Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσάκια καλησπέρα τι μου κάνετε;

να ευχηθώ καταρχάς χρόνια πολλά στην ελένη, στην έλενα και στην ισούλα χρόνια πολλά πολύχρονες και να χαίρονται τις οικογένειες τους.

ειρηνάκι να χαίρεσαι και εσύ την κόρη σου

εμείς τα νέα μας είναι πολύ τρέξιμο, και στο σπίτι και στη δουλειά ευελπιστώ μέχρι τέλος του μήνα να ηρεμήσουμε λίγο

ο μικρός πλέον δεν καθέται πουθενά γυρίζει πέρα δώθε γατζώνεται και σηκώνεται όρθιος στο παρκο ένα μαμούνι είναι πλέον. πήγαμε κάναμε και το εμβόλιο μας είμαστε 72 εκ. και 8300 από δόντια ακόμα είμαστε φαφούτηδες αλλά το φαι μας το τρώμε όλο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα σε όλες! Ελπίζω να περάσατε καλά σήμερα. Εμείς καλούτσικα! Αφού λείπει ο μπαμπάς μας..........:(

Τες πα...Να ζήσει το μωράκι που βαφτίστηκε σήμερα...Με το καλό και τα υπόλοιπα μωράκια μας...

Μαμουνάκι, τι να σου λέω.....αφού τα ξέρεις και τα κάνεις...Να δούμε σήμερα πώς θα κοιμηθούμε....

γεια σας κοειτσακια μου...χρπνια πολλα στις ελενιτσες μας! πολυχρονεςςςςςς!!!!

του χρονου θα γιονταζουμε και μεις...το μαμουνακι θα το πουμε Κωνσταντινα (Ναντια).

ellain καλο ταξιδι κοριτσακι...να περασεις ομορφα στη γιορτουλα σου.

ΕΛΕΝΗ περαστικα στο πσιδακι σου. ελπιζω το ντεπονακι να την ανακουφισει.

fire τελος τα κουταλια..το παιδι βρηκε τροπο να τρωει μονο του κ γρηγορα..χαχα

τι να κανω..δεν κοιμαται μονη της ρε γμτ...μονο στο στηθος μου την παιρνει υπνος...κ μετα την παω στην κουνια της..αλλα αμα νυσταζω καταληγουμε να κοιμομαστε ολοι μαζι..

ομως τωρα που μεγαλωνει δεν πρεπει να κανω κατι? εσεις πώς τα κοιμιζετε??

αχ και μεις τα ιδια και εκει που καναμε cosleeping το χουμε γυρισει στο cobedding δε τρελενομαι δε μενοχλει προς το παρων αλλα μεγαλωνει και τι θα γινει???

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

natassa δεν κάνεις τπτ λάθος! Το ότι σε παιδεύει το βασανάκι σου, δεν σημαίνει ότι κάτι κάνεις! Απλά είναι βασανιάρικο. Έχουμε πολλά από δαύτα σε αυτό το καφέ!

Βρε Ειρήνη, το θυμήθηκες το 00:00? Ήμουν σίγουρη ότι εσύ θα το θυμόσουν! Όχι, δεν περίμενα 4', αλλά όταν είδα το μνμ και την ώρα, εσένα σκέφτηκα ότι θα το θυμόσουν! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!! Ό,τι επιθυμείς!!

mamounaki είναι αποδεδειγμένο ότι τα μωρά παιδεύουν αυτούς που περνάνε την περισσότερη ώρα, συνήθως τις μαμάδες δλδ. Να χαίρεσαι την μπέμπα σου!! Του χρόνου θα γιορτάζει με την βούλα!!

Βαφτίστηκε η μπουλούκα το Νενόπαιδό?? Να μας ζήσει!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

χρονια πολλα εορταζοντα κοριτσουδια νασται καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας.

α.δημοσιευσα τη προσκληση και επιθυμω να γνωριζω συμμετοχες γιατι δεν εχω πλεον πειθωρια για το τραπεζι πρεπει να τους απαντησω θα χαρω πολυ ναρθειτε σαυτην την ομορφη για μας στιγμη.

β. κλελια μου τι καλοκαιρινο υπνοσακο εχεις ?εγω προς το παρων επειδη δεν εχω εφοδιαστει τον εχω με μιαλεπτη πιτζαμα μακρυμανικο φανελακι και καλτσουλες εξω απτα σκεπασματα μας εννοειτε λετε να ζεστενεται?

γ. περαστικα στα αρρωστουλια μας και στις αρρωστες του καφε μας

δ. και σημαντικοτερον

ΒΟΗΘΕΙΑ δεν εχω βρει τη θα βαλω και η βαπτιση ειναι τη κυριακη..εχω πολυ κοιλια λες και ειμαι πενετε μηνων και δε βρισκω τιποτες.πειτε βρε κοριτσια που να παω θελω κατι καλο αλλα οχι και πολυ βραδυνο ειναι μεσημερι η βαπτιση.πηγα αψτορυ οθτλετ de brhka. phga προνοωια & οπερα δε πιανοντουσαν στις τιμες .δε ξερω που να κοιταξω .αμα παρω κατι με κορσε θα μπορω να θηλασω?ειναι και αυτο ψαχνω κατι που να βολευει και αυτο.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Καλημέρα!:D

Am εμείς πολύ θα θέλαμε να έρθουμε αλλά είμαστε πολύ μακρυά, δεν απάντησα και στην ομάδα γιατί πίστεψα ότι θα το συμπέρανες, αλλά δεν πειράζει σου το λέω από εδώ...

Ρε κορίτσι, βγες στα μαγαζιά και κάτι θα βρεις, δεν μπορεί....υπάρχουν ωραίες ιδέες να καλύψεις την κοιλίτσα!:D

Έχω έτοιμο το προσκλητήριο του γελαστου!!!! Και μ' αρέσει πάάάάάρα πολύ!!! Θα το δείτε σε λίγες μέρες!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!!

am, σίγουρα θα βρεις φόρεμα! Σκέφτομαι κάτι να σου τονίζει το μπούστο και να είναι αεράτο, να πέφτει μονοκόματο, να μην κολλάει στην κοιλιά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις κάτι τέτοιο, έχει γεμίσει η αγορά τέτοια φορεματάκια. Θα πάρεις και σε έντονα χρώματα αφού είσαι ξανθή γαλανομάτα, θα είσαι μια κούκλα! Πάρε τους δρόμους, ξεκίνα!

Την Ελισάβετ την κοιμίζω σε υπνόσακο με 1 tag, από e-bay τον αγόρασα. Της βάζω φανελάκι, από πάνω μακρυμάνικο νυχτικάκι και τσουπ! μέσα τον σάκο της! Δεν ζεσταίνεται, ούτε το μωρό σου! Όταν ζεσταίνονται ιδρώνουν στον λαιμό από πίσω. Μπορείς να το ελέγξεις! Σε λίγο καιρό βέβαια δεν θα της βάζω υπνόσακο που θα καλοκαιριάσει! Θα την έχω με φορμάκι κοντομάνικο και θα ακουμπάει τα πατούσια της στην κοιλιά μουουουουουου!!!!

Εννοείται θα έρθουμε στην βάφτιση!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από εμάς!

Νενάκι να σου ζήσει η Νικολετίτσα, πάντα γερή και χαρούμενη!!!

Χρόνια πολλά στις Ελενίτσες του καφέ μας και σε όλους τους αγαπημένους μας που γιόρταζαν!

Κι εμείς έχουμε απίστευτη γκρίνια…………… τρελή όμως..... και η αϋπνία συνεχίζεται. :(

Οι κοκκινίλες παραμένουν, μίλησα ξανά με το γιατρό και αφού δεν την ενοχλούν (δεν ξύνεται δηλαδή) περιμένουμε. Η αποστροφή που δείχνει στη στερεά τροφή και η επιστροφή στο ζυζί μου είπε ότι πιθανόν να είναι λόγω οδοντοφυΐας και εκεί βρίσκει ηρεμία, οπότε και δεν την πιέζω…….

Στέλνω φιλάκια στα ζουζούνια σας

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Η επιστροφη της χαμενης Φωτεινης :tongue::tongue:

Μου εφτιαξε ενας πολυ καλος μου φιλος στην δουλεια το μικρο λαπτοπ μ μιας και το μεγαλο ειναι ακομα στην Hp για σκληρο δισκο :(.

Και τωρα θα ειμαι και παλι κοντα σας... Θελω να ευχηθω Χρονια Πολλα κι απο εδω στις ελλενιτσες μας να τις χαιρομαστε και να τις χαιρονται και οι δικοι τους ανθρωποι...

εμεις εδω με την μικρη στην γιαγια και στον παππου μας ειμαστε μεχρι την Παρασκευη που επιστρεφει ο μπαμπας μας...

Αχ την κυριακη παντρευεται η αδερφη του Γιωργη μ πρωι πρωι στην Νεα Ιωνια... ζεστη που θα φαμε πρωινιατικα :( και το κετερινγκ εξω θα γινει απο την εκκλησια... θα πιασω μια σκια με την μικρη και θ αραξουμε εκει :tongue::tongue:...

την πεμπτη θα κανουμε αυτο το εμβολιο που εχουμε εδω και δυο μηνες να κανουμε :( μας πηγε πολυ πισω αυτη η λαρυγγιτιδα γμτ..και μετα απο αυτοτ ο εμβολιο θα ψαξω για αλλη/ο παιδιατρο που δεν θα σκαω 50-60 ευρω σε καθε επισκεψη ... συμβεβλημενο με το πολεμικο ναυτικο. Δεν παει αλλο δεν φτανει που πλεον πληρωνουμε τα εμβολια απο την τσεπη μας θα δινω και στην παιδιατρο? ε παει πολυ :(:(:(:(...αλλιως θα πηγαινουμε στο ΝΝΑ...am13 κι εσενα ο συζυξ σου δεν ειναι στο ναυτικο θυμαμαι καλα? τι κανετε εσεις με τα εμβολια για πες... πολυ θα ηθελα να ειμαι την Κυριακη αλλα θα ειμαι στονγ αμο της αδερφης του Γιωργη μ ....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλησπερούδια!!!!!

ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχούλες σας και ανταποδίδω! ελένη και έλενα και σε σας ό,τι καλύτερο εύχομαι κοριτσάρες!

εμείς περάσαμε ένα πολύ γεμάτο σκ, δεν προλάβαινα να ξυθώ! τραπέζια κόσμο, βάφτιση, βόλτες, όλα τα είχε!

και πήρα το καλύτερο δώρο από τη μικρή γκουγκουφκίτσα! είπε 2 φορές μαμά εννοώντας το! και επίσης ψιλομπουσούλησε!!!

πλέον λέει και μαμ όταν βλέπει το πιατάκι και το κουταλάκι της! και φυσικά πρόλαβε το σκασμένο και είπε αρκετες φορές μπαμπά πριν απ' όλα! χιχιχι:tongue:

νενάκι μου να σου ζήσει η νικολέτα σου! φωτος θέλουμε!

και από την ειρήνη φώτος επίσης ε? μην ξεχνιόμαστε!

φιλάκια σε ολες σας! (η κουμπαρα μου που χάθηκε????)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

να μαστε κ μεις!!

Βικουλα δεν πηρα κατι,μπορεις αν θελεις να το κανεις copy paste σ ενα word κ να μου στειλεις αυτο!! ακομη κ ετσι μας ταλιπωρει ο Παυλαρας..χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

ploegisi το καλυτερο δωρο σας εκανε η μικρη!! ευχομαι να τ ακους συνεχεια κ να λιωνεις..

κ ο δικος μου εχει πει αρκετες φορες μαμαμαμα αλλα πιστευω οτι δεν ειναι συνειδητο

Αγγελικη εμεις περασαμε την 1η μας βδομαδα τρωγοντας ολο το φρουτο μας κ χθες που προσθεσαμε την μπανανα εφαγε μονο μια κουταλια.

το ιδιο κ σημερα... κλελια ακους???

αυριο θα ξαναδοκιμασουμε μονο μηλο-αχλαδι.. δεν ξερω αν οφειλετε στην οδοντοφυια ή καπου αλλου,αλλα εντελει ουτε σ αυτο μας χαριστηκε:rolleyes:

το πιο σπουδαιο νεο ειναι οτι τα καταφερα με την ωτιτιδα κ δεν πηρα αντιβιωση,2-3 μερες ημουν λιγο σαν ρημαδι πρεπει να κανα κ λιγο πυρετο αλλα το βαλα τετοιο πεισμα κ αυθυποβληθηκα τοσο πολυ οτι ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

που εντελει εγινα καλα μονο με ζεστο λαδακι κ πολυ βιταμινη c-πλακωθηκα στα φρουτα-

σημερα εχω δλδ μια απειροελαχιστη ενοχληση που ευελπιστω οτι αυριο θα εχει φυγει!

Η επιστροφη της χαμενης Φωτεινης :tongue::tongue:

Μου εφτιαξε ενας πολυ καλος μου φιλος στην δουλεια το μικρο λαπτοπ μ μιας και το μεγαλο ειναι ακομα στην Hp για σκληρο δισκο :(.

Και τωρα θα ειμαι και παλι κοντα σας... Θελω να ευχηθω Χρονια Πολλα κι απο εδω στις ελλενιτσες μας να τις χαιρομαστε και να τις χαιρονται και οι δικοι τους ανθρωποι...

εμεις εδω με την μικρη στην γιαγια και στον παππου μας ειμαστε μεχρι την Παρασκευη που επιστρεφει ο μπαμπας μας...

Αχ την κυριακη παντρευεται η αδερφη του Γιωργη μ πρωι πρωι στην Νεα Ιωνια... ζεστη που θα φαμε πρωινιατικα :( και το κετερινγκ εξω θα γινει απο την εκκλησια... θα πιασω μια σκια με την μικρη και θ αραξουμε εκει :tongue::tongue:...

την πεμπτη θα κανουμε αυτο το εμβολιο που εχουμε εδω και δυο μηνες να κανουμε :( μας πηγε πολυ πισω αυτη η λαρυγγιτιδα γμτ..και μετα απο αυτοτ ο εμβολιο θα ψαξω για αλλη/ο παιδιατρο που δεν θα σκαω 50-60 ευρω σε καθε επισκεψη ... συμβεβλημενο με το πολεμικο ναυτικο. Δεν παει αλλο δεν φτανει που πλεον πληρωνουμε τα εμβολια απο την τσεπη μας θα δινω και στην παιδιατρο? ε παει πολυ :(:(:(:(...αλλιως θα πηγαινουμε στο ΝΝΑ...am13 κι εσενα ο συζυξ σου δεν ειναι στο ναυτικο θυμαμαι καλα? τι κανετε εσεις με τα εμβολια για πες... πολυ θα ηθελα να ειμαι την Κυριακη αλλα θα ειμαι στονγ αμο της αδερφης του Γιωργη μ ....

εμεις μεχρι στιγμης τα περναμε πισω απτην ασφαλεια τα λεφτα των επισκεψεων και λεω μεχρι τωα γιατι μαλλον θαλλαξουμε ασφαλεια.οπως καιναχει σκεφτομαστε για τα εμβολια τουλαχιστον να πηγαινουμε ΝΝΑ αν και δε θελω το παιδι να το βαζω στο νοσοκομειο μη μου κολλησει τιποτα αλλο.

δε ξερω εσεις τι θα κανετε ???

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...