Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλησπερα!

Σας διαβασα ξωφαλτσα κι εχω να πω τα εξης:

Νατασσα καλωσηρθες στην παρεα μας και να σου ζησει το ζουζουνελακι σου!

Κλειω χαιρομαι για την μαμα σου που παει καλυτερα, νομιζω οτι ο πονος ειναι σημαδι επουλωσης, συγχαρητηρια για την μεταταξη που απ'ο,τι φαινεται πολυ την γουσταρες! Οσο για τα υπολοιπα... συλληπητηρια και καλη αναρρωση στον θειο!

vasdeli μια απο τα ιδια (τι γινεται, ρε παιδια? πολυς κοσμος "φευγει" τωρα τελευταια...),συλληπητηρια για την θεια, οσο για την επιτηρηση δυσκολα τα πραγματα, μαλλον θα το παιζετε διπορτο με τον συζυγο...υπομονη...

Despoinarion με το καλο η εξεταση της Μελινουλας σου (αν και δεν ξερω περι τινος προκειται, μαλλον ειναι απο τα επεισοδια που εχω χασει τοσον καιρο), ωστοσο σημασια εχει να πιστευεις οτι ολα θα πανε καλα!!! Ειμαστε power!!

Σε ολα τα αλλα κοριτσακια, επειδη δεν θυμαμαι να σχολιασω, σας στελνω παγωτακια και φιλακια!!

Τα δικα μας γρηγορα γρηγορα, ως την Παρασκευη ειμαστε Αθηνα γιατι το μωρο ειναι σε ασκηση οποτε μειναμε στην μαμα μου, παραλαβαμε το καινουριο μας αυτοκινητο που ελπιζω να μας συντροφευσει σε ομορφες στιγμες και ταξιδια οσο πιο μακρια γινεται για πολλα χρονια... Ετοιμαζουμε την βαφτιση (συντομα ανακοινωση στο fb), σχεδον εχουμε τελειωσει, μας λειπουν οι μπομπο.

Οσο για το παπακι μας, το χερακι παει τελεια, το κινει πολυ καλα σε συντομο διαστημα απο αυτο που περιμεναμε. Δεν τρωει με τιποτα την απογευματινη κρεμα κι εγω απλα συνεχιζω να του δινω γαλα, σημερα πρωτη μερα χορτοσουπα. Κατα τα αλλα, πολλες βολτες, πολλα χαμογελα, πολλη "επικοινωνια" και πολλη χαρα!!! (μαζι με την αγκαλιτιδα εχουμε και τις καλες στιγμες μας).

Περιμενω μονο να γθρισουμε Βολο και να μεινουμε, δεν θελω να ξαναρθω Αθηνα για τουλαχιστον 2 μηνες! Θελω να χαρω το σπιτακι μου κοριτσια! Αυτα εν συντομια, σας φιλω ολεεεεεεεεεεεεεεεεεες και θα μπαινω πιο συχνα μολις γυρισω σπιτι μου..

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια καλησπερα...μπηκα για λιγο απο τον υπολογιστη της νυφης μου

Δεν μπαινω γιατι δεν εχω κομπιουτερ το εχω στειλει για σερβις... δεν ξερω ποτε θα το εχουν ετοιμο περιμενω τηλεφωνημα τους... για αυτο και απουσιαζω.

απο οσο προλαβα να διαβασω εχουμε και δοντακια και λογακια... εμεις δοντακια δεν εχουμε βγαλει ακομα... αλλα λογακια ουυυυυ ειπαμε ατα ατα την δευτερα κι ο μπαμπας μας τα εκανε πανω του .... και δινουμε φιλακια στα μαγουλακια αλλα μιλαει πολυ μονη της και με τον ανιψιο μ παιζει ωρες πολλες :D:D.

Σημερα ο μπαμπας μας εφυγε ταξιδι για μεχρι της 27 του μηνα που θα κοψει το ταξιδι στην μεση γιατι στις 29 παντρευεται η αδερφη του.

Εχω πηξει στην δουλεια ... :(:( 4,5 ωρες καθομαι κι αυτες δεν περνω ανασα....και απο την ερχομενη εβδομαδα θα περνω χειρογραφη δουλεια και στο σπιτι για να μην πηγαινω στην υπηρεσια οπως θα πηγαινουν οι υπολοιποι ... τα λογιστικα τα κανω στο γραφειο και εχω στην σουζα 2 ατομα γιατι ειναι οι υπευθυνοι που εχουν μεινει τοσο πισω τα περι μητροτητας:(:(.... Τελικα η ειμαι τοσο χαζη και θελω να μην αφηνω εκκρεμοτητες και δεν θελω και να περιμενουν οι ανεργοι η οι αλλοι εχουν πιασει το νοημα του δημοσιου υπαλληλου και κααααθθθοοονταιιιι.. εκνευριζομαι ταμαλα που λενε ...

Γενικοτερα ειμαι καλα εκανα και προβα νυφικου προχτες βγαλαμε και φωτογραφια αλλα δεν εχω τροπο απο το λαπτοπ της νυφης μου να το ανεβασω στο γκρουπ μας γιατι δεν εχει θυρα για καρτα μνημης γκρρρρρρ:mad::-x...

αυτα τα λιγα πολλα κι απο εμας... καποια στιγμη θα ξαναμπω αφου θα μεινω στους γονεις μ και θα ερχομαι συχνα στην νυφη μ

Φιλακια στα μωροπατουσακια σας και στις φατσουλες σας :D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Κανω ενα διαλλειμμα απο τις προετοιμασίες να σας "δω" και να σας πω οτι τις τελευταιες 2-3 μερες ημουν πολύ χαλια, με επιασαν μυικοι σπασμοί στον αυχενα και με μεγαλη δυσκολία και πόνο τα καταφερνα..χτες εκανα την πρωτη φυσιοθεραπεια μου και σημερα ειμαι καπως καλύτερα.Ο φυσιοθεραπευτης μου ειπε οτι οι αυχενικοι μυες ειναι πολύ κουρασμενοι και επιβαρυμενοι κυρίως απο την αριστερη πλευρα..μου συνεστησε να αποφευγω να σηκωνω πολλή ωρα το μωρό και μολις ξεκινησω δουλεια πολλή προσοχή και σωστη σταση στον Η/Υ...Θα του στειλω τον αγκαλιστα για αρχη να δουμε τι εχει να πει και σε εκεινον!!!

Ας ερθω τωρα στα δικα σας

Κλέλια συγχαρητηρια για τη μεταταξη!!Ολα τωρα θα αρχισουν να φτιαχνουν..Ολα καλά θα πάνε και με τη μαμα σου, λίγη δυναμη θελει αυτο το διαστημα και πολλή πολλή αγαπη που ειμαι σιγουρη οτι την εχει!Περαστικα της και πάλι..

Ελενα με το καλό να επιστρεψετε στη βαση σας και να χαρειτε τη ζωη σας στον όμορφο Βολο!Προς το παρόν απόλαυσε βοηθεια μανούλας...

Φωτεινή ετσι ειναι στο δημόσιο..Οι μισοι δουλευουν και για τους αλλους μισους!!!Οι δευτεροι πατανε στο φιλότιμο τους..

Νατασα καλως ηρθες και να χαίρεσαι το κοριτσακι σου!!Καλη υπομονη και δυναμη σε σενα αλλα και σε ολες τις μανουλες που τα καταφερνουν σε ξενους τοπους χωρις καμια βοηθεια...

vasdeli καμια αλλη εναλλακτικη;;καμια φιλη ή γειτονισσα για αυτες τις λίγες ωρες το πρωί;;Πολύ δυσκολο κι αυτο αλλα ειμαι σιγουρη θα τη βρεις την ακρη!:-(

Αμ καλές προετοιμασίες!!Τι καλό ετοιμαζεις?Οταν εισαι ετοιμη να μας τα πεις τα ομορφα σας!

Τσιπουρακι εσυ πως εισαι;;τρεχεις με τη δουλεια;;Ο μικρος σας τι κανει;;

Δεσποινα καλοριζικες οι μπομπονιερες σας και με το καλό και η βαφτιση σας!Καλη επιτυχία και στην εξεταση της Μελινας, μην αγχωνεσαι καθολου, όλα καλά θα είναι!

Ελένη πως ειναι η μικρουλα;;;Ξαναεκανε πυρετό;;Περαστικα της αν και δε φαινεται να ειναι κτ ανησυχητικό!

Αχ βρε Αγγελικακι συγκινηθηκες διαβαζοντας τα περασμενα αλλα οχι ξεχασμενα ε;;Εισαι πολύ τρυφερη και γλυκια μανούλα!!

Καλοριζικα και τα καινουρια δοντακια της παρεας μας, εμεις πάμε για το δευτερο αλλα τα ουλα του ειναι τοσο κοκκινα και πρησμενα που πολλες φορες ψαχνει απεγνωσμενα να δαγκωσει..επίσης μετα τον θηλασμό δαγκωνουμε και τη μαμα ετσι για να μην ξεχνιομαστε ποιος κανει κουμαντο σε αυτο το σπίτι....Αλλος ενας ανταρτης!!!!

Για τα γυαλακια ηλιου γνωριζω κι εγω οτι επιτρεπεται μετα τα 3 και απο αντηλιακη κρεμα χρησιμοποιουμε lavera και apivita

http://www.bionews.gr/bionews/083/beautylife-antiliaka%20lavera.htm

http://www.pharmazon.gr/product_info.php?cPath=1_63&products_id=730&osCsid=b025f0a9e6aa8f30d248c17f9a8e0132

Να προτιμησετε αντηλιακα μονο με φυσικα φιλτρα, δεν ξεπερνανε το 30 στο δεικτη προστασίας αλλα δεν περιεχουν συνθετικα φιλτρα και κανενα χημικό για το ευαισθητο δερματακι των μωρων μας..

Καπελακι, ανοιχτόχρωμα ρουχαλακια και αποφυγη εκθεσης στον ηλιο τις ωρες 11.00-16.00 τα γνωριζετε..Αντε να ερθει το ακλοκαιρακι να ξεκινησουν και οι πρωτες βουτιες μας!!!

Φιλια σε οσες ξεχασα να σχολιασω....

Καλό απόγευμα!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone κοριτσάκι μου... Περαστικά σου! Φαντάζομαι τον πόνο σου, κάτι παρόμοιο είχα πάθει 15 μέρες μετά που γέννησα, θυμάσαι? Βεβαια στην πιο light μορφή του... Τι να σου πω... Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που το παθαίνεις! Αν δαγκώνει το μπεμπέ, να το μαλώνεις και να του λες ότι σε πονάει. Θα καταλάβει... Μην το αφήνεις έτσι μοιρολατρικά πάντως, να του το λες!

Φωτεινή αυτό ακριβώς φοβόμουν ότι θα πάθεις στην δουλειά σου, ότι θα σε καβαλήσουν δλδ... Κάνε τα κουμάντα σου και μην επιτρέπεις να ξεχνάνε ότι τους κάνεις χάρη που επέστρεψες και δουλεύεις.

ellain καλοτάξιδο το τουτούνι!! Άντε βρε κορίτσι και εσύ, να χαρείς το σπιτάκι σου, σε έχουν φάει οι διαδρομές...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

δεν αφηνω περιθωρια πλεον στην δουλεια ... παω εκει πλεον για να δουλεψω κι οχι για να καθομαι και να πινω καφε... κι οτι θα παρω δουλεια στο σπιτι το κανω γιατι θελω να κερδισω τον χρονο για να παρω αγραφη αδεια το καλοκαιρι που θελω ενα μηνα ετσι συμφωνησα με την προισταμενη που δεν εχω κανενα παραπονο απο αυτην ...το δηλωσε και στους υπολοιπους οτι εγω θα εχω ενα μηνα αδεια το καλοκαιρι γιατι και μεν με γυρισε εκεινη στην δουλεια αλλα και γιατι μεσα σε 3 βδομαδες εχω βγαλει αρκετη δουλεια και δεν το περιμενε....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

περαστικά στις αρρωστούλες,

καλορίζικο τα αμαξάκια και καλές βόλτες,

συγχαρητήρια για τη μετάταξη,

με υγεία τα δοντάκια,

με το καλό οι βαφτίσεις....περιμένουμε φωτογραφίες!

τα νέα μας....;;;;;;;;;;;

Βγάζουμε και άλλα δόντια...Μα τι θα γίνει; Τα έχει παίξει το μωρό....

Τρώμε όλο το φαγάκι μας, κρεατόσουπα και φρουτόκρεμα,

κουνιέται σα χέλι....κάνει κάτι χαρές η γλυκιά μου........

Απλά την τρώνε τόσο πολύ τα δοντάκια που κάνει κάτι κλάματα ξαφνικά....

Α....και το θεϊκό.....;;;; Έγλειψε το δαχτυλάκι του ποδιού της, ενώ εγώ την άλλαζα.....Καλά...το τι γέλιο ρίξαμε οι δυο μας..........

Αυτά τα νέα μας.

Να προσέχετε

Νατάσα, ήταν να μην κάνει την αρχή το μωρό σου με τα δοντάκια!! Άντε, να τα βγάλει μαζεμένα να ξεμπερδεύει! Όσο για το πιπίλισμα του δαχτύλου στο πόδι: ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!! Το κάνει και η δικιά μου εδώ και ένα μήνα και τρελλαίνομαι λέμεεεεεεε!!

Ναι βρε mamounaki και σε σκεφτόμουν, λέω, τι κάνει αυτή η ψυχή? Τρέχει-τρέχει με την δουλειά και δεν προφταίνει το φουκαριάρικο μαμούνι!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!

φθινοπωριασε σημερα κ να πω την αληθεια το χαιρομαι λιγο γιατι σιγα σιγα θα ρθουν τα 40αρια..

χθες βραδυ πηγαμε εκτακτως στην παιδιατρο γιατι ο μικρος δεν σταματησε να κλαιει ολη μερα κ εξυνε με μανια τ αφτι του

υπεθεσα κ γω οτι παθαμε ωτιτιδα

ΑΛΛΑ ΟΧΙ!!

εκτος απο τα δυο κατω επισημα κ κατασπρα δοντακια μας ω ναι βγαζουμε κ τα πανω δυο!!

σοκ η γιατρος για 6 μηνων παιδι :shock::shock::shock:

χαχαχα φουσκωνα εγω σαν το παγωνι!!

τελος παντων του δωσαμε λιγο ντεπονακι κ συνηλθε το μαναρακι μου γιατι αυτη η κρεμα για τα δοντια δεν του κανει τιποτα..

αυτα τα λιγα,σας φιλω ολες κ ανυπομονω για το μελινακι της Δεσποινας

καλημερα κοριτσια!!

φθινοπωριασε σημερα κ να πω την αληθεια το χαιρομαι λιγο γιατι σιγα σιγα θα ρθουν τα 40αρια..

χθες βραδυ πηγαμε εκτακτως στην παιδιατρο γιατι ο μικρος δεν σταματησε να κλαιει ολη μερα κ εξυνε με μανια τ αφτι του

ΑΛΛΑ ΟΧΙ!!

εκτος απο τα δυο κατω επισημα κ κατασπρα δοντακια μας ω ναι βγαζουμε κ τα πανω δυο!!

τελος παντων του δωσαμε λιγο ντεπονακι κ συνηλθε το μαναρακι μου γιατι αυτη η κρεμα για τα δοντια δεν του κανει τιποτα..

KAΛΕΕΕ!!!!ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ; 4 δοντια απο 6 μηνων:shock::shock:θηριο!!!(η μελινα ειχε βγαλει το πρωτο δοντι 13 μηνων χαχαχαχαχαχχαχα!!!αφου τωρα μου φαινεται παραξενο που εχω μωρο με δοντι!):D

φιλεναδα η μικρη ειναι μια χαρα! η εξεταση ηταν καθαρη.θα σου γραψω μολις βρω λιγο χρονο γιατι σημερα εχει παρει φωτια ο κ@$λος μου!!!:tongue::tongue: φιλια!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

ΑΛΛΑ ΟΧΙ!!

Μπράβο του!

Τέσσερα δόντια μαζεμένα το πουλάκι μου!

Έχει δίκαιο που γκρινιάζει....άδικο τον κατηγορούμε!!!:D

Ο Πεπελίνος 20.00 με 4.00 τα χαράματα χθες σερί, φαί, ύπνο μετά και πάλι ξύπνημα στις 6, παίξαμε λίγο, χαζοκοιμήθηκε και από τις 9 κοιμάται....έως τώρα αφού προηγουμένως έκατσε στο κρεββατάκι του κανένα 30λεπτο!!!

Χε, χε!!! Φτου φτου...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Και εμείς μια από τα ίδια, όλο το βράδυ δε κοιμηθήκαμε. Παρόλο που η μικρή δεν ανέβασε πυρετό χθες όλο το βράδυ έκλαιγε και δεν μπορούσε να κοιμηθεί παρόλο που νύσταζε. Κάτι την ενοχλεί αλλά δεν ξέρω τι. Σκέφτομαι σήμερα μήπως την πάω μια βόλτα από την παιδίατρο να τη δει αν και τώρα δε γκρινιάζει.

Της βάλαμε και κρέμα και αργότερα της δώσαμε και ντεπόν αν και δεν είδαμε σημαντική βελτίωση.

Φτου φτου στον πεπελίνο!

Συγχαρητήρια για τα δοντάκια σας Fire!!!

Δέσποινα καλά τα νέα για το Μελινάκι! Άντε να πάρετε λίγο τα πάνω σας!

Μαμουνάκι περιμένουμε τα νέα σου!

Stone περαστικά!

Φωτεινή η ώρα η καλή!

Ellain καλοτάξιδο το αυτοκινητάκι σας! Να το χαρείτε σε όμορφες βόλτες.

Και σε όλα τα κορίτσια πολλα φιλιά!!! Πάω να μαγειρέψω για εμάς, για τη μικρή (θα φάμε πρώτη φορά και κοτόπουλο σήμερα) και να της δώσω τη φρουτόκρεμα.

καλήμέρα:P

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρα!!

Δέσποινα ΤΕΛΕΙΑ τα νέα της Μελίνας!! ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ!! Άντε και το 'χα άγχος!

Fire, τι παιδί έχεις εσύ καλέεεε! Πολύ προχώ λέμεεεεε!! Αντε, σε λίγο θα σταματήσει και η γκρίνια, την πολλή αγκαλίτιδα την ξεπεράσατε, όλα καλά!

Vasdeli σου το είχα πει ότι είναι προσωρινό το βασάνισμα! Βρε, ξέρει τι κάνει ο γκόμενος, παιδεύει μέχρι εκεί που αντέχεις, μετά σε αφήνει να ηρεμήσεις!

Ελένη, άντε να τελειώσει και η δική σου ταλαιπωρία, να ξεκουραστείς. Τόσες μέρες πυρετός, άντε, χθες πιστεύω γκρίνια ήταν, από τα κατάλοιπα του πυρετού!

GEXxp3.png

καλημερα κι απο μενα!!!

Δεσποινακι χαιρομαι που η εξετασουλα στο μελινακι σου βγηκε καλη! ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ!!!:):) 13 μηνων το πρωτο δοντι?? Δηλαδη να αγχωθω τωρα?? Στο παπι εχουν πρηστει τα ουλα και δαγκωνει ο,τι βρει μπροστα του, αλλα απο δοντι τιποτα... για να δουμε!

Ελενη ευχαριστουμε για τις ευχες, βλεπω οτι η μικρουλα σας εχει τις ανησυχιες της, ες να ειναι απο τα δοντια και σ' αυτην την καημενη? τι τραβανε τα πουλακια μας, απο τωρα στα δυσκολα!

fire σπιρτο το παιδι σου!! αντε με το καλο και τα υπολοιπα!

Εγω πηγα χθες attica να βρω φορεμα για την βαπτιση, και δοκιμασα αυτο http://www.tedbaker.com/women%27s/dresses/89411-ruffle_neckline_dress/detail.aspx?pfm=browse (φανταστειτε οτι λογω υψους σε εμενα ερχεται ελαχιστα πανω απο το γονατο). Μου αρεσε πολυ αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι τολμηρο για την εκκλησια, δεν θελω αποκαλυπτικα και προκλητικα μεσα στον Ναο, τι λετε???? η γνωμη σας μετραει!

Παω να κανω μανικιουρ και θα παρω το παπι μαζι καθοτι δεν εχω πού να τον αφησω, ταισμενο κι αλλαγμενο, ελπιζω να παραμεινει ηρεμος...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...