Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

συγχαρητηρια στον μπουσουλιστο μπεμπουλινο που εχει και ΔΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε μπουσουλιστε...καλα παϊδακια τωρα!!!!!χε χε!!!!

κλέ κλε συγχαρητηρια για την θεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νατασσσα ,δεν σου ευχηθηκα!!!να σου ζησει το παιδακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλωσ μασ ηλθεσ στην παρεα μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ασε μενω σε ναυτικο νησακι και γνωριζω πολυ καλα απο αυτα τα επαγγελματα!!!....στο σοϊ μου να καταλαβεισ ,ολοι ναυτικοι ειναι...

βασδελακι ωραιο το μαστελο ε????????τι κανει ο γελαστουλησ??????

γιωτιτσα ,μπραβο που βολταρετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι περαστικουλια στην μικρουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

που χαθηκαν τσιπ και φωτεινη????????(εννοω για τισ στανταρ καθημερηνεσ παρουσιεσ....)α!!και ηλιανννα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!

Βγάλαμε δοντάκι σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!Είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Συγχαρητήρια και στο μωράκι που έβγαλε και αυτό σήμερα. Να είναι καλοστερέωτο.......* έτσι δε λένε;;;;;;;;'

Κορίτσια, ευχαριστώ για τις ευχές και τα καλά λογάκια. Και εμείς βολτούλες κάναμε σήμερα. Πολύ ωραία. Τώωωωωωωωρα, δεν κοιμάται με τίποτα όμως.....

Γεια σας κορίτσια μου!

Σήμερα με πήραν τα ζουμιά (από τη συγκίνηση) έκανα αναδρομή στις σελίδες του καφέ στις ημέρες της γέννας…. στις ευχές σας, στις στιγμές… σε όλα!!!!!!! Αχχχχχχχχχχχχχ μπουμπούκα μου!!!!!!!!!!!!!! Μικρούλα μου!!!!!!!!!! <3

Κλειώ συγχαρητήρια για τη μετάταξη! Να και κάτι καλό! Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ελπίζω να είναι καλύτερα η μανούλα σου, αν και τον πρώτο καιρό υπάρχει ζόρι με το σήκωμα του χεριού απʼ ότι ξέρω αλλά με τον καιρό θα επανέλθει.

Άλλατις η Βέτα η Τζαναμπέτα που τρώει και σουβλάκι! Τέτοια θέλει το παιδί, τι κορόιδο είναι;

Επίσης ήθελα να σχολιάσω ότι είναι πολλή σωστή η επιλογή σου να κάνεις μερικά μαθηματάκια με δάσκαλο αφού έχεις τόσο καιρό να οδηγήσεις. Καλά τα μαθήματα με το σύζυγο αλλά χρειάζεται και ο ειδικός με τα κολπάκια του.

Ά για πες κανένα safe αντηλιακό για τη μπουμπού.

Επίσης αν μπορείς στείλε μου το link με την τσάντα από το amazon και τις κυψέλες στις οποίες αναφέρεσαι να ρίξω μια ματιά.

Δέσποινα μεγειά το δοντάκι! καλά δαγκώματα!

Fire για τα γυαλιά δεν ξέρω να σου πω αλλά για να το λέει ο σερ Σπυρίδης δεκτό! Α, εμάς μας έχουν φέρει κάτι γυαλιά ηλίου που κι εμένα μεγάλα μου πηγαίνουν………. :roll: εννοείται ότι δεν θα της τα φορέσω γιατί είναι άνευ ποιότητος…

Γιώτα μου οι κοκκινίλες δεν έχουν φύγει τελείως ακόμα…. Όσο για το νεύρο άστο μας έχει εξοντώσει, από την ώρα που ανακάλυψε ότι καταφέρνει να σηκώνεται μόνη της είμαστε όλη την ώρα στην τσίτα…. αλλά κιλά δεν χάνουμε……… εμείς γιατί η μπέμπα διατηρεί σιλουέτα. Μπράβο για τις βολτούλες σας. Εμείς βολτάραμε το Σ/Κ και ήταν όμορφα γιατί είχε καλό καιρό και καθίσαμε έξω! Όσο για το Νησί τους πέθαναν όλους με τη μια…

Ελένη ελπίζω να είναι καλά η μπουμπούκα σου και να μην έχει πυρετό. Άντε να σκάσουν τα δοντάκια να μην ταλαιπωρείται η κουκλίτσα σου.

Νατάσσα παλούκι που λείπει ο σύζυγος αλλά πάλι καλά που έχεις τη μανούλα και σε βοηθάει. Μεγειά και σε σας το δοντάκι!

Vasdeli να περνάς όμορφα!

ploegisi να χαίρεσαι τη μανούλα σου!

Ειρήνη ελπίζω να είσαι με ανεβασμένη διάθεση πλέον, ναι;

ellain που χάθηκες;;;;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!

Βγάλαμε δοντάκι σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!Είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Συγχαρητήρια και στο μωράκι που έβγαλε και αυτό σήμερα. Να είναι καλοστερέωτο.......* έτσι δε λένε;;;;;;;;'

Κορίτσια, ευχαριστώ για τις ευχές και τα καλά λογάκια. Και εμείς βολτούλες κάναμε σήμερα. Πολύ ωραία. Τώωωωωωωωρα, δεν κοιμάται με τίποτα όμως.....

Νατάσσα ευχαριστουμε και επισης και καλωσήρθες!!!!ολα μαζι τα εγραψα:mrgreen:

και εμεις 3 οκτωβρη γεννηθηκαμε! που γεννησες εσυ;

κλελια μπραβο για τη μεταταξη!! να και ενα καλο νεο επιτελους!ειδες;

αγγελικη ολο τα ζουμια σε πιανουν παιδι μου:tongue:εγω ειμαι γαιδαρα δεν εχω ξαναδιαβασει ποτε τιποτις απο τα παλαιοτερα:tongue: για το νευρο σε καταλαβαινω απολυτα και εμενα μου εχει σπασει τα νευρα ολο ορθιο σηκωνεται και γκρεμοτσακιζεται...αφου δεν τον αφηνω στο πατωμα ακομα, μεσα στο παρκο τον εχω ή αγκαλια ή στον καναπε μαζι μου γιατι με αγχωνει ο λουκουμας....

ισι να χαιρεσαι τη μαμα σου...χαθηκαμε!θα σε παρω αυριο τηλ για κουτσομπολια χεχεχεχε...

ευα για τα γυαλια δεν εχω ιδεα..στη μελινα τα φορουσα λιγο για μοστρα και φωτο :mrgreen:

νενα που εισαιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

κοριτσια εκλεισα προσκλητηρια απο το χαμογελο του παιδιου και μπομπονιερες απο το συλλογο παιδιων με συνδρομο down και ειναι πολυ ωραιες!!! πηγαμε χθες και ειχε πολυ πλακα, τα παιδια ηταν πολυ πολυ καλα και γελουσαν συνεχεια με τη μελινα και το μπεμπη.ενα παιδακι ηρθε και του εκανε μπιπ μπιπ μπιπ και του ζουλαγε τη μυτη και ο μικρος ειχε ξεκαρδιστει!!!το προτεινω ανεπιφυλακτα στις βορειες φιλεναδες. ειδα πολλες μπομπο και κανουν πολυ καλη δουλεια!

αυριο το βραδυ παμε για την εξεταση της μελινας και εχω αγχωθει.....πφφφ...

αυτααααααααααα.......

Δέσποινα έλα πες την αλήθεια… αφού διαβάζεις κι εσύ τα παλιά και τρέχουν τα ζουμιά και πλημμυρίζει η Θεσ/κη και μετά την κακολογείς ότι όλο βρέχει... :tongue:.

Έλα πες την αλήθεια έτσι δεν είναι;;; :tongue::tongue::tongue:

Βρε χαζούλα μην στεναχωριέσαι για το Μελινάκι, όλα καλά θα πάνε! Εκτός από κούκλα είναι και παιδί power! Δώσε τα φιλιά μου στην Ισούλα αύριο.

Καληνύχτα!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Δέσποινα έλα πες την αλήθεια… αφού διαβάζεις κι εσύ τα παλιά και τρέχουν τα ζουμιά και πλημμυρίζει η Θεσ/κη και μετά την κακολογείς ότι όλο βρέχει... :tongue:.

Έλα πες την αλήθεια έτσι δεν είναι;;; :tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: με καταλαβες ρε γαμωτο!!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για την μετάταξή μου!

Επίσης, η μαμά μου είναι υποτίθεται καλύτερα. Χθες της έβγαλαν την παροχή, αλλά όσο περνάει ο καιρός πονάει λίγο περισσοτερο, μάλλον κλείνει η πληγή, τι να πω... Να σας πω τα εξής "καλά"? Ε, θα σας τα πω: Τετάρτη χειρουργήθηκε η μαμά μου

Πέμπτη ο αδελφός της έκανε 3πλο by-pass (όλα καλά πήγαν)

Παρασκευή "έφυγε" η νονά μου... :(

Γι' αυτό δεν έγραφα...

Αγγελική, για την μπουμπού πήρα το εξής αντηλιακό http://cgi.ebay.co.uk/Lavera-KIDS-COLOURED-SUN-SPRAY-SPF-20-/360151310127. Επίσης, αφού ρωτάς και είσαι η 2η, θα τα γράψω εδώ και όχι σε πμ. για να τα δουν και οι άλλες τσούπρες αν θέλουν να αγοράσουν για τα φαγητά των μπεμπέ μας. Τσάντα ισοθερμική, με καλούς χώρους και μπαίνει στο καλαθάκι κάτω από το καρότσι, επειδή είναι μικρούλα: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00172XDIG/ref=oss_product και κυψέλες ΤΕΛΕΙΕΣ, τις οποίες μπορείς να διατηρήσεις ζεστό/κρύο φαγητό, καθώς βράζονται/μπαίνουν φούρνο μικροκυμάτων/ψυγείο είναι οι εξής: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000067PE2/ref=oss_product. Δοκιμασμένες, τις συνιστώ ανεπιφύλακτα. ΠΡΟΣΟΧΗ να μην τις αφήσετε πολλή ώρα στον φούρνο μικροκυμάτων, θα σκάσουν! (δεν ξέρω ποια το έκανε, λέεεεεμε τώρα :tongue::tongue: ). Σχετικά με το "Νησί", τους ξεπάστρεψε όλους η φαρμακομ@ύνα!!!

Δέσποινα, μια χαρά θα βγουν οι εξετάσεις της Μελίνας! Άντε να περάσει και αυτό, βρε μάνα κουράγιο, ξενιτεμένο πλάσμα μου εσύ!! Να μας πεις νέα... Δεν είμαι για πολλά τηλ όπως καταλαβαίνεις, δεν είμαι στα πολύ καλά μου. Αλλά θέλω να μαθαίνω, 'ντάξει???

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μπραβο ρε Κλειώ!!!:P:p:p:p:p:p

Συγχαρητήρια για την μετάταξη!!! Έχεις λεπτομέρειες; που θα πηγαίνεις; το γραφείο που θα είναι;

Φιλιά στην μαμά σου και καλή ανάρρωση!!!:P

Εγώ σήμερα έχω τα χάλια μου...

Έφυγε επειγόντως η πεθερά μου που κρατούσε τον πέπε για Αθήνα γιατί πέθανε η αδερφή της και θεία μας....

Πάνω που τα είχαμε βάλει σε μια σειρά...

Σήμερα είχα επιτήρηση στο Γυμνάσιο και μίλησα στην διευθύντρια η οποία έδειξε κατανόηση...με απάλλαξε από επιτηρήσεις μέχρι και Δευτέρα, ευτυχώς βρέθηκε ένας καλός συνάδελφος να με αντικαταστήσει........μετά όμως;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές!

Δέσποινα όλα να πάνε καλά αύριο!

Κλειώ συγχαρητήρια!!!!!

Νατάσα καλώς ήρθες!

Λοιπόν για αντιλιακά έχω διαβάσει τα καλύτερα και σκοπεύω να το αγοράσω για αυτό εδώ: http://www.littleacornstomightyoaks.co.uk/shop/Badger_Sunscreen

καλό ξημέρωμα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Ευχαριστώ Ελένη μου!

Και ό,τι ήθελα να ρωτήσω τι κάνατε με τα αντιηλιακά!

και όσο για το προηγούμενο μήνυμά μου....να η συνέχεια:

Αλλά, θα βγω στην μπαλκονάρα τώρα να δω την πανσέληνο τώρα και τον δρόμο που κάνει το φως της στη θάλασσα και θα πάρω τα πάνω μου.....

Έλα ανάσες!!!

Είμαι η vasdeli και είμαι καλα!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Vasdeli, πότε θα επιστρέψει η πεθερά??

Λογικά, με την κατανόηση της εργασίας σου, θα έχει προλάβει να επιστρέψει! Συλληπητήρια για την θεία, αλλά μέχρι πότε θα καθίσει Αθήνα?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

αχ κοριτσουδια καιγω τις προαλλες ειχα αναδρομη στη περιοδο της εγκυμοσυνης στο site και συγκινηθηκα.διαβαζω τα νεα σας αλλα τρεχω μετε της βαπτισης.εννοειτε οτι σας περιμενω .

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Vasdeli, πότε θα επιστρέψει η πεθερά??

Λογικά, με την κατανόηση της εργασίας σου, θα έχει προλάβει να επιστρέψει! Συλληπητήρια για την θεία, αλλά μέχρι πότε θα καθίσει Αθήνα?

Δεν ξέρω ακόμη....λογικά μετά τα 9μερα...εγώ όμως την Τρίτη έχω επιτήρηση και δεν μπορώ να την ακυρώσω πάλι...τον γελαστό να τον πάρω μαζί δε λέει:shock:δεν θα γράψει κανείς:Dθα ξεδιπλώσει την αγριοφωνάρα του και.....:!:

Με βλέπω να γυρνάω στις 10.30 με την ψυχή στο στόμα για να αλλάζω τον vasdelo ο οποίος θα πηγαίνει μετά στη δουλειά....αλλά αυτό μπορεί να γίνει για λίγες μέρες....

Ας ευελπιστώ ότι θα έρθει η πεθερά μου μέχρι το επόμενο Σαβ/κο.:-(

qwlrp3.png

Νατάσσα ευχαριστουμε και επισης και καλωσήρθες!!!!ολα μαζι τα εγραψα:mrgreen:

και εμεις 3 οκτωβρη γεννηθηκαμε! που γεννησες εσυ;

κλελια μπραβο για τη μεταταξη!! να και ενα καλο νεο επιτελους!ειδες;

αγγελικη ολο τα ζουμια σε πιανουν παιδι μου:tongue:εγω ειμαι γαιδαρα δεν εχω ξαναδιαβασει ποτε τιποτις απο τα παλαιοτερα:tongue: για το νευρο σε καταλαβαινω απολυτα και εμενα μου εχει σπασει τα νευρα ολο ορθιο σηκωνεται και γκρεμοτσακιζεται...αφου δεν τον αφηνω στο πατωμα ακομα, μεσα στο παρκο τον εχω ή αγκαλια ή στον καναπε μαζι μου γιατι με αγχωνει ο λουκουμας....

ισι να χαιρεσαι τη μαμα σου...χαθηκαμε!θα σε παρω αυριο τηλ για κουτσομπολια χεχεχεχε...

ευα για τα γυαλια δεν εχω ιδεα..στη μελινα τα φορουσα λιγο για μοστρα και φωτο :mrgreen:

νενα που εισαιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

κοριτσια εκλεισα προσκλητηρια απο το χαμογελο του παιδιου και μπομπονιερες απο το συλλογο παιδιων με συνδρομο down και ειναι πολυ ωραιες!!! πηγαμε χθες και ειχε πολυ πλακα, τα παιδια ηταν πολυ πολυ καλα και γελουσαν συνεχεια με τη μελινα και το μπεμπη.ενα παιδακι ηρθε και του εκανε μπιπ μπιπ μπιπ και του ζουλαγε τη μυτη και ο μικρος ειχε ξεκαρδιστει!!!το προτεινω ανεπιφυλακτα στις βορειες φιλεναδες. ειδα πολλες μπομπο και κανουν πολυ καλη δουλεια!

αυριο το βραδυ παμε για την εξεταση της μελινας και εχω αγχωθει.....πφφφ...

αυτααααααααααα.......

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου κοπέλα μου!

Ευχαριστώ και για τις ευχές σου. Στο Ιασώ γέννησα! Μα είδες σύμπτωση.......να έχουμε γενέθλια μαζί;

Και εγώ σκέφτομαι για χαμόγελο του παιδιού και ό,τι άλλο....μπορείς να μας στείλεις καμία φωτό να πάρουμε μια πρώτη γεύση; Εμείς για καλοκαίρι λέμε που θα έρθει και ο μπαμπάς μας. Ποιο είναι το κέντρο με τα παιδιά με το σύνδρομο που λες; Αν έχει ιστοσελίδα πες μου σε παρακαλώ γιατί ψάχνομαι. Ένα Μαργαρίτα το ξέρει κανείς;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...