Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσιπουράκι περαστικά στο λαιμουδάκι σου, μάλλον το παράκανες με τα παγωτάκια ε; :P

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελικακι οτι σας ειπε η παιδιατρος σας παιδι μου, μην αγχωνεσαι...Δεκα παιδιατρους να ρωτησεις, δεκα διαφορετικες γνωμες θα ακούσεις για το καθετί!

Τσιπουρα περαστικούλια!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Το ξέρω Πετρούλα μου και αυτό κάνω, αλλά κάθε συμβουλή-ενημέρωση όπως πχ για τα φουλ φυτοφάρμακα στη φράουλα είναι πολύτιμη!

Πάω να προσθέσω τα λαχανικά στην κρεατόσουπα για αύριο...

Φιλάκια και καλό βράδυ!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αγγελικη αφου ειπες εδωσες βιολογικές..Εγω καταλαβα οτι ειπατε να αποφευγεται ως αλλεργιογονος τροφη που θεωρειται κι οχι για τα φυτοφαρμακα...

τεσπα, οτι μαθαινει κανεις καλό ειναι!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα!

σας διαβασα κ ευχαριστω για τις απαντησεις

σημερα τηλ την παιδιατρο κ σχεδον της .. ζητησα το λογο γιατι μονο αχλαδομηλομπανανα κ μου ειπε οτι αυτα ειναι για αρχη γιατι τα δεχονται τα μωρα πιο ευχαριστα κ οτι τον Ιουνη θα ξεκινησουμε κ τα υπολοιπα καλοκαιρινα φρουτα γιατι τωρα δεν ειναι της εποχης

η φραουλα ειναι απαγορευτικη κ γι αυτην

αυτα!

Διαφημίσεις

καλημερα!

σας διαβασα κ ευχαριστω για τις απαντησεις

σημερα τηλ την παιδιατρο κ σχεδον της .. ζητησα το λογο γιατι μονο αχλαδομηλομπανανα κ μου ειπε οτι αυτα ειναι για αρχη γιατι τα δεχονται τα μωρα πιο ευχαριστα κ οτι τον Ιουνη θα ξεκινησουμε κ τα υπολοιπα καλοκαιρινα φρουτα γιατι τωρα δεν ειναι της εποχης

η φραουλα ειναι απαγορευτικη κ γι αυτην

αυτα!

Είμαι της ίδιας άποψης, όπως και η παιδίατρός μας.

Οι φράουλες και τα ακτινίδια ενοχοποιούνται για αλλεργίες όταν δίνονται πριν τον χρόνο...Ειδικά το ακτινίδιο, η δικιά μας ήταν κατηγορηματική....

Τώρα θα μου πεις ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του...οκ, ας υποθέσουμε ότι δεν κάνουν αλλεργίες τα συγκεκριμένα, πειράζει να τα γευθεί λίγο αργότερα σε περίπτωση που ισχύει αυτό που υποστηρίζουν οι δικές μας παιδίατροι; Δεν το νομίζω...

Αλλά πάλι, ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει καλύτερο για το παιδί του....

Καλημέρα!

Α! Σας είπα; Ο Πέπε σηκώνεται όρθιος!:D Όταν τον κρατάω στην αγκαλιά μου αντικριστά και τον πιάνω από τα χεράκια δίνει μια και στέκεται όρθιος!!!:shock:

Πετρούλα, ελπίζω να είσαι καλύτερα μετά τις φυσιοθεραπείες!! Υπέροχο το βιβλίο ευχών σου...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα Βικυ!

τι κανει λεει ??? μπραβο ο γελαστος!! :D

ο δικος μου κινητικα ειναι τεμπελαρος

το μονο που κανει ειναι να γυρναει απο μπρουμυτα ανασκελα κ να καθεται αλλα με βοηθεια

επισης σηκωνει το κεφαλι του συνεχεια αλλα μεχρι εκει

νομιζω οτι θ αργησει παραααααααα πολυ να κανει οτιδηποτε :rolleyes:

ο χοντρουλης

Γεια σας όμορφες!

προφανώς με βρήκε η ίωση εξανθενημενη από κουραση και με τσακισε

37,5 , ο λαιμος χαλια, τα αυτια μου σε απολυτη καταρροη..... ειμαι στο σπιτι όπως καταλαβατε!

Βικυ σηκώνεται ο γελαστος;;;;;; τρελα!

<3 σε ολες!! αγγελική μου τα τσακισα λες τα παγωτα για αυτο ε;;;;;χαχα)

1.Να πω περαστικα στο τσιπουρακοσκορδακι μας .... περαστικη κι αγυριστη να ειναι η ιωση αυτη

2. Πηρα το μεγαλο λαπτοπι μου και ειμαι κομπλε τωρα :) αχχχχ και μου ειχε λειψει το πληκτρολογιο του ολο λαθη κανω στο γραψιμο εδω και ωρα.....

3. Ειμαστε με την μικρη στο μπαλκονι γιατι λαλοτραγουδαει και δνε θελω να ξυπνησει την μητερα μου και την εχω στο καροτσι ... κουνιεται μπρος πισω κι εχει φυγει 2 μετρα μακρυα μου και της αρεσει κι ολο και πιο πολυ κουνιεται ... και τραγουδαει ατατα και εεεεε και ιιιιι και γελαει ... και χαζευει τα τουτου που περνανε απο κατω και τους παιχτες στο γηπεδο που κανουν προπονηση {λετε να εχει σταμπαρει κανεναν καθε απογευμα εκει ειναι κολλημενο το βλεμμα της χμμμμμ.....}

4.αχχχ θα την δαγκωσω μολις ηθελα να γραψω το 4ο μου κ μου εβγαλε μια γλωσσα νααααααααα με σαλια και γελαει .... :tongue::tongue::tongue::tongue:

5. Θελω να παω στην θαλασσα να κανω μπανακι λετε να ιεναι κρυα???

6.Κοριτσια σταματησα την διαιτα :(:( δεν ξερω αλλα ολα αυτα που μου δινουν να τρωω ολη μερα μου φερνουν εμετο πλεον... εχω χασει 12 κιλα και εμεινα εκει σταθερη αξια... το θεμα ειναι οτι μου εχει πεσει η διαθεση γιατι εχω χασει απο παντου εκτος της κοιλιας :( κι ενας λογος που θελω να ξεκινησω τα μπανια ειναι αυτος... να σφιξει το κορμι μου εκει θελω...

πουφφφ απελπισια μ εχει πιασει ....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

σας τρελανα με τα ιταλικά παγωτά εε;;;;;; κολαση τα ατιμα!!!!!!!

τα πιο νόστιμα στον κοσμο!

αγαπες φευγω παω στο σπιτι με πονάει ο λαιμος μου......... ελπίζω να μην αρρωστησω................

μπραβο στα παιδάκια με τα φρουτάκια ειπα;;;;;;;;

τσιπουριτσα μου περαστικουλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πατησα quote για να σου απαντησω ,οτι μαλλον απο τα πολλα παγωτακια το επαθεσ αλλλα με προλαβε η αγγελικουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τσιπουράκι περαστικά στο λαιμουδάκι σου, μάλλον το παράκανες με τα παγωτάκια ε; :P
:tongue::tongue:
Αγγελικακι οτι σας ειπε η παιδιατρος σας παιδι μου, μην αγχωνεσαι...Δεκα παιδιατρους να ρωτησεις, δεκα διαφορετικες γνωμες θα ακούσεις για το καθετί!

Τσιπουρα περαστικούλια!!!!

το μονο σιγουρο!!!!!!!!!!να το ξερετε αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οπωσ και με τουσ γυναικολογουσ!!!!δεν θυμαστε που στην εγκυμοσυνη ο καθε γιατροσ ελεγε και αλλα τησ καθε μιασ????

βασδελακι με το καλο η βαπτισουλα του γελαστου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ωραιο το προσκλητηριακι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέεερα (βραδινή σήμερα!).

Fire, ο συνδυασμός αχλαδόμηλο είναι μεν σταθερή αξία για τους παιδίατρους, είναι όμως μπλιααααξ για τα μωρά. Boring!!!

Vasdeli το αγοράκι σου θα μας πάρει και θα μας σηκώσει όλους ο δυνατός ο τσουτσουνάτος!!!

Βρε Τσιπούρα... Λύσσαξες να μας σκορδίζεις και δεν έριξες σκορδάκι σε σένα βρε!! Περαστικούλιααααα! Πιστεύω θα σε βοηθήσει ο καιρός να 'γιάνεις μια ώρα αρχίτερα!! Αλλά έχεις τόση αγάπη και λατρεία και θετική ενέργεια από το October Power, οσονούπω θα ηρεμήσεις θα το δεις! Έχεις και πολλά φιλιά μπεμπέ!!

Η Ελισάβετ η πιπιλίτσα ανωμαλίτσα λυσσάει να με ρουφήξει στο στόμα το σκατό! Βρε της λέω, δεν κάνει στους μεγάλους φιλάκια στο στόμα! Εκεί το λυσσάρικο, να χυμήξει!!!

Φωτεινή μπράβο σου που έφτιαξες το λαπτοπάκι! Φυσικά να πας να κάνεις μπανάκι! Θα είναι λίγο κρύα σίγουρα, αλλά έχει τόση ζέστη έξω... Άσε που πλέον δεν μασάμε λέμεεεεεε! Έχασες 12 κιλά βρε θηρίο?? Μπράβο κοπέλα μου!! Φτου σου!!

Ειρήνη, εσύ μιλάς για γνώμες από γιατρούς? Που είχανε λυσσάξει κάθε φορά που πήγαινες να σου βγάζουν προβλήματα με την καραμελένια σου και σου γ@μ@γαν την ψυχολογία πανάθεμά τους??? Όσο το σκέφτομαι, τούρμπο γίνομαι!! Κανένα έλεος δεν έδειξαν ρε παιδάκι μου για την γκαστρούλα! Ό,τι τους κατέβαινε, σου το έλεγαν!!

Έγραψα την ανωμαλίτσα μου (γκουσγκουνοκόριτσο) στο babyswimming και ξεκινάμε την άλλη Πέμπτη! Θα το βρέξω το μπεμπέ μου με ένα ροζ μαγιουδάκι! Πλάκα θα 'χει!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλησπέρα κορίτσια - και αγόρια βεβαίως βεβαίως! :tongue:

Γυρίσαμε σπιτάκι πριν από λίγο, πήγαμε Κοτσόβολο και Ηλεκτρονική για κάτι πραγματάκια που θέλουμε και μετά για μαμ. Τίποτα δεν πήραμε, θα συνεχίσουμε την αναζήτησή μας. Πάω να κάνω μπάνιο τη σκατουλίτσα μου!

Φιλάκια σε όλες!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εμείς σήμερα είμαστε καλούτσικα! Μάλλον έσκασαν όσα δοντάκια ήταν να σκάσουν και τώρα είμαστε στην αναμονή. Από αυτό και από τη ζέστη πάντως δεν έφαγε και πολλά σήμερα ούτε εχτές. Εσάς έφαγαν;

Όσο για το νέο...κάνει βαρελάκι όλη την ώρα. Το θέμα είναι ότι δε φτάνει στο πάρκο γιατί τρακάρει στις γωνίες, στο κρεβάτι της το ίδιο, οπότε μόνο στο μεγάλο το δικό μας ρολάρει ...Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!

Η σκατούλα.........., σηκώνει και το κεφαλάκι για πολλή ώρα όρθιο και τα χέρια τα στηρίζει πολύ καλά.

Τη βλέπω να μπουσουλοπερπατάει σε λίγο...Όσο για το στήριγμα στα πόδια της άνετα με κράτημα...για πολλή ώρα....

Η ηλιαχτίδα μου γελάει όλη την ημέρα σήμερα.

Τώρα είναι στο κρεβάτι της στο δωμάτιό της....για να δούμε....

Αυτά τα νέα μας,

σας χαιρετώ και πάλι.

Φιλάκια στα μωράκια σας......

Ναι ναι κλειω μ 12 αλλα η κοιλια δεν λεει να φυγει και μου την δινει αυτο πολυ... αντε ηρθα για λιγο και θα κολλησω μου φαινεται κι αυριο εχω και πολυ δουλεια και να παμε στην γιατρο μας να δουμε τι θα μας πει... φιλακια και καληνυχτα μανουλοκουκουβαγιτσες,.....:tongue::D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μα καλα,καμια δεν εγραψε απο χτεσ βραδυ??πωσ κι ετσι??ευχομαι ολεσ να ειστε καλα!!!!!!!

τσιπουριτσα μου ,πωσ εισαι>??????????????????????????????????περαστικουλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...