Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επιστρέψαμε από την παιδίατρο. Πήγαμε αιφνιδιαστικά γιατί η μικρή έκανε εμετό. Την είδε και μας επιβεβαίωσε το αιφνίδιο εξάνθημα. Και η γκρίνια και η ανησυχία που έχει από εκεί προέρχεται. Ακόμα προσπαθεί να κοιμηθεί αλλά δεν μπορεί, ξυπνάει συνέχεια και κλαίει. Της δώσαμε λίγο depon όπως μας είπε η παιδίατρος και ελπίζουμε να ηρεμήσει.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Ελένη μου περαστικά σας!!

Μαμουνάκι και εγώ αδιαθέτησα. Σας το είπα ή το ξέχασα? Όχι οι σταγονίτσες πριν από ένα μήνα, αυτό δεν ήταν περίοδος. Μου ήρθε όμως στους 7,5 μήνες μετά τον τοκετό, όπως πάντα. Δλδ είχα την συνηθισμένη ροή και τα συνηθισμένα πονάκια - της πλάκας...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ελενη μου ελπιζω να κοιμηθηκατε με το ντεπονακι κ να ξυπνησε καλυτερα η μικρη..:-P:P:p

και μεις ειχαμε χθεσινοβραδυνες περιπετειες αλλα με ..μενα

γυρω στις 3 σηκωθηκα να τον θηλασω κ ενιωθα καπως το αυτι μου

να μην πολυλογω ειμαι στην αρχη μιας εξωτερικης ωτιτιδας (εχω ξαναπαθει και το καταλαβαινω)

ολοκληρο χειμωνα δεν αρρωστησαμε απο ιωσεις κ θα παρω αντιβιωση απο ωτιτιδα :evil:

ειμαι μεσα στην τσατιλα

εχω βαλει -το γνωστο γιατροσοφι- βαμβακι με λαδι- κ ελπιζω να το σωσω

οποιοδηποτε αλλο εναλλακτικο γιατροσοφι,δεκτο!!!

Καλημερα!!!:D

Καλημέρα!:P

Ελένη, περαστικά! Ελπίζω να ηρεμείτε σιγά σιγά

Fire, ωτίτιδα άουτς!!! Ελπίζω το γιατροσόφι να πιάσει...:)

(Τις άλλες 2 σελίδες δεν μου τις φορτώνει γιατί το έγγραφο βγαίνει πολύ μεγάλο από την σάρωση και γάυτό δεν έρχεται....Έχεις καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω;)

Ααααα! Να σας πω τι είπε σήμερα ο Παυλάκης μου....

Τον αποχαιρετώ το πρωί στην πόρτα και του λέω: 'Άντε, Παυλίτο μου καλημέρα" και μου απαντάει..."Τι, με είπες βλήτο;" Ο ατιμούλης...ενώ είχε ακούσει τι του έλεγα,ήθελε να κάνει χιούμορ!!! Πέθανα στα γέλια, λέμε!!!:-P:razz::-P:razz: __________________

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

εχω πεθανει στο γελιοοοοοοοοοοοοοοοοοο

αρπαξε το μπωλ με τη φρουτοκρεμα και το φερε στο προσωπο του

χαχαχαχαχα

τον ταιζα αργα μαλλον κ εκνευριστηκε!!!

:tongue::D:tongue::D:tongue::D

σε καλο μου κατουρηθηκα

απιστευτο

βαζω συνεχεια βαμβακι με ζεστο λαδι

ποναω λιγο αλλα ελπιζω να τη σκαπουλαρω!

η παιδιατρος μου πε να παρω αντιβιωση δεν υπαρχει θεμα,αλλα θα το παλεψω οσο μπορω πρωτα κ βλεπουμε..

thanx for asking ;)

fire περαστικα με το αυτακι, μια φορα εχω παθει ψυξη στο αυτι και τα ειδα ολα, ποναει πολυ, υπομονη, εκτος απο το γνωστο λαδοβαμβακο ξερω οτι στους πονους του αυτιου βοηθαει και να ακουμπας κατι ζεστο, π.χ. ενα πανακι που θα το ζεσταινεις με το σιδερο.

vasdeli ο Παυλιτος απαιχτος!! τι στιγμες απιθανες ειναι αυτες που αρχιζουν και μεγαλωνουν και πετανε κατι τετοια ομορφα....

Ελενη μου περαστικα με το Χριστινακι σας, τωρα θα στρωσει και θα ηρεμησει το καημενο.

Σας φιλω, σας χαιρετω, παω να μαζεψω τα μπαγκαζια γιατι παμε Βολο, θα μας ανεβασει η μαμα μου. Αυριο καθοτι και η γιορτη μου, θα γυρνοβολαμε, οποτε λεω Χρονια Πολλα στις εορταζουσες Ελενη (πλοηγηση) και Ελενη (βετερανα) χιχιχι, να μας χαιρομαστε κοριτσια!!!και του χρονου με υγεια. Και φυσικα ολοι να χαιρομαστε οσους αλλους εχουμε (γιατι καθε ελληνικο σπιτι εχει μια Ελενη ή εναν Κωστα)

φιλακια πολλα τα λεμε

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στις απανταχού μανούλες!!!

Πολύχρονες οι Κωνσταντίνες και Ελενίτσες για αύριο!

Περαστικά στη μανούλα με το αυτάκι της!

Καλορίζικα τα δοντάκια των υπολοίπων...

Δεκτά τα κεράσματα!

Βρε κορίτσια, τι έχω πάθει; Δεν κοιμάται με τίποτα στην ώρα της.......

Τι έχει γίνει; Βρε στήθος τι μια, βρε στήθος την άλλη, βρε κουνήματα και ταχταρίσματα; Είναι φυσιολογικό; Όλο γκρινιάζει..........και όλο γκρινιάζει...βέβαια βγάζουμε δοντάκια εδώ και ημέρες αλλά λέτε να είναι αυτό; :confused: Έχει βγάλει και κάποια σπυράκια στο στήθος.......

γεια σας κοειτσακια μου...χρπνια πολλα στις ελενιτσες μας! πολυχρονεςςςςςς!!!!

του χρονου θα γιονταζουμε και μεις...το μαμουνακι θα το πουμε Κωνσταντινα (Ναντια).

ellain καλο ταξιδι κοριτσακι...να περασεις ομορφα στη γιορτουλα σου.

ΕΛΕΝΗ περαστικα στο πσιδακι σου. ελπιζω το ντεπονακι να την ανακουφισει.

fire τελος τα κουταλια..το παιδι βρηκε τροπο να τρωει μονο του κ γρηγορα..χαχα

τι να κανω..δεν κοιμαται μονη της ρε γμτ...μονο στο στηθος μου την παιρνει υπνος...κ μετα την παω στην κουνια της..αλλα αμα νυσταζω καταληγουμε να κοιμομαστε ολοι μαζι..

ομως τωρα που μεγαλωνει δεν πρεπει να κανω κατι? εσεις πώς τα κοιμιζετε??

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

μολις ακουμπησα τα ποδαρακια μου σε ενα ζεστο ποδολουτρο και καθομαι να σασ διαβασω ειδα κ κατι βαφτιστικα στην αγορα σημερα αχ τρελα μουρλια να ψαξω να δω αν τα εχει στο νετ απο τα ματου

:tongue::tongue:

γεια σας κοειτσακια μου...χρπνια πολλα στις ελενιτσες μας! πολυχρονεςςςςςς!!!!

του χρονου θα γιονταζουμε και μεις...το μαμουνακι θα το πουμε Κωνσταντινα (Ναντια).

ellain καλο ταξιδι κοριτσακι...να περασεις ομορφα στη γιορτουλα σου.

ΕΛΕΝΗ περαστικα στο πσιδακι σου. ελπιζω το ντεπονακι να την ανακουφισει.

fire τελος τα κουταλια..το παιδι βρηκε τροπο να τρωει μονο του κ γρηγορα..χαχα

τι να κανω..δεν κοιμαται μονη της ρε γμτ...μονο στο στηθος μου την παιρνει υπνος...κ μετα την παω στην κουνια της..αλλα αμα νυσταζω καταληγουμε να κοιμομαστε ολοι μαζι..

ομως τωρα που μεγαλωνει δεν πρεπει να κανω κατι? εσεις πώς τα κοιμιζετε??

μια απο τα ιδια μαμουνιτσα...μονο στο βυζι κοιμαται..με τιποτα αλλιως..και θα τον βαλω τουλαχιστον 3-4 φορες στην κουνια και θα ξυπνησει και παλι απο την αρχη...και αυτο μονο τη νυχτα..τη μερα κοιμαται μονο στην αγκαλια μου η μαζι με εμενα στο κρεβατι...βυζοεξαρτωμενα τα παιδια μας...

ευα περαστικα με το αυτι..εχω παθει ωτιτιδα σε διακοπες...ΦΡΙΚΗ!!!Πολυ πονος..νομιζω πως την αντιβιωση δυσκολα θα τη γλυτωσεις..οσο για το λουσιμο με τη φρουτοκρεμα πεθανα στο γελιο...ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΛΑ!!!:D:D

Νατασα αυτο με τα σπυρακια προσεξε το!! μηπως της εδωσες κανενα καινουργιο φαγητο και την πειραξε; γιατι αυτο δικαιολογει την ανησυχια (και τα δοντια βεβαια..και εμεις παμε για το δευτερο και με εχει παλαβωσει με τη γκρινια του)

ελενη μου πολυ στεναχωρηθηκα με τη μικρη..το αιφνιδιο εξανθημα μπορει να κανει πολυ υψηλο πυρετο (σιγα μη δεν το ειχα ζησει και αυτο....).περαστικα και ευχομαι να αναρρωσει πολυ πολυ γρηγορα..

αυριο δεν ξερω αν θα μπορεσω να μπω για αυτο προκαταβολικα χρονια πολλα σε ολες τις κοριτσουδες (ισουλα , ελενα, ελενη) μας που γιορταζουν και σε ολους τους ανθρωπους της οικογενεια σας (γιατι οπως ειπε και η ελενα ολοι εχουμε ενα τουλαχιστον κωστα ή μια ελενη...) να περασετε καλα..

μαμουνιτσα γραψε μου αν μπορεις αναλυτικα τι εξετασεις κανατε στη μικρη για τις αλλεργιες..και απαντησε μου και σε εκεινο το ρημαδι το πμ μαρη μια βδομαδα στο εχω στειλει!!!τελικα το μοσχαρι μαλλον μας πειραξε και εμας (γεμισε σπυρια την επομενη στην κοιλια και την πλατη) οποτε δεν του ξαναεδωσα...αι στο καλο με αυτη τη σκατοαλλεργια!!!

ο μικρος σημερα νομιζω πως ειπε συνειδητα την πρωτη του λεξη....μπαμπα...ουστ!τσαμπα τον εχω ολη μερα αγκαλια τον ατιμο!!!:evil::evil: ελπιζω να ηταν ιδεα μου!!! αν το ξαναπει θα τον κοπανησω!!!!:tongue:

μια απο τα ιδια μαμουνιτσα...μονο στο βυζι κοιμαται..με τιποτα αλλιως..και θα τον βαλω τουλαχιστον 3-4 φορες στην κουνια και θα ξυπνησει και παλι απο την αρχη...και αυτο μονο τη νυχτα..τη μερα κοιμαται μονο στην αγκαλια μου η μαζι με εμενα στο κρεβατι...βυζοεξαρτωμενα τα παιδια μας...

.

!!!

μωρε κ τη πειραζει που κοιμουντε μαζι μασ ????????? εγω το ευχαριστιεμαι πολυ πολυ πολυ ο αυχενασ μου τσιναει μονο ιχιιχιχ:tongue:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...