Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ι αυτο....).π

ο μικρος σημερα νομιζω πως ειπε συνειδητα την πρωτη του λεξη....μπαμπα...ουστ!τσαμπα τον εχω ολη μερα αγκαλια τον ατιμο!!!:evil::evil: ελπιζω να ηταν ιδεα μου!!! αν το ξαναπει θα τον κοπανησω!!!!:tongue:

χαχαχαχ με εκανεσ κ γελαω μονη στο σαλονι ιχιχιχ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μωρε κ τη πειραζει που κοιμουντε μαζι μασ ????????? εγω το ευχαριστιεμαι πολυ πολυ πολυ ο αυχενασ μου τσιναει μονο ιχιιχιχ:tongue:

μωρε και εμενα μου αρεσει αλλα ειναι καθαρα χωροταξικο το ζητημα....απο τη μια το στεφανι απλωμενο, ο μπεμπης στο βυζο, αναμεσα η μελινα να στριφογυρναει ολη νυχτα και να μου βαζει συνεχεια τα ποδια της στο κεφαλι ή στην πλατη μου ΔΕΝ ΧΩΡΑΩ ΛΕΜΕ!!!:tongue::tongue:

μωρε και εμενα μου αρεσει αλλα ειναι καθαρα χωροταξικο το ζητημα....απο τη μια το στεφανι απλωμενο, ο μπεμπης στο βυζο, αναμεσα η μελινα να στριφογυρναει ολη νυχτα και να μου βαζει συνεχεια τα ποδια της στο κεφαλι ή στην πλατη μου ΔΕΝ ΧΩΡΑΩ ΛΕΜΕ!!!:tongue::tongue:

χαχαχα εγω δνε χωραω λογο κιλων :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue:

Κοιμάται στην κούνια της μετά από ώρες στο βυζί....Σήμερα την κοίμιζα δύο ώρες...Τίποτα.

Αλλά φυσικά λυγίζω και την παίρνω μαζί μου το βράδυ...

Όταν έρθει ο μπαμπάς της το βλέπω να με χωρίζει..Κάτι πρέπει να κάνω για αυτό. Έχω κάποιους μήνες μπροστά μου...

Όσο για τα σπυράκια, δεν έφαγε κάτι το ιδιαίτερο, χορτόσουπα, φρουτόκρεμα και το απόγευμα δεν έφαγε τη φαριν λακτέ...όλη;;;;;;;;;περίεργο ε; τώρα που το σκέφτομαι και εχτες το έκανε αλλά νόμιζα ότι ήταν τα δόντια. Αύριο δεν θα της δώσω...Να δούμε.

natassa είναι λογική η γκρίνια κορίτσι μου αν βγάζει δοντάκι. Δεν μιλάω από προσωπική πείρα, η Ελισάβετ είναι φαφούταααααα!!

mamounaki υποτίθεται το co-bedding "εγγυάται" πως τα μωρά περίπου στους 12 μήνες, μόνα τους ζητούν και πάνε στο κρεβάτι τους. Ή τουλάχιστον αν τα πας στο κρεβάτι τους, δεν κάνουν χαμό. Αλλά ούτε και σε αυτό έχω προσωπική πείρα. Επίσης η Ελισάβετ κοιμάται αγκαλίτσα μου στο κρεβάτι, σήμερα της έβαλα τον ανοιξιάτικό της υπνόσακο, πρώτη της φορά...

Συνειδητοποίησα ότι η Ελισάβετ δεν είναι πια μωράκι. Έχει αποκτήσει χαρακτηριστικά που λογικά θα την συνοδεύουν στην παιδική ζωή της. Έχει κάνει μαγουλάκι, το προσωπάκι της αποκτάει σχήμα. Είναι ένα μωράκι πιασούμενο, όχι πια ένα βρεφάκι. Αχχχχχχχχ...πεθαίνω!! το πλασματάκι μου μεγαλώνει!!!

Δέσποινα η σκατούλα η δικιά μου όλο μπα-μπα-μπα (όχι συνειδητά). Και εγώ βέβαια της λέω: "Να πας στον μπαμπά να σε ταΐσει, βυζαναθρεμμένο!!" :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Να 'στε καλά κορίτσια με κάνατε και γέλασα:P

Και η Χριστίνα εδώ και 2 μέρες άρχισε να λέει μπα μπα, μα δεν έχει πει ακόμα. Νομίζω όμως ότι θα αργήσει να πει λεξούλες. Εδώ πάντως και ένα μήνα φωνάζει δυνατά, είτε για να την προσέξουμε είτε γιατί ακούει όλο φωνές στο σπίτι:tongue:

Ευτυχώς σήμερα είναι αρκετά καλύτερα. Ούτε γκρίνια είχαμε και κοιμήθηκε σχετικά εύκολα. Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές:P

Εμένα δε μου κοιμάται στο βυζί αλλά στο καρότσι. Δυο βράδυα κοιμήθηκε μόνη της στο κρεβατάκι της αλλά δε το ξανάκανε. Με το που τη βάζω στο καρότσι χωρίς καλά καλά να τη κουνήσω παίρνει θέση, βάζει και την κουβερτούλα στο κεφαλάκι της και κοιμάται.

Α και κάτι άλλο όταν λέτε ότι τα μωράκια σας μπουσουλάνε ανάποδα τι εννοείτε; ότι αντί να πάνε προς τα μπροστά πάνε προς τα πίσω; Η Χριστίνα εδώ και λίγο καιρό κινείται δε θα έλεγα μπουσουλάει με την πλάτη. Κάνει το κορμάκι της γέφυρα, δίνει ώθηση με τα πόδια και φεύγει;)

Ευχαριστώ για τις ευχές για τη γιορτή μου και να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου Χρόνια πολλά στην Ellain και τη Ploegisi και σε όλους όσους δικούς σας γιορτάζουν αύριο.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Έλα, πήγε 12!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΝΕΣ!!!!!!!!!

Να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου Ελενίτσα, όλα, όλα και τα 3 (και όσα ακόμα επιθυμείς :tongue:)!!!

Έλενα χρόνια σου πολλά! Καλά να περάσεις στον Βόλο, στο σπιτάκι σου το παρατημένο!! Άντε να μετρήσετε χιλιόμετρα ΚΑΙ εκεί και φυσικά πολλές χαρούμενες στιγμές!!

Ίσι μου, να σε χαιρόμαστε, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και καλή αρχή σε ό,τι καταπιαστείτε!!

(Να χαίρομαι τους 2 κουμπάρους μου, τις 2 θείες μου και όσους δεν θυμάμαι τώρα και θα τους θυμηθώ την Δευτέρα και θα χτυπιέμαι τότε που δεν τους πήρα τηλ και μετά θα τους τηλ και θα τους λέω πόσο γαϊδούρα είμαι που ΠΑΛΙ ΠΑΛΙ τους ξέχασα για μία ακόμα φορά και τους θυμήθηκα αναδρομικά κλπ - καλέ σταματήστε με! Τι μ' έπιασε?? Οι 2 μπιρίτσες χωρίς αλκοόλ????)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

υποτίθεται το co-bedding "εγγυάται" πως τα μωρά περίπου στους 12 μήνες, μόνα τους ζητούν και πάνε στο κρεβάτι τους. Ή τουλάχιστον αν τα πας στο κρεβάτι τους, δεν κάνουν χαμό. Αλλά ούτε και σε αυτό έχω προσωπική πείρα. :tongue:

Δεν ξέρω αν μπορώ να μιλήσω επ' αυτού ή είναι νωρίς ακόμη...

Ο γελαστός είναι το μόνο μου παιδί στο οποίο έκανα co-bedding συστηματικά...Ε, λοιπόν σας πληροφορώ ότι τώρα δεν το πολυθέλει...Είναι η τρίτη μέρα σήμερα που τον μετακόμισα στην κούνια του(ναι, η γα'ί'δούρα, μέχρι τώρα στο πορτ μπεμπέ το κοίμιζα,αν όχι μαζί μου, το παιδί 65 πόντους..) και γουστάρει τρελά έχω την εντύπωση...Δεν ξυπνάει πια στο 3ωρο, και τον βάζω πάντα ξύπνιο αφού θηλάσει μέσα στην κούνια...κοιμάται μόνος του αφού πει για λίγο τα δικά του(ααα,ιιι,οοο:D) και αφού πιπιλήσει λίγο το σεντόνι!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις ΕΛΕΝΕΣ ΜΑΣ!!

Να ειναι γερες δυνατες να παιρνουν κ να δινουν πολλη πολλη αγαπη!!

Ευχομαι να περασετε υπεροχα σημερα με τα κουτσουβελα κ ολους οσους αγαπατε!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στα κορίτσια και χρόνια πολλά!

Καλά το τι μου έκανε σήμερα;

Εκτός της γκρίνιας και του κλάματος λόγο δοντιών..., είχαμε και το ρολάκι...δηλαδή γυρίζει από ανάσκελα μπρούμυτα και το ευχαριστιέται...με τη διαφορά ότι δεν ξέρει να κάνει το ανάποδο και δεν μπορεί, κουράζεται. Οπότε πάλι κλάμα...Αλλά το κάνει με πολλή δύναμη, οπότε τι μαξιλάρια; Δεν την κρατάει τίποτα....

Άλλο; Είχε απίστευτη ενέργεια...τα πόδια και χέρια έξω από τα κάγκελα της κούνιας; Πάλι γκρίνια, πάλι κλάμα...

Όσο για την αλλαξιέρα, έχει γίνει νομίζω επικίνδυνη. Είναι και πολύ ψηλά και τι να πω; Φοβάμαι μη μου πέσει.

Θα την αλλάζω στο κρεβάτι της από εδώ και στο εξής...ας φέρει όσες τούμπες θέλει, τουλάχιστον έχει το καγκελάκι...

Να δω πότε θα έρθει η ώρα να κοιμάται μόνη της...Άραγε θα κοιμάται εύκολα αφού θα με έχει ευχαριστηθεί; Ή θα μας κάνει σκηνικά; Ούτε σήμερα κοιμήθηκε στην κούνια της. Πρώτα στο βυζί για ώρες και κλάμα, και ξανά βυζί και ξανά στην κούνια και δώστου βυζί....μέχρι που ξαπλώσαμε κάναμε ρολάκια, την άρπαξα, τη ζούληξα, τη στρήμωξα και την πήρε ο ύπνος. Την πήρα και την έβαλα στο λίκνο που έχω δίπλα μου. Όμως και αυτό σε λίγο δε θα τη χωράει και θα πρέπει να τη βάζω τα βράδια στο δωμάτιό της.

Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε; Κάνω κάτι λάθος;

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω πεθανει στο γελιοοοοοοοοοοοοοοοοοο

αρπαξε το μπωλ με τη φρουτοκρεμα και το φερε στο προσωπο του

χαχαχαχαχα

τον ταιζα αργα μαλλον κ εκνευριστηκε!!!

:tongue::D:tongue::D:tongue::D

σε καλο μου κατουρηθηκα

απιστευτο

βρε ευακι τελικα οσο διαβαζω τα καμωματα του γιοκα σου ολο και συνειδητοποιω οτι ταυτιζονται απολυτα τα γκρινιαρικα μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:αυτο το ειχαμε κανει πριν κανενα 2μηνο....δηλαδη στην ηλικια που ειστε εσεισ τωρα!!!!!!!!!!!!!!!τωρα πια απλα μου αρπαζει το κουταλι και το βαζει με μανια μεσα στο στομα τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε καθε γευμα αλλαζω και μπλουζιτσα!!!!ποσα να μαζεψει η ποδιτσα τησ?????????????????????????????:tongue::tongue::(
Έλα, πήγε 12!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΝΕΣ!!!!!!!!!

Ν

φιλεναδα!!πεσ μου οτι περιμενεισ 4 ολοκληρα λεπτα για να ποσταρεισ ,ωστε να μην γραψεισ 00.00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

πολυχρονεσ οι ελενιτσεσ μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι -βετερανα μανουλα πολυχρονη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι τα μπομπιρακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ισουλα χρονια σου πολλα κ ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενα πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι το παππακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα να περασετε στον βολο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....να χαιρομαι κι εγω την ελενιτσα μου....γεωργια -ελενη!!!!!χτεσ ειχαμε μιση γιορτουλα και μηνογενεθλιακια....8 μηνεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα στα κορίτσια και χρόνια πολλά!

Καλά το τι μου έκανε σήμερα;

Εκτός της γκρίνιας και του κλάματος λόγο δοντιών..., είχαμε και το ρολάκι...δηλαδή γυρίζει από ανάσκελα μπρούμυτα και το ευχαριστιέται...με τη διαφορά ότι δεν ξέρει να κάνει το ανάποδο και δεν μπορεί, κουράζεται. Οπότε πάλι κλάμα...Αλλά το κάνει με πολλή δύναμη, οπότε τι μαξιλάρια; Δεν την κρατάει τίποτα....

Άλλο; Είχε απίστευτη ενέργεια...τα πόδια και χέρια έξω από τα κάγκελα της κούνιας; Πάλι γκρίνια, πάλι κλάμα...

Όσο για την αλλαξιέρα, έχει γίνει νομίζω επικίνδυνη. Είναι και πολύ ψηλά και τι να πω; Φοβάμαι μη μου πέσει.

Θα την αλλάζω στο κρεβάτι της από εδώ και στο εξής...ας φέρει όσες τούμπες θέλει, τουλάχιστον έχει το καγκελάκι...

Να δω πότε θα έρθει η ώρα να κοιμάται μόνη της...Άραγε θα κοιμάται εύκολα αφού θα με έχει ευχαριστηθεί; Ή θα μας κάνει σκηνικά; Ούτε σήμερα κοιμήθηκε στην κούνια της. Πρώτα στο βυζί για ώρες και κλάμα, και ξανά βυζί και ξανά στην κούνια και δώστου βυζί....μέχρι που ξαπλώσαμε κάναμε ρολάκια, την άρπαξα, τη ζούληξα, τη στρήμωξα και την πήρε ο ύπνος. Την πήρα και την έβαλα στο λίκνο που έχω δίπλα μου. Όμως και αυτό σε λίγο δε θα τη χωράει και θα πρέπει να τη βάζω τα βράδια στο δωμάτιό της.

Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε; Κάνω κάτι λάθος;

νατασσα μου ομοιοπαθης...αυτο ακριβως ειχα γραψει προχθες....δεν κοιμαται χωρις βυζι, μονη της στην κουνια..μονο κοιμισμενη την βαζω εκει...μονη της μπορει να κλαει συνεχως..(το δοκιμασα για 30 λεπτα...ε μετα τη λυπηθηκα...δε θελω να νιωθει εγκαταλειψη)

ηθελα ναξερα οι γιαγιαδες το πρωι πως την κοιμιζουνε...μονο σε μενα τα κανει αυτα...

σημερα πηγαμε σε μια πολυ ωραια βαπτιση στην ακροπολη κοντα..πολυ ωραια περασαμε...σας στελνω κουφετακια!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

α!!!!!!!!!!σημερα πρεπει να βαπτιζε η νενα μασ ,το νενοπαιδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο νενακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σασ ζησει η νεοφωτιστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...