Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Vasdeli σου το είχα πει ότι είναι προσωρινό το βασάνισμα! Βρε, ξέρει τι κάνει ο γκόμενος, παιδεύει μέχρι εκεί που αντέχεις, μετά σε αφήνει να ηρεμήσεις!

!

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ellain το φορεμα μου αρεσει ΠΟΛΥ!! Πολυ ωραιο χρωμα, ειναι ο,τι πρεπει για την βαφτιση! Θα λαμπεις!

Γιατι λες οτι ειναι προκλητικο, για το ανοιγμα μπροστα? Αφου κλεινει, δεν φαινεται τπτ! Εισαι αδυνατη, εχεις κανονικο μπουστο, μια χαρα ειναι!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Εγω πηγα χθες attica να βρω φορεμα για την βαπτιση, και δοκιμασα αυτο http://www.tedbaker.com/women%27s/dresses/89411-ruffle_neckline_dress/detail.aspx?pfm=browse (φανταστειτε οτι λογω υψους σε εμενα ερχεται ελαχιστα πανω απο το γονατο). Μου αρεσε πολυ αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι τολμηρο για την εκκλησια, δεν θελω αποκαλυπτικα και προκλητικα μεσα στον Ναο, τι λετε???? η γνωμη σας μετραει!

Παω να κανω μανικιουρ και θα παρω το παπι μαζι καθοτι δεν εχω πού να τον αφησω, ταισμενο κι αλλαγμενο, ελπιζω να παραμεινει ηρεμος...

Μια χαρά είναι το φορεματάκι Ελενούσκαγια!!!:P

Και το κόκκινο θα σου πηγαίνει πολύ!

Για να δούμε εγώ τι θα βάλω....

Δεν έχω που να αφήσω τον γελαστό για να βγω στην αγορά...Αν και θα ήθελα να έρθω Αθήνα για μπομπο και για φόρεμα...

Άντε, εσείς πρωί...εμείς απόγευμα!!!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

χθες βραδυ πηγαμε εκτακτως στην παιδιατρο γιατι ο μικρος δεν σταματησε να κλαιει ολη μερα κ εξυνε με μανια τ αφτι του

υπεθεσα κ γω οτι παθαμε ωτιτιδα

ς

τελικα βρε ευακι πολυ ταυτιζονται τα δικα μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:εδω και 2-3 μηνεσ το κανει αυτο η δικια μου και συνεχωσ φοβαμαι για ωτιτιδα......

Έγλειψε το δαχτυλάκι του ποδιού της, ενώ εγώ την άλλαζα.....Καλά...το τι γέλιο ρίξαμε οι δυο μας..........

Αυτά τα νέα μας.

Να προσέχετε

αχ και η δικια μου το κανει κ μου ρχετε να την ζουμπουρλιξω οποτε το κανει!!!!πλακα εχουν!!!!!!!!!
παραλαβαμε το καινουριο μας αυτοκινητο που ελπιζω να μας συντροφευσει σε ομορφες στιγμες και ταξιδια οσο πιο μακρια γινεται για πολλα χρονια...
καλοταξιδο κ ασκονταφτο ελενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλοριζικο!!!!!!!!!!!!ποιο πηρατε?

οσο για το φορεμα ,ειναι πολυ ωραιο και καθολου προκλητικο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γενικοτερα ειμαι καλα εκανα και προβα νυφικου προχτες βγαλαμε και φωτογραφια αλλα δεν εχω τροπο απο το λαπτοπ της νυφης μου να το ανεβασω στο γκρουπ μας γιατι δεν εχει θυρα για καρτα μνημης γκρρρρρρ:mad::-x...

με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ τι μου θυμησεσ με την προβα......

καλο κουραγιο κ στην δουλεια!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Κανω ενα διαλλειμμα απο τις προετοιμασίες να σας "δω" και να σας πω οτι τις τελευταιες 2-3 μερες ημουν πολύ χαλια, με επιασαν μυικοι σπασμοί στον αυχενα και με μεγαλη δυσκολία και πόνο τα καταφερνα..χτες εκανα την πρωτη φυσιοθεραπεια μου και σημερα ειμαι καπως καλύτερα.Ο φυσιοθεραπευτης μου ειπε οτι οι αυχενικοι μυες ειναι πολύ κουρασμενοι και επιβαρυμενοι κυρίως απο την αριστερη πλευρα..μου συνεστησε να αποφευγω να σηκωνω πολλή ωρα το μωρό και μολις ξεκινησω δουλεια πολλή προσοχή και σωστη σταση στον Η/Υ...Θα του στειλω τον αγκαλιστα για αρχη να δουμε τι εχει να πει και σε εκεινον!!!

περαστικα πετρουλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να υποθεσω οτι περισσοτερο σηκωνεισ τον μπεμπη απο τα αριστερα ε??????????????????και να υποθεσω οτι τον σηκωνεισ αριστερα επειδη συνηθωσ πολεμασ με το δεξι ε??????????????????:rolleyes:;)

δεσποινακι αντε ολα καλα με την μικρουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο οι ετοιμασειεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεισ (φτου φτου φτου ,μην αυτοματιαχτουμε:tongue:)μπορω να πω οτι ειμαστε λιγοοοο καλυτερα απο θεμα κλαμα-γκρινια....

επισησ τησ κανω κουπε πε και το κανει κ εκεινη,παλαμακια ,την γριουλα(τησ σουφρωνω την μουρη μου),και οταν τησ κουναμε το κεφαλι δεξια αριστερα ή πανω κατω το μιμειται κ εκεινη.....τα δε εφη η κουκουβαγια μανα......χα χα!!!!!!!

σημερα πηγαμε σουπερ μαρκετ οι 3 κορεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:πολυ γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καθησα την μπουρμπουλ-γεωργια στο καθησματακι που εχουν τα καροτσια του σ.μ και την αγγελικη μεσα στο καροτσι(εκει που βαζουμε τα ψωνια!!!!!!καλα ολοι σταματουσαν και μασ εβλεπαν κ γελουσαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Και εγώ ψάχνω για τη βάφτιση της γελαστής μου! (μου άρεσε που το διάβασα πριν λίγο...και το αντέγραψα!!!)

Εγω πηγα χθες attica να βρω φορεμα για την βαπτιση, και δοκιμασα αυτο http://www.tedbaker.com/women%27s/dresses/89411-ruffle_neckline_dress/detail.aspx?pfm=browse (φανταστειτε οτι λογω υψους σε εμενα ερχεται ελαχιστα πανω απο το γονατο). Μου αρεσε πολυ αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι τολμηρο για την εκκλησια, δεν θελω αποκαλυπτικα και προκλητικα μεσα στον Ναο, τι λετε???? η γνωμη σας μετραει!

Παω να κανω μανικιουρ και θα παρω το παπι μαζι καθοτι δεν εχω πού να τον αφησω, ταισμενο κι αλλαγμενο, ελπιζω να παραμεινει ηρεμος...

Με το καλό όλα! Το φόρεμα μου φάνηκε τέλειο! Πολύ κομψό! Κατά τη γνώμη μου ό,τι πρέπει για μαμά σε βάφτιση!!!!!!!!Είδες διαφορά σε τιμή;Δεν μπορείς να το παραγγείλλεις;

Διαφημίσεις

Bικυ προοδευουν τα μικρα της παρεας ε??:tongue:

εμενα δε μου χει κανει βεβαια αυτο το καταπληκτικο που κανει ο γελαστος με τον υπνο αλλα η ελπιδα παντα πεθαινει τελευταια!!!

Ειρηνη ναι ετσι πιστευω καθε φορα,αλλα πεφτω εξω κ ελπιζω παντα να πεφτω εξω κ να μην παθουμε ωτιτιδα :tongue::tongue:

μια φορα που ξυνοταν πολυ ειχε βγαλει πισω απ τ αφτακι του καποια ασπρακια σαν ξηροδερμια.. αυτα τον ενοχλουσαν, που να το φανταστω κ με το που βαλαμε μια ενυδατικη κ φυγανε σταματησε κ η φαγουρα..

για κοιταξε το

ellain tres chic το φορεμα!! πολυ ωραιο κοκκινο κ πολυ κομψο!

κλειω δεν ξερω τι εκανες εντελει με τη λαικη των βιολογικων κ αν βρηκες καποια που ν αξιζει αλλα χθες ακουσα τη σισσυ χρηστιδου που ειπε οτι πηγαινει σε μια βιολογικη αγορα για τον μικρο της στην κηφισια..

καλημερα κοριτσια!!

φθινοπωριασε σημερα κ να πω την αληθεια το χαιρομαι λιγο γιατι σιγα σιγα θα ρθουν τα 40αρια..

χθες βραδυ πηγαμε εκτακτως στην παιδιατρο γιατι ο μικρος δεν σταματησε να κλαιει ολη μερα κ εξυνε με μανια τ αφτι του

υπεθεσα κ γω οτι παθαμε ωτιτιδα

ΑΛΛΑ ΟΧΙ!!

εκτος απο τα δυο κατω επισημα κ κατασπρα δοντακια μας ω ναι βγαζουμε κ τα πανω δυο!!

σοκ η γιατρος για 6 μηνων παιδι :shock::shock::shock:

χαχαχα φουσκωνα εγω σαν το παγωνι!!

τελος παντων του δωσαμε λιγο ντεπονακι κ συνηλθε το μαναρακι μου γιατι αυτη η κρεμα για τα δοντια δεν του κανει τιποτα..

αυτα τα λιγα,σας φιλω ολες κ ανυπομονω για το μελινακι της Δεσποινας

Ναι και εγώ τα ίδια λέω....Την Κυριακή θα έχει 27 βαθμούς ε; Τέλεια; Όλη τη μέρα θα είμαστε έξω....Μια χαρά.

Συγχαρητήρια για τα δοντάκια! Σιδερένια και καλοστερέωτα!

Μπράβο που στη μαμά που φούσκωνε! Είναι δυνατόν να μη φουσκώνεις; Και λίγα λες, να βγεις να καμαρώνεις...

Από ό,τι φαίνεται έχουμε την ίωση του ξαφνικού εξανθήματος. Για όσες δεν τη ξέρετε είναι μια βρεφική ίωση που κάνει τρεις μέρες υψηλό πυρετό και μετά την τρίτη μέρα το μωρό εμφανίζει κοκκινα σημάδια στο σώμα του. Εμείς την έχουμε περάσει και στα άλλα δυο παιδιά και το υποψιαζόμασταν. Μάλλον όμως όσο αφορά τον πυρετό την περάσαμε πιο ανώδυνα λόγω ίσως του θηλασμού. Σήμερα είδα τα σημαδάκια στο σώμα της και ο πυρετός σταμάτησε. Συνεχίζει όμως να μη μπορεί να κοιμηθεί για αρκετή ώρα, συνεχώς ξυπνάει και κλαίει. Πάλι ξάγρυπνους μας βλέπω σήμερα:shock:

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

κοριτσια σας ευχαριστω για την πολυτιμη γνωμη σας για το φορεμα, λεω να το παρω, νατασσα στο ιντερνετ εχει 159 ευρω και στο attica 200. Με την διαφορα οτι στο ιντερνετικο καταστημα δεν εχει το νουμερο μου, οποτε αναγκαστικα Ελλαδισταν...

Ελενη δεν την ειχα ξανακουσει αυτην την ιωση, και τι πρεπει να κανεις σε αυτην την περιπτωση? βαζεις καποιες κρεμες, δινεις καποιο καταπραυντικο σιροπι?? οπως και να'χει, περαστικα της μικρης Χριστινουλας!!!

για fire και κλειω περι βιολογικων, εχω τσεκαρει 2 βιολογικα σουπερμαρκετ, το ενα στην Πεντελης στο Χαλανδρι και το αλλο νομιζω οτι λεγεται Τατοιου (καθως μπαινεις Αθηνα απο Εθνικη οδο) στην Κηφισια (μπορει να εννοουσε αυτο το καταστημα η Σισσυ). Δεν εχω παει αλλα τα εχω δει. Εμεις στον Βολο εχουμε βιολογικο μινι μαρκετακι κατω απο το σπιτι μας, καλα ειναι...

Ειρηνη ωραια η φαση με την πιτσιρικαρια μεσα στο καροτσι!!! σε ευχαριστω για την ευχη περι αυτοκινητου . "ασκονταφτο" δεν το ειχα ξανακουσει και μου φανηκε πολυ ωραιο! :)

Βικυ, απ' ο,τι θυμαμαι και η Μυτιληνη εχει καλη αγορα, απλα δεν εχεις πολλες επιλογες, μονο αυτο ειναι το καλο της Αθηνας, μπορεις να πας σε πολλα μερη και να ψαξεις και ειδικα τωρα με τα mall το ψαξιμο εχει γινει παιχνιδι... Αρκει να εχεις καπου να αφησεις τα μωρα....

υ.γ. το μανικιουρ με τον παπινο ηταν τελειο, αχνα δεν εβγαλε το καλο μου, και σε καποια φαση που νυσταξε τον κουνουσα με το ενα χερι και η κοπελα μου εβαφε το αλλο (οχι, δεν τα εβαψα κοκκινα, χιχιχιχιχι)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ελενη, μηπως ειναι λοιμωδης μονοπυρηνωση (κοινώς, η Νοσος των Φιλιων)? Ουτε κ εγω εχω ξανακουσει γι' αυτη την ιωση και τα χαρακτηριστικα της μοιαζουν με αυτα της μονοπυρηνωσης. Περαστικα σας!

Fire, για βιολογικα πηγαινω στον Σκλαβενιτη, σε ενα βιολογικαδικο στο Γαλατσι, καθως και στον Βεροπουλο. Οπου βρω. Λαϊκη πλεον μου ειναι δυσκολο. Πού να αφησω το μωρο, η μαμα μου δεν μπορει τωρα, πρεπει να κανω ολοκληρο σκηνικο με το μηχανακι κλπ.

ellain ειδες το παπι? Τελικα ολα μια ιδεα ειναι. Τι να κανουμε οι μανουλες, την παλευουμε οπως μπορουμε με τα μπεμπε μας. Με 'γεια το νυχι!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια και αγοράκια!

Ωραίες μέρες έρχονται το ΣΚ διάβασα ε;

Αχ εμένα μου ήρθε η 6η μου περίοδος, ω ναι! Και τον τελευταίο καιρό έχω ανά 24 ημέρες…, για την ακρίβεια έτσι:

1η μετά από ένα χρόνο :P

2η σε 30 ημέρες

3η σε 25 ημέρες

4η σε 24 ημέρες

5η σε 24 ημέρες

6η σε 24 ημέρες

μίκρυνε ο κύκλος μου… πουφ…

Stone μου περαστικά σου, τρελό ζόρι περνάς και με μωρό γιγαντάκι που είναι αγκαλίτσας… υπομονή… ελπίζω να δράσουν γρήγορα οι φυσικοθεραπείες. Εγώ έχω θέμα με το χέρι μου και εδώ και μια εβδομάδα φοράω -περικάρπιο; λέγεται δεν ξέρω- όσο μπορώ βέβαια γιατί με την μικρή δεν γίνεται… α και ο άντρας μου έχει θέμα με ώμο και αγκώνα…. καλά πάμε με το terminator μας! :mrgreen:

Ευχαριστώ για την απάντηση για το αντηλιακό και για τα γλυκά σου λόγια.

Κλειώ περαστικά στη μαμά σου και στο θείο σου, συλλυπητήρια για τη νονά σου… και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, όπως πάντα εξυπηρετικότατη.

am13 κι εσύ συγκινήσεις ε; Με το καλό η βάφτιση.

Εγώ στα παλιά έπεσα και πάνω στο παλιο-απόστημα που ταλαιπωρούσε την Clelia…. εποχές κι αυτές… :(

Βρε vasdelaki άλλο πρόβλημα κι αυτό να μην έχεις που ν’ αφήσεις τα παιδιά … συλλυπητήρια για τη θεία σας.

Αχ αυτός ο ύπνος… εμείς κοιμηθήκαμε 2 βράδια καλά (για τα δεδομένα μας δηλαδή) και σήμερα μου άλλαξε τα φώτα…. ξυπνούσε ανά 1 ώρα πάλι και όταν αποφάσιζε να κοιμηθεί... ταπ ταπ με συνοπτικές διαδικασίες ξεσκεπαζόταν, γύριζε κάθετα στο κρεβάτι έβαζε τα πόδια πάνω μου, βολευόταν, μου έχωνε και καμιά κλωτσιά και κοιμόταν… κι εγώ για να μην την ξυπνήσω και δεν ξανακοιμηθεί μετά καθόμουν κόκκαλο……………………………..

Ελένη σ' ευχαριστώ κι εσένα για την απάντηση και περαστικά στη μικρούλα. Ούτε εγώ έχω ακούσει ξανά γι' αυτή την ίωση. Καλή αρχή με το κοτόπουλο.

Τσιπουρίτσα πρέπει να είναι ζόρικη εποχή για το γραφείο σας, έχεις πήξει αρκετές ημέρες τώρα… από την μία είναι καλό αυτό για τις εποχές που διανύουμε αλλά από την άλλη……

natassa τον σύλλογο Μαργαρίτα δεν τον ξέρω αλλά αν κάνεις μια αναζήτηση στο internet λογικά κάτι θα βρεις.

Όντως το γλείψιμο στο δαχτυλάκι όλα τα λεφτά, η δικιά μου το ρουφάει κιόλας, πρέπει να είναι πολύ νόστιμο. :D:tongue:

ellain μου μεγειά το αυτοκίνητο και καλοτάξιδο!!!!!! Συγχαρητήρια στο παπάκι μας που πάει τέλεια. Με το καλό και η δική σας βάφτιση! Το φόρεμα είναι πολύ όμορφο και δεν βλέπω να ανοίγει μπροστά, σωστά; Το χρώμα θα σου πηγαίνει πολύ και με την κορμάρα που έχεις θα είσαι σούπερ μαμά! Μπράβο στο παπάκι που στάθηκε κύριος στο μανικιούρ, καταλαβαίνει το παιδί τις ανάγκες της μανούλας! :P

Φωτεινή αφού έχεις θέσει τους όρους σου και έχει ξεκαθαριστεί το θέμα με την αφεντικίνα όλα καλά, είναι ζόρι βέβαια η δουλειά στο σπίτι σε συνδυασμό με το τρέξιμο της γαμοβάφτισης, αλλά αφού έχεις τη βοήθεια της μαμάς σου και ένα πολύ συνεργάσιμο μωρό, τότε όλα θα γίνουν. Θα είναι πολύ ευχάριστη η εποχή που θα έχεις 1 μήνα άδεια. Εγώ ξεκινάω δουλειά σε κάνα δίμηνο και δεν θέλω καθόλου…. ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ. Και με το ζόρικο ταλιμπανάκι μου ένα συν παραπάνω.

Fire μεγεια τα δοντάκια σας. Η δικιά μου έβγαλε τα 2 κάτω από 4,5 μηνών αλλά μέχρι τώρα που είναι 7 δεν λέει να βγάλει τα πάνω… έχει πλάκα πάντως που βάζει τη βούρτσα της στο στόμα (σαν μικρόφωνο) και κάνει γρουτς γρουτς…

Δέσποινα συγχαρητήρια για τα τέλεια νέα από την εξέταση της Μελίνας. Πάρε βαθιά ανάσα τώρα και τρέχα για τα υπόλοιπα. Α σου στέλνω και την πυροσβεστική (έχω μέσον) για τον κ@λο ντε… :tongue:

Ειρήνη πολλά φτου σας!!!!!!!!!!

μαμούνι περιμένουμε νεάκια σας!

Και το Μαράκι χάθηκε…

Φιλιά και <3 σε όποια ξέχασα!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κλειώ η λοιμώδης μονοπυρήνωση έχει τρελό πονόλαιμο απ' ότι ξέρω... την πέρασε πριν κάνα 2 χρόνια ο αδερφός μου με νοσηλεία σε νοσοκομείο. Δεν έχει εξανθήματα νομίζω.

Πάω για ζυζί και μετά μπανάκι!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια

Ελένη με πρόλαβες και οτι θα έδινα διευκρινίσεις για το αιφνίδιο εξάνθημα. Ανήκει στις λεγόμενες παιδικές αρρώστιες και είναι πολύ συχνό στα παιδιά, για τα αλλα με κάλυψες. Περαστικά στην κουκλίτσα σου, τώρα θα ηρεμήσει σιγα σιγα.

Κλειώ συλληπητήρια για την νονά και περαστικα στο θείο σου. Απ οτι διαβάζω η μαμά σου πάει πολύ καλά. Πως πάνε τα μαθήματα με το δάσκαλό;

Ellain πολύ ωραίο το φορεμα με εκπληκτικό χρώμα και δεν το βρίσκω καθόλου προκλητικό. Εχετε κάνει το Αθηνα- Βολο, Κολιάτσου-Παγκράτι, αντε με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας να το χαρείτε. Καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο αυτοκίνητο.

Πετρούλα περαστικά σου, σε καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις κι εγω δεν κατάφερα να κάνω Ανάσταση φέτος γιατι με πονούσε υπερβολικά ο αυχένας, όμως με τις φυσιοθεραπείες είδα μεγάλη βελτίωση και συνεχίζω και με κάτι ασκησούλες στο σπίτι. Θα ανακουφιστείς κι εσυ πολύ θα το δείς.

Αγγελικούλα τι έπαθε ο κύκλος σου, βλέπω να σταθεροποιείτε στις 24 μέρες. Περαστικά και σε σένα και στον Αλέξη.

Δέσποινα μπράβο μωρε, είδες δεν είχε τίποτα το Μελινάκι, όλα καλά.

Fire μεγεια τα δοντακια σας.

Τσιπουρίτσα καλο κουράγιο με τη δουλειά.

Φιλάκια πολλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

γραφω με το ενα χερι, το αλλο το χει πλακωσει το μικρο μαμουνι κ κοιμαται...

αχ τι να πρωτοσχολιασω??

natassa καλως μας ηρθες!!! να σε κερασουμε καφεδακι, παγωτακι κ σοκολατιτσες...:tongue::tongue::tongue:

clelia συλληπητηρια για τη νονα. η μανουλα σου παει καλα ε? αντε ολα μαζεμενα σας τυχαν..θα το κανξουμε το ευχελαιο τελικα...

ελενη περαστικα στο μωρακι σου. δεν τοχω ξανακουσει...τουλαχιστον το περνα ελαφρα

elain καλοταξιδο το αυτοκινητακι σας. το φορεμα ακομα δεν προλαβα να το δω.

despoinario το αντρακι σου εβγαλε δονταρες???πω πω θα μας φαει ολους!!!μεγια μεγια!

fire κ σεις δοντακι? καλες μασες να ευχηθω!! εμεις ακομα φαφουτες:rolleyes::rolleyes:

αγγελικουλα θα ξανα φτιαξει ο κυκλος σου μνην ανησυχεις..κ γω αδιαθετησα μετα απο 1 χρονο κ 3 μηνες!! δεν ποναγα καθολου, δουλευα κ δεν πηρα χαμπαρι..κ ειχαν κατεβει κανονικα...πρωτη φορα αδιαθετησα κ δεν ηπια ουτε depon.

fvteini με το καλο ο γαμος σας..να γινει οπως το ονειρευεσαι!!

stone περαστικα με αυχενα...οι φυσιοθεραπειες κανουν δουλεια...παθουσα

γιωτιτσα ειρηνακι τσιπουρακι φιλακια πολλα

πηγαμε μπεμπα σε παιδοορθοπεδικο, εκανε συνεχεια κρακ το γονατο της...φυσιολογικο λεει, λογω αναπτυξης.\

μπουσουλαει στο πατωμα...πολυ γελιο.

φαγαμε κ κοτοπουλο..

καναμε εξετασεις αιματος αλλεργιες κ αυτα αρνητικα βγηκαν...αλλη μια σημαντικη εξεταση μενει...ειδωμεν...

α η παιδιατρος μας εδωσε συμπληρωμα σιδηρου...δεν ειμαι υπερ αυτων, αλλα με επεισε οταν μουπε οτι δεν τρωει το παιδι μοσχαρι, κ μην κανει αναιμια...ετσι της δινω σιροπακι σιδηρο καθε μερα...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...