

maraki το ότι έκανε αντιγριπικό το μωρό, ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν θα αρρωστήσει καθόλου: απλά θα αρρωστήσει λιγότερες φορές από ό,τι αν δεν το έκανε και σίγουρα δεν θα κολλήσει την εποχιακή γρίπη και τον Η1Ν1.

Φωτεινή όντως, τρελλή βροχή χθες!! Το μωρό σας έκανε μούτρα στον μπαμπά καλέ που έλειπε τόσο καιρό! Δεν είναι ότι τον ξέχασε! Του έκανε παραπονάκια!! Με την ΔΕΗ εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, επειδή είμαστε πολύ κοντά στο Νοσοκομείο Αγ. Όλγα, οπότε αν έχουμε διακοπή, σπεύδουν να αποκαταστήσουν το ρεύμα. Με 'γειες το μαλλί!!

Εγώ όλο βόλτες με το αυτοκίνητο κάνω, αύριο θα πάω οδηγώντας στην βάφτιση της am (το νου σας λοιπόν). Πάντα με τον σύζυγο, αλλά βάζω και το μπεμπέ. Πλέον της πήρα και καρεκλάκι rear facing μέχρι τα 4. Είναι ένα στιβαρό πράγμα, δεν έχω κανέναν φόβο. Εμ, 350 ευρά ήταν αυτά, αξίζουν όμως...

Λογικά την Πέμπτη που αρχίζουμε baby-swimming θα την πάω μόνη μου οδηγώντας (Χριστούλη μου...)

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη....και συγκινημενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η αγγελικουλα μου εγινε 2 ετων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ πωσ περασαν δυο πανεμορφα χρονακια?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω.....καθωσ ετοιμαζω απο το πρωι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα τισ κανουμε παρτακι στην βεραντα με θειουσ,ξαδελφια,γιαγιαδοπαπουδεσ,φιλουσ δικουσ μασ και δικουσ τησ ,και γενικα πολυ πολυ κοσμο!!!!!!!!!!!!!τρεχω............

σασ φιλω!!!!!!!!!!!!σασ κερναω πολλα πολλα παγωτακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και στα μπεμπουλακια σασ φυσικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γεια σας κοριτσάκια, είμαι πολύ χαρούμενη, θυμαστε που σας είχα πει οτι είχα νευριάσει με το σπίτι που έβγαζε όλο προβλήματα αλλα δεν το πέρναμε απόφαση να φύγουμε, λοιπόν απο το πουθενα βρήκαμε το σπίτι των ονείρων μου, ακριβώς όπως το φανταζόμουν με βεραντάρες και μεγάλη κουζίνα και αρκετα προσιτή τιμή, σήμερα θα μιλήσουμε με τον ιδιοκτήτη, αχ μακάρι να πάνε όλα καλά και να το κλείσουμε τελικά. Μόνο που αλλάζουμε περιοχή και απο Παγκράτι θα πάμε Αργυρούπολή αλλα όλοι οι γνωστοί μας μένουν εκεί κοντά και κακα τα ψέματα έχει καλύτερη ποιότητα ζωής απο το κέντρο.

Ειρήνη μου να χαίρεσαι την Αγγελικούλα σου να είναι χιλιόχρονη και σιδερένια.

Κλειώ καλα να περάσεις αυριο στην βάφτιση, να δώσεις ενα φιλάκι στον ζουζούνο κι απο εμένα, μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε κι εμεις.

Φωτεινή γυναίκα δεν είναι, έκανε νάζια στο μπαμπά ετσι για να τον τσιτώνει.

Μαμουνάκι σούπερ η μικρή σου, είδε πόσο γρήγορα μεγαλώνουν;

Φιλάκια πολλά σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου, να χαίρεσαι την Αγγελικούλα!! Χρόνια της πολλά, να τα χιλιάσει!! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!! Όταν λες ότι έχεις ετοιμασίες, να υποθέσω ότι θα φτιάξεις πάλι 42 φαγητά και 76 ορεκτικά, απλά πράγματα, εεεε?? Χαρά στο κουράγιο σου και πάντα άξια!!

Γιώτα, χαίρομαι πολύ που βρήκατε έτσι απλά και εύκολα σπιτάκι και μάλιστα όπως το επιθυμούσατε!! Καλύτερα Αργυρούπολη, μην το συζυτάς, ακόμα και από άποψη πάρκινγκ είναι καλύτερα! Άντε, με το καλό!!!

GEXxp3.png

Καλησπέρα κοριτσαρες μου!!!

Λίγο πριν αλλαξει η μερα μπήκα να σας δω λίγο μιας και μολις επιστρεψαμε και κοιμηθηκαν τα παιδια..Πήγαμε σε λουνα παρκ και το ευχαριστηθηκαμε όλοι!!Ο μ ικρος εχει ηρεμησει παρα πολύ και ευχαριστιεται περισσότερο απο ποτε τις βολτες..αφηστε που μεσα σε 10 μερες απο τη στιγμη που εκλεισε τον 7ο λές και εγινε αλλο παιδι, σαν να ξεπεταχτηκε, σαν να αντιλαμβανεται καλύτερα..και κινητικά βλέπω μεγαλη αλλαγη, στεκεται στα τεσσερα αλλα ακομη δεν εχει φυγει, κανει προσπαθειες να σηκωθει στο κρεβατακι του και μολις τον βοηθησω λίγο στεκεται μια χαρα!!

Ειρηνη τοση ετοιμασια εκανες μωρε...μονο παγωτα θα μας κερασεις;;:tongue::tongue:Να χαίρεσαι το κοριτσακι σου και να τα εκατοστησει!!

Νενα να σας ζησει η νεοφωτιστη!Γερη κι ευτυχισμένη να ειναι!

Αμ με το καλό και η δικη σας βαφτιση!!Να περασετε πολυ καλά και να ειναι γερο το παλικαρακι σας!

Γιωτα καλοριζικο το νεο σπιτικο!!Ειναι πολύ σημαντικο να αγαπας και να χαιρεσαι το χωρο που μενεις!!!Μπραβο σας που βρηκατε κτ να σας αρεσει τοσο πολύ και να ταιριαζει στα γουστα σας!

Σημερα φαγαμε με πολλή ορεξη κρεατόσουπα που ηταν με ολα τα κομφορ, μοσχαρακι,πατατα, καροτο,κολοκυθακι, κρεμμυδι, πιπερια, σελινο..λίγο πριν ριξω τη ντοματα και τα μπαχαρικα εβγαλα μια μεριδα και μολις του εδωσα να φαει γουρλωσε τα ματια και δεν τον προλαβαινα!Στη φρουτόκρεμα λίγο με παιδευει αλλα εχω παρατηρησει οτι προτιμαει τα αγευστα...

Σας αφηνω τωρα, παω να κανω λίγη παρεα στο συζυγο που βγηκε στη φεγγαραδα!

Φιλια και καλό βραδυ!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστουμε παρα πολυ για τισ ομορφεσ ευχεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εσεισ να χαιρεστε κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεστε τα ζουζουνοπαιδα σασ και τισ οικογενειεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα μου γλυκεια με το καλο να γεμισει η κοιλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(οχι απο παγωτακια....ακουσ?????????)

χτεσ καναμε και το παρτακι μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ηταν πολυ πολυ ωραια...τα μωρα ξεσαλωσαν...αλλλα κατα ενα περιεργο τροπο τα πιο μεγαλα(3-4 χρονων)ηταν πολυ ησυχα (σε σημειο να ανησυχησουμε....:rolleyes:)και ο λογοσ ηταν οτι ειχαν αποβλακωθει με τα ζουζουνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!:confused::rolleyes::cool:μαζευτηκαμε περιπου 50 ατομα!!!!!!!!(μαζι με τα μπεμπακια...)η αγγελικουλα χαρηκε παρα πολυ την γιορτουλα τησ ,αφου στο τελοσ περνουσε εναν εναν τουσ καλεσμενουσ και τουσ εκανε χειραψια και ελεγε <και του χρονου!!!!>:tongue::tongue::tongue:

Ειρήνη μου, να χαίρεσαι την Αγγελικούλα!! Χρόνια της πολλά, να τα χιλιάσει!! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!! Όταν λες ότι έχεις ετοιμασίες, να υποθέσω ότι θα φτιάξεις πάλι 42 φαγητά και 76 ορεκτικά, απλά πράγματα, εεεε?? Χαρά στο κουράγιο σου και πάντα άξια!!

βρε μην με κανεισ και κοκκινιζω.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

λοιπον χτεσ μπηκα στην κουζινα 8 το πρωι,αρχισα ετοιμασειεσ (με επιασε παλι οιστροσ!!!!:tongue::rolleyes:)και βγηκα λιγο πριν ελθουν οι καλεσμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αργα το απογευμα να καταλαβεισ καταφερα να πλυνω τα 2 μπιμπερο απο τα πρωινα γαλατα των μικρων....

δεν εφτιαξα 42 φαγητα!!χα χα!!!17!!!!δεν ξερω τι με πιανει...πρεπει να το διορθωσω αυτο γιατι σε καθε γιορτη θα μου βγενει η πιστη αν συνεχισω ετσι.....λοιπον τισ παραμονεσ ,αρχιζω και γραφω σε χαρτακι αυτα που θελω να φτιαξω...μεχρι την ημερα τησ γιορτησ ολο και προσθετω και κατανταει να φτιαχνω παρα πολλα!!!!!(λεω ,ασ φτιαξω κ αυτο ασ φτιαξω κι εκεινο......:rolleyes:.)!!!ολοι ειχαν μεινει ετσι:shock:!!χα χα!!!!

τωρα θα τρωμε για μερεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

αφηστε που μεσα σε 10 μερες απο τη στιγμη που εκλεισε τον 7ο λές και εγινε αλλο παιδι, σαν να ξεπεταχτηκε, σαν να αντιλαμβανεται καλύτερα..και κινητικά βλέπω μεγαλη αλλαγη, στεκεται στα τεσσερα αλλα ακομη δεν εχει φυγει, κανει προσπαθειες να σηκωθει στο κρεβατακι του και μολις τον βοηθησω λίγο στεκεται μια χαρα!!

σαν να μιλασ για την μπουρμπουληθρα-γεωργια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μια απο τα ιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το που μπηκαμε στον 8ο εχει αλλαξει παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μεχρι και η πολυ γρινια παει να περασει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:οχι να σταματησει εντελωσ αλλλα καπωσ εχει λιγοστεψει!!!

ΕΥΑ ακουσ-διαβαζεισ???????????????????????????????????????????βασδελι εσυ??????????????????????????????????????????????μανεσ παιρνετε κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνη τοση ετοιμασια εκανες μωρε...μονο παγωτα θα μας κερασεις;;:tongue::tongue:Να χαίρεσαι το κοριτσακι σου και να τα εκατοστησει!!

σευχαριστω πολυ καλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ εσυ να χαιρεσαι!!!

λοιπον σασ στελνω (μεσημεριαζει κιολασ και θα γουργουριζουν οι κοιλιτσεσ...)και κρεπουλεσ,πιτσα,ταρτεσ,τυροπιτουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και οτι οτι αλλο θελετε!!!!!!!!!

πετρουλα προσεχε τισ ωρεσ που ποσταρεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παραμονευει η κλε κλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτιτσα καλοριζικο το νεο σπιτακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να μπειτε μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να το γεμισετε μονο ευτυχισμενεσ στιγμεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινουλα εγινε ο γαμοσ?ή σημερα?????η ωρα η καλη!!!!!!!!!!!!!!!!!και στα δικα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε θα ειναι και παρανυφακι η μικρουλα σου ε?

κλειω μπραβο και ξανα μπραβο με το τουτου σου!!!!!!!!!!!!!!!!!ετσι power!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σασ ζησει ο νεοφωτιστοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λογικα τωρα ο γιαννακησ θα εχει παρει την βουτιτσα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα ευτυχισμενοσ να ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και υγιησ πανω απο ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπερα!!

Να μας ζησει ο Ιωαννης!!!!

Η μανουλα του μια κουκλα και το φορεμα αψογο!!! Ο μπαμπας του επισης γοητευτικος και φαινεται οτι αγαπαει πολυ την am. Ο "μεγαλος" τους και αυτος ενα κουκλακι ζωγραφιστο!

Ο Ιωαννης εριξε τρελλο γελιο, τι χαμογελα, τι τσαχπινια!! Μια χαρα απολαμβανε την βουτα του και μας γελαγε κιολας!! Μονο μετα το μπλουμ κρανιωθηκε λιγο και εκλαιγε, αλλα στο mute :confused:. Αμε! Τον βλεπαμε να κλαιει σπαραχτικα, αλλα τσιμουδια!! am, πού υπαρχει αυτο το κουμπακι να το ρυθμισουμε και εμεις?

Περιττο να σας πω οτι στην βαφτιση ειχαν φροντισει την παραμικρη λεπτομερεια! Στο κεντρο δε, σκασαμε απο τα ορεκτικα ακομα! Ολα νοστιμοτατα και το service αψογο! Πολυ ομορφο μαγαζι!!

am να σας ζησει και παντα αξιοι!!!!!!!

Ειρηνη, πολυ γελιο το σχολιο σου στην Πετρουλα για την ωρα που γραφει!! Για 2' γλιτωσε παντως! 17 φαγητα εφτιαξες? Τι εισαι εσυ ρε παιδακι μου, με duracell διατρεφεσαι???

GEXxp3.png

ουφφφφφφφ τι να προτοσχολιασω ????????/ τα διαβασα ολλα κ τωρα καζανι το κεφαλι χαχαχα λειπον χρονια πολλα σε οποιυουσ γιορταζαν κ να μασ ζησουν τα νεωφοτιστα φορτε το καφε μασ απο βαφτισια κοριτσια μου αχ ειστε ολεσ πολυ μακρια και καμια δνε θα ερθει σε εμασ :-(:-(:-( ελπιζω να καταφερετε να ερθετε κ να σασ δω κ απο κοντα καποια στιγμη κ εσασ μουτσ μουτσ παω να σασ ανεβασω καμια φωτο στον φεισ κ να φαω κ την σαλατα μου σιγα σιγα

εμεισ ειμαστε πολυ καλα δοξα το θεουλη κανουμε τισ βολτες μασ κ οι ετοιμασιε στισ βαφτισησ εχουν ξεκινηση κανω πολλα χειροποιητικα θα σασ τα βαζω να τα βλεποτε μολισ τελιωνω κατι μουτσ μουτσ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...