Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αμ ,ευχαριστουμε πολυ για την προσκληση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακαρι να εμενα αθηνα ,να μπορουσα να ελθω σε ολεσ τισ βαπτισεισ των μπεμπακιων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο η βαπτισουλα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσια??εμεισ ετοιμαζουμε (δηλαδη προσ το παρον μονο στην σκεψη ειμαι...)τα γενεθλιακια του αγγελικακιου!!!!!!!!!!!!ποτε περασαν 2 ολοκληρα χρονια ε?????????????????????

παντωσ βρε κοριτσακια ,δεν φανταζεστε (για τισ πρωτομανουλεσ κυριωσ το λεω),μεγαλωνοντασ ποσεσ χαρεσ κ ποσεσ συγκινησεισ σου δινουν τα σκατουλια!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ βρε τσιπουριτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το που ποσταρα το μηνυμα,με εβγαλε ξαφνικα στα παγωτακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γουρλωσα τα ματια μου....αποτομο μου ηλθε!!!χε χε!!!!

δεν πειραζει για την βαπτισουλα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περαστικα στον πεθερο τησ αδελφησ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

πηγα σε μια λαικη κ σε τρια μαναβικα κ δεν βρισκω αχλαδομηλα ελληνικα

γκρρρρρρρρρρρρρρ :evil:

να παρω την παιδιατρο να μου δωσει πιο καλοκαιρινα φρουτα???

δωστε μου το οκ εσεις αν εχετε ξεκινησει αλλες γευσεις..

καλημερα ειρηνη,μαμαλευτερακι

πηγα σε μια λαικη κ σε τρια μαναβικα κ δεν βρισκω αχλαδομηλα ελληνικα

γκρρρρρρρρρρρρρρ :evil:

να παρω την παιδιατρο να μου δωσει πιο καλοκαιρινα φρουτα???

δωστε μου το οκ εσεις αν εχετε ξεκινησει αλλες γευσεις..

καλημερα ειρηνη,μαμαλευτερακι

μπανανα+ροδακινο κομποστα απο βιολογικα (ξεπλενεις τη ζαχαρη) ή μπανανα+και αποξηραμενα δαμασκηνα (τα βαζεις λιγο στο νερο πρωτα)...

μιαμμμμ..

βγαλαμε και 2ο δοντακι!!!και σηκωνομαστε ορθιοι στην κουνια και κανουμε ενα βημα στο πλαι!!!:D:D

Διαφημίσεις

Βρε Τσιπούρα! Τι ζημιά μας έκανες με τα παγωτά? Απαπαπαπα!!!!

Ειρήνη, με το καλό να τα γιορτάσετε τα γενέθλια της πριγκίπισσας Νο1! όσο γι' αυτό που λες, σε πιστεύω!! Ακόμα δεν μπήκε καλά-καλά στον 8ο μήνα, και ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!! Με το φατσόνι της, τις εκφράσεις της, τα πατουσίνια της! Με όλα της!!!

Fire ο παιδίατρος μας επέτρεψε ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα φρούτα ΕΚΤΟΣ από φράουλες! Ακόμα και πορτοκάλι και ακτινίδιο! Σιγά μην τα τρώει η δικιά μου η σκατούλα βέβαια, αλλά της το επιτρέπει!

Δέσποινα και 2ο δοντάκι!! Μπράβο!! Αμέ, έτσι! Πήραν φόρα τα σκατούλια μας!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ο παιδίατρος μας επέτρεψε ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα φρούτα ΕΚΤΟΣ από φράουλες! Ακόμα και πορτοκάλι και ακτινίδιο!

Γιατί όχι φράουλα;;; :shock: Εγώ της έχω δώσει, για πες;;; :confused:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Γεια σας δεν είπαααααααα.

Τι κόλαση είναι αυτή τσιπούρα;;;;

Δέσποινα μεγειές!

Φιλιάααααααααααα

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αγγελική μου, δεν ρώτησα. Υποθέτω ότι κάποιοι παιδίατροι θεωρούν τις φράουλες επικίνδυνες για αλλεργίες. Αν όμως σου το έχει επιτρέψει ο παιδίατρός σας, σκασιλάρα σου!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γιατί όχι φράουλα;;; :shock: Εγώ της έχω δώσει, για πες;;; :confused:

αποσο γνωριζω, λογω επαγγελματος, οι φραουλες προκειται για μια απο τις πιο επιβεβαρυμενες με φυτοφαρμακα τροφες, λογω της ευαισθησιας τους σε αρκετες ασθενειες. προτιμησε βιολογικες αν βρισκεις. για αλλεργιες δεν γνωριζω αν κανει.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

αποσο γνωριζω, λογω επαγγελματος, οι φραουλες προκειται για μια απο τις πιο επιβεβαρυμενες με φυτοφαρμακα τροφες, λογω της ευαισθησιας τους σε αρκετες ασθενειες. προτιμησε βιολογικες αν βρισκεις. για αλλεργιες δεν γνωριζω αν κανει.
toylaxiston gia to πρωτο που σημειωσε και το μαμουνι ειναι 100%σιγουρο!!!!λογικα και το δευτερο...

εγω εκανα την βλακεια πριν καποιεσ μερεσ και τουσ εβαλα 1-2 στην φρουτοκρεμα και οι καημενουλεσ συγκαψαξ και οι δυο!!!!!!!!!βυσινι χρωμα το ποπουδακι τουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν ειχε ξαναγινει ετσι ,ουτε στην μεγαλη!!!!

(τωρα απο τισ ουσιεσ τησ φραουλασ εγινε ,επειδη ηταν οξινη....δεν ξερω!!!)αλλα απο πορτοκαλακι και ακτινιδιο δεν εχουν γινει ποτε ετσι.

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλησπερα μανουλες.....πριν λιγο μαζευτηκα :(μετα απο πολυ πολυ καιρο βγηκα εξω να κανω ελεγχους πουφ εχει και μια ζεστη αλλο πραγμα :(:(:(

Κοριτσια η δικια μ μου λενε οι γονεις μ το εχω δει και εγω το σκ οτι δεν τρωει τα φρουτα με τοση λαχταρα οπως τα ετρωγε... την πεμπτη θα το ρωτησω και αυτο γιατι δεν ξερω τι να της κανω.μεχρι και πεπονακι της εχω δωσει τιποτα αλλα αμα της το δωσω μπουκιτσα λιωμενη την τρωει και σταγονες το πορτοκαλι το πινει... :(:(και το βραδυνο γαλα μας αυξηθηκε απο 210 γραμ. το καναμε 240 και το πινει και θελει κι αλλο αλλα δεν της δινω μην μου φουσκωσει και ειναι και βραδυ ... θα το ρωτησω και αυτο.

σημερα ηρθαν στην δουλεια απο μια ασφαλιστικη και μας ενημερωσαν για μια ομαδικη ασφαλιση που εχουν κανει στον οργανισμο μας και θα φυγω απο την ασφαλιστικη που ειμαι και ειναι και 3πλασια η τιμη ανα μηνα σε σχεση μ αυτην την σημερινη και το σημαντικοτερο?? και 2η γεννα αν κανω θα εχω 900 ευρω καλυψη ενψ στην αλλη τιποτα αλλα και ακομα τα χρηματα που περνει η παιδιατρος μας + το εμβολιο το επιστρεφουν ακεραιο πισω στα χερια μου... οποτε δεν το σκεφτομαι καν μολις επιστρεψει το μωρο μου απο το ταξιδι θα τους καλεσω στο σπιτι για ενημερωση.

η μικρη μ καθεται ορθια μονη της αλλα βηματακια δεν τολμαει να κανει μαζευει τα δακτυλακια της και δνε προχωραει :( της λες μπα και κουναει τα χειλη της το ιδιο και με το μα το σκεφτεται η κυρια μου να το πει :P

Σημερα θα παμε στην νονα μας να την δουμε να μας δειξει και τι εχει διαλεξει απο βαφτιστικα και στεφανα :) Αυτα τα λιγα απο εμας..το βραδακι παλι νεα μας...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλησπέρα κουκλες!!Τι κανετε;;

Εμεις ειμαστε καλά σε γενικες γραμμες και μπορω να πω πως μετα απο μια σειρα φυσικοθεραπειων ειμαι και πάλι καπως καλύτερα και ο μικρος σαν να το εχει καταλάβει και δε ζηταει τοσο πολύ αγκαλίτσα..εχει ηρεμησει αρκετα μιας και εσκασε και το 2ο δοντακι μας και στις βολτες πλέον ειναι πρωτος!!!

Vasdeli και am με το καλό οι βαφτισεις σας!Μακρι να ημασταν πιο κοντα να σας καμαρωναμε στην πρωτη δημοσια βουτια σας!!

Για τα φρουτακι απου λέτε κι εμας μας επετρεψε τα πάντα εκτος απο φραουλα..αν και πορτοκαλι ειπε θα μου εδινε μετα τον 8ο μηνα αλλα επειδη του εδωσα εγω μου ειπε οκ και σε αυτο..Το ακτινιδιο μου ειπε να το καθαριζω απο τους σπορους πριν το δωσω.

μμμ θα παρω λίγο απο το παγωτακι της Τσιπουρας μας και θα σας αφησω να πάμε να ετοιμαστουμε για παιδότοπο!!

πολλά φιλια κ' καλό απόγευμα!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τι να πω βρε κορίτσια... πάντως εμάς μας έγραψε οποιοδήποτε φρούτο απ' τον 6ο μήνα (χωρίς εκτός) οπότε αυτό ακολουθούμε. Οι φράουλες ευτυχώς ήταν βιολ. (αν και δεν ήξερα ότι ήταν τόσο επιβεβαρυμένες με τα παλιοφυτοφάρμακα), επίσης της έχω δώσει ακτινίδιο και της δίνω ακόμα μαζί με τα σποράκια... μόνο το πορτοκάλι κόψαμε για τις κοκκινίλες.

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

σας τρελανα με τα ιταλικά παγωτά εε;;;;;; κολαση τα ατιμα!!!!!!!

τα πιο νόστιμα στον κοσμο!

αγαπες φευγω παω στο σπιτι με πονάει ο λαιμος μου......... ελπίζω να μην αρρωστησω................

μπραβο στα παιδάκια με τα φρουτάκια ειπα;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...